tinkamiška
|
Hejhoj Končno sem uredila album, geslo je kot po navadi, če je katera pozabila, mi naj piše na ZS Liju, zelo žal mi je, da si je Nino tako opekel nogice , upam, da bo kmalu boljše Kakšna kovina pa je bila to da se je tako zelo zagrela , bogi mali pišek in ti tudi, ko mu ne moreš nič pomagat Taši, mora bit res tečno takole čakat in še velik trebuh okoli prenašat Glede drugega poroda pa...meni je prijateljica rekla, da je imela en sam popadek in ta je bil tako dolg in močan, da sploh ni mela možnosti ga predihavat. Ampak je bilo pa hitro mimo, zato je rekla, da je bil porod lažji kot prvi, ki je trajal več ur...Kakorkoli zmogla boš in si oddahnila, da je končno za tabo... Mmetka, fino se mejte na morjuuuu Rahelca, evo bom prilepila par fotk samo zate drugače pa ne vem kako bi bilo pri nas, če bi šli za 14 dni, ker je Iza predzadnji dan tako zelo začela pogrešat dom Aja, Liju tudi jst ti lahko posodim pouch, mi je Bobika zašila enega in je zdej ta večji na čakanju. Renan, tudi jst sem vsak večer izmučena, pa ničkaj takega nepočnem, vrt je bolj kot ne divji, ker ga sploh nimam časa urejat paradižniki so pravi grmi ratali in tako polni so, upam, da se bojo meli čas obarvat Tudi jst padem zvečer dol... Rija, tudi jst si nisem ize upala pustit z rokavčki, ker ji gre glava kr pod vodo in se potem seveda prestraši...Fino se kopajta Glede hranjenja: Iza je z rokami, se pa trudi tudi kakšno vilico ali žlico do ust prinest, ampak je preveč nestrpna in pote kr z rokicami pograbi hrano in si jo nosi v usta Še par slikic... Iza z babico na letališču pred odhodom... najraje je hodila po vodo in jo zlivala v lavorček... takole pa je bil ati vedno naložen, ko smo odšli na plažo utrujena miška je zaspala v avtu, ko smo raziskovali otok ena od neštetoh plaž...vse so skoraj prazne... pa še ena, ki je nastala med malico.... Lep vroč dan vam želim! Tinka