simonas
|
Pozdravljene! Tudi jaz imam januarsko , vendar se nisem uspela prej javljat ... Tudi mi imamo občasne probleme z uspavanjem. Takrat kriči in brca, zaspana pa tako, da ne more bit več pokonci. Če se le da vztrajamo in je ne jemljemo iz posteljice, potem pa le zaspi. Ima pa dan, ko se naje, obrne na stran in že spi. Imamo pa srečo, saj nam spi skoraj 12 ur na noč. Naša Alina hodi že od 11 meseca v jaslice, saj sem morala jaz v službo, pa je nismo imeli kam dat. Samo tako rada gre, da jo je zjutraj prav veselje gledat, kako se veseli. Shodila je kar hitro (pri 11 mesecih), ker ni hotela nič plazit. Kar na enkrat se je spustila in šla iz ene sobe v drugo. Ja, tudi mi imamo izpade trme in ipike . Jaz jo pa samo položim lepo nežno na tla in jo kar hitro mine. Če jo držiš na rokah se namreč zvija in kriči, pa mi bi še lahko dol padla. Potem pa se kar hitro pomiri in pride za mano in je že vse pozabljeno. A so tudi vaši otroci taki jedci? Naša bi kar am am... V vrtcu so mi jo kar lepo poredili. Kako je to veselje, ko ti mami ne omejuje kalorij. Zobkov imamo za zdaj osem, zdaj se pa že dva meseca tako slini, da kar teče od nje, pa ima čisto svežo bradico, zobka pa od nikoder. Ima katera nasvet s čim bi ji bradico namazala? Pravljice bere zdaj Alina nam, le tu in tam prinese knjigico in dovoli, da ji ti kaj poveš. Ne zdrži pa da bi prebral zgodbico. Ona sedi na krilu in kaže like v knjigi, ti pa moraš govorit kaj je. A vaši otroci cele pravljice poslušajo? Midve pa poslušava pesmice in tako plešema Včasih se ji moramo od srca nasmejat tak je lušna. Enkrat miga z ritko, drugic hopsa... zdaj pa je ugotovila, da je lušno, če se ti moti, pa se vrti dokler ne pade na ritko, pol pa se tak smeji. Risank pa mi ne gledamo, ker hoče stat pred TV-jem in božat, pol pa imamo borbe in raje nič ne gledamo. Upam, da nisem bila preveč dolga. Bom poskusila bit zdaj bolj redna. Lep dan! Simona
|