tinkamiška
|
Hejhoj Sem prišla iz miganja zdejle, pa sm lačna kot volk...možek je danes prinesel iz službe prave bosanske lepinje, jih je prinesla ena stranka iz Bosne in jst že cel večer sanjam o njih no zdej si jih bom pa privoščila, pa jutri jih bomo za kosilo jedli, s kajmakom, njami! Verjento bojo res zobki krivi za našo trmo in nespanje, čeprav je še super proti nekaj mesecev nazaj, ko sva se še zbujali ponoči, pa sploh ne vem zakaj Renan, ne smeš bit tako stroga do sebe, seveda nisi slaba mama zaradi tega, ker te mulček pač včasih razjezi...si najboljša mama za svojega Vladimirja, to moraš verjet AjdaN, sme vesela za tvoj UZ Si fino papcala v kitajski? Upam, da boš uspela uredit vrtec tako kot si želiš Rahelca, fino da spita celo noč, sej enkrat se je moralo začet spanje čez noč ne? Naj Sara ostane zdrava Kornelija, držim pesti za dober izvid Priznam, da mi je šlo najprej na smeh, ko se je Iza krohotala, kot ena čarovnica v postelji in se drla "opa, opa" za vsako, ko se je vrgla na kovter, ampak po 45 minutah uspavnja, mi je že kr dol teklo, pa praskanja in cukanja, sem mela pa vsega dovolj in šla v sosednjo sobo povedat par krepkih in enkrat na glas plosknila pred njo in se zadrla spat! Pa se mi je smrkeljc v obraz smejal! Sej nisme vedla alnaj jočem al naj se smejim... KatjaD, ja če ne reagiraš na metanje na tla, potem ga bo kmalu opusti, ko bo vidu, da nič ne doseže, verjento preizkuša tvoje meje Renan sem vesela, da je poslušal pravljico Alenkica, čestitke Juretu za hojo , meni so tudi solzice stopile na oči, ko je Iza priracala do mene In tudi jst se še na vajam, da caplja po stanovanju, ko en mesečnik Glede tablet...jst bi raje poskusila z odstavljanjem...pa potem postopoma zmanjka mleka. Sama sem tako nardila in v enem tednu ni bilo več kej za cuzat, pa se je naveličala... Lifcsi, ne se skirat ker tara noče hodit, daj ji čas, na se te drži, če je tako bolj varna, jst ize nisem nič forsirala, bo shodila, ko bo sigurna vase Nočko vsem skupaj Tinka