|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  238 239 [240] 241 242   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
19.3.2007 17:30:52   
rija
Bobika: sožalje in user posted image

Kornelija: trdno stiskam pesti in tudi zate user posted image

Renan: enako se je zgodilo Tilu in tudi jaz sem bila cela krvava in panična, hvlabogu je bila samo ustnica.

Drugače pa: hudičev sneg, user posted image user posted image  če ga do sedaj ni bilo, ga zdaj res ni treba več....pa cel dan smo bili noter user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5976
19.3.2007 20:50:44   
KatjaD
Bobika - moje sožalje. Upam, da boš lahko čim lažje prebolela izgubo!

SNEG - ma, kdo ga rabi sredi marca. Pri nas ga je kakih 25 cm, pa še kar pada. Samo zunaj smo bili pa vseeno skoraj 3 ure (v dveh kosih). Smo naredili snežaka in nadoknadili zimske radosti sankanja in kepanja, pa metanja v sneg (to je počel Matic user posted image )! Ne vem, če bi mi živci preživeli, da ne bi šla ven. Mali bi bil cel dan tečen ko dr**. Smo rajši potegnili iz omare kombinezon, da vsaj upravičimo nakup!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5977
19.3.2007 21:36:17   
renan
Mi pa nismo bili nič zunaj. ko sem utegnila, je bil vladimir že preveč zaspan. danes smo končno dokončali nova vrata. hvala bogu, da sem se rešila kuhanja za delavca..sneg tudi mene nervira. sem se razvadila od sončnih žarkov in preživljanja večine dneva zunaj. jutri bomo tudi mi vladimirja v kombinezon in ven..

kornelija: sem pozabila, držim te pesti za izvide!

lp, renan

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 5978
20.3.2007 8:12:30   
mmetka
bobika- iskreno sožalje.user posted image user posted image user posted image

kornelija- držim pesti za izvide!user posted image

ajdaN-super, da si se javila! Še malo, pa bo Lovro veliki brat!user posted image

rija in Tašonka- očitno je res nekaj v zraku, ker se naš miš zadnje čase tudi ful hitro zbuja. Po navadi je spal do 7.30, 8h, zdaj pa je že dosti, če potegne do 6.30! Aja, Taši, jaz sem ful radovedna, kje ti delaš, da imaš tak delovnik?user posted image ...pozno v noč, zelo zgodaj zjutraj...

renan- sem vesela, da je ustnica boljše!user posted image

tinkamiška- si se nasmučala? Jaz sem pa tako nesrečna zaradi tega snega!user posted image Sem vesela, da vsaj eni uživate na snegu!user posted image

Lep pozdrav!

Metka

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 5979
20.3.2007 8:47:20   
nemsis
Ojla

Najprej najlepša hvala vsem za čestitke ob opravljeni diplomi. Se mi je kar kamen od srca odvalil, ko je komisija oz. njen član rekel da mi čestita za uspešno opravljeno diplomo in me potem še pohvalil v nekaterih stvareh. Sem mislila, da bom kar "dol padla" na stol.

Sedaj pa bo treba v lov na dobro službo. Mi je svetovalka na zavodu rekla, da imam takšno izobrazbo, da grem lahko v vsako podjetje in v javno upravo. Upam le, da bom hitro kaj našla.

Drugače pa pri nas ni nič novega. Tamala je živa in zdrava zaenkrat. Pogledal pa nam je tudi že 6 zobek.

No, se gremo sedaj igrat.

papa

(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 5980
20.3.2007 10:55:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mmetka

Aja, Taši, jaz sem ful radovedna, kje ti delaš, da imaš tak delovnik?user posted image ...pozno v noč, zelo zgodaj zjutraj...

V ustanovi, za katero ni nikomur v tej preljubi državici jasno, zakaj je treba zanjo plačevat naročnino.user posted image

Je bila pa včera polna luna. Mogoče zato takšno zbujanje. Špela se je sinoči zbudila ob polnoči in smo nazaj zaspali ob 1.40.user posted image

(odgovor članu mmetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5981
20.3.2007 14:24:06   
ajdaN
Hoj hoj!

Evo mene še mal - bom probala bit bolj pridna, vsaj dokler ne grem v porodnišnicouser posted image .

TAšonka sem brala o tvojih težavah in držala pesti! Upam, da ti vse skupaj ni vzelo preveč dni ali celi tednov življenja! Samo da je vse OK!

Bobika en user posted image  zate in moje sožalje!
Glede vozička - zadnji del naj bi se (če bereš ameriške forume) popolnoma polegel! Kao! V praksi je to cca. 30 stopinj naklona ane user posted image . Ampak ni problema - imamo trdo torbo za notri, pa še od Lovra dodatna lupinica tudi paše gor. Če bo samo eden za prevažat, imamo pa itak prav košaro za na ta voziček, ki ga trenutno še Lovro uporablja.

Vreme je za en drek! Pa kje je tista luštna pomlad in sončeeeeeek! Danes sva bila celo pol urce zunaj, ampak je bil že tako zmatran, da je samo TULIL! Najprej ko je pri sosedih videl lopato in mu nisem pustila ponjo, potem je bila pri naših spet lopata in mu je spet nisem pustila, potem je hotel drajsat eno metlo po tlakovcih in se mu je sevede zatikala - se je pa vrgel na tla in rjoveluser posted image . Trma mala!

No grem še malo uživat - kosilo je napol narejeno, mulček spi in grem uživat v tišini in miru dokler bo še trajalo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5982
20.3.2007 21:13:44   
KatjaD
Midva sva pa danes spet uživala za celo zimo za nazaj. Matic je hotel že navsewzgodaj ven na sneg, pa sem ga nekak uspela prepričat, da je pametno vsaj do 8:30 počakat, potem pa ni več zdržal. Sem morala odkidat peskovnik in tobogan, ker njemu je pa res vseen, če je okrog sneg, potem se je pa metal v sneg, pa cel žur je bil s tobogana v sneg priletet. Sva morala skupaj kidat, ker drugače ni šlo, je skoz držal lopato user posted image . Potem je pa še mal pometel za mano - seveda z veliko metlo, ker tamala ni zanimiva.
Pa obvezni sprehod do bagrov in je ob 11-ih padel v posteljo do pol treh!!!!!!!

Popoldan pa spet ven, ni šans, da bo notri in smo cel protokol še enkrat ponovili - brez kidanja, smo rožice izpod snega reševali user posted image ! V glevem, zvečer je bil čist koma in upam, da bo tako do jutra.

ajdaN - tvoj malček je pa že pravi velikan!!!!! Še dobro, da hoče še sedet v vozičku. Mi imamo redko ta privilegij za na sprehod. A ja, pa pri našem je čisto poleganje na Jane vozičku skoraj čisto poleganje (tam ene 10% naklona ostane). Verjetno je tukaj tudi tako... Če prav vidim na slikah ste Jane-ja kupili.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 5983
20.3.2007 21:50:02   
shooo
bobikauser posted image za te in iskreno sožalje.user posted image hudo.
kornelijauser posted image pika poko za dobre izvide.
AjdaN jaz ker ne morem verjet da že teče 33 teden!!!!!

PA ti vaši otročki, a že vsi hodijo? Neži je danes prvič uspelo postaviti se na noge brez opore, kar vstala se je sredi dnevne sobeuser posted image . potem je celi dan ponavljal vajo pa še ploskala zravenuser posted image .tak mogoče bo pa le počasi shodla...

Moja trilema je razrešena. v mo. putujeva naslednji torek
z avionom in sicer do sarajeva (zadnji let za mo. je v petek!) kamor naju prideta iskat moja starsa.nezke nista videla že full dolgo in bosta precej presenečena. ko jo je tata nazadjne videl je bila stara 9 mesecev in se še plazila ni!!
tinka: zadnjič ko sem bila v celju itk nisem imela časa.ta teden ko sva bile same je bil precej naporen.saj je res da m. pride domov pozno- ampak vsaj pride!doma je od nedelja in jutri že sili v pisarnouser posted image . on bi že včeraj "mal šel pogledat" samo je dobil prepoved.deloholik.
tak , sedaj pa grem pisat prošnje...
lahko noč

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 5984
21.3.2007 12:37:38   
Rahelca
Drage moje, čas je da se še jaz malo oglasim. Vsak dan vas berem, samo časa ni. In volje.
Po tednu dni Sarinega uspešnega obiskovanja vrtca, sva zopet bolni. Sara ima prehlad. Že v petek se je začelo, zato še dobro, da nisva prišli na srečanje, bi vas vse okužili. Po drugi strani mi je pa ful hudo, da vas nisem spoznala. Sara bi zagotovo uživala.
Sem pa premišljevala o homeopatiji. S sodelavka se je odločila zanjo in njen sin že 2 leti ni bolan (razen otroških bolezni), čeprav hodi v vrtec.  Ima katera od vas kakšne izkušnje s tem?
Drugače sva super, Sara v vrtcu uživa, pije že po slamici, doma pa sama zleze s postelje. Hodi še ne, vsaj samostojno ne. Ker nima vročine, greva malo na sonček. Imamo pa že 8 zob.
Mislim na vse vas.

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 5985
21.3.2007 17:41:13   
alenkica
Shoo : nisem dobro razumela. Iz kje so tvoji starši?

Rahelca: poskusi it k bioenergetiku, lahko da bo pomagalo. Poznam en primer, ko je zelo pomagalo.

Mi smo v redu. Jure ful uziva, ko je zunaj burja, se kar smeje, ko ga malo potisne nazaj. user posted image user posted image Hodimo še ne, se pa zmeraj več spušča.

Uzivajte!

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 5986
21.3.2007 20:40:34   
renan
rahelca: škoda, da nista prišli. punčk je primanjkovalo, prehlad pa tudi ni takšna grozna bolezen. homeopatija je v redu stvar, samo naj ti zdravila predpiše kakšen izkušen homeopat. v lekarnah v tujini ti iz knjig iščejo zdravila. to se mi ne zdi ravno v redu...moja najbolj pozitivna izkušnja s homeopatskimi zdravili je bilo preprečevanje in zdravljenje zamašenih vodov v dojkah.

shooo: misli name, ko se boš mastila z bosanskimi dobrotami kot je burek ipd.user posted image

lp,
renan

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 5987
22.3.2007 15:05:36   
tinkamiška
Da nas sličajno ne bi vrglo na drugo stran, ko ste pa tako zgovorneuser posted image

Midve danes bijeva boje s spanjemuser posted image Se ej zbudila ob 6ih in sem jo eno uro uspavala nazaj, pa je potem spala do 9.30 No je blo vse vredu, je bila dobre volje in sem uspela celo kosilo skuhat in je bil čas za spanje, pa sva spet rabili 45 minutuser posted image Je že čisto zaspala, pa jo dam v postlco ona pa na vse štiri in divjat po postli, se režat in kričat pa še posteljo razmetatuser posted image jo vzamem v roke in so ji kr učki sukpaj lezli, pa spet jovo na novo. No zdej spi, vprašanje pa, kako dolgo, hudiček mali!

Rahelca kako ste?

Kornelija kako si pa ti? Je že boljše? Zdaj bi moralo bit...kako je bilo pa z narkozo? Meni je bilo zelo slabo, ker imam takpo nizekpritisk...

Shooo, no vidiš, pa si se odločila kako in kajuser posted image Bosta pa tvoja starša res vesela, ko bosta po tolikem času vidla Nežkouser posted image !
Midve se bova pa že dobili, če ne prej pa nas rečanju, ko se tole vreme malo porihta...

KatjaD, mi ne moremo tako uživat, ker je Iza še premalo stabilna, da bi lahko tekala po snegu, pa še tako huičevo moker je, upam, da se bokmalu spet posušilo, dabo lahko šibala, zdej ko hodiuser posted image

AjdaN, ti se le potrudi, pa pridi čvekat, boš potemimela polne roke dela, ti bo še žal, ko ne boš mogla z nami čvekatuser posted image user posted image

Eros čestitke za zobekuser posted image

mmetka, sem se ja, zelo rada smučam in komaj čakam, da bomo lahko šli skupaj kot družinica, bom morala oba učit smučat moža in Izouser posted image

Bobika, še tule en objem zate! In hvala ker si mi poslala vse slikice, mam že vse zarhiviranouser posted image

Pozdravček vsem!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 5988
22.3.2007 15:22:50   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška

AjdaN, ti se le potrudi, pa pridi čvekat, boš potemimela polne roke dela, ti bo še žal, ko ne boš mogla z nami čvekatuser posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ne, ne, mamo naročeno ekstra pridno dete, ki bo samooooooo spalouser posted image . Če verjamešuser posted image !

Kakšen lep sonček je zunaj! Mali še spi, kosilo se kuha, potem pa pojemo in šibamo ven. Še par dni, pa se še ura prestavi, potem bo pa sploh superuser posted image !

Naš mali ima zadnje čase neke ideje o zgodnjem vstajanjuuser posted image . Včeraj je začel prepevat že malo čez šestuser posted image ! Ampak se je potem eno uro sam s sabo pogovarjal v posteljici, tako da ni bilo panike. Danes je pa začel cmevkat ob pol sedmihuser posted image . Pa sem šla k njemu in mu razložila, da tako zgodaj pa NE vstajamo. In se je po mojem samo potuhnil v posteljiciuser posted image . Ker sem ga še skoraj 1h pustila, pa se je v tem času babyphone ene 3x na kratko oglasil, ko sem šla pa po njega, se je pa kar vrgel pokonciuser posted image . Ampak glavno da je bil mir, pa karkoli je že počel!

Shooo, ko je naš enkrat shodil je šlo fuuuuul hitro. Po 2 tednih sva šla lahko že kar na sprehod po ulici. Zdajle je edini problem, ker je takooooo mokro in potem hoče vtaknit roke v vsako lužouser posted image !

KatjaD poznam naklon pri Slalomu - ga imamo in smo fuuuul zadovoljni z njim (mislim da imamo celo enako barvo)! Zato mi ni bil problem dat toliko denarja za njihovega tandema. Pa naklon mi že pri navadnem NI primeren za user posted image , (zame je popolno poleganje pač 180 stopinj) pri tandemu je pa še večji, tako da bo treba imet še ta trdo torbo oz. lupinico. Ker tandem tudi nima nastavljanja naslonjala na tisti trak, ampak so stopnje.

Aja še to - pri nas so zadnje čase zanimive samo metle in lopate in podobnouser posted image . Bohnedaj, da greva peš mimo kakšne hiše in imajo kaj zunaj! Šibne tja v sekundi in potem rjove kot user posted image  ko ga odvlečem stran!

Nič dejte mal čvekat nouser posted image . Jaz moram do konca skuhat pa počasi mulčka zbudit, potem pa na sončka! LP!

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 5989
23.3.2007 9:40:15   
renan
Se bom jaz malo oglasila, da ne bomo na drugi strani pristale...vladimir že spi svoje dopoldansko spanje. danes se je zbudil že ob 6.00user posted image , čeprav je zadnje čase kar priden in spi nekje do 7.15. že dva dni sva sama in bova ostala do nedelje, ker tata pleska sobice v zg. vreme pri nas je totalno mimo. včeraj je bilo kar fajn, razen, da je mrzlo, danes pa piha kot satan. spet ne bova mogla dolgo zunaj biti..še dobro, da popoldne pride prijateljica s hčerko na kavo, da ne bo takšen dolgčas..

katjaD in ajdaN: zgleda, da bosta matic in lovro zelo pridna, če imata rada metle in lopate. naš vladimir je  obseden z vrati. kar naprej bi jih odpiral in zapiral. bi se najraje pri vseh sosedih takoj na vrata ograje obesil in treskal z njimi. upam, da naju ne bo kdo nadrl..ne vem, če to pomeni, da bo vratar ali vlomilec.user posted image

lp, renan

< Sporočilo je popravil renan -- 23.3.2007 9:42:04 >

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 5990
23.3.2007 11:50:32   
KatjaD
Kaj pa vem. Sej zadnje čase je res postal pravi čistun - kritik mojega pucanja. Kar naprej pobira prahce ipd. po tleh, komentira kak in jih nosi v smeti, pa kar tetra plenico potegne dol s previjalne in se spravi brisat tla, pa pometat, kidat, perilo "pospravljat". Upam, da se ga bo res držalo tudi, ko bo malo starejši, bom imela jaz manj dela user posted image !

Se pa pridružujem tistim od vas, ki so jim začeli malčki vstajat bolj zgodaj. Že prej ni bil ravno pozen, ker sva imela srečo, če je potegnil do 7:30, zdej pa že 3 dni samo do 6-ih user posted image . Mogoče pa zato, ker se zunaj precej zmatra in čez dan udari ponavadi 3 urno spanje (od 11-ih do 14-ih), pa se takrat toliko spičije in ponoči ne rabi. Samo kaj ko JAZ RABIM spanje!!!!!!!

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 5991
23.3.2007 13:34:08   
tinkamiška
Katjauser posted image sej jst tudiuser posted image

no mogoče se pa pripravljajo, ker bmo uro spremenili, samo, a to pomeni, da bomo zdej vstajali ob 5ih?!user posted image

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 5992
23.3.2007 22:49:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatjaD

Kaj pa vem. Sej zadnje čase je res postal pravi čistun - kritik mojega pucanja.

A je pod vpliv tvoje babice padel?user posted image Ona je obsedena s tem, ne?

Tinka, saj ura se prestavi naprej, ne nazaj. Špela tudi zdaj bolj zgodaj vstaja kot ponavadi, od jutri oz. od nedelje dalje bo pa to spet malo bolj normalna ura, ker bo namesto 7, ko zdaj vstaja, ura že 8.

(odgovor članu KatjaD)
  Neposredna povezava do sporočila: 5993
24.3.2007 8:35:33   
tinkamiška
A takouser posted image , jst nikoli ne vem kam se ura prestavi...pa ponavadi jo celo pozabim prestavitiuser posted image user posted image , no zdej si bom zapomnilauser posted image

lp,
tinka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5994
24.3.2007 9:51:26   
renan
Dobro, da ste mi povedale za uro. jaz sem čisto pozabila na to. pa saj jutri tako ali tako nimam nobenih obveznosti..pri nas je danes en tak depresiven dan. sva še sama danes in zunaj bo zdaj, zdaj deževalo. jaz imam pa same črne misli in bi najraje jokala...user posted image verjetno  bo bolje jutri, ko bo očka doma..

lep vikend vsem,
renan

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 5995
24.3.2007 14:47:06   
Anonimen
Uh, jaz pa bolje, da ne pozabim prestavit ure, če ne bom zamudila v službo, to pa ne bi blo fajn. Moram bit ob 6.30 že tam.user posted image

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 5996
24.3.2007 16:51:29   
popek
Lep pozdrav vsem!
Po dolgem času sem pokukala zopet k vam in vidim da še kar pridno klepetate. Meni enostavno zmanjkuje časa za vse skupaj. Pred tednom smo bili vsi skupaj v Turčiji. Bilo je super.
Sedaj pa moram končat, ker se je Leo prebudil.
Bom kasneje še kaj napisala in prilepila kakšno fotko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5997
24.3.2007 20:15:49   
KatjaD
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka
A je pod vpliv tvoje babice padel?user posted image Ona je obsedena s tem, ne?

Jap, samo pomoje jo premalo vidi, da bi toliko vplivala nanj. Genetika je očitno dovolj user posted image ...

Uf, jaz sem pa mislila, da se šele naslednji vikend ura premakne user posted image . Še dobro, da druge boljš veste...

Matic je bil pa danes CEL dan pokonci user posted image - sploh ni hotel it spat čez dan. Potem je pa samo v avtu k Aleševi sestri mrknil za 10 minut, pa žurka naprej. Zdejle dela poplavo v kopanici, potem pa upam, da bo dnevni spanec nadoknadil s kasnejšo jutranjo uro...

popek - lepo te je spet brat. Kar napopaj slikice, da se nam bojo malo sline cedile po dopustu na toplem...

ajdaN - po pravici povedano se nisem nikoli preveč sekirala zaradi samega naklona, ker je bil itak v tatrdi košari/lupinici dokler je bil manjši. V športni voziček je šel pri cca. 4,5 mesecih, ko itak ni hotel več ležat ampak samo še sedet, pa smo dali naslon na kakšnih 30% naklona, da je videl ven. Drugače je bil vik in krik!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5998
25.3.2007 8:54:28   
nemsis
Ojla

Mislim,da je ena enkrat spraševala o Bombažkih (mislim da Bobika). No, midve sva ravnokar gledale risanko in po risanki je bila reklama, da bodo v prodaji DVDji od Bombažkov in sicer skupaj s časopisom delo od 27.3. naprej.

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 5999
25.3.2007 11:22:12   
tinkamiška
Hojlauser posted image

Včeraj sva bili cel dan od doma...

Tudi iza je včeraj v celem dnevu spala samo pol ure, potem pa gasa naprej, sem mislila, da bo spala v avtu, pa se je režala na ves glas. Sem tudi upala, da bo zjutraj potegnila kakšno uro, pa se je že ob 8ih drla iz postelje ati, mamauser posted image

Je pa sitna zadnje dni in ne vem zakaj je takouser posted image

Popek! Res te ni bilodolgo, daj prilepi kakšno slikico pa še kaj napišiuser posted image

Bombažke bomo pa tudi mi kupovali skupaj z delomuser posted image

Lepo se imejte kljub polulanem vremenu!

Tinka

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 6000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  238 239 [240] 241 242   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  238 239 [240] 241 242   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

koliko časa?
čipka

V KOLIKŠNEM ČASU STE SHUJŠALE DO ŽELJENIH KG PO PORODU?

v enem tednu (14%)

v enem mesecu (9%)

v dveh mesecih (5%)

v treh mesecih (10%)

v šetih mesecih do enega leta (30%)

v več kot 1 letu (32%)

Število vseh glasov: 147

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!