tinkamiška
|
Da nas sličajno ne bi vrglo na drugo stran, ko ste pa tako zgovorne Midve danes bijeva boje s spanjem Se ej zbudila ob 6ih in sem jo eno uro uspavala nazaj, pa je potem spala do 9.30 No je blo vse vredu, je bila dobre volje in sem uspela celo kosilo skuhat in je bil čas za spanje, pa sva spet rabili 45 minut Je že čisto zaspala, pa jo dam v postlco ona pa na vse štiri in divjat po postli, se režat in kričat pa še posteljo razmetat jo vzamem v roke in so ji kr učki sukpaj lezli, pa spet jovo na novo. No zdej spi, vprašanje pa, kako dolgo, hudiček mali! Rahelca kako ste? Kornelija kako si pa ti? Je že boljše? Zdaj bi moralo bit...kako je bilo pa z narkozo? Meni je bilo zelo slabo, ker imam takpo nizekpritisk... Shooo, no vidiš, pa si se odločila kako in kaj Bosta pa tvoja starša res vesela, ko bosta po tolikem času vidla Nežko ! Midve se bova pa že dobili, če ne prej pa nas rečanju, ko se tole vreme malo porihta... KatjaD, mi ne moremo tako uživat, ker je Iza še premalo stabilna, da bi lahko tekala po snegu, pa še tako huičevo moker je, upam, da se bokmalu spet posušilo, dabo lahko šibala, zdej ko hodi AjdaN, ti se le potrudi, pa pridi čvekat, boš potemimela polne roke dela, ti bo še žal, ko ne boš mogla z nami čvekat Eros čestitke za zobek mmetka, sem se ja, zelo rada smučam in komaj čakam, da bomo lahko šli skupaj kot družinica, bom morala oba učit smučat moža in Izo Bobika, še tule en objem zate! In hvala ker si mi poslala vse slikice, mam že vse zarhivirano Pozdravček vsem! Tinka