Barbs
|
Ojla, na hitro, ker se mi na dolgo nekam ne da, pa tudi nimam časa.... Aleks je hiperaktiven - no ja, pa ne samo on. Fuuul delamo, nekaj zbijamo, gradimo, urejamo; eh, o tem drugič Vsem čestitam za vse, kar so vam podaljšali, ugodili, prav naredili....pa za Davidove korake sem ful vesela.... Aleks še ne kaže znakov, da bi jo kamorkoli mahnil po dveh, razen v hojci deset minut dvakrat na dan... drugače hojco uporablja za počitek.... ful mu je fensi, da ima noge gor, na mizici in potem žveči palčko za uho Vsako tele ima svoje vesele, a ne? Prilagam slikovni material Glede hujšanja (mislim mojega)...ne gremi...bemti...ne gre... sicer počasi že, tistih par kilc, potem se mi je pa ustavilo - kje je še petnajst minusa?????? Eh, se moram vzet v roke, špoletje se nezadržno bliža... Vidim, da ste ok, Marija..Evica je pravi srček...kaj zato, če ne mara nudlcev Aleks sicer vse je, ampak po malem...tako, da ima lepi osem kil in še ene dvajset dek zraven...no ja, s polno plenico mu celo rata osem pa pol Se še kaj oglasim, da vam povem, če smo dobili tiste čeveljčke, o katerih ste se razpisale... še dobro, da vsake toliko kaj preberem, če ne bi bil revež bos