|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
23.3.2007 7:38:32   
lenika
Pikicaa user posted image  ti si pravi računalničar.

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
23.3.2007 7:43:15   
pikicaa
Če po pravici povem se mi je samo posrečilo. Sem čist tko brez veze z miško drgnila. Mi je šlo na živce, ker nisem videla nickov.Ampak važno je, da deluje.user posted image

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
23.3.2007 7:52:46   
MarijaPo
pikica - res bravo! Takega uporabnika bi si zelel vsak programer.  user posted image
Je pa res, da kljub temu, da sem programerka (sicer ne spletnih aplikacij, ampak saj je podobno), ne znam ugotovit kaksen bug je to.

cofek - ja, tudi pri nas je kruh vedno bolj popularen. A se vas kaj davi z njim? Al ga zna lepo pojest? Sicer pa, ce bo barbs Aleksa oddala kaksni bolj ugledni druzini (Mojca se skos neki ponuja), smo mi se vedno kandidati za zenitev. user posted image

lenika - nasa pevka ima 6.5 kg. Ni velik, ampak je pa s trudom pridobljeno. Kaj pa vas Matic?

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
23.3.2007 8:00:55   
lenika
MarijaPo, Matic je imel pri 9. mesecih na pregledu 9590g, sedaj pa ne vem točno, a pomoje okoli 10kg. Samo to ni primerjava, ker naš Matic je res jedec in je pri treh mesecih tehtal toliko kot Eva danes.user posted image Sicer pa to sploh ni pomembno. Tudi odrasli smo različno veliki, težki,.., tako pač je in hvala bogu, da je tako. Kako bi pa bilo, če bi bili vsi enaki. Glavno, da je Evica zdrava, drugo pa ni pomembno. Drugače pa, a si predstavljaš nosit 10kg mulca?user posted image  Verjemi ni lahko.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lenika -- 23.3.2007 8:08:59 >

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
23.3.2007 8:13:07   
zungi
dobro jutro vsem!

MarijaPo: naš Galček je tudi bolj "šlang", ima tam nekje okoli 7,6 kg. Je pa zato bolj velik. Pa lahko rečem, da kar pridno je. Od prijateljice majčica je bistveno težja od našga pri isti starosti pa ne poje toliko kot naš.
Glavno, da so zdravi naši anglečki, kajne! user posted image

Mene pa še nekaj zanima: ker ste toliko govorile o čeveljčkih za naše malčke, in jih kupujete, a to pomeni, da so vaši fantje in punčice že vsi na nogah??
Naš namreč še vedno trenira "puzanje", pa še to počne prav po vojaško user posted image user posted image .

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
23.3.2007 8:20:08   
Kalina
zungi nasa je tud skoz na tleh, pa tud nezna glih neki puzat, kokr ti pravs po vojasko, bog nedej da pokrci noge, ne to pa ne, se rajs matrauser posted image na noge pa itak se dolgo ne bo sla, pa tud nesmem jo dajat, no ja tko pravjo na nfth. mi pa pac ubogamo, ceprav bi rada da jo dajemo na nogo in je pol tecna in noce sedet, cist trda rata, smrkla malauser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
23.3.2007 8:21:40   
lenika
Zungi naš kobaca po vseh štirih kakšen mesec in pol, ravno toliko časa se tudi vstaja in sedaj ob opori že kar lepo hodi. Mi smo sicer kupili čeveljčke, ampak jih še ne nosi. Obuli mu jih bomo, ko bo hotel po zunaj hodit.

< Sporočilo je popravil lenika -- 23.3.2007 8:31:55 >

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
23.3.2007 8:28:38   
zungi
Kalina: no sej nama so tud "prepovedali" postavljanje na nogice na NFTH, čeprav bi se on tud rad kr neki postavljal ampak bolj kot balerina - na prstke user posted image user posted image .

Lenika: čestitke user posted image  tvojmu malčku. Ja sj ko bo naš tako daleč kot tvoj, bom pa tud jaz začela razmišljati o čeveljčkih, zaenkrat pa mu kupujem samo take za vn zaradi lepšga in da mu je bolj toplo v nogice.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
23.3.2007 9:03:57   
mojca75
Čeveljčki - sej naša tud še ne hodi, samo stoji, pa še to če se sama potegne, ob postelji, ob sedežni, ampak vseen bom kupila čevlje, ker ji moram dat nekaj za obut za ven!
Zungi - na prstih mu pa nikar ne dovoli stat - pa sej to so ti najbrž v RA in nft povedal!
Naša če že stoji jo popravim da je na celih stopalih!

nič, našadva sta šla na nft (v kočevje) in k babici, jaz pa grem na hematološko na pregled in pol še mal po LJ!

< Sporočilo je popravil mojca75 -- 23.3.2007 9:04:46 >

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
23.3.2007 9:23:43   
nina64
Ojla majčice, kako ste kaj? Se še jaz malo oglasim in napišem kaj pametnegauser posted image .

Hujšanje - ja to je huda tema user posted image .Tud jaz sem se odločila za ločevalno dieto in sem na začetku shujšala 2 kg in potem stop. Kg naenkrat nikakor niso več šli dol, bolj sem se trudila slabše je bilo - v celem mesecu nato nisem shujšala niti pol kg več user posted image user posted image user posted image .

Marija Po - tvoji Evi sploh ni videt, da bi bila tako suhcena,čist fajn punca je user posted image .

maya 2 - čestitke za podaljšanje porodniške, ti kar odleže ko je to za tabo, kajne. Nas še to čaka!

zungi -  naš miceni še tudi nima nobenega zobka. Naš ta starejši je dobil prve zobke pri 13 mesecih - tako da nič bat imajo še kar nekaj časa user posted image .

petka - user posted image user posted image user posted image  Davidu za prve korake

Kalina - Kako kaj Kalinca, želim vama da se čim prej pozdravita.

Barbs - Pomlad nas je prihitela in s tem tudi delo okrog hiše,kaj user posted image . Le napiši nam kaj se dogaja okol vaše hiške, da nas ne bo preveč firbec matral  user posted image . Aleks pa že zdaj zna uživat - kot vsak moški user posted image  

Mi smo našemu kupili čeveljčke, ampak takšne čist mehke, da frajerček ni bos ko kam gremo. Ta prave pa nič prej ko takrat ko bomo dobili dovoljenje od fth, da ga lahko začnemo postavljat na nogice in ko bo tud sam pogruntal da lahko hodi. Ta čas pa bomo malo prišparali na račun čeveljčkov user posted image .

Ne vem katera je napisala, da detece noče več pit mleka po flaški, mi imamo že kar nekaj časa tak problem. Ni bilo druge kot da smo začeli dajat mlečne kašice in sicer naredim tako gosto, da lahko je na žličko. Zdaj problema ni več kako mu dat na dan dovolj mleka. Tud zjutraj in zvečer jemo na žličko, ker ni bilo variante da spije mleko po flaški, zdaj celo niti čaja noče več na dudo.

Namesto avgusta, je naš sonček Tim pokukal na svet že 7.maja.

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
23.3.2007 11:39:24   
mojsoncek
Oj! Kaksen lep dan je ratal, zjutraj je bilo pa tako grdo oblacno.

zungi - kot je rekla ze mojca75, ne pustiti user posted image da stoji na prstih. Popravljaj mu nogice vsakic, ko vidis da je na prstih in malo glej kako vstaja. No, pa saj ti je verjetno ze fizioterapevtka dala napotke, da ne bom prevec pametna user posted image . Glede na to, da mi niso podaljsali porodniske, Anzetu v teh preostalih dneh non stop popravljam nogice in pazim kako vstaja, ker potem v vrtcu tega ne bo pocel nihce. Mogoce pa mu v tem casu pride v kri in bo bolje. Copatke pa kupujem zaradi vrtca, ceprav upam da bo tudi tam lahko samo v ABS nogavickah. Ceveljcke bomo pa kupili, ko bomo vec zunaj in bo hotel biti na nogah oz. ko bo ze hodil.

mojca75 - kako je bilo vceraj na babjem zuru?

Se je pa Anze vceraj zacel premikati ob klubski mizici in kavcu. Joj kako je smesen... z obema rokicama se drzi, premika pa se postrani, kot rakec, s cisto mickenimi "koraki". Pa se to najprej dobro otipa podlago s stopalom in sele potem prenese tezo.

Zdej greva pa ven na sonceka...

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 23.3.2007 11:40:35 >

(odgovor članu nina64)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
23.3.2007 12:00:51   
tea
Vas na hitro pozdravim dokler še Jaša spi. Se je danes zbudil že ob 6, potem pa ob 10 čist omagal in zaspal. Pa ga še kar vlečeuser posted image . Sicer se že privajamo, da spi enkrat na dan, ampak bo potem verjetno danes predolga do večera. Kamlu bo treba v službo, samo še dober mesec in konec vsega luštnegauser posted image .
Že par dni visim na net in iščem kam bi šli na morje. Sva se tehtala med Hvarom in Makarsko riviero. Pa mislim, da bomo kar na celini ostali. Izbiram med Baško, Brelo in Promajno. A je katera že bila? A ve že kaj razmišljate v tej smeri? Majo že kar veliko zasedenega, predvsem tisto kar mi je všeč- objekt v bližini plaže, mirno okolje, dovolj prostora, terasa ali vrt, pa čim manj dnarčkovuser posted image ... Bi rada ne vem kaj vse super in oh in sploh, plačala pa bolj maluser posted image
Imate debato o čeveljcih- mi imamo chiccotove in so prav luštne. Drgače kupujem ali cicibanove ali pa geoxove. V ceni ni tako grozne razlike, 10-15 evrov. So mi pa geoxove všeč zato ker dihajo in mojemu Gregiju se noga strašno poti, zato mu raje vzamem te. Prve čeveljce je dobil pa cicibanove- prvi koraki. Jaško jih ima pa zaenkrat bolj za okras, ker še nič ne hodi. Ko greva ven vedno lepo pridno sedi v vozu in nič ne sili ven. Doma ima pa zokenčke- štoparce.
Nič, Jaša še spi jaz grem pa juho za kosilo pristavt.
Lep dan vsem skupaj, tea

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
23.3.2007 13:45:32   
puncica
O marička men je pa luster s tamale luči padel zdejle doluser posted image user posted image user posted image Menda ja nimam duhov tle pri nas.

No glede čeveljčkov, naša tavelika je dobila cicibanove, pa jih je tako zgonila kot nobene pozneje to pa zato, ker še ni hodila in je zunaj raje se plazila kot hodilauser posted image in so bili pač posledično čist oguleni, tako da zdej iščem kako pocen varianto, ker vem da naš tamali ne bo skoz ob ograji hotil pač pa bo hotel proučiti vsak kamenček na igrišču, tako da cicibanke ne pridejo v upoštev, kolk pa so te geox, verjetno tud drage. No mi iščemo eno pocen varianto notri ima pa take
user posted image

So čist mehki, kot zoknčki ima jih pa zato, ker imamo ful mrzl po tleh, ker kurimo na drva in gre večina toplote v luft in posledično je na tleh 2-3 stopinje nižja temperatura, pa še drsi mu ne.

Ja nič zdej mormo pa mal ven, je en protestant prišel k meniuser posted image

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
23.3.2007 14:23:55   
Lara28
Pozdravljene majčice!
Sam na hitro da javim, da tudi drugi majček HODI!!!user posted image user posted image user posted image
Včeraj se je v dnevni kar spustil mize in zašibal proti kuhinji - je ene slaba dva metra. In potem tak nasmešek.... S je zadnje dneve tak previdno spuščal kake dva koraka naredit, včeraj mu je pa potem kar relacija uspela! In danes že šiba po celem stanovanju. Včasih mu rata, drugače pa konča na riti.. Ampak je hudi vztrajen in kar naprej poskuša.
Zdaj pa šibam nekaj skuhat, ker je lakota!!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
23.3.2007 14:51:52   
zungi
lara28: čestitke še enmu majčku ki je shodil user posted image user posted image user posted image , jeaaaaa.

Mi smo se pa do zdaj potepali zunaj, zdej pa hitro kuham južno za tamalga in tastarga (hehehe).

Ja sej se res zelo trudim in ga non stop popravljam da ne stoji na prstkih. V bistvu ga niti ne dvigujem preveč v stoječ položaj, raje naj še puza (sj še to glih ne obvlada full) user posted image , ampak je pa vztrajen.

Dejte mi še neki povedat punce?!

Koliko obrokov približno na dan dobijo vaši malčki in kaj jim kej dajete za jest. Jaz imam včasih občutek, da skoz je isto user posted image user posted image ,  čeprav se trudim delati zelo raznoliko hrano.
Midva se ne dojiva več, gledam pa da dobi vsaj še 2x aptamil mleko tudi z raznimi rižo, griso, čoko - linoti.
To naredim malo gostejše da je po žlički, ker flaša ne pride več v poštev. Samo še zvečer spije flašo mleka, takrat v bistvu ko že spi (tam nekje med 21 in 22 uro) - mu jo dam kr v spanju.

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
   [Brisano sporočilo]
23.3.2007 15:13:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zungi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3241
   [Brisano sporočilo]
23.3.2007 15:23:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3242
23.3.2007 15:23:56   
maya2
user posted image user posted image user posted image  Zarja user posted image user posted image user posted image  mala narciskauser posted image user posted image  joooj kolk srčkane fotke user posted image  user posted image  Auroraa

Neposredna povezava do sporočila: 3243
23.3.2007 15:25:00   
mojsoncek
Lara28 - cestitke user posted image za prve korake user posted image !

auroraa - 1. liga tele fotke z ogledalom user posted image .

obroki:
med 5.30 in 6.00 ko se zbudi, spije od 130 - 200 ml mleka
okrog osmih kruh s taksnimi in drugacnimi "namazi"
med 10.30 in 11.00 sadje
okrog enih kosilo, je pa to kar jeva midva z mozekom (kaksna juhica, zelenjava, meso, za prilogo pa krompir - riz - testenine - kus kus - polenta - ajdova kasa)
okrog 16.00 kaksen jogurt, skutka, gres, vsake kvatre puding (skratka nekaj mlecnega)
okrog 19.00 mlecna kasica
pred spanjem ob osmih joska za pocartat

Skratka, cel dan samo je, pa ima celih 7,5 kg...

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 23.3.2007 15:47:46 >

Neposredna povezava do sporočila: 3244
23.3.2007 15:26:58   
puncica
Tako s sprehoda smo prišl, če bo mali princ zdej zaspal je pa še pod vprašanjem
Kako jemo:

Z mlečna kašica
(najraje ima hippove pa tud men so najbolj všeč, tisti linoti se mi tako čudno mešajo, hippoti pa je že noter mleko pa je treba sam vodo. Od milupe smo tud probal pa mi je tu mač čudn okus, no od alette je tud dobra ta mlečna kašica)

M sadna kašica (jabolka, banane, keksi, al pa tiste hippove frutokove kašice, pač neki od sadja) ali skutka

K zelenjavno-mesna kašica ala kosilo (ma žal sam nekaj obrokov, ker druga sploh ne vem kaj naj mu kuham in kako:
- krompir in špinača
- zelenjavo iz goveje juhe, meso (goveje, piščančje, puranje), mal nudlčkov al pa grisove cmoke
- krompir in bučke
- krompir in kumare
- riž in zelenjava (ala rizibizi) pa kak mesek zraven
- zelenjava (krompir, korenje, cvetača, brokoli,...) zmiksano
- krompir s sirom
No to bi bilo pa tud vse, ma druga sploh ne vem kaj naj mu naredim, pa testenine pa to nimam pojma

M sadna kašica (jabolka, banane, keksi, al pa tiste hippove frutokove kašice, pač neki od sadja) ali skutka

V mlečna kašica (spet kak hippo z vodo zmešan zato imamo vedno na razpolago 2 ali več različna, al pa če ni druga čokolino, grisa ne mara, pa polente tud ne, tako da ne ostane druga kot te kašice

pred spanjem (še flaša mleka, če jo sploh hoče)

ponoči 2-3× flaša mleka (150-160ml)

In to je to.

< Sporočilo je popravil puncica -- 23.3.2007 15:31:49 >

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
23.3.2007 16:10:10   
zungi
auroraa: ne boš verjela, da ima naš zelo zelo podoben jedilnik, in celo ob podobnih urah le s to razliko da mu dam jaz pozno zvečer še flašo mleka 200 ml.
Pa naš nima niti 8 kg.
Ja sj jaz mu tudi dam "kosilo" takrat ko midva jeva se pravi med 16 in 17 uro.
Vidim da prakticirate tudi kruh in namaz - sirov?? A to daste temen kruh skorjo ali kako to naredite, ker moj otrok noče ne kruha samga jest niti raznih piškotov za vmes. user posted image Edini priboljški ki njemu "sedejo" so frutzwerge.
Kaj pa pravite na tele monte čokoladne pudinge? A to že lohk je?

Ponoči pa mi ne jemo in spimo do 6-7 zjutraj.

Linote mu pa delam z aptamilom, kravjega mleka še nisem poizkusila.
Naš ima rad tudi polento in jogurt.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
23.3.2007 16:11:57   
zungi
to sem vam hotela še napisati, da našega po keksolinu fullll napenja in mu ga zato ne dajem. Mogoče mu tudi zato piškotki ne pašejo??

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
   [Brisano sporočilo]
23.3.2007 16:22:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu zungi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3248
23.3.2007 19:15:06   
lenika
Lara28 čestitke za prve korake.

Jedilnik:

- 6.30- 240 mleka
- 9.30 - sadje (banana, jabolko, hruška, kivi, melona, frutek)
- 12.30 - kosilo (je že skoraj vse)
- 15.30 - jogurt, skuta
- 19.00 keksolino,..
Navmes poje še kakšen piškot ali kruh.

Neposredna povezava do sporočila: 3249
23.3.2007 21:07:02   
nina64
Tud mi jemo približno tako kot so napisale ostale. Naš tud zjutraj in zvečer dobi mlečno kašico na žličko, ker pač noče več pit mleka na stekleničko. Uporabljam pa zankrat samo Milupine kašice, drugih še nismo poskusili.

Mene pa zanima kakšne jogurte in skutke dajete svojim malim?

Mojsonček - a mi lahko poveš kako pripraviš ajdovo kašo? Thanks.

auroraa - zelo lepe slikice, prava predstavnica ženskega spola je Zarja user posted image .

< Sporočilo je popravil nina64 -- 23.3.2007 21:08:47 >

Namesto avgusta, je naš sonček Tim pokukal na svet že 7.maja.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
5 stvari, ki si jih otroci vedno zapomnijo...
Nekateri trenutki ustvarjajo spomine. Njihove spomine, ki se jih bodo verjetno spominjali vse življenje.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?