|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
24.3.2007 7:34:50   
lenika
Jašauser posted image in Val user posted image  za 10 mesecev. user posted image user posted image user posted image

Kako boste kaj preživele vikend? Pri nas bomo v glavnem doma, nimamo kakšnih večjih planov, razen tega, da grem jaz danes zvečer ven na večerjo. Kolegica ima rojstni dan in bomo imele tako imenovani babji žur.user posted image

Imejte se.

(odgovor članu nina64)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
24.3.2007 8:06:56   
zungi
jupiiii, čestitke za 10-ko user posted image user posted image user posted image user posted image  mali majčki in majčice!

Jah vreme ga bolj po svoje svira, zato tudi mi nismo delali posebnih planov za vikend. Očitno bomo res bolj doma "visel".
Ko vsaj nebi dež padal, da greš lahko na kakšen daljši sprehod user posted image .

Pustimo se presenetit a ne!?

Lep dan vsem, user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
24.3.2007 8:15:12   
Kalina
Jutro!

Joj nasa Kalinca je ponoci ful zacela kasljati in nikakor ni mogla spati,  do zdej nam je sam nosek nagajal zdaj pa se kaseljuser posted image Tko da ob 2h ponoci sm ji nosek cistila in mal nosila in "tolkla" po hrbtu da je mal sluzi izkasljala, ampak mal je ma se, tko da kasljamo se. Tko da se je pol do 3h neki igrala z ocijem i koncno zaspala i spala skor do 8huser posted image Zdej me pa  skrbi mal kaselj. Upam da ni nic hudega, sej vem da pravjo, da je to konstantna spremljevalka, izcedek iz noska in kaselj, sam vseen ni fajn poslusat malo misko kako kaslja. Verjetn tud jedla nebo dons kakor je treba.user posted image
Pa se greve k mojim starsem, ker oci dela cel dan in celo noc, pa sve misnle prespat tm, upam da bo vse ok.

jst sm dons misnla it k frizerju, sam zdej dvomim, ker je tamala taksna, da jo bom samo pustila pri mojih. Pa itak bo tulila za manouser posted image Prevec je navezana name, vcasih tud pr ociju joce, da hoce k mami, ko jo vzamem se takoj umiri, oci je pa zalostn, sam to je itak normalno, ce je cele dneve z mano, oci pa velik dela.

Ojoj gremo noska cistit.

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
24.3.2007 8:23:17   
žmož
Jutro še od mene!
Tudi mi smo že nekaj časa pokonci-vsaj jaz pa ta večji. On ima prav urco v sebi, kdaj je treba vstat in ni šans, da bi se vsaj za vikend zmotuuser posted image . No tamala se sicer nekaj sliši, verjetno bo tudi ona vsak čas začela kričat, zato moram mal pohitet. Vreme je spet kislo, upam pa, da ne bo deževalo, da gremo vseeno lahko mal na sprehod. Drgač pa bomo šli mal do sosede kofetkat, pa bo. Ja nič, bo treba it!
Kalinca upam, da je samo prehlad in da se ta nadležni kašelj čimprej umiri. Kdaj pa ti oddaš vlogo za podaljšanje?
Aja, pa še zungi nisem pozdravla med nami klepetuljami-dobrodošla! In seveda dobrodošle še vse ostale, če ste se slučajno pridružile čveku! Včasih nimam časa brat za nazaj, tako da včasih tudi kaj spregledam.
Čao

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
24.3.2007 8:25:15   
Kalina
žmož, 27ga mamo RA in dobim papirje za podaljsevanje, prvotno mam porodnisko do sredine junija. Upam da bo. 

Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
24.3.2007 9:05:48   
mojsoncek
Oj!

Mi pa gremo danes cuvat tascino in tastovo hiso, ker sta sla uzivat v toplice, vracamo pa se jutri. No, pa bomo imeli tudi mi "mini dopust" in spremembo okolja. No, pa bomo peljali Anzeta gledat kuzata, zajcke in kure...

nina64 - ajdovo kaso skuham na vodi, zraven pa dam se malo mesane zelenjave in kaksno zlicko kosle smetane. Ce pa je ravno pri roki kaksen koscek meska, mi dam pa se to. Lahko jo pa kar na mleku skuhas, pa imas mlecno ajdovo kaso.

kalina - upam, da ne bo kaj hujsega. Pocartaj svojo misko user posted image . Kar se tice navezanosti je bilo pa pri nas isto tam od osmega meseca, pa skoraj do desetega. Do skoraj osmega meseca (dokler se nismo preselili) sva bila pa vecinoma res non stop sama in je bil fuuuuuul navezan samo name. Samo mami - mami - mami, ati pa zalosten. Je pa sedaj ze dosti bolje, ker je ati malo vec doma popoldan (mu ni treba vec hise delat user posted image ). Prakticirava pa to, da jaz popoldan "zginem" za kaksno urico, pa magari ce grem likat ali pa se v banjo namakat. 

Lep vikend!

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
24.3.2007 10:54:41   
F*S*M
jutro no dons pa sem se naspala user posted image user posted image user posted image user posted image filip je pri babici, midva sva bila na tekmi no dobe moj  službeno jaz kot gledalec prišla sva domov ob 2 in me je ta moj "glupi" dec zbudu že ob pol 10 da bi ga zaguznla,

vglavnem gledamo polete in hvala bogu da nismo rinl v planico ko je tako vreme. Morem pa rečt da so naši full dobri Kranjec je kot nov sam da lahko letiuser posted image user posted image user posted image Vglavnem user posted image user posted image user posted image user posted image naši in veliko sreče v drugi seriji.

Kalina nam je pedijatrinja rekla ko je filip kašljal da mu lahko damo zjutraj in zvečer pol žličke slezovega sirupa ki je za izkašljevanje in mu je tut full pomagal pa še fajn sladek je in ga z veseljem popije. tako da mislim da ji ga komot daš zjutraj ko vstane in zvečer ko gre spat. Pa če maš justove kaplice 31 ji lahko namažeš pljučka z njimi da bo lažje dihala pa še nosek se ji bo odpiral pa veliki sterimarja ji spusti v nosek je res neprijetno sam veliko sluza se spuca.

nič grem si glavo umit pol pa pogledamo še finalno serijo pol pa po našega roginča

čao

user posted image

VAL IN JAŠA

Vse najlepše

< Sporočilo je popravil F*S*M -- 24.3.2007 10:57:34 >

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
24.3.2007 12:02:18   
mojca75
Ojla čveke,

našdva sta včeraj cel dan sama harala (mojca in oči) in sta se supr mela, mamice nista nič pogrešala user posted image ! tega sem ful vesela, da je Mojči samostojna z očitom. Sta bila na nft in pri babici.  Res sem jima vse prištimala, za jest, preoblečt,... ampak sta zmagala!
Jaz sem 3h sedela na hematološki, da sem prišla na vrsto, naročena ob 11h na vrsti on 14h. SM mela namen jit še mal po mestu, pa me je minil žvet, tko da sem se sicer sprehodila ampak po štacunah pa nisem šla. No bova pa danes z mami šle, za čevlje pogledat za Mojči in kak anorak - z Mojco zravens eveda.
Trenutno spi, kosilo se kuha.

naše prehranjevanje:
- 8h - flaša mleka (200ml) potem zajtrkuje z nama (mano) še kruh in kak namaz, ampak najraje ima pol žemlej (same) - potem pa je pod stolom drobtin za 3 hrčke, al pa ji sredico natrga in mažem z maslom,...
- 10.30 - malica - sadje, sadje s skuto
- 13.30 kosilo - bolj ali manj vse (razen rib).
- 17h - malica - jogurt, skutka spodloženim sadjem, ...sadje,
- 20h flaša mleka
(on 19h ji običajno naredim še kak rižolino, end Co. sam ga bl mal poje, če pa imam pop malico šele okol 18h pa sploh ne, takat pa ji za to malico naredim kašico. Naša ma najraje mlečni riž od Milipe
Kilaža - po moje mamo kakih 9kg, raje kak g manj kot več.

no danes sem ji kupila (no tud očitu) neke smetanove jogurte da jo mal poredimuser posted image !
Pa sem in kek kak piškot, ampak od tega so sam drobtine ker ni ravno ljubiteljica (razen tistega ki ji ga je Petka dala - je pa pomazala user posted image ) raje ima krhelj jabolka in ga grize. al pa korenček.

zadnjič na RD od sosede so vse enoletnice jedle čokolado, naša pa jo je ven pljuvala user posted image , pač ni za sladko.

A ve vašim dajete čokolado?

Matr sm bla dolga, sory!

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
24.3.2007 13:00:51   
maya2
VAL IN JAŠA user posted image user posted image user posted image  za 10 mesecev

No lepo je malo primerjat kaj jedo naši user posted image , pa da dobim še kakšno idejo, čeprav naša je zdaj že skoraj vse.

Z: nek -lino (od A do Žuser posted image ) ponavadi z adaptiranim mlekom, čeprav ji občasno že dam prekuhano kravje mleko (kadar se ga spomnim kupituser posted image )

M: sadje, različno s kakšnim piškotom not ali brez, tudi kruh s tamarjem ali topljenim sirom

K: najraje ima testenine (špagete z omako), krompir, rižoto, od mesa ji dam piščanca, golaž, v glavnem kar jeva midva (zadnjič je jedla tortilleuser posted image ), govejo juho z rezanci, zelenjavno juho, .....

M: razne sadne jogurte, puding - čokolada ali vanilija (doma skuhan), skutko zmešano s svežim sadjem ali kupljeno sadno skutko 

V: spet kak -lino (pazim da ne isti kot zjutraj, itak jih imam po 5 naenkrat odprtih)

Flaška je pri nas samo še za čaj,bi jo že odvadla pa noče magičnega lončkauser posted image

teža: dva tedna nazaj je imela 8700g.

Drugače pa sem ravno danes spet imela en mali 'pogovor' z mojima dvema glede hrane, kadar vidita Karin bi jo 'futrala', pa ne s kakimi žemljicami ampak kar s čokolado,pa piškoti,... non stop bi jo s hrano filalauser posted image  (sej mene tud - pa ne da bi rablauser posted image ) ... ko da ji jaz nič ne dam, pol sem pa grda k ne pustim da jo s piškoti nafilata tik pred malcouser posted image

lenika: uživaj v babjem večeru.... jaz bi tud spet mal šla, ampak ni še nič na vidiku, nas je 8 v partiji pa je ena ravno rodila ena bo vsak čas, tko da... bomo mal počakale da se odpočijejouser posted image

Kalina: upam da je mala že boljeuser posted image user posted image

grem naprej delat, sem že po tleh pomila, kuham juho, naredila sem rezance, pospravila, skuhala puding za Karin,....
ojej si zaslužim user posted image
user posted image
LP

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
24.3.2007 15:44:44   
SelmaC
LP
Najprej bi se rada zahvalila za čestitke ob mesečnici. Čestitke pa seveda majčkom, ki hodijo user posted image user posted image user posted image  . Maj sicer trenutno vadi stanje brez opore, ponavadi se balansira s kako igračo, ki jo drži z obema rokama. Pa tudi ob opori že lepo hodi.

Čeveljčke smo kupili cicibanove (klasika, res nisem vedela kako in kaj in ker smo tudi mi zrasli z njimi sem pol kar te nabavila).  Številka pa je 18.

Naš jedilnik je tudi precej podoben vašim. Mleko na flašo tudi ne  mara preveč. Včasih spije 2 dcl včasih manj, pol pa nadoknadimo z mlečnimi izdelki. KM še nisem dala, oz. ga dobi s kakim pirejem od babic ipd.

Pikicaa res hvala za namig, so me tej zamazani niki kar jezili.

Kalina, upam, da ste že kaj boljši user posted image

Puncica: ne skrbi, le tako naprej, če toliko telovadiš bo kar držalo in čez čas bo tudi tehnica to pokazala.

Mi se od včeraj ne dojimo več. Zadnji teden se je bolj afnal kot dojil in je pol vedno vseeno več na flašo spil. Danes pa se mi zdi, da dojenja sploh ne pogreša. Sem mislila, da bom dojila do 1 leta. Ma je prav tudi tako. Tiste ekstremne variante, ki ste opisovale pa so čisto mimo! Se kar strinjam.

Drugače jaz še vedno službo iščem. Res je hudo, ker naši majčki so iz dneva v dan bolj lušni in je težko it delat. A kaj ko je tudi to treba.

Pa še pozdrav novim majčicam tudi z naše strani.

Lepo se imejte, lep vikend
papa

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
24.3.2007 16:20:25   
pikicaa
Jaša in Val čestitke za 10. mesecev user posted image user posted image user posted image
user posted image

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu SelmaC)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
24.3.2007 18:00:12   
Lara28
Hvala lepa vsem za čestitke! Ja Anej je prava faca, zdaj ko je pogruntal. Nonstop se smeji in kar hodi, hodi, hodi... user posted image  Pa vsake tolko pristane na ritki ali na kolenih. Ampak ne obupa.
Jutri bo praznoval 10 mesecev, danes pa mata z atijem moški dan. Sta šla že zjutraj od doma, malo po obiskih k teti in babici, pa z enimi prijatelji malo pogledat novi Europark.
Mami pa doma pere, lika, sesa.... skratka vse to za kar čez teden zmanjka ali časa ali energije. Pa smo imeli res že pravi svinjak. Zdaj pa tak lepo diši in vse igrače so pospravljene... no najbrž ne za dolgo. Zdaj bosta vsak čas doma in potem se bo Anej najprej zakadil med svoje škatle in preveril, če je vse tam. Sem našla danes med igračami kar nekaj kuhinjskih pripomočkov, ki so skrivnostno izginili iz predalov.... Se vam tudi to dogaja?
Kar se hrane tiče - Anej spije zjutraj in zvečer flašo mleka (260ml), kosilo navadno je kar isto kot midva, malice pa so sadne ali mlečne. Zelo podobno kot vsi ostali. Vmes na sprehodi ponavadi dobi kake pol žemljice ali pa kaki keksek.
Ena je omenila monte - mi jemo tistega z vanilijo in ga obožuje.
No zdaj grem hitro še en stroj perila zložit iz sušilca, potem pa malo po dolgem, preden prideta moja dva iz moške turneje.
Lepo se imejte!

(odgovor članu nina64)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
25.3.2007 9:52:15   
lenika
Anejuser posted image , Nikiuser posted image , Veronika user posted image in Tiboruser posted image za 10 mesecev.user posted image user posted image user posted image

Domov sem prišla ob pol treh po novi uri in temu primerno je moje današnje počutje, a bo že, imele smo se pa super. Paše na vsake toliko malo babjega čveka.

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
25.3.2007 13:00:53   
pikicaa
Anej, Niki, Tibor in Veronika čestitke za 10. mesecev user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
25.3.2007 19:14:27   
Kalina
Joj babe, mene bo kr pobral, nasa Kalinca je taka tecka, da je kr groza. Sam nosila bi se, pri miru nemore bit niti minuto, poleg noska in kaslja nam se zobki nagajajo, skratka grozauser posted image
Vsako noc, ko zaspi, ful zacne kasljat, pol bruha, hvala bogu sluz, vsaj tko jo ispluva, da lahko spi naprej. Dons sve spet same, kr je oci v nocni, mene pa ze skrbi, kaksna noc  bouser posted image
Aja pa Kalinca se je kr odlocila, da pa ona mleka ne bo vec pilauser posted image Ucer je jedla nazadnje ob 18h, tiste mlecne kreme Monte in sm misnla da bo ponoc lacna pa nc ni hotla, pol zutri ob 6h ji probam dat, pa noce, ni hotla jest do 9h ko je dobila svoje sadjeuser posted image Tko da me prov zanima, ce bo dons hotla mlekouser posted image

Jst sm ful zmatrana, kriz me se vedno svinsko boli, k frizerju se vedno nism sla, v torek imamo RA in dobimo papirje za podaljsevanje porodniske. Oci gre 2 aprila v Italju za 2 dni na neko vojasko konferenco, me bomo pa same doma, kako bi blo fajn ce bi lahko sle zravenuser posted image

Zdej se grem ulezt pred tv, preden se oglasi sirena itd itd.

mirno noc vam zelimuser posted image

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
25.3.2007 21:23:57   
mojca75
Ojla,

sam na kratko: čestitke vsem "na novo hodečim" in vsem 10 mesečnikom!

Kupila sem čevlje, Geox-ke, imajo jih od št. 17 dalje, kupila sem ful mehke sopergice, men so luškane, tamali tud (jih non stop odvezuje user posted image ), cena 29 eur. To je večino zanimal! sm mislila da bodo še dražje, glede nato da so men ene všeč tam k so 95 euruser posted image ! ajme....

No ja, sm si letos že ene Arine privoščla za 18K SItuser posted image , pa si teh pač ne bom user posted image user posted image

Evo še slikica, aja pa rastejo nam zgornje dvojke user posted image

user posted image  

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
25.3.2007 22:28:34   
mojsoncek
vikend... no, bilo je kratko ampak sladko...

Danes sem pa podrla rekord v jutranjem vstajanju. Anze se je zbudil ob 7-ih (po novi uri), sem mu sla ustimat mlekca, ki ga je spil kar v najini postelji, potem sta pa z atijem vstala, jaz pa sem nazaj zaspala. In sem spala do desetih user posted image . Res se ne spomnim, kdaj sem nazadnje spala do tako "pozne" ure - v zadnjih dobrih desetih mesecih sigurno ne user posted image .

kalina - drzi se!!! Si probala dati Kalinci slezov sirup, kot ti je ze napisala F*S*M? Samo, ne ji dati cisto pred spanjem, ampak malo prej, da se bo "izkasljala" se preden gre v mizevo dezelo.

mojca75 - ful lusne supergice. Pa res sploh niso tako drage, tudi jaz sem mislila, da so drazje. Ce ne vprasam prevec, kje v LJ se jih dobi. Kje v BTC-ju mogoce? Sem malo lena, pa raje vprasam, kot da bi net pogledala user posted image .

Jutri pa dobiva s pikecom cez dan obisk user posted image , prideta moja teta in sestricna, da bo malo spremembe.

Mirno nocko vsem skupaj... lp

p.s. vse najboljse vsem majcicam za materinski dan, se posebej tistim, za katere je to prvi user posted image !

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
26.3.2007 7:54:31   
lenika
Kalina, jaz upam, da se čim prej pozdravite. Pošiljam user posted image  za malo Kalinco.

Drugače pa je vikend zopet mimo in zopet sva sama. Danes greva še zadnjič na plavanje. Bova pa ta teden 3 dni resnično sama, ker gre ati v sredo na službeni seminar in se vrne v petek. user posted image  Ja, bova že, potem pa samo še en tedene in grem tudi sama v službo. Ja, se bo treba počasi navadit.

Uživajte.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
26.3.2007 8:46:03   
maya2
Dobro jutro user posted image

Vikend je SPET prehitro miniluser posted image

Mojca75: ja mi pa očitno spodnji dvojkiciuser posted image  fuuuul lepi čeveljciuser posted image

A je katera že kupila sedež za kolo? mi mormo enga nabavit, čelado smo že, zdaj pa ne vem kakšen bi bil najboljši, sem pa že enega v Baby Centru najdla.

LP

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
26.3.2007 9:23:26   
zungi
jutro vsem, user posted image

Najprej čestitke vsem 10-kam, novim zobkom, novim korakom, user posted image user posted image user posted image  in seveda tudi nam
MAMICAM za včerajšnji praznik (jupiii user posted image  user posted image user posted image user posted image )

Pri nas kaže na lepo vreme tako, da je treba to hitro izkoristit, ....
letim vn,...
uživajte
ČAUUUU user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
26.3.2007 10:16:12   
mojca75
mojsonček - BTC hala A, zgoraj, GEOX štacuna user posted image

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
26.3.2007 11:57:35   
žmož
Ola!
No, pa smo končno spe dočakali sonček! Jupii! Danes pa me kar nekaj daje, pa ne vem, če gre to pripisat pomladi ali kaj?! Sem kar pohna energije, pa vse bi rada postorila od enkrat, ful me drži, da bi šla zapravljatuser posted image  (no, to pa ni ravno dobra stvar, a), pa sej ne vem-kr neki. Mi kar paše, sploh pa po zadnjih par tednih, ko sem imela en kup skrbi. Ta mala sicer spi, je še vedno naštimana po tastari uri, tako da mi je mal obrnila urnik in posledično bom šla tudi po ta večjega mal kasneje-ma saj on bo zadovoljen, ker mi vedno govori, naj ga pridem iskat ko konča počitek. Vsaj to je dobro, da je rad u vrtecu.
Vidim, da ste se že lotle kupovat čeveljce-jaz bom šla tudi kmalu v šoping, saj bom mogla nabavit še en kup drugih stvari, ker se nezadržno približujeta oba RD od tamalih. Sploh pa imamo April in Maj natrpan z RD, pa še Maja bo moja okrogla cifra padla-mater sem že stara!user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
   [Brisano sporočilo]
26.3.2007 12:06:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu žmož)
  Neposredna povezava do sporočila: 3273
26.3.2007 16:07:56   
žmož
Vem auroraa sem zasledila na seznamu majčic! Saj to je lepa obletnica, a kaj ko se jaz po tem preteklem letu počutim tako izmučeno, brez energije, kot da res že sto let teptam to zemljo. Zgodilo se mi je ogromno lepih, pa tudi ogromno (verjetno več) slabih stvari. Saj vem, da so to vse življenske preizkušnje, a kaj ko se vedno lepo z grdim pokriva. Upam, da nisem preveč zamorila, v enem mesecu se znajo stvari tudi obrnit, pa bom mogoče spet nafilana z poz. energijo. No, pa da ne bo katera mislila-ni me tolko prizadela izguba službe, to se je zgodilo marsikateri, dogajale (in se še dogajajo) so se stvari na področju dolgoletnega prijateljstva, odnosi v bližnjem sorodstvu, podtikanje polen pod noge.... pa še bi lahko naštevala. Par oseb me je res prizadelo, jaz sem pač takšne narave, da ful nekaj mozgam premlevam in ne morem zadeve kar vrčt "čez rame". Sej drgač sem ful vesele narave, dostkrat ne pokažem svojih tegob, ma vam se pa upam vsaketolko mal izpovedat!user posted image
No zadosti teženja, da ne bom zamorila še vas!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
26.3.2007 17:33:20   
zungi
žmož: jaz mislim, da se boš bolje počutila, če boš dala vse te stvari iz sebe, se zaupala nekomu, ki ga imaš
za prijatelja ali pa tako na forumu neznanim ljudem (kar je včasih veliko lažje).
Vedi, da pa imamo vsi v življenju vzpone in padce (brez izjem) ampak iz teh padcev poberi najboljše in to ti bo dalo moč da boš šla naprej z veliko mero optimizma v sebi. In slabe izkušnje nas ponavadi naredijo še močnejše, še boljše.
Držim pesti zate;

Drugače pa drage moje 30-letnice in tiste ki boste to postale letos "welcome to the club" user posted image user posted image
Moja malenkost jih bo letos oktobra dopolnila 32. Ni slabo kaj??!!user posted image user posted image

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
5 stvari, ki si jih otroci vedno zapomnijo...
Nekateri trenutki ustvarjajo spomine. Njihove spomine, ki se jih bodo verjetno spominjali vse življenje.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?