maya2
|
VAL IN JAŠA za 10 mesecev No lepo je malo primerjat kaj jedo naši , pa da dobim še kakšno idejo, čeprav naša je zdaj že skoraj vse. Z: nek -lino (od A do Ž ) ponavadi z adaptiranim mlekom, čeprav ji občasno že dam prekuhano kravje mleko (kadar se ga spomnim kupit ) M: sadje, različno s kakšnim piškotom not ali brez, tudi kruh s tamarjem ali topljenim sirom K: najraje ima testenine (špagete z omako), krompir, rižoto, od mesa ji dam piščanca, golaž, v glavnem kar jeva midva (zadnjič je jedla tortille ), govejo juho z rezanci, zelenjavno juho, ..... M: razne sadne jogurte, puding - čokolada ali vanilija (doma skuhan), skutko zmešano s svežim sadjem ali kupljeno sadno skutko V: spet kak -lino (pazim da ne isti kot zjutraj, itak jih imam po 5 naenkrat odprtih) Flaška je pri nas samo še za čaj,bi jo že odvadla pa noče magičnega lončka teža: dva tedna nazaj je imela 8700g. Drugače pa sem ravno danes spet imela en mali 'pogovor' z mojima dvema glede hrane, kadar vidita Karin bi jo 'futrala', pa ne s kakimi žemljicami ampak kar s čokolado,pa piškoti,... non stop bi jo s hrano filala (sej mene tud - pa ne da bi rabla ) ... ko da ji jaz nič ne dam, pol sem pa grda k ne pustim da jo s piškoti nafilata tik pred malco lenika: uživaj v babjem večeru.... jaz bi tud spet mal šla, ampak ni še nič na vidiku, nas je 8 v partiji pa je ena ravno rodila ena bo vsak čas, tko da... bomo mal počakale da se odpočijejo Kalina: upam da je mala že bolje grem naprej delat, sem že po tleh pomila, kuham juho, naredila sem rezance, pospravila, skuhala puding za Karin,.... ojej si zaslužim LP
|