TiaSara
|
Ojla! Danes je res lepo jutro, upam pa, da se kmalu segreje, da gremo ven, ko se pikec zbudi. Naš Andraž je očitno prišel do tiste famozne separacijske krize. Skoz po meni pleza, drži se me kot klop, le redko se sam zaigra, tako da me ne rabi zraven, pa še če se, se kar naenkrat spomni, da mora k men... Uf, sem že pozabila, kako zgleda imet skoz malega v naročju. Potem pa še spi nekam slabo. A morda že katera prakticira samo eno spanje na dan? Ker Andraž spi dvakrat na dan, skupaj cca 2 uri, ampak ponoči se mi je pa začel zbujati ves naspan in potem ne more zaspati nazaj. Danes je bilo to že ob 2h. Se je zbudil ves dobre volje in bi se kar pogovarjal in čebljal, potem se je pa začel jezit, ker se ni nihče hotel z njim ukvarjat. Po uri in pol vseh mogočih poskusov, da bi ga dala spat (duda, dojenje, nošenje, spanje v taveliki postelji), sem imela vsega dovolj in sem ga dala v njegovo posteljico. Seveda sem bila zraven ampak nisem ga pa več vzela ven - potem pa jok in kričanje...čista jeza. No ja se je vsaj toliko zmatral, da je lahko zaspal nazaj. Zjutraj se je pa kljub 2 urnemu minusu zbudil ob 6.30, kot ponavadi . Res ne vem, a se podnevi res preveč naspi? Glede mleka pri nas ni težav, ker se mali še veselo doji, pa še jogurte ima zelo rad. Tale debata okoli čeveljcev je pa super, ker bom tudi sama morala v nabavo, pa nimam pojma o pojmu. Vem le da morajo biti mehke. Aja pa David . Pri nas tudi še ne bo kmalu. Vstaja sicer zelo, pa tudi malo se premika ob opori ampak če je pa treba kam prit pa na kolena in šus. Mislim, da ne bo kmalu shodil, ker je osvojil kobacanje v nulo. Je hiter kot strela in nobene ovire mu niso napoti (pravzaprav več kot jih je, bolj se zabava). Danes sva spet cel dan sama, je ati na poti... mislim, da bova veliko zunaj, če se bo sonček obdržal. Uživajte v tem zimsko pomladanskem dnevu. Aja, jaz pa vidim nicke O.K. Bo že, verjetno morajo samo še kaj popraviti. Vem kako zgleda, ko prvič kaj objaviš na netu in pol stvari ne dela (ponavadi) .
< Sporočilo je popravil TiaSara -- 22.3.2007 9:29:51 >
|