lidijat
|
Ojla mamice in ! Čestitke vsem slavljencem, pa tudi Shorty vse najboljše, bolje pozno kot nikoli, a ne?!! Ja danes ste bile pa kar "delovne" na tem forumu, nas je Ela06 malo vzpodbudila, al kaj. Drugače pa moram reči, da tudi jaz včasih kakšno vprašanje napišem kar vmes med nakladanjem, pa mogoče niti ne pričakujem odgovora, včasih tudi sama kateri kaj odgovorim, če vem in znam, vedno pa tudi ne, kakor čas nanese. Za konkretne probleme in pomoč se je mogoče bolje obrniti na podforum Novorojenček, dojenček, kot je že rekla Vampirka, se mi zdi. Me pa zanima a so vodene koze mogoče norice ali so zgolj vodene koze, za katere ne vem kako zgledajo?! Naša punca si tudi tako tlači rokice v usta, da ji gre včasih kar na bruhanje pa prstek cucka 100 na uro. Pa tko fajn že kravice pase in glavico dvigne zraven, mogoče zato, ker že od cca 20 dneva spi na bušiju in ji ta položaj bolj odgovarja. Sva pa bile danes dvakrat na vozičkanju, prav paše, da se malo spiham, ker drugače samo sladkarije bašem, tako, da o številki 38 ne morem še sanjati, hlač pa itak nikoli nisem imela 38 št. , sem bolj pri okroglih okoli bokov in riti. Dobre ste punce, ni kaj!! Pa nekaj me zanima glede dodajanja slik v album, ful imam težave pri nalaganju (mogoče ker sem iz hribov,.. ), ko dodam sliko, mi je ne shrani v album, uspelo mi je naložit samo dve slikici še iz porodnišnice. London_paris, ful cortkan fantek pa lepo, da si se oglasila tudi nam. Moj tavelik je bil tudi ful papavček in je imel 7 kg pri 3 mesecih. Pa za prvi zobek. Tudi vse ostale decembrske cortke sem si pogledala, pa so vsi tolk luštni, res. Itak, da je vsakemu njegov najlepši, ampak so res vsi decembrčki tko luštni, da bi jih skoz gledala. Kar se pa kopanja tiče, smo tudi mi večinoma v duetu, vsaj kar se skoraj pol urnih priprav in pospravljanja tiče. V banjici jo kopam (držim) jaz, ati zraven malo animira, potem pa pospravlja, ko se midve oblačive, ker z oblačenjem je pa križ. No, nekaj tem sem obdelala, ostalo pa pride jutri na vrsto, upam, da mi končno uspe še kakšno slikco dodat. Mirno nočko vsem želim! LP