Strawberrie Cherrie
|
Jutro čvekice. Pika 30, super, super, super za AJDO Itak je res v večini teh primerov šum na srčku fiziološke narave in nekje do 1leta izzveni. Kar si pa itak verjetno vedela. Pač mogoče je bila ob rojstvu kakšna milimetrska luknjica, ki se še ni zaprla. Super R1ta - no super, da imaš tak sušilec, ki ti mečka stvari. Še sreča, da si ljubitelj likanja. Meni kar pristik dvigne - likanje je v kategoriji lupljenja krompirja in čiščenja solate. Rada kuham, zelo, samo ko pa pride do teh dveh stvari, me pa kar mine Tako da čiščenje solate ponavadi prepustim moški polovici, krompir pa zamenjam z rižem in je stvar rešena Shorty - ko te tako prebiram, se mi ful zasmiliš. Vem, da ni lahko, ker je Nika po razlaganju sodeč, tudi med bolj zahtevnimi pikicami. Vem pa, kako je, če dojiš 10mesečnega otroka. Ker ga sama tudi. nekje 3x čez dan in ene 2x ponoči 2x ponoči samo zdaj, ko spi v svoji posteljici, drugače je bil priklopljen 24/7 Bi ti pa samo predlagala, da nehaj Niko hranit po roki. Če noče po žlički noče. Nareži ji jabolko, daj kakšen keks, samo ne je silit. Ker boš naredila več slabega, kot pa dobrega. Ko pa boš videla, da sama je jabolko, ji pa podturi kakšno žličko kašice, čist bajdovej, ko se sploh ne bo zavedala in bo jedla. Postopoma bosta prišli iz nič, na kar nekaj ml dnevno. Vem, prosim, verjemi, ker sem se jaz zraven Ožbeja na glavo postavljala. Ati ga je zabaval z igračkami, da sem ga jaz vmes silila s hrano, da se mu je tako zagabila, da ni hotel odpreti ust. Pa eno pikopoko za srečo Emamair - ali ti je uspelo zvohljati pravljice? Pa še to sem pozabila, superca, da ste se po hitrem postopku odločila za novo bebiko. Oz, držim pesti, da bo čimprej in da bo ena luštkana pridna punca Po možnosti decembrčica . Frufru, nič nisi javila, če si kaj bolje? Ali pa sem jaz spregledala? Moj_moj - a nas nič ne pogrešaš, ti moram priznati, da si vztrajna
|