crci06
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ženkica Sicer pa konfekcijska št. 38 ni ravno tako velika da bi se blo kaj dost za sekirat, a ne. Ja HALOO?? Sej vem, da sem malo za svetom, ampak, a ni 38 idealna ženska konf. številka? Pa ne vse ciljat na 36, to je že presuho!! Jaz sem pa bila med 38/40 (zgornji del je bil že vedno problem zaradi obsega....); zdaj pa se niti v 40 ne spravim.... Ve pa jamrate o 38?? Ah, ne bi o tem.... No, jaz sem vam pa hotela napisat en kup lepih stvari pa vse pokomentirat, zdaj pa sem šla malo brat poste (2005) o LJ Pediatrični, sem pa čisto žalostna. Baje je tam katastrofalno. Upam, da je dandanes že kaj bolje. Jutri greva tja na eno kontrolo in najverjetneje ne bo treba ostat. Razmišljam, kaj naj vzamem s seboj za vsak slučaj in te robe je ogromno, kot da bi šla zdaj z malim kampirat... In potem še razmišljam kje parkirat in kako ga nest v ambulanto (verjetno ga bom kar z lupinico).. skratka, utrujena sem že samo od razmišljanja. Nič vem ne maram skakanja naokrog, ker me z dojenčkom to precej utruja. Na sprehodu sva pa carja. Ista zgodba s pediatrijo se nam ponovi čez 10 dni in bom skušala jutri malo zakomplicirat, da naj naredijo vse naenkrat... nafutrat, kupček, previt, spokat, vožnja... in mali bo spet lačen, preden bo sprejet... To so zame celi projekti... se mu pa pozna, da sem tudi jaz bolj napeta, kadar moram biti kje točna... dopoldan sva bila lepo budna od 8h do 10h, potem je na sprehodu od 11h do 13h spal, ko sva se rihtala za na pregled je še bilo OK, tam ga je zabolelo, je začel jokat tolk kot še nikoli v teh 2 mesecih... in potem je bil celo popoldan jokav in to tolk zmatran od joka, da še zaspat ni mogel. Potem me je kar presenetil, ko sem ga po vseh možnih cartanjih položila na pol spečega v zibko in ni niti glasu dal od sebe... Še zdaj čisto trdno spi, pa bi že moral jest vmes... Torej, se mi kar zdi, da bo jutri eno samo veselje......... Aja, R1ta, če 5x zapoješ Kuža pazi, potem se pa zelo nahitro skopata... Hvala za odgovore in nasvete... izkazalo pa se je tako, da je očka prišel malo domov iz Štajerske in sva to izkoristila, da smo se skup porihtali. Men pač moj ogromno pomaga pri kopanju. V bistvu ga on "previje", jaz vmes pripravim vodo, on ga da v vodo, jaz ga umijem, on pa ven obriše in obleče. Ravno zamenjane vloge, a? Tako kot pri kuhanju, ko sem jaz "pomočnik".... Je pa res, da sem že mnogokrat kaj sama šraufala... Saj res Barbk, kako kaj sobica? no, sem se slučajno spomnila... da ne bom spet začela o majstrih Skratka, lep večer, mirno noč, ko se vrneva pa kaj sporočim, kako je bilo...
|