Ženkica
|
Vampirka: veš, sj tut jst sem se bolj kot ne stlačla v hlače št. 36; mam še fine trebušne obloge, nč bat; kaj pa veš, mogoče pa pridejo kaki hudi cajti, bomo pol vse ponucal, a ne . Ja, svojemu pa kar povej da je fejst dec, jst svojmu to vedno povem, če ga kdo hvali, sj se itak meni fajn bolj zdi kot njemu, ker je pač MOJ mož in ne na srečo od kake druge babnce. No, drgač je pa za mano zanimiva izkušnja; smo bli na sprehodu, pol pridemo domov, rečem možu naj da akumulator od motorja filat, ta cajt sm šla pa s Kajo še na en sprehod; ko sva prišli nazaj sem se šla pa pelat z motorjem; ne daleč, mal naokoli. Je blo super, sm skor orgazem dožvela, najbolj sm bla pa vesela, ker še vedno znam pelat. No, in od vsega navdušenja sm na pol poti ustavla in ugasnila motor (velika napaka) in klicala moža da mu povem kako je fajn. Pa mi je reku, da zdj mi pa sigurno ne bo nazaj vžgal, ker je prazen akumulator. No, in je mel prou. Jst pa cca 3 km od doma. Me je pršu rešvat z avtom, pa tamalo je jasno mogu s sabo vzet, sva rinla motor cca 200 metrov, pol se je pa po klancu dol spustu je pa vžgal in se odpeljal domov, jst pa za njim z avtom. Skratka, mal me je klel, sam pol na koncu mi je pa dal lupčka. Pač, mal po babje sm ga usrala; sj mi ni povedal, da ga ne smem nč ugasnt, ker je akumulator že bolj fuč. No, to mi je šola za cel življenje. Evo, tko pa pr ns dogaja oz. tko nori mamici dogaja; kaj čmo, sm še mlada, hi hi, pa še pomlad je pred vrati. pa pa Ženkica
|