tintara
|
Zivijo punce! Uf, kmalu bom spet stara Tintara, ki se oglasa vsak dan in vsak dan pise tako zelo kratke poste. Morda pa danes vseeno uspe? Torej mi imamo spet za nami dan, ko sta bila oba mulca doma. Je kar pestro, ceprav danes smo imeli se cel dan drusno dveh otrok ( ena 3 in ena 4 leta), ter ene dojencice (8 m). Fajn dan je za nami, ceprav je bilo tudi nekja krega s ta straejsim. Ma s tisto 3 letnico sta kar mal zaljubljena in delata same bedarije non stop. Noro, nisem mislila, da so otroci ze tako kmalu tako zelo navezani na eno osebo (pomoznosti drugega spola), ki seveda ni mama. Ja, ji je za Valentinovo dal srcka (so jih delal v vrtcu in so jih ostali dajali mamam, no nas zapeljivec pa kar njej). Zenkica, tudi nasa je zdaj cist nora na dogajanje okoli sebe. pa cist skoz se smeje zraven. Pa tudi ona lepo pridno drzi glavico in jo nese s seboj ob potegu v sedec polozaj. Ko pa sedi, se pa tko smeje, da je sploh ne morem nazaj polozit, ko pa jo, je pa jok. Pa stalno me kontrolira kaj delam (ko lezi na hrbtu dviga glavico in prsni kos in gleda kako ji zapenjam bodi, plenico... trebusnjake dela.) Gosta hrana? Ah ne vem, jaz bom pa anjbrz se mal pocakala, mi je tko se cist fajn. Zdaj je mal zacela gledat kaj mi jemo, ampak sploh se ni sile. Do 4 meseca definitivno (no, edino ce bo ful lacna, v kar pa dvomim), potem pa bomo videl. Najbolj zoprn je cas, ko zacnes vse skupaj. Ful enga pacanja za dve zlicki. Je pa nova izkusnja, to pa res. Nic, to bo za danes vse. Aja, ne, se zobki: rokice romajo v usta, slini se tudi, ampak 100% sem, da zobkov se dolgo ne bo. Izkusnje pac, punce. Tudi jaz sem pri prvem mislila (in tudi vse moje prijateljice), kako hitro bodo zobki zunaj, potem nas je pa vecina cakala prvi zobek skoraj pol leta. No, morda bo med nami kdo docakal prej, vecina pa ne. Tako, to je to. Kratko? To ne, ampak rekorda pa gotovo nisme podrla. CAu, T
|