|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
27.2.2007 14:08:32   
Shorty_
ČESTITKE ZA:

user posted image user posted image user posted image user posted image 4 meseceuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ženkica in user posted image user posted image user posted image user posted image Kaja  user posted image user posted image user posted image user posted image
 user posted image user posted image 2 meseca user posted image user posted image
Pika30 in user posted image Ajdauser posted image
Aja3 in user posted image Hana user posted image
Bianka, user posted image Nik in Nejc user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 601
27.2.2007 16:55:51   
ELA06
Hej,

naše dete že pol popoldneva spi,.....saj se ne pritožujem lahko vsaj kaj v miru naredim. Kakšen dan spi po 20 min pop., potem pride pa spet kak dan ko spi celo popoldne (ti dnevi so bolj redkost)

Ko berem o vaših sončkih, da se po 2 uri sami "igrajo", halo naša rabi non stop neko pozornost. Če se sama zamoti za 10 min je to že zelo veliko.  Ko je Ela budna jaz ne morem nič konkretnega naredit, če se že kaj lotim, potem moram vsake par minut hodit okoli nje in se z njo malo pogovrit... pa smo dobri še za nekaj minut.

Kako pa kaže kaj z zobmi? Naša se tako slini in obe roki tlači v usta. Sem videla pri kolegici eno posebno dudo prav za ta čas, ko jih srbijo dlesni. Poznate še kak dober hladilni gel?

Dobro da sva bili zjutraj na sprehodu, ker popoldne ni bilo tako lepo vreme. Jutri morava pa do BTC_ja kupit nove dude........... Sedaj imamo do Aventa, najbrž ji bom vzela spet od njih.

Hitim pisat seminarsko dokler dete še spi.

lp

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 602
27.2.2007 17:02:21   
Ženkica
Vampirka: nč bat, še lep cajt ji ne bom dala kivija za papat, vem da je alergen; zdj ga je samo polizala in ji je bil zelooo všeč user posted image . Drugače pa hvala za nasvet.

(odgovor članu ELA06)
Neposredna povezava do sporočila: 603
27.2.2007 17:16:56   
Vilma
Evo Shorty, nič ne štrajkam, le manj napišem, preberem pa vse user posted image

Dominiku so začeli laski fajn odpadat, tko da ima v košku pleničko čist od lask. Mi je ponoči prav zoprno, če mu duda pade iz ust, ker nikoli ne vem, a je kak las gor ali ne user posted image  

Drugače pa je naš malček kot vreme. Kakšen dan se mu spi cel dan, kak dan spi v 12 urah samo dvakrat po pol ure, kakšen dan je fuuul razpoložen in se po pol ure zamoti sam v igralnem centru, potem spet se zna zgodit, da joka za vsako malenkost. Tudi ponoči je vreme spremenljivo user posted image  

Pa še vedno kaka vsaj 4X v 24 urah, obvezno vsaj enkrat tudi ponoči, najraje tam okrog četrte zjutraj in to tako, da mu gre vse mimo in ga moram celega preoblačit user posted image  In potem se mulo razbudi in imamo veselo urico, včasih tudi dve dokler se ne uspava nazaj. Skratka pestro!

Drugače se veliko sprehajava, vsak dan sva dve rundi zunaj. Vmes se prideva nahranit in previt potem pa spet hop v voziček.

Je pa naš Dominik ful glasen ko joka, mi je že peta soseda v bloku rekla, vašega je pa ful slišat na hodnik, ko kriči user posted image  Ima res visoke tone, ko se zalaufa z jokom. Sicer se mi ne zdi, da bi veliko jokal. Ko ima krčke, pa ko je zaspan. Ali pa če je feeejst užaljen. Potem že naredi šobico in jokaaaaat.

Nič decembrčice se še beremo user posted image  

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 604
27.2.2007 19:22:20   
Shorty_
No ena pogrešana decembrčica se je že javila, druge mam pa na sumu da delajo nove decembrčke ker prihaja tak časuser posted image

No grem zlikat dokler Niki še raziskuje rokice pol bo pa že spet čas za prehranjevanje, ni kaj dnevi hitijo.
Aja da se pohvalim dragi mi je kupil novo maskaro pa lak pa komplet za nanašat make up pa novo pilico nekak me je skoz spraševal kaj naj mi kupi za rd pa sem mu naštela par uporabnih stvari ki jih rabi. No danes sem si že uspela spilit in nalakirat moje noht ki so zaradi varnostnih razlogov kratki.
No v petek smo se zmenil še z dedkom od mojga za kavico tko da bo res pester dan ni kej.

Nč mačkice mejte se grem likatuser posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 605
27.2.2007 20:22:33   
r1ta
Da na hitrco odgovorim glede teže moje Ane. V posvetovalnici niso nič rekli da bi bilo kaj narobe, torej je vse normalno. Meni se ne zdi nič presuha, saj ima že tri bradice, bedrce ji pa tudi že počasi zaliva. Se nič ne sekiram!

No, danes me pa vpet tehnika jebuser posted image .. Najprej dopoldan mi ni tipkovnica delala, zdaj mi je pa štedilnik spet zaštrajkal. Vam povem da je ta idukcijska plošča kar problem. Drago kot svinja, posode moraš imeti res ta prave, pa še kvari se non stop...user posted image

Ja pa še to vam moram povedati da sem imela danes prvi pregled pri porodu in mi je pogledala šive na trebuščku (kar trebuhu lahko rečem ker je še vedno zalit) in je vse b.p. Pa za vsak slučaj mi je naredila še UZ in je tudi videti vse v redu. Mi je bilo pa tako čudno gledati na ekrat... sem kar pogrešala mojo malo pikico... No, zdaj jo pa le imam in jo lupčkam in cartam in objemam cele dni...

Uf še nekaj vam moram povedati. Sinoči je bila tašča tu in mi je rekla da glede na to da sem imela angino bi morala čez usta in nos nositi masko da ne okužim ta male. Ja pa kaj še ne! Sem ji rekla da je moja mama ni nosila pa sem jaz čisto v redu izpadla, njena mama je pa tudi verjetno ni in je tudi ona zdrava (v glavi sicer ne preveč). Ko pa oni pridejo na obisk pa se nihče ne sezuje in si roke umije ko šlata Ano, porkomotorko! Potem mi bo pa o neki maski govorila? Matr je prfliknjena!

Saj vam imam še ene par ta pravih za povedat pa zdajle nimam časa... Jutri, velja?

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 606
27.2.2007 22:07:54   
tintara
Zivijo punce! Uf, kmalu bom spet stara Tintara, ki se oglasa vsak dan in vsak dan pise tako zelo kratke poste. Morda pa danes vseeno uspe?
Torej mi imamo spet za nami dan, ko sta bila oba mulca doma. Je kar pestro, ceprav danes smo imeli se cel dan drusno dveh otrok ( ena 3 in ena 4 leta), ter ene dojencice (8 m). Fajn dan je za nami, ceprav je bilo tudi nekja krega s ta straejsim. Ma s tisto 3 letnico sta kar mal zaljubljena in delata same bedarije non stop. Noro, nisem mislila, da so otroci ze tako kmalu tako zelo navezani na eno osebo (pomoznosti drugega spola), ki seveda ni mama. Ja, ji je za Valentinovo dal srcka (so jih delal v vrtcu in so jih ostali dajali mamam, no nas zapeljivec pa kar njej).

Zenkica, tudi nasa je zdaj cist nora na dogajanje okoli sebe. pa cist skoz se smeje zraven. Pa tudi ona lepo pridno drzi glavico in jo nese s seboj ob potegu v sedec polozaj. Ko pa sedi, se pa tko smeje, da je sploh ne morem nazaj polozit, ko pa jo, je pa jok. Pa stalno me kontrolira kaj delam (ko lezi na hrbtu dviga glavico in prsni kos in gleda kako ji zapenjam bodi, plenico... trebusnjake dela.)

Gosta hrana? Ah ne vem, jaz bom pa anjbrz se mal pocakala, mi je tko se cist fajn. Zdaj je mal zacela gledat kaj mi jemo, ampak sploh se ni sile. Do 4 meseca definitivno (no, edino ce bo ful lacna, v kar pa dvomim), potem pa  bomo videl. Najbolj zoprn je cas, ko zacnes vse skupaj. Ful enga pacanja za dve zlicki. Je pa nova izkusnja, to pa res.

Nic, to bo za danes vse. Aja, ne, se zobki: rokice romajo v usta, slini se tudi, ampak 100% sem, da zobkov se dolgo ne bo. Izkusnje pac, punce. Tudi jaz sem pri prvem mislila (in tudi vse moje prijateljice), kako hitro bodo zobki zunaj, potem nas je pa vecina cakala prvi zobek skoraj pol leta. No, morda bo med nami kdo docakal prej, vecina pa ne.

Tako, to je to. Kratko? To ne, ampak rekorda pa gotovo nisme podrla.

CAu, T

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 607
27.2.2007 22:41:45   
vampirka
R1ta, jaz tudi kar pike dobim, ko gledam "prijazne tetice" kako šlatajo mojo Lauro user posted image ...ampak zdaj ko gripe razsajajo, pa kar vsem rečem, da naj si roke umijejo, ali pa vsaj opozorim, da ne za rokice šlatat (to najrajš delajo, kakšna se pa celo najde, ki bi jo ljubčkala user posted image ), ker tamala ima sedaj rokice non-stop v ustih, pa slini se tudi kot en polžek user posted image  (brez slinčka ne gre več).

Grem pa zdaj en poskus naredit... Je namreč že več kot 2 uri minilo od zadnjega zizanja in si bom spraznila moje mlekarne, da vidim koliko je kaj zaloge...kajti hranimo se mi še vedno na 2 uri (čez dan): v 24 urah (npr. danes) to pomeni 8 obrokov (predvidevam, da več kot 100ml ne poziza v enem obroku). Sem pa kupila v Mullerju Aptamil Comfort (Comformil), ki je primeren tudi za otroke nagnjene k alergijam in ne zapira in na tabelci piše, da naj bi otroci pri 3eh mesecih (tolk, kot bo naš črvek čez par dni) pojedli 4 obroke po 200ml/24h...zaenkrat je še zapakiran! Bom pa (mogoče) en obrok na dan (zvečer) začela dodajati z žličko ali dvema rižolinota (če ne bo dosti mojega mlekeca, potem bom ta aptamil odprla) - bomo vidli kaj bo pediatrinja rekla naslednji ponedeljek, ko imava kontrolo (če se zadosti redimo, ne bom forsirala dodajanja). To škatlo umetnega mleka smatram kot eno vojno zalogo user posted image ...

Malo sem zakomplicirala...imam zgleda preveč cajta, zdej ko mojga ni user posted image !

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 608
27.2.2007 22:48:42   
Barbk
user posted image user posted image user posted image  R1ta si me spet v smeh spravla...Ga pa pihne tale tvoja tašča. Btw dobrodošla nazaj, sem te pogrešala tukaj veš.user posted image  Shorty si nisem zapomnila  user posted image  kdaj točno imaš rojstni dan, pa vseeno iz srca ti želim same najlepše stvari...user posted image user posted image user posted image ....samo za tebe.Pa lepo, da si se nehala obremenjevati s težo Nike, važno je, da ona lepo napreduje, kar kaže njena dobra volja in aktivnost. Ela tud Manca tako veselo in zagnano tlači rokce v usta, pa slinčke in vse kar ji pride pod rokce. Pa kolk se jezi ko je kakšna rokica ne uboga in ne gre v ustka. Je tolk smešna...Lahko bi jo cel dan samo gledala in gledala, pa lupčkala...Jej Ženkica kako čas leti, a.Frajlica Kaja se že fura v vozičku ko tavelka. Tintara moja dieta...user posted image user posted image user posted image  Jah jaz še vztrajam in kile tud.user posted image  Ne saj bo šlo počasi, žal se moj tako željeni scenarij ( 9 mesecev gor, 9 dni dol user posted image ) ne bo uresničil in bo treba počasi.Saj kar gre, malce napredka je že tu.Jutri imam končno prvi redni servis spodnjega štuka (beri G) in bom vprašala kdaj lahko začnem mal trimčkat.Komaj čakam, da začnem konkretno migat, čeprav bom pomoje puhala ko stara lokomotiva.Morm gsm s sabo vzet, če kje omagam, da pokličem mojga user posted image , da prleti z avtom in me naloži in odpelje.user posted image  Vampirka hvala za opozorilo-so mi v naši lekarni svetovali bepanten, pa da vidmo.Aja hvala za nasvet za noska.Sem pa rabla,a.user posted image  Priznam, da sem ena kokoš. Ema še zmerej držim pestke, da boste čimprej vsi 4 končno skupaj doma. Jej, da ne pozabim Manca je v 14 dneh pridelala 315g pa nič zrasla? (je tolk brcala z nogcam, da jo je bolj na hojladri zmerla).No tako imamo 3870g in 54cm.user posted image  Nč zdej grem pa še mal za faks delat, naslednji petek imam že nov izpit.Aja naredila sem tud Pravo in kadre s 6-prošla...jeeeee. Sam, da je šlo čez. Aha pa še čestitke za vse obmesečnice...
Bejbike tiste k vas nisem omenla na glas boste pa drugič na "tapet".user posted image  Pa še tko mimgrede smo končno user posted image .Vauuu...Res je bilo....paše po tolkem času drugačnih igrc (saj je tud to luštno, sam user posted image  je pa le user posted image user posted image user posted image ) Pa pššššt.

Nočka,
Barbk

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 609
27.2.2007 23:14:15   
vampirka
Moram napisat...poskus uspel user posted image ...v 10 minutah (tolk v povprečju fragola vleče) mi je uspelo napumpat točno 100ml! Torej - zaenkrat ga ne bom še srala z dodatki user posted image .

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 610
28.2.2007 3:25:31   
frufru
Supermami in Tilen user posted image user posted image user posted image čestitke za 3 meseceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 611
28.2.2007 13:12:12   
vampirka
Frufru, kaj pa tebe žene pisat ob tako zgodnjih urah? user posted image  Samo šalim se, ne me user posted image ...

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 612
28.2.2007 14:12:34   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: vampirka

Frufru, kaj pa tebe žene pisat ob tako zgodnjih urah? user posted image  Samo šalim se, ne me user posted image ...
  Lovro je takrat lačen pa moj user posted image  gre takrat v službouser posted image  

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 613
28.2.2007 21:39:27   
r1ta
Današnja novost? Uvedli smo rokavičke proti praskanju! Se mi Ana-Lu prav pošteno smili ampak si je skoraj očke razpraskala. Pa sva povedala v posvetovalnici da jo oči srbijo pa so rekli da to srbijo vse otroke še posebej ko so utrujeni. Ja in zdaj si naj Ana vrže očke ven?
Sicer pa se borimo s suho kožo. Če ne bo bolje bomo pač šli k zdravniku. Danes sem odkrila da ima čisto "pofriškano" kožo za enim ušeskom pa nimam pojma kaj naj naredimuser posted image  Ah, ni nam lahko... Meni vse skupaj diši na nekaj drugega kot samo suho kožo ampak za zdaj še nočem paničarit...

(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 614
1.3.2007 4:15:25   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta

Sicer pa se borimo s suho kožo. Če ne bo bolje bomo pač šli k zdravniku. Danes sem odkrila da ima čisto "pofriškano" kožo za enim ušeskom pa nimam pojma kaj naj naredimuser posted image  Ah, ni nam lahko... Meni vse skupaj diši na nekaj drugega kot samo suho kožo ampak za zdaj še nočem paničarit...

R1ta namaži z lekarniškinm mandljevim oljem(bolj primerno za otroško in suho kožo od olivnega) al pa s hidratantno kremo od Mustele (tudi v lekarni). Ko jo kopaš brez mila, daj pa nekaj kapljic oljčka tudi v vodo. Je pol cela koža voljna in namazana.

Pa čestitke vsem  za en mesec večuser posted image  :
četrtletnica (user posted image  se bolj sliš?):
Naja3  - Tija user posted image user posted image user posted image
Sabini -  Jan  user posted image user posted image user posted image  
Ema82 - Tian user posted image user posted image user posted image  
Vampirka - Laurauser posted image user posted image user posted image

2 meseca:
Luna06 -  Mark user posted image user posted image Barbk - Manca  user posted image user posted image   Lidijat - Evauser posted image user posted image   Baltazarka - Tjaša user posted image user posted image Anckabancka - Gašper  user posted image user posted image   mum2be - Tamarauser posted image user posted image   R1ta - Ana-Lucia Sorayauser posted image user posted image   Lora16 - Zala user posted image user posted image

Punce, danes so se začeli pa decembrskiuser posted image  2007 delatuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil frufru -- 1.3.2007 4:21:40 >

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 615
1.3.2007 7:55:14   
lidijat
Dobro jutro!

Frufru, ti pa res ne moreš spat ali ti user posted image  ne pusti? Jaz takoj, ko naša punca ponoči učke zapre, se ji pridružim, ker čez dan s spanjem pri nas ni nič.
Hvala za user posted image , tudi midve z EVo čestitava vsem dvo, tri, štiri - mesečkom.
Mi imamo tolk nosek zabasan, po samih čajčkih diši pri nas, ji skoz neki cmarim, da inhalira, pa da ima pod posteljico, itak se mi zdi, da pa sam fiziološka kej pomaga. Upam, da se rešimo hitro, ker noče piti oz. jesti, predvsem podnevi, pa že itak je bolj lahka kategorija. V dispanzerju pa rajši vidijo, če se nč ne hodimo kazat, da ne fašemo še kaj drugega.
R1ta, za suho kožo ne bom nič pametovala, ker se tudi mi sem in tja borimo z njo (najprej izpuščajčki, potem preidejo v suho kožo), zdaj je spet ene dva dni gladka kožica, mažem jo pa z ribjim mazilom. Nohtki pa itak, naša se tudi zadaj po glavi popraska, ker spi na trebuščku in potem tam zadaj opleta z rokicami.

Lep dan, upam da sončen, želim!

Rok - 03.10.2000 (ob 03.07)
Eva - 30.12.2006 (ob 11.39)
http://eva-rok.moj-album.com

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 616
1.3.2007 9:48:53   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: lidijat

Dobro jutro!

Frufru, ti pa res ne moreš spat ali ti user posted image  ne pusti? Jaz takoj, ko naša punca ponoči učke zapre, se ji pridružim, ker čez dan s spanjem pri nas ni nič.

Lovro je takrat lačen pa moj user posted image  gre takrat v službo, se še malo pogovoriva pol pa ne morem prec nazaj zaspat .
Ela06, Dolenjke in Belokranjke z maminega foruma se dobimo v ponedeljek na Loki. Vabljena. Več nas bo, manjša bo verjetnost, da bo kakšen user posted image kadilc vse zasmradu, ko ne bo mel prostora za sedet user posted image

< Sporočilo je popravil frufru -- 1.3.2007 9:51:23 >

(odgovor članu lidijat)
Neposredna povezava do sporočila: 617
1.3.2007 11:59:57   
r1ta
Punce hvala za čestitke in seveda za nasvete! Super ste!

No, zjutraj po 8 urnem spanju sva se z japkico odločili da pojdeva k zdravnici, da slišimo kaj bo oba rekla. Standard! Ne ve! Za ušesek mi je predpisala cinkovo mazilo, za suho kožo pa eno drugo kremico, ki jo zaenkrat v lekarni še mešajo in jo dvigneva popoldan. Alergija na mleko ni, ker ga ne pijem, lahko pa je alergija na pralni prašek (kljub temu da uporabljam "sensitive").  Zdaj bom upoštevala vse nasvete pa bomo videli. Če pa mene vprašate pa mislim da je to zaradi suhega zraka (kljub temu da vlažim stanovanje). Sem optimist in verjamem da bo to minilo!
V vodiko bom pa dajala olivno olje namesto tistega standardnega otroškega olja. Sem sinoči dala prvič in je imela zelo lepo kožo po kopanju. Mandljevemu olju pa se bom za nekaj časa izogibala ker je velikokrat vzrok za alergije. Jaz sem si en večer (saj ne vem kaj mi je bilo) šla make up spravljat dol z Aninim mandljevim oljem in sem bila v trenutku čisto krvavo rdeča po obrazu. Sicer je bilo drugo jutro vse v redu ampak mi je dalo malo misliti. Tako da bom zaenkrat dala vse kremice ki vsebujejo to olje na stran (tudi bepanthen).

Danes je pa prvič ta teden pri nas sonček tako da jo bova pihnili ven! Lep dan čvekice moje!

(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 618
1.3.2007 20:20:36   
t_t_y
oj, vas samo malo na hitro pozdravim, da nas prestavim malo višje na strani

sicer pa - pri nas je vedno bolj pestro, tako mi kaj več ne bo uspelo napisat
pozdravček

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 619
1.3.2007 20:46:42   
Shorty_
user posted image Hojla!
No midve sva se že včeraj cel dan potepale pri mojih in danes smo šli tja na kosilo zato se javljam šele zdaj.
Ja Barbk hvala za Čestitke čeprav se do danes do polnoči še najstnica ste mi fouš a ne? Sej se hecam no od mojih sem dobila ful lepe uhane iz belega zlata z kamenčki, res so ful lepi.
Nika ma tud suho kožo za ušeski pa ji namažem kr z mlekom za telo in je bolje.
Punce jz mam ful prhlaja a ma latera kak nasvet kako in s čim naj se ga znebimuser posted image  
No Niki je bla cel dan ful pridna in se je ful smejčkala in pogovarjala, jz sem pa včeraj in danes mal zapravljala in sem kupla  en slinček za našo polževko pa povodc za dudo, dve mal večji flaški pa dav cucla dvojko, 7 bodijev za 10evrov, pa kavbojke za 10evrov za Niko, babi ji je pa kupila oblekico iz jeansa v HM-u, pa dva bodija in dvojne žabice skratka zapravljali smo na polno.user posted image
No mali čriček zdaj spi jz grem pa spakirat vse za jutrišnje potepanje, sej veste kolk je to krame.

No pa čestitke vsem obmesečnicamuser posted image
Nč grem mal revijo brat pol pa črička nafutrat in pod tuš pa spančkat.

pa pa aja pa lepe sanje

(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 620
1.3.2007 22:36:45   
Barbk
Čer bejbike,

Manca že pančka, moj user posted image  je v službi, jaz pa sem vas prišla še mal oblajat.user posted image  Ne vem, če sem se že pohvalila, da bom teta.user posted image user posted image  Jap moj bratec (tud pri 80-tih bo moj bratec, ker je pač 2 leti mlajši user posted image ) je noseč.user posted image  Konec avgusta bo Manca dobila, po nanjnovejših podatkih , bratranca. Še 14 dni nazaj je bila "uscanka", zdaj je pa pupiki zrastel lulček.user posted image  Tale naš konc smo preplavle mamice in nosečke.Noro, res.Ko se po vozičkanju dobimo na user posted image  v naši bazi je na kupu kar precej vozičkov in glih tolk nosečk.Še mal pa bo potrebna rezervacija za mizo na vrtu.user posted image  Ja pa danes je ena kolegica odbrzela v Rim od koder je poslala fantička Žana.user posted image user posted image Spet bo vse na glavo.user posted image user posted image  Shorty še enkrat vse naj naj.user posted image user posted image  Pa fajn se imejte.Lidijat upam, da se čimprej pozdravite-čimveč lufta in še enkrat lufta. Midve sva danes preden se mi je pridružila prva vozičkarca že naredile en tak oreng krog, pa še tak brzinski je bil...Sem tolk hitr hodila, da je Manca s takimi velkimi učki ven gledala, češ "Mati kaj se je teb čist utrgal?"user posted image  No pol je sledil še en velik krog kjer sva pobrali še eno vozičkarco, sledila je kavica v bazi, potem pa spet en tak ogromen krog.Rit mi bo odpadla...user posted image  Ampak se pa res dobr počutim, ker tole danes je bil pa res oreng trening.R1ta jaz tud za vse tegobe (malo zamašen nosek in ta suha koža) krivim suh zrak.No čeprav tisti mozoljčki in potem suha koža na obrazku so baje hormončki.Vampirka nam je Bepanten že zelo pomagal-kožica se je res neverjetno hitro popravla.user posted image user posted image Joj zdele mal na uč in uhle vlečem Doro-ja poden...Tole je pa res groza...user posted image  Aja še to-uspešno prestala redni servis spodnjega štuka.user posted image  Je pa G rekla, da bomo naslednjo nosečnost bolj spremljali in tudi po 30 tednu naredili UZ-je, da se ne bi slučajno ponovila zgodba od zdaj. Sem pa držala obljubo in pripeljala Manco tudi zraven-obe sestri in G so bile čist adijo...Tako iskreno veselje ob pogledu na Manco me čist gane.In potem za piko na i me v Merkatorju ena gospa ustavi in reče, da hči (cca.15 let) še ni videla tako lepega dojenčka kot je naša pupika. Ja noro-moje srce je kar zapelo, pa mal sem zrastla...user posted image  Sicer pa ne vem katera je bila bolj ponosna jaz ali babi (moja muti).user posted image  Frufru ti pa res vstajaš s kuram,a.user posted image  Mah nič grem še mal za faks delat... Aja čestitke za vse obmesečnice.

Nočka,
Barbk

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 621
2.3.2007 15:14:40   
r1ta
Barbk dej še kakšne nove slikce od Mance prlimaj! Da jo vidim kako raste!user posted image  Jaz bom pa tudi ob priliki dala gor mojo Ano, vela?!

(A. Einstein)

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 622
2.3.2007 15:36:49   
ELA06

hej,

se na hitro javljam, sonček mi drema na desni roki, tako da vse to nastaja z levo...... pa zgleda da ne bo tako na hitro.

fru fru v pon. bi blo fajn da bi se dobil na loki...samo ena težava. nečakja je v pon dobila vodene koze. ta vikend je bil pa edini ko smo bili petek, soboto in nedeljo skupaj! Tako da čakam če smo tut mi kaj staknil.
ima kdo izkušnje z vodenimi kozami! je nevarno, da jih naša dobi, koliko časa traja, da se to pokaže......... tako da ne vem če bi prišla, ker se bojim, dabi koga okužle....kaj praviš.....

sedaj me pa že leva roka boli od pisanja, desna pa od naše sitke, ki je takšne volje kot je vreme.user posted image

lp

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 623
2.3.2007 17:12:54   
Zasanjana
Živjooooooooooo!

Evo, mi smo prišli danes iz smučanja.Imeli smo se noro fajn, vreme nam je bilo naklonjeno, otročka sta bila maksimalno pridna, skratka, fino fino!Zalo smo na smučke postavli in je čist resno zagrabla;Že komaj čaka naslednjič.Aleksej je bil super priden.Ponoči je spančkal kot top, enkrat smo ga vzeli tudi s seboj na smučišče in je veselo gledal okrog.Neverjetno, kako ga vse zanima, pa vsemu se smeje.Sem se malo bala, kako bo z organizacijo, pa nismo imeli problemov.Dopoldne je smučal mož, popoldne jaz in smo se menjavali.Pa jutri bomo stari že celih 5 mesecev.user posted image Kako čas leti, ne samo beži.user posted image Šibam zdaj pospravljat, ve pa pridno pišite.

Aja, Shorty, user posted image VSE NAJBOLJŠE!!!user posted image In čestitke vsem za obmesečnice!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ELA06)
Neposredna povezava do sporočila: 624
2.3.2007 21:24:34   
Naja30
Halo punce.

Nisem vedla, da štejem med pogrešane, evo sem že tukaj user posted image

Naša Tija je ravno danes bila cepljena in je hrabro prestala user posted image  Reakcije ni bilo nobene, tako da vse ok. Zdaj pa že pridno spančka, zdaj ima uro od okoli 21h in potem se zbudi 1-2x na noč. Po novem pa zjutraj rada kaj zapoje user posted image  in to npr. ob 6h, ko bi midva z veseljem še spala, pa se je treba malo pogovarjat z njo, potem pa itak nazaj zaspi. Ja, polno veselja je s temi našimi sončki, ne?

Tija ima tudi zelo suho kožo na hrbtu in ji mažem kar z nivea oljem in pomaga. Pomaga pa tudi, če ji dam v vodo, ko se kopa mandeljnovo olje.

Zanimivo mi je, kako ste ene hitro začele uvajat GH. Jaz je še nekaj časa ne bom, predvsem zato, ker imamo v družini alergije in je pediatrinja svetovala, da se čim dalj časa počaka. Meni je pa prav, saj je z GH kar precej dela.

Veliko hodimo ven, se cartamo in imamo radi. Ja, zdaj je ravno čas, ko smo lani začeli delati na naših user posted image  Kako je hitro pretekel ta čas. Joj, in kako se bo šele tole leto obrnilo...

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?