|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
3.3.2007 12:00:14   
frufru
NEJC in Moj_moj user posted image user posted image čestitke za dva meseca skupnega druženjauser posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 626
3.3.2007 13:09:10   
r1ta
Še jaz voščim vsem skupaj: Shorty za rojstni dan in Nejcu za 2 meseca!user posted image user posted image user posted image  In vsem nam, ker smo super mamice in izredno pridni otrociuser posted image !

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 627
3.3.2007 20:08:44   
Ženkica
Ojla.

Najprej čestitke vsem slavljencem za 2 in 3 mesece. user posted image

Sicer pa je Kaja danes prišla s svoje prve žurke v življenju in sicer njena babi (moja mami) je praznovala abrahama user posted image . Kaja je bila zelo zelo razpoložena, na koncu ji je sicer manjkal spanec ampak ravno sedaj prinaša notr. user posted image

Drugače pa moram povedat, da sem prav malce jezna na svojo taščo; mah, saj je ful dobra ženska in vse, ampak  z dojenčki pa res ne zna rokovat; sva ji z možem že 100x povedala kako se drži user posted image  in kako se hrani po flaški, pa je vse zaman; kot bi govoril steni. Saj ne morem verjet da je gor spravla 3 otroke in 5 vnukov - totalno je nespretna. Se pa tut moj mož strinja z mano; očitno bo še kar dolgo trajalo preden jo bo prvič dobila  v varstvo, mi je zelo žal.
Aja, pa kar me najbolj moti je pa to, da bi jo mela non stop po rokah, pa čeprav Kaja odločno pove in pokaže kdaj ima dovolj. Ona pa se kar ne da in ji hoče na silo turit dudo v usta, kao, da bo Kaja nehala jokcat. Jao jao, rajš ne govorim naprej. user posted image

sm se še pozabila pohvalit da sm se stlačla v reklc št. 38 in hlače št. 36 - bravo mami user posted image  user posted image

Barbk: sm vidla slikce od tvoje Mance; je res luštna, pa še enak kopmletek ima kot naša Kaja

Skratka, sm se pa dons najedla mesa za naprej in nazaj; pa tut sladkarije sm si prvošla; od jutr naprej pa nadaljujem shujševalno kuro; mam namen shujšat še 6 kil preden grem v službo; na srečo je konec leta še daleč. Hi hi user posted image

Aja, aja, Kaja je včerajšno noč spala od 23.00 do 8.00 zjutraj - neverjetno!!!! Mah, sm ful vesela kako je moj otrok tako priden - res mi prizanaša in lahko popolnoma uživam v porodniškem dopustu.

Hvala ti moja Kaja user posted image

evo evo, že bežim, sm se mal razpisala

Ženkica

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 628
3.3.2007 20:19:07   
r1ta
Barbk pa res je Manca lepa kot bi jo narisal! Res! No pa Ana ima tudi tak kompletekuser posted image ! Jaz pravim da je Ana prava H&M bejba, nema da nema! 

(A. Einstein)

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 629
3.3.2007 22:15:26   
vampirka
Jaz na vsaki slikici od vas najdem kaj, kar imamo pri nas doma user posted image ... Laura ima od Mance stolček, od Kaje dekico...da o H&M oblekicah ne govorimo user posted image !

Sem bila pa končno pridna in sem nekaj slikic dodala v album na netu.

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 630
3.3.2007 22:26:24   
frufru
vampirka ful lepe fotke, pa zelo simpatični čebelici sta

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 631
4.3.2007 8:01:06   
frufru
ELA in ela06 čestitke za user posted image user posted image user posted image 3 meseceuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 632
4.3.2007 11:01:43   
Barbk
Oooooo ste mi zdele tako na dušco popihale...user posted image  R1ta in Ženkica tudi vajini pupiki sta tudi tako luštniiii. Nasploh se mi zdi, da so tele naše decembreske bebice tako lepe.user posted image user posted image  Vampirka tvojga albuma pa ne morem odpret.user posted image  Pa Frufru  tvojga tud ne. A sem res čist blond, al mi spet kaj šteka.user posted image  Zdele pa šibam še za faks nekaj naredit, pa pol še ven na sončka in vas še zvečer mal oblajam.

Aja za frišne slikce Mance je zaslužna R1ta, ki me je kr mal pokomandirala.user posted image  No danes bom naložila še ene par res čist frišnih.

Čavči,
Barbk

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 633
4.3.2007 11:16:59   
Ženkica
Barbk: če želiš vidt fotke od Lovrota in od Vampirkine pupike (sory Vampirka, sm pozabla ime, vem sm smotana) morš njun link skopirat  gor kamor se napiše naslov internetne strani in pol ti odpre - upam, da razumeš kaj sm ti hotla povedat user posted image

Frufru: tvoj Lovro je pa tak cukr, res je luštkan fantek, sploh tale fotka ki jo imaš v avatarju, ful je kjut user posted image

Vamprika: moram ti povedat da je tut tvoja punčka blazno luštna, ampak kje si pa očija najdla? tut on ni tko slab veš user posted image  (he he, sm ti mogla prou povedat to)

Evo, jst sm dons že eno mini generalno nardila, sm pomila po bajti po tleh, pa perem cote ko nora, se je spet ful nabral; aja, pol pa veeeen na sprehod, ko pridemo nazaj grem pa na motorrrrrrrrrrrrrrr user posted image user posted image user posted image ; sem svojga poslala po kantico bencina na pumpo spotoma ko bo šel domov iz fitnesa; a veste kaj mi dela v želodcu, kar metuljčke čutim; se grem točno po enem letu pelat; jasno samaaaaa user posted image .

pa pa

Ženkica

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 634
4.3.2007 12:05:16   
vampirka
Čveke, meni osebno so res vsi bejbiji lepi! Pravijo, da se ti zdi tvoj najlepši...pa moram priznat, da je zame to bolj fraza - res se mi zdi lepa in sem do ušes zaljubljena v njo...ampak se mi ostale pupe tudi zdijo zelo zelo kjut! Pobi imajo pa nek drug izraz na obrazu in so ravno zaradi tega cortkani (mati narava je že vedela kaj dela user posted image ). Zaključek: vsi decemberčki so lepotci/ičke in kar za pohrustat user posted image ...

Ženkica, a ti pa kar na motor? Bravooo user posted image ! Jaz tudi komaj čakam, da grem naslednji mesec v luft - bo tudi eno leto, kar sem se nazadnje "preluftala" user posted image ... Mojega sem pa tud v luftu našla user posted image  (mu moram povedat, da ga hvalijo - se mu bo dobro zdelo user posted image ).
Po številkah sva pa na istem - se stlačim (povdarek na stlačim user posted image ) v 36 (tud zgornji del, ker nisem tolk obdarjena kot ti user posted image ...to vzami kot kompliment)...tiste 3kg viška pa še kar vztrajajo na bušiju in notranji strani stegen...res se moram spravit telovadit!!! Samo me je strah, da bi mleka zmanjkalo, če bi se spravila na kako resno hujšanje user posted image .

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 635
4.3.2007 17:53:16   
Ženkica
Vampirka: veš, sj tut jst sem se bolj kot ne stlačla v hlače št. 36; mam še fine trebušne obloge, nč bat; kaj pa veš, mogoče pa pridejo kaki hudi cajti, bomo pol vse ponucal, a ne user posted image . Ja, svojemu pa kar povej da je fejst dec, jst svojmu to vedno povem, če ga kdo hvali, sj se itak meni fajn bolj zdi kot njemu, ker je pač MOJ mož in ne na srečo od kake druge babnce. user posted image

No, drgač je pa za mano zanimiva izkušnja; smo bli na sprehodu, pol pridemo domov, rečem možu naj da akumulator od motorja filat, ta cajt sm šla pa s Kajo še na en sprehod; ko sva prišli nazaj sem se šla pa pelat z motorjem; ne daleč, mal naokoli. Je blo super, sm skor orgazem dožvela, najbolj sm bla pa vesela, ker še vedno znam pelat. No, in od vsega navdušenja sm na pol poti ustavla in ugasnila motor (velika napaka) in klicala moža da mu povem kako je fajn. Pa mi je reku, da zdj mi pa sigurno ne bo nazaj vžgal, ker je prazen akumulator. No, in je mel prou. Jst pa cca 3 km od doma. user posted image  Me je pršu rešvat z avtom, pa tamalo je jasno mogu s sabo vzet, sva rinla motor cca 200 metrov, pol se je pa po klancu dol spustu je pa vžgal user posted image  in se odpeljal domov, jst pa za njim z avtom. Skratka, mal me je klel, sam pol na koncu mi je pa dal lupčka. user posted image  Pač, mal po babje sm ga usrala; sj mi ni povedal, da ga ne smem nč ugasnt, ker je akumulator že bolj fuč. No, to mi je šola za cel življenje.

Evo, tko pa pr ns dogaja oz. tko nori mamici dogaja; kaj čmo, sm še mlada, hi hi, pa še pomlad je pred vrati. user posted image

pa pa

Ženkica

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 636
4.3.2007 18:42:10   
frufru
Ženkica hvala, prav godi, ko ti user posted image  pohvalijo drugi, ker se nam mamicam itak najlepši.
Mi smo bili danes popoldne na dooooolgem sprehodu (od 13-18h) in so se mi taki lušti nardil, ko so mimo bicikli vozil. Pa toplo je bilo, da jebil moj R v kratkih rokavih, mene je pa sonce opalilo po nosu. Še Lovru je bilo v vozičku vroče, da sem ga morala sleč.

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 637
4.3.2007 19:07:31   
vampirka
Moje virtualne kolegice...takoj zdaj objemite in poljubčkajte svoje user posted image !!! Jaz se že ves popoldan tresem user posted image ...me je moj dragi klical in povedal, da se je najinemu kolegu rodil mrtev fantek (en teden pred pdp) user posted image user posted image user posted image ...pa tako dolgo s(m)o ga čakali. Nosečnost bp...podrobnosti ne vem, saj si niti ne drznem spraševat - si niti v sanjah ne upam predstavljat kaj uboga starša občutita in prestajata! Ravno danes sem gledala najino pupo, ko je spala in mi je šlo kar na jok...ker je zdrava, pridna in tako MOJA!

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 638
4.3.2007 19:10:55   
Ženkica
IZVIRNO SPOROČILO: vampirka

Moje virtualne kolegice...takoj zdaj objemite in poljubčkajte svoje user posted image !!! Jaz se že ves popoldan tresem user posted image ...me je moj dragi klical in povedal, da se je najinemu kolegu rodil mrtev fantek (en teden pred pdp) user posted image user posted image user posted image ...pa tako dolgo s(m)o ga čakali. Nosečnost bp...podrobnosti ne vem, saj si niti ne drznem spraševat - si niti v sanjah ne upam predstavljat kaj uboga starša občutita in prestajata! Ravno danes sem gledala najino pupo, ko je spala in mi je šlo kar na jok...ker je zdrava, pridna in tako MOJA!

Vamprika, saj sploh ne vem kaj naj rečem oz. napišem user posted image ; res grozno, si sploh ne znam predstavljat kaj doživljata starša; res, zelo zelo nepravično.
Mali angelček pa naj počiva v miru. user posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 639
4.3.2007 19:43:22   
Ženkica
Barbk: še tebi moram spešl povedat; Manca je toookkkk luštkana; iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image ; mah ja, sj vem, vsi ti naši sončki so res pravi angelčki

Aja, pa nehite nam že vse cunje "krast"; bodiji, kompletki, celo previjalno ste nam sunl user posted image  user posted image

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 640
4.3.2007 19:44:41   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: vampirka

Grozno!!! Boga mamica in očka. Dobro, da mamo naše sončke zdrave. Meni bi se najbrž zmešalo. Upam, da bosta našla tolažbo drug pri drugem, pa da se bosta vključila v društvo Solzice.

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 641
5.3.2007 2:17:13   
frufru
Midva sva pa stara 3 mesece user posted image  in sva že prava korenjaka. Dominik in Lovro

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 642
5.3.2007 9:16:43   
Ženkica
IZVIRNO SPOROČILO: frufru

Midva sva pa stara 3 mesece user posted image  in sva že prava korenjaka. Dominik in Lovro

Čestitke obema!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 643
5.3.2007 9:34:54   
frufru
Hvala za čestitke. Mi je pa lepo polepšal noč. Smo prišli včeraj s sprehoda in sva ga skopala. Pol je neki sitnal, pa sem ga priklopila in mi je zaspal na joški. Pol sva ga pa dala spat in po doooooolgem času v miru gledala dnevnik. user posted image Pa je poba kar spal in to do 2h zjutraj. user posted image user posted image Je spraznil joško in spet na njej zaspal do pol 6h. Smo se vsi 3 naspali. Zdaj pa spet panča, tako da sem si uspela celo glavo umit brez spremljave sirene.

Mi mamo pa danes miting dolenjskih mamic user posted image na Loki, smo pa fino vreme narajmale

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 644
5.3.2007 9:38:15   
r1ta
Joj Vampirka to je pa res hudo. Sploh si ne znam, ne morem in ne želim predstavljati kako bi bilo če bi jaz bila v njuni koži. Hudo je, verjamem... Res sem šla takoj dat lupčka moji japkici!

Včeraj ga je drapala 9 ur v komadu in sem se vsa panična zbudila, če je kaj narobe, potem se mi pa žmekec mali navihano smeji iz košarice!user posted image  Danes pa je spala spet 8 ur. Ma pridna je. Res!

Sem vam že povedala da je moja tašča Nona, tast pa Nono? Ja. Ker oma in opa se sliši preveč staro, to pa moja tašča pri 60-ih ni! In je najprej želela da bosta babi in dedi pa sem vstrajala da to sta lahko le moja starša, potem je želela da bosta nekaj po francosko pa sploh ne znam izgovorit, potem pa sem jima jaz predlagala nona in nono in sta se strinjala. Da dol padeš...
Kot ponavadi ob nedeljah mi je tudi včeraj grozil obisk ampak sem se diplomatsko izognila. Vam povem, da sem zaradi teh obvezujočih nedeljskih obiskov že navsezgodaj slabe volje, zato sem sinoči rekla mojemu naj gre sam z Ano tja na obisk, jaz bom pa doma likala. In tako je tudi bilo. Ne da se mi je poslušat in ne vem zakaj bi jo morala.
Prejšnji torek sem imela pregled v bolnici in me je v sredo tašča klicala kako je bilo in če je vse v redu. In potem me vpraša, če sem dobila antibaby tabletke! Pa kaj za vraga jo to briga? Sem ji povedala, da ne, ker sva se tako odločila in jih že pred Ano nisem jemala 2 leti. Morala bi ji pa povedati, da jo to en klinc briga! Sicer je pa za njo čisto normalno, da me pred tremi dedi sprašuje koliko strij imam in ob kakem vnetju mehurja me je vpričo dedov spraševala, če uporabljam kakšno intimno milo in take stvari... Vam povem, da ji bom enkrat dala tinte pit! Samo naj ne broži preveč po kakecu, ker si bo izprosila pokušino štajerskega temperamenta!
Ja, pa ker ima Ana frišno kožico za ušeski (zdaj ne več ker sva dobili cinkovo mazilo) je rekla da je to zato ker ko se joka ji solzice tečejo za ušesa! Kaaaaaj??? Madona me je pogrelo sinoči, ko mi je moj po obisku to rekel!!! Moja Ana se nikoli ne joče tako dolgo, da bi ji solze zalivale ušeske! Res je, da ji takoj, ko malo zajamra pritečejo krokodilje solze, ampak je nikoli ne pustim jokati tako dolgo, da bi imela že kar za ušesi mokro... Jooooj! In potem naj se veselim srečanja z njo?

Dodala sem par slikic moje japkice v album. Danes zjutraj sem šla na wc in je Ana ležala v dnevni zibelki (na sliki) in ko sem prišla nazaj je zajec ležal na njenih prsih. Očitno ga je potegnila za cofek na trbuščku in je padel na njo, potem je pa vsa začudena strmela v njega kot da bi se spraševala od kje pri vragu se je vzel ta čudno oblečeni zajecuser posted image . Vsekakor bom morala biti bolj previdna ko jo puščam samo!

Barbk tvoja Manca pa že prav ornk glavico gor drži! Pa Vampirkina Laura tudi! (Pa lepi čebelici sta bili!user posted image )
Ana pa se tako zelo razjezi ko jo dam na trebušček, da se mi kar smili... Pa so mi rekli v posvetovalnici da jo naj dam vsaj 5x na dan na trebušček! Pa kako jo naj dam, če pa ji potem solze tečejo za ušeske potem ima pa vse pofriškano?!user posted image  Saj bo, bova res začeli malo bolj vadit!

Ekola, zdaj se je pa zbudila in grem zizo ven vrečt!

(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 645
5.3.2007 9:39:48   
r1ta
Čestitke Dominiku in Lovru za 3 mesece!user posted image user posted image user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 646
5.3.2007 10:30:41   
Shorty_
Tudi jaz mislim da se premalokrat zavemo kako srečni smo lahko da so naši pikci živi in zdravi.

No jz sem se pa kot že veste ves konec tedna potepala. V četrtek smo bili pri mojih na kosilu prej smo šli še v Leclerca pa BC. No v petek smo se najprej dobili z Nikinim pradedkom v Harvey Normanu in sm uspela spit en požirek kave pol se je pa Nika začela tko dret da je blo joj ko pa sem se vsedla v avto pa se je začela smejčkat in pogovarjatuser posted image  zaključek:ne mara pra dedkauser posted image (sej se hecam). No pol smo šli na kosilo k Nikini prebabici smo se napapal in previl pol je pršu še moj stric pa sem pihala 20 svečk (prav zanimiv občutek je bil pihat svečke z Niko v naročju). No pol smo šli pa še k moji najboljši prijateljici k ma sina starga 3 leta aja pa še na kavo k enmu kolegu panjegovi punci skratka ta petek je bil noro letanje. V soboto mi je moj pripravil presenečenje k naj bi šli z njegovima na kosilo povabili so pa še moje. No ene se spomnete kako so se kregal ko so se pred malo manj kot enim letom spoznal ampak v soboto so se lepo pogovarjal in je blo vse ok. Polsva šla pa še v BTC Niki kupit kengurujčka ful se rada nosi in  je res super zadeva. Včeri pa naju je moj pelu na morje ful je bil sonček pa Nika je bla res pridna tko da letos je bil rojstn dan res eden izmed lepših ampak sej veste sam enkrat si dvajset.

No zdej me pa sirena kliče tko da grem pa se tipkamo še kaj kasneje

Hvala za čestitke za rojstni danuser posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 647
5.3.2007 10:31:18   
Shorty_
Dominik in Lovro vse naj najuser posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 648
5.3.2007 11:00:57   
ELA06
Hej,

fru fru lepo da organiziraš miting dol. mamic....kdaj pa je? Veš nimamo vsi tako pridnih otrok kot ti in si ne moremo privoščit cel dan bit na Loki! Drugič mal več infromacij, vsaj kar se mene tiče!

Sem pa razočarana nad tem forumom, sem že ene 2x prosila za nasvet, pa nobena nič ne odreagira! Mogoče vas bom še kdaj kaj oblajala, drugače pa uživajte z svojimi sončki........

Pozdravček vse

lp

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 649
5.3.2007 11:11:13   
r1ta
Ela06, jaz bi ti rade volje odgovorila glede vodenih koz, pa sama nimam pojma in izkušenj...
Glede zobkov pri moji dvomesečnici še tudi nič ne kaže, se je pa tudi začela slinit in si včasih kar celo pest tlači v usta. Ampak to je bolj ihta ob lakoti kot kaj drugega...
Glede krčev tvoje male pikice pa sem sama že tako veliko napisala (kako smo se jih mi rešili) da se mi zdi da se nima smisla ponavljati. Bom postala že prepotentna! Če pa rabiš kakšen nasvet oz, meniš da ti kdo lahko pomaga pa kar pogumno na ZS! Sicer pa nam ne zbežati no... Vsaka je dobrodošla in nobene ne želimo izgubiti!user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu ELA06)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?