|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
6.3.2007 23:37:15   
Barbk
najbolj, da kar zdele povem...Naja vajina Tija je tud luštkana.Ja pa Lidijat tud Eva je lepotička.user posted image user posted image user posted image  No to je to...

Zdaj pa res nočka,

Barbk

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 701
7.3.2007 3:26:44   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: Barbk

R1ta tvoj Kuža pazi me je spomnil, da Manci že dva mesca obljubljam, da sem bom naučila nekaj pesmic za bebike.Ker tle sem pa mrzla...Zapojem stavek dva pol se pa nadaljuje nekako takole la, la, la , na, na, na....user posted image   

Barbk jaz sem dobila knjigo Daj, daj srček nazaj in mi ful prav pride. Notri so vse sorte otroških in ljudskih pesmic z notami. Lahko si jo sposodiš v knjižnici.

Naja3 jaz bi šla na plavalni tečaj, samo mora otrok glavico sam držat pokonci, to pa naš še neuser posted image . Oktobra bo pa najbrž že prepozno, ko se izgubi refleks v nogicahuser posted image user posted image

sončka1 in Gašper
 user posted image user posted image user posted image čestitke za 3 meseceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 702
7.3.2007 10:02:24   
ELA06
Dan.

Včerajšnji jok smo preživel,...sem šla potem jaz mal k Eli, pa je še kar user posted image , potem sem jo vzela v posteljo, ji dalamal jest, pol pa nazaj v posteljico, je čist en mal še jokala potem pa zaspala. Je rekel moj dragi tole bomo delal 1 teden pa se bo navadla! A si ti nor, jaz tak jok ne bom poslušala 1 teden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne vem kaj bomo naredil danes?! Po eni strani bi vztrajala, ker se reda mora navadit, po drugi strani se mi pa ful smil.

R1ta in Barbk jaz tut nisem znala nobene otroške pesmice samo 1 kitico Marko skače, pa Jaz sem mala roža,....itd. Tako da smo si nabavl musko od Romane Kranjčan, ona ima ful luštne pesmice in potem pojemo in plešemo....
Ela ima najraje Hudo mravljico, ful se začne smejat, ko ji to pojem pa se še mal pačim zraven. V začetku smo ful njen CD poslušal in potem ko sem šla spat sem si kar pela in si nikakor nisem mogla zbit iz glave njenih pesmi.

Glede plavanja sem ravno danes razmišljala da bi poklicala v Dol. Toplice in vprašala kdaj se začne telovadba za dojenčke! Jaz bi ful rada šla na to.... naša že zlo drži glavo sama, samo mislim da je še mal zgodaj! Bom vidla...

Naše dete že 1h spi, halo najbrž je zmatrana še od včerajšnjega joka!

Lep (deževen) pozdravček

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 703
7.3.2007 10:13:31   
Vilma
Mi smo pa bili pri zdravniku uffff.......
Smo preživeli prvo cepljenje.
Dominik ni skoraj nič jokal, je pa zato mami zgleda bolj mehkužna user posted image

Drugače pa je naš malček velik 59cm in težak 5830g. Torej se je od prejšnjega pregleda potegnil za 6 cm in pridobil 1830g. Je pa res, da pri dveh mesecih nismo imeli pregleda. Tako da Frufru nam lahko vpišeš nove podatke user posted image
Zdaj pa je tašča prišla, moram it se beremo user posted image

(odgovor članu ELA06)
Neposredna povezava do sporočila: 704
7.3.2007 10:32:44   
lidijat
Ojla!

Smo imeli neko čudno noč (3x bujenje-cuckanje v 8-ih urah), imam mlekarne že zjutraj čist prazne.
Barbk, hvala, smo kr mal zafarbaluser posted image . Moj tastarejši vedno gleda zraven, ko si ogledujem vaše bejbije, in komentira, zakaj so vsi Evi podobni user posted image .
Vilma, user posted image  za prvo cepljenje, saj otroci običajno bolje prenašajo, kot mamice in očiji. Čeprav midva sva bila pri ta prvem vedno čist "prešvicana" od vsega dretja, tamavček je bil vedno ta glaven kričač pri zdravniku. Še zdaj ga ne mara pa je zdravnika res ful v redu.
Ela06, se strinjam, da je ful hudo poslušat jok, jaz sem jo danes samo 2 min. pustila, ker sem bila zjutraj koma, pa nisem mogla več poslušat. Upam, da vam uspe uvesti "red" brez dolgotrajnega jokanja. Nimam pa recepta, žal. Naša je kar nekako sama uvedla red glede nočnega spanja, ki zadnje čase malo šepa, ampak ni čist slabo, ker, ko se ponoči zbudi, še kar nekako zaspi nazaj. Je pa res, da se nič ne mučiva s podiranjem kupčka ponoči, ker spi na trebuhu in ga vmes med izbiro položaja glavice podre user posted image .

Jaz si tudi ene pesmice zdele dol dajem z interneta, ker sem že vse pozabila razen unih klasikov.

Zdaj je pa že sirena po pol-urnem spancu, pa vas še kaj oblajam.

LP

< Sporočilo je popravil lidijat -- 7.3.2007 10:35:44 >

Rok - 03.10.2000 (ob 03.07)
Eva - 30.12.2006 (ob 11.39)
http://eva-rok.moj-album.com

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 705
7.3.2007 11:35:24   
Naja30
Naša je bila cepljena v petek, ni imela nobene reakcije, na srečo. Baje prvič niti ni reakcij, je bolj 2. in 3. Bomo videli, kako bo. Je pa samo malo zajavkala, ko jo je sestra pičila, bolj je user posted image  ko sem ji jaz doma dajala dol gazo in ji vlekla tisti obliž dol user posted image

Meni je pa ful žal, sem vas misla jutri presenetit na srečanju, pa gremo žal domov, je počitnic pri babici konec user posted image user posted image  Pa sma se s Tijo ful veselile, da vas spoznama. No, pa drugič.

Lepo se imejte.

(odgovor članu lidijat)
Neposredna povezava do sporočila: 706
7.3.2007 12:57:22   
tintara
Pozdrtavcek od ene grde, grde mame, ki so ji pred kako uro total popustili zivci! Ne nad Nadjo, ampak ta velik jih je pa slisal! Nekaj kaslja in je doma, pa ze cel dan nekaj nerga, pa povej mi to in ono... Ok. no ko sva se sli previt, je spet nekaj hotel, pa sem mu rekla, naj gre mal puzzle sestavljat, da bom vsaj 10 min lahko z Nadjo se ukvarjala. Pa ne in ne, in ko se previjemo (vsi skupaj seveda), bi se pa on sel igrat puzzle in ne ven. PA ne obut cevljev, pa ne nogavick, pa ne to in ne ono.... POl sem pa cist znorela, da naj pa doma ostane, midve greva ven, dokler ni dezja. Potem sem seveda popustila in ga obula. Gremo ven in po 100 m bi sel on nazaj, no, takrat mi je pa vseeno kliknilo, da je ocitno bolj bolan kot je bilo videti. In zdaj imam ZELO ZELO ZELO SLABO VEST, KER SEM GA NAZJALA!!
Koncalo se je tako, da sem najprej njega, nato pa se kosaro od vozicka nesla v 4 stuk. Nadja zdaj spi zunaj na balkonu, GAsper pa v sobi.

opa bbalkon joka.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 707
7.3.2007 13:21:51   
frufru
Moj čuko ima pa spalni dan, spi že od 10h. Jst pa likam, malo po spletu figam in gruntam, kaj skuhat. Pa se mi ne da, ko je tako vreme za spat.

Pa en zanimiv link za samospoznavanje user posted image user posted image user posted image
http://dna.imagini.net/friends/

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 708
7.3.2007 13:34:27   
severnica77
Frufru in Naja3 Tudi jaz premišljujem o plavalnem tečaju in skoraj zagotovo bova šla. Glavico že kar dolgo lepo drži, počakali pa bomo na kakšne štiri mesece. Saj takrat še verjetno ni prepozno? Ali pač?

Na naslednjem pregledu pri pediatru imamo tudi mi na vrsti cepljenje. Upam, da ga bo tako lepo prenesel kot vaši user posted image .

Sem si ogledala slikice vaših srčkov in so res luštni vsi po vrsti pa tudi slikice nešega Lea sem dodala, če katero zanima.

Glede spanja ... Lidijat - kdaj pa dajate spat malo lumpiko? Mogoče še enostavno ni utrujena in zato ne zaspi? Samo razmišljam ... Mi našega dajemo spat bolj brez reda. Zaspan pa postane nekje med deseto in enajsto uro. Pa tudi meni bolj odgovarja, ker če gre tako pozno spat, spi brez dojenja vsaj do kake pol šeste ali šeste ure. Potem se podojiva in spi spet kakšno urco ali urco in pol pa spet dojenje in tako naprej do kake enajste ure, ko se dokončno prebudi.

barbk-tudi našemu je najbolj všeč huda mravljica. Najprej sem tudi jaz nekaj nana na in lala la pa sem si potem z neta potegnila nekaj pesmic in naredila eno kompilacijo za našega malčka. Samo, če malo poslušaš te otroške pesmice (nekatere) pa imajo res malo grozna besedila, kaj? Huda mravljica in če slišiš hudo mravljico po svetu godrnjati, obrni se in zbeži proč ... pa bika je pohrustala user posted image . No, samo da jim je všeč. Je pa vsaj meni zelo simpatična pesmica, ker se prav spomnim, da so jo tudi meni peli in sem si to mravljico do potankosti narisala v svoji domišljiji pa tudi bala se je nisem user posted image .

Glede kil pa je tako, da imam po nekem čudežu tri kile manj kot pred nosečnostjo. Pa saj se ne pritožujem, naj kar tako ostane, nimam nič proti user posted image .

Ste pa srečnice, da se lahko dobite na kavi in tortici, jaz vseeno ne morem, sem iz MB in bi bil res prevelik projekt, če bi se odpravila samo na kavico pa še voziti mi ni tako daleč, če sem sama z malčkom v avtomobilu. Lepo se imejte in fajn se načvekajte!

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 709
7.3.2007 13:42:57   
frufru
Severnica77 plavanje za otročke je baje idealno za starost 4-9 mesecev, samo kolikor sem jaz zvedela so tečaji v začetku marca in začetku oktobra, tako, da naš glih ven padeuser posted image , zdaj je še premajhen oz glavice sam ne drži. Mu še vedno koleba. Oktobra bo pa že zgubil plavalni refleks v nogicahuser posted image user posted image
Barbk, našmu je Huda mravljica, pa čebelica Maja in Zverinice iz Rezije (mam mp3 pravljice ) najbolj všeč. Takrat kar vriska zraven

Še en link za obdarovanje, mene so pogruntal http://www.imagini.net/giftfinder/

< Sporočilo je popravil frufru -- 7.3.2007 13:43:48 >

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 710
7.3.2007 13:44:52   
severnica77
frufru - super link. Se mi zdi, da je opis kar pravilen. Vsaj jaz se tako vidim ...

Pa naš tudi ven pade. Štiri mesece bo aprila user posted image  Mogoče je pri nas v MB kaj drugače, bom morala malo poklicati naokoli.

< Sporočilo je popravil severnica77 -- 7.3.2007 13:45:18 >

Neposredna povezava do sporočila: 711
7.3.2007 13:59:05   
frufru
No saj 4 mesece ni stroga meja, mora pa samostojno glavico držat, da se ne bi utopil, če mu omahne v vodo. Naš je žal še ne, Nekaj sekund že, ne pa 15-30 minut, kolikor baje traja. Pa pod 4 mesece so otroci še termo labilni, pa bi se lahko pre(pod)hladil, ko voda v bazenih nima 37°Cuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 712
7.3.2007 14:04:43   
severnica77
30 min? To pa tudi naš še ne zdrži ...

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 713
7.3.2007 14:29:15   
Ženkica
Ojla.

Tudi mi smo ravno prišli od pedidatra; Kaja je danes (korigirano) stara natanko 3 mesece; uspešno smo preživeli prvo cepljenje (komaj da je sploh trznila); sicer pa ima že 63 cm-jev in 5.920 gramov. Aja, obseg glavice pa 40 cm-jev.

No, smo pa dobili napotnico za RA v Lj. za Bežigradom; sem nas že naročila, smo na vrsti šele 3.4.

No, toliko za enkrat.

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 714
7.3.2007 16:24:56   
r1ta
Samo toliko da se danes javim, potem pa zbežim nazaj med rjuhe. Spet (po14 dneh) me je napadla angina. To je za popizuser posted image ! Zdaj sva obe z Ano v postelji že celi dan in obe na tekoči hrani(ona mleko, jaz pa čaj, župce in pudingi). Uf, nič mi ni tole ponavljanje všeč... Bom probala stvar rešit z angal s, ker mi ni spet antibiotikov za jest, ker se mi potem celotno ravnovesje v fifiki podereuser posted image . Nič, grem ajat! 

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 715
7.3.2007 17:51:39   
ELA06
Ojla!

Ste se že kaj pozanimale za vrtec/jasli? Jaz sem danes klicala in mi je socialna delavka povedala, da je vrtec v moji bližini ful zaseden, v drugem pa jim je inšpekcija prepovedala imet jasli, ker nimajo ustreznih pogojev.  Mogoče bomo imel srečo pa bo kakšno mesto frej takrat ko bo šla naša...
Drugače bo potrebno pa drugo lokacijo najt. Kar je drugega mi je bolj od rok....

lp

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 716
7.3.2007 18:18:04   
Ženkica
Kar se vrtcev tiče sem jaz takoj po rojstvu že oddala vlogo - baje da itak ne bomo dobil še kako leto mesta za Kajo; če bo to res, sploh ne vem kaj bomo naredili kar se varstva tiče; sicer pa jaz ciljam tudi na 4-urni delavnik.
Je kar user posted image  s temi vrtci pri nas v Slo.

Aja, sem pozabila povedat da smo dobili danes AD3 kapljice; mene je že strah kaj bo user posted image ; upam, da ne bo imela nobenih stranskih učinkov.

(odgovor članu ELA06)
Neposredna povezava do sporočila: 717
7.3.2007 18:27:07   
severnica77
Ženkica-kako to, da ste komaj zdaj dobili AD3 kapljice? Mi smo jih pri enem mesecu in mu jih od takrat dajem pa ni nič narobe. Jih res čisto lepo prenaša. Tako, da po moje ni razloga za strah.

R1ta-upam, da ti bo čimprej bolje. Je res bolje brez antibiotikov. Pred tednom dni je tudi mene položilo pa je bilo nekje v treh dneh bolje.

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 718
7.3.2007 21:00:26   
emaa
Danes je David prišel domov, od prejšnjega ponedeljka je brez katetra in zdaj se je počasi začelo uvajanje v življenje z dvojčki.

Neposredna povezava do sporočila: 719
7.3.2007 21:31:58   
Barbk
Juhejjjj!! Sem tolk vesela. Ja zate Ema oz. za vas4.user posted image user posted image Zdaj pa lepo uživajte v popolni družinici. Frufru (mjami bonbončki....danes sem na sadju pa mi vse drug bolj diši kot sadje user posted image ) ful dober link, ne moreš verjet kako zadane.Aha kar se tiče vrtca-najprej mi je že zdaj groza ko pomislim, da še eno leto ne bo stara ko bo mogla mami delat ona pa v vrtec.user posted image  No za vrtec kar malo dvomim, da ga bomo dobil, ker naval je velik pa še med letom...Glih zato še nisem oddala vloge, ki se doma valja po mizi.R1ta upam, da sem čimprej pozdraviš.Jaz morm pa priznati, da imamo doma D3 kapljice že dober mesec pa ne vem, če sem jih Manci dala petkrat. Ma res čist pozabim.user posted image Pa saj baje ni panike, sploh če si vsak dan zunaj.user posted image  Ženkica zakaj pa morata v RA? A za jutri še zmeraj velja user posted image  v Cityu ob 15.00?Naju bo user posted image  dostavil pred službo, za domov bom pa mrbit brata al pa mami nahecala.Grem še mal nove slikce pogledat pa se mrbit še kaj oglasim.

Čav,
Barbk

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 720
7.3.2007 23:10:00   
pika30
Emamair zelo vesela zate,da ste končnoooo po dolgem času celotna družina skupaj domauser posted image user posted image  želim vam obilo crtlanja,sreče predvsem pa zdravja.

Mene že kar neki časa ni bilo naokoli,a čekirala sem vas pa redno,sam pisat se mi včasih glih ne lubi.
Ajda lepo napreduje v drugi posvetovalnici je imela 4750kg in velika 59cm (pridobila 830g in zrasla za 4cm od prve posvetovalnice).
imam pa vprašanje...štirinajst dni nazaj se mi je Ajda dosti jokala in skoraj nič ni hotla spat,pa še krčki so jo matrali,na zizi je želela bit vsako uro in pol,da sem bila že od vsega čist zmozgana.Pa sem začela študirat če Ajda dobi premalo mlekauser posted image  pa sem šla v lekarno po Novalac (vzela sem tistega proti krčem) pa da vidimo.
Pol pa problem...flaše ne zagrabit,reva sploh ni znala z nje pit...pa sem eno uro vztrajala in ji tišala na silouser posted image da sem mleko vmes trikrat v grelcu zagrela nazaj al pa novega naredila.No po vsem tem matranju je le popustila in zagrabila cucelj...pol pa vlekla,da je kar cmokala in neverjetno vse pojedla,naredla sem 120ml.
Za tem pa zaspala ko polh za dve ureuser posted image No ugotovila sem da imam res premalo mleka in sem si obe zizi izčrpala pa sem imela v levi 40ml v desni pa 60ml...včeraj zvečer sem imela v levi 30ml v desni pa 50ml...to je premalo za en obrok a ne??
Zdaj ji dajem en obrok flašo pa takoj zaspi drugi obrok pa obe zize pa zadrema samo za 10 minutuser posted image ...torej kaj naj naredim????
Zanima me koliko vaši pri dveh mesecih in pol pojejo na obrok oz. so pojedli??
Zvečer jo dajem spat ob 20 in to vsak večer,tak da zaspi nekje do 21 in se ponoči ob 4 zbudi in spi do 8.30. zjutraj.
Ela jaz te čist razumem,zato ne nikar obupaj.Bravo za tvoj post...no poglej kak so se punce razpisale.
Zelo pa uživa v ležalniku pod igralnim mostom,tudi jaz ji pojem svašta kar mi pade na pamet,pa se na koncu vedno konča z la la la na na na user posted image tudi kuža laja in huda mravljica, ja pa majhna sem bila,piške sem pasla... je vsak da na tapetiuser posted image .
Ne bom rekla da je Ajda "pridna" rajši rečem da je večinoma dobre volje in razposajena in tudi ni "nepridna" temveč je slabe volje al pa malo sitna,ker nepridnih otrok ni.
Pogovarjale ste se o kg,srečnice tiste,ki ste že na nuli,jaz sem začela telovadit,ker še imam malo viška,nosim pa 38 al pa 40 odvisno od modela.
Trebuha skoraj da ni več,sem pa še močna okoli bokov in stegna.user posted image Sladkarije sem dala na stranski tir,ko pa imam lušte pa odprem omaro in vidim da me čakajo seksi hlače in majčke,ki jih še ne morem obleč...mi apetit takoj pobere.

Za vrtec oz. jasli še nisem dala vloge,dobro da ste me spomnile,morem se it pozanimat kako je pri nam z varstvom.

Jutri se nekatere dobite v Btc na kavi,tak bi se vam rada pridružila,da vas spoznam,pa sem predaleč doma-štajerskauser posted image  vam pa želim prijeten čvek.

Aja,vaše fotke sem gledala...pravi cartki so...Vampirka tista ko sta bili obe z Lauro čebelici za pusta mi je bila najbolj všeč,Barbk in R1ta vajini sta pravi lepotički, pa Lovro in Ožbej sta že orng dedca.Res je lepo gledat kako naši malčki iz meseca v mesec rastejo in se spreminjajo.
Ostalih bom pa drugič pogledala,če ste dale kaj novih fotk v album.

Nočka vsem!!!user posted image

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 721
8.3.2007 7:15:13   
frufru
Mi smo pa včeraj prvič koristil bakaservis user posted image . Jaz sem šla s službenimi na koncert Marjane Lipovšek ob dnevu žena, R pa na svet KS. Nam bojo uvedli novo linijo avtobusnega prometa, sicer samo poskusno za 3 mesece, ampak, bo pa fina trasa, taka krožna do ZD, Špara, mesta in do nas. Pol so se pa kregal o času vožnje, pa po kateri ulici naj pelje. Penzionisti bi radi mel ob 9h, mamice ob pol8, da bodo šli otroci varno v šolo, ko ni pločnikov, eni hočjo, da gre še do Krke, če gre že do Revoza,... Bom mela postajo 100 m od hiše user posted image , pa brez protekcij.
Lovro je baje že po 30 minutah ugotovil, da staršev ni doma in je pokazal vse kar zna, sireno za jest, lulat, preoblačit. Pa zaspat ni hotel, čeprav gre ponavadi ob 8h že v Senovo. Je zaspal ob 10h, pol je pa jedel šele ob 4h. Jaz sem mela že take balone, da je joj.

Pika30 jaz bi jo najprej podojila, pa pol dodajala, ker bo drugače še to uplahnelo. Pa čaj za dojenje pij. Če bo večkrat jedla, se bo mleko delalo. Meni se je Lovro 14 dni nazaj na uro dojil, ko je imel poskok v rasti. Pa so bile joške čisto scuzane, tako da sem mu tudi malo dodala. Samo postopoma dodajaj.  Ker če bo čisto sita bo dalj spala. Ali pa ji daj toliko kot hoče, pa si med spanjem spumpaj, kolikor pač bo, da se mleko vseeno tvori. Meni se je po 2 dneh povečala količina, tako, da ga je ponoči spet viška. Eno sprazni, iz druge spumpam 100 ml, tako, da po moje toliko poje. Čez dan hoče pa na 2 uri jest, pa je mleka dovolj, edino zvečer zmanjka, dobi pa nočno spumpano dozo. user posted image Upam, da ti kaj pomaga.
Barbk, a ti več ne dojiš, da hujšaš, al kako. Jaz si ne upam, pa bi bilo fino, kako kilo dol spravt. samo po dojenju, bi jaz samo user posted image

Ela06 v kater vrtec si pa dala vlogo, bršljinski al na Ljubljanski? Jaz ga mislim dat na Ljubljansko, samo nisem pa za to še nič nardilauser posted image user posted image user posted image

Še glede tabelce, sem tuhtala, da bi samo zadnje meritve pisal (npr. Ženkica-Kaja - 4.mesec 63 cm, 5.920 g, obseg glavice 40 cm. , pa razlika od rojstva) Ker drugače bodo oz so že ena sama čreva

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 722
8.3.2007 8:44:27   
frufru
Pa vesel 8.marec
"Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!"  

user posted image

< Sporočilo je popravil frufru -- 8.3.2007 8:45:55 >

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 723
8.3.2007 9:31:35   
Ženkica
Ema: čestitke, kočno ste vsi skupaj user posted image user posted image user posted image  Sedaj pa lahko zares začnete uživat, a ne. user posted image

Barbk: jasno da velja danes za kofe user posted image , saj že komaj čakam.

Kar se tiče pa RA sva pa dobili zato, ker ima Kaja rahlo asimetrijo; nobene panike sicer, je pa to tudi zato ker je nedonošenček; bomo pač malo morali telovadit, pa pravilen handling izvajat pa bo. No, kaj več ti pa dans lahko še na 4 oči razložim.

Pika30: ko si opisala svoj primer ti lahko samo povem da je bilo pri nas enako; Kaja je postala ful jokava, sva jo gledala tako enih 14 dni, potem pa sva začela dodajat in njen obrazek je spet postal nasmejan user posted image ; rezultat: mami je mela premalo mleka. No, potem je bilo posledično vedno manj in manj mleka, ko sva se kar kmalu (po 2,5 mesecih) nehali dojiti. Pa nimaš kaj, če ni, pač ni.

Danes, ko je Kaja stara dobre 4 mesece (korigirano 3) poje cca 170 ml, ko je bila stara 2 meseca je pojedla se mi zdi okoli 70 ml; mah, saj sm že pozabila. user posted image .

pa pa

Ženkica

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 724
8.3.2007 9:55:34   
Barbk
Jutro bejbe,

vsem pošiljam enga velikega lupčka, topel user posted image  in košarco user posted image  za dan žena. Frufru user posted image  za prvi bakaservis. Midva sva to že sprobala kakšen mesec nazaj, a le za ene tri ure zvečer. Tud kakšen mesec nazaj pa sva miško pustila pri mojih za kar ene pet ur čez dan (sva šla v lov za posteljo in omaro...) pa se je tud super obneslo. Vmes me je sicer moja muti klicala, da Manca še kar spi (v vozičku zunaj) in da kaj naj naredi zbudi za jest al pusti. Se je bala, da miško ne bom več pustila pri njej, ker pri njej nič ne je in sam spi.user posted image  Sem se do solz nasmejala. Tale moja mami je res taka faca.Drugač bi se pa upala tud našemu fotiju Manco pustit. Že od kar pomnim ga imajo vsi otroc ful radi on pa njih in z Manco je tako nežen in kolk ga je lepo gledat ko se tako po svoje pogovarjata. No drgač grem pa jaz v soboto mal požurkat, ker ima prijateljica roj. dan in bo user posted image  sam s svojo princesko. Bomo vidli kako bo zvečer in potem zjutraj ko bo mami mogla vstati...mende se ga nam napila.user posted image user posted image  Frufru moje mlekarne so se zaprle že po ene treh tednih, ker smo si pumpal ko Manca ni hotla zizkat. Jo zdele gledam-leži v ležalniku in se pokriva s slinčkom, ga tlači v usta, občuduje svoje rokce in se krega z njima, ker nečta v usta-obe naenkrat.user posted image  Dol padeš kolk so lepi in zanimivi. Nobene TV ne rabiš.Pika lepo, da si se mal oglasila.Btw Ajda je prava lepotička.Za hranjenje ti pa ne morem svetovati, ker mi smo že mesec in pol samo na Novalacu-iz mojega mleka smo šli kar direkt na to, brez kombiniranja. Ženkica sem vmes že prebrala, da velja in tud jaz res že komaj čakam. No zdele smo pa že lačni...

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?