Kornelija
|
Mi smo pa imeli danes posvetovalnico in dobili pikeca Upam, da bo dobro prenesel tole cepivo, zaenkrat ga boli samo rokica. Bila sem jezna, ko sem videla, kako zelo je prehlajena njegova zdravnica. Potem pa med pregledovanjem otroka na veliko kašlja in smrka, nato pa ga cepijo s tem nič nedolžnim cepivom. Drugače pa je naš Alex pravi velikan- 84cm, 11.700g ! Pisale ste kako imajo vaši sončki radi kužke, Alex je čisto nor na sosedovega psa, mi kar pokaže skozi kuhinjsko okno k sosedom in reče hov in pa pa, to pomeni, da hoče na obisk k svojemu živalskemu prijatelju. Rija si Tila lahko danes rešila pred cepljenjem? Renan, tinkamiška in alenkica otročičkom želim, da jim zobeki čim prej pokukajo ven in to s čim majn bolečinami. Shooo meni pa se tvoja Nežka ne zdi nič fantovska, samo eni ljudje preprosto pri tako malih otrocih vedno mimo pihnejo. Prvega sina so vsi imeli za punčko, najbolj pa me je presenetilo na morju, ko je bil nagec in mi ena gospa reče, joj kako lepa punčka,spoh ni pogledala, kaj ima med nogami Gledala je samo njegove bele kodrčke in velike modre očke. MatMaj glede spanja je pri nas skoraj enako, tudi mi smo ga nosili po rokah, da smo ga uspavali. Sedaj pa smo čisto malo napredovali in sicer sedaj, ko prideva v spalnico, se jaz uležem, si ga dam na sebe, tako da ima glavo na moji rami, ga malo trepljam po ritki in mu tiho pojem - uspavanje traja največ 5 minut. Potem ga položim v njegovo posteljico. Bobika se spomniš, kako sva v približno istem času izvedeli, da sva , potem sva ugotovili, da imaš ti rok za mano, pa se je Manca odločila, da hoče biti prva . Ti si mi v začetku pomagala pri mojih strahovih in res sem vesela, da sva se v živo spoznali (drugič morava samo malo več poklepetati ) Ne vem, če bom lahko zbrala pogum in še enkrat šla skozi vse kar se je dogajalo pred nosečnostjo z Alexom, pa tudi celih 9 mesecev v sem preležala doma in v bolnici. Se mi pa kar sline cedijo, ko vidim vaše pupike, pa tudi še enega fakina bi bila neskončno vesela. Čas je, da vam neham nakladati in grem pocartat mojega starejšega sina, ki je "fasal" angino
|