Tekica
|
Čau vsem, jaz sem sicer uradno na dopustu, ampak kaj, ko me iz službe non stop za razne obveznosti še kličejo, pišejo, delati moram finančni plan za 2007 (ki ga bom jako realizirala - če sem bila uradno samo 3 dni v službi, prej na bolniški, sedaj na dopustu, potem na porodniški), no, ampak, ker so sodelavke res super fajn, se vse da. Midva sva bila tudi danes zjutraj v MŠ na drugi in tretji porodni dobi. Moj je rekel, da se mu je potem doma že sanjalo o tem (je šel spat) - in? ga vprašam, kako nam je šlo? In mi odvrne, da odlično, smo hitro rodili , edino ena stara baba (stara tolk kot njegova mama ) je kričala tam zraven. Tko da ... očitno ne bo težav Mene je predavanje pomirilo, nekako sem se psihično pripravila na stvari, ki me čakajo in vesela sem, da bo moj zraven. Sicer pa sem z Gorenjske pripeljala cel prtljažnik kompletkov in še česa, jutri pa se z našo mami lotiva ponovne izbire. In potem sledi pospravljanje omar in pranje in likanje. Za dekompresijo se mi zdi čisto zanimivo, toda ko je omenila, da še zniža pritisk, potem to ni zame, saj bi morala zraven potem biti še kakšna postelja, da jaz tanajhujšo odspim. še tako se mi veliko spi. Moj skupaj s tastom in taščo spodaj ustvarja previjalno mizo - kako že pravijo - mnogo babic - kilavo dete - no, upam, da jim rata in da bo v redu. Voziček, lupinica in previjalna naj bi tudi prišle v začetku naslednjega tedna, tko da ... zadeva se počasi odvija. Sindrom gnezdenja me pa tudi grabi - v soboto sem odtajala obe zamrzovalni omari - imam dve manjši in rezultat - ne vem, a se mi je začela spet širiti rit, torej medenica, ali je od čiščenja, ker sem veliko klečala, ampak res mislim, da mi bo razpadla tazadnja. Za otroka pa bomo začeli, pravim - moj bi že marsikaj pripravil, edino iz sobe se noče izseliti, ker ima tam sedaj svoj študijski prostor. Jaz naj torej redčim obleke iz omar? Bomo že. No, grem nazaj delat - uživajte, lepo se imejte in se beremo!