|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
22.1.2007 10:18:24   
*sonchek*
Jutro user posted image

Jaz sem čisto dopustniško razpoložena - sem do zdaj poležavala user posted image V petek smo se imeli prav luštno - po službi smo šli s sodelavci nekaj pojest in popit (jaz sem bila seveda na vodi), pripravili so mi kup lepih presenečenj in res smo se imeli lepo. Po "fešti" sva z možekom letela k njegovi sodelavki po lupinico in ogrooomno vrečo cunjic (če bo punčka smo preskrbljeni, če pa bo fantek, bo treba naredit malo selekcije), košaro pa dobiva v kratkem. Previjalno mizo, ki sva si jo hotela sposoditi pa so prodali user posted image No, saj po eni strani še bolje, ker sva jo zdaj dala narediti po meri, pa naju bo prišla veliko ceneje kot če bi jo kupila (manj kot 100 € in to za ta veliko!). V Rutarju sva kupila previjalno podlogo, 75 x 85, svetlo modro, z belimi ovčkami (res imajo luštne in sploh ne drage - se splača it malo pogledat). Voziček in posteljica prideta jutri, prav tako pleskar, da nama prebeli stanovanje, nato pa se bom počasi lotila opremljanja sobice, pa pranja in likanja cunjic. Nakupiti morava še vse plenice, krpice itd. (se bova zapeljala kar do Tosame) in kozmetiko, ostalo pa zdaj več ali manj imava.
Aja, pa začela sem zatekat user posted image Do zdaj ni bilo nikakršnih problemov, zdaj pa imam občutek, da bom v zadnjem mesecu pokasirala čisto vse user posted image Včeraj me je cel dan tako čudno tiščalo spodaj, da sem večino dneva preležala, pa zdi se mi, da se je tudi pikica malo umirila - bolj se razteguje, kot brca user posted image

žabika in dajadada gresta danes v MŠ ob 18.15?

Aja, pa danes smo dopolnili 33t! user posted image

Pozdravček user posted image

(odgovor članu Boni3)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
   [Brisano sporočilo]
22.1.2007 10:48:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *sonchek*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3577
22.1.2007 11:12:01   
tejčica
Tinaaja, hvala za kavico.user posted image  Zadnji delovni teden naj ti hitro mine, potem pa uspešno šoping akcijo.

Gnezdenje...ja, najbrž je to kar se meni zadnje čase dogaja to. Ampak kot ste že ugotovile, mene to prime ponoči in čez dan raje spim.user posted image

Žabika, tudi tebi želim hiter zadnji delovni teden.

Veliko vas piše da vam je žal da niste sprejele ponujene bolniške. No, jaz sem pa zadovoljna da sem jo. S sredo sem zaključila dopust in sem torej že od četrtka na bolniški in si res ne morem predstavljat da bi mogla delat. Glede na to, da zaradi slabih noči čez dan parkrat mrknem, da komaj do četrtega štuka domov prilezem, da me Taja popoldan noro utrudi, res ne vem kako bi cel dan letala po terenu. Pa še pospravljat potem ne bo mogla.user posted image  

Blanči, vreme me pa itak že v obup spravlja. Na Obali sploh ne vemo več kakšno je sonce. Megla, megla in še enkrat megla. Upam da nas ne doleti še sneg.user posted image

Boni3, upam da se kmalu pocajtaš.

*sonchek*, pri otekanju pomaga če imaš noge malo dvignjene, pa manj soli uporabljaj. Jaz moram glede tega hitro potrkat. Sem bila pa v prvi nosečnosti zelo boga.

Kr_enamami, uf kakšne lušte po masaži si mi sedaj naredila. Bom mogla mojemu spet mal pojamrat kolk sem boga, da me malo zmasira.user posted image  

(odgovor članu Boni3)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
22.1.2007 11:22:27   
Pikca
Živjo,
samo na hitro se oglašam, pravkar sem prišla z UZ, kjer so ugotovili, da je naš mali malo majhen. Moram čez 14 dni spet na kontrolo. Upam, da ni kaj narobe, so me kar malo prestrašili... mere pa so (pri 31t 1/7):
BPD: 77
HC: 272
AC: 255
FL: 57
ocenjena teža: 1450 g.

Lp, Pikca

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
22.1.2007 11:38:53   
*sonchek*
tejčica hvala, ker grem takoj ležat pa noge v luft user posted image Sem pa slišala, da baje proti zatekanju pomaga tudi čaj iz kopriv - morda katera ve kaj o tem? user posted image   Poročni prstan sem dala raje kar dol (dokler še gre, že tako sem se mučila, da sem ga spravila dol). Soli pa uporabljam zelo malo. Hm, mogoče bi morala več piti - šele zadnji čas se malo kontroliram glede tega in si zdaj kuham čaj (malo sladkan, skoraj nič) in ga pijem čez cel dan - tako vsaj vem koliko spijem.

kr_enamami super za masažo! Mene sem pa tja sicer zmasira možek, a kaj ko je to tako redko user posted image

pikca verjetno je mali malo manjši ali pa si kasneje zanosila... No, držim pesti, da bo vse ok user posted image user posted image

Drugače pa sem bila že pridna in sem zlikala goro perila user posted image Zdaj grem pa malo ležat in brat - sem si nabavila cel kup knjig, ki jih hočem prebrati!

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
22.1.2007 11:53:27   
tinaaja
Pikca, kar mirno,morda je pac malo manjsi. Svetujejo pa dekompresijo tudi za primer slabse rasti, ker bolje prekrvavi posteljico - morda bi tudi o tem razmislila. Lahko se dela sele po 32 tednu, vprasaj G, ce meni, da bi bilo smiselno. Imas pa jo v LJ, babiska sola.. se narocis po telefonu.
Jaz sem iz MŠ, danes smo gledal zelo nazorne slike druge in tretje faze poroda in sem mojega obvestila, da jaz pac ne grem rodit user posted image user posted image user posted image  Ja, zanimivo je tole vidit tok od bliz.. No saj me ne skrbi , ampak sem se mal zamislila. Strah me (še) ni in zdaj ni vec poti nazaj user posted image  V bistvu me prav zanima, kako se bo vse skupaj odvijalo.
Moja user posted image  se je zgleda res nekaj ornk prestavila, ker jo cist drugace cutim, kot prejsnja slaba 2 meseca.. Me je sredi predavanj nabijala v jetra in sem kr mal sapo lovila in skakala po stolu user posted image  Cez 24 ur bo UZ ze za mano - jaz nisem fan UZ zaradi prve nosecnosti in nanje ful ne morem gledat tko kot marsikatera od vas (na zalost - jaz bi tud rada, da bi komaj cakala nanj). Tko da se v meni mesata strah in nestrpnost, da bo ze za mano, da bo rekla,d a je vse OK..
Jaz em tud privlekla za oprat prevleko za pojstlico, pa eno dekico, pa blazino za oblozit in tisto dekico, ki sem jo zadnjic nalimala. Anja - sem preverila in je primerna za lupinico/pise na skatli,da so luknje za pasove od lupinice. V zivo pa se nisem sprobala.
Moram mal potrkat, ker sem fizicno OK, ne otekam, otrdevanje je redko,... Opazam pa, da se medenica spremnja, oz vsak tok mi pri premikih malo poci notri..

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
22.1.2007 12:31:36   
Pikca
Tinaaja, ali imaš mogoče telefonsko od babiške šole, kjer se naročiš na dekompresijo?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
22.1.2007 12:37:29   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

Tinaaja, ali imaš mogoče telefonsko od babiške šole, kjer se naročiš na dekompresijo?

Sevede :)
01-522 60 48, najbolje med 11-14 ali zjutraj 8-9.
10 obiskov ti krije zavarovalnica.

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 22.1.2007 12:38:05 >

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
22.1.2007 13:01:12   
amy26
Svetujejo pa dekompresijo tudi za primer slabse rasti,

Tinajaa, kaj je sploh dekompresija? v drugo sem noseča pa sploh nimam pojma kaj to je.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
22.1.2007 13:19:25   
Sibil_
Dan!

Našpe zdravje gre na boljše, čeprav ok še ni čisto.Možek je moral it delat, zato jaz preživljem dopoldneve pri tašči in tastu s ta malim, ker on ne more še v vrtec.Uhh kako mi je to v užitek...user posted image

Sicer pa Tinaaja verjemi, da tudi jaz glede uz-ja grem z mešanimi občutki.Itak da se ga veselim, ampak po eni strani me je tudi zmeraj strah, kaj bodo rekli.Pa zmeraj prej kot vse drugo vprašam če je vse ok, in potem sledi tisti odgovor-ja, kar vidim je ok.Kriza.No, ampak se tolažim, da je ok, če pa ne bo pa bomo vseeno sprejeli in se soočili, kaj pa moremo.Ma sej bo ok za vse nas, ne?user posted image

Ginekolog me je poslal v diabetološko ambulanto in moram v petek tja že ob 7-ih, pa tam bom visela 4 ure-kriza.PA brez jest in pit in hodit.To bo pa res muka.Sicer sem na meji s cukrom, ampak je rekel da za vsak slučaj-fuj.Pa upam da bo ok rezultat, da nimam tega hudiča.user posted image

Za pripravljanje pa je tudi mene že malo stisnilo.Kolegica namreč hodi v MŠ in tam so vse z rokom okrog konca marca, pa imajo že vse vse pripravljeno in oprano in zlikano.Jaz pa še čisto nič.Sicer imam večino stvari doma, ampak opranega pa res še nimam nič, pa previjalno moramo še zrihtat-hmm.Mal kriza tole.Pa če samo pomislim na likanje me mine volja do vsega...user posted image

Grem malo po forumu pogledat,LP,
Sibiluser posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
22.1.2007 13:24:54   
tinaaja
Mnenje Pusenjaka: http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=96531&t=80043#reply_96531

+ opis: V načelu gre za to, da nosečnico "zaprejo v zračno-tesno oblačilo" na katerega priklopijo sesalnik za zrak, tako da okrog nje nastane podtlak za eno uro ali nekaj takega. Ta naj bi izboljšal prekrvitev in tudi pretok skozi posteljico. Pri zdravih nosečnicah nima nobenega učinka, ker je regulacija pretoka skozi posteljico že tako odlična.

Babica v soli jo hvali, ceprav je v Lj cist zastarela. Vsedes se v eno vreco, ki ima varovalo za trebuh, in pol res kot da vklopijo sesalec. Naj bi bilo dobro za nizanje pritiska, izboljsanje prekrvavitve, mehcanje maternicnih vezi, masaza hrbta,...
Jaz bom vprasala svojo G, kaj meni o tem...

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 22.1.2007 13:29:43 >

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
22.1.2007 13:26:41   
A-N-J-A
Čauči punce!
Pri nas je bilo prejšni teden noro,tamala vročina in čist bogica,mami na pol bolana,oči cel dan odsotenuser posted image .No ko je vročina minila je prišlo vnetje ušeska,mami je zbolela,no vsaj oči je bil v petek domauser posted image ,da smo odšli k zdravniku po antibiotik.Prvi v Elinem življenju.Tko da mam pikico doma,zdrava nisem še povsem,lohk bi vam napisala ene 3 vrste kaj me vse boli,pa ne bom,ker pač to spada k nosečnostiuser posted image .Pri prvi nosečnosti sem bila kotuser posted image zdaj sem pa kot nasedel kituser posted image .
Skos mal čekiram kako je kaj z našo NMJ,upam da je vse ok in da sam vlečejo dneve,da bosta punčki čim dlje pri mamici v trebuščkuuser posted image .

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
22.1.2007 13:27:42   
tinaaja
Pikca, poglej se tukaj drugi odgvoor od Pusenjaka: http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=4474&t=4422#reply_4474

Dekompresija se priporoča pri nosečnicah, ki imajo "zmanjšan" pretok skozi posteljico in plod bodisi ne raste več dobro oziroma se nam "zdi na ultrazvoku majhen" ali če ugotovima zmanjšano količino plodovnice. Take nosečnice bi utegnile od dekompresije "profitirati". Pri vseh ostalih, zdravih nosečnicah dekompresija ni potrebna. Sicer ne škodi vendar se mi zdi primerno, da naj bo na voljo tistim, ki jim bo morda prinesla korist.

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 22.1.2007 13:28:18 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
22.1.2007 14:06:40   
Pikca
Hvala tinaaja za vse info. v zvezi z dekompresijo, se bom kar naročila, saj škodit ne more.
Lp vsem, Pikca

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
22.1.2007 14:31:37   
Boni3
Men je bila dekompresija ZAKON (v prvi nosečnosti),ker sem imela malce višj pritisk in sem bila zeeeelo zatečena. Sem šla iz dekompresije zmeraj ko rožica,tko sem se fino počutila. Škodovat nima kaj (ni pa fajn za tiste,ki imajo nizek pritisk),ne vem pa katera je tista meja pritiska,bi bilo za vprašat. Drugače je pa prima.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
22.1.2007 15:34:21   
Žabika
Sonchek: ja jaz grem ob 18:15 in spet sama, ker moj dragi prileti šele okoli 20h!

A katera ve, če je ta mesec še en tečaj - en vem da je danes - za bodoče očete! Na današnjega moj ne more jit, bi bilo pa fino, če bi on to opravil v januarju! V brošuri, ki smo jo dobile je napisano da naj bi bilo vsak 2. in 4. ponedeljek v mesecu, piše pa tudi da naj bi bilo 29.01.???? Prosim za pomoč!

Lp,
Ž.

(odgovor članu Boni3)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
22.1.2007 15:59:02   
tinaaja
Zabika, 29.1. je se en tecaj, kot je napisano. Traja pa od 6:15 do ene 9. Je pa v babiski soli. Moj je bil, mu je bilo kul user posted image  Potrdilo je cakalo ze ene 2,3 dni kasneje, ko sem ga sla dvignit.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
22.1.2007 16:21:52   
*sonchek*
Žabika nam so na prvem predavanju povedali za oba termina za bodoče očete 15. in 29. 1. - kot je napisala tinaaja.

Mene pa zanima, ali so za očete "obvezna" predavanja (za potrdilo) prva ter druga in tretja porodna doba, ali še kaj? user posted image Ker če sta obvezni le ti dve predavanji, bo moj danes vriskal od veselja, ker bo dobil potrdilo user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
22.1.2007 16:24:36   
Anonimen
Tinaaja, se opravičujem, spet jaz za tisto vprašanje na strani 142, za dogovor z babico. Malo sem bila brez računalnika in se nisem mogla prej oglasit. Sem poskusila na ZS, vendar mi ni uspelo, napiše mi, da bi morala vpisati še tvoj naslov, ali pa sem naredila kaj narobe. Še nisem poskusila na ZS in sem bolj laik user posted image .
Drugače pa moram priznati, da ste na tem forumu ful face in dosti več zvem, kot na drugih forumih. Še tako naprej. LP

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 3594
22.1.2007 17:17:28   
draja
Sonchek ja, za očete sta obvezni samo ti dve predavanji - to pomeni, da bodo danes opravili svojo obveznost vsi tisti očki, ki hodijo v MŠ ob 18:15. Moj bo tudi vesel, samo bo vseeno še kar lepo z mano hodil (vsaj večinoma), ker mi je sami preveč dolgčas.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
22.1.2007 17:23:57   
Tekica
Čau vsem,

jaz sem sicer uradno na dopustu, ampak kaj, ko me iz službe non stop za razne obveznosti še kličejo, pišejo, delati moram finančni plan za 2007 (ki ga bom jako realizirala - če sem bila uradno samo 3 dni v službi, prej na bolniški, sedaj na dopustu, potem na porodniški), no, ampak, ker so sodelavke res super fajn, se vse da.

Midva sva bila tudi danes zjutraj v MŠ na drugi in tretji porodni dobi. Moj je rekel, da se mu je potem doma že sanjalo o temuser posted image (je šel spat) - in? ga vprašam, kako nam je šlo? In mi odvrne, da odlično, smo hitro rodili user posted image , edino ena stara baba (stara tolk kot njegova mama user posted image ) je kričala tam zraven. Tko da ... očitno ne bo težav user posted image

Mene je predavanje pomirilo, nekako sem se psihično pripravila na stvari, ki me čakajo in vesela sem, da bo moj zraven. Sicer pa sem z Gorenjske pripeljala cel prtljažnik kompletkov in še česa, jutri pa se z našo mami lotiva ponovne izbire. In potem sledi pospravljanje omar in pranje in likanje. Za dekompresijo se mi zdi čisto zanimivo, toda ko je omenila, da še zniža pritisk, potem to ni zame, saj bi morala zraven potem biti še kakšna postelja, da jaz tanajhujšo odspim. še tako se mi veliko spi.

Moj user posted image  skupaj s tastom in taščo spodaj ustvarja previjalno mizo - kako že pravijo - mnogo babic - kilavo dete - no, upam, da jim rata in da bo v redu. Voziček, lupinica in previjalna naj bi tudi prišle v začetku naslednjega tedna, tko da ... zadeva se počasi odvija.

Sindrom gnezdenja me pa tudi grabi - v soboto sem odtajala obe zamrzovalni omari - imam dve manjši in rezultat - ne vem, a se mi je začela spet širiti rit, torej medenica, ali je od čiščenja, ker sem veliko klečala, ampak res mislim, da mi bo razpadla tazadnja. Za otroka pa bomo začeli, pravim - moj bi že marsikaj pripravil, edino iz sobe se noče izseliti, ker ima tam sedaj svoj študijski prostor.user posted image  Jaz naj torej redčim obleke iz omar? Bomo že.

No, grem nazaj delat - uživajte, lepo se imejte in se beremo!

Naš angelček - lumpek Klemen se je rodil 28. 2. 2007.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
22.1.2007 17:27:41   
Dajadada
V soboto sva končno kupila posteljico in jogi, včeraj pa sva jo sestavila in postavila poleg najine postelje (na mojo stran seveda). Uf, kako luštno zgleda. Kaj šele, ko bo pikica notri. Komaj čakam, ampak se nič ne mudi, kar naj se še razvija v trebuščku.

Ta teden bo res naporen v MŠ v Lj. Se vidimo danes čez 45 minut.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
22.1.2007 18:33:37   
sezam
tejčica - user posted image user posted image  ste pa res morali dobro zložiti v avto, da ste lahko toliko pripeljali. Jaz imam tudi več ali manj nakupljeno, še do Tosame se moram enkrat zapeljat po palčke za ušesa, vato, vrečke za umivanje,...pa moram prej malo prostora naredit v stanovanju, ker je trenutno vse založeno. Upam, da bo ta teden sobica postavljena - v sredo jo pripeljejo, potem pa da jo pride še zmontirat in nato veselo polnjenje omar user posted image  Končno.

Žabika - ja ta knjiga je res super. Jaz sem jo prebrala pred enim letom, ko smo imeli probleme pri Ani, da je zaspala v postelji in ne v naročju. sedaj jo bom morala šeenkrat, da jo še navadimo, da bo sama zaspala (brez moje prisotnosti). Vendar to verjetno ne bo pred majem, da ne bo preveč šokov (sprememb) naenkrat.

Me pa res zanima, kaj se dogaja z NMJ user posted image . Upam, da je vse OK.

Ja jaz sem tudi zadovoljnja, da sem šla na bolniško. Še tako komaj sledim. No saj sedaj sem že na dopustu, 3.2. pa nastopim že porodniško. da bi pa sedaj še generalno delala po stanovanju. Ni šans. Še osnovno pospravljanje in kuhanje imam več kot dovolj. Bomo pa kasneje.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
22.1.2007 21:55:21   
Anonimen
Pikca!

Mere pri mojem pikotu v 31t 1/7 so bile:
BPD: 76
HC: 287
AC: 263
FL: 54
ocenjena teža: 1493 g.

Pa imam kontrolo 2.2., pa najin piko je za en teden manjši, pač ne bo imel ravno 4 kg, ko se bo rodil, pa nič hudega. Važno, da smo lepo videli srčka, vse prekate, da ima vse na svojem mestu, mere pa bo pridobil z dojenjem. Tako, da imava podobne mere in bomo videli na kontroli kako pa kaj. Sicer pa v moji družini smo bili vsi "šlang", ko smo prišli na svet - brat 1900g (sicer mesec prezgodaj), jaz 2600g, 53cm (skoraj na rok), pa mlajši brat malo manj kot 3 kg, 56cm. Ne vpraši pa me sedaj - vsi se borimo s plus kg, pa en brat okoli 180, drug 190.
Ni pa moj piko mlajši, ker drugače bi mi že na morfologiji popravila PDP, ampak takrat je še dohajal vrstnike. Bomo videli. Baje pomaga, če veliko počivaš.

Lp, jjasna

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 3599
23.1.2007 8:41:22   
soncek78
Hello user posted image !

Vidim, da ste kar čvekice...

No tudi mene že drži gnezditveni sindrom user posted image . Malo pospravljam, vendar seznama se še nisem lotila. Bom še malo počakala.

No danes praznujemo prehod v 8. mesec. user posted image  kar lepo user posted image , jaz pa sem vedno bolj utrujena. Nisem še pravi balonček, ampak sem na dobri poti. Buši kar lepo napreduje.

V petek imam končno UZ, tako da greva z user posted image  pogledat najino user posted image metuljčico. Sva si oba vzela dan frai dan.

Aja. ste vidle kakšen lep dan je zunaj. Nizka oblačnost in jugo. Ma kdaj bo pokukal naš sonček. Sem že prav naveličana tega vremena.

Zdaj pa spet veselo na delo... UFFFFFF! Še malo časa, pa ne bom več pihala.

Dekleta lepo se imejte in božajte bušije.

Lep pozdravček!

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?