LP
|
Pozdravljene punce!!!! Vidim, da vsem gre kar dobro, trebuščki pridno rastejo, šopingirate tudi kar pridno, tako da kat tako naprej. NMJ tebi veliko sreče, upam, da bo vse steklo kot mora.... Tudi mi smo kar pridni, sploh kar se šopinga tiče. Nabavla sma že ogromno cotk, pravzaprav več kot dovolj, edino en lep kompletek za domov še, pa mamo dost. Tudi voziček imamo že doma, in ga vsak dan mal probam vozit in si predstavljat notri eno majhno . Dobili smo ga v AU kar dosti ceneje, ker je bil v znižanju, tako da smo za ceno vozička pri nas dobili še košaro in jajčko, pa še malo je ostalo. http://strollersandprams.com/strollers/image/415/stroller.jpg Js sem se predvsem zaljubila v barvo, ker je res kar živahtna, ampak nevtralna, tako da če bomo mogoče meli kdaj tudi nimamo več skrbi . Čeprav možek bolj zna delat očitno .... Ampak samo da smo zdravi ane . Včeraj smo imeli pregled, mali je zdrav, že obrnjen, malo je težji za svoje tedne - ima okrog 1700 g, in smo noseči 30 2/7, ampak to ni sile. Lepo mi je nekaj cmokal, tako da filing spet ful fajn. ˝Kritični˝ tedni so mimo, spominov na 1 nosečnost ni več toliko, in js vsak teden bolje zgledam in se počutim. Prav filing mi je bit nosečka, čeprav se včasih pojavi malo slabe vesti, da vseeno še nič ni dokončno in bo treba še par tednov počakat. Ampak sej bomo pregurali, pa bo.... Vsem res lepe pozdravčke, zdej se bom počasi odpravla na CSD in potem MIMO trgovin domov, da ne bom spet kaj kupila.... Ampak se tako težko uprem, sem čist not padla. pa kr glava boli, ko mu vse pokažem, ko se vrne iz službe.... Lep sončen dan....
|