|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
23.1.2007 9:08:31   
Pikca
Hvala jjasna, si me mal pomirila. Naš in vaš imata res čisto podobne mere.
Glede počivanja pa... res je bilo precej pestro, posebej zadnja 2 meseca (v službi in doma), si bom vzela par dni dopusta, pol pa še en teden službe, da malo pospravim in predam zadeve, pol pa res počivanje. 

Lp, Pikca

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
23.1.2007 9:12:02   
MoonEve
Pozdravljene user posted image

eno hitro javljanje od mene: ravnokar sem prišla s pregleda in moja G mi je dala napotnico za sprejem v bolnico.. user posted image Trebuh mi otrdeva, pa jo skrbi. Grem spet na počivanje, ctgje in uz. Upam, da tokrat preskočim obliže. In da ne bom notri cel teden.

LP

Otrok vesolja si, nič manj, kot so to drevesa in zvezde.

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
23.1.2007 9:22:04   
tinaaja
Mooneve, res ni prijetno na oddelku lezat, ampak za bebico verjetno vse potrpimo. Upam, da ti hitro mine in da bosta v enem kosu se vsaj par tednov.

Jaz sem dala pa vceraj posteljnino prat user posted image   za naso pikico user posted image  Pocasi je treba pripravit. Ce nas kaj prehiti, da bo samo za oblect posteljo in akcija. Morda bom sla danes kaj v shoping po pregledu. Bom vidla.  Zabika, a kaj ves, kdaj naj bi dobili novo robo od Sterntalerja v Rutarju? Namrec, kovtrcek imam 100x135 in nisem ravno vidla nekaj veliko posteljnin v tej velikosti, pa sploh da bi mi bile vsec. Tko da razmisljam, da bi sla se eno iskat v Rutarja.

(odgovor članu MoonEve)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
23.1.2007 10:02:41   
Boni3
Mooneve držita se in lepo počivajta.Saj po eni strani je bolje,da si pod stalno kontrolo v bolnišnici si vsaj lahko malce bolj mirna če se karkoli začne. Sicer se pa tako ali tako ne bo in bouser posted image lepo v bušiju še kar nekaj časa,a ne? Držim pesti in pošiljam pikepolonice (ki mi btw ne delajo) za srečo.Držite se!!!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
23.1.2007 10:23:09   
amy26
Mooneve, upam da ti v bolnišnici čimprej mine in da se kmalu vrneš domov še v enem kosuuser posted image , še dobro da nimaš kakšnega user posted image  doma, meni bi bilo zelo hudo če bi morala v bolnišnico, ko vem da imam še enegauser posted image  doma, ki me tudi potrebuje. Dobro če moraš, moraš, sam da bo vse v redu z našimi malimi pikicami.

(odgovor članu Boni3)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
23.1.2007 12:02:39   
sezam
MoonEve - držim pesti zate in za tvojo pikico, da se čimprej v enem kosu vrneta domov in se še tako malo cartata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
23.1.2007 12:25:18   
*sonchek*
MoonEve vajina pikica pa si res že močno želi v mamin objem, ampak naj kar še malo počaka v varnem trebuščku! user posted image user posted image user posted image

No, pa jutro še od mene user posted image Takoj sem se navadila na to, da ni treba v službo in lahko dopoldne malo poleževam user posted image No, sicer pa tako ali tako ponoči nisem ravno spala user posted image Včeraj so nam v MŠ pokazali slike poroda - hm, jaz ne grem rodit! user posted image Moj se je tako veselil predavanja (predvsem zaradi potrdila, da bo lahko zraven), ampak po včerajšnjem predavanju je rekel, naj kar imajo potrdilo, da ne bo zraven - no, toliko o moški podpori user posted image user posted image

Žabika si bila včeraj v MŠ? sem upala, da se bomo spoznale, pa z dajadado nisva mogli ugotovit katera bi lahko bila - je bila spet gužva...

Drugače pa nič takega - čakam poštarja, da prinese potrdilo, o dostavljenem vozičku in posteljici, pa ga (kot zanalašč user posted image ) še ni od nikoder...prav tako pa tudi pleskarja... user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
23.1.2007 12:36:18   
Anonimen
Alora user posted image

Pa sem le se jaz koncno za malo vec minut dobila dostop na netuser posted image .....Nas pregled v petek je minil brez UZ ampak ni hude krvi,ker sem narocena 2.2 in imam takrat kontrolni UZ.Upam,da user posted image ne bo delal in bova lahko se zadnjic skupaj videla malega nagajivcka preden pokuka na svet...Ker sem imela zopet prisonto glukozo v urinu moram spet na 50gr glukozni test,ceprav sem ze enkrat bila in nic ni pokazalo preko omejitevuser posted image (4,2 ; 6,5 )...Grem zdaj v petek,da spijem malo cukrane vode spet....Druga je zaenkrat bilo vse ok.Pa dobila sva cca 6skatel cotik za user posted image ,tako,da moram vse prebrati,da vidim,ce bova se kaj posebnega rabila.Sva pa ta vikend kupila prvi kompletek za malega,taki cortkan v H&M....user posted image so se kar ocke svetleuser posted image .Blizamo se pocasi oz kar hitro marcuuser posted image ....

MoonEVE &  NMJ vsem petim drzim pesti,da se iztece cimlepse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

Uzivajteuser posted image

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 3608
23.1.2007 12:40:45   
tinaaja
No, mi smo s pregleda in spet pocas zacenjam normalno dihat. Joj, me je tok nervoza dajala..
takole, 32t3d:
BDP 83
HC 315
AC 277
FL 60
OTT: 1918g

Rastemo OK, glavica je pripravljena za start user posted image  

*Sonchek* - ja, saj moja reakcija vceraj po ogledu slik v MŠ je bila enaka... user posted image

Drugace pa... zgleda se zacenja obdobje hmmm zanimivih sanj user posted image  No takole je slo: spomnim se, da sem mami razlagla, da kako bova midva dobila kengurujcka (ja, zival), da sva se odlocila, da sodelujeva v eni raziskavi in da me kengurujcek v trebuhu posteno brca s svojima velikima zadnjima nogama. In mami cist v soku valda. Samo sebe pa sem sprasevala, zakaj sve se odlocila sodelovat v tem poskusu user posted image user posted image user posted image  Skratka - na sreco sem se zbudila in ugotovila, da je vse izhajalo iz tega, ker me je pikica brcala tocno tja, kjer sem v sanjah cutila. Matr imam domisljijo. No tko, da imamo novo ljubkovalno ime za naso puno - kengurujka user posted image user posted image user posted image  

Aja, pa se ta tretjic je UZ potrdil, da je med nogami zemljica user posted image  
Potrjeno user posted image  ... sva se malo oddahnila, ker je kar nekaj zadev v garderobi nase kengurujke roza user posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
23.1.2007 12:47:48   
draja
MoonEve tudi jaz ti želim, da bi bilo vse v najlepšem redu in da mala pikica še zdrži v trebuščku, ti pa se čim prej vrneš spet domov in seveda sem k nam na forum!

Ja, včeraj v MŠ je bilo pa res kar malo preveč nazorno. Ne vem, če mi je bilo treba glih videt vse to, glede na to, da med svojim porodom tako ne bom imela vpogleda v dogajanje tam spodaj. No, jaz sem se prestrašila, moj pa niti ne (ali pa skriva, pa bo potem tam skupaj zlezel user posted image ). Je pa rekel, da popokovnice pa že ne bo prerezal.

Sem pa včeraj zvečer začela pripravljati vse oblekice, ki sem jih nakupila za našo pupo, pa me je skoraj kap koliko vsega sem dosedaj že navlekla domov!!! Bog ne daj, da še kaj kupim. Sem pa opazila, da se bodyi od H&M (ki predstavljajo večino oblekic, ki sem jih kupila) zelo zelo težko odpirajo. imam same take na preklop na gumbke in nekatere je bilo zelo, zelo težko odpeti, tako da si sploh ne predstavljam, kako jih bom odpenjala, ko bo mala oblečena v njih. No, enega bodya pa ne jaz ne moj možek nisva mogla odpeti in ga bova nesla nazaj. Enostavno so vsi gumbi tako trdi, da lahko ali raztrgaš tkanino ali pa ostane body zapet user posted image . a je še katera to opazila?

Me pa še nekaj zanima, in sicer ali katera ve, kdaj ima Tosama odprto? A delajo tudi popoldne in v soboto? Moram še nujno tja skočit en dan.

Neposredna povezava do sporočila: 3610
23.1.2007 13:18:47   
tinaaja
Draja, tole je na spletu od tosame - namrec, sama moram tud tja:

Bela štacunca pri Tosami
user posted image user posted image

Celotna izbira naših izdelkov za:

- nego telesa
- osebno higieno
- oskrbo rane
- dom in vrt
- ter oblačil in izdelkov za nego dojenčkov                                                     

Izbirate lahko tudi med našo ponudbo inkontinečnih pripomočkov.

telefon: 01 7214 385
e-pošta: bela.stacunca@tosama.si        

Odprto:

ponedeljek - petek

8 - 19

sobota

8 - 12

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
23.1.2007 13:34:02   
draja
Joj, Tinaaja, hvala ti. Zlata si. Pa da ne boš mislila - sem jaz tudi gledala to njihovo spletno stran, samo tega pa nisem našla user posted image . Se prav neumno počutim.

Še enkrat hvala!!!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
23.1.2007 13:39:12   
*sonchek*
Grrr, sem jezna - kot kreten čakam poštarja, da prinese obvestilo o prispelem paketu, pa nič! user posted image Očitno sta se najin voziček in posteljica zgubila nekej na poti z Bleda user posted image Pa tudi pleskarja ni od nikoder! user posted image Grem pisat besen mail Sončku in se naprej kujat... user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
23.1.2007 14:11:32   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Je pa rekel, da popokovnice pa že ne bo prerezal.

Samo, da ne boš potem presenečena. Moj je tudi tak, da ne more krvi videt ipd in sem bila sigurna, da tega ne bo storil. Ko pa ga je tam babica vprašala, če bo prerezal, je pa samo prijel škarje in prerezal. sem bila prav presenečena user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
23.1.2007 14:43:09   
*sonchek*
Jupi, voziček in posteljica sta dostavljena!!!! user posted image user posted image user posted image Voziček smo že sestavili, namontirali lupinico in zdaj se veselo vozimo po stanovanju user posted image user posted image user posted image Posteljica pa bo sestavljena po beljenju (hm, malarja še vedno ni user posted image ).
Res sem vesela in voziček je čist huuud!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
23.1.2007 15:12:32   
magor
Hojla, marčevske user posted image !
Že ves čas berem vaše komentarje o počutju in sindromu gnezdenja, pa o zadnjih pripravah na prihod novega člana...
Prav zabavno je brati, kot bi pisalo o meni. Komaj že čakam, da tudi sama rodim, a po zadnji izkušnji vam povem, je bolje roditi blizu PDP-ja, ker je user posted image  potem povsem zrel. Dobro, tudi prej je fino, samo ne prekmalu. Ker sem že lep čas na bolniški, imam že vse pripravljeno za našo bejbo in se je že vsi veselimo in jo komaj čakamo. Najstarejši sin je zadnjič rekel, da bo sigurno luškana punčka in da jo bodo čuvali pred fanti, ko bo zrasla. Zaščitniški bratje že sedaj.
Glede trgovine Tosama - tam boste dobile ves sanitetni material zase in za user posted image . Tudi sama vam svetujem vložke Vir ekstra ali Vir 80 zaradi šivov - res so nežni in ne dražijo. Glede mrežastih hlačk imam tudi slabe izkušnje iz porodnišnice, saj jih je primanjkovalo, zato sem se jaz sedaj z njimi založila. Skratka, poskrbite zase.

Zdaj grem pripravit kosilo, ker je prišel možek iz službe. Uživajte in crkjajte se!

Zdaj smo družinica 6M, čakamo novega M-čka

Neposredna povezava do sporočila: 3616
23.1.2007 15:57:07   
Anonimen
Velik srece MoonEve! Mislim nate user posted image user posted image

(odgovor članu MoonEve)
  Neposredna povezava do sporočila: 3617
23.1.2007 16:03:19   
Žabika
MoonEve: tudi jaz ti pošiljam user posted image user posted image user posted image za srečo in da čimprej prideš nazaj domov s pikico v trebuščkiu!

Tinaaja: meni so rekli, da naj bi dobili novo robo konec meseca - torej kmalu!

Sonchek: sem bila, danes pa še ne vem kako bo zneslo, ampak upam, da pridem! Je pa tudi mene ob ogledu slik kar malo stiskalo, kar je prav dobro čutil moj user posted image , saj se je noro kobacal po trebuhu! Sem pa spraševala o anesteziji v primeru CR - če se spomniš, katera se je oglašala user posted image !

Od NMJ še kar nobenega glasu!

Lp,
Ž.

(odgovor članu magor)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
23.1.2007 16:34:32   
*sonchek*
žabika potem si sedela pred nama z dajadado! user posted image Meni pa danes ne bo zneslo priti na predavanje - imam preveč dela z občudovanjem novega vozička user posted image user posted image Midva bova šla v ponedeljek še na predavanje o dojenju in prehrani dojenčka (zjutraj ob 9-ih, pa še potrdilo bova dvignila), ostala predavanja pa bova kar spustila user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
23.1.2007 17:32:41   
Žabika
JUHUHU!!!

Pravkar sem dobila naslednji SMS:

Danes sta prijokali na svet najini dvojčici ob 10:03 Živa in ob 10:05 Neža. Presrečna starša Nataša in Bojan - NMJ

Čestitke srečni družinici!

Ž.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
23.1.2007 17:36:21   
*sonchek*
Čestitke ponosnima staršema za dve princeski - prvi "marčevki"!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
23.1.2007 17:45:04   
Dajadada
user posted image user posted image user posted image Bravo, bravo, čestitke NMJ. Meni so kar solzice sreče prišle v oči. Veliko lepih skupnih trenutkov vam želim.

Mooneve, ti se pa drži. Naj še malo počaka tvoj user posted image .

Žabika, včeraj sem sedela točno za tvojih hrbtom, dve vrsti nazaj. Sonchek pa še eno vrsto za mano. Samo te nisem videla v obraz, tako da ne vem, če te bom spoznala. Jaz bom danes spet tam, čeprav je bilo včeraj res kar malo grozno. Ampak poglejmo tako - NMJ je tudi uspelo in to kar dva user posted image  - tudi nam bo!!! 

Moj dragi je tudi najprej odreagiral tako, da je rekel, da bo kar v dnevnih prostorih počakal, da jaz končam s porodom. Pa kaj še ... če bom jaz preživela vse skupaj, bo pa tudi on, ki bo samo gledal in malo pomagal. No, saj potem je tudi sam ugotovil, da njegov del podpore le ne bo tako težak... in seveda bo ob meni.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
23.1.2007 17:48:18   
Dajadada
Sonchek, super, da si le pričakala paket in da že občudujeta voziček. A niso luštni takšni trenutki. Če se ne vidimo več na predavanjih, se pa lahko zmenimo za kakšno tortico, a ne. Npr. v prvem tednu februarja, ko bom tudi jaz že frej službe.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
23.1.2007 17:50:58   
pocka
 user posted image   user posted image   user posted image ČESTITKE SREČNI DRUŽINICI !!!!! user posted image   user posted image   user posted image  user posted image  user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

Neposredna povezava do sporočila: 3624
23.1.2007 17:57:11   
*sonchek*
dajadada ja, sem kar cvilila od navdušenja, ko se je poštar pripeljal (upam, da ni narobe razumel mojega veselja user posted image ). Voziček je naravnost fantastičen! Parkiranega imam sredi dnevne sobe in ga ves čas občudujem user posted image
Pa definitivno se moramo kmalu kaj videti - je treba še toliko stvari prečvekati! Pa jaz bom sigurno zmazala kar dve tortici user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?