|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
23.1.2007 18:35:04   
sezam
O končno glas od NMJ - samo da je vse OK in seveda:

user posted image user posted image  Iskrene čestitke mladi družinici in čimveč cartanja ter prespanih noči user posted image user posted image

No pa je narejena otvoritev marčevk. Smo pa res že blizu. user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
23.1.2007 18:52:21   
soncek78
user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE MLADI DRUŽINICI!!!user posted image user posted image user posted image

MALIM user posted image user posted image  ŽELIM, DA BI BILI ZDRAVI IN PRIDNI PUPICI, MAMICI IN TATIJU PA NAJLEPŠE ŽELJE OB PREJETEM DVOJNEMuser posted image user posted image !

user posted image  IN POZDRAVČEK!

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
23.1.2007 18:54:06   
tinaaja
UUUUUUUUUUUU NMJ cestitke user posted image user posted image user posted image  Upam, da sta pikici OK in da boste kmalu doma.

Dajadada, kako je kaj na Poporodni dobi - je vredno obiska? Jaz sem imela v planu it jutri.
Kok hudo.. Me pa kar malo stisne ob misli, da se lahko zdaj zdaj zgodi tudi meni. Upam, da bo nasa kengurujka se malo pocakala preden zleze v moj objemcek. Joj, to bo nor obcutek.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
23.1.2007 18:56:07   
Anonimen
Za NMJ, punci in seveda tudi atiju iskrene čestitke!!!
Da bi se vsi štrije čimprej crkljali doma.user posted image user posted image user posted image

Lp, jjasna

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3629
23.1.2007 19:24:35   
Sibil_
Dan!

NMJ čestitke še od nas, pa da bi gospodični zrasli v dve prelepi ženski, ob tem pa da bi vama z možem ostalo kaj živcev-hehe.user posted image

Obalke-a se kaj dobimo na kavici?V četrtek bi jaz lahko, samo tam nekje okrog 8.30 ali 9-ih.Torej, bi katera prišla?Plac je seveda standard...user posted image

Jaz še vedno uživam pri tašči dopoldan-fujči, ampak se da.PA danes sem šla še po opravkih vmes in me je dvakrat kar zvilo da sem malo dihala in se ustavila, ampak zdaj je ok.Upam da še počaka to dete, ker dobimo v petek baje sušilni stroj in potem se začne pralno-sušilni maraton.user posted image

LP,
SIbiluser posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
23.1.2007 19:36:16   
amy26
NMJ, čestitke za dve mali princeskiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
23.1.2007 20:13:22   
tinaaja
user posted image  napisem vprasanje in me ven vrze ...

Potrebujem nasvet:

kaj tocno gre v izracun za porodnisko? Namrec, npr 1xletno dobim izplacan variabilni del place glede na mojo uspesnost, od katerega so placani vsi prispevki. Enako je tudi z bozicnico/13 placo. Ali se take zadeve stejejo notri.
Berem razlago na Obrzcu S-6, pa mi sploh ni vec jasno.
Ali gre v izracun samo referencna/osnovna bruto placa ali kaj?

Vsaj regres ziher dobimo user posted image  - a tega pa nam izplaca delodajalec ali drzava?
Hvala! user posted image  

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
23.1.2007 20:45:05   
Tekica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vse naj, naj NMJ in njenima princeskama! No, srečno vsej družinici, da bi bili zdravi in se kmalu stiskali doma.

Sicer pa bo ta teden še pestro v MŠ. V četrtek si bom zvečer ogledala še porodnišnico, mogoče bo

Sonchek, bravo za nakupe, midva ga pa še čakava. Katero lupinico sta izbrala?
Danes še delam za službo (še zdajle) in čez dan mi je za po 10 ali 15 minut fejst otrdel trebuh, da je kar bolelo. Ne pijem magnesolov ali česa drugega, sem šla pa malo počivat in mi je popustilo. No, pauser posted image  mi je bušija masiral in se je mali sprostil in mi začel spet nabijat.

Obalke, uživajte jutri na kavici, mene ne bo - v Koper pridem načrtovano samo še naslednjo sredo, ampak bo kar noro, saj imam predajo poslov, sestanke in izpite - bo pa moj zraven, lahko on pride user posted image .

Sicer pa smo danes dopolnili 33. tednov - uf, samo še 7 tednov in ... Kako gre hitro, a vas je že kaj strah?

Oprosti Sezam, ker toliko časa nisem odgovorila, ampak ja, enkraten komentar - sploh, če ni človek ravno razpoložen za duhovičenja.

Sicer pa punce, bomo zdržale do marca, a ne? Lepo se imejte in veliko užitkov ob pripravah!user posted image

Naš angelček - lumpek Klemen se je rodil 28. 2. 2007.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
23.1.2007 21:25:28   
Barči78
NMJ - iskrene čestitke, pa da boste z deklicama čimprej doma. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Tekica)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
23.1.2007 22:02:36   
tejčica
NMJ, iskrene čestitke za Živo in Nežo!!! user posted image user posted image user posted image  Upam da ste super in uživate v crkljanju.user posted image

Ekola, prva marčevka že pestva. Uf, ne morem verjeti da se je že začelo. No, upam da ostale počakamo do marca. Sicer pa važno da je vse ok.

Moon Eve, držim pesti da bo vse ok in z user posted image  prideta kmalu domov. Seveda v enem kosu.user posted image user posted image user posted image

Čestitke vsem za uspešne preglede. user posted image user posted image user posted image

LeINA, dobro opravi na glukoznem testu.user posted image

Draja, tudi jaz sem opazila da se bodiji na preklop od H&M malo težje odpenjajo, da pa katerega ne bi mogla odpeti se mi pa ni zgodilo.Se bodo sigurno še omehčali.

Sibil, za četrtek še ne morem nič reči. Možno da bova z mojim nekam letela.

Tinaaja, božičnica in 13. plača ne gresta v osnovo za porodniško, variabilni del pa. Jaz sem ravno danes (KONČNO!!!) dobila od delodajalca potrjene papirje in so mi vpisali tudi "nagrado", ki so nam jo izplačali poleg plače v decembru. Čeprav bilo bi pa logično da se upoštevajo vsa izplačila od katerih se plačajo davki in prispevki (vključno z regresom). Regres pa dobimo tudi med porodniško in nam ga izplača delodajalec. 

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
   [Brisano sporočilo]
23.1.2007 22:35:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3636
23.1.2007 23:12:22   
Anonimen
Cestitke nasim marcevkam & atiju seveda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3637
24.1.2007 5:59:50   
A-N-J-A
NMJ čestitke ob rojstvu vajinih princesk!!!žELIM VAMA PREDVSEM ZDRAVJA,DRUGO PRIDE SAMO!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
24.1.2007 7:13:00   
amy26
Tinaaja, če so od božičnice oz. 13. plače izplačani prispevki bi to po moje moralo iti v osnovo za porodniško. Jaz sem lansko leto oz sept.05 odajala za porodniško in sem vse te stvari vpisala, porodniško so mi obračunali točno toliko kot sem si v službi izračunala.
Iste podatke bom vpisala tudi letos oz. sem jih že, danes samo še oddam na csd. 

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
24.1.2007 7:14:28   
Boni3
Čestitam novopečeni družini!!!! Veliko zdravja smeha in veselja,pa kašen velik kos tudi spanja.Letos ja pač vse prišlo malo bolj zgodaj,tudi marec. Bravo punce in ati!

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
24.1.2007 7:26:04   
tejčica
Punce, a ve si same vpisujete podatke o plači? Jaz sem namreč poslala prazen obrazec delodajalcu in so oni vse vpisali noter. Je pa na obrazcu S-6 12 postavk in če se vpiše tudi npr. 13. plača, potem odpade kakšna druga plača. Je pa tudi varianta da je 13. plača izplačana poleg npr. novemberske plače v decembru, potem se pa itak zajame v osnovo. Bolj razmišljam, manj vem.user posted image

(odgovor članu Boni3)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
24.1.2007 7:45:30   
dskubin
NMJ čestitke celi družinici. Veselo se cartajte, pa čimprej domov!

Obalke, jaz v četrtek nikakor ne morem, lahko pa v petek?

< Sporočilo je popravil dskubin -- 24.1.2007 7:46:01 >

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
24.1.2007 7:52:17   
majita
NMJ in očku bravo za dvojno srečo!
Veliko zdravja, ostalo kot že rečeno pride samo!

Pa en lep dan vsem skupaj!

11/02/07 se nama je pridružila Ana

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
24.1.2007 8:45:32   
Pikca
Čestitke NMJ in družinca!!! Kako lepa novica! Pa kako lepi imeni imata user posted image
Vse najlepše vsem 4!

Pikca

(odgovor članu majita)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
24.1.2007 9:16:34   
freya
Čestitke NMJ user posted image user posted image user posted image

Tebi oz. vama, MoonEve, pa user posted image in držimo pesti, da bo vse ok.

Tiste, ki hodite v MŠ v LJ, a mi poveste, kdaj točno so predvideni ogledi P? Na 2.obveznem predavanju sva bila že v petek, pa takrat sploh ni sestra nič omenila tega, sinoči pa nisem dobro ujela. Saj ne vem a se splača it gledat al ne (da me ne bo po tistih slikah zdaj res strah zagrabil), ampak običajno mi pomaga, če že prej vem, kako bo kaj izgledalo (čim manj neznank user posted image ). Glede unih fotk sem si pa po predavanju tudi jaz rekla, da dobro, da takrat ne bom vidla vsega dol.

Sonchek, kateri voziček in lupinco sta pa vzela? Sem že pozabila, ker je preveč strani nazaj za gledat. Midva še tudi čakava, ampak zato, ker sem si jaz zamislila točno eno barvo lupince, pa je niso imeli na zalogi (prav mi je). Upam, da bo zdaj kmalu.

Pri nas imamo pa sneeeeg! Bo vsaj kaj od zime user posted image .

Ajd, imejte se!

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
24.1.2007 9:23:13   
dolgolaska
NMJ....ČESTITKE TEBI IN ATIJU.....user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image   
...malima pikicama pa vse naj naj!user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Midva pa sva včeraj dopolnila 32 teden...še malo!
Včeraj sem opravila še zadnje nakupe...samo še voziček počakam,
do takrat(oz. do marca) pa mi ostane samo še čakanje!
A cotke ste že oprale???...z mehčalcem ali brez???

MoonEve...držim pest za vaju.....  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

LP!user posted image

< Sporočilo je popravil dolgolaska -- 24.1.2007 9:24:46 >

(odgovor članu freya)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
24.1.2007 9:26:52   
dolgolaska
SIBIL.....PROSIM ČE MI NAPIŠEŠ KAKO NAJ TI POŠLJEM NA ZS MOJO TEL.ŠT.!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Boni3)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
24.1.2007 9:29:49   
dolgolaska
SIBIL HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sem vidla da si mi ti poslala ZS...jaz pa sem ti sedaj samo odgovorila!

LP!

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
24.1.2007 9:39:16   
*sonchek*
Jutro user posted image

No, jaz še vedno čakam malarja user posted image Včeraj sva ga klicala in je rekel, da pride danes ob 9-ih, pa ga še kar ni - v stanovanju imava pa kot bi bomba treščila (upam, da se kdo slučajno nenapovedano ne pojavi na vratih, ker ga ne bom upala spustit notri user posted image ).

Glede vozička pa - vzela sva Quinny-ja 3XL Comfort, lupinico Maxi Cosi in košaro Dreami pa sva dobila in ju ne bova kupovala - mi je pa voziček res všeč user posted image Upam, da bo tudi pikici user posted image

Cotkic še nisem nič prala - najprej beljenje in limanje nalepk medvedka Pu-ja na stene, potem pa pranje (brez mehčalca!) in likanje user posted image Drug teden bo treba skočit še do Tosame in lekarne, počakati še na previjalno mizo, potem pa imava mislim da več ali manj vse...

freya kje imate sneg???? user posted image

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
24.1.2007 9:52:51   
freya
Sonchek, midva imava naročen enak vozek. Kakšne barve si ga pa vzela? Naš bo rdeč. Ko sva šla probat, če gre v avto, me je najprej skor kap, ko je zgledalo, da ga ne bova dala not (na tak način itak ne bi nobenga user posted image ), pol je pa moj user posted image to strokovno premeril in ugotovil, da gre. Tako sem si zamislila tega, da o drugih sploh nisem več razmišljala.
No, ampak zdaj pa čakam lupinco, sicer bi vozek že nekaj časa lahko vozila po stanovanju.

Saj snega ni veliko, toliko da je belo, je pa. Danes popoldne pa upam še na novo pošiljko. Saj vem, da bo zdaj težje zunaj hodit (poledica itd.), ampak, tudi zimo imam rada. Če že poletja nisem kaj veliko imela (pol prespala). Smo pa v hribih Z od LJ (več pa raje ne povem user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?