|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
18.1.2007 12:07:24   
erna14
ojla
NMJ-drzim pesti za vse tri da se bo vse uredu izteklo in da boste kmalu doma vesele in zdraveuser posted image user posted image user posted image user posted image .pa cim manj bolecin pri porodu ti zelim,srecnouser posted image user posted image user posted image

no jaz sem imela pri g.zaradi padca v torek sele pregled in je hvala bogu vse uredu naredila mi je uz kjer je pogledala da se slucajno ni zacela posteljica lusciti pa naredila mi je ctg in je rekla da je vse ok.se mi je kr en tak velik kamen odvalil od srca.sicer pa je bila presenecena nad zdravnikom v porodnisnici zaradi njegove malomarnosti ker mi ni v materinsko zapisal nobenih podatkov o izvidih,o ctg-ju niti njegovega imena kdo je zakaj me je pregledal skratka nic.uglavnem hvala bogu da imam tako g.da mi je potem ona vse to se enkrat nardila da se je prepricala da je vse uredu.mislm rekla je bolje dvakrat pa da je zihr da je vse uredu kot pa da pride do cesar koli,sicer naj bi bili user posted image naceloma dobr zasciteni sam da lahko pri padcu otrocek udari ob posteljico in bi se lahko ta pricela lucscit.pregledala me je se vaginalno kjer je ugotovila da je mv odprt 1.5 cm tako da mi je priporocala pocitek

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
18.1.2007 12:16:47   
erna14
a mi lahko katera svetuje kaj ste vse nakupile od kozmetike za nego user posted image  ker jaz sicer nekaj imam ostalo pa imam namen kupiti danes  pa da ne bom prsla domov z celo vreco kozmetike pa potem poolovico od tega ne bom uporabljala.

hvala

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
18.1.2007 12:33:56   
Dajadada
Ja, danes ob 14:30 je pediater v MŠ - sem preverila. Jaz grem, ker itak delam čisto v bližini, pa vam poročam, če bo kaj zanimivega.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
18.1.2007 12:55:32   
dskubin
od kozmetike in takih potrebščin smo mi potrebovali samo:
- kremico za ritko
- trdo milo
- mandljevo olje
- vatirane palčke (za očistit nosek, popek)
- vatke za čiščenje ritke z vodo

iz lekarne pa samo:
- alkohol za popek
- gazice
- fiziološko za nosek
- Lanolin za moje bradavice

Mogoče sem kaj pozabla, samo se mi zdi, da ne. Nisem ga mazala z nobenimi kremami za veter pa mraz, nobenih šamponov,...itak je tako zabuban v vozičku, da mu nič ne more do živega.

Kremice in šampone, ki jih dobiš v porodnišnici eno škatlo, da lahko malo preizkušaš pa imam še sedaj nekatere, ker ko ugotoviš, kaj otroku paše (oz. mu paše lahko že prva kremica) potem niti ne eksperimentiraš več. No, vsaj mi ne.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
18.1.2007 13:36:01   
draja
Na hitro še od mene.

NMJ, držim pesti zate in tvoji sončici!!!!

Sibil, sploh ne vem več kaj naj ti napišem, da bi pregnalo vse te vaše bolezni user posted image . V glavnem, drži se!

Drugače pa smo tudi mi imeli danes še zadnji UZuser posted image  - vse je OK in naša pupa je še vedno pupa, tako da zdaj me pa res nič več ne ustavi pri nakupu roza oblekic. Ocenjena teža je pa 1,5 KG (30 t2d). Obrnjena je pa tudi že z glavico navzdol in zdaj samo upam, da tako tudi ostane.

drugače pa služba, ob 18:15 pa hodiva še v šolo za starše (ta babica od včeraj je res faca - jo je prav užitek poslušati). jaz tudi ful gledam in razmišljam kdo je kdo od vas tam v šoli user posted image .

Mejte se lepo in če se le da, ostanite še malo v enem kosu user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
18.1.2007 14:05:42   
Sibil_
Dan!

Najprej-NMJ vso srečo, prva med nami boš zagledala svoje sončke, pa upam da bo vse ok.Seveda pa poročaj kako in kaj, ko boš lahko.Držim pesti.user posted image

Jaz sem imela tudi uz danes, mali je že v glavični vstavi, ima pa hrbtenico na zunanji strani-kar pomeni, da je na vrhu pri mojih rebrih ritka.In se baje obrača po svoji osi.Je ginekolog poskušal pogledat spol in mu je ritka plesala pred sondo, ampak je rekel da sicer z rezervo ampak misli, da je tudi tokrat fant.Mah, ko se rodi bo ziher.user posted image

Mere iz uz pri 32t/5d:
BPD=83
AC=284
FL=63
Ocenjena teža je 2030 g.

Grem jest kosilo, se še javim,LP,
Sibiluser posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
18.1.2007 14:14:42   
*sonchek*
NMJ držim pesti za tvoji dve princeski!!! user posted image user posted image

dajadada sem vaju videla včeraj, ko sta prišla. Midva sva sedela čisto zgoraj - je bila pa drugače res gužva! Se vidi, da je bil obvezen del za bodoče očete user posted image  Babica je bila pa čist naspiderana - govorila je, kot bi jo nekdo navil user posted image user posted image
Meni danes ne bo zneslo na predavanje, pa bi te prosila, če boš poročala, če bodo pvedali kaj pomembnega user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
18.1.2007 14:22:30   
tinaaja
dajadada  - jaz se tudi priporocam za kaksen povzetek od pediatra, ker mi ne znese it iz sluzbe.
Jaz se danes dobim z babico, ki me bo imela pri porodu, komaj cakam, da se spoznamo user posted image  
Pri nas v soli so svetovali za ritko samo hladilno mazilo iz lekarne. V skrajnem primeru vnetja prasko pasto, ki jo je nabolje zmesat s hladilno kremo, jekodermom in cinkovo pasto. + kar je napisala dskubin.

Mene caka UZ v torek, me prav zanima, kako je pikica obrnjena, pa predvsem tudi to, ce je se vedno user posted image . Bi znal bit problem,ce ne bi bila, ker imamo kar nekaj oblekic roza user posted image user posted image user posted image  Zato bomo raje se enkrat preverili user posted image  

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
18.1.2007 15:15:48   
draja
Dajadada, tudi jaz se toplo priporočam za kakšno info z današnjega predavanja pediatra, ker mi nikakor ni uspelo oditi toliko prej iz službe. Hvala vnaprej!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
18.1.2007 16:38:04   
Žabika
Od NMJ nisem dobila SMS-a, tako da očitno danes še niso rodili! Vam povem takoj, ko kaj zvem!

Glede MŠ - jaz sem ena izmed tistih, ki sem bila sama, drugače se pa lahko npr. v pon. dogovorimo med odmorom pri tisti informatorki!

Babica je tudi meni facasta, prava relaksacija je bila včeraj!

A mogoče katera ve, kako je z anestezijo, če se odločijo za CR - je vedno splošna, ali dajo npr. tudi epiduralno? Me je moja G na zadnjem pregledu vprašala koliko sem visoka, ker naj bi ravno višina mame lahko vplivala na potek poroda. Kolegica, enake višine je na božič v Postojnski porodnišnici rodila s pomočjo CR, ker se pikica ni in ni hotela porodit čez kanal! Jaz si pa resnično edino CR ne želim! Naredila bi vse, da bi šlo po naravni poti!

Dajadada: tudi jaz se toplo priporočam za kakšno informacijo!

Lp,
Ž.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
18.1.2007 17:59:33   
tejčica
Ojla bejbe!

Jaz sem pa danes imela bolj leteč dan. Sem šla že kmalu dopoldan po malo v vrtec in potem z njo k zobarju. Še sedaj ne morem verjeti, ampak končno nam je uspelo brez joka.user posted image  Sicer ji ni nič delala, se je pa mala vsedla na stol in celo odprla usta. Sama!user posted image To je za nas dosežek in pol, ker običajno smo šli od zobarce z glavobolom in pol.

Popoladan pa smo dobili user posted image . Je mešanček med labradorko in haskijem in je taaaaaaak cukerček. Takoj nas je vse osvojil. Taja je pa itak čisto nora. Sicer pa mislim da bo mačka kmalu rabila psihiatra. Eno leto je bila sama gazdarca, v decembru ji je prišel konkurenco delat zajček, sedaj pa še kuža.user posted image  Naša mala je čisto nora na živali. Pravi da sedaj hoče še kozlička. Japajade! user posted image  Te naj pa kar k sosedu hodi gledat in pestvat. Še malo pa bo cel živalski vrt. No, sicer so pa vse te živali pri njegovih, ampak mi smo itak vsak dan gor, do konca leta pa upamo da se bomo tudi preselili tja.

Sem pa takoj ko sem prišla domov letela na računalnik, če je z NMJ že kaj novega. Vidim da vsi težko čakamo novice. user posted image user posted image user posted image

Čestitke vsem za uspešne preglede.user posted image user posted image user posted image

Soncek78, z mojo telovadbo je bolj tako tako. Enkrat sem se celo spravila na sobno kolo, sicer sem pa lena kot... Po drugi strani je pa generalna čistka ki jo delam v stanovanju tudi kar dobra telovadba.user posted image  Ti pa kar naprej bodi tako pridna.user posted image

Kr_enamami, to je pa res čudno da ti nič ne vpisujejo v materinsko. Drugače pa tako poudarjajo da mora biti materinska dosledno izpolnjena. Mah, vsak ma svoje fore.

Sezam, saj mal pa mormo tečnarit našim moškim, da lahko rečejo da nas hormoni dajejo.user posted image  Midva sva se dogovorila da naslednji teden začnemo z beljenjem sobe in sestavimo pohištvo. Upam da to obvelja. Pri mojem je pa problem da ima preveč stvari na grbi. Služba, potem pomaga pri njegovih na bajti, diplomo ima za dokončat, pa še jaz mu težim za sobo uštimat. user posted image  

Erna, super da je vse ok in si sedaj pomirjena.

Sibil, a vas pa user posted image  mal zafrkava in se skriva. Upam da se pri nas G ni zmotil, ker mi smo že začeli z nakupovanjem v modri barvi. Še moj je za oblekice začel zapravljat.user posted image   Sicer pa je vsako napoved spola treba vzeti malo z rezervo. Pri rojstvu bo vse jasno.user posted image

Glede na kilometre ki sem jih danes naredila in čisto nič počivala, upam da me čaka noč pooooolna sladkega spanja. Drugače pa se bo najdla še kakšna omara za počistit.user posted image

Pa pa!

(odgovor članu freya)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
   [Brisano sporočilo]
18.1.2007 18:18:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3537
18.1.2007 19:05:22   
Žabika
No jaz sem vam pa pozabila napisat, da sem tudi jaz dobila previjalno in posteljico, ampak da bo moralo pohištvo in seveda jaz počakati, da se moj dragi vrne domov, potem bova pa takoj začela sestavljat. Komaj čakam!!!!

Tudi jaz grem jutri na CSD - rabim samo potrdilo o PDP??? Ena je napisala, da se da obrazce sprintat iz interneta, a jih ne najdem! Kakšen link?

Pa še nekaj me zanima, za posteljnino Sterntaler - ena mislim, da jo je naročala. Je bombaž kvaliteten? To posteljnino imajo drugače tudi v Rutarju, samo trenutno so jo čist razprodali, tako da čakajo novo pošiljko!

Lp,
Ž

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
   [Brisano sporočilo]
18.1.2007 19:17:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Žabika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3539
18.1.2007 19:36:34   
Žabika
Kr_enamami - najlepša hvala! Res ne vem, kako nisem našla!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
18.1.2007 19:49:24   
tinaaja
Zabika, da najprej malo tebi odgovorim.
Sterntaler - ja meni zadeva zgelda kvalitetna. Razmisljam, da bi vzela tudi ta drugo posteljnino od njih. Nisem je se oprala, bom februarja. Meni je bila noro vsec posteljnina od Nouki, ampak je trenutno ni na zalogi, pa se svinsko draga je.
CR - kadar je govora o urgentnem CR, je zmeraj splosna anestezija. Ker je najhitrejsa. Ce imas dogvorjen CR, se dogovoris ali bo splosna ali spinalna blokada. Se moram spet strinjat z babco s predavanj, ki je podala svoje mnenje:  da bi se odlocila za splosno a.: traja cca 45 min, se ne zavedas, da so ti odprli trebuh (ko je otrocek rojen, ga vzame babica in ga odnese v porodno sobo, kjer ga z ocetom ocistita in ga on pol lahko kengurujcka), po splosni anasteziji lahko hitro vstanes, kar zeli priporocajo, zaradi potnecialne nevarnosti tromboze (pri spinalnem bloku valda ne mores user posted image ) in zadnji razlog je, da spinalna blokada je dana v hrbtenico - v vecini primerov bo brez posledic, ampak zmeraj je moznost zapleta.
Erna, super, da je vse OK.
Tejcica - a pol bos imela kar tri otrocke user posted image  Daj kaksno fotko v album user posted image

Sem ful vesela, sem spoznala svojo babco, ki bo z mano pri porodu in sem zadovoljna user posted image  , je ful faca. Sva se nacvekali o vsem moznem. Tko da bomo zdaj samo se odstevali user posted image  

grem zdaj mal pocivat.. lep vecer vsem

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
18.1.2007 20:07:39   
Anonimen
Živjo, samo da se malo vmešam, Tinaaja, sem opazila, da si spoznala svojo babco, ki bo pri tebi pri porodu., pa me zanima, kje si se to lahko dogovorila? Sem mislila, da pač prideš v porodnišnico in katera takrat dela, je tvoja babca. Razen  če imaš mogoče katero poznano, da pride od doma, kar v tvojem primeru tudi ni, če si jo zdaj spoznala. Srečno.

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3542
19.1.2007 7:38:40   
tinaaja
Anonimna, obstaja pot, kjer si babica uradno dobi dovoljenje (LJ), da prisostvuje pri porodu porodnice, s katero se dogovori v naprej. Omejeno imajo stevilo takih porodov. To mi je priporocila svakinja, ki je 4 mesece nazaj rodila. Meni pa tudi veliko pomeni, da imam nekoga, ki ga poznam, da bo z mano cez cel porod... Btw - tak dogovor je proti placilu seveda. Ene si placajo EA, ene babice, ene nic, vse pa definitivno rodijo na koncu user posted image
Ce te kaj vec zanima, pa pisi na ZS..

Drugace pa ... PETEK JEEE user posted image user posted image user posted image  juhuhu
Naj vam cim hitreje mine, da bo tu vikend in cas za cartanje z dragimi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
19.1.2007 8:15:39   
amy26
Dobro jutro,

Včeraj sem imela tudi jaz UZ, mere naše pikice pri 30 3/7 so bile:
BPD: 78
AC: 259
FL: 59

Je pa že pravilno obrnjena torej glavično, pa ko jo je merila je kazala jeziček in požirala plodovnicouser posted image .
Dobila sem potrdilo o PDP tako da danes grem na csd po dokumente in da oddam potrdilo za paket oz. denar.

(odgovor članu freya)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
19.1.2007 8:24:00   
soncek78
Hello user posted image !

Oja, jutro je in jaz na šihtu. Ma imam malo časa da laj napišem, dokler mekdo ne začne gnjavit.

Danes imamo 31 t . Še malo pa bomo na koncu.

Mojega user posted image  je prijel gnezditveni sindom. Kar neprestano bi kaj delal v otroški sobici. Nekaj cotk je rekel, da bova šla iskat... jih imamo kar dosti že. Vseeno mu bom pustila to veselje, saj je tako navdušen user posted image user posted image user posted image . Pravi user posted image  je!

Naša mala navihanka user posted image  je pravi user posted image , saj me pusti spati celo noč. Niti na WC nisem šla danes ponoči.

Nič novega se ne ve o NMJ in user posted image user posted image . Samo, da je vse v redu. Držim pesti in navijam z vas. user posted image user posted image user posted image

Tejčica si pa pravi mixerček veš. user posted image user posted image user posted image  Midva sva se z user posted image  odločila, da bova vzela psa šele potem, ko bo user posted image  že doma. Naš kužek bo bolj mali - terierček.

Včeraj sem izvedela, da bo punca mojega bratranca ležala skozi celo nosečnost. PDP ima na polovici julija in do takrat user posted image user posted image user posted image !

Lep pozdravček vsem!

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
19.1.2007 8:50:52   
LP
Pozdravljene punce!!!!
Vidim, da vsem gre kar dobro, trebuščki pridno rastejo, šopingirate tudi kar pridno, tako da kat tako naprej. NMJ tebi veliko sreče, upam, da bo vse steklo kot mora....
Tudi mi smo kar pridni, sploh kar se šopinga tiče. Nabavla sma že ogromno cotk, pravzaprav več kot dovolj, edino en lep kompletek za domov še, pa mamo dost.
Tudi voziček imamo že doma, in ga vsak dan mal probam vozit in si predstavljat notri eno majhno user posted image . Dobili smo ga v AU kar dosti ceneje, ker je bil v znižanju, tako da smo za ceno vozička pri nas dobili še košaro in jajčko, pa še malo je ostalo. http://strollersandprams.com/strollers/image/415/stroller.jpg
Js sem se predvsem zaljubila v barvo, ker je res kar živahtna, ampak nevtralna, tako da če bomo mogoče meli kdaj tudi user posted image nimamo več skrbi user posted image . Čeprav možek bolj user posted image zna delat očitnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... Ampak samo da smo zdravi ane user posted image .

Včeraj smo imeli pregled, mali user posted image je zdrav, že obrnjen, malo je težji za svoje tedne - ima okrog 1700 g, in smo noseči 30 2/7, ampak to ni sile. Lepo mi je nekaj cmokal, tako da filing spet ful fajn. ˝Kritični˝ tedni so mimo, spominov na 1 nosečnost ni več toliko, in js vsak teden bolje zgledam in se počutim. Prav filing mi je bit nosečka, čeprav se včasih pojavi malo slabe vesti, da vseeno še nič ni dokončno in bo treba še par tednov počakat. Ampak sej bomo pregurali, pa bo....

Vsem res lepe pozdravčke, zdej se bom počasi odpravla na CSD in potem MIMO trgovin domov, da ne bom spet kaj kupila.... Ampak se tako težko uprem, sem čist not padla. user posted image pa kr glava boli, ko mu vse pokažem, ko se vrne iz službe....

Lep sončen dan....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
19.1.2007 9:47:28   
*sonchek*
Jutro punce!

Evo, pa smo dočakali zadnji delovni dan v tem letu user posted image  Pa še petek je! Čez kakšno urico me bodo izklopili iz sistema, ostala bom brez svojega maila, mize, računalnika itd. Mi je kar malo hudo, čeprav se veselim trenutkov, ki so pred mano... S sodelavci smo spili že jutranjo kavico (no, jaz kakav), se posladkali s čokoladnimi žepki, po službi pa gremo (ne vsi, le tisti, s katerimi se družim tudi izven službe) nekaj pojest in to bo to... Kar ne morem verjet, da čas tako hitro beži - kot da bi včeraj delala test nosečnosti, danes pa že odhajam... Huh, malo me dajejo čustva... user posted image

No, še dobro, da imam doma računalnik in internet, ker brez vas do ko konca ne bi zdržala! Tako pa bo drugače le to, da bom zjutraj lahko spala in se posvetila vsem izključno prihodu našega user posted image

Čestitike vsem za dopolnjene tedne, uspešne preglede in zdrave user posted image
Božajte svoje bušije in čuvajte se!

Pa, pa user posted image

(odgovor članu LP)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
19.1.2007 10:59:11   
urla
Dan nosečke,

res sem se čisto polelenila glede pisanja, berem vas pa redno. Vsak dan pridem mal pogledat v službo in takoj preletim vas čvekice, tako da sem na tekočem z vsem. Doma pa je moj non stop na računalniku, tako da težko pridem do neta. Ko pride bebika, bom user posted image  okupirala z dojenčkom, jaz bom pa na računalniku user posted image .

Barči78 še vedno sem zavedna marčevka, neglede na to kdaj bom šla rodit. Vam moram pa povedat, da imam že tako dovolj vsega, da si že močno želim iti. Odprta sem 2 cm že kak teden, tudi trebuh ni več tako visoko, vendar bebika še vedno miga z enako intenzivnostjo kot prej. Ji je očitno čisto OK v bušiju. Da ne govorim, da ponoči nič ne spim, da me trga v bokih, neizmerno bolijo dimlje,.....

No sedaj vidite zakaj vas samo berem in nič ne pišem.... sem čist apatična in depresivna in mam že vsega dovolj čez glavo. Kako je bila prva nosečnost lepša. Nič od prej naštetih težav, razen na koncu bolečine v križu.

NMJ - čim lažji in hitrejši porod in da bosta princeski čimprej doma! user posted image

Sibil - saj imaš še shranjeno mojo telefonsko ali ti jo pošljem na novo.

Durgače pa bodite pridne, jaz pa se bom nakulirala in se nafilala z pozitivno energijo in si tipkamo.

Lep dan vsem srečkam nosečkam in kmalu mamicam.

Urša

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
19.1.2007 11:25:58   
Sibil_
Dan!

Urla ti mi prosim pošlji še enkrat telefonsko, pa da te dam v kontakte in ti pošljem seznam.

Vglavnem mi smo bili z malim pri pediatru in ima škrlatinko, pa vročino in malo je bruhal, štala vglavnem.Ampak vsaj jaz se pobiram.user posted image

Drugače pa nič kaj novega, začela sem rihtat te papirje za porodniško pa je tega milijon.Kam vse mora človek it, pa to ni za verjet.user posted image

LP,
SIbiluser posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
19.1.2007 11:41:37   
sezam
tejčica - ja mal moramo res tečnarit. Sam ko pa to tečnarjenej že meni preseda, je pa konec. Če bi bil tako zaposlen, da ne bi imel časa, bi tudi še malo potrpela. A ko pa raje sedi pred Pc-jem in špila igrice ali pa gleda TV, je pa višek. Jaz se se pa itak komavlačim po stanovanju. Me je še križ začel boleti. No ampak, je pa sredin prepir dosegel, da je sedaj sobica prazna in jo je treba le prebelit in nato sestaviti sobico.

Tudi jaz sem že vsega naveličana (tako, kot je napisala urla). Je bila prva user posted image  res lažja.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?