tintara
|
Dober vecer punce! PA dajte mi povedat, zakaj sem zdajle jaz na netu? Lahko bi sla spat in posteno povedano, prav pasalo bi, ampak tudi malo odklopa od otrok mi pase. Ne morem pomagat. Danes sem imela spet oba doma in je kar pestro. No, ker ni bilo nobenih casovnih omejitev, je kar slo, ce moras pa zraven se nujno nekam priti ob doloceni uri, je pa ze kar tezko. A vesate, prav fajn vas je bilo dans prebrat. Pa cist v vsakem postu sem se nasla, sam seveda zdaj ze vse zbrkljala, od koga je kaj. No, pa poskusimo: Moj-moj: Upam, da ti moj nasvet s kolcanjem se kdaj prav pride. Ce ne zdaj (ko kolcajo najbrz tudi zaradi prevec zraja in nepodrtega kupcka), pa kasneje. Pri nas pri ta starejsem se vedno lepo deluje in konec koncev tudi pri meni. Glede podiranja kupcka, vcasih rata takoj, vcasih jo nosim kjo nora pa ne uspe. Glede na to, da precej bruha, se kar potrudimo, xce pa 15 minut ni nic, jo pa vseeno pustim na miru. Tudi nasa precej joka, ce jo polozim cez ramo (BTW baje mora biti precej cez ramo, rokice morajo gledat cez!), tako da kombinirava z nosenjem spredaj in nato spet malo na ramo...) Pa tudi ne uspe vedno, priznam. Zenkica in Barbk: ej face sta obe, ena hiti s faksom, ena s fitnesom. Ma kje sem jaz? Aja, enkart sem bila na kolesu za 12,5 minute. Ema: sem ze premisljevala o tvojih mulckih in da te moram kaj poklicat. Aja, pa tvoja soseda je danes rodila. Punce a se spomnite Huse, ki je bila an zacetku z nami, nato je skocila k januarkam. Danes (vsaj mislim, danes sem dobila sms (posredno od moje sestre)) je rodila fantka. Cestitke! Vilma in R1ta: iskanje dojencka je stresno ja, se posebno, ker ga takrat ni ob tebi. Ste ze iskale pod posteljo? No, jaz sem, sicer pri prvem, zdaj se mi to ne dogaja. Ampak poznam te obcutke, enkrat sem vam ze med nosecnostjo pisala o tem, se spomnim. Za foro: moja sestra je pestovala dojencka in zraven tezila mozeku, da ne more vec, naj ga se on mal uspava, mali je pa pridno spal v kosku. Tako da, dogaja se to bolj ali mnaj vsem, ampak sem ze z dostimi govorila in se je vsem dogajal le pri prvem. Bomo videl. In drugace? Spimo kar v redu, zadnjic je imela mal poruseno vse skupaj in je jedla na dve uri, nato se po 1,5 ure uspavala in spet jedla... Torej jaz sem spala po pol ure vmes: ja, je bilo kar fajn zjutraj. Posvetovalnico smo tudi imeli (7 tednov in pol stari): pridelali smo 1080 g in zrasli 3,5 cm. Je pa cel pregled (od slacenja do oblacenja in vse vmes) prejokala, tako da jo je pediater dolocil, da nadpovprecno joka in ji je bilo treba pregledat vodo in blato. Sva celo sredo porabili, da sva vse skupaj ujeli in rezultati so v redu. Saj za moje pojme sploh ne joka kaj prevec, ampak takrat ko se, se pa orenk. Doma ji hitro ponudim njeno dudo (bradavico sevdea) in se hitro umiri, tam pa ni slo. Pa se raven zaspala je v vozku in je mogla ze ven... In se nekaj za pohvalit. Danes imava obletnico (12 let sva ze skupaj, noro) in sva jo proslavila (z vinckom, ma kaki, veliko bolje: otvorila sva sezono (sloncka ne smem prilepit, ker ne smem uporabljat smeskov, ker potem racunalnik strajka). Zenkica si fajn napisala: bilo je zanimivo? Je pa kart kriza glede tega: ko koncno zaspijo otroci, zaspim tudi jaz. Bo ze, saj se ne planiramo tretjega otroka. TAkole, mislim, da sem dost naklamfala. Mejte se skrajno lepo, uzivajte z vasimi soncki ter cim bolje prespite tole noc. Lahko noc, Tina
|