tintara
|
punce zivijo! v eni roki pestvam svoj zakladek, sem ji hotla dat jest, pa je vmes zaspala. no, saj je res jedla komaj pred kako uro. glede dojenja in casovnih omejitev jaz ne kompliciram, vcasih se hoce sam mal pocrkljat, pa jo prav tako pristavim, ampak k bolj izpraznjeni joskici, ce je pa lacna pa k bolj polni. vcasih seveda zgresim. je pa men fajn obcutek. ko vidim, da se je hotla mal pocrklat in nato po parih potegih je cist mirna in zaspi. super cloveska duda sem! aja, se nekaj preden vas zamorim. pomoje mi vodimo pri pediatru. rojeni 24. 11, pediater sele 16. 1.. torej 7,5 tedna. pa kaj, tehta mi jo lahko patronazna, ce bi me skrbelo, je rekla lahko poklicem, sicer je pa tudi vse ok z naso pupo. ja, je drugi otrok in se ne sekiram prevec. sicer pa danes ni ravno moj dan. sem SPET ostala brez sluzbe zaradi porodniske. sem imela razgovor z direktorjem in mi je tako sladko nakladal kako ima rad otroke, pa kako da so bili v prvi sluzbi lahko tako grdi, da so me dali ven, da oni tega ne bi nikoli naredili...., SAM da mi ne more se enkrat podaljsat, ker bi me moral pol uzet za nedolocen cas... BLJAK. baje, da me po porodniski zagotovo vzamejo nazaj (ker vmes pa sluzbe ne rabim), sam kdo lahko zivi od obljub. en tip, ki sva skupaj zacela bo pa dobil za nedolocenga, ker pac vmes ni sel na porodnisko. sem mu rekla, aja, a pol sem spet kaznovana, ker sem sla na porodnisko, pa se ni strinjal z mano in pol mi je milo nakazal naj neham sikat ce hocem sluzbo sploh se met. sef in sindikalist sta mu baje celo stalo naredila zaradi mene, sam kaj cmo tko je. in zakaj je ze rodnost tako nizka? aja, seveda, ker puncam ni treba placevat za splav najbrz, kajne g. drobnic. ma, ja ok, zakladek je moj, vsaj tega mi ne morejo vzeti, suzba pa bo, ce bo. mam raje otroka in ne morem dobit sluzbe kot da bi imela sluzbo, pa otroka ne bi mogla imet. pa k. jih gleda vse skupaj. sorry vsem, ki sem jim poslabsala dan, hitro pejte svoje soncke objet. cao, tina
|