|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006
21.1.2007 17:59:36   
Shorty_
Dan!

No da se vam malo javim, moja Nika je res pridna ampak zdej mam še lubija doma pa hočem bit čimveč z nijm čeprov user posted image  še ne, ampak tudi men dviguje samozavestuser posted image
Oblubim da se bom od jutri naprej več javlala k gre dragi delat.
Mi smo mel tudi posvetovelnico pri 5 tednih in sicer se je zredila za 1040g od odpustne teže(880g od porodne) in zrastla za 3cm. Sedaj imamo že 3960 in 53cm obseg glave pa je večji za 2cm in je 37cm. mal statistike mora biti.
Zdej moj polžek spančka  mal jo hočjo vsake tok krčki matrat zato ker skor nič ne pazim kaj jemuser posted image  pol pa mal pojoka ampak ko se umiri pa zaspi kot polhek.
Mal ste debatirale o nočnem spanju pa da pohvalim Niko k je največ spala v kosu 8,5 ure in sicer od 00:30 do 9:00, drugače pa zaspi okoli 22:00 pa se zbudi med eno in drugo pol pa spet aja do 6 učasih pa pol zaspi še do 10h tko da sem res ful naspana in mam čas tudi mal sladice pečt in ful uživam.

Barbk kako se motiviraš za učenje k jz se morm začet učit še za maturo sicer je sam matematka ampak nikakor se ne morem spravit k stvariuser posted image
Nč grem en fliper odigrat pol pa miško skopat pa sebe ker danes gremo zgodaj spančkat k jutri se začne šiht za mojga.

se tipkamo jutri

lupčke za vseuser posted image

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 276
21.1.2007 20:17:58   
severnica77
Ženkica-tudi moj je bil pač user posted image  in ima sedaj probleme s hlačami. Za razliko od mene po prihodu našega piškotka ni nič izgubil user posted image . Pa še mozolji so ga napadli enako kot našo štručko.

Mozoljčke bi mu tako rada odstranila pa ne gre. Je rekla zdravnica v posvetovalnici, da ko bodo pripotovali do konca rokic in nogic bo o.k. Me je skoraj kap, zgleda da bo trebe potemtakem še dolgo čakati.

Mi smo o.k. malce nas napenja ampak ni panike, tudi pančka pridno. Imam pa res probleme z mojimi joškicami, ker imam tako poškodovane, da je joj. Ne vem več, kaj naj naredim.

Ve mogoče katera za kakšno dobro kremico za bradavice? Po možnosti takšno, ki je ni treba temeljito izpirati pred dojenjem.

TUdi jaz pošiljam poljubčke za vse naše malčke.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 277
21.1.2007 20:43:44   
frufru
Severnica77 jaz sem mela že v P do krvi razpokane bradavice. Pa sem si kupila nastavke od Aventa in lanolinsko kremo Babylove od DM, ki je ni treba spirat. Porabi se je zelo malo, je pa precej mastna, tako, da je fino če imaš tudi blazinice v modrčku. Jaz kupujem te od DM, ki so take kot od Aventa, samo cenejše. Odtakrat je boljše. Na levo že dojim brez nastavka, desna je pa še boga, ker z njo Lovro ni prijatelj in jo že od P čudno zagrabi.

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 278
21.1.2007 21:26:14   
r1ta
Severnica77 tudi jaz sem na začetku moje dojilne karijere krvavela iz bradavic. Bolelo ko sam user posted image . V porodnišnici so mi dali Bepanthen pa ni kaj dosti pomagalo, ko sem prišla domov pa sem začela mazati z naravnim lanolinom. Najboljše da ga kupiš v lekarni. Pa še babica mi je tukaj rekla da ona sodeluje pri raziskavah zdravil in so nedavno ugotovili da je lanolin daleč najboljši za bradavice pa še spirat ga ni treba. Jaz ga samo obrišem iz bradavic pred dojenjem in ti povem da glede na to da ima moja Ana noro močni sesalni refleks in če jo krči dajejo se izživlja na  mojih bradavicah in jih nateguje in razteguje da je joj pa so bradavice super 1 A. Pa gledam na to da se mi bradavice posušijo na zraku po dojenju in po tuširanju. Ja pa blazinice so obvezne.

Veliko uspeha!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 279
21.1.2007 22:20:43   
severnica77
frufru in rita - hvala za nasvete. V porodnišnici sem tudi uporabljala lanolinsko kremo, potem, ko je postalo huje pa še dve kremi. Mislim, da bom res spet na lanolinsko mazilo prešaltala. Se mi zdi, da je res najboljše in tudi najbolj naravno.

Jaz enostavno res ne vem, kaj se dogaja z mojimi bradavicami. Boli ko user posted image . Najraje bi kar user posted image  Res upam, da se bo tudi to poštimalo. Je pa leva bolj prizadeta kot desna. Desna bolj štrli in je lažje user posted image . Mali pa vleče, da ni res in tudi z bradavico v ustih najbolj gleda naokoli. Hvala bogu, da ga dojim izmenično in si potem ena zizika vsaj malo opomore.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 280
22.1.2007 4:39:52   
frufru
Jutro!
Zdajle je Lovro prežvečil oba bubisa, pa si bradavičke hladim, ko bolijo kot 100user posted image  in malo berem in brskam. Da bo kateri pomagalo pri  user posted image  in zabavi pa tole:
http://www.lepa.si/junior/index.php?option=com_content&task=view&id=47&Itemid=9
http://www.lepa.si/junior/index.php?option=com_content&task=view&id=1&Itemid=32
http://www.lepa.si/junior/index.php?option=com_content&task=view&id=44&Itemid=18
http://www.lepa.si/junior/index.php?option=com_content&task=view&id=35&Itemid=24

Neposredna povezava do sporočila: 281
22.1.2007 8:12:49   
frufru
      user posted image
Veseli dan - nick mamice - PDP - rodila - z imenom  - 1. pregled
03.10. - Zasanjana - 23.11. - user posted image -  Aleksej 
27.10. - Ženkica - 7.12. -  user posted image -  Kaja
15.11. - Pikanogavička - 2.12. - user posted image - Aljoša 
24.11. - Tintara - 1.12. - user posted image - Nadja
26.11. - Tejkaz - 12.12. - user posted image  - Eva,  +1080g, +3,5 cm
26.11. - Emamair - 24.12 - user posted image - David Llewelyn,
26.11. - Emamair - 24.12 - user posted image  - Luka Griffin,  +1590g, + 6cm
27.11. - TinaM - 21.12. user posted image - ???
28.11. - Supermami - 3.12 - user posted image - Tilen
30.11. - Naja3  - 23.11. (1.12.) - user posted image - Tija 
30.11. - Sabini - 6.12. - user posted image - Jan  
30.11. - Ema82 - 6.12. - user posted image - Tian
30.11. - Katja34 - 9.12. - user posted image  - ???
01.12. - Vampirka - 22.12. - user posted image - Laura,  +1200g, +8cm
05.12. - Frufru - 01.12. - user posted image - Lovro , +1000g, +2cm
05.12. - Vilma - 17.12. - user posted image - Dominik 
07.12. - sončka1 - 2.12. - user posted image  - Gašper
11.12. - Manetka - 1.12. -  user posted image  -   Alja
12.12. - Shorty - 11.12. - user posted image  - Nika, +880g, +3cm
12.12. - KlavdijaK1 - 16.12. - user posted image  - Tristan
15.12. - Severnica77 - 13.12. - user posted image - Leo, +1230g, 6 cm
16.12. - London_paris - 31.12. - user posted image  - Ožbej 
18.12. - T_t_y - 28.12. - user posted image - Alja
19.12. - Meta - 17.12. - user posted image - Matija 
25.12. - Petri85 - 17.12. - user posted image  - Benjamin
26.12. - X500 - 18.12. - user posted image  - Nia
27.12. - Pika30 - 20.12. - user posted image - Ajda
27.12. - Aja3 - 30.12. - user posted image  - Hana
27.12. - Bianka -  16.1. - user posted image  user posted image   - Nik, Nejc
28.12. - Malecka - 31.12. - user posted image  - ???
29.12. - Luna06 - 5.1. - user posted image  - Mark
30.12. - Barbk - 22.12. - user posted image - Manca
30.12. - Lidijat - 28.12. - user posted image - Eva 
31.12. - Baltazarka - 25.12. - user posted image  - Tjaša
31.12. - Anckabancka - 31.12. - user posted image  - Gašper 
31.12. - mum2be - 27.12 - user posted image  - Tamara
01.01. - R1ta - 16.12. - user posted image  - Ana-Lucia Soraya
01.01. - Lora16 - 23.12. - user posted image  - Zala
03.01. - Moj_moj - 21.12. - user posted image - Nejc 
??.01. - Ferr  - 31.12. - user posted image  - Tara 

Pa še malo statistike:

user posted image user posted image                            user posted image user posted image    
21                               20
user posted image točni kot švicarska ura: 1
0                                 1,
user posted image  , ki so potegnili svoj zimski spanec: 16
11                               6
user posted image  , ki so prehitevali po desni: 22 
10                               13
user posted image  , ki so pobegnili v november: 13
6                                 7
user posted image  , ki so pobegnili v januar: 4
3                                 1
user posted image  , ki so pribežali v december: 3
0                                 3

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 282
22.1.2007 12:10:59   
lidijat
Ojla mamice!

Zdaj pa imam 5 min časa (upam), da še kaj napišem in ne samo na hitro preletim kaj vam dogaja.
Se moram pohvalit, da smo po kar nekaj prečutih nočeh že dve noči zapored spali po 4 ure v kosu (čisti praznik, trkam na vse možne lesene površine), cuckamo še vedno največ po 3 minute, dodajamo Aptamil pa ga spije kolikor kdaj. Vidim, da so se  user posted image , ki so že imeli prvi pregled kar lepo zredkal, mislim, da bo naš rezultat kar slabši, čeprav je šla iz porodnišnice s porodno težo, redimo se pa doma ne glih kot bi se moral.
Danes sva prvi dan brez očija, je kar prazno, zaenkrat nama gre brez težav, edino, ko bo treba kosilo delat pa na likanje se spravit bo pa itak galama. Ko pa še tavelik pride iz šole je pa ritem (če ga že ujamemo) totalno sesut, ker ne vem katerega naj pedenam. Prav dogaja nam!

Lepo se imejte vse mamice, lepo se rihtajte in redkajte (ampak rajši samo user posted image ), mi se bomo pa tudi trudili.

LP
Lidija

Rok - 03.10.2000 (ob 03.07)
Eva - 30.12.2006 (ob 11.39)
http://eva-rok.moj-album.com

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 283
22.1.2007 12:26:48   
tejkaz
frufru, malo te moram popraviti. eva ima + 1590 g in  + 5 cm. imamo pa 31.1 spet posvetovalnico in bo verjetno spet en tok saj je nasa puncka ze prava babnca

(odgovor članu lidijat)
Neposredna povezava do sporočila: 284
22.1.2007 13:40:28   
crci06
hojla,
jaz sem tudi daleč od RR; kadar je naš očka doma...
malo ga moram izkoristit, da mi kaj pomaga, malo pa, da me pocarta...

Sicer pa - da malo updejtam vse moje jamranje... Tisto s kolcanjem in da jih zebe očitno drži. Ali pa jih z oblačenjem zamotmo in pozabijo kocat....  Skratka, nekaj je na temu. user posted image

Kupčka smo se navadili podirat user posted image  , ker se "je mamica" tako odločila in se par dni zelo trudila, zdaj nam pa kar gre... Se mi zdi, da se mali prav matra, ko ga "vržem"čez ramo (se mi obnese kot najboljši način) in se tako potrudi, da čimprej pride zrak ven... v enem tednu je mogoče 5x polival, sicer pa pride res samo zrak, kar pomeni, da naj bi lepo pil... Ga hecam, da je prevč tankal, kadar poliva... da je zdaj še OK, dokler tanka belo zlato... ko bo pa odrastel, pa bo tankal črno zlato, pa definitivno ne bo nikol preveč natankal...

Se mi zdi, da na začetku tedna, ko sem jaz spočita, nama vse lepo laufa, potem pa, bolj kot se teden bliža koncu, bolj mi zmanjkuje energije in vse delam bolj površno in bolj na hitro, pa so tudi posledice.

Dojenčka pod posteljo še ne iščem, sem pa danes ponoči npr. ko je v zibki nekaj cmevkal začela govorit... no dajmo kupčka podret blablabla in čez nekaj trenutkov sem ugotovila, da sploh še ni jedel... da sem od takrat, ko sem se zbudila, da ga dvignem, že nazaj zaspala...  sem še mojga vmes spraševala, če sem že podojila, pa mu ni bilo nič jasno, kako to, da ne vem. In potem sem kao vsa budna ga šla najprej previt, ker je imel že zelo polno pleničko, pa sem se s komolcem najprej zaletela v zaprta vrata spalnice... user posted image user posted image
Zalimana, totalno...

Bistveni razlog za mojo izčrpanost pa je, da smo otvorili naše vozičkanje user posted image  ... Prvi dan le pol urice, ker je bilo že pozno, drugi dan pa je seveda bilo že treba na tisto mojo standadno turo cca 5 km... in sem bila kar ornk utrujena, ko smo se privlekli nazaj domov...  Se pozna, da že skoraj 2 meseca nisem hodila tako daleč.
Prej pa vsak dan najmanj enkrat. In komaj čakam, da spet začnem, ampak zaenkrat mi je to očitno še preveč. 

Sicer pa naše dete uživa v vozičku (vsaj toliko kot kjerkoli drugje)... 

Aha, frufru -hvala za super linke!  Bom že takoj zdajle spet pesmice pela. Naš obožuje kakršno koli muziko... Al glasbene igrače, al Raimonda, pa tudi če mu jaz pojem, je videt prav zadovoljen user posted image  in niti, če sesamo zraven njega, ga čisto nič ne moti. Očitno bo muzkontar. Verjetno punker user posted image .  Jaz pa sem mislila, da ima čisto bordersko čupo, kadar ga nakaz počešem. Mogoče bo pa to punk varianta... JOJ; KAJ NAS STARŠE ŠE VSE ČAKA???  ŠE POMNITE??? hahaha...

Zdaj, ko sem se spet (nehote) nahvalila, pa je čas, da 100x potrkam po mizi, se vam zahvalim za vse nasvete, vas lepo pozdravim in se grem malce spočit. Danes dopoldan (ups, koliko je že ura?? )  dete čudežno skoz pančka, jaz pa skoz nekaj pospravljam in je čas, da temu naredim konec. Pauza! :)  

In potem gre mamica na kavč in vse 4 od sebe....

Ja, valda Nejc,saj bo dala mamica papou papou... user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 285
22.1.2007 14:24:41   
emaa
Zdaj Luka ravno spi, ampak bo verjetno v roku pol ure pkonci, pa je čas kaj napisat. Če je le vreme (ni dežja), sva midva vsak dan zunaj, zelo uživa. Mamo pa veselje zvečer, ali ga zvija (pa ga ne več toliko) ali pa ne ve kaj hoče. Rezultat je isti, od 6 naprej pa najmanj do 11 smo pokonci, ko ugotavljamo kaj naš fant bi. K Davidu pa hodim poopldne, je pa zanimivo, on pa ni nič občutljiv na kaj jaz jem. Luka pa alarm takoj, tako da je moj repertoar hrane zelo omejen. Drugače smo pa pridni in lepo rastemo in ne nagajamo preveč.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 286
22.1.2007 15:41:15   
crci06
Vidite, punce, David že zdaj ve, za kaj se splača komplicirat in za kaj ne... glede pestre hrane se mu ne zdi smiselno pritoževat...

Tudi odrasi se včasih tako obnašamo... dokler je vse OK kompliciramo za malenkosti, ko pa je kar zares narobe, se pa zamislimo, kolikokrat smo si pokvarili lepe trenutke zaradi brezveznih reči...

Pa pravijo, da naj nas izkušnje kaj naučijo, mi pa stalno delamo isto...

Velikokrat se spomnim na Davida in mu želim, da bi se čimbolje rihtal...  se mi zdi, da je ena taka naša decembska zvezdica, na katero vse veliko mislimo in ji želimo res vse najboljše... Da je David kar "NAŠ"...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 287
22.1.2007 18:40:34   
Shorty_
Dober večer!

Sej sem vam že prej pisala pa je rr nekaj šteku in mi ni nikakor ratalo.

Moj moj mleko je res belo zlato in mislim da zato naši pikcitako veselo rastejo.
Vsi decembrčki in decembrčice so naši ampak David pa ima eno posebno mesto v naših srčkih pa fant še zbirčen ni kot naprimer nekateri. Sicer Niko moti samo grah pa kisle kumarice ampak jz mam kumarce tko radauser posted image

Punce zasledila sem glasovanje za RR na levi strani je kot oglasno sporočilo za nagrado za najbolšo internetno stran mislim da. Dejte glasova ker konec koncev brez RR si nebi mogle izmenjat izkušenjuser posted image

Jz pa zdej opazujem mojo pikico kako angelsko pančkauser posted image  joj kok jo mam rada!!!

Pa ugotovila sem recept kako neham bit jezna na mojega ko me razjezi, pogledam Niko in se zavem da brez njega je nebi bilo pa če je včasih še tako nemogoč! Probajte, pomaga preverjenouser posted image
No zdej pa se je vozičkanje za par dni zabremzalo a ne? jz letos nočem snegeca pegeca če ga ni blo ko so naši angelčki prišli na svet ga tudi sedaj ne rabimo a ne??!

no še kej napišem ko zbudim in skopam žabico

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 288
22.1.2007 21:32:17   
mum2be
Hojla,

jaz sicer nisem imela hudih težav z bradavicami, sem si pa po nasvetu patronažne kupila v lekarni Multi-mum komprese (take male gazice so, vsaka zavita kot svežilni robček). Imajo neke bioaktivne sestavine, tisto gazico si položiš na bradavico ko ne dojiš, pa je zloooo fajn :) Vsaj meni je zlo pasalo, se mi je zdelo, da malo hladi, pa lepo se celi.
Je mogoče a probat - sicer niso najcenejše na svetu, mislim, da je 10 kosov okoli 1.700 SIT (smo jih kupili še za SIT user posted image ), ampak po treh dneh uporabe na eni dojki se je meni reč lepo poštimala in tudi potem nisem imela več težav.

Naša Tamara je kar pridna - ponoči imamo sprehajanje po stanovanju tam nekje od 11h do 2h, potem pa spi kot polhek do osmih, devetih... Kakor kdaj. Včasih me kar zaskrbi, če slučjano ne spi preveč?? Ampak saj to najbrž ni možno.
Čez dan je tudi kar OK, sploh odkar smo lahko šli ven - ampak glede na vremenske razmere, bo ta teden bolj notri za sedet...

Lepo se imejte vse, pa svoje user posted image  pridno crkljajte.

Neposredna povezava do sporočila: 289
22.1.2007 22:10:45   
frufru

Objave: 466
Član od: 5.10.2006
Kraj: NM
Status: prisoten user posted image
     user posted image
Veseli dan - nick mamice - PDP - rodila - z imenom  - 1. pregled
03.10. - Zasanjana - 23.11. - user posted image -  Aleksej 
27.10. - Ženkica - 7.12. -  user posted image -  Kaja
15.11. - Pikanogavička - 2.12. - user posted image - Aljoša 
24.11. - Tintara - 1.12. - user posted image - Nadja , +1080g, +3,5 cm
26.11. - Tejkaz - 12.12. - user posted image  - Eva, + 1590g, +5 cm
26.11. - Emamair - 24.12 - user posted image - David Llewelyn,
26.11. - Emamair - 24.12 - user posted image  - Luka Griffin,  +1590g, + 6cm
27.11. - TinaM - 21.12. user posted image - ???
28.11. - Supermami - 3.12 - user posted image - Tilen
30.11. - Naja3  - 23.11. (1.12.) - user posted image - Tija 
30.11. - Sabini - 6.12. - user posted image - Jan  
30.11. - Ema82 - 6.12. - user posted image - Tian
30.11. - Katja34 - 9.12. - user posted image  - ???
01.12. - Vampirka - 22.12. - user posted image - Laura,  +1200g, +8cm
05.12. - Frufru - 01.12. - user posted image - Lovro , +1000g, +2cm
05.12. - Vilma - 17.12. - user posted image - Dominik 
07.12. - sončka1 - 2.12. - user posted image  - Gašper
11.12. - Manetka - 1.12. -  user posted image  -   Alja
12.12. - Shorty - 11.12. - user posted image  - Nika, +880g, +3cm
12.12. - KlavdijaK1 - 16.12. - user posted image  - Tristan
15.12. - Severnica77 - 13.12. - user posted image - Leo, +1230g, 6 cm
16.12. - London_paris - 31.12. - user posted image  - Ožbej 
18.12. - T_t_y - 28.12. - user posted image - Alja
19.12. - Meta - 17.12. - user posted image - Matija 
25.12. - Petri85 - 17.12. - user posted image  - Benjamin
26.12. - X500 - 18.12. - user posted image  - Nia
27.12. - Pika30 - 20.12. - user posted image - Ajda
27.12. - Aja3 - 30.12. - user posted image  - Hana
27.12. - Bianka -  16.1. - user posted image  user posted image   - Nik, Nejc
28.12. - Malecka - 31.12. - user posted image  - ???
29.12. - Luna06 - 5.1. - user posted image  - Mark
30.12. - Barbk - 22.12. - user posted image - Manca
30.12. - Lidijat - 28.12. - user posted image - Eva 
31.12. - Baltazarka - 25.12. - user posted image  - Tjaša
31.12. - Anckabancka - 31.12. - user posted image  - Gašper 
31.12. - mum2be - 27.12 - user posted image  - Tamara
01.01. - R1ta - 16.12. - user posted image  - Ana-Lucia Soraya
01.01. - Lora16 - 23.12. - user posted image  - Zala
03.01. - Moj_moj - 21.12. - user posted image - Nejc 
??.01. - Ferr  - 31.12. - user posted image  - Tara 

Pa še malo statistike:

user posted image user posted image                            user posted image user posted image    
21                               20
user posted image točni kot švicarska ura: 1
0                                 1,
user posted image  , ki so potegnili svoj zimski spanec: 16
11                               6
user posted image  , ki so prehitevali po desni: 22 
10                               13
user posted image  , ki so pobegnili v november: 13
6                                 7
user posted image  , ki so pobegnili v januar: 4
3                                 1
user posted image  , ki so pribežali v december: 3
0                                 3

(odgovor članu mum2be)
Neposredna povezava do sporočila: 290
22.1.2007 23:58:04   
pika30
Čer,
kar se tiče zizik imam tudi jaz težave z levo zizo...se mi je gor naredil tak mali beli mozolček,ki me boli in skeli ko sto user posted image ,ko grem Ajdo fojtrat se že pol ure prej psihično pripravljam "saj ne bo bolelo"user posted image .Včeraj sem si pa nabavila kremo daktarin,mi jo je prijatelca prinesla,ko je imela iste probleme in je danes ziza že kar v boljšem stanju.Baje lahko user posted image  dobi te mozolčke al afte od mamice pol pa revica ne bi hotla jest,ker bi jo fejst bolelo.Še dobro da sem takoj origirala.user posted image Blazinice uporabljam chiccotove so ful fajne in ne premočijo.
A drugače pa je naša Ajda zelo pridkana,ponoči mi lepo spi...včeraj je spala od 23 pa do 6 zjutrajuser posted image pol je pa na tako veliko hlastala (belo zlatouser posted image ),da se ji je dvakrat zaletelo.
Se mi zdi da jo krčki mal matrajo se mi že dva dni malo čez dan joka...na hrano pa pazim.Sem si kar tiste koroške kapljice naročila,mi jih svakinja prinese šele v sredo...do takrat pa bomo potrpeli.
Sama pijem komarčkov čaj pa sem ji probala prvič po žlički dati malo čajčeka...joj kak lepo ga je pila...flaše pa dude tak nima oziroma noče.

Danes ko jo je šraufalo sva poslušale Joleta-srce veliko(dober komad)...jaz pa sem ji zraven pela... pa sva zaplesale...mala je tako uživala,da so krči kar izginili in mi je kmalu zatem zaspala za tri ure in poluser posted image .Je treba vse variante probat,da bo user posted image  čim lepše.
Frufru te moram res zelo pohvalit za tvoje linke res so super user posted image  sploh pa pesmice...zaboga včasih že ne vem več kaj naj Ajdi zapojem al pa mi teksta zmanjka pol pa kar nekaj tarnam.No zdaj sem si vsaj ob pesmice prišla.

Teden se nam res ne obeta za vozičkanjeuser posted image  ko vsaj dežja ne bi blo,da gremo lahko malo na luft.

Zdaj se pa pridružim user posted image  ko tak na velko smrči,prej ga morem pa še za nos pocukat.user posted image

Želim vam lepo in mirno nočko,vašim malčkom pa en velik user posted image .
Noč

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 291
23.1.2007 9:58:23   
crci06
Komaj čakam, da se spet oglasi Vampirka (IN OSTALE), ker me res zanma, kako je šlo slikanje za osebno...
Verjetno si Lauro držala v naročju.. a je za ozadje potem pač tvoja majčka...

Mi moramo tudi izpeljati ta projekt...

LP

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 292
23.1.2007 10:03:47   
frufru
Jutro!

mi smo meli včeraj spet krčke user posted image user posted image user posted image . In to 3 hude runde. Najhuje je bilo od 17-20h, ko ga je v eno zvijalo. In to kljub Sab simplex. Revež je bil čisto moker od napenjanja. Ni pomagala niti masaža trebuščka niti količni prijem. Utihnil je samo če je mel ziziko v ustih, sam je ob vsakem krčku tako joško potegnil da sem še jaz user posted image od bolečin in njegovega praskanja. Smo ga lahko le user posted image in sočustvovali z njim. Ne morem verjet, da je tako občutljiv na kapljice. user posted image Jedla nisem nič posebnega, kremšnite sem pa tudi že jedla pa mu ni nič bilo. Pol se je dete le umirilo in spalo do 2h zjutraj. Zdaj mam pa 2 user posted image namesto bubisov.
Zjutraj sem mu pa kapljico zmešala s Plantex čajem in sab simplex. Bom vidla če bo to kaj nucal. Zaenkrat mirno pančka. Upam, da ne bo čez 1 uro galama, ko mam G.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 293
23.1.2007 12:09:01   
Ženkica
Čao punce.

Vidim da se pogovarjate o slikanju za osebno. Uff, kje je že to; mi smo se slikali že v decembru; je blo prav zanimivo; Kaja je bla kr razpoložena in se je smejčkala, jst sm jo morala pa pokonci držat. Skratka 5 minut in smo bli fertik, je mogel fotograf nardit kar serijo slik, da je na koncu izbral najbolj primerno za naše organe. Tko da naša Kaja je bla že 1x v Avstriji. user posted image

Fruru: kaj pa če bi mu skuhala čajček; če želiš probaj moj recept: zmešaš kumino, janež, kamilice in malo sladkorja; to full pomiri želodček in cel prebavni trakt; naši Kaji je pomagalo, pa še fajn se je posračkala na koncu.

No, mi smo pa danes podrli osebni rekord; spanej v kosu od 00.30 do 7.30 user posted image user posted image ; potem sva se previli in jedli potem pa je še spala 2 uri; pa bi še, pa je blo mamici dolgcajt in jo je zbudila user posted image .

No, jaz sem še vedno dokaj "uspešno" bolna user posted image ; tale viroza je prav nadležna; moram dons skenslat frizerja, sm bla naročena za pramene po celi glavi, evo, pa je vse v vodo padlo. Aja, pa še oči je tut malo zbolel, me je ful strah da ne bi še Kaja. user posted image  Pa tale vreme, za user posted image . No, saj itak ne morem ven, pa vseeno.

V petek gremo pa na bowling, komaj že čakam; upam samo, da se bom že pozdravla do takrat; no, seveda da se bom, saj se ja moram. user posted image

Dajte mi še prosim povedat, kako uspavate vaše sončke zvečer; Kaja gleda kot čuk, noče in noče zaspat, mamo cele borbe; tut ne pomaga če jo k sebi vzamem, ona bi se non stop pogovarjala; kar čeblja nekaj v tri dni. Mami je pa že čisto na koncu.

Aja, sem vam pozabila povedat, da sem jo dva dni nazaj postavla pred ogledalo (po domače špegu); uff, je bla presenečena, pa se je začela smejčkat, res luštno; tko da zdj kadar je kaj slabe volje, jo pelem pred špegu in je takoj vse ok. user posted image

No, šibam zdj punce, mejte se.

Ženkica

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 294
23.1.2007 13:13:53   
frufru
Midva z Lovrom sva doma. Pri G je bilo vse ok, pravi, da je vse v redu, samo men se zdi, da so še kaj gratis zašil user posted image , ker me je bolelo kot packa. user posted image No ne bolelo, zategvalo.

Lovro je vse prespal kot ubit, spi že od 10.30 in ne daje znakov, da se bo zbudil. O krčkih zaenkrat ni sledu (trkam ob mizo in stol, pa še z nogo po tleh). Samo ne vem user posted image ali je pomagal sprehod do ZD ali koktail Plantex čaja in Sab Simplexa.user posted image

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 295
23.1.2007 13:49:40   
crci06
Punce, po vaših izkušnjah imam danes zadnjo šanso za miren dan..
jutri je naš dan D za kapljice...

Kako jim ve, ki dojite dajate kapljice (po žlički ipd...)??
bi se obneslo, če bi si kapljico kapnila na bradavico in ga potem začela hrait?
Veretno še nobena ni prišla  na tako idejo user posted image

Sicer pa jaz tudi mojega škatka kdaj zbudim ker se mi zdi, da je že preveč spal in mi je že dolgčas... kva smo grozne, čez polleta nam bo že žal... ne, saj ne... user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 296
23.1.2007 14:34:31   
vampirka
En pozdrav od zombi mami user posted image ...Laura ima zabasan nosek, kar čez dan niti ni tako opazno, saj je dosti "pokonci"...ponoči pa navkljub dvignjenemu ležišču ne spi več kot kako uro v kosu! Fiziološka, pumpica in vata so stalno na nočni omarici, pa bolj malo pomaga (ima vse nekje "vzadaj" user posted image )...

Slikanje za osebno je pa zanimivo. Držiš user posted image  v naročju, za ozadje je plenička, fotograf gruli in poskusi posneti čimveč posnetkov user posted image .

Zaenkrat samo to...mali bošček že spet štrajka...se beremo...pa pa!

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 297
23.1.2007 17:39:44   
frufru
Moj-moj, dobr si se spomnila. Jaz mu dam na dudko, al pa kar v usta nakapam, kadar vpije (2x).
Vampirka v lekarni sem kupila Fitobalm bimbi (gel z eteričnimi olji, ki so primerni tudi za otroke) Namažeš pod noskom. Pri nas je v kombinaciji s fiziološko delovalo v 3 dneh.

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 298
23.1.2007 19:12:32   
manetka
No še jaz po kar velikoooo časaaa.
Madonca imam prav slabo vest, ker mi ne rata tukaj ničesar napisat, hodim samo bratuser posted image

Pri nas kar fino rastemo in se redimo, rigamo, prdkamo, lulamo in kakamouser posted image user posted image user posted image

Nazadnje sem jamrala o mozoljih, izgleda se bodo počasi poslovili, zdej bodo pa na vrsti še temenca, se je že začelo kazat...

Tale dežek malo ovira vozičkanje, pa ravno dobro smo začeliuser posted image  prejšni teden smo imeli tudi 2-3 urne vozičkarske izlete po okolici, k sreči imamo fine podeželske terene in nam ni treba med promet, Alja uživa sto na uro, pa še koža po obrazku je ratala precej lepša odkar smo jo redno luftaliuser posted image

Danes smo imeli UZ kolkov, pa ji ni bilo preveč všeč, je vklopila ta hudo sireno, no saj nobenemu user posted image  ni bilo všeč vsi po vrsti so jokcali in stokcaliuser posted image

Jutri sem pa na vrsti še jaz imam ginekologa, pa me prav nič ne veseli, jaooo me je kar strah. Upam, da ne bo bolelouser posted image  

Frufru sem zasledila, da si spraševala za barve, mislim da je ena čez glavo.

Jaz sem ravno danes začela s kapljicami, no pa sem ji dala eno v čajček v samo 10ml, pa sva se komaj zmenili, da je popila, jutri ji bom dala pa kar v mleko, bom malo načrpala potem pa notri kapnila, upam, da bo bolj uspešno kot čajček.

Mi se mormo tudi še slikat za osebno, imamo v načrtu za ta tedenuser posted image .

Sem brala, da vas ima precej težave z bradavicami, mene je od začetka bolelo kot user posted image , pa še ploske bradavice so bile totalno, no pa sem probala z nastavki, pa je full lažje in neboleče.. samo pravo velikost za bradavico morate najti, ne smejo biti premajhni.

NO tolko, zdej pa večerjatuser posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 299
24.1.2007 9:34:01   
Vilma
Da se še sama na hitro javim, trenutno z nogo porivam vozek sem ter tja, da bi naš Dominik le zaspal.
S spanjem imamo še vedno težave, ampak sem ugotovila, da ga čez dan najlažje uspavam z vetrovno kapljico na dudiko, potem pa guncanje v vozeku najmanj uro, zvečer ko pa tudi to ne pomaga, pa zaspi na meni in sicer tako, da jaz ležim na hrbtu on pa s svojim trebuščkom na mojih prsih user posted image  
Da vam ne povem, da se zjutraj zbudim s polomljenim vratom, mravljinčastimi prsti, ampak bolje to kot pa neprespanost user posted image  

Zanima me pa sledeče. Tiste, ki tudi tolažite svoje malčke z vetrovnimi kapljicami. Kolikorat to v enem dnevu naredite? Mene je tako strah, da ne bi pretiravala, ampak naš enostavno noče prijet dude, če ni kaj na njej user posted image

Drugače sem imela med vikendom vrhunec najslabših dni, vse je prišlo na kup. Dragi je dežural in ga ni bilo od petka do ponedeljka, malega so dajali krčki in posledilčno nismo nič spali, jaz pa na robu svojih moči. Sem jokala za vsako malenkost, tako sem bila na robu z živci user posted image

Sem pa skenslala taščo, mater mi je šla na živce! Sicer je čisto prijazna ženska in vem, da mi noče slabega, ampak ko sem razdražljiva, mi razni komentarji ful pridejo do živega. Če bi bila spočita bi se samo nasmejala.
Ampak je imela take, da se malček joka zato (Dominik je namreč jokal po tri ure skupaj, da je imel že glasilke zariple), ker imam premalo mleka, pa potem da imam nekvalitetno mleko, pa da ga preveč dajem drugim guncat po rokah in da čuti tuje roke?!?!
Najbolj pa mi je pritisk dvignila z naslednjim komentarjem user posted image  Dominik je začel zadnji teden kazat jeziček, prepričana sem, da enako delajo tudi vaši sončki. No im moja tašča to vidi in reče: Poglej ga, jeziček kaže, sigurno je lačen!
Ob tem, da je vidla, da se je pred 5 minutami nehal dojit in da je celo polil kar je bilo odveč hrane. V glavnem fuuul je bil sit, ona pa tako! user posted image  

Sem jo dala na hladno, ne dovolim ji več, da vsak dan visi tukaj, ker mi samo para živce. Saj vem, da bi mi rada pomagala in poskusila najti razlog, zakaj toliko joka, ampak mene ti komentarji samo prizadanejo. Kao sama ne znam najti razloga, ga bo ona. user posted image  
Ma ja, itak vam samo jokam, ampak saj bo, prepričana sem, da bom tudi jaz kmalu kaj lepšega napisala. user posted image  

< Sporočilo je popravil Vilma -- 24.1.2007 9:35:01 >

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?