crci06
|
hojla, jaz sem tudi daleč od RR; kadar je naš očka doma... malo ga moram izkoristit, da mi kaj pomaga, malo pa, da me pocarta... Sicer pa - da malo updejtam vse moje jamranje... Tisto s kolcanjem in da jih zebe očitno drži. Ali pa jih z oblačenjem zamotmo in pozabijo kocat.... Skratka, nekaj je na temu. Kupčka smo se navadili podirat , ker se "je mamica" tako odločila in se par dni zelo trudila, zdaj nam pa kar gre... Se mi zdi, da se mali prav matra, ko ga "vržem"čez ramo (se mi obnese kot najboljši način) in se tako potrudi, da čimprej pride zrak ven... v enem tednu je mogoče 5x polival, sicer pa pride res samo zrak, kar pomeni, da naj bi lepo pil... Ga hecam, da je prevč tankal, kadar poliva... da je zdaj še OK, dokler tanka belo zlato... ko bo pa odrastel, pa bo tankal črno zlato, pa definitivno ne bo nikol preveč natankal... Se mi zdi, da na začetku tedna, ko sem jaz spočita, nama vse lepo laufa, potem pa, bolj kot se teden bliža koncu, bolj mi zmanjkuje energije in vse delam bolj površno in bolj na hitro, pa so tudi posledice. Dojenčka pod posteljo še ne iščem, sem pa danes ponoči npr. ko je v zibki nekaj cmevkal začela govorit... no dajmo kupčka podret blablabla in čez nekaj trenutkov sem ugotovila, da sploh še ni jedel... da sem od takrat, ko sem se zbudila, da ga dvignem, že nazaj zaspala... sem še mojga vmes spraševala, če sem že podojila, pa mu ni bilo nič jasno, kako to, da ne vem. In potem sem kao vsa budna ga šla najprej previt, ker je imel že zelo polno pleničko, pa sem se s komolcem najprej zaletela v zaprta vrata spalnice... Zalimana, totalno... Bistveni razlog za mojo izčrpanost pa je, da smo otvorili naše vozičkanje ... Prvi dan le pol urice, ker je bilo že pozno, drugi dan pa je seveda bilo že treba na tisto mojo standadno turo cca 5 km... in sem bila kar ornk utrujena, ko smo se privlekli nazaj domov... Se pozna, da že skoraj 2 meseca nisem hodila tako daleč. Prej pa vsak dan najmanj enkrat. In komaj čakam, da spet začnem, ampak zaenkrat mi je to očitno še preveč. Sicer pa naše dete uživa v vozičku (vsaj toliko kot kjerkoli drugje)... Aha, frufru -hvala za super linke! Bom že takoj zdajle spet pesmice pela. Naš obožuje kakršno koli muziko... Al glasbene igrače, al Raimonda, pa tudi če mu jaz pojem, je videt prav zadovoljen in niti, če sesamo zraven njega, ga čisto nič ne moti. Očitno bo muzkontar. Verjetno punker . Jaz pa sem mislila, da ima čisto bordersko čupo, kadar ga nakaz počešem. Mogoče bo pa to punk varianta... JOJ; KAJ NAS STARŠE ŠE VSE ČAKA??? ŠE POMNITE??? hahaha... Zdaj, ko sem se spet (nehote) nahvalila, pa je čas, da 100x potrkam po mizi, se vam zahvalim za vse nasvete, vas lepo pozdravim in se grem malce spočit. Danes dopoldan (ups, koliko je že ura?? ) dete čudežno skoz pančka, jaz pa skoz nekaj pospravljam in je čas, da temu naredim konec. Pauza! :) In potem gre mamica na kavč in vse 4 od sebe.... Ja, valda Nejc,saj bo dala mamica papou papou...
|