|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
28.11.2006 23:41:48   
rija
marogica, mislim, da bodo zdaj vozički kar zunaj parkirani user posted image user posted image  deca pa pod mizamiuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
28.11.2006 23:50:01   
rija
Srečanje:
rija
tinkamiška
tan1
bobika
mmetka
liju
lifcsi
shooo
srečica

a sem katero pozabila?

...vox populi...

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
29.11.2006 8:09:22   
meta22
ej babe se mi ne da za nazaj brat: kdaj se dobite in kje?

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
29.11.2006 8:23:55   
ajdaN
Dobro jutro!

No danes ko je treba it na teren pa naš mulči spi! Pa je že ob sedmih začel čvekat in sem ga kar pustila, ker sem imela eno delo. In je gospod eno urco čvekal, ravno ko sem ga hotela it dvignit je pa zaspal nazaj.

Drugače pa pogrešam Nemsis. Ponavadi se je vedno zjutraj oglasila, zdaj je pa že en čas ni bilo.

V petek pa končnoooo dobimo avtouser posted image . Pol se bova pa vozila ko gospoda. Me prav zanima kako hitro se bom navadila take velike "krave".

Nič pametnega nimam več za napisat. Grem pogledat če gospod kaže kakšen interes za vstajanje, da ne bova šele opoldne v LJ prišla.

Uživajte!

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
29.11.2006 8:49:44   
lonja
AjdaN, le glej, da vaju ne bom dve uri čakala v Cityparku, denarja od zadnje porodniške je namreč ostalo bolj malo, tako da prav dolgega zapravljanaj si ne morem privoščit. Res pa je, da so me v službi že razveselili z božičnico. A je spravljena na varnem....

lonja user posted image

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
29.11.2006 8:54:57   
ajdaN
Ne lih dve urce ne bo trajal - je mali že pokonc. Še napravim ga, pa flašo mleka spije pa prideva.

Eh Lonja saj je v petek že december, malo si pa moraš privoščit - za dušouser posted image .

Čau, se vidimo.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
29.11.2006 9:23:43   
Rahelca
Drage moje, da se še jaz malo javim. Pomagala sem "možeku" pri gradnji hišice. vse naredi sam, včasih pa rabi vsaj kakšno roko. naslednje leto se seliva!!! Komaj čakam, kajti stanovanje je res majhno in hodimo drug po drugem.
Dobila sem vrtec in sem zaradi tega zelo vesela. Pri nas v Ljubljani je prava norišnica. Žal nimam nobene osebe, primerne za varstvo. Sem hotela že posvojiti eno babico!
Hvala vsem za čestitke za sarinih 10. mesecev. Je že prava velikanka. Ima 5 zobkov, še ne hodi, vleče nase vse kar vidi. Med hitrim prebiranjem sem videla, da nekatere niste zadovoljne s stajicami. Jaz jo kupujem. Najrajši rabljeno.
Žal mi je, da ne morem priti v Maribor. Lepo se imejte in mislite na nas.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
29.11.2006 9:49:32   
tinkamiška
hoj!

rahelca, tebe sem pa pogrešala, sem ravno danes hotela povprašati po tebi, pa si se javila. škoda, da ne moreš na srečanje, ker sem ti hotela že sms poslat, da pridi...enkrat se bova že srečaliuser posted image pridna, ker pomagaš možu, jst zaenkrat še nisem mogla, ker so bila sama velika dela. zdej, ko se bo začelo pa pospravljanje in malarija, pa bom lahko...

ajdan in lonja verjetno čvekata...user posted image

meta v četrtek ob 15ih, pa sej si verjetno prebrala

Evo sem si spravila link Marogicauser posted image

Rija te bom še malo izprašala na srečanju gelde tega stekla pa še tvoja trgovina me malo zanima...Bi pa tudi jst z veseljem pokukala v tvoj domek, slikice mislimuser posted image , ker sem že prakrat vidla ene par zanimivih stvari, tvoje luči v jedilnici so mi tkoj padle v oči...Je pa zakon tvoj Til takole pomaga v kuhinjiuser posted image

Joj, Iza me vleče za rokav, hlače, pa praska mo mizi, se moram it z njo ukvarjat...

Pridem še kasnejeuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
29.11.2006 10:36:29   
renan
potem  midva žal ne bova mogla poskusiti bobikine torte....user posted image user posted image user posted image   pa drugič...

lp, renan

(odgovor članu Leae)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
29.11.2006 15:04:53   
tinkamiška
hoj

Renan, škoda, da te ne bouser posted image Se bomo morale večkrat takole dobit...

Jst sem nazadnje čestitala Špeli in Klavdiji, bom zdej napisala čestitke še za nazaj...

ZOJA, NEŽA, MARUŠA, LUKA, moja IZA, ALEX in DAVID, VSE NAJNAJ ZA OBMESEČNICOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zgleda, da ste ratale zdej bolj večerne in takrat malo bolj počvekate, jst pa zvečer še samo dol padem...

Čez dan pa bolj ali manj sama s sabo čvekamuser posted image

Naše prigode:
- Iza se je začela sama česat z krtačko ali glavnikomuser posted image

- Ker jst že nekaj časa nisem vidla frizerja, mi lasje uhajajo na čelo in me motijo, pa si jih vsake toliko popravim, zdej pa to še Iza počneuser posted image sem šele zdej opazila, da si ves čas lase popravljamuser posted image
- zelo veliko se sama igra, včeraj sva kupila nov printer in Iza je občudovala velikansko škatlo, sva ji odprla dno in je plazila skozi, kot čez tunel, grozno ji je bilo všečuser posted image
- danes je odkrila, da imam popek in zdej mi ves čas dviguje majico in hoče s prstkom vrtat po njemuser posted image po vrhu mi ga pa še polubčkauser posted image
- grozno kriči, če jo lovim po vseh štirih in se reži, tako, da me že skrbi, če bo prišla do sape. Včeraj naju je zalotil možek in sva ga takoj spravili v dobro voljouser posted image

U kako sem se načvekalauser posted image user posted image grem zdej kosilo za moža pripravit

Lepo se mejte

Tinka

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
29.11.2006 19:18:57   
XXYY
Dober večer!

Lara že pančka.

Je že veliko bolje user posted image  . Vročine nima več, ji pa malo še teče iz noska, tako da še pridno špricamo fiziološko noter. Sve bile v torek pri zdravniku, ker sem zasledila oz. zavohala smrdeč urin, pa sem se malo ustrašila, da ni prišlo do kakšnega vnetja. Pa je voda in kri pokazala BP. Tako, da ne vem, kaj sem jaz potem zavohala, mogoče je glih potih prdnila (pa je bilo malo kislo) user posted image  user posted image  user posted image  .
V glavnem da sta voda in kri vredu.

SREČICA: user posted image  user posted image  user posted image  Anžetu za korakanje. Želim mu čim manj padcev.

Danes popoldne sem pa tako jezna ratala, ko me je klicala šefica user posted image  . Prav dan mi je zamorila. Rekla je, da sve narobe izračunale najin dopust, ki ga bi naj imela 25 dni (od celega leta). Da so ji v upravi rekli, da mi pripada samo polovica dopusta - 14 dni. To pa zato, ker pridem delat šele konec leta in da mi ne pripada celi dopust. Joj, kolk sem jezna. Tako, bo Lara imela samo 1 teden časa, da se navadi na vrtec user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  . Prav žalostna in hkrati jezna sem.
Moram se res še malo pozanimat, kako je s temi dopusti po porodniški po zakonu. Jojjjjjj za pop...user posted image .

TINKAMIŠKA: tudi meni je zelo všeč vaša spalnica z modro barvo. Prav pomirja. Mi imamo pa v sobi rumene stene, pa moder strop. Amapak vaš je pa res prekrasne barve.

Vse slikice, ki ste jih prilepile, so zelo, zelo lepe.

Nč, lepo se imejte in vsi bolančkani se hitro pocajtite.

LP.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
29.11.2006 21:28:14   
bobika
Dober večer!
Bobika je bila pridna in pravila otroka k spanju, naredila torto in pospravila kuhinjo, sedaj pa se vam pridružuje k čveku (čeprav nobene ni gor).

Liju: kako izpit?
Ovčka: super za izvide Lare. Še malo pa bo zopet vse po starem.
Tinkamiška super za Izine veščine. Sem se nasmejala, predvsem pri popku user posted image .
Kaj vse že ne znaju naši škrateki, a ne.

Manca me je včeraj presenetila, ko smo se skopali je začela stegovati rokico in zraven eee delati. Hotela je fen. Do včeraj sva ji samo dva ali tri krat sušila laske. Prvič in drugič kar za finto, tretjič pa zares. Frajlica si jih je hotela sušiti user posted image .
Zelo rada ima Tulipa in Mokya iz kolekcije cotooons. Če ju vprašaš kje sta ju gre z veseljem poiskati in ju polupčka.
Mi imamo tak tunel, šotor, igralo, v katerega se zelo rada spravi.
Včeraj je imela dobre pol ure mir saj je iz nahrbtnika vse ven zložila in vse pregledala.
Se pa že zelo sama zamoti in zaigra.
Joj, še ine še bi lahko našteval kaj se ji vse dogaja. Meni je vsaka njena malenkost zelo všeč in je zame velik dogodek.

Sem se tudi jaz malo razpisala.
Kje ste?

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
29.11.2006 21:42:04   
liju
Alo!
Bobika:tukaj smo!user posted image user posted image Moj izpit, je bil danes tak težki, da sem skoraj znorela, na koncu sem bila že tak zmešana, da če bi po nareku pisala rešitev, bi ziher kaj izpustila.user posted image To je bil zdaj komaj prvi del, drugi pa je naslednji teden ustni, te pa bom vidla rezultat.

Vidim, da ste neke tihe, nič kaj prav ne čvekate.

Rija:A si bila v Ikeji?

Naš user posted image , pa je že drugi dan brez driske!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zgleda, da smo se znebili virusa. Drugače pa je praviuser posted image . Zdaj bog ne daj, da mora ze pet minut v stajico, je taki vik in krik, da te kap. Tudi hojica ne pride več v poštev, zdaj samo plazimo in se vstajamo ob vsem mogočem, odpiramo predale, omare, raziskuje kolikor le zmore.
Pa ko grem kuhat, te bi on najbolj red delal in pospravljal po kuhnji. Ki se postavim, tam je on takoj zraven in me samo beg tišči. Pravi user posted image user posted image

Nič, grem malo voščilnice delat, pol pa se bom šla še učit!

Lepo spančkajte!
Lahko noč!

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
29.11.2006 21:42:39   
bobika
Še naše slikice predvsem za tiste, ki je jutri ne boste videle.
user posted image
naskrivaj telefoniram iz šotora
user posted image
jutranje branje na kahlici
user posted image
tako sem pa pod mizico raziskovala svoj nahrbtnik
user posted image
že skoraj sama stojim

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
29.11.2006 21:45:11   
tinkamiška
Hojla

sem prišla še malo pogledat, pa vidim da še lifsci, pa srečica pa liju nekaj vohljajo, napišejo pa ničuser posted image user posted image

Sem se jst tudi nasmejala tvoji Manciuser posted image Bobika, ja cel dan bi lahko občudovala njihove vragolije. Ti si pa res pridna, vse si pripravila, pospravila, si ena super mamauser posted image

Midva mava nov printer in seveda je Izi zelo zanimiv. Ko sem šla po vodo za banico naštimat, je šla do printerja in veselo pritiskala. Ko sem prišla nazaj v sobo je sedela v kupu papirja, ki je letel iz printerja in se vsa navdušena režalauser posted image user posted image

Zdej grem pa pred TV.

Se vidimo jutri, ostale pupe, pa upam,da se tudi kmalu kje srečamouser posted image

Tinka

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
29.11.2006 23:14:08   
rija
Ojla,

mi smo se pa danes cel dan potepali po Grazuuser posted image  Babi, mladiček in jazuser posted image  Smo šli prvič brez atija in so se imeli res super. Mali je bil ta glavni. Sploh v metroju, ko smo ga vozile v nakupovalnem vozku brez sedala: je stal v tisti košali in se cel cajt na ves glas drl, se vsem režal in jim mahaluser posted image user posted image  smo bili pravzaprav prava atrakcijauser posted image user posted image user posted image  Ko cirkusantiuser posted image user posted image user posted image

Vsem sem vzela vse, razen tebi Lijuuser posted image , kar ste napisale in prinesem jutri na srečanje. Bom pa res mogla iti s  kombijemuser posted image user posted image user posted image  pa še registracija mi je potekla na laguni in sploh nisem videlauser posted image  pa tudi sicer v laguno nebi dobila vsega notuser posted image user posted image user posted image

Torej se jutri vidimouser posted image

Aja: albuma ne bom delala, ker tudi ve ne kažete interesauser posted image , če pa katera želi videti naš domek, je vabljena na kavouser posted image  Nasveti pa itak zastonjuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil rija -- 29.11.2006 23:15:24 >

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 4516
30.11.2006 13:34:04   
bobika
Hej, ja kje pa ste vse????user posted image
Danes ko sem si jaz vzela čas, pa nikjer nobeneuser posted image .
Se že vse rihtate za srečanje?

Mi imamo danes problem s spanjem. Ponavadi gre spati okoli 11 in 15. Danes pa ob treh ne bo mogla. Sem jo sedaj na silo dala spati in je kar lep čas potrebovala, da je zaspala.
Upam, da ne zamudima preveč.

Se vidimo, ostalim pa lep dan!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
30.11.2006 13:38:27   
mmetka
...res je prazno danes tukaj... Saj se ne rabite tako rihtat za srečanjeuser posted image ... važno je, da oblečete malo prevelike hlače, da boste jih še lahko zaprle po vseh dobrotah, ki se nam danes obetajouser posted image ...

...bobika- kakšno torto si spekla? Sadno? Jaz že komaj čakam, se mi že od včeraj cedijo sline za torto...

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
30.11.2006 13:42:05   
tinkamiška
Bobika, sej mogoče bo pa v avtu še kej spala. Jst računam, da bo Iza malo zadremuckala, če ne gor pa nazaj grede.

Evo se je zdejle zbudila, pa grem po njo...

Zdej se greva pa uredi, pa pčasi od doma, nekje se še srečava s Tan1 in pridemo skupaj k Marogiciuser posted image

Se vidimo

Tinka

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
30.11.2006 13:54:08   
bobika
mmetka torta je sadna, ni se mi bilo za pol čokoladne delatiuser posted image .
tinkamiška: naša pot do marogice traje slabe pol ure, v tem času pa niti vredu ne zadrema. Bomo pa domov nazaj šli okoli cele slovenije, da bo zaspalauser posted image . Saj bo, upam, da dobre volje!

Že komaj čakam!

Neposredna povezava do sporočila: 4520
30.11.2006 20:37:18   
ajdaN
No štajerske in prekmurske čveke a bo kaj poročila in slikic s srečanja?! A ste se takooooo najedle in načvekale, da niste več za nikamoruser posted image ?

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
30.11.2006 20:50:51   
rija
firbčna user posted image  ha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko deco spat spravimo.....bomo že kakšno rekle...user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
30.11.2006 21:02:08   
ajdaN
user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
30.11.2006 21:15:36   
bobika
Hej!
Lajko samo z povem, da smo se imele super. Otroci so vsi pravi zlateki, mamice in ati pa super družba!
Moje slike so bolj sabe in na koncu sem ugotovila, da sem nonstop letala s fotoaparatom pa nič slikala. Pa še skupinske nismo naredile user posted image

Sem že prej pred osmo pogledala pa še nobene ni bilo tu gor. Manco so fantje in punce full zmučili, sem jo po poti domov animirala, da ni zaspala. Doma pa je spala že malo čez sedmo.
Vmes smo že imeli letanje, ker je očitno lačna. Ni hotla nič jesti. Sedaj je spila kako in upam, da prespimo noč

Tukaj pa nekaj slikic:
user posted image
njami, njami
user posted image

user posted image

Upam, da ima katera boljše fotke, saj so moje slikane v temi zelo slabe

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
30.11.2006 21:21:33   
liju
Alo!
Ste vse varno prispele domov? Mi nismo nič spali, zdaj pa tudi ne kaže nekega interesa.
Bobika:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za torto, full je bila dobra, sploh ne vem, če sem tam pohvalila, ker me je jok tak znerviral, da res ne vem. user posted image
Blo nama pa je full fajn, upam da spet kmalu.

So pa vsi januarčki in januarčice pravi lepotci in kaj vse znajo, pravi user posted image !
Upam, da slikice hitro pripopate, da vidima z user posted image kaj sma zamudila, ko sma bila malo bolj pozna.

Nič, lepo bodite in mogoče se še javim kaj.

lp

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?