tinkamiška
|
Hoj! Jst komaj čakam na četrtek, samo mi je žal, da vas ne pride več, kr vse bi morale prit Pa take lušte ste mi zdej nardile, madonca pizze, jagode, sladoled, torte, a kej praznujemo? Pa všeč mi je, da vam je moja postla všeč Kja pa Izina, jst sme Izino slikala Rija, hvala, ker me maš v mislih za CD Alenkica, fino, da ste zdravi! A prideš na srečanje? Leae, Iza že hodi, če jo držim za roke, se ji dopade, če greva "na sprehod po stanovanju in mi kaže tiko-tako, bibico, ki visi iz stropa(igračka), kekse , ki so na omari,... Zelo rada se igra skrivalnice, ji skrijem kakšen predmet tako, da vidi in ga gre potem poiskat(recimo pod škatlo, ali pa na mizico, ali pa v kakšno gračko...) Tudi kuku je še vedno aktualen, se sama pokriva in odkriva z kakšno cotko ali igračko, ali pa se ji sama skrivam za kakšen element, pa me pride iskat. Rada gleda knjigice, revije Rada ima, če ji pojem in potem zraven pleše. Imam tisto žogo za sedet in kadar sedim na njej spleza k meni in potem poskakujeva, to je sploh super. Pa zelo rada ima, če plešem z njo v naročju. Na igračkah mi kaže kje imajo noske, oči, repke, če jo vprašam Upam, da sem ti kej pomagala se zdej trenutno ne spomnim več. Srečica, pridi no na srečanje Liju, se vidimo, kako je z izpitom? Shooo, vidim, da si prebrala kdaj bo srečanje, se vidimo ne? Sem še kej hotela? Menda ne... Tan1 a boš šla z mano na srečanje? Se bova skupaj zgubili mmetka, a mi lahko napišeš svojo telefonsko, če se slučajno zgubim v MB? Sej mislim, da se ne bom, ampak rajši bi mela en back-up... No, se beremo kasneje Tinka