|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
28.11.2006 12:25:56   
Leae
Kaj vse znajo vaši 10mesečniki? Iščem namreč ideje kaj se igrati s svojim nečakom, hvala.

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
28.11.2006 12:31:18   
mmetka
srečica- daj spustita enkrat to plavanje...user posted image ne bo ti žal... veš kake dobre pizze ima marogica...user posted image mmmmmmmmm... pa jagodna pizza, zakon...user posted image pa bobika nam bo torto spekla... njam... veš kake dobre torte peče bobika (jaz tudi ne vem, ampak bi te rada prepričala!)...user posted image pridita!! Ne bo ti žal!user posted image

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
28.11.2006 12:38:25   
alenkica
Srečica, bravo za veselo korakanje. Saj sem vedela, da bo tvoj hitro shodil, ker je bil vedno zelo gibčen. Zdaj pa imaš domači fitnes user posted image user posted image

Liju, tudi tebi čestitam za prve korake mi je pa hudo, da je bogi mali bolanček, ampak bo že tudi to minilo. Držim pesti, da bi vse opravke super opravila, sploh izpit!!! user posted image user posted image

Tinkamiška, tud meni je tvoja soba ful zakon, pa pojstla je sploh ful dobra, taka velika.

Mi smo v redu. Malo je imel zamašen nosek, ampak nič hudega. Včeraj je bil ful siten, verjetno zaradi vremena. Zdaj pa je posijalo sončece in ko se zbudi bova šibala ven na pošto, ker imam nekaj dologov do RR-ovk.  user posted image user posted image  user posted image user posted image  

Rija, meni vzemi stolček. Hvala za vse. Zdaj pa je res zadnjič. user posted image

nove nosečke: Če vas zanima, v Mojem malčku je članek Spet noseča, če hočete vam ga lahko skeniram.  Je kar zanimivo.

Pa še od iger z otrokom, je članek.

Uživajte!

< Sporočilo je popravil alenkica -- 28.11.2006 12:40:20 >

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
28.11.2006 13:27:33   
srečica
Ne vem, no. Sem mami obljubila da gre zraven na plavanje in se že ful veseli zdaj pa je ne bi rada razočarala. A ne gre prestavit vsaj na 14. uro?
Če ne pa mmetka in še katera če bo lahko pridem enkrat drug teden v mb in se dobimo. Velja?

Hvala za pohvale glede hoje.

Tudi meni je full všeč vaša spalnica Tinkamiška. Super je!

Moram pa vam povedat, da si jaz nikakor ne ustvajam mnenja glede na stanovanje. Ne moreš soditi ljudi po tem kako imajo urejeno stanovanje in kakšno imajo opremo. Vsi si ne morejo vse privoščit. Nekateri imajo zelo vse moderno in oh in ah pa so slabi ljudje, nekateri živijo v slabih socialnih razmerah in so super in dobri ljudje. Vsak ima svoj okus in svoj stil zato ne moreš soditi ljudi po tem kaj kdo ima, oz. kak avto vozi... Vsi smo različni. Enim je všeč to enim drugo, eni si lahko privoščijo vse drugi malo manj ampak so lahko vsi dobri in super ljudje. Tudi obleka ne naredi človek. Se katera strinja z mano?
Samo to sem hotela povedat. Upam, da mi ne zamerite.

Lep dan

darja

Jaz pa moram povedat

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
28.11.2006 13:35:41   
ajdaN
Dan!

Dans se bo pa meni skegljalo! Takole sitn pa naš mulc še ni bil! Da bi ga samo prodal madona! Že zjutrej se je zbudil s tuljenjem in seveda čisto prezgodaj. Potem je nonstop lazil za mano in se mi obešal za hlače, potem je šel na srečo v varstvo, da sem šla jaz v šoping. Prejle ko je bilo treba it spat pa spet eno samo tuljenje. KRIZA!!! Če bi bil že od začetka takle, bi bil definitivno edinček!!!

Na srečo vsaj ponoči spi,  drugač bi znorela!

Lonja s srečanjem očitno bolj salbo kaže. KatjeD ne bo, Ovčke verjetno tudi ne, ostale se pa tako niso javile. Midva sicer greva v LJ, ampak bova šla v šoping, če si za kakšno hitro kavico v City parku pa povej. Srečanje bo pa očitno prestavljeno za nedoločen čas.

A katera ve, kje v LJ je pametni kuža najcenejši? V Mercatorju je razprodan. Sem ga hotela dans vzet, ko je še 10% popusta pa ga sploh ne bojo več imel. Da ga bo dobil za Božička pri tašči. 8 jurjev v BC se mi pa zdi kar malo drag.

Eh se mi ne da pisat, si grem mal živčke spočit. Itak bo čez ene pol urce že totalno sitn vstaluser posted image .

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
28.11.2006 13:40:50   
tinkamiška
Hoj!user posted image

Jst komaj čakam na četrtek, samo mi je žal, da vas ne pride več, kr vse bi morale prituser posted image Pa take lušte ste mi zdej nardile, madonca pizze, jagode, sladoled, torte, a kej praznujemo?user posted image

Pa všeč mi je, da vam je moja postla všečuser posted image Kja pa Izina, jst sme Izino slikalauser posted image

Rija, hvala, ker me maš v mislih za CDuser posted image

Alenkica, fino, da ste zdravi! A prideš na srečanje?

Leae
,
Iza že hodi, če jo držim za roke, se ji dopade, če greva "na sprehod po stanovanju in mi kaže tiko-tako, bibico, ki visi iz stropa(igračka), kekseuser posted image user posted image , ki so na omari,...
Zelo rada se igra skrivalnice, ji skrijem kakšen predmet tako, da vidi in ga gre potem poiskat(recimo pod škatlo, ali pa na mizico, ali pa v kakšno gračko...)
Tudi kuku je še vedno aktualen, se sama pokriva in odkriva z kakšno cotko ali igračko, ali pa se ji sama skrivam za kakšen element, pa me pride iskat.
Rada gleda knjigice, revije
Rada ima, če ji pojem in potem zraven pleše.
Imam tisto žogo za sedet in kadar sedim na njej spleza k meni in potem poskakujeva, to je sploh super.
Pa zelo rada ima, če plešem z njo v naročju.
Na igračkah mi kaže kje imajo noske, oči, repke, če jo vprašam
Upam, da sem ti kej pomagalauser posted image se zdej trenutno ne spomnim več.

Srečica, pridi no na srečanjeuser posted image

Liju, se vidimo, kako je z izpitom?

Shooo, vidim, da si prebrala kdaj bo srečanje, se vidimo ne?

Sem še kej hotela? Menda ne...

Tan1 a boš šla z mano na srečanje? Se bova skupaj zgubiliuser posted image

mmetka, a mi lahko napišeš svojo telefonsko, če se slučajno zgubim v MB?user posted image Sej mislim, da se ne bom, ampak rajši bi mela en back-up...

No, se beremo kasnejeuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
28.11.2006 13:49:07   
tinkamiška
Srečica, te razumem, da ne moreš zdej mame razočarat, če se veseli it...pa sej se bomo še dobile...je pa škoda, da te ne bo...
Kar se pa tiče sojenja ljudi, je pa tako, da sem bla včasih najbolj pametna in sem obsojala in sodila ljudi, zdej se pa temu zelo izogibam, ker sem se parkrta našla v taki situaciji, ki sem jo prej obsojala(oziroma ljudi v njih) in sem na lastni koži občutila kako to zgleda. Ne ne sodim rada ljudi, ker pač nisem na mestu, da bi kogarkoli sodila ali obsojala. Ampak mislim, da Rija ni imela v mislih takega sojenja, oziroma dajanja vtisa ljudi...

AjdaN, zakaj pa ne prideš v MB na srečanje? Glede tečnobe...danes je prvi lunin krajec. Naša noč je bila zelo nemirna, vstali sva pa že ob 8ih...

Zdej pa grem še malo po RRju šnofat..

Tinka

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
28.11.2006 14:04:04   
ajdaN
A ti to resnouser posted image user posted image ?! Jaz imam do MB ene 2h al pa še kaj več! Ne rečem, če bi bili na vikendu, tako je pa malo prehuda! Mogoče kdaj drugič.

Luna pa na našega drugače ne vpliva. Ali je pa to zdaj nekaj novega. Če bi midva spala do 8, bi bilo tu super! Eh saj bo jutri že boljše. Pa samo še 2h bova sama, pa mogoče bo vsaj še ene pol urce odspal!

Neposredna povezava do sporočila: 4483
28.11.2006 14:08:59   
tinkamiška
U 2 uri je pa res mal hudauser posted image

Ja, sej ne spi v kosu do 8ih, oziroma ponavadi do 9ih, vmes dobi enkrat stekleničko, če je sreča bolj proti jutri, drugače pa že med 1in 2

No, upam, da se kdaj vidimo AjdaN

LP,
Tinka

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
28.11.2006 14:29:13   
liju
Alo!
Na hitrco, pol pa med knjige!
Alenkica:malo si me zamenjala za katero drugo, mi še ne delamo korakeco drugače kot če ga držimo za roke.user posted image Pa nič zato.user posted image

Rija:A si šla v Avstrijo, ali ti je minlo, ko si vidla koliko imaš naročil?user posted image user posted image

Komačaj čakam na četrtek!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Srečica:srauser posted image je, če nam vsem tak odgovarja, pač drugič! Fajn pa bilo, če bi lahko ti kak uredila in prideta!

Nič, letim, sem že pogoltnila danes prvi kapučino, zdaj pa akcija!
Bobika:Kaj pa ti pa učenje?

lp

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

Neposredna povezava do sporočila: 4485
28.11.2006 17:17:57   
tan1
oj punce sam da vas mal na hitr pozdravim kr je mali neki sitn in se grenm mal z njim igrat.
user posted image user posted image user posted image vsem za prve korake in vse do9sežke ,ki so jih vaši mladički dosegli

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
28.11.2006 17:18:09   
lonja
AjdaN, pametni kuža je trenutno najceneje v Leclercu, imajo ga za 6.990 SIT, pa dobiš 700 SIT bona, kot popust za vnaprej. Ne vem pa, če jih imajo še na zalogi.

Lep pozdravček

lonja user posted image

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
28.11.2006 17:23:14   
tan1
Tinkamiška ja sm za da gremo skupi in se skupi zgubimo user posted image user posted image user posted image  saj bi se
vrjetn sama tut tak vsaj ne bom sama tavala..... če ze bomo

lp tanja

(odgovor članu tan1)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
28.11.2006 20:42:42   
bobika
Dober večer!

Najprej slaba novica: mi smo imeli nocoj spet fešto. Ene tri ure je bedela kot sredi belega dneva potem pa zaspala med nama. Mami pa iz posle tiščala, tako, da je bolj dremala kot spala user posted image .

stanovanje: se v neki meri strinjam z srečico in tudi z rijo. Po moje v stanovanju videš okus in način življenja stanovalcev. Predvsem se mi zdi to vidno v nekšnih malih detajlih.
Jaz na žalost nisem zadovoljna z našim stanovanjem, ni niti malo po mojem okusu. Smo podnajemniki in ker ga ne nameravamo odkupiti niti ne preurejamo kaj dosti. Že tisto kar smo vložili vanj je bilo ogromno, vredno je pa le bilo, da smo se le malo bolj domače počutili. Fotk ne bo kaj, ker ni videti kaj lepega pri nas user posted image . Zelo hrepenim po stanovanju in urejanju le tega v katerem bom živela nekoč in bom s svojo družino srečna. Do takrat pa imam le lepo sliko kako bi naj zgledalo.

Ko smo že ravno pri tem: Kakšne stene in ploščice v kuhinjskem pasu bi dali v mansardno stanovanje v kuhinjo, kjer so elementi rdeči in beli? kupleno že imamo kuhinjo, ki čaka na postavitev v našo bodoče stanovanje. Takšna je naša kuhinja, le da so namesto sivih elementov beli, prevladujejo pa rdeči elementi. http://www.gorenje-no.si/creativ?id=14568&p=3

Ma saj sem pozabila kaj vse sem še mislila napisati user posted image .
V glavnem veselim se četrtka!

(odgovor članu tan1)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
28.11.2006 21:12:05   
rija
Ojla pupike....

vidim, da ste fino čvekale danes user posted image user posted image  

Jaz pa sem končno uspela do računalnika. Najprej sem bila v službi, potem sem šla h kozmetičarki (saj veste, srečanjeuser posted image user posted image user posted image ) potem pa še v nadzor v mojim moškim, ki so mi štrihali danes našo novo trgovinouser posted image  Skratka pestro!

Vidim, da se bomo le srečale. Govorila sem tudi z A&T, ki se nam bo verjetno pridružila. Kje pa je Renan?

Pa da še malo pokomentiram....

SRečica: sploh nisem mislila nikogar soditi na kakršenkoli način. MOgoče si si malo narobe razložila moje vprašanje ali pa sem jaz nerodno napisalauser posted image  Jaz sem imela v mislih tisto DUŠO, ki jo stanovalci dajo stanovanju, pa naj bo opremljeno za 50 jurjev ali 10 milijonov. Te se ne da kupiti z  nobenim denarjem. In če ljudje tega nimajo v sebi, pač nimajo. In jaz verjamem, da je češnja na smetani v moji oceni in ne SOJENJU ljudi, ravno njihov dom. Meni pač ta pove zelo veliko. Sicer pa kakor komu....

Bobika: tudi mi smo imeli danes pravo fešto ponoči. V bistvu jo imamo že ene 5 dni user posted image user posted image user posted image  Kuhinja: jaz bi dala satinato steklo namesto ploščic. Se super čisti, pa še veloko ceneje je. Jaz ga imam in sem prezadovoljna. V bistvu mam steno pobarvano oranžno, prozorno steklo s satinato trakom, v katerega so izrezani recepti za koktajle. Meni je res super, pa vse skupaj je stalo ene 12 jurjev.....ti bi mogoče pod steklo lahko dala eno res lepo rdečo, pa potem kaj izrezala. Zgleda moderno in otmeno user posted image user posted image  Ali pa rdeče bel mozaik 1x1 cm.
Uh, zadaj sem šele videla tole kuhinjouser posted image user posted image  Super. Samo bo kaj za čistituser posted image user posted image user posted image  Glede na stil definitivno steklo ali pa kak rostfraj....ta zgleda sicer bolj hladno.....

Grem dat malega spat....pa vas pridem še kaj pogledat....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
28.11.2006 21:16:20   
tinkamiška
Dober večer

Tan1, a obstaja kakšna možnost, da bi se midve peljali s tabo? Meni bi bolj ustrezalo, ker bo možek lahko šol delat na bajto, če ne ga bo pa moral nekdo peljat in prit iskat. Se bova že znašli in prišli do pizzerije, če ne bova šli pa kr za nosomuser posted image

Bobika, če boste meli bele stene, bi jst dala kr bele ploščice, mogoče ne čisto klasične, se da dobit vse sorte(da imajo na primer drugačno strukturo-površino), pa sej tudi rdeča bi pasala, samo jst je ne bi dala zaradi feng šuja(ker je že dovolj ognja(rdeče barve) v kuhinji samo po sebi...Lahko daš pa bele, pa mogoče kakšno rdečo borduro, ampak ne preveč pisano...Je pa vse odvisno od tvojega okusa in v kakšni kuhinji se dobro počutiš.

pri nas nič novega od prej...

zato bom rekla le še lahko nočuser posted image

Tinka

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
28.11.2006 21:21:18   
tinkamiška
U, ne grem še, sem  zdejle Rijo prebralauser posted image

Rija o kakšnem steklu govoriš? A maš kje kakšno slikico, da bi se dalo to videt? Blagor ti, da si bila pri kozmetičarki, jst lahko še nekaj časa samo sanjam o nej, mozolji pa kr brstijouser posted image , pa sem mela prej tako lepo kožo, odkar se je pa M spet začela, je pa katastrofa. Tak, da jst ne bom tako lepa na srečanjuuser posted image

No pridem pol pogledat, če boš povedala kakčno je to satinato steklouser posted image

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 4492
28.11.2006 21:26:23   
renan
Rija: Renan se privaja na še dva tedna brez možeka in je temu primerno zlovoljna in nezgovorna...user posted image
Bosta  šla na srečanje s tistim velikim avtom spet? Potem bi se mogoče še midva pridružila... ker moja lada niva je bolj tak tak...jo mislim prodat kmalu..

opremljanje stanovanja: jaz tudim sanjarim o opremi najine bodoče hiške. tu se mi ne ljubi kaj dosti vlagat, ker ne mislim dolgo tu živet.  stanovanjski del hiše je že bolj star in ima neracionalno razporejene prostore, zato tudi ne morem kaj dosti naredit. glede na to, kako je zgledalo prej, je zdaj itak mila majka...
delno se  strinjam, da se po stilu stanovanja lahko sodi človeka. en tak tipičen primer sta ena moja soseda, ki imata hišo polno drobnarij, okraskov, neuporabnih premetov, kričeče obarvane stene...takoj vidiš, da sta celo življenje preživela v avstriji in pobrala njihov okus...
najbolj važno mi je v stanovanju, da je udobno, toplo, da ima dušo.
srečica, strinjam se tudi s tabo. stanovanje lahko pove nekaj o človeku, ni pa merodajno.

lp, renan

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
28.11.2006 21:49:14   
srečica
Alo

pa sem se začela še jaz bolj pogosto javljat.
Eh, rija ni panike, saj nisem mislila nič slabega o tebi. Jaz sem samo povedala svoje mnenje in tvojega nisem komentirala. Upam, da mi nisi zamerila. Nisem človek ki bi koga obsajala in pustim da ima vsak svoje mnenje.

Če boš šla kaj v avstrijo pred srečanjem bi te jaz lepo prosila če bi meni prinesla koš za igrače rdeč ali pa moder.  Vseeno. Bolj bi mi ustrezal rdeč ampak če ga ni pa modrega. Če ne veš za kateri koš mislim ti bom javila na kateri strani v katalogu je. Velja?
Pa pumpico če bi mi lahko prinesla na srečanje, ker še ti zdaj nisem poslala denarja.

Aha, srečanje: odločila sem se, da pridem na srečanje, ker bi vas res rada spet videla in spoznala tudi nove punce.

Pa še nekaj slikic. Ostale so v albumu. geslo sreča.

Lepo bi prosila, če bi mi tudi ve katere imate albume poslala gesla na zs, ker bi si jih res rada ogledala.

Rija ti pa kar naredi album s svojim stanovanjem, ker imaš res super hiško. Jupi. Komaj čakam. Obožujem lepo opremljena stanovanja.

Mali pozer:
user posted image

Jaz pa se kopam:
user posted image

Točna na 10. mesecev sem začel hodit
user posted image

Tako pa zlezem v pomivalni stroj
user posted image

Lepo in mirno noč

Darja

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
28.11.2006 22:49:52   
Marogica
Pupe, sem prebrala, da prihajate k meniuser posted image . Za tiste, ki ne veste, kje to točno je, kliknikte na moj "podpis", v rubriki "kontakti" je zemljevid, pa se boste mogoče lažje tako znašle.

Bobika, se že veselim torteuser posted image . Pri meni lahko vsak prinese torto s seboj, vendar pod enim pogojem-kakšen kos mora ostati zame....user posted image

Torej se vidimo...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
28.11.2006 22:52:19   
rija
Tak, mali spi, mami pa dela....se bliža ddv pa moram papirje skup naštimatuser posted image

Renan: verjetno bova šla z laguno, ker mislim iti še na krajši obisk k enemu prijatelju, ki se je preselil v MBuser posted image user posted image  jokam za njegovo preselitev.....tak da žal to pot ne bova mogla pobirat.......

Tinka: steklo je navadno, samo tista folija da videz satinata....lahko pa kupiš tudi satinato, vendar potem ne moreš ustvarjatiuser posted image  Evo, na tej sliki se malo vidi v ozadju.
user posted image

Srečica: pa saj sem ti že enkrat napisala, da nisem zamerljiva user posted image user posted image user posted image  Spoštujem mnenja ostalih, tudi tvoje. A si misliš, kak dolgčas bi bil, če bi vse v isti rog pihaleuser posted image  Bljak, te bi se sama s sabo doma pred špeglom pogovarjala....

Zdaj grem še malo papirje prelagat, pa vmes pogledam, če ste kaj čvekaleuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
28.11.2006 22:53:10   
bobika
Jupi!!!
user posted image  srečica pride!
Rija to steklo sem že imela v mislih samo se še nisem toliko poglabljala v to. Slikice tvojega stanovanja bi tudi mene razveselile in mi dala kakšno idejo. Pravtako tudi od drugih.

Sedaj pa počasi grem spančkati, saj ne vem kako bo noč potekala.

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
28.11.2006 22:53:12   
rija
Ej, marogica.....si me prehitela, sem hotela iti iskat tvoj podpis za lifcsiuser posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
28.11.2006 22:57:52   
Marogica
RIja, fajn bi bilo, če bi mi lahko sporočili, koliko oseb pride, da vam lahko mize pripravimo(vozički vštetiuser posted image )

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
28.11.2006 22:57:59   
bobika
Marogica pa veš, da dobiš največji kos torte user posted image .

Kaj še imaš tista strašila obešena po stropu? Manci se je mešalo ko jih je videla. Imeli smo pa en čas mir, ker jih je tako opazovalauser posted image
Srečica Anže je pa tak luškan user posted image . Pa full so mu laski zrasli od njegovih zadnjih slik ko smo jih videli.

< Sporočilo je popravil bobika -- 28.11.2006 23:03:05 >

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Heroji furajo v pižamah
8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?