tinkamiška
|
Ja poglej no koliko ste naklofale spet je januarski duh tle na RR Kaj je zdej z srečanjem, petek ali četrtek? Jst moram vedet, da se lahko za avto zmenim. Bova prišli z Izo sami, ker moj možek dela kot norc na bajti in nikakor ne more it z nama. Se pa morava zorganizirat gldede prevoza, tako, da si prosim čimporej odločite. Jst tudi hočem pizzo Jst tudi dopoldan ne morem prit na srečanje. Renan, ja fino no, da si ugotovila, da Vladimir nima želodčka brez dna , pa poglej kako spi ta tvoj sinko! Ovčka, ja boga tvoja Lara Upam, da boste hitro zdravi! Rija, jst bi tudi mela CD Sem včeraj po RRju brskala(ker ste ve štrajkale ) in sem našla pri Pupici pri podpisu en link, kjer je posneto kako njen otroček(2 leti) poje dve pesmici, hruško debeluško in kuža pazi in sem ju dala poslušat Izi, pa to je bilo tako veselje, se je tako režala in plesala zraven. A ma mogoče katera kak CD na katerem pojejo otroci? Ker zgleda da je to zakon za našo Izo Nč Lonja, jst vse preberem kar napišete, nč se ne zdej vn fulit AjdaN, kako je z vašimi čestitkami? Jst sem jih pol že nardila, pa IZa pridno sodeluje zraven...zato gre bolj počasi Se ti lakho pridružim glede spanja iz petka na soboto, pri nas spi Iza vsako drugo noč Pa hvala za pohvalo glede avatarja, je bil že čas, da ga malo zamenjam, glede na to, da se je začelo malo bolj mrzlo vreme. Popek, mi bomo pa 3x praznovali. Ker gresta moja dva v Zreče že en teden prej, bomo šli cokumpokum k njim praznovat, potem še z moževimi starši in potem še z prijateji. Bom delala cele praznike, pekla, kuhala, pospravljala Pa sej po mojem mi bo kr fajn. Jana, jst sme hotela za Izo tako postlco, pa me je potem moj možek pegovoril in sva kupila večjo Rija boš pa takole cote obešala na svojo postlo kot jst Zdej mam obe stranici gor, pa postlo obrnjeno tako, da me mali ne vidi takoj. mmetka, jst upam, da bom našla, malo si predstavljam, ampak, ko bo šlo v živo se pa lahko čisto zavozljam Upam, da bom našla, če ne bom pa katero poklicala od vas... Srečica bravo za zobke Popek bravo za samostojne korake Zdej bom pa nehala, bom še vam pustila da kakšno napišete , ko spet ni nobene Lp, Tinka