|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
27.11.2006 8:03:29   
rija
user posted image user posted image user posted image user posted image
Ej Lonja, super, si mi polepšala jutro user posted image user posted image  Kaj jutro, cel danuser posted image

Ja valjda da ti spečem. Pa nič mi cd ne pošiljaj, kar nanj mi speci te tvoje pesmice.
Pa jaz sem tudi ful nemuzikalična.....edino naš ati je pravi Pavarottiuser posted image user posted image user posted image

In škoda, da ne moreta v MBuser posted image user posted image

Tak. Zdaj pa v službo.

...vox populi...

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
27.11.2006 9:56:50   
XXYY
Dobro jutro ali že kar dober dan!

Pri nas smo pa bolančkani z vročino. Začelo se je včeraj dopoldne ko je imela 38,5C, pa sem ji zbila. Pol popoldne pa spet vročina, pa spet smo jo zbili dol. Tako se je ponovilo tudi ponoči, ko je T. namerila kar 39,5C v ritki.
Tako, da se greve danes pokazat k zdravniku, da ni kaj narobe (angina, ušesa,...).

Za v sredo bomo pa še videle, ali prideve ali ne. Ne moram vam obljubit, kako in kaj bo do takrat.

Nč, grem malo še Laro pocrklat. Zdaj je še brez vročine. Do kdaj pa ne vem.

Lp.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
27.11.2006 10:38:20   
srečica
Dobro jutro

joj punce, jaz sem čist pozabila da imamo po četrtkih plavanje in ne bova mogla. Edino če bi se dobile dopoldan. A bi kateri ustrezalo okrog 11?

Ali pa lepo lepo prosim če bi lahko kateri drugi dan. Meni je vseeno kdaj.

Lp

Darja

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
27.11.2006 10:51:07   
rija
Jaz dopoldan nikakor ne morem priti.

Srečica, pa daj spusti enkrat to plavanje.....saj bo še veliko čofotal.....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
27.11.2006 10:51:09   
renan
pozdravljene klepetulje!

midva sva spet sama...

novo je to, da naposled vem, da tudi naš vladimir ima mejo pri hrani. včeraj smo namreč bili pri sosedovih na kolinah in je po kosilu doma, zmazal še toliko bujte repe, da je popoldan pustil pol jabolka s skuto in zvečer pol močnika. človek prvič v življenju ni mogel cele porcije vase spravit..alelujauser posted image user posted image user posted image zadovoljen in sit je spal vse do 7.30...

lp, renan

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
27.11.2006 13:33:46   
tinkamiška
Ja poglej no koliko ste naklofaleuser posted image user posted image user posted image spet je januarski duh tle na RRuser posted image

Kaj je zdej z srečanjem, petek ali četrtek? Jst moram vedet, da se lahko za avto zmenim. Bova prišli z Izo sami, ker moj možek dela kot norc na bajti in nikakor ne more it z nama. Se pa morava zorganizirat gldede prevoza, tako, da si prosim čimporej odločite. Jst tudi hočem pizzouser posted image Jst tudi dopoldan ne morem prit na srečanje.

Renan, ja fino no, da si ugotovila, da Vladimir nima želodčka brez dnauser posted image , pa poglej kako spi ta tvoj sinko!user posted image

Ovčka, ja boga tvoja Larauser posted image Upam, da boste hitro zdravi!

Rija, jst bi tudi mela CDuser posted image

Sem včeraj po RRju brskala(ker ste ve štrajkaleuser posted image ) in sem našla pri Pupici pri podpisu en link, kjer je posneto kako njen otroček(2 leti) poje dve pesmici, hruško debeluško in kuža pazi in sem ju dala poslušat Izi, pa to je bilo tako veselje, se je tako režala in plesala zraven. A ma mogoče katera kak CD na katerem pojejo otroci? Ker zgleda da je to zakon za našo Izouser posted image

Lonja, jst vse preberem kar napišete, nč se ne zdej vn fulituser posted image

AjdaN, kako je z vašimi čestitkami? Jst sem jih pol že nardila, pa IZa pridno sodeluje zraven...zato gre bolj počasiuser posted image Se ti lakho pridružim glede spanja iz petka na soboto, pri nas spi Iza vsako drugo nočuser posted image Pa hvala za pohvalo glede avatarja, je bil že čas, da ga malo zamenjam, glede na to, da se je začelo malo bolj mrzlo vreme.

Popek, mi bomo pa 3x praznovali. Ker gresta moja dva v Zreče že en teden prej, bomo šli cokumpokum k njim praznovat, potem še z moževimi starši in potem še z prijateji. Bom delala cele praznike, pekla, kuhala, pospravljalauser posted image user posted image Pa sej po mojem mi bo kr fajn.

Jana, jst sme hotela za Izo tako postlco, pa me je potem moj možek pegovoril in sva kupila večjo
user posted image

user posted image

Rija boš pa takole cote obešala na svojo postlo kot jstuser posted image

Zdej mam obe stranici gor, pa postlo obrnjeno tako, da me maliuser posted image  ne vidi takoj.

mmetka, jst upam, da bom našla, malo si predstavljam, ampak, ko bo šlo v živo se pa lahko čisto zavozljamuser posted image  Upam, da bom našla, če ne bom pa katero poklicala od vas...

Srečica bravo za zobkeuser posted image user posted image user posted image

Popek bravo za samostojne korakeuser posted image user posted image user posted image

Zdej bom pa nehala, bom še vam pustila da kakšno napišeteuser posted image user posted image user posted image , ko spet ni nobeneuser posted image user posted image

Lp,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
27.11.2006 14:28:16   
shooo
micke, tudi mi2 bi prisle na srecanje!!!!
a nam lahko katera javi na mail ines@podoba.com kje in kdaj se dobimo.prosim, prosimuser posted image user posted image .
lepe pozdrave iz rs!

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
27.11.2006 18:48:14   
KatjaD
AjdaN - midva tudi žal ne moreva na srečanje... smo morale dobit še enkrat. Matic skoraj nič ne spi, v sredo pa dobiva zjutraj še obiske...

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
27.11.2006 18:59:10   
popek
Naš Leo pred stilsko preobrazbo:
user posted image

Leo po stilski preobrazbi:

user posted image

LP.

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
27.11.2006 19:08:35   
liju
Alo!
Da se vam malo javim, pol pa me čaka spet učenje. Danes sma bila z user posted image pri P., ima neki virus v črevesju, zato naše driskice. Ta virus pa lahko traja od enega do dveh tednov in imama dijeto. Jaz upam, da bo čim prej bolje. Danes pa sem še zvedla, da moram naredit povzetek seminarske za maturo do jutri. Jaz sem mislila, da me bo kap zadela, jaz sem si samo temo izbrala, kaj šele da bi imela že knjige doma.user posted image Te sem še letala danes po knjižnici, da sem si knjige našla in zdaj naredla ta zmazek, da bom lahko jutri oddala. V sredo pa imam še izpit iz matematike, nimam pojma kak mi bo šlo skozi. user posted image je spet šel v varstvo, ker žal ne gre drugače, jutri bi mogel it spet, te pa sma se odločla, da bo kar tam ostal, ker bi ga mogla zgodaj že zbudit. Prav hudo mi je, da ne morem bit ob njem, ko se ne počuti OK.user posted image user posted image user posted image user posted image
Nič, grem dalje bulit v knjige!

Aja, srečanje bo te OK V ČETRTEK OB 15.00user posted image user posted image

Daj odločite se da bom vedla!

Lepo bodite dijo!

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
27.11.2006 19:18:01   
tan1
oj punce, naj se vam še jaz malo oglasim kr zdej mam mal časa kr se ati igra z malim mladičkom-dobra beseda rija ni kej.No tak da je mami po celem dnevu mal fraj. Tudi mene zdej zanuma kak se bote zmenle za srečanje ker dan pa še neki mam eno prošnjo če mi lahk kera bolj natančn opiše pot  iz avtoceste kje greš ven in pol naprej al pa gre mogoč ktera iz ce bi lahk šle skup al pa se kje dobile skratka tak da bi blo najlažje.V mb žal že dolg nism bla tak da ne vem če bi še znala sploh do evroparka. Bom pa zelo hvaležna če mi bo kera pomagala.
Popek bravo za samostojne korakeuser posted image user posted image user posted image
Srečica bravo za zobkeuser posted image user posted image user posted image

Ovčka tut jst upam da bosta hitro zdraviuser posted image prav bogi so ko so bolani pa ne ves kak jim pomagat

tinkamiška lahk pa se dobiva in greva skupaj a si za, sej si iz ce a ne

povej če si za.
rija tebi pa tisočkrat hvala za pumpico res je fulllllllllll dobra kak fajn potegne smrklce vn mladiček že zlo boljš diha res hvala
 p.s. a že kej veš če boš šla ta tedn kej čez mejo

No naj bo to za enkrat vse lepo se mejte in lp vsem
morm it kr sta se ati in mladiček že naveličala igrat in mi nagajata

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
27.11.2006 19:33:58   
tinkamiška
Hoj

Jst mam pa eno vprašanje:
koliko časa se dobiva starševski dodatek? 1 leto al več, če nisi zaposlen?

Kaj je zdej z srečanjem? A sploh bo? Kolk vas pride in kdaj, prosim, če se pofočkateuser posted image

Liju
upam, da boste hitro zdravi, baje razsaja trebušna viroza, ampak v večini traja samo 2-3 dni in je lahko zraven še bruhanje, vsaj pri nas v Ce je tako. Hitro se pozdraviteuser posted image

Popek, odlično si ga sfrizirala, no jst je sigurno ne bi znala takole ustrištuser posted image

Shooo, če se bojo punce zmenile kako in kaj glede srečanja, te obvestim na mailuser posted image

Tinka

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
27.11.2006 19:35:17   
tinkamiška
Tan1 si me prehitela, se komot lahko zmeniva in gremo skupajuser posted image

Lp,
Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 4463
27.11.2006 19:39:30   
mayflower
Jst čestitam vsem za vse nove veščine, ki jih vaši otročki osvajajo. žal sem tako vpeta v iskanje službe, gradbena dela, lovljenje tamalega,... da mam zelo malo časa z branje....

V soboto smo pa tudi mi naredili štiri korake. V petek je večkrat naredil po en korak, v soboto pa je bla TV tako zanimiva, da si je moral jo ogledat od blizu. In se je opogumu in kar šel. NO, od sobote pa naredi spet samo po kak korakec, tako da čakamo, da se naše pope malo okorajži.

Neposredna povezava do sporočila: 4464
27.11.2006 20:26:31   
rija
Tak, mladiček spi, mama pa se je končno najedla zelenjavne rižoteuser posted image

Naredila bom dva seznama, enega za tiste, ki pridete na srečanje in enega za tiste, ki kaj rabite iz Ikee ali cd. V ikeo grem ali jutri ali v sredo......

Srečanje:
rija
tinkamiška
tan1
mmetka
liju
????

Ikea-cd:
tinkamiška cd
lonja cd
alenkica stolček
tan1 stolčekuser posted image

Hitro se pofočkajteuser posted image
ž

...vox populi...

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
27.11.2006 20:34:55   
bobika
Hej!

Tako, sedaj pa je res čas, da se pofočkate tiste ki pridete na pizzo!
In kdaj bi se naj sedaj dobile?
Moram vedeti, ker vam spečem user posted image , če jo boste jedle in če bo marogici prav (jo mormo še vprašati), da v pizzerijo prineseš torto.
Mislim pa, da bo tokrat povsem drugačno srečanje, saj naši (vsaj po Manci sodeč) ne bodo več tako pridno sedeli kot so. Tako, da mislim, da bo treba kar sosednjo sobo rezervirati, da bodo imeli malo prostora za bavkanje in njihove vragolije.

Lara naj se hitro pozdravi!
Nino pa tudi! Kaj je ta virus nalezliv? Liju venček ti pa do četrtka verjetno ne bom uspela narediti, ti ga lahko v soboto dostavim?user posted image
Ti Lucija pa se pridno uči.

Pesmice in pravljice: jaz sem jih iz neta potegnila okoli 400. Večina jih je pesmic in so tudi takšne, da pojejo otroški zbori. Nimam jih pa lepo soltiranih. Če katera hoče ji lahko cd zapečem, samo si bo mogla sama malo lepši soltirat pesmice in pravljice.
MAnca zelo obožuje glasbo. Včeraj smo gledali tv (glasbeno lestvico) in se ji je čisto strgalo. Tako je plesala in vriskala zraven.
Tinkamiška So pa od R. Laba veliko melodij, ko dojenčki mrmrajo svoje besed.

Tv tudi rada gleda in vše so ji risanke. Še najraje pa gleda baby Einstaina. Včasih celo celega pogleda, samo moraš biti zraven in ji razlagati, kaj je kje. Ponavadi ji to nastavimo takrat, ko je že full tečna in se je drugače ne da motivirati user posted image . Saj vem da ni ok, tv za otroke, ampak kaj morem, se pa le malo pomiri.

Popek, dobra frizurca pri tamalem!
Tinkamiška na tej slikici pa Iza ni več tako podobna Manci, kot se mi je zdelo takrat, ko je bila še majhna.

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
27.11.2006 20:43:43   
rija
Aja, saj res: potem velja ČETRTEK 15.00 pri Marogici?

Mislim, da ne bo imela nič proti bobikini torti.....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
27.11.2006 20:47:19   
rija
Tinkamiška: a veš, da je to prva soba, ki je modra in MI JE VŠEČuser posted image user posted image  ful dobro špila ta stena in kovinska postelja. Jaz imam podobno posteljo v sobi za goste in pa žametno rdečo stenouser posted image  Pa tudi na tej postelji vedno visijo cunje user posted image user posted image  ker mava v spalnici tako čisto špartansko in ne morem nanjo obesit ničesar....user posted image
Res mate lepouser posted image

Jaz dam veliko na notranjo opremo in si tudi naredim sliko o ljudeh, ko vidim njihov dom.....

Dajte punce, dajte naredit kakšne albume vaših gnezdecuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
27.11.2006 20:48:46   
lifcsi
Halo! Mi pa še niti slučajno nismo zaspani, pa smo le slabo urco spali čez danuser posted image . Ne vem, kaj hoče ta naša miška uvest, da se bo podnevi igrala z mamico, ponoči pa z atijem?
No, tudi mi bi prišli na srečanje v MB, samo bi morali izvedeti kdaj - četrtekuser posted image , petekuser posted image Nam bi malenkost bolj odgovarjal četrtek, sicer pa je vseeno.
Grem se še jaz igrat.
Vam pa mirno noč
Livija

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
27.11.2006 20:50:58   
rija
lifcsi: saj mislim, da so punce itak predlagale četrtek user posted image  te dam na seznam?

...vox populi...

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
27.11.2006 21:12:44   
tinkamiška
No, zgleda, da bo srečanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Rija, meni je bla tudi ta barva všeč,samo sem se zdej modre res preobjedla in v novi hiški ne bom več mela modrih sten...v nobeni sobi. Mi je drugače tudi všeč taka žametna rdeča, samo sem se pač odločila, da bom dom uredila po feng šuju in rdeče ne priporočajo v tako velikem obsegu kot je stena. Po vsej verjento si bom nardila bolj rustikalen videz(ampak bolj v nežnih tonih). Sem pa vesela, da je komu všeč moj domekuser posted image

Ko bo hiška vsaj malo za pokazat jo bom pa poslikala, pa nardila albumčekuser posted image

Vas pridem še jutri prebrat.

Lahko noč!

Tinka

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
27.11.2006 22:16:14   
shooo
evo se jaz se prijavim za  srecanje.komaj cakam. sploh ce bo bobika spekla torto!pa tudi ce ne, bo prav.
tinka  res imate luskano spalnico.mi smo se tudi odlocili da bo novi dom v bolj umirjeniih tonih kot staro pa nas je vseeno spet malo zaneslo.heh, nemorem kar tak iz svoje koze.
pri nas je sicer vse po starem : se pravi ok.nezka se ni pobrala nobenga virusa in z zobki ni ni bilo nobenih tezav.ima joh ze 6.
zadnje dni trenira dvigovanje na nogice ob opori, drsanje po riti, razmetavanje vsega kar doseze, klicati mamauser posted image in tata, ponavljati za mano NE NE, sama jesti jogurt, trgati madino..in ostale zivljensko pomembne vescine...
eto, upam da bom se utegnila te dni polukati na rr, sam vseeno bi bila hvalezna ce mi javite na mail kdaj se dobimo. jaz sem v vsakem primeru za.
upam da nas bo cim vec.
lp

23.1.06-Neža
21.4.08-?

Neposredna povezava do sporočila: 4472
27.11.2006 22:18:20   
liju
Rija:Jaz bi spet imela nekaj iz Ikeje. Pomoje nas imaš že pol kufer, da drugič več raje sploh ne boš povedala da greš goruser posted image user posted image .Samo res, mi je prav nerodnouser posted image

Ti pošljem na ZS! Kaj si preverla za din, din?

Hvala bobika za vspodbudo pri učenju, tudi tebi obilo volje, pa hvala za lepe želje za mojega Ninota. Ni nalezljivo, pa te bi že midva tudi bila v driski, če že en teden traja to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Za venček pa ni problema, ne rabiš se trudit, če ti ne gre z časom skozi, pa ga bomo kupli, pa mi boš naredla drugo leto.

Tinkamiška, pa tebi tudi hvala za lepe želje za mojegauser posted image Tudi meni je lepa spalnica, obožujem modro.user posted image

Popek:Kakega lepe čupavčka imate doma! Full lepa frizurca, zdaj pa zgleda že starejšiuser posted image user posted image user posted image

Nič, grem jaz zdaj malo kile nabirat, celi dan stradam, ker nimam časa, zdaj pa njam. Jutri pa bom že iskala metode za hitro hujšanje!user posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko noč!

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

Neposredna povezava do sporočila: 4473
28.11.2006 11:31:13   
srečica
jaz pa sem žalostna.... user posted image , ker ne morem na srečanje. Ob 16 morava biti že na ptuju na plavalnem tečaju. Tako, da punce lepo se imejte in žal mi je da ne morete prestavit uro ali celo dan. Če se da kaj spremenit mi javite.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
28.11.2006 11:59:38   
lifcsi
Alo, alo - nas je megla skrila, jaz še vedno ne vidim niti do ceste.
Rija Ti naju ali nas (mogoče pride tudiuser posted image ) kar daj na seznam, čeprav bomo verjetno bolj kratki, ker imamo še za porihtat neke stvari. Katera picerija je že to, da bom vedela kaj iskati?
Modre steneTudi moja soba pri mami je prepleskana na nekoliko svetlejšo modro in kombinirana s svetlo turkizno zelenomi dodatki. Ti barvi sta mi dolgo časa bili zakon - a soba se mi je kljub temu zdela zelo mrzla, kot da se nikoli ne bi mogla segreti, zato se se odločila, da si tako modro laguno ne bom več Omislila. Sedaj imamo tudi mi malo po feng shuju - odtenki rumene, oranžne in počutim se prijetneje. Opažam pa, da se mi okus zelo hitro spreminja, in danes bi si že spet drugače uredila stanovanje kot pred 3 leti - pa ne nekaj ultra moderno.
Livija

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?