|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
27.11.2006 13:19:29   
Nenya
Srečanje user posted image user posted image user posted image user posted image , jesssssssss, se bom potrudila da pridem in da ne zamudim, mojčika fajn datum in ura.
Dobrodošle vse novinke in user posted image user posted image user posted image .

Barba je res pridna kolokvije dela, cunjce šiva - supermami je.

Zvezdica Marcel ni edini brez zob, Mina bo v sredo 8 mesecev pa nima še nobenega (moj bratranec jih je dobil šele pri 14. mesecu!!!), je sicer mal bolj sitna in vse tlači v usta in si dlesni drgne, a to počne že od 6. meseca tko dauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Moji 'ljubi' sorodniki so vsi zeli blizu, 5 min stran in tko smo kar veliko po obiskih, ni pa vedno fajn. So mi tamalo naučili brbrbrr delat in pri tem obilno 'škrofit', zdaj tudi kaže jezik. Kašen bravo bravo se ji posreči, ponavlja besede in pa postale je kar mal zahtevna, hoče mojo pozornost, sedela bi lahko, kar se tiče mišic, a velikokrat pozabi, ko se zamoti z igračo in se kar nazaj vrže. Tudi vse grabi karkoli je na dosegu rok in vse roma v usta

Blagor vam, ki ponoči že ali še spite. Meni se zdaj po 2x zbuja (je že celo noč prespala) in se hoče dojiti, ne vem kako bo ko bo imela zobe, ker me že zdaj ščipa z dlesnimi, če ji rečem ne! me ali ne jemlje resno ali pa zelo užaljeno zajoka - ma katera podobne probleme?

Kar se tiče gurmanskih užitkov mi tudi bolj delamo zelenjavo, poham ne ker pol vse smrdi, rada delam zelenjavne juhe, še posebej iz buče zdajle pašejo. Tudi kitajsko delamo, kdaj pa kdaj indijsko in mehiško. Iz Lise sem pa dobila en super recept za kraljeve mesne cmočke, ki so fenomenalni, mesni cmočki v omaki s kaprami. Tko fajn recept je da bi res rada vedla s katere lise je, ker mi ga je dala kolegica pretipkanega, ga katera pozna?
Zame je itak božič najlepši čas ker si dam duška s piškoti, moji najljubši so cimetove zvezdice.

Ankica pazi na roko, se hitr te stvari zgodijo, res upam da se vidimo v čimvečjem številu (na koncu pa nama ne bo zneslouser posted image user posted image )
Fajn se mejte

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
27.11.2006 19:30:23   
eya
Dober večer!

Midva pa sva imela danes na obisku Žigovo babico in prababico in smo se imeli prav fajn. Čez vikend je bilo pa tudi luštno, samo mal preveč sem pojedla user posted image Mah, saj bo...zdaj bo cel december veseli, skoz se bo nekaj peklo in jedlo

Našemu malčku se je apetit povrnil, sem pa opazila, da zelenjavo mnogo raje je, če dodam na koncu žličko kisle smetane. Ja, pa če je piščanec/puran notri, mu tudi gre bolj v slast user posted image
Fajn  za srečanje, midva prideva (če ne pride kaj vmes)...user posted image

Krista28-do sedaj smo se itak samo enkrat videle-no, tokrat se vidimo ob 12ih. Se pa vidimo s čvekami iz Mame en teden prej, pa bova takrat z Mojčiko lahko rezervirale par miz, če se vas bo več javilo (upam), da pridete.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
27.11.2006 21:01:20   
barba
Ojla,
super mami tuki.user posted image user posted image user posted image  Sem pršla zdajle s kofetom na RR, ker morem dons še seminarsko pisat. Jutri ne bom tok super zgledala - beri, kot bi me povozil vlak.user posted image  Sej sem si sama kriva, ker nisem prej doštudirala.user posted image  Bo že!

Moji domači so 30km stran, tašča pa nadstropje nižje.user posted image Naši pridejo bolj poredko na obisk, ker je doma kmetija in je vedno kaj za delat. Gremo pa mi skoraj vsakih 14 dni na obisk za celo popoldne. Je pa super fajn med vsemi kravami, mački, še kure se najdejo, konji in pes.user posted image  Pol ZOOja.user posted image

Nenya - sej boste spali ponoči ... enkrat.user posted image  Sem mal zlobna, sam mi tud ne spimo. Sicer ne jokamo in se ne nosimo, samo luč morem prižgat. Pol pa Meta poje, cvili, ploska kakšne pol ure in nazaj zaspi. Da o tem, da moj user posted image  nč več ne sliši nočnih arij sploh ne govorim.user posted image  Zjutri pa pravi, joj Meta kok ti pridno spiš ponoč.user posted image user posted image user posted image  Aja, ko dokončam ti pošljem kakšno sliko.

Grem veselo na delo.user posted image

Lahko noč, barba

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
27.11.2006 21:20:53   
ČebelicaMaja
Pozdrav vsem! Evo Barba, zleda, da sva na isti valovni dolžini, tud jaz sem s kofetom na RR, preden grem končat seminarsko in še enkrat ponovit- v sredo imam namreč izpit in seveda je malo prej vedno panika. Jaz sem sicer že doštudirala, pa se vedno najde še kaj, kar je treba narestuser posted image user posted image  Imam pa srečo, da se je naša zahtevna princeska tako umirila, da vsaj redno hodi spat (ob 20h), da se potem lahko učim, pa še moja mami mi pride pred izpitom pomagat, da lahko zjutraj malo potegnemuser posted image  Čez dan je pa itak skoz akcija, tko, da sploh ne morem nič narest.

Sem pa predvčerajšnjim svoji dala keksolino od Milupe, pa jo je ful zaprlo- ne vem, a je to normalno, al samo našo "ta dobre" stvari zapirajo?

Grem na delo, lep pozdrav!

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
27.11.2006 21:25:12   
*zvezdica*
O barba ko si ti pridna! Jaz vas prav občudujem punce, da lahko zraven malih še tolk naredite. Jaz se kar ne morem spravit, da bi začela diplomo pisat (pa ne začela, nadaljevala). Bi rabla eno ornk brco v rit!

Nenya, tud mi ponoči (še) ne spimo. 2x je obvezno treba kaj na hitrco prigriznit (brez zobuser posted image ), pa ene 3x je trebo lučko prižgat pa mal pobožat (to je par sekund, ampak zbudi te pa vseeno). Tud jaz se sprašujem, kdaj bo temu konec!

Eya, tud jaz Marcelovi hrani velikokrat dodam mal kisle smetane in se mi zdi, da mu okus ful paše.

Srečanja se že ful veselim! Komaj čakam, da vidim v kakšne korenjake in korenjakinje so že zrasli naši malčki. Upam, da ne pride kaj vmes! Za enkrat sem jaz zraven!

Danes smo imeli pa družinsko striženjeuser posted image ...vsi trije smo šli "pod škarje". Marcelu se je prav imenitno zdel, ko je sedel z garfieldovo palerinco ovit. Prilagam eno slikico nove frizurce!
user posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
27.11.2006 21:33:35   
*zvezdica*
Kje pa je Mojčika dons? je prav čudno, ko se nič ne javi!

Marcel in Zarja

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
27.11.2006 22:32:44   
mojčika
Z levo nogo vstala, ponoči skorajda ne bruhala, cel dan me že šravfa, dan se je podiral ob vsakem koraku, hudič je mel mlade, zdaj pa se mi postelja prikazuje...jutri spet z vami, lepe sanje

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

Neposredna povezava do sporočila: 1532
27.11.2006 22:51:56   
eya
Joj user posted image user posted image user posted image  Sem že vse napisala, pa sama zajuser posted image

Mojčika-upam, da bo jutri boljeuser posted image  A MM je v redu? A si se tega nalezla od moža?

Marcel-luškana frizurcauser posted image user posted image user posted image

ČebelicaMaja-Žiga je jedel do sedaj navadno riževo, pa tisto s koruzo in z banano, pa je vse ok prenesel. To s keksom pa bomo zdaj kmalu sprobali (čakam "magičnih" 8 mesecev-ko bomo začeli jest vse po vrsti). Sem pa zadnjič kupila Milupino za lahko noč-tisto v temno modri škatli (sem jo do sedaj videla samo v Mullerju) in šele doma ugotovila, da je notri tudi med, zdaj pa je ne upam dat Žiguuser posted image  A je katera že dala user posted image  med?

Zdaj grem pa spat (pridne tiste, ki se še učite, delate seminarske, šivate ali izdelujete nakituser posted image )...

Lahko noč.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
27.11.2006 23:49:48   
DeVilla
Ojla aprilke!

Vidim, da tudi vaši malčki kar pridno jejo gosto hrano.. Naša tamala je mahnjena na sadne kašice, najbolj ji gredo v slast kombinacije jabolčne čežane in banane, pa en hruškov kompot imamo k ji ful paše.. Drugač jo je pa tašča med vikendom nafutrala z govejo juho s ful korenja pa zmečkanimi knedljni, pa mi je cel dan jokala pa bila nemirna.. Pa kako naj dopovem starim mamam, da mala še ne prenese knedlnov iz pšeničnega zdroba??!!?? user posted image   Kar se zelenjave tiče, je bolj tak tako - krompirjev pire ne gre po grlu, pa da si bog, zmečkana cvetača pa korenje pa je kar šlo.. Polento naredim na vodi z malo soli, potem pa jo prelijem z adaptiranim mlekom - to ful rada poje..

Drugač je pa Lucija pridna, cel dan se veselo premetava in kotali po stajci, ima dva zobka, podnevi spi bolj malo - po obrokih, zato pa zvečer redno zaspi okoli 20h in se ne zbudi do 6.30 (pa še to samo zaradi alarma in ko taveliko piko v vrtec spravljamo user posted image ).. Brina jo ima zelo rada in vedno poskrbi zanjo, ko joka, ker ji je npr. duda ušla.. Ful sta luštni skupaj..

Uživajte v tem lepem jesensko zimskem vremenu!!! user posted image

Lp, DeVilla user posted image

BTW:
maychika - ti je že uspelo kaj uresničiti, kar smo se naučili na tečaju?? user posted image

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
28.11.2006 9:01:44   
mojčika
Dobro jutro dekleta...

mojemu stanju ni kriva bolezen, tudi mož ni zbolel, stvar je še vedno na tem, da ne morem spati in mislim, da je zdaj to že obdobje hude krize...zjutraj sem povožena, ponoči se zbujam, ker tako živo sanjam, nič slabega, a ne znam ločit med tem, ali je res ali samo sanjam, so čisto običajne stvari, tako, da bi vse lahko bilo tudi res....samo tiste sanje s 23.000.000,00sit so me pa odpočileuser posted image

Danes pa je mož tako glasno prikorakal v sobo, ko je odhajal v službo, da je zbudil MM, prvič v vseh mesecih ji mleko ni bilo dovolj, da bi zaspala nazaj, je verjetno prav čutila, da komaj še gledam...no po eni uri in 15 min se je vdala še za 1 uro...

Sem pa včeraj šla z njo dopoldan spat in sem bila potem čist povožena, prismodila sem kosilo, polila sok po celi kuhinji, pomila 3X, pa se je še limalo, maček se mi je na hodniku pred vrati poscal, da mi je pokazal, da je moral pa preveč časa držati, ker gospodiču pesek ne diši, ga vozim ven kot psauser posted image , potem je MM z glavo treščila ob tla, ............in tak user posted image  dan je bil, potem pa sem moža prosila, da popokamo in gremo k njegovim na obisk...

Bodite lepo, danes upam na to, da sem vsaj malo vstala z desno nogouser posted image

< Sporočilo je popravil mojčika -- 28.11.2006 9:04:09 >

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
28.11.2006 9:24:04   
Marelica
Dobro jutro v megleno jutro!

Ah, mojčika, saj bo danes bolje. Tudi jaz imam kdaj tak dan, da bi najraje kar tamalo na OFF nastavila in se spokala spat. No, ker tisto taprvo ne gre (še nisem ugotovila, kje ma ta gumb za izklop), ga pač cel dan lomim. Pa po možnosti takrat ravno še kdo na obisk pride za piko na i.
Ja, to s kroničnim nespanjem je pa resuser posted image . Daj, začni mogoče loto igrat, pa boš večkrat o kaki sedmici sanjala user posted image .

Vse, ki ste tako pridne na faksu in seveda doma z user posted image , SVAKA ČAST!!! Jaz si sploh ne znam več predstavljat, kako bi lahko to dvoje združila. In seveda user posted image user posted image user posted image  za vse položene kolokvije in izpite! BRAVOOOO SUPER MAME!!!!

Marcel, super frizurca!!!!

Tudi naša Katarina je še v klubu brezzobih. Ja in nič ni videt, da se bi kmalu ven izpisalauser posted image .

Aja, mi imamo pa obojni babici in dedka 50 km stran, vsake v svojo smer. In se res ne vidimo nevemkako pogosto. Stvar je v tem, da tudi mi kot družina kdaj potrebujemo vikend samo zase in se ne obremenjujeva več s kakimi zamerami. Seveda pa gremo tja ob vseh osebnih in tudi državnih praznikih. Moja starša sta penzionista in nas kake 3x na mesec obiščeta kar med tednom, pri tašči in tastu pa kak vikend. Ampak res ne tako zelo pogosto. Mi paše tako, kot je!!! No, je pa res, da sva s tamalo poleti večkrat šli skupaj za atijem v službo, vzeli avto in se peljali k mojim staršem za čas, ko je ati delal.

Grem tamalo skopat...

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
28.11.2006 9:31:45   
miaxxx
Jutro!

Mojčika... tudi sama sem imela hude probleme s spanjem. En mesec po porodu se je začelo in je trajalo 4 mesece in še zdej je kakšna slabša noč. Meni se je zgodilo da tudi po 3 noči noči skupaj nisem spala niti pol urce... podnevi prav tako ni šlo zaspat... potem pa sem eno noč recimo spala 3 ure v presledkih, potem pa spet par noči nič...mislila sem, da se mi bo zmešalo, podočnjaki do kolen... Groza. Največji hec je bil, da je pa Anže ful lepo spal, fant tudi, jaz pa... Šlo je tako daleč, da mi je zmanjkalo mleka... tako, da sem pol veliko ležala in počivala, da sem ga lahko vsaj dojila. Ker sem bila že čist na koncu z živci in že kar precej depresivna od nenaspanosti, sem klicala svojo zdravnico, ki pa mi je glede na to da ga polno dojim odsvetovala tablete za spanje in mi priporočila obisk pri psihiatru. Tudi sama sem vedela, da je vse skupaj v glavi, a to je najtežje pozdravit. Veliko mi je pomagal fant, ki je kljub službi naslednji dan večino noči prebedel z mano. Tega mu ne bom nikoli pozabila!!!
Veliko stvari sem naredila v tej smeri, da bi se moje spanje normaliziralo, a od vsega mi je najbolj pomagalo, da sem sama sebi priznala vse stvari, ki so me težile... vse skupaj se je začelo nabirati v meni že pred porodom, potem se je samo še stopnjevalo... ne bom šla v detajle, ampak sem pač očitno tak tip človeka, da me določene stvari in vtikovanje drugih (tašča, mama...) ful ful motijo, čeprav mi vsi želijo samo dobro... Zdej je kar vredu, še zmeraj pa zvečer ne zaspim, če ne berem kakšen preprost roman.
Fant pa pravi, da ima najbrž vsaka ženska po porodu takšne ali drugačne težave, saj je rojstvo otroka nekaj tako velikega in zahtevnega, da drugače sploh ne gre, pa še hormoni naredijo svoje...

Evo, to je moja izkušnja. Samo tolko, da veš da te ful razumem in ti držim pesti, da boš imela čimveč prespanih noči!!!

LP

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
28.11.2006 10:33:36   
mojčika
miaxxx hvala za tolažilne besede, vem, kaj si hotela povedat in tudi jaz vem, da je vse v glavi, me res tare nekaj stvari, tudi sanje in misli pred spanjem so povezane izključno s tem...večinoma me skrbi za MM in moža...povezava pa je služba...čez en mesec bom zvedela, če jo obdržim, sem že pravila, res jo potrebujem, sva čisto zakreditirana...problem je v tem, da če grem takoj po novem letu delat, pomeni, da jo bo en teden dopoldan imel mož, drug teden tašča...strah me ni za taščo, ampak za moža, sem vam že večkrat pisala, da se zaradi sladkorne večkrat zbuja nepriseben, ali vsaj ni sposoben poskrbeti zase, kaj šele za MM, sicer mož pravi, da bo tisti teden še posebej pozoren, ma če zaspita le za pol urice, lahko gre vse narobe...vrtec ne pride upoštev, tako majhnih ne jemljeno, niti denarja trenutno ni za jasli...želje po službi, pa hkrati želje, da bi lahko ostala doma, potem šla delat dva meseca in spet počitnice, takrat bi bila MM stara leto in pol, že dovolj za v vrtec...

Mogoče kompliciram, sem že večkrat ugotovila, da juha ni tako vroča, kot se skuha, ma vseeno, da bolj ko se bliža dan, bolj me bremeni, kako se zmenit...če službe ne bo več, bo pa spet hudo...

Se se bom pomirila, to sem si že večkrat dokazala, nisem paničar, strah me pa zna vsake toliko razjedat, sej mine prej ali slej....

*zvezdica* kakšne copatke ima Marcel, rabim nekaj za MM, pa ne najdem nič ustreznega...

Nove dobrodošle, ker smo zgubile kar nekaj starih, Halena mi je pisala, da enostavno ne najde časa, samo Halena lumpa, sem te že zasledila, da nas berešuser posted image

No zdaj pa kuhat, pri nas bo kar zelenjavna mineštrca s korenčkovimi makarončki...user posted image

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
   RE: APRILKE 2006
28.11.2006 10:45:32   
mojčika
Nace, rojen 29. 03. 2006 (kajča,Klavdija, roj. 13.02.1978, specilaistka za mednarodno poslovanje, bodoča magistra znanosti  )user posted image

rojstvo: 52cm, 3260 g
1. mesec: 54 cm, 3980 g
2. mesec: 59 cm, 5070 g
3. mesec: 62 cm, 5800 g
4. mesec: 64 cm, 6400 g
5. mesec: 65 cm, 7060 g 
6. mesecev: 7500g in 67 cm

Mina, 29. 3. 2006 (Nenya, Neva, 2. 11. 1979, prof. ang. bodoči magister)  user posted image

1. rojstvo: 3200g
2. 2,5 mesec: 3730g
3. 4. mesec: 5340g
4. 5. mesec: 6000g
5. 6,5 mesec: 6400g, 67,5 cm

Tia,  31. 3. 2006 (maychika, Maja, 21. 3. 1979, diplomirani upravni organizator)  
user posted image
ob rojstvu: 3500 g, 50 cm
1,5 meseca: 4980 g, 57 cm
3. mesece: 6880 g, 64 cm

4,5 meseca: 7810 g, 67 cm 
6. mesec: 9000g, 69 cm

Žiga, 1. 4. 2006 (Eya, Vesna, 14. 11. 1979, dipl. biolog)  user posted image

ob rojstvu: 3400g, 52cm
1. mesec: 4390g, 54cm
3. mesec: 5800g, 61,5cm
5. mesec: 6650g, 65cm

6,5 meseca: 7090g, 66,5cm

Maya Marina, 4. 4. 2006 (Mojčika, Mojca, 22. 3. 1976, prof. slov. jezika, vaditelj plavanja)    user posted image

1. 3890g, 52cm (rojstna teža in višina) 
2. 1. mesec: 4600g, 56cm
3. 2. mesec: 5650g, 59cm
4. 4. mesec: 6750g, 65cm

5. 5. mesec: 7400g, 70cm
6. 6,5 mesec: 8660g, 71cm 

Katarina, 7. 4. 2006 (Marelica, Barbara, 29.8.1979, univ.dipl.ing.agr. )    user posted image

roj.: 3260g, 48cm
1m: 4280g, 53cm
2m: 5450g, 56,5cm
3m: 6430g, 61cm
4,5m: 7430, 64 cm
6. m: 8300g, 68.5cm

Melissa,  7. 4. 2006  (flecker1,Valerija, 20.5.1977, slaščičarka) user posted image

1. 3100g, 49 cm - rojstna teža in višina
2. 4090g, 53 cm - 1. mesec
3. 4780g, 56 cm - 2. mesec
4. 5780g, 61 cm - 3. mesec

5. 6500g, 64 cm - 4. mesec
6. 7845g, 68cm - 6. mesec

Neli, 9. 4. 2006 (livia, Maja, dipl. ekonomist)
user posted image

1. 2780g, 49cm - ob rojstvu
2. 3330g, 53cm - 1 mesec
3. 4110g, 56cm - 2 mesec
4. 4990g, 60cm - 3 mesec

5. 5900g, 63,5cm - 4.5 mesec
6. 6420g, 67cm - 6. mesec  

Meta, 9. 4. 2006 (barba, Barbara, 25. 1. 1981, bodoči prof. fizike)   user posted image

rojstvo: 3690g, 54cm
2. mesec: 4920g, 59cm
3. mesec: 5690g, 62cm
4. mesec: 6600g, 65cm  
5. mesec: 7215g, 67cm

6,5.mesec: 8500g, 71cm

Rene, 10.4. 2006 (DrejcDrejc, Andreja, arhitektka)  user posted image

rojstvo: 2950g, 48cm
1. mesec: 3900g, 53cm
2. mesec:4950g, 56cm
3. mesec: 5600g, 60cm

5. mesec: 6900g, 68cm
6. mesec: 7300g, 70 cm

Marcel, 10. 4. 2006 (*zvezdica*, Urša, 12. 9. 1977, sociologija- kadrovsko menedžerska smer) user posted image
 rojstvo:  2950g / 49 cm
1.5 meseca:   4190g / 55 cm
2.5 meseca:   5770g / 62 cm

5. mesec: 7340g / 66(68) cm
7. mesec: 8060g, 69cm

Ajda,  11. 4. 2006 (halena, Helena, 15. 12. 1977, zobotehnik)
  user posted image

rojstvo: 3040g, 52cm
1. mesec:4325g, 55cm
3. mesec:5620g, 60cm

5. mesec: 6510g, 63cm  
6. mesec: 7225g, 65cm

Hana Ela, 13. 4. 2006 (ČebelicaMaja)user posted image
7. mesecev: 8770g, 69cm

Blaž, 15. 4. 2006 (ksenija., Ksenija, 24. 8. 1975, gradbeni tehnik in vaditelj plavanja)    user posted image

Rojstvo: 3480g, 49 cm
1. mesec: 4300g, 54 cm
2. mesec: 5180g, 57 cm
4. mesec: 5940g, 61 cm
5. mesec: 6520g, 62,5 cm 
6,5 mesecih: 7410g, 67,5cm

Manca, 20. 4. 2006 (2mak)   user posted image

ob rojstvu: 3910g, 52 cm
1. mesec: 4710g, 55,7 cm
2. mesec: 5300g, 57,1 cm
3,5. mesec: 6170g, 61,6 cm

Anže, 25. 4. 2006 (miaxxx)user posted image

ob rojstvu 3600 g, 53 cm
1.mesec - 4260 g, 56,5 cm
2.mesec - 5410 g, 60,5 cm
4.mesec - 6540 g, 64,5 cm
5. mesec - 7040 g, 67 cm
6. mesec - 7360 g, 69 cm

Lana,  26. 4. 2006 (rozica11, Špela, 11. 1. 1979, univ. dipl. ekonomist) 
user posted image
rojstvo: 2680g, 48 cm
1. mesec: 4100 g, 54 cm
2. mesec: 4700 g, 58 cm
3. mesec: 5975 g, 61 cm

4,5. mesec: 6700g, 64 cm
6. mesec: 7580g, 68 cm

Gaber, 27. 4. 2006 (maja979, Maja, 11. 6. 1979, zdravstveni tehnik)  
user posted image
1. rojstvo: 3450g, 53cm
3. mesec: 5980g, 64cm

4. mesec: 6700g, 69cm
5. mesec: 7680g, 72cm 

Kristjan, 28.4.2006, (Krista28, Tatjana, 8.10.1974, ek. tehnik) user posted image

rojstvo: 3900g, 53 cm
1,5 m: 5800g, 59cm
2,5 m: 7080g, 63cm
3m 1t:    8050g , 66cm
4,5 mesec: 9100g, 70cm
6. mesec: 9900g, 72 cm

Kristina, 3. 5. 2006 (Ankica, Andreja, 11. 6. 1979, prof.  geo. in zg.)   
user posted image
Rojstvo: 3090g, 50 cm
1. 4400g, 53 cm
2. 5570g, 58 cm
3. 6150g, 61cm
4. 6690g, 65cm
5. 6950g, 66cm
6. 7430g, 69cm  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
28.11.2006 10:54:58   
eya
mojčika, se mi je kar zedlo, ko sem brala tvoj post o nespečnosti, da bo to kaj v zvezi glede službe... Ma, to je res grozno, tako zgodaj it v službo nazaj in malo pustit možu, ki je sam kar hudo bolanuser posted image  Ampak, sem sigurna, da se bo vse lepo poštimalo, saj imaš vajine starše blizu, pa boste že tako skombinirali, da bo za vse lepo in prav. Držim pesti, da se vse lepo izide.

Mene pa tudi gotovo še čakajo neprespane noči, ko bom sama iskala prvo službouser posted image  V moji stroki jo je tudi kar težko najtiuser posted image

Halena, tudi jaz sem se spraševala, kje si, sem pa tudi jaz zadnjič videla, da nas berešuser posted image  No, ti le daj, a še kdaj kaj napiši, da bomo videle, kako sta kaj z Ajdo...

Lp!

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
28.11.2006 11:26:17   
*zvezdica*
Mojčika, totalno razumem kaj se ti dogaja. Lahko rečem, da sem tudi sama šla skoz nekaj podobnega pred nosečnostjo. Sedaj sem se nekako pobrala in samo trkam, da se ne ponovi več. Sem pa prav zaradi tega hodila k bioenergetičarki in lahko rečem da mi je ful ful pomagala. Je pa čisto tako kot je rekla miaxxx, vse je v glavi! Samo to je fora, da je to natežje "pozdravit". Ne moreš vzet tableta in ti je pol OK. Veš, da je vse v glavi ampak ni tko easy kar preklopit in mislit, da je vse OK. Noči so pa najbolj pasje, ker itak vse stvari še 100x bolj črne zgledajo! Jaz upam, da se ti vse skup čim prej poštima...nikol ni tako črno kot zgleda! Po navadi se vse poklapa in so stvari tako kot morjo bit! Boš vidla, da bo še vse OK!

Tole kar ma Marcel na sliki obut so pa čeveljčki iz Pikapolonice. Pa mi niso ravno waw. Se mi zdi, da mu kar mal noga švica v njih. Jih ma itak samo za ven. Doma smo pa kar v štumfkih. Mu ne tlačim nobenih copat gor.

No zdej pa šibava na plavanje. Se pol še kej javim!

Marcel in Zarja

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
28.11.2006 14:01:59   
maychika
Oooo, devilla...hi hi hi...js pa še gledam...hi hilej Brina pa Julija. Kako znano se mi zdi. Dobrodošla. No, kar večkrat se pridruži.

Hja, zaenkrat mi ne rata kaj dosti uresničiti, ker se moj dragi takoj za računalnik zasidra in raziskuje nove fore in trike ipd. Tko da bom mogla počakat, da VSE pogrunta, pol bom pa itak tolk neumna proti njemu, da me bo vse minilo...hi hi hi. Pa tebi...ti je že uspelo kaj?

Mojčika...upam, da se počutiš kaj bolje... Jaz sem se pa kar hitro navadila s Tio še naslednjo rundo poležat...Sicer ni fer, ker ona zaspi (ko jo jaz uspavam) in preden jaz zaspim, se ona že napol naspi...ampak paše pa ko user posted image . Sicer pa se bo vse skupaj boš videla...kar samo od sebe rešilo. Poskusi se čim manj obremenjevati, čeprav je to težko.

Ja marecel...frajer in pol si ni kaj... Tia ti ploska user posted image

Toliko za zdaj...moram it kuhat. Bom delala goveje zrezke v omaki.

LP, Maja

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
28.11.2006 20:38:46   
eya
Smo skoraj na drugo stran padle-no, zdaj pa gremo spet na vrhuser posted image

Maychika-a ti poznaš Devillo-se spomniš, ko sem te na srečanju spraševala, če poznaš eno tvojo soimenjakinjo iz Loke? No, DeVilla je njena svakinja, tako da mogoče poznaš tudi Majo...Pa o kakšnem čudnem tečaju vidve govoritauser posted image

user posted image

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
28.11.2006 20:50:36   
mojčika
Hi hi Maychika mene tudi firbec matra...

Dan je minil brezuser posted image , hvala bogu, celo spala sem eno uro, a ko se je MM zbudila, bi dala ne vem kaj za še eno urco...

A katera gleda Piramido, moj mož to gleda, meni je itak čist mim, no hotela sem to, a so ti ljudje, no razen Tine, res čist čez les, groza groza....

Nočko vsem

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
28.11.2006 20:53:44   
*zvezdica*
He he, saj na koncu ugotoviš da itak tri četrt RR-ovk poznašuser posted image . Tud jaz sam kar nekaj kolegic tu gor "odkrila"user posted image .

Zdej pa mene tud že firbec matra kaj mate to za en tečajuser posted image .

Danes sva šala pa  možem v kitajsko na kosilo, mali pa je jedel že prej doma....ampak kaj hujšega, da midva jeva mladi gospodič pa da bi samo gledal. Je bil takoj ogenj v strehi. Se je na ves glas drl njama njama, tako da je dobil mal rižka in je bil ful navdušen..pa še mal sojinih kalčkov je zraven pozobal. Je sedel v stolčku za otroke in se ves čas tako firbčno oziral naokoli, da je skoraj ven padel. Najbolj zanimivi so mu bili pa ljudje pri sosednjih mizi...je sledil vsaki vilici, ki so jo nesli v usta. Firbec mali!

Mojčika, si že kaj bolje??

Marcel in Zarja

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
28.11.2006 20:55:24   
*zvezdica*
he he Mojčika, sorry...si se vmes "prikradla"...pa nisem vidla!

Tud jaz imam prižgano TV in gledam Piramido...katasrofa!

Marcel in Zarja

Neposredna povezava do sporočila: 1546
28.11.2006 21:15:50   
Krista28
Živjo,

Tud jst sm pred kakimi dvemi tedni prvič po porodu kitajsko jedla. Sva si jo s kolegica kar domov naročile. Prej sva jo pa z mojim kar pogosto jedla.

Zdele se pa odločam da bi šla na orbitrek (imam kar nekaj kg za zbit, pa mi ne ratuje najboljš) pa sem se kar tukaj zasidrala...

Dobre ste, da vam rata tako pogosto pisat. Za srečanje sem pa jaz zraven. Glede kuhanja pa imam najraje preprosto in hitro, dostikrat nardim tud klasiko, pohanje 1x-2x na leto, veliko solate, in sladice.

Aja, pa brezzobi smo tudi mi še vedno, slini se pa že od 4 meseca. 

Nočko!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1547
28.11.2006 22:43:36   
maychika
IZVIRNO SPOROČILO: Krista28

Zdele se pa odločam da bi šla na orbitrek (imam kar nekaj kg za zbit, pa mi ne ratuje najboljš) pa sem se kar tukaj zasidrala...

Se podpišem...krista...meni noče in noče 7 kil dol it. Groza...Ta trebuh kar ostaja. PA bolj treniram (uffff....dvakrat na teden na aerobiki...doma se mi ne da, čeprav bi tudi bilo dobro) slabše se mi zdi. Pol bo pa itak že nasleednji otrok na vrsti.  Itak se bom razlezla kot smetka marjetka...

hi hi...punce...tečaj a?! A to vas zanima... Ja je bil tečaj kamasutre....user posted image user posted image user posted image  Ne, ne...Tečaj za sudoku je bil...user posted image user posted image user posted image ...al je blo...oblikovanje spletnih strani - ja to bo (pa bi loh dodali zraven še "za telebane")...ma tud kamasutra ne bi bla slaba hi hi hi... Ja sej...tud devillo sem pred kratkim spoznala...par mesecev nazaj...edino se je spomnim iz materinske šole... Tko da bi tudi njeno svakinjo mogla videti, da bi vedela, če jo poznam...

Ej....kaj je to piramida?

Pa lahko noč dekleta in žene...

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
29.11.2006 9:40:06   
mojčika
IZVIRNO SPOROČILO: maychika

Ja je bil tečaj kamasutre....user posted image user posted image user posted image   

Ja ti si mi pa dobra, sem se narežala že ob kavi, si mi prav polepšala dan...

*zvezdica* hvala za skrb, sem se vam malo spovedala in danes prav lepo naspala, seveda se me je usmilila tudi MM, ki je spala do 8.45....tisoč lupčkov je dobilauser posted image user posted image

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
29.11.2006 9:41:03   
Anonimen
Jutro!

Ko ste ravno pri kilah, da se malo pohvalim (pa ne bit preveč zelene user posted image user posted image ), včeraj po treh meseecih spet stopim na tehtnico in mi je ostala samo še ena kila viška, ena pa se je nekje stopila. Čeprav reševalni obroč okoli trebuha ostaja. Mi je prav všeč moj trebušček, tak baročni user posted image user posted image user posted image . Enkrat pred kratkim sem imela oblečeno eno bolj oprijeto majčko, pa me je tašča vprašala, če smo spet naročil. Sem se morala nasmejat. Saj moja tašča je zelo fajn oseba, ampak kdaj pa reče kaj ne da bi pomislila, kako se sliši. Jaz vem, da za njenimi izjavami ni neka hudobija, ampak je pa marsikdo, ki jo ne pozna dobro, užaljen ob njenih izjavah.

Piramida, ja. Maychika, to je oddaja na RTV SLO ob torkih ob 20.00. Trije ljudje tekmujejo, kdo je "boljši" govorec. Jelinčič je tak demagog, da ga ni večjega. Saj Strojanovi oz. nekateri njihovi člani res niso angelčki, ampak ni pa zato treba vse metat v en koš.

Kitajska, mnjam. Jaz jo večkrat naročim, ko mož dela cel dan (beri: se mi ne da kuhat).

Barba, zelo si pridna. Prava supermami.

Mojčika, upam, da se ti vse dobro izide. user posted image  je danes s temi službami. A tvoj mož ima sladkorno tipa 1?

lp

(odgovor članu maychika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?