|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
30.11.2006 23:03:03   
ksenija.
Se spet malo oglašam, za nazaj ne bom šla brat, ker je preveč, bom mogoče enkrat, ko bo več časa.

Smo bili ta teden v Prekmurju, ker mi je umrla babica. Moram pohvalit Blaža, ki je bil vse te dni zelo, zelo priden.

Imamo že štiri zobke, postavlja se ful na noge ob vsaki opori in se mu to zdi zelo, zelo smešno. Bi že kar hodil rad. Dojima se še vedno 2-3x na dan in 1x ponoči, ostalo pa jemo skoraj vse. Nič več ne pasiramo, ker je to bljek. Mora pa povsod bit zraven kruh.

Danes je dobil ful vneto ritko, ima katera kakšen recept kaj naredit?

Barba si dobila voščilnice? Sem jih že kar par dni nazaj poslala.

MArelica, če imaš drug teden kaj časa, bi se naročili na obisk.

Pa še fotka naših božičkov:
user posted image

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
1.12.2006 10:41:42   
barba
Ksenija, hvala za voščilnice. Ful so lepe, še posebaj tiste z voskom. Denar je na poti (poslala sem ga v sredo). Moje sožalje ob smrti babice.
Za rito mam jst od gorenjskih lekaren praško pasto. Drgač pa daktarin, ki pa je na recept. Daktarin ful hitro pozdravi hudo vnetje rite.

Pridem še kasneje mal pogledat.

LP, barba

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
1.12.2006 14:56:13   
eya
ksenija.-iskreno sožalje ob tvoji izgubi.

Kje pa se danes vse skrivate? Midva sva bila slabo uro zunaj, samo sonca pa nikjer user posted image  Upam, da bo čez vikend kaj lepše.

Me zanima, če že vsi jeste normalno hrano, al še kaj pasirate, tlačite ipd? Pri nas je Žiga že jedel koščke sadja, no potem so se mu naredile razjede v ustih in sem mogla vse lepo pasirat, da je bilo čimbolj gladko, no, pa mu še vedno pasiram, čeprav nima več razjed. Riž, grah-a to že jejo nepretlačeno? Sicer pa tudi jaz danes kuham za vse skupaj enako-rižota s piščancem, korenčkom in grahom...
Aja, ksenija.-tamala sta prav lušna user posted image  Kaj pa če ima mali vneto ritko od kake nove hrane-od kakšnih mandarinuser posted image  Sicer pa je tudi Žiga imel parkrat rdečo rito, pa mu takrat namažem parkrat z Bepantenom, pa je boljš. Aja, pa takrat, ko je imel drisko, smo imeli Bebival, je tudi dober (se mi zdi, da je isti kot praška pasta).

Lp!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
1.12.2006 17:46:26   
Marelica
Uf, punce, sem imela pravo krizo, ker smo bili odrezani od interneta - problemi s telefonsko linijo. Enkrat samkrat sem vas včeraj lahko skozi prebrala, čeprav je odpiralo ravno obratno od 100/h, pol je pa spet mrknilo. user posted image
Upam, da so problem dokončno rešili.

Naša že zelo lepo je nepasirano hrano. Rižek je pa zakon. Edino zdaj se ji je že ene 3x zgodilo, da se ji je kak košček zataknil, ker je kar dol požrla, ne da bi malo po ustih zmlela in je potem vse izbruhala.
Bučko jo nahecam pojest edino tako, da ji primešam banano ali kako slivo - da pravzaprav postane sadna kašica. Ja, že to, da brez zmrdovanja poje korenček je pravi luksuz. Nad drugo zelenjavo pa kar nos zaviha.

Ksenija, tudi moje sožalje zaradi izgube babice!
Drug teden v ponedeljek in četrtek ne bi šlo, druge dneve pa in bi bila zelo vesela obiskauser posted image .
Predvidevam, da si te dneve pridno šivala in sta vaša mala božička oblečena v tvoje izdelke, a ne? Cartkana sta!!! Ja in glej na sliki sta res kot da bi bila enako velika. Komaj čakm, da spoznam še vašo malo miško Zalo.

V statistiko lahko dodajam nove podatke, ker smo imeli pregled v RA in so Katarino še izmerili in stahtali. Pa Denverja je dala skozi. Ja, ko hoče, naredi vse prav. Zdravnica pa je rekla, da je pravi fenomen, ker je nikakor ni sparavila na finto, da se tamala postavi na nogice - je nogice držala v luft, kot da sedi (hehehe, smo se smejali naši mali trmi!!) Aja, podatki pa:
7,5m: 9100g, 70cm - spet smo šli bolj v širino kot v dolžino user posted image

Lep večer vam želim!

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
1.12.2006 20:09:30   
ksenija.
Vsem hvala za sožale, mi je res hudo, ker sem babico imela zelo rada. Je pa bila sedaj že ful dolgo bolna in smo to pričakovali.

Ja, marelica sem sama šivala. Na obisk bi se najavili za torek ali sredo. Je pa Katarina res velika.

Blaž je danes dobil neke flekece po telesu - rdeče in hrapavo, se kateri sanja kaj bi to bilo?

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
1.12.2006 21:18:44   
*zvezdica*
Čer vsem skupaj!

Ksenija, tudi moje sožalje!
Kaj naj bi bili pa izpuščaji pa ne vem. Mogoče kaka alergija...počakaj če bodo čez vikend izginili, drugače pa pojdite raje k zdravniku.
Mala dva sta pa res totalna cukrčka božičkastauser posted image

Jaz sem imela danes na obisku taščo...je prinesla spet skoraj pol tržnice s
sabouser posted image ...me zalaga z zelenjavo skozi celo leto. Pa še cel pleh štrudla sem dobilauser posted image

Mi smo imeli pa danes sončekuser posted image .
Naš mali je pa čez dan ful začel spat..od 2.5 do 3 ure! No, to pa res lahko že marsikaj postorim po hiši. Upam, da bo tako tudi ostalo!

Jaz imam pa ful problem s pranjem Marcelovih cunjic. Od kar je začel jesti gosto hrano ima ful bodijev od sadja zapacanih....pa ven ne grejo te prklemanski madežiuser posted image . Vedno mu nekako pod slinček nekaj zleze, al pa z rokcami raznosi okrog. Vem, da bi morala madeže takoj namazat z nečem proti madežem...ampak potem lahko malega ves čas samo preoblačim. Sem prav žalosta, ker je na tak način uničenih kar nekaj ful luštnih cunjc. A ima kera idejo kako uspešno spravit ven to nadlogo???

Ampak prav hude čveke pa niste večuser posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
1.12.2006 22:58:08   
flecker1
Tud mene zanima kak se znebim madežev.. Vanish nič ne pomaga, zato ne bi kar tako kupovala druge odstranjevalce madežev, povejte kak odstranite?
Moja je pa sedaj budna, zmeraj zbuja zvečer, se pravi ob 20-21h spi, nato čez eno uro zbudi, včasih mi uspe da zaspi nazaj, večinoma ne, budna je do 22-23h..user posted image Sicer dajem flaško pred spanjem zvečer, sem probala kar dati samo mlečno kašo, potem zbuja večkrat ponoči. Mislim, da tiste čokolinote,...niso nasitne od adaptiranega mleka??user posted image user posted image
Sedaj mi bo zaspala na kavču, kar v posteljo jo grem dat in upam da ne bo jokkka, da potem moram ujčkatuser posted image da lažje zaspi. Res pa podnevi spi lepo sama v posteljici, zvečer pa je problemuser posted image
No grem, čeprav malo pišem, vas redno beremuser posted image Lahko nočko in lepe sanje

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
2.12.2006 9:23:37   
Anonimen
Jutro!

Ksenja, moje sožalje ob izgubi babice.

Kakšne lepe slikice! Barba, tvoja Meta je pa itak zakon s tistimi lički. Luštna, ni kaj. Itak bodo ti naši aprilčki in aprilčice pravi lomilci src user posted image .

Flekci v cunjah: ravno zato, ker mi je škoda lepih in novih cunjic, sem začela Kristino čez dan oblačit v bolj "zguljene" cunje, po možnosti bele, da jih lahko dam kuhat. Okoli vratu ji ovijem plenico, čez pa ji dam še en plastičen slinček. Rokave zavihm kolikor se da navzgor. No, pa je še vedno cela od špinače. Meni so do sedaj šli še vsi flekci ven, je pa res, da večino flekcev poberejo plenice.

Lepo vikend vsem skupaj.

(odgovor članu flecker1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1583
2.12.2006 9:42:43   
mojčika
Dobro jutro

Malo sem se včeraj umaknila, sem imela res mizern dan, zjutraj so me obvestili, da mi podaljšujejo službo do konca šolskega leta, čez dve uri so se premislili in podpisala bom samo do konca porodniške, res sem bila na tleh, težko je najti službo v bližini in že toliko let samo nadomeščam, da sem že malo sita vsega skupaj, imam toliko priporočil, da že ne vem, kam z njimi, službe pa ne morem dobit za nedoločen čas, sem pač napačna generacija pravijo, smo zamudili vlak...

Zdaj sem prespala, sem bolje, še vedno upam, da se bo obrnilo meni v prid, ker če se situacija obrne tako, da gre učit ravnatelj, bodo starši popenili, človek je v vsej svoji karieri učil dve leti pred 20-imi leti, zdaj pa ima še dve leti do penzije...bi se kot starš strinjale, da gre učit user posted image , drugi kandidat za v razred je podravnatelj, ki pa otroke uči samo tisto, kar paše njemu in nič po programu, je bil že večkrat opozorjen...no včeraj niso potrdili ne enega ne drugega, a žal se občinski svetniki niso vprašali, kam pa z njima, ko sem jaz zastavila to vprašanje, so ti telebani mislili, da bo moral ravnatelj zapustiti šolo, očitno ne vedo, da mu pripada delovno mesto do penzije...to so ti svetniki in pol...no še vedno upam, se pa lahko pohvalim, da me imajo starši radi in navijajo zame...ne za njiju....

Bo že, če sem se vozila MB-NG, se bom pa še sedaj kam, žalosti me samo to, da bo na račun MM, ki me bo imela precej manj...

Naša MM je tudi dobila grozno navado, budni smo od 5.-6. zjutraj, v postelji, a dovolj, da ne morem več zaspati...

Po mandarinah smo mi tudi imeli vneto rito, mi je P svetovala le-te po 1. letu...

Ksenija tudi moje sožaljeuser posted image

No bom danes bolj pridna, lep začetek vikenda...

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
2.12.2006 10:21:52   
eya
Jutro!

Flekci-mah, pri nas jih Vanish še kar spravi ven-ga nanesem na madež, pustim 10 minut in jih operem na 60, aja, pa zraven praška dam tudi malo vanisha. Pa tudi jaz uporabljam dostikrat plenico+slinček... Edino banane mi pa ne rata spravit ven iz cunj, enkrat mi je mali zbruhal skoraj celo kašo iz banane-sem lahko plenico samo stran vrgla, čeprav sem jo takoj namočila. Taki ful grdi črni fleki ostanejo...

flecker1-težko boš ugotovila zakaj se mala zbuja-zobki, kaj takega sanja, ji trebušček dela težave? Tudi Žiga je imel en teden tak, da se je zbudil skoraj vsako uro, ga je bilo treba pobožat in mu dat dudo, pa je zaspal nazaj...Zdaj pa je vse ok in lepo spi, upam, da tudi tvoja mala kmalu preide v normalen ritem spanja.

zvezdica-a recept za polpete iz bučk je pa skrivnost? user posted image

user posted image

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
2.12.2006 10:32:08   
mojčika
Ja pa recept za tiste piškote tudi ne pozabit pripisatuser posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
2.12.2006 22:06:48   
Krista28
Pozdrav še od mene.

Ksenija moje sožalje. Ko sem vidla tvoja božička kar nism mogla verjet da sta si tako blizu skupaj po starosti. Kako ti pa vse to znese še poleg otrok?

Jaz pa zadnje dva dni komaj kaj naredim. Kristjan bi bil najraje samo pri meni, danes pri mojih se je moje mami bal, pa je bil vedno rad pri njej, čez dan se nama je zrušil ritem spanja, kar neki jamrauser posted image user posted image . Zvečer, pa hvala Bogu kar vredu zaspi sam, ko ga položim v posteljo.

GH je pri nas iz dneva v dan drugače. Glede kupljenih kašic nimam težav. Jo zmelje za šalo, ostalo pa odvisno od dneva in razpoloženja. Bučke moram zmiksat, pri kosilu je pa z nama kar koščke jedu brez težav.

Hmm, poflakani smo pa mi kar orng, ker mora vse potipat. Po ta novem se je naučil še "prskat" ko ima hrano v ustih. Brišem po kuhinji non stop. Jst imam sicer vse od SA8( (Amway), smo pa zaenkrat uspešni.  

Lepo spite...

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
2.12.2006 22:40:56   
*zvezdica*
Hej hej!

recept za kroglice iz ovsenih kosmičev:
-250g sesekljanih suhih sliv
-250 g margarine
-100g rjavega sladkorja
-3 jajca
-100g rozin
-100g sesekljanih orehov, lešnikov ali mandljev
-1 žlička pecilnega praška
-pol žličke cimeta
Kosmiče zdrobiš in dodaš ostale sestavine. Zmešaš. Iz mase oblikuješ kroklice in jih pečeš 20 minut na 150 st.
So pa noooorooo dobri!

Za polpete sem pa jaz kar mal po svoje naredila...mi je kolegica povedala recept, pa sem pol pozabila in priredila.
Bučke sem imela kar iz skrinje...jih vžameš, da odteče voda, dodaš 4 jajca, gres(po občutku), začimbe(peteršilj....kar želiš), drobtine...hm, a sem še kaj pozabilauser posted image ..počakaš, da se gres mal napne...potem pa kar z žlico (ker se ne da oblikovat)položiš "polpetke" v ponev z malo olja. Jaz jih ne cvrem, ampak jih samo popečem iz vsake strani..da ni tolk maščobe. Men so dobri, si jih pa itak lahko po svojem okusu prirediš....je pa ful zanimiv okus, ker so iz gresa.

Mojčika, upam, da se bo zate vse dobro izteklo. Ampak lahko pa rečem, da je prav sramotno, da bi dal človeka po 20. letih delat. On sam najbrž sploh ni več "sposoben" kvalitetno učit...pa še otroci bodo reveži...matr, a ni fora šole to, da da otrokom znanje.,...ne pa da krpa leta do penzjona ostarelim prfoksomuser posted image . Upam, da bodo imeli vsaj malo zdrave pameti in se na koncu le odločili zate!!! Držim pesti!

No, zdej grem pa počas spat..sem čist izmučena!

lahko noč vsem našim aprilčkom in vam, mamicam

Marcel in Zarja

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
3.12.2006 13:21:31   
eya
Ojla!

Spet nobene tukaj gor-no, upam, da vsaj uživate kje s svojimi dragimi in z malimi. Meni danes ni bilo treba kuhat, je dragi predlagal, da gre v eno gostilno po pohanega piščanca- so znani, da imajo dobre in res je bil odličen. Moj dragi se kar znajde, gre takole po piščanca, ker ve, da mu tako ne bo treba pomagat pri kuhanju kosila user posted image

Ko se mali zbudi, pa gremo k enim prijateljem in potem gremo skupaj še z njihovo tamalo pogledat miklavža v njihovo cerkev-komaj čakam, da vidim, če bo Žiga kaj reagiral... Pa fotič moram vzet sabo, samo ne vem, če se lahko v cerkvi kaj slikauser posted image  Menda že lahko, saj na krstih, porokah ipd se ful slika.

No, fajn bodte drage dame...

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
3.12.2006 14:53:09   
*zvezdica*
Hej!

Marcel ravno spi...jaz sem pa tako upala, da bova ujela še zadnje sončne žarkeuser posted image . Zadnje čase mi vedno čez najlepše urice zaspi.

Eya, ti kar slikaj!!! Pa še kakšno fotkico potem prilepi!

Jaz letos že komaj čakam Miklavža. Sama imam noro lepe spomine nanj. Vedno smo ga šli gledat v Škofjo Loko k žlahti...in tam je to res noro...Miklavž, angelčki, cel kup parkelnov, pisar...res ful dobr! Letos se bo pa moj oči napravil v Miklavža. Je stara mama že par let nazaj sešila ful dobro obleko zanj. Letos imamo generalko...je mali še vseeno tako majhen, da mu najbrž ne bo čisto jasno kaj je zdaj to za eno čudo. Pa ful je fino, da ni sam, ampak ima še bratranec 2 meseca mlajšega sinčka...tako, da bo mal družbe.

uuu...je že jok...šibam

Marcel in Zarja

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
3.12.2006 15:28:03   
mojčika
*zvezdica* kak sonček, tu je prava tema, grozen dan, še bolj, ker sem totalno nič spala, sem MM kar k sebi vzela, da sem se stisnila in dve uri zaspala, jej hudo, da jo že jaz rabim za spanje, bolj kot ona mene...no pritoževala se ni...Ja živčki delajo svoje te dni...user posted image  Danes je zjutraj prevzel ati, da sem jaz še malo v postelji ostala, jej ga je okrog prsta ovila, zajtrka je bilo več na tleh kot v ustih, pa še fajn klobasice je naredila v plenice za atijauser posted image

*zvezdica* super piškotki, jih bom takoj sprobala, verjetno manj sladkala, a vseeno bodo njamiuser posted image

No še naš pihajoči Božiček...

user posted image

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
3.12.2006 16:41:50   
miaxxx
Mojčika, ful ful lepa fotka! Sem čist očarana user posted image ...

Ko takole gledam vaše slikce, vsi vaši malčki zelo lepo sedijo, pa me zanima, če jih lahko tako pustite same.... ker našega lumpa tud slučajno ne morem tako pustit, saj se čist brezkompromisno vrže nazaj, kadar mu pač to zapaše. V otroški sobi smo mu zato napihnili bazen, ki smo ga imeli na morju, noter dali kovter, tako da je vse mehko in tam ga lahko pustim. 

Vreme je pa tud pri nas čist zanič user posted image

Lp 

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
3.12.2006 17:03:04   
mojčika
Miaxxx tudi pri nas preizkušamo skok v vodo nazaj, niti slučajno ne sme biti brez blazine zadaj, ta slikica je nastala v trenutku 2 sekund, imeli smo srečouser posted image

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
3.12.2006 18:25:55   
ČebelicaMaja
Pozdrav vsem! Moja princeska ravno spi- zadnje čase bolj slabo spimo- prihaja ven naš prvi zobek...pa sem končno prišla na svoj računuser posted image  No izpit sem uspešno opravila, sem brala, da Barba tudi- bravo midveuser posted image  Zato smo šli za nagrado v četrtek v Graz- v Ikeo in še mal po nakupih- je bila princeska cel dan tako pridna da je kaj, v Ikei je pridno popapala dva obroka- smo stestirali, potem pa še kupili njihov stolček za hranjenje, ki stane očarljivih 10 ali 15 eur, pa seveda še miljon drugih stvari. Nakupila sva ji malo garderobe v Kiku- smo poleti preizkusili kvaliteto, pa ni slaba roba. Res se splača. Trenirka je bla 5 eur, hlače 6, bodi 3... luškane stvari so. Smo bli vsi zadovoljni, samo prehitro je bilo konec dneva- baje imajo v Grazu (v centru mesta) vrtiljake (tiste ta prave, starinske... tiste filmskeuser posted image ) in pravo božično vzdušje, pa smo bli že tako pozni in je doma samo padla v posteljo.

Mojčika ne se preveč sekirat, ker itak ne bo nič drugače. Sem povsem na istem kot ti- zato sem se tud odločila narediti še tole šolo, da bi lažje dobila službo. Pogodba za dol. čas mi je namreč potekla med porodniško, porodniška se mi konča marca, midva sva pa vmes (pogumno) kupila stanovanje v Lj. (sicer upava, da bova dobro prodala zdajšnjega in ne bo toliko za doplačat), morala bova pa vseeno vzet nekaj kredita in se seliva junija...sem sicer dobila nekaj sivih las, ampak bo že bolje... kot praviš, nobena juha se ne poje tolk vroča, kot se skuha- s temi javnimi zavodi je pa itak totalen križ...ampak boš videla, tud midve bova enkrat na zeleni vejiuser posted image  aja, moja šefica mi je-ko sem povedala, da sem noseča -rekla: To si se pa pogumno odločila! Pa sem rekla, da če bom čakala, da bo sve porihtano tip top, lahko imam otroka šele leta 2026user posted image  ni vse idelano, ampak glavno, da se imamo radi- če je volja, se že najde rešitev.

Ksenija moje sožalje- meni je tud 14 dni pred porodom umrla stara mama, ampak je bila tudi že kar dolgo zelo bolna. Škoda samo, da ni uspela videt našega novega sončka. Babice imajo ,se mi zdi, kar vse po defaultu rade otroke.

Aja, glede flekcov sem enkrat že pisala na forum, pa so mi punce svetovale, da je najbolj uporabna metoda- v lonec z vodo dat velikooo praška in prekuhat- tko so delale naše babice, pa še zmeraj pali. Ma jaz imam za doma ene cotke, ki so bolj za doma, pa se zato nič kaj dost ne sekiram, če je par flekcov gor- sej so čiste, oprane, zlikane. Pa še tko je lušna, ko raziskuje, kaj je na žliciuser posted image

No, lepo se imejte, jaz grem v tekmo za naseldnji izpit, ki ga imam 15.dec..
pozdravček, Maja

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
3.12.2006 18:30:28   
flecker1
Mojčika, saj boš dobila kje službo, saj sam sama tudi ostala brez službe ker je firma šla v stečaj. Saj se bo našlo delo zame, no upam da ne bom predolgo brez službe.
Moja user posted image že sama sedi od 6.meseca, samo na trebuhu sploh noče biti. Ker bi rada da se kaj kmalu nauči plazit, pa vidim da tega ne bo, saj bo prvo shodila, potem plazila kot je bilo pri ta starejši hčerki. Se pa ful rada stoji, korake že dela. Stajica je zakon, tam lahko poigra največ pol ure, medtem je fajn da v miru skuham, grem na wc...user posted image
Avtosedež bomo zamenjali, ker ji je lupinica že premajhna, sedaj bomo dali večjo.
Joj kmalu bodo prazniki, s tem tudi nažiranje user posted image , saj se skušam znebiti 6-10 kg, jojmene. Vem da bo bolje ko bom hodila v službo, ker več delaš, manj ješ heh user posted image
Se pa še vedno zbuja po večernem spanju, tako da mislim da ni zobek ali kaj drugega. Če pa grem jaz takrat spat, pa mi lepo spi do jutra, tak da ne morem it kar ob 20h spat, skoz bi premetavala v postelji.
Res ste vsi user posted image luškani na slikah user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
3.12.2006 22:36:37   
maychika
Evo mene...sem si vzela malo časa...ma ne bom dolga. Vsaj mislim da ne.

Najprej Ksenija...moje sožalje ob izgubi. Tudi moja babica je bila kar nekaj let hudooo bolna in se je res samo matrala, tko da smo si navsezadnje kar oddahnili, ko je preminila, ker je vsaj nehala trpeti. Res je bila uboga. Zdaj se pa še dedek tako slabo počuti, da vsi samo čakamo :(
Če bi brala prej ti ne bi pošiljala paketka ravno zdaj.

Ja...miaxxxx...ful ste se znajdli za bazenček. No moram reči, da se naši pa čisto nikamor ne mudi s čimerkoli. Ne sedi še prav dobro sama. Bolje ji gre sedenje v naročju kot pa na ravni in trdni podlagi. Plazenje...kaj je to? Bomo še čakali, da bo kaj od nje pa mi kar paše, da je še ni treba loviti po stanovanju...

Aja...kje v Cityparku pa se dobite/mo? Rečeno je tam 12.12. ob 12h, kje točno pa ne vemo še...

Bravo vsem, ki delate kolokvije in izpite tako pridno.

mojčika...drži se...bolj kot bo izgledalo črnogledo vse skupaj boljše se bo na koncu izšlo, boš videla. Sploh če starši navijajo zate. Saj imajo kaj besede tudi oni pri tem.

Dajte še malo pisat kaj kuhate otročkom za jest. Da bomo imele tudi druge več idej.

o flekih pa ne bi...user posted image

Ne da se mi več. Grem spančkat. Zadnje čase tko neorganizirano spimo in smo sitni po cel dan. Jej, jej. Ampak bo že...

Lepo bodite.

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
3.12.2006 22:39:01   
eya
Čer!

Smo videli Miklavža, no Žiga ga je bolj malo videl, ker je po parih minutah zaspal v naročjuuser posted image  Tako, da mislim, da ga ni preveč ganil user posted image  Sliko sem celo eno uspela naredit, je ful lepa-ne, hecam se, Miklavž je v gibanju, tako da je spacan...mah, kaj hočemo, važno, da je Žiga lep user posted image

Joj, same neumnosti klatim, grem rajši kar spat, lahko noč!

user posted image

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
4.12.2006 9:38:33   
Marelica
Dobro jutro, mamice in malčki!

Upam, da ste dobro spali, tudi tisti, ki zadnje dneve nekaj štrajkate. Jaz moram našo pohvalit, da res lepo spančka. Zjutraj okoli 5h ali 6h popapa svojo flaško, ji menjam plenico, potem jo pa brez problema nahecam, da zaspi še za kako urco ali dve. Tako da zdaj en mesec pa tudi jaz vem, kaj je to nočni spanec zavlečen v jutro. user posted image  Zobkov še ni in ne bom prehitro hvalila. Pri marsikomu se namreč v fazi izraščanja vse to konča...

Eya, meni je pa slikica všeč - tako misteriozna je, kot da Miklavž obstaja in hkrati ne. Umetniško res! user posted image
Ha, mi zobkov sicer še nimamo, se ne kotalimo... ampak sedeti pa znamo lepo brez oporeuser posted image . Iz varnostnih razlogov ima vedno kaj mehkega okoli sebe oz. je zdaj na novi Airex blazini, pa se nič več ne zvrača. Je pa res, da smo dobili od terapevtke navodilo, naj bo čimveč na hrbtu ali trebuščku, da dobi spodbudo še iz druge perspektive.  

Maychika, pri nas glede jesti nič posebnega. Zelenjave ne mara. Še kuhane bučke moram obvezno pretlačit skupaj z banano ali slivo, drugače se zmrduje. Ima pa zelo rada pusti riž in juhico - mesno, se razume user posted image .

Mojčika, smem predlagat, da naredita še kakega bratca ali sestrico, da se ne boš preveč obremenjevala s službouser posted image . Ja, saj vem, denar je vedno tisti user posted image , zaradi katerega nas vleče v službo. Na žalost!

Ah, flekci, predvsem bananini pa tudi mene morijo. Slinčki so že čisto vsi zapacani.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
4.12.2006 9:45:22   
Marelica

No, to je pa naša sedeča smejka zjutraj še v pižami. Je postala prav posrečena, ko vidi fotoaparat že ve, da se mora lepo nasmejčkatuser posted image .

user posted image

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
4.12.2006 10:20:21   
Krista28
Ojla mamice,

Eya, kje ste pa bili na Miklavžu? V naši farni cerkvi je tud bil včeraj.

Men je ta čas leta tud zlo všeč, baje pa da letos ne bo nič snega. Vseeno bo pri nas prvič smrekca, sam jo moramo še kupit. Komaj čakam...

Kristjan sedi že kar nekaj časa sam brez opore, sploh se ne spomnim kdaj je začel, plazit se je pa začel pri 6m, tako da zdaj pride že čez celo stanovanje. Zraven seveda ves čas jamra, vsesti sam se pa še ne zna. Kljub vsemu bi bil najraje na rokicah. Koliko jih pa ve kaj po rokah nosite? oz. Koliko se kaj sami zaigrajo? Meni gre to slabo od rok. Glede na to, da je imel pri 6m 10kg, pa si predstavljate moj križuser posted image user posted image

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?