mojčika
|
Uh mi smo pa danes šele zdaj zaspali, sem jezna nase, je veliko pojedla za večerjo, je bila žejna, a ji nisem upala dati pit, ker mi rada bruha zvečer, zdaj pa sem ji dala za probo malo čajčka, ker se ji ni več tako zlivalo po želodčku, se prav grozno sliši, in je zaspala...Danes mi ni hotela kaj prida jesti čez dan, ugotavljam, da je naša MM bolj zapečkar, če sva doma, je vse v najlepšem redu, če pa greva kam na obisk, da tam spi, ali pa da je bila zbujena zaradi česa, jo pa vse vrže s tira, manj je, slabše spi...Boga revica...bova jutri doma, ker čez vikend bo spet pestro in spet ne bo spala v svoji postelji... Tašča se je ponudila, da nabavi nahrbtnik in prenosno posteljo, ker ni več varna za spanje na zakonski postelji, tam namreč spi pri njih...jej sem ji hvaležna, imam res super taščo, ni kaj...pa še pazila bo MM, ko grem v službo, ponudila se je, da bo ona hodila k nam, da ji ne bo potreba tako zgodaj vstajat, pa čeprav ima 22km do nas, jaz pa grem v službo ob 6.45, ni kaj, vseh pohval je vredna...če službo obdržim, je možnost, da bom morala čez en mesec nazaj, prav groza me je.... Eya mi pa imamo zelo razpokano v kotičkih ust, se toliko slini zaradi zobkov, mažem z Bepanthenom, pa nič ne pomaga, a ima katera kak recept... Ankica, a tvoj mož tudi kaj privat svetuje okrog kuhinj, majina tetica in njen "mož" kupujeta novo kuhinjo, pa jima ne gre najbolje, mislim, da ti njega celo poznaš, je isti letnik na gimnaziji kot vidve z majo, ime mu je Slave, no in tetica MM Marina, je pa hodila eno leto pred vama, no saj ni važno, malo pomoči bi jima prav prišlo... Mi smo danes priredili magični lonček od nuka in mu dodali slamico, nič ne poliva, spijemo pa precej več in naša rita je na mamino veselje začela proizvajati več smrdečih zadevic, ji pa dajam Hippov sok, se mi zdi, da bolj kaka po njem... No lepo spite dekleta in vaši otročki... Dobrodošla miaxxx, hi hi, sem se že spraševala, kdo nas bere, sem večkrat videla tvojo prisotnost, le priključi se nam, bomo vesele...tudi podatke za statistiko lahko pošlješ...
< Sporočilo je popravil mojčika -- 22.11.2006 21:53:32 >