mojčika
|
No mi smo praznovali, zaenkrat smo še zdravi, je možeka kar minila bolezen in smiljenje samemu sebi, ko sem ga tako napenila...jej sploh se nisem obvladala, bog si ga vedi, kje sem vzela vso energijo... Zdaj grem pa spat, že mesece spim po 5 ur, zdaj sem pa počasi res že izčrpana od nespanja, Mi smo bili danes brez popoldanskega spanja, MM se je odločila, da pri dedku in babici ne bo spala, sem jo položila v novo posteljo, o kateri sem vam pravila, da jo bo nabavila tašča, pa se je začela v njen histerično dret, po tem pa od strahu ni hotela zaspati nikjer, joj take še nisem videla, kako se je bala, boga revica... Eya sem ti pozabila povedat za flaško s slamico, sem jo dobila v eni MC franšizi, sicer pa sem ga videla v Tuševih drogerijah, lahko pogledam, če ga še imajo, in če ga še ne boš dobila, ti ga lahko pošljem, ni problema, MM ga obožuje...je pa še za odrasle uporaben, moj mož ga je že rezerviral za v hribe in tekaške tekme. *zvezdica* mnjami, kako diši iz vaše kuhinje, zdaj pa še kako fotko, da jo bomo občudovale MM se je ob našem smejanju na njeno pačenje in grdo gledanje naučila tega bolj, kot sem si želela, sej jo bo minilo... Smo se pa naučili vstati iz položaja, kot če bi sedela na stolu, samo da sedi na mojih nogah...hitro gre...sem pa ugotovila, da naša deklica bolj plazi naokoli, če je bosa, štoperji tako bolj delajo , tako da bomo fajn zakurli in bosi ter nagci letali naokoli... Kužki kako ste lepi Ankica, ti pa res malo bolj pazi nase...študentke pa kar tako naprej, izpit za ispitom in najdete to, kar ste vedno iskale, diploma nič lažjega... DRAGE APRILKE, dajmo se zmenit za eno srečanje samo nas RR-jevk, nam bo tako lepše, en datum, bom kar enga dala kar tako, ker mi je lep , potem pa bomo usklajevale: 12. 12. v City Parku v LJ.... LAHKO NOČ