|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: APRILKE 2006
24.11.2006 14:45:13   
miaxxx
nop, neki ne štima...user posted image

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
24.11.2006 14:59:13   
flecker1
slikico pritisni na desni miški klikni kopiraj in nato sem prilepi

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
24.11.2006 15:08:41   
*zvezdica*
Hej hej!

Po čudovitem dopoldnevu se je vreme spet skisalo. Na srečo sva bila ene 3 ure skupaj zunaj, tako da sva izkoristila trenutno stanjeuser posted image .

Naš lump je pred 10 minutami zaspal...kooonnčno...od 7:30 zjutrajuser posted image . Ne vem kje pobira tolk energije da ga prej ne zmanjka.
Mislim, da sem si v zadnjem času kar fajn jamo skopala......malega sem uspavala tako, da sem šla zraven njega ležat (v zakonsko posteljo)...sedaj je pa že tako, da se drugače sploh ne pusti uspavatuser posted image . Najhitreje mi tako zaspi....ampak tako ne bo moglo it večno. No ja...se bom že česa zmislila.
Tale naš navihanc ima mene že totalno okrog prsta ovito...točno ve kaj in kolk daleč gre lahko. Res so pravi vražički!

Punce pomagajte! Ker imamo sedaj končno svojo kuhinjo imam jutri velecenjeni visoki obisk! Na kosilo pridejo moji starši in tast ter tašča! A iam kera kakšno idejo kaj naj skuham! Nekaj da bo dobrega, da sigurno rata pa da ni preveč za opravi! Imam doma ful revij Lisa, tako da moram mal prebrskat za kak dober recept! Vseh predlogov bom pa zeloo vesela. Najraje bi pa kar danes zvečer že kaj prpravla, ker tast in tašča že ob 9h zjutraj prideta, pa bi blo fino, da bi imela žekaj narejeno!

Miaxxx, na izbrano sliko daš copy....greš na sporočilo in daš paste....pa bi moglo bit!

lep dan vsem

Marcel in Zarja

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
24.11.2006 15:10:10   
miaxxx
user posted image

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
24.11.2006 15:11:55   
*zvezdica*
user posted image user posted image user posted image kakšen lepotecuser posted image user posted image user posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
24.11.2006 20:09:20   
mojčika
user posted image

Tako pa naredi MM, ko jo mama vpraša: "Maya marina, kako si huda huda?"

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

Neposredna povezava do sporočila: 1506
24.11.2006 20:22:10   
Marelica
Miaxxx, kako luštnega fantiča imate!!!

Zvezdica, ne vem, če ti zdaj sploh še kaj pomaga... verjetno si že kaj pripravila.

Vseeno, če bo kdaj katera pripravljala kdaj kaj za vnaprej, se da tudi v skrinji super ohranit in potem kar na hitrco skuhat. In sicer ena priloga za k mesu, sploh kaki pečenki (mljask, najbolje pljučni pečenki):

SKUTNI CMOKI/KLOBASA S KRUHOM:
20 dag pretlačene skute, 4 jajca, sol, 15 dag na kockice narezanega kruha zmešaš in pustiš počivat pol ure. potem še primešaš 2 žlici moke. Oblikuješ v cmoke in kuhaš v slanem kropu 8-10 min. Lahko pa oblikuješ v klobaso in zviješ v pomaščeno (!) alu folijo (to je zelo priročno, ker potem samo odviješ in narežeš, pa še ni bojazni, da cmoki niso prave oblike in super se lahko shrani v skrinji v taki obliki). Mi jih vedno mažemo!!!!

Aja, da še nekaj vprašam. Ko berem vaše recepte imam občutek, da ste bolj kuharice ala J. Oliver , sploh mojčika ima tako eksotično mešanico zelenjave in sadja. A ste vse take moderne kuharice ali kuhate tudi kaj klasike ala šnicli, restan krompir, riž, pečenka... Ker pri nas gre taka klasika najbolj v promet. Imam včasih občutek, da eksperimentiranja z okusi sploh ne cenijo. user posted image

Dajte malo prste na tipkovnici razmigat, da bom imela kaj čitatuser posted image

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

Neposredna povezava do sporočila: 1507
24.11.2006 20:24:20   
Marelica
Oooo, MM, hudooo! Jaz bi se te kar ustrašila!!!user posted image

Mojčika,m le pazi, da te ne bo prevečkrat tako gledala!!!user posted image

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
24.11.2006 20:27:24   
barba
Ojla!

Končno spet malo časa za RR.user posted image  Men se dogaja 300/uro.user posted image  Končno sem nafehtala mantorja, da mi je vrnil diplomo. Popravit moram njegove prejšne popravke.user posted image  Sem sklenila, da se ne bom z njim kregala in se živcirala. Bom pač kasneje diplomirala, kot sem planirala.
Nardila sem oba kolokvija.user posted image user posted image user posted image  Zdej se moram poglobit v kar nekaj seminarskih in se pripravit za nastope. Sem ful zadovoljna s tem!user posted image  Dost mojega jamranja in hvaljenja.user posted image

Dobrodošle vse "nove" aprilke!
Mojčika - MM res zna grdo gledat.user posted image  Moja pa kar naprej nos viha in šobe dela. Noče pa tega naredit za arhiv (slikanje).user posted image user posted image

Zvezdica - v Lisi je men ful dobr in enostaven recept za limoninega piščanca s krompirjem. Mal drugačen okus, ampak ful dober. Jaz bi nardila piščanca, ker vas bo kar nekaj. Pol bi ba pa napolnila z rižem s feta sirom in spekla. Zraven pa zeleno solato. Tud za to je recep v Lisi - čarovnija okusa. Enostavno in hitro.user posted image  Okus odličen!user posted image  Za dopoldne pa narediš narezek al pa nabodala sir+salama/pršut+paradižnik/paprika in opečene kruhke. MMMMMmmmm....user posted image user posted image

Grem nazaj šivat....user posted image
LP, Barba

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
24.11.2006 20:33:43   
mojčika
Ne ne, klasiko znamo kuhat, samo v promet ne gre, to zame kdaj skuha mama, če človek kuha za diabetika, kmalu ugotoviš, da klasika ne gre...mora biti ne mastno, krompirja ne sme, riža ne sme, belih testenin ne sme..............................................

Zato si sem pa tja privoščim mama, tašča kosilouser posted image , samo zame se mi pa klasike ne da kuhat....sem se pa tega naučila v moji 8 letni dobi vegetarijanstva....

Danes sem kupila naprstnik za umivanje zobkov, špica, že tako radi umivamo zobke, zdaj pa še bolj, edino kar drago je, naprstnik in zobna pasta, ki se jo lahko poje približno 2000sit.....

No dekleta TV čaka....*zvezdica* moje eksotike kar ne kuhaj, po mojem bodo kar za klasično kosilo...pečen krompir s korenčkom, piščanček, solata, juha.....

MM je res huda, a trenutek za tem, se na vse usta zareži, je pa bila zadnjič ves čas taka v neki hrupni družbi, pa že bolje to kot jokuser posted image , so jo čist namiru pustiliuser posted image  

< Sporočilo je popravil mojčika -- 24.11.2006 20:35:06 >

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
24.11.2006 22:29:27   
eya
Hej, hoj!

Jaz pa TVja skoraj ne gledam več, že itak preveč časa zapravim za računalnikom user posted image
Anže je pa tudi meni ful všeč, pa tako fajn pozira kot kak maneken...user posted image  MM je pa itak tudi super user posted image

zvezdica-najbrž že tako veš, kaj boš skuhala...jaz bi na tvojem mestu kaj že preizkušenega naredila, da bi res ratalo. Sicer pa, Marelica, pri nas kuhamo kar bolj po starem, sicer ne ravno pečenke in tenstanega krompirja, smo pa bolj za rižote, pa zrezke, piščanca, testenine ipd. Nič posebnega...

Barba-  user posted image user posted image user posted image  za kolokvija!!!

Mi gremo pa jutri na praznovanje abrahama od mojega očeta, juhu, to bo luštno. Bo kar doma naredil fešto, moja mami je itak kuharica (in si je vzela 1 teden dopusta, da je vse napekla in pripravila). najbolj se veselim njenih skutnih štrukljev, mnjami, so res odlični.

Me pa še nekaj zanima-tisti, ki imate starše malo bolj oddaljene od vas-kolikokrat jih greste obiskat? No, mi imamo enega dedija in babi na Dolenjskem (45 minut vožnje), pa ju gremo vsak drug vikend (včasih celo vsak vikend) obiskat (tako da iz sob na ned prespimo tam).

Lep vikend!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
24.11.2006 23:56:55   
ČebelicaMaja
Pozdrav vsem!
Najprej odgovori; Marelica ja, jest sem spraševala o igrački- izšlo se je, da sem jo razparala in nesla k urarju popravit, pa so ugotovili, da je itak vzmet zanič in ni kaj narest- ker se baje te zadeve dost hitro obrabijo...

Mojčika statistiko bom napisala,bom poskusila jutri, ker trenutno študiram in sem v "odmoru"user posted image
Ankica kraški ovčarji so res lepi psi, a precej zahtevni... a to dobro poznam-naša Huskyca je bila prava strokovnjakinja v temuser posted image ...
Miaxxx sem ti prav fouš glede kuža, ker vem, kako zanjo tile kužki pod kožo zlest. Meni je bila moja še posebej blizu, ker mi je dobesedno pozdravila astmo, pa je bilo res hudo. Stara je bila 15 let in pol, ko jo je zadela kap in smo jo morali uspavat...tole je pa slika iz lanskoletne zime:
user posted image

Pa seveda še moja princeska Hana Ela:

user posted image

No zdaj pa nazaj, veselo na delo...user posted image  

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
   RE: Aprilke 2006
25.11.2006 0:11:15   
ČebelicaMaja
Ups, sem hotela popravit velikost slikc, pa ne greuser posted image  

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
25.11.2006 8:51:48   
mojčika
DOBRO JUTRO

Joj kako lep pes, jaz sem včasih imela, no smo imeli Kokršpanjela črnega, joj kako je bilo fajn, a zahteven je bil pa zelo, tudi sodi med manj obvladljive pasme...sedaj bi psa imela takoj, če bi imela hišo, res takoj, itak bi imela čisto vse kar gre po štirih nogahuser posted image

Sem pa danes tako jezna, se je moj možek že včeraj slabo počutil, potem pa je šel še ponočevat, zdaj pa ima drisko in bruha, kar nasula sem ga, nad straniščno školko, da če ne ve, da ima doma 7. mesecev starega otroka, da se bo še kaj nalezla, še vedno do sedaj je dobila prehlad od naju...Kaj sploh lahko naredim, da ne bo zbolelauser posted image  Tako neodgovorni so lahko samo moškiuser posted image
En čaj sem mu privoščila, vse drugo je bilo pa skorajda kričanje, pa še smili se sam sebi, če bi jaz bila bolna, bi zdaj ravno tako skrbela za MM, on pa spi, pa še na rojstni dan njegove mame mormouser posted image user posted image user posted image

Danes je MM je dla za zajtrk gres s suhimi slivami in svežo hruško, ima polno pikic okrog ust, po mojem od sline in mrazauser posted image , pa jo sveže sadje samo razdraži in morm reči, da ji je teknilouser posted image

No bodite lepo, držite pesti, da se ne nalezemo...

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
25.11.2006 16:35:25   
miaxxx
evo, takle je pa naš kuža...
user posted image

pa še ena od našga lumpa...
user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
25.11.2006 20:45:08   
*zvezdica*
Čer!

Mojčika si predstavljam, da si huda. Bogi tvoj dragi, bolan, pa še ti se nanj držišuser posted image . Moški so večni otroci...prej se s tem sprijaznimo, lažje nam bo.

Moj user posted image  je pa trenutno obseden s trobento in jo ves čas igra Marcelu. Mali ga prav z zanimanjem posluša...še naraje pesmico iz risanke A je to. Glasba ga na splošno ful privlači....samo še čakam da bo tolk zrasu in od moža ta velike bobne hotu igratuser posted image . Možek pa že komaj čaka, da bosta skupaj zbijalauser posted image . Boga jaz!

No, naj vam povem, da je današnje kosilo uspelo maximalno!!! So me vsi tolk hvalil, da mi je še zdaj nerodnouser posted image . Skuhala sem pa: za predjed - Nabodala z mocarelo in češnjevimi paradižniki in Nabodalca iz mletega mesa. Za glavno jed so bili telečji zvitki z mocarelo, pečen krompirček in motovilec. za sladico sem pa naredila tiramisu. Še sama nad sabo sem bila presenečena, tako je blo dobro!!Se mi kar mal zdiuser posted image . Jutri imam pa novo rundo...od moža sestra s tipom in moj brat.

Mojčika, tvoja mucka pa zna grdo pogledatuser posted image . Se  ji pa ni dobro zamerit!

Joj, mate lepe kuže! Noro! Mi imamo pa enga črnega mačkona...že kar v letih. Sem ugotovila, da sploh nimam nobene fotkice..ga moram slikat!

Čebelica Maja, zelo luštkano punčko imate pri vas, Anže je pa že pravi pozerčekuser posted image . A se vam ne zdi, da so sploh vsi aprilčki taki cukrčki!

No, zdej grem pa mal pred TV...dons je bil spet naporen dan!

lahko noč

Marcel in Zarja

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
25.11.2006 20:47:06   
*zvezdica*
Aja, še to.....Ankica, paziii nooooo...da ne boš ob roko!

Marcel in Zarja

Neposredna povezava do sporočila: 1517
25.11.2006 22:19:26   
mojčika
No mi smo praznovali, zaenkrat smo še zdravi, je možeka kar minila bolezen in smiljenje samemu sebi, ko sem ga tako napenila...jej sploh se nisem obvladala, bog si ga vedi, kje sem vzela vso energijo...

Zdaj grem pa spat, že mesece spim po 5 ur, zdaj sem pa počasi res že izčrpana od nespanja,

Mi smo bili danes brez popoldanskega spanja, MM se je odločila, da pri dedku in babici ne bo spala, sem jo položila v novo posteljo, o kateri sem vam pravila, da jo bo nabavila tašča, pa se je začela v njen histerično dret, po tem pa od strahu ni hotela zaspati nikjer, joj take še nisem videla, kako se je bala, boga revica...

Eya sem ti pozabila povedat za flaško s slamico, sem jo dobila v eni MC franšizi, sicer pa sem ga videla v Tuševih drogerijah, lahko pogledam, če ga še imajo, in če ga še ne boš dobila, ti ga lahko pošljem, ni problema, MM ga obožuje...je pa še za odrasle uporaben, moj mož ga je že rezerviral za v hribe in tekaške tekme.

*zvezdica* mnjami, kako diši iz vaše kuhinje, zdaj pa še kako fotko, da jo bomo občudovaleuser posted image user posted image

MM se je ob našem smejanju na njeno pačenje in grdo gledanje naučila tega bolj, kot sem si želela, sej jo bo minilo...

Smo se pa naučili vstati iz položaja, kot če bi sedela na stolu, samo da sedi na mojih nogah...hitro gre...sem pa ugotovila, da naša deklica bolj plazi naokoli, če je bosa, štoperji tako bolj delajouser posted image , tako da bomo fajn zakurli in bosi ter nagci letali naokoli...user posted image

Kužki kako ste lepiuser posted image

Ankica, ti pa res malo bolj pazi nase...študentke pa kar tako naprej, izpit za ispitom in najdete to, kar ste vedno iskale, diplomauser posted image nič lažjega...

DRAGE APRILKE, dajmo se zmenit za eno srečanje samo nas RR-jevk, nam bo tako lepše, en datum, bom kar enga dala kar tako, ker mi je lepuser posted image , potem pa bomo usklajevale: 12. 12. v City Parku v LJ....

LAHKO NOČ

Neposredna povezava do sporočila: 1518
25.11.2006 22:25:38   
mojčika
user posted image

NO ampak lepo smejati se tudi znamuser posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
26.11.2006 10:04:39   
Anonimen
Jutro!

O, hudo, MM, tak pogled, da sem se kar ustrašila user posted image user posted image user posted image .

Pri nas kuhamo eno mešanico, malo klasičnega, malo eksotike. Renstanega krompirja ne, ker ga ne znam (mi zmeraj rata ena packarija, tako da sem obupala user posted image user posted image user posted image ), niti nimamo nikoli pomfrija ali pohanega mesa. Je pa večkrat na sporedu kakšna goveja juhica z mesnimi cmočki, pečenka s peteršiljevo omako in pečen krompir, filane paprike,... Neklasičnega je pa kaj bolj kitajskega (važno, da je veliko zelenjave), večkrat narediva tudi rižoto po indijsko. Meni je tudi zelo všeč na olivnem olju pečeni svinjski zrezki z njoki ali širokimi rezanci, zraven pa gorgonzolina omaka in zelena solata. Mljask. Meso je na sporedu skoraj vsak dan, cmo zapriseženi mesojedci. Recept za skutne cmoke pa je že prekopiran v mojo knjigo receptov user posted image user posted image user posted image .

Barba, čestitam za kolokvija.

Mojčika, kje si kupila naprstnik za umivanje zobk? V lekarni? Kristini sta ta teden prilezli na plan obe enici, ni bilo nobenega jokanja, slinjenja, tiščanja rokic v usta, vročine user posted image . Če ji ne bi pogledala v usta, sploh ne bi vedela.

eya, moji starši živijo 75 km stran, njegov oče 40 km, obiskat jih gremo vsakih 14 dni, mogoče njegovega očeta bolj pogosto, pridejo pa moji starši večkrat na obisk. Na obiske pa vedno hodimo za en dan, na kosilo.

12.12 je res fajn datum za srečanje, jaz sem za. Še uro določite.

LP

(odgovor članu mojčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1520
26.11.2006 11:09:29   
mojčika
Sem pozabila, a mislila sem tako: 12. 12. ob 12-ih City Park user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
26.11.2006 11:49:55   
mojčika
Naprstnik sem kupila v Idriji v tisti  fizioterapevtski trgovini za banko (Nova KBM), mi ga je naročila, sem ga dobila čez tri dni...naroči mami, da ti ga nabavi...meni je res super, so gor take mehke gumjaste ščetinice, MM ima zelo rada, da ji s tem tudi masiram dlesni ....

Mi pa gremo na kosilo k staršem, paše paše nič kuhat, sicer bomo pa danes bolj polhi....

< Sporočilo je popravil mojčika -- 26.11.2006 11:50:08 >

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
26.11.2006 21:26:05   
*zvezdica*
Hej!

Pri nas so moževi starši 70 km stran, vidimo se pa vsaj 1x na teden. Običajno gremo mi tja za cel dan, včasih pa pridejo oni k nam na obisk. Od kar je Marcel, tam še nismo spali, bomo pa tudi to najbrž enkrat začeli prakticirat. Tašča pa že komaj čaka, da bo začel hodit na počitniceuser posted image .

Mi še vedno nimamo nobenega zobkauser posted image ...a smo edini??

Marcel in Zarja

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
26.11.2006 22:26:55   
maychika
hojla

zadnjič sem nekaj na hitro napisala, pa sem pozabila pozdravit nove prišleke...tako da vsi, ki se se nam zdaj pridružili...dobrodošli.

joj...mojčika...koliko finih idej za kuhanje user posted image  imaš. Sem že dve preizkusila in bi prosila tebe in druge za še več idej. meni jih namreč primanjkuje. hudo primanjkuje in se potem ponavljam iz dneva v dan. mi skorajda še prepričamo našo Tio da popije 1 flaško mleka na dan, če jo sploh...user posted image  ne morem in ne morem je prepričat. joj. edino jemo jogurtke in potem tiste milupa kašice, ki imajo adaptirano mleko not. samo še hrana na žličko jo je... ma še vedno ful pridno je (trkam) samo res nimam idej, tko da sem ji potem zadnjič skuhala polento v kompotu in danes gris s slivami...ma je bilo prezgodaj...skoraj takoj ko je vstala. sva hitela, ker sva jo oddala v varstvo in hop na en tečaj...tko da je pol tam takoj jogurtke papala. kako potem predlagate da naši lumpi ajdovo kašo naredim? nisem še delala, sem jo pa včeraj kupila...pa ni prav poceni.

no...mi imamo dedka in babico po moji strani blizu (sicer na drugih koncih) ampak babi večkrat tudi pride na obisk, dedija pa vidimo za vikend...običajno ob nedeljah pripravi kosilo in gremo tja, med tednom pa vedno dela popoldne, tko da se takrat bolj malo vidimo. tašča moja pa je na morju...tko da cca. 120 130 km stran...pa smo do zdaj hodili vsak 3 teden, ko je moj dragi imel šiht dopoldne (ima izmene in samo takrat se nam res splača iti...v petek ob treh in potem v ponedeljek dopoldne šele nazaj, ker šele v pon zvečer gre spet delat). je blo pa zdaj tko, da je bil tudi nekaj dežuren čez vikende, pa še tečaj sva imela, tko da zdaj pa že ene dva meseca nismo bili tam. morda zdaj nasledji vikend...če nam uspe...

kaj še...

aja...kak datum za snidenje. dobro da ni leta 2012 hi hi hi. jaz nič ne obljubim se bom pa hudičevo potrudila prav?! bi vas prav rada spet videla in poklepetala z vami.

nas po moje spet zobki dajejo, ker smo tako razdražljivi, stiskamo dlesni skupaj, se slinimo in po dobrem tednu spanja ponoči...smo se spet začeli zbujati. ah...adijo spanec...

mojčika, eya...da vama sporočim....mislim na vaju in sem dokaj pridna...vama bom poslala en dan po mailu slikce...

aja, pri nas tudi ne preizkušamo eksotike (včeraj sem prvič uporabila in poskusila mango...hmmmuser posted image ). smo bolj domači...najraje riž in testenine, ker je pač najlažje in najhitreje, pa tudi kake zrezke v omaki. pohanja ne delam, ker se mi ne da panirat zrezkov, pomfri če je je kar un ta zmrznjen, pire, musaka..., kaka čorba...torej enolončnica..., kdaj pa kdaj juhica, praženo zelje bo spet zdaj, pa polpeti in ražnjiči (jih dam kar dol s palčk in popečem...mnjam)... ma ne da se mi mislit kaj kuhat. jaz pravim...če že moram jaz kuhat naj mi pa vsaj on idejo da, ker mislit se mi pa ne da za vsak dan kaj delat. pol pa večkrat še tko trofim, ko se sama zmislim kaj delat, da je imel ta dan že to za malico. hja...kaj naj potem. ma najraje naredim goveje zrezke v omaki in kake svaljke ali še bolje kruhove cmoke (made by mama). Pa imam tudi vse te Lise čarovnija okusa doma...pa je ful dobrih receptov...ampak vam povem, da se mi jih prav ne da preizkušat, čeprav bi jih rada. Sem pa te zdrobove cmoke že delala in se podpišem podnje....so enkratni k omakam. uffff....mljask...samo jih pa že doooolgo dooolgo nisem delala. ene štiri leta...če ne še več. se mi sploh ne pozna, da sem po srednji šoli gostinka...sram me je lahko.

kužki...uf...lepotci da je kaj. meni so haskiji najljubša pasma. ful so mi lepi. nimamo pa sami nobene živali in je verjetno ne bomo imeli. ne me zastopit narobe. jaz bi ful imela žival, samo priznam, da se mi ne bi dalo skrbet še za to. je potem za žival bolje da ni pri nas. dokler bi se samo crkljala in jedla ni problema, ma da bi imela še kaj več pa se mi ne da. že tko zjutraj komaj zase vem, zvečer pa itak samo dol padem. vmes je pa itak sam "đumbus"...

ja ankica...pazi nase...prsti so dragoceni....

barba user posted image user posted image user posted image  čestitke...veselim se s tabo...in držim pesti za naprej.

zvezdica...si se pa kar preveč potrudila. jaz svojih ne bi tako razvajala. dobili bi juho, riž in krompir pa kake zrezke v omaki in solato, za sladico pa kako kupljeno pecivo al pa bi mafne nardila al pa jogurtovo strjenko.

MM....vedno znova ostajam brez besed. Me kar zmrazi kako grdo pogleda. Lumpa... Naša zdaj dela bravo bravo...kaj več se ji pa ne mudi. aja pa rokico stegne k stvari, ko kaj hoče... Kaj čmo...genij se je rodil v družino. Saj veste. Tiha voda bregove dere.

No...s to mislijo pa vas za nocoj zapuščam in vam želim lahko noč. Lepo bodite.

Maja

Tia in Neli....moji mali zvezdici

Neposredna povezava do sporočila: 1524
26.11.2006 22:47:43   
Krista28
Ojla,
Evo se še jst mal javljam. Preberem mal na hitrco, pol mi pa že cajta zmanjka za kaj več. Ostala mi je še diploma za nardit, pa jo moram zdaj pa nujno začet.

Vikend je mimo kot bi pihnil. Bili na obisku in dobili domače kakije. A jih Kristjanu že lahko dam? So kaj alergeni?

Mojčika, meni datum ustreza, si pa kar želim vas mal v živo spoznat. Ob kateri uri se pa ponavadi zmenite?

Eya, mi se zbujamo vsak dan ob 6.30. Je naspan in nasmejan, jst pa vsa škilasta, ker se mi zadnje čase ponoč večkrat zbuja. Bi bil rad skoz po malem priklopljen (beri: se dojil), kot da je na infuzijiuser posted image  groza.

Kristjan je po GH tud bolj zaprt, tako da sem mu danes dala mal kuhanih suhih sliv. Mi pa poje skoraj za cel obrok sadne kaše (kupljene, mojih domačih "specialitet" ne mara. Ne morem ga pretentat niti če jih mešam med sabo. Počasi začenja jest tud druge stvari, sam kakor kdaj. Nism pa tako do pike dosledna. V bistvu mu dam za probat skoraj vse, ampak to je samo po eno, dve žlički. Je pa čist od dneva odvisn.

Grem spat, ker ne vem kaka bo ta noč. Saj bi ukinla nočno dojenje, ampak kaj ko ne morem joka poslušat, magičnega lončka pa ne mara za zamenjavouser posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?