|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
29.11.2006 10:10:45   
mojčika
Ankica ja, tip ena, že 24 let, zbolel je z 9 letom, a zaradi tega, ker naša država špara na zdravilih, je dobil nov inzulin, ki mu dela vse te težave, prejšnji je bil živalskega izvora, ta pa je sintetičen, sicer pa sedaj čaka, da mu zavarovalnica potrdi črpalko, upam na to...sva pa dobila navodila, da tudi naša MM mora biti pod nadzorom, že hujša gripa lahko pripelje do tega, da dedna zasnova naredi svojeuser posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
29.11.2006 10:15:39   
eya
Joj, kar nekaj-spet me je ven zabrisalo...

No, DOBRO JUTRO...

Jelinčič ima res velik gob..., mislim, da bi zmagal proti skoraj komerkoli. V določenih stvareh mu dam celo prav, ampak vse skupaj bi lahko povedal na mnogo višjem nivoju, ne pa takole. So pa Strojanovi (oz. eden izmed njih) spet pokazali, da ne morejo iz svoje kože, saj je eden napadel Jelinčiča in dve uslužbenki RTVja po oddaji-pa kljub vsem obljubam, da ne bo več prihajalo do incidentov.

Maychika-DeVilla je svakinja od tiste punce, no, pa saj je vseeno...

user posted image

< Sporočilo je popravil eya -- 29.11.2006 10:16:49 >

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
29.11.2006 10:34:39   
mojčika
Jaz si že mislim svoje o teh Strojanih, a Jelinčič se je s svojim položajem zapisal tudi neki kulturi, prav groza me je, da imamo takega politika, ta nas kao zastopa, kaj če bi mi prišli pod njegov nož, ma sam je pa daleč proč od angelčka, se me ne zanima, a malo kulture od politika pričakujemo, al kaj...povej kaj misliš, a važno je tudi kako, ta bi naš še v vojno poslal, če bi imel kaj več besed na svetovno politiko....Romi, to je zgodba zase, ni pa vse za v en koš, kot pravi Ankica...EH pustimo politiko, bomo hvalile, ko se bo Jelinčič tako boril za mlade družine....

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
29.11.2006 12:50:01   
*zvezdica*
He he Mojčika...ja, če bi se Jelinčič za mlade družine takole boril...ta bi pa bla dobrauser posted image . Včeraj tisto  v Piramidi je blo men katastrofalno! Če je že politik, naj se potem tudi obnaša v skladu s tem. Romi res niso neki angelčki...ampak Strojanov in romov pa tud ni treba vse v en koš metat. Res, Jelinčičevo včerajšnje obnašanje je blo men totalno pod nivojem!Prav sramotno! No, pustmo to!

Danes je spet en tak lep sonček! Sva bila s par mamicami na otroškem igrišču in je mali ful užival. Moram prav pohvalit Radovljiško otroško igrišče...je ful ful na nivoju...zelo lepa okolica, ogromno zelenja, ogromno prostora, klopc, voda...tudi za mamice lepo poskrbljeno. Zvečer ga zaklepajo, pa kajenje je prepovedano. Res je ful lepo! Še lepše je pa male razgrajače gledat kako se podijo po vseh toboganjih, gugalnicah in kukajo iz raznih skrivališčuser posted image .

Se že veselim 12.12., da vas spet vse vidim. Pa kar sem zasledila, nas bo kar dost prišlo! Super!

Marcel in Zarja

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
29.11.2006 12:55:57   
mojčika
IZVIRNO SPOROČILO: *zvezdica*

Danes je spet en tak lep sonček! Sva bila s par mamicami na otroškem igrišču in je mali ful užival. Moram prav pohvalit Radovljiško otroško igrišče...je ful ful na nivoju...zelo lepa okolica, ogromno zelenja, ogromno prostora, klopc, voda...tudi za mamice lepo poskrbljeno. Zvečer ga zaklepajo, pa kajenje je prepovedano. Res je ful lepo! Še lepše je pa male razgrajače gledat kako se podijo po vseh toboganjih, gugalnicah in kukajo iz raznih skrivališčuser posted image .

Jaz samo sanjam o čem takem, nimamo niti pločnikov za sprehajanje, nič, njente, nulauser posted image se že nekaj časa odpravljam na občino, da naj zrihtajo en prostor z igrali, madonca to pa tudi ni tako drago, če že nimamo spehajalnih poti...sicer je igrišče od vrteca, ma sem mnjenja, da tam popoldan ne bi smeli hoditi vanj, to je njihova last, so pa igrala, ki so stara več kot jaz, saj sem se še jaz tam igrala na njih, žalost... se veselim, da mi bo tašča kupila nahrbtnik, bova hodili po gozdu, če mi bo zneslo, MM ima že v 10kg, pri nas pa gre vse tako navzgor, ravnina...kaj je že to....user posted image

_

< Sporočilo je popravil mojčika -- 29.11.2006 12:56:45 >

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
29.11.2006 13:08:35   
eya
Pri nas tudi ni v bližini otroškega igrišča, žaluser posted image  Vrtec je pa itak zaprt za zunanje goste.

Ali naši mali že lahko jejo kislo zelje? Če ste že dale-kako? A ste zmiksale, da se jim ne vleče po grlu?

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
29.11.2006 13:31:51   
Anonimen
Ste mogoče že šle na prvi pregled k zobozdravniku? Midve sva dobile vabilo na 1. sistematski pregled čez 14. dni. A naj ne bi ibl ta pregled šele pri enem letu? No, saj ni važno, plomb itak ne bomo dobili user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 1557
29.11.2006 13:33:18   
maychika
IZVIRNO SPOROČILO: eya

Ali naši mali že lahko jejo kislo zelje? Če ste že dale-kako? A ste zmiksale, da se jim ne vleče po grlu?

hi hi hi

mi smo Tii dali za polizat okisan solatni list....rezultat....OBOŽUJE... tko da po moje malo zeljčka ne bi škodilo, samo da ga prej oplakneš z vodo da ni prehudo kislo...

mi imamo igrišče pred nosom. prej je bil tu vrtec, zdaj je prvi razred OŠ in je zagrajeno, je pa odprt vsem, ker ni v lasti vrtca temveč stanovalcev in ga ima v bistvu vrtec oz. oš v najemu, tko da lahko gremo tja kadarkoli. Pred nosom pomeni 20 m od vhoda. Edino vhod je z druge strani tko da pride pol ene 50 m. Uf...kako nam je težkoooo. Tko da to je super. Hvala bogu...

nič...grem "opravljat opravke" hi hi hi

aja, pa me veseli da vas kdaj pa kdaj malo nasmejim...se bom potrepljala po rami za pridnost...user posted image

lp, Maja

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
29.11.2006 23:20:34   
DeVilla
IZVIRNO SPOROČILO: maychika

tečaj a?! A to vas zanima... Ja je bil tečaj kamasutre....user posted image user posted image user posted image  Ne, ne...Tečaj za sudoku je bil...user posted image user posted image user posted image ...al je blo...oblikovanje spletnih strani - ja to bo (pa bi loh dodali zraven še "za telebane")...ma tud kamasutra ne bi bla slaba hi hi hi... Ja sej...tud devillo sem pred kratkim spoznala...par mesecev nazaj...edino se je spomnim iz materinske šole... Tko da bi tudi njeno svakinjo mogla videti, da bi vedela, če jo poznam...

Hehehehe, dobr si tole napisala... user posted image  Me je moj sam čudn pogledal iza ekrana, kaj se na ves glas režim... user posted image  Ja, men je uspel postavit osnovo strani, za kaj več mi je pa časa zmankal.. Pa imam čist svoj kompjutr.. SAj kaj, ko je še toliko drugih stvari za delat!!

Sej enkrat bi se pa res lahko Škofjeločanke dobile.. Zdaj je še čas, ker je lepo vreme pa se da mal zunaj posedet (pr Homan imajo dekce pa grelne lučke user posted image )... Mene je sicer lahko najdt, k imam po moje edina v mestu zelen voziček!

Sicer je pa naša Lučka včeraj prvič probala mandarino.. Je tolk cuzala krhelj, da sem ga morala fino držat!! Danes imamo sicer vneto ritko, sam je blo to že pred mandarino, tako da mislim, da ni panike.. Pa sem gledala vaše kilce - madonca naša je tak pišček!  Tole so njene mere:
rojstvo:    3,480 kg    49 cm
1.mesec:  4,020 kg    53 cm
2.mesec:  4,580 kg    57,5 cm
3.mesec:  5,005 kg    57 cm
5.mesec:  5,945 kg    63,5 cm
6.mesec:  6,540 kg   

S težo smo bolj na spodnji meji, pa je tako bilo tudi že z najstarejšo.. Pri merjenju višine pa nekaj očitno delamo narobe, ker vedno dobimo ful čudne mere, kot da v enem mesecu ne bi nič zrasla... user posted image  Sej bo boljš!!

Ajd, grem jest forenzike na POPu gledat!!
Nočko, DeVilla

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
30.11.2006 9:52:54   
*zvezdica*
Dobro jutro zaspančice!

Kje se vse skrivate? A se pripravljate na zimsko spanje?

Jaz že kar mal tečko čakam zimo. Saj mi paše tole toplo in sončno vreme...sva vsaj z malim lahko veliko zunaj...ampak zima je pa vseeno zima. Komaj čakam sneg...da se gremo z malim sankat. Upam, da ga bo kaj zapadlo letos! Pa smučat bi šla spet rada. Lani sem bila za vse zimske radosti prikrajšana.

Naš mali pa že celo jutro na ves glas tuli  ATA ATA ATA...Ko bo možek to slišal bo takoj zrasel za kak centimeteruser posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
30.11.2006 11:09:54   
Krista28
Dobro jutro aprilke,

Ha...dons je put men ratal neki dopoldne napisatl..yes!!

Devilla, po mandarini našga ni nč zvijal, pa še ful jim paše na dlesni k cuza, pa mal kiselkasta je, tko da po moje ni panike. Kristjan je to prej pojedu kot jabolko, k mu jo še zdej neki tlačm, pa je noče. Po moje bomo mi kar na orng hrano kmal šli, ker "obrajta" vse kar je za "ta večje". Joj slavisti, ne me preveč popravlat (sem na porodniškem).

Pa da se nebi kej preveč okol kg menile, ker po moje jst med aprilkami vodim. Med nosečnostjo sicer zredila še ne 10kg, s porodom zgubila 12kg, potem še 3kg, vendar pa jih že celo večnost nosim kar precej precej preveč. Sicer se bomo pa itak dec. spoznale. Pa itak ni važn kolk ma kdo kg. sam prej si utrujen. A vam se to kaj pozna ko skačete z malimi?
Lp,

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
30.11.2006 11:45:13   
mojčika
Slavisti se zadržimo, ker moramo tudi sami tako hitro pisati, da ni časa za preverjanje, me sploh ni sram, forum ni namenjen temu, temveč čvekanju, ki naj bi bilo blizu živemu čvekanju....user posted image user posted image

Kile, eh saj jih nosimo same...mož je z mano zadovoljen, jaz se s kako kilo več ne pritožujem, ob vsem tem skakanju in nošenju MM /z 10kg/ v 5. nadstropje mora človek imeti tudi kaj moči...

Pri nas je pa lepo sončno, še skuham, pa jo mahneva ven...

MM se je pa sedaj navdušeno oblizovala nad maminim Monte iz Zottauser posted image

< Sporočilo je popravil mojčika -- 30.11.2006 11:46:28 >

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
30.11.2006 12:11:53   
Krista28
Pri nas je pa megla, pa tako sivo. Greva pa s Kristjanom vseeno ven, ko se zbudi. Kosilo pa jaz kuham ob pol štirih, ker moj bolj pozn pride...uh..me prav hudo bo, ko bom jst šla v službo, pa bom tolk pozn domov hodilauser posted image . Mal je pa tistih, ki imajo velik časa in dnarja - pač ne gre..

Uživaj zunaj.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
30.11.2006 12:22:59   
mojčika
Jaz imam to srečo, da v šoli poceni in zelo dobro kuhajo, domače, nič iz vrečk, bom kar kangljico nesla s sabo, kak dan bom pa zvečer kaj skuhala, pa čez vikend tudi...res bo preveč vsega, sploh ker gore papirja nosim domov, pa vsako leto nov učni program, sploh za slaviste, bomo morali nekje malo manj časa porabit, če bomo hoteli kaj časa za otročke imet...

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
30.11.2006 13:10:42   
*zvezdica*
Pri nas tudi že vse jemo...ne kompliciram več. Itak ga zanima samo kaj midva jeva. No, za kosilo je to kar midva, drugače pa bolj sadje pa kake mlečne kašice. Danes bomo jedli juhico, bučkine polpete, pire krompir in solato. Tud jaz kuham bolj pozno, ker možek šele ob pol 5h domov hodiuser posted image . Pol pa sploh nikamor več ne mormo it, ker je že tema.

Glede kg sem jaz kar na svoji predporodni teži, al pa kak kg manj. Trnutno sem kar zadovoljna...edino bolj trdo bi bilo lahko vse skup. Ja, ko pa svoje oprsje pogledam mi gre pa kar malo na jokuser posted image ...kar nekaj no! A se vam tud zdi. Je mali vse scuzaluser posted image

Tudi mene zanima (ena je že spraševala) ali so kakiji alergeni?

lp in dober tek vsem, ki ste pri kosilu

Marcel in Zarja

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
30.11.2006 13:25:52   
mojčika
Na MON-u sem zasledila, da jih lahko daš že ok. 6. meseca, mi smo probal, nič reakcije, navdušenja pa tudi ne, jih mešam v kaj...mandarine obožujemo, žal naredijo pikasto rito, bom še malo počakala...zdaj pa sva zmazali zelenjavno rižoto in hruškov kompot, zdaj uloviva še zadnje sonce, potem pa malo nina nana

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
30.11.2006 13:55:02   
mojčika
No šment, zdaj mi je pa zaspala...pa nič od sončka danes...Zdaj en kofetek, potem pa gremo menda k tašči in tastu...no tudi to je nekaj, malo spremembe...

user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
30.11.2006 13:59:32   
mojčika
*zvezdica* za prsi nič skrbet, jaz nisem dojila, pa imam dve mali vrečkici, če temu lahko tako rečem, ponazorim, nosim modrček 70/B, mož edino kdaj reče, da ko sem bila noseča, so bile pa res špica...tudi meni so bile všečuser posted image user posted image , zdaj pa on že dela plane za novo nosečnost, le zakajuser posted image jaz pa naredimuser posted image .

DeVilla daj nam malo več podatkov, kar za oba tvoja sončka, te damo na seznam, boš še z nami malo več sodelovalauser posted image

< Sporočilo je popravil mojčika -- 30.11.2006 14:01:15 >

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
30.11.2006 15:40:37   
barba
Evo, mene! Končno spet mal časa za RR. Dons sem imela kolokvij.user posted image  Pa je kar šlo.user posted image  Sem kar dobre volje, ker je po spletu okoliščin moj seminar na vrsti en teden kasneje.user posted image  Mam mal več časa za pisat.

Mam prav, da je srečanje 12.12. ob 12h v City Parku? Če je tako, prideva tud midve.user posted image  Mi odpadejo predavanja.user posted image

Glede prsi se jst (zaenkrat) nič ne sekiram, ker so ostale malo večje kot prej. So pa povešene.user posted image  Tko pač je.user posted image

Tud naša user posted image  je z nama kosilo. Dons je bla zelenjavna juha in rižota. Je tko jedla, kot bi bla že par dni brez hrane.user posted image user posted image user posted image  Pa še solato mora obvezno zraven lizat. MMMmmm kok je dobr. Drgač dobi dopoldne kakšno sadje, popoldne skuto al pa kej druzga, zjutraj in zvečer pa mleko.

Spanje se je nekoliko popravilo. Zdaj (en teden) se ponoči ne zbuja in spi od 20h do 7-8h. Sam mami je pa še zmeri kot bi jo vlak zgazil.user posted image  Pravi mož, da bo bolje julija in avgusta.user posted image user posted image user posted image

Dons mam frej od faksa in grem ŠIVAT.user posted image user posted image user posted image

LP, barba

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
30.11.2006 18:31:05   
barba
Evo še ena zadnja čisto sveža slika:

user posted image

Tole sva pa dons do konca zašile z Meto:

user posted image

LP, barba

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
30.11.2006 20:06:07   
mojčika
Meta super ličkauser posted image , se vidi, da rada papaš, mamica tebi pa ni kaj, res si SUPER mamauser posted image

Mi pa smo krilce oblekli in se sama sebi zdim lepauser posted image

user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
30.11.2006 21:23:06   
barba
A ma kera mogoče telefonsko od Nenye? Mi jo prosim sporoči na ZS.

Lahko noč,
barba

LP, barba

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
30.11.2006 22:04:42   
*zvezdica*
user posted image  Meta za lepa ličkauser posted image . user posted image user posted image  barba za tvoje izdelkeuser posted image

user posted image Maya Marinauser posted image  . Punca že vadi za manekenko!user posted image

Jaz pa ravno piškotke pečem...fuuul dobre, z ovsenimi kosmiči, suhimi slivami in orehi...mmnjaaamii! Me pa skrbi, da bom en pleh kar sama že pred spanjem pojedlauser posted image . Počas bo treba malo božičnega vzdušja v hišo pripeljat...pa malo vadimuser posted image .
Šibam, da se kaj ne zažge!

lahko noč

Marcel in Zarja

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
30.11.2006 22:19:17   
halena
Ojla,punce!Da se še jaz malo oglasim,ker sem rahlo potonila...Preveč vsega se je nabralo in težko folgam z vsem..Sem vas malo brala zdaj proti koncu,ker za nazaj je pa malo dolga..

Pri nas ni nič kaj konkretno novega.Še vedno kakamo težko,sicer vsak dan,ampak trde klobasice,še vedno imamo mirne in dolge noči, še vedno imamo 6 zobkov,mislim pa da so spet novi na pohodu,ker Ajda zadnja dva dni zavrača hrano in bi jedla samo sadje in jogurte in seveda spet ogromno tekočine,tako da verjetno je res nekaj na tem..Drugače je pa pridna za jest,samo za zajtrk zbaše banano+kaki+otisnjeno pomarančo.Za kosilo pa je zmožna pojest konkreten krožnik mineštre kot ga pojeva midva z možem.Skratka postaja en lep balonček!Dojiva se samo še zjutraj in zvečer pred spanjem,opuščene obroke nadomestim z jogurtom,skutkami,..O joškah ne bi niti govorila..Sem sicer zadovoljna,ker so spet normalno velike,so se pa rahlo povesile in ne vem kaj bo, ko bom dojenje popolnoma opustila..user posted image

Ali je kaki OK?-seveda,mi ga jemo že skoraj en mesec za zajtrk in ga obožuje.Ni bilo nobenih čudnih znakov,ker sem tut jaz cvikala okoli tega.Bolj je treba pazit pri kiwiju!Naj se ga prvo leto sploh ne bi dajalo.Mandarine sesa ko nora,ampak samo po kosilu,ko ima suha usta in si jih z njimi navlaži in popravi okus.Jemo tudi čebulo in česen,ne direkt-kot dodatek v mineštrah.user posted image

Glede srečanja:zelo rada bi prišla,pa je to ura našega spanja(12h-14.30),tako da naju verjetno ne bo.user posted image

Lepo se imejte in lep pozdrav novim kolegicamuser posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
30.11.2006 22:38:54   
eya
O, halena, smo te že pogrešale, lepo, da si se malo oglasila.

Kaki ima tudi naš falot zelo rad-kaki+banana, to mu je najljubša kombinacija. Meni je tudi ful dobro user posted image  Pa še fajn je zdaj, ko ni več tako pestre izbire sadja. Aja, pa olupite ga, ker je baje lupina težje prebavljiva. Danes pa sem mu prvič dala malo navadnega jogurta za probat in je bil navdušen user posted image .

zvezdica-zdajle sem pa jaz šla hitro po en piškot (imam tud dobre-domače), ker so se mi kar sline pocedile...pa je šel moj trud na aerobiki bye-bye... Ej, kako narediš bučkine polpete-sliši se dobro, samo jih nisem še nikoli delala.

barba-prav imaš glede srečanja, le pridita...

Ankica-mi še nismo dobili nobenega vabila za zobozdravnika, niti se nisem še nič o tem pozanimala. Sva pa z malim danes nabavila naprstnik+zobno pasto, hm, pa pozabila zvečer zobe umit user posted image  (no, sva jih pa popoldne user posted image ).

user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?