|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
1.11.2006 10:38:01   
Anonimen
Pozdravljene!

Torej Hruška, moje počutje je na psu. Full sem prehlajena. Kar teče mi z nosa. Tisto včeraj so bili kar pravi znaki za moj prehlad.

Itak pa nisem mogla popoldne kaj počivat, ker sva imela toliko obiskov, da so si kar kljuko podajali. Od treh do pol desetih skoz isto. Kozarci na mizo in kozrci z mize in spet nazaj. Pa še kaj narezat in skoz sam delaš.

Popoldn ne bom šla jz nič na pokopališče. bova z malim kar doma. Itak je očka tu doma in so njegoiv tu pokopani. Na pokopališče grem lahko tudi drugič, takrat ko se noben ne spomne sveče prižgat.

A ni zanimivo, koliko sveč in rož damo na grobrove za vse svete. MEd letom se pa marsikdo niti ne spomne da bi svečko prižgal. Se mi zdi da se prav tekmuje kdo bo imel lepš ikebano na grobu. A se vam ne zdi tak?

Sinoči je bil naš mali tak siten da je šel že ob sedmih spat in je spal do treh. Pol pa do šestih, pol pa konc spanja. Čudn ritem.

Ne vem ali se vam tudi pokaže forum tako, da je besedio čisto v desnem kotu, na levi strani so pa trakci s starostjo otrok?

No lep dan, grem počivat.

(odgovor članu L & L)
  Neposredna povezava do sporočila: 651
1.11.2006 12:11:29   
najina pikica*
kuku na hitro....
tut jst ne maram hodit na pokopališče....se tut men zdi mal žalostno to vse skupaj,da ljudje na dan mrtvih prižgejo na milijone lučk in prinesejo na tone rož..točno kako,kot pravi ptica,kod da bi tekmovali med seboj,čez leto se pa nihče no ja skoraj nihče ne spomni na umrle user posted image  in so nekateri grobi tako za nemarjeni,da bi človek kr....user posted image ...no ja!mi smo bili na pokopališču in prižgali luče (čez vse leto) večerej..tako da se gremo danes mal razvajat moji mamiki,gremo na kosilo,njami....
ptica in tiste,k ste mal bolane pozdravte se!
drgač pa ptica ja tut pr men tale besedila mal skačejo na L stran,na D pa so slikice in trakci....
prosim a je katera tako dobra,tiste k hodite po nakupe v avstrijo,če mi napiše kako do teh centrov....rada bi pršla taj kjer je h&m,....in podobne mal bolše trgovince...smo se mal pogovarjal da bi šli 10-15 tega meseca v šoping

ok bodite pridne,morm zrihtat malega,da se odpravmo...papa Ld

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 652
1.11.2006 17:32:17   
Splet.Ka
Ojla.

Sploh ne vem, kje naj začnemuser posted image .

Midva z user posted image  sva odpraznovala obletnico in je uspelo tako z darili kot s user posted image  in z vso organizacijo. user posted image  Ful dolgo že pijeva samo instant kavo, moj dragi pa si je ful želel dišeče turške kave, tako da sem mu za jutranje dišeče užitke podarila džezvo in barcafe. Tradicionalno kitajsko kosilo sva šla pa danes iskat kar v kitajsko restavracijo, jo imamo pri sosedu. Sem ful vesela.

Glede obiskovanja grobov...tako sem vesela, da imam KONČNO nekje somišljenikeuser posted image . Tudi meni se zdi precej hinavsko enkrat na leto se delat fine in kup sveč in rož postavit na grob...kaj pa ostali čas? Moji sorodniki mene res grdo gledajo, ko pravim, da se mi zdi bolj pomembno to, da na staro mamo vsak dan pomislim z nasmehom na obrazu kot pa da 1x na leto eno uro pri miru stojim pri grobu user posted image .

Ptica, nič fajn ta prehlad, potem pa še kup obiskov. Pozdravi se čim prej.

A imate vi tudi kakšne čudake, ki se na vratih pojavijo na primer ob 20.30? Moja prijateljica se je s tipom včeraj ob tej uri prikazala na vratih....zmenjeni sva bili za popoldne. Sem bila tako presenečena, da se nisem domislila, da bi rekla, da je prepoznouser posted image

Najina pikica, jaz ti žal z Avstrijo ne morem pomagatuser posted image . Že lep čas nisem bila, pa mi itak hodimo v Beljak.

Lepo se imejte, punce, ne se pustit prehladu!

Cvetim...

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 653
1.11.2006 22:38:29   
Nea
Hojla!

Mi še vedno imamo obiske tako, da vas nisem nič brala. Otroci (dvojčka stara 4 leta in Ema) po cele dneve skačejo gor-dol po stopnicah in so že ob 8ih tolko utrujeni, da samo padejo v posteljo in spijo do jutra.
Pri nas je danes bilo zelo hladno in nismo šli nič ven. Upam, da bo jutri vsaj malo boljše.
vesna - tudi mene sklepi bolijo. Enako je bilo po prvi nosečnosti. Sem mislila da je kaj narobe in sem šla na preglede in na srečo je vse bilo OK. V drugi nosečnosti sem se dobro počutila, zdaj pa se je spet začelo.  Bolijo me noge, kolena, sklepi. Upam, da bo potem samo od sebe minilo.

Kako skopirate slike v tekst?

Lep večer,
Nea

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 654
1.11.2006 22:42:22   
andrejaz
Bambina – najlepša hvala za čestitko za RD
.
Tudi mene se nekaj loteva prehlad. Upam da se ne bo spet Sara nalezla od mene. V torek imave pa pregled in cepljenje.

Ptica – tudi jaz sem včasih izkoristila naše praznike in šla v Avstrijo. Sedaj z dvema majhnima pa še dolgo ne bom mogla iti.
Najina pikica* - Jaz poznam Sudpark v Celovcu. A ti napišem kako do tja?

Meni pa forum čisto normalno deluje – mogoče so bile popoldne kakšne tehnične težave

Hruška – sigurno ta tvoja prijateljica nima otrok, da je prišla ob taki uri pa še nenajavljena. Jaz zaenkrat še nisem imela takšne izkušnje.

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 655
1.11.2006 22:44:16   
HuAnita
jao - sem prebutasta, da bi prilepila fotko našega newborna, sem pa z vesljeem pogledala vse vaše. (na www.shrani.si sem naložila fotko, naprej pa žal nisem znalauser posted image user posted image user posted image
Žal (še) nimam veliko časa, 2 otroka kar precej okupirata, pa še ',možek', pa gospodinjstvo...

Mi še imamo krče, zadnje dni že skoraj nemogoče, točno ob 17.00 začne tuliti, ne pomaga NIČ, le redko zizzaland, kriza, do 20.00, ko mu ob izdatnih prdcih le uspe zaspati, sem vsa izmozgana.
Sicer pa lepo napreduje, raste, okolica ga že zelo zanima, vsem se smeji- res je lepo imeti dobrovoljnega dojenčka!
Dude še nima oz. gospod grof si je zamislil, da sem duda jaz. Načeloma ni večjih težav, le zdaj, ko je že hladneje, je kriza, ko se kje na srehodu spomni, da bi zizlal, ampak bomo že nekako, a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 656
1.11.2006 22:46:06   
andrejaz
Nea in Huanita- glede slik v tekst pa je na prejšnji strani opisala postopek L&L.
najprej zmanjšaš slkco, nato greš na www.shrani.si in tam izbereš sliko. nato označiš kodo za forum in to kodo skopiraš med novo sporočilo tukaj na RR

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 657
1.11.2006 22:52:30   
miši
pozdravljene

vidim, da gre tale prehlad kot en cunami naokoli, jao, tudi pri nas je vse bolno, otroci smrkajo...ni za iti med ljudi s tako majcenimi. Od kolegice punčka (5m) je staknila pljučnico, na srečo lažjo obliko. Naša Ajda je ok, samo dva dni ima že hripav glas (verjetno od hladnejšega zraka zunaj), se mi prav smili, se trudim, da popije čimveč čaja zraven mleka, vročine nima pa kašlja tudi ne, samo da se ne razvije kak bronhitis ali laringitis...zdaj ko je bolj suh zrak je treba vlažiti prostore, ne pozabite....

juhu, še 2 dni pa vikend!

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 658
2.11.2006 0:13:29   
stuhica
user posted image user posted image user posted image user posted image ooj,

sam na hitrco da vam povem da se ta dva ndni nisem kej preveč učila za izpit ki ga imam mimogrede jutri! Bili smo namreč v bolnici z mojim sončkom!

Dobil je vročino 38,5, celo noč ga je biksal in cel dan ni nil kakal. No kakanje mu je zjutraj uspelo, ampak vseeno vročinica je ostala zabasan nosek in pa občasno kašelj. No SSVa šla na pregled k zdravnici ki nas je takoj poslala na jkesenice tko da smo dva dni preživeli naopazovanju, Sonček je imel eno manjšo virozico drgač pa kr ok. V glavnem izpit mam jutr in bom šla pomoje sam ovink nardit do ljubljane v šolo!user posted image user posted image user posted image user posted image  No ja glavno je prvo zdravlje mojega malega sončka ostalo pa pride vse šele na vrsto za njim!

V glavnem grem se še malček učit pol pa spat - jutr pa veselo naizpit!
Čav bav slikic sploh še nisem uspela pregledat- oh upam da mi pol drug teden uspe kaj nardit!

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 659
2.11.2006 8:32:42   
Anonimen
Dobro jutro!

Spet smo slabo spali. Danes ga je pa naš mali res sračkal. Že ob polnoči se je nekaj jokal, sam je pol zdržal so pol treh in zagnal tako paniko, da sem ga komaj utolažila z flaško. Mislim, da bo moral dobiti vsaj za večerjo več mleka. Iz 120 bo treba prešaltat na 150ml.

Vsako jutro se ponavadi z ta malim še v postelji cartama. Enkrat sem ga pa postavla pokonci na moj trebuh. Ko je začutu tla pod nogami je začel nogice kr premikat glih tak kot bi hotel hodit. Dragega je skor kap zraven mene ko je to vidu. Saj vem da je prehitro in tudi ne sme še hodit po nogicah. sam je bilo to čist spontano.

Sinoči smo šli pa na pokopališče pogledat kulk je svčk. Saj je bilo res lepo. Ponavadi grema vsako leto na sprehod. In se je ta malmu ka rpoznal bolj svež zrak. Je ponoči že nekaj smrkal.

Stuhica - upam, da bo s tvojim sončkom kmalu dobroin da ti uspe izpit nardit.

Miši - tale prehlad se kar noče nehat. Men še vedno kar teče.

Najina pikica-,midva hodma sam v Pliberk, tak da ti ne morem kaj pomagat.

Joj kak lepo sonce sije zunaj, je pa nič stopinj.

Moram šibat v trgovino, ko je mali glih zaspal.

lp

(odgovor članu stuhica)
  Neposredna povezava do sporočila: 660
2.11.2006 8:47:40   
najina pikica*
ojle
mi smo že vstali in se že jutranje zrihtali pol je pa mali kr nazaj zaspal user posted image  user posted image  jst sm pa švignla mal počekirat na forum,če je kej novga....
tut pr ns je bilo včeraj grozno user posted image  grdo vreme hladno,oblačno in dež...no danes pa nezgleda da bo kaj bolje user posted image  to se pravi,da bomo spet cel dan notr user posted image  brez sprehoda user posted image ...upam,da se nas popoldne gospod,ki ureja vreme vsaj mal usmili in nam vsaj za kako uro nameni mal sončka user posted image
prehlad-ja tale ni pa nč zaželen,jst moram sicer bit vesela,ker se ns še ni lotil in močno močno držim pesti,da naz obide....user posted image
obiski-hm ja!na začetku sm tut jst imela par takih čudakov,ki niso poznali na uro in so se pred vrati pokazali ob takem neprimernem času,pa sm enkrat kot user posted image  po p.....mi imamo od 18 ure cajt zase...malega ob 18h preoblečem v pidžamco,pol jeva in pol se vsi trije crklamo,do onemoglosti....in nč ne rabimo kakih nepovablenih čudakov user posted image  no ja se folk sčasoma razume,kako in kaj!
hruška-me veseli,da je obletnica uspela v popolnosti...darila,kitajska hrana in še user posted image ...ja kaj češ še lepžga user posted image
andreja-ja plizzzzzzz napiš mi pot do celovca,gremo iz lj mimo vas in naprej.....
kake trgovine pa imajo v Sudpark-u...H&M,C&A,.....in podobne user posted image
huanita-veš kaj če je meni uspelo zmanjšat in prilimat slikico ter naredit album,ni v.... da nebi tut tebi....jst sm čist antitalent za računalnik....no in povsem tem je še upanje tut za tebeuser posted image
stuhica-držim pesti za izpit,verjamem,da ti kjub temu,da se nis nevem kako učila RATA!user posted image
upam,da bo z sončkom vse uredu user posted image  user posted image ......

no neki lepga vam moram napisat,po dolgem čveku....sm pogledala čez okno in mmmmmm....morda pa le bo sonček,saj neki tako zgleda...

alarm kliče.....greva papat pol pa če bo po sreči izkoristi sonček,k nam ga je Tisti podaril user posted image  papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 661
2.11.2006 9:39:47   
Sandra*
Pozdravljene!

No en sončno vetroven pozdravček, upam, da se do poldneva veter kaj umiri, da bova šla z Markom kaj na sprehod. Zdaj je malo nazaj zaspal. Danes je bil ful priden ponoči (no, pa saj je vedno), je spal od devetih zvečer, potem sem ga jaz ob petih sam mal na joško dala, še v spanju in je potem do 8 zjutraj spal. No že vriska nekaj.

Danes pride kolegica po ležalnik, ji ga bom prodala, potem pa bom kupila igralno podlogo. Upam, da mu bo bolj všeč kakor ležalnik. Sj mam že ugledano http://zaotroke.enakupi.com/Didakticna-odeja-BP-388-pr-16520.html , pa ne vem a bi jo kar naročila, a naj grem še mal o trgovinah pogledat. Tako da mi ležalnika ne bomo imeli več. Zdaj ma samo lupinico, čez dan pa je tudi največ v vozičku v dnevni sobi. Upam, da ne bom dobila spet kakšne želje po ležalniku, čeprov mi ga je kar nerodno prodat, ker smo ga dobili za darilo, ampak še bolj se mi pa zdi neumno, da mi leži v kotu.

Mi smo kar zdravi, zaenkrat. jaz sicer malo smrkam, ampak smo kar.

Najina pikica*. v Sudparku v celovcu je hm in ca pa ena otroška trgovina... jaz grem kar rada tja. Mi gremo čez Ljubelj, ko prideš v Celovec za Mcdonaldcom zaviješ desno in se pelješ po cesti do Hoferja, pri hferju zaviješ levi in se pelješ naravnost, potem je pa kmal Sudpark (zeleno piše).

Mark je prej zaspal, sem ga šla pokrit z dekico, pa se je zbudu, zdle je pa zbrcal dekico iz sebe in zaspal nazaj. To mi vedno nardi, ampak nimamo tolk toplo v sobi, da bi spal kar odkrit. No pnoči ga imam v vreči.

Lep pozdravček!

Neposredna povezava do sporočila: 662
2.11.2006 9:41:48   
Vesna
kako je z cepljenjem?ravno na ringaraji sem videla za in proti cepljenju,zdaj me je pa malo strah.kako pa ve razmišljate?po drugi strani pa vsi ki jih poznam so kot otroci bili cepljeni.

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

Neposredna povezava do sporočila: 663
2.11.2006 12:30:13   
goda13
Še naš KIMI

user posted image

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 664
2.11.2006 13:50:15   
Sandra*
Ojla!

Kje pa ste danes vse? A se potepate. Midva z Markom sva šla pogledat za blazino in zdaj sva jo kar kupila v Arielu. Je bla glih u akcijiuser posted image user posted image user posted image .
user posted image

user posted image
Lp, Sandra

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 665
2.11.2006 16:20:25   
tiasha77
Zdravo punce!

Mi smo že nazaj z dopustauser posted image , je blo tko luštnouser posted image , vreme superuser posted image , smo se ful sprehajali, pa še več bi se, če ne bi mene neki križ matraluser posted image . Na enem od sprehodov smo žal zgubili čeveljček, tamala je ratala pravi cepetavček, pa ga je nekje z nogice zbrcala, smo ga šli nazaj iskat pa ga ni bilo večuser posted image .

Vsak večer smo se tudi kopali v bazenu, s tamalo vred, sem ji dala plavalno pleničko, pa na roke, pa je veselo čofotala, pa radovedno naokoli gledala. Sem vas na hitro prebrala, ena je spraševala kak je s tem kopanjem, pa mislim da ni panike, če ni posebej občutljiva, pa sploh če se še dobr stuširaš. Tudi jst komaj čakam da bova s tamalo hodile na plavalni tečaj, nam najbližji je v Dolenjskih Toplicah, baje se začne nova runda januarja.

Glede cepljenja - midva sva proti, smo bili prepričani da je ne bomo cepili, pa je naša država preveč zahtevna (lahko te obtožijo celo zanemarjanja otrokauser posted image ) in ful zakomplicira, če nočeš cepit otroka, tudi v vrtec ga nočejo vzet, tak da bo najverjetnje drug teden, ko imamo pregled dobila pikicouser posted image

Prestavitev ure smo kar dobro prenesli, samo zdaj ponoči ne spi več 8 ur v kosu, ampak največ 5, potem pa se na hitro podojimo in spi še naprej so kakih 7-ih, 8-ih.

Slikice so ful luštne, bom probala še jst kako prilepit, samo ko bo malo več časa, pa ko bojo snete s fotoaparata.

Sandra - ful dobra blazina, do kdaj pa je akcija in kolk je cena?

Tako, tamala je nazaj s sprehoda z babico, pa je že lačna.
LP vsem, pa veliko zdravja tistim, ki ste prehlajene!

Glede praznikov se strinjam s tem, da ni treba na pokopališču stat, da se spomniš na umrle, to lahko storiš tudi med letom, ko ti paše, ne pa zato, da te vsi vidijo.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 666
2.11.2006 17:41:32   
smokvica
user posted image

razveseljujeta me Urška in Žiga

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 667
2.11.2006 17:42:40   
smokvica
ratalo je jupiiiiiiiiiiiiii

razveseljujeta me Urška in Žiga

(odgovor članu smokvica)
Neposredna povezava do sporočila: 668
2.11.2006 21:12:15   
Vesna
samo meni ne ratauser posted image dat slikce gor

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

(odgovor članu smokvica)
Neposredna povezava do sporočila: 669
   [Brisano sporočilo]
2.11.2006 23:28:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Vesna)
  Neposredna povezava do sporočila: 670
3.11.2006 9:44:22   
tiasha77
Takole, bom poskusila vstaviti eno slikico, tale je s krsta

user posted image

lp, T

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 671
3.11.2006 12:30:40   
bebi
Hej!

Mi imamo cepljenje v ponedeljek, upam, da mali ne bo imel kakšnih hudih reakcij. A sploh lahko odkloniš cepljenje user posted image

Široko povijanje - jaz ga bom na široko povijala do konca 3. meseca; ob pregledu v porodnišnici 3 dni porodu je imel kolke 2a, po pregledu v 9. tednu še vedno ni bilo vidnih jeder, zdravnik, ki je delal UZ pa je rekel da ni potrebno več široko povijati, pediatrinja ni rekla ne bu ne mu, tako da bom pač naredila po svoje in tako kot mislim, da je za malega najboljše. Spet sto različnih mnenj za isto stvar user posted image

Jaz sem sprobala plenice: poljske pamperske, nemške pamperske iz Mullerja, Baybylove iz DM-ja in Fixies. Racmanke so mi pa tolk nepraktične, se tolk počasi sušijo, pa še skoz je bil moker user posted image . Sklep: uporabljam pamperske iz Mullerja, je pač najmanj problemov. Najbolj katastrofalne so bile pa Babylove, je bil vedno moker do vratu.

Naš mali se po novem noče več kopat - do 3. meseca je ful užival v vodi, zdaj pa sam, da gre v banco plane v grozen jooook. A maste še kje take probleme? Pa vse delamo isto kot prej user posted image

Kako pa kaj oblačite svoje malčke za ven zdaj ko se je tako shladilo?

Tiste, ki dajete Oleovit D3, a jih date zjutraj in direktno kapnete v ustka?

Uživajte user posted image

2006
2008

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 672
3.11.2006 12:46:48   
bebi
Še nekaj: a dajete svojim malčkom kakšen čajček, jaz sem mu probala parkrat dat čaj Bebe po flaški in parkrat prekuhano vodo, pa ni nič hotel, hoče pit sam iz joške. Zdaj, ko se je začela sezona radiatorjev, ima večkrat suha ustka in se mi zdi, da je žejen user posted image  A daste v čaj cukr, čeprov to se ne sme, al kako user posted image

LP

2006
2008

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 673
3.11.2006 13:40:53   
Nea
Hojla!

Ne rata mi dat sliko na www.shrani.si user posted image zato ker nisem slovenski uporabnik user posted image user posted image user posted image
No ja... bom dodala še par na moje albume da vidite kako smo zrasli.
Včeraj smo se tehtali. V zadnjem tednu je pridobila 300gr tako, da jih zdaj ima 5600.

Pri nas je danes v hiši ful tišina. Obiski (možev brat z ženo in 4 otroci (dve najstnici in 4l dvojčka)) so zjutraj šli domov in se bo spet treba navadit da smo sami.

Bebi - Pri nas je včeraj bilo zelo hladno in sem Laro oblekla v anorak. Moram ji še rokavice poiskat ker so ji rokice včeraj bile popolnoma mrzle.

Dokler je imela krče smo ji vsak dan kuhali Hippov instant čaj, ampak tega več ne počnemo. Pa tudi Lara ga noče pit-takoj ko čuti da je v ustih duda, jo spljune ven.

Jutri je vikend - jupiiii. Se bomo malo spočili, crkljali, šli na kakšen sprehod. V ponedeljek Ema začne z novim vrtecm in upam, da ne bo težav.

Lep vikend vsem skupaj,
Nea

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 674
3.11.2006 22:55:18   
HuAnita
Koda za forum, evo, tukaj se mi ustavi....?! A mo j katera napiše, ker nimam pojma kaj/kje je to?!

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?