tiasha77
|
Zdravo punce! Mi smo že nazaj z dopusta , je blo tko luštno , vreme super , smo se ful sprehajali, pa še več bi se, če ne bi mene neki križ matral . Na enem od sprehodov smo žal zgubili čeveljček, tamala je ratala pravi cepetavček, pa ga je nekje z nogice zbrcala, smo ga šli nazaj iskat pa ga ni bilo več . Vsak večer smo se tudi kopali v bazenu, s tamalo vred, sem ji dala plavalno pleničko, pa na roke, pa je veselo čofotala, pa radovedno naokoli gledala. Sem vas na hitro prebrala, ena je spraševala kak je s tem kopanjem, pa mislim da ni panike, če ni posebej občutljiva, pa sploh če se še dobr stuširaš. Tudi jst komaj čakam da bova s tamalo hodile na plavalni tečaj, nam najbližji je v Dolenjskih Toplicah, baje se začne nova runda januarja. Glede cepljenja - midva sva proti, smo bili prepričani da je ne bomo cepili, pa je naša država preveč zahtevna (lahko te obtožijo celo zanemarjanja otroka ) in ful zakomplicira, če nočeš cepit otroka, tudi v vrtec ga nočejo vzet, tak da bo najverjetnje drug teden, ko imamo pregled dobila pikico Prestavitev ure smo kar dobro prenesli, samo zdaj ponoči ne spi več 8 ur v kosu, ampak največ 5, potem pa se na hitro podojimo in spi še naprej so kakih 7-ih, 8-ih. Slikice so ful luštne, bom probala še jst kako prilepit, samo ko bo malo več časa, pa ko bojo snete s fotoaparata. Sandra - ful dobra blazina, do kdaj pa je akcija in kolk je cena? Tako, tamala je nazaj s sprehoda z babico, pa je že lačna. LP vsem, pa veliko zdravja tistim, ki ste prehlajene! Glede praznikov se strinjam s tem, da ni treba na pokopališču stat, da se spomniš na umrle, to lahko storiš tudi med letom, ko ti paše, ne pa zato, da te vsi vidijo.
|