miši
|
juhu punce sem zdaj na računalniku vidla, da se je ura prestavla, bi skoraj pozabla. jah, mi smo staknili eno virozo, že ko smo prišli iz cepljenja je Ajda smrkala in se ji je smrkelj skos zaletaval, no danes pa sem še jaz dobila, smrkam, glava, vse me boli, nič fajn....oči pa je tut zgleda dobro odnesel... Ajda je že skoraj dobra, jaz pa ful zanič plenice, imamo pamperske iz milerja, parkarat je bla mokra, sicer pa fajn pozavgajo drekca . tut naša pupa veselo mlati rokice, še posebej ji je palček pri srcu, da vidite, kako ga sesa,me že kar malo skrbi,da se ne nebo navadila, sicer ji ga skos dajem ven (če samo palčka sesa), ne morem pa v nedogled...dude pa noče. se pa tudi že ful smeje, poje, krili z rokicami in nogicami, grabi igrače pred sabo, včeraj se ji je čist strgalo, ko sem ji dala šumečo vrečko za prijet, hehe. kako kaj pasete kravice? našo mal v eno smer vleče, tako da moramo malo telovadit in razgibavat vrat, sicer pa že lepo dviguje glavo in se obrača pa potem se prekotali na bok, ko ne more več. stuhica, res si pridna, jaz zagotovo nebi mogla delat še šole zraven, ker je Ajda skoraj cel dan budna in se moram ukvarjati z njo, če ne je tečna. mi je dovolj aerobika in poučevanje na večerni šoli, kakšni stvari pa se bo tudi treba za en čas odpovedat, ker ni časa. gorenjke, boste šle kaj plavat z dojenčki? na Bledu menda začnejo januarja, zelo pohvalijo, jaz sem dobila darilni bon, še naslov: www.plavanje-dojenckov.com imejte lepo nedeljo, nočko Taja