|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
6.11.2006 20:39:29   
najina pikica*
ojle babure po dolgem času se spet oglašam.....ne morem verjet so nam pred kratkim frajerji kr internet izklopli,ker so polagali nove akble,erazumlivo...ampak ni pa razumlivo to da so kable pozabili priklopit user posted image kaj pravte na to?ko mi počas prikipelo,da sem odkloplena od civilizacije sm klicala gor na p.....in po kratkem brsjkanju so ugotovili upsssss pozabili smo priklopiti kable nazaj user posted image  ostala sm brez besed,ker nima smisla ****kat.....
vidm da ste bile pridne pri čvekanju in predvsem uspešne tiste,k ste poizkušale dat slikce gor user posted image
andrejaz in sandra hvala za pot do štrcunc,gremo prihodni teden za vikend,sm se spomnja upsssss,da svojemu žapčku nism naredila osebne...no pa še očkovo plačo bomo počakali user posted image
miši-tut nš ful tlači prstke v usta in se slini kot kk polžek.
vozek-mi se še vedno peljemo v lupinci al pa v zimski vreči...tako,da tistega samo vozička še nismo nismo uporabli...
hruška-jst si na dan vzamem 30 min in telovadim,imam steper in še eno reč za med noge upsss,čedno se sliši....user posted image  razlaga:razteguješ stegenske mišice
drugače se se pa že enkrat odklopla in šla z svojimi kolegicami ponoč ven,bilo je noro po tako dolgem času spet mal odklopa vendar,sm za dve urce pridivjala domov k svojem user posted image  in user posted image ,no moram priznat je pa pasalo...
huanita in todi-nš je imal  tut hude krče,nam ni pomagalo nič razen čaja(majrom,kiml,janež,komarček)no upam,da se jih znebite...
vesna-ceplenje,mi smo našega cepili....jst sm pozorna samo na to da je čist zdrav,drugače ne dovolim,da ga cepijo....drugače pa imava midva nasledni teden 17.11 že drugo ceplenje...
sandra-ful fajna igralna blazina,jst sm jo hotla kupi kolegici,k je zdej rodila,pa so jim zmankal...tako da sm uzela pikopoko....
hruška-tut jst imam igralno blazino in sm ful zadovolna z njo moj mali pa nad njo ful navdušen
tiasha77-sori za pozni odgovor....mi smo našemu kupli stolček za hranjenje od jane v pikapolonici,je tak masivno plastičen,zdej je stolček za hranjenje,ko pa mali odraste rastaviš v mizico in mali stolček....cena cca 35.000,jst sm zadovolna z njim,malega dam vanj ko sem v kolovratim po kuhinji,tako ne rabim skos hodit gledat v pojstlco kaj se dogaja.predvsem je pa fajn zato,ker ima 3 stopnje sedišča....lahko stolček položiš in mali dobesedno leži v njem(no skoraj leži)...
imam eno uprašanje kako priti do smeškov,katerih si uporabljala v spotuuser posted image
ptica-plesen tut mi jo imamo,ker imava kletno stanovanje...katastrofa...drugače obstaja nek premas proti plesni,steno najprej namažeš s tem premazom in nato prepleskaš z barvo,držalo in učinkovalo naj bi 2 leti,to prodajajo v jubu,samo nevem kako se reče...drugače pa če je plesen zelo močna verjetno tut to ne pomaga...naju pride podravt vsake dobro leto user posted image
bebei-ad3-jst sm tut našem dala te kaplce pa je spet dubu tiste user posted image  krče,nato smo prešaltali na D3 te jemleva zdej že 1 mesec,brez kakšnih koli krčev user posted image .jemleve jih zjutraj,jst mu jih kr nakapam na cucl od flaške...
mi drugače poleg mleka,pupamo tut čaj narejen iz janeža in kimla
drugače pa da vam povem naš žapček že 6 dan spančka v svoji pojstlci,se je do svojega 4 meseca gral in crklav pri nama v posteli,zdej ga pa počasi privajava na njegovo.da nebomo ugotovili,da smo jo brezveze kupiliuser posted image in nam kar ratuje,brez histeričnih izpadov in joka user posted image
in še eno lepo novio imam moja najbolša prijateljica je v pet. zv. rodila sinka Lana....user posted image  nš žapček je končno spoznal svojega prjatelčka...sm ga pestvala in tako je majcen naspram Niku...sploh si ne more predstavlat,da je naš Nik bil za 6 cm bil manjši od Lana....no zdej je pa že cel mali mož user posted image  od sreče....

joj sm se razpisala,vm se še brat nov dal.....
aha.....alarmček kliče.......čas za crklanje...papa

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 701
6.11.2006 20:40:16   
najina pikica*
aja sm pozabla punce fulllllllllll lepe fotkeuser posted image

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 702
6.11.2006 21:54:26   
HuAnita
Todi - morda pa ima tak ritem in tvoja bebica ni zaprta?  Moja prvorojenka ni kakala tudi po 10 dni, potem pa, ko se je le, nam je zmanjkalo vate in robcev za čiščenjeuser posted image
Sem vsa panična po 4ih dneh klicala zdravnico,pa je rekla, da celo 14 je normalno, če ne kakajo.

Neposredna povezava do sporočila: 703
6.11.2006 23:14:07   
Vesna
user posted image
ojla punce.kako vam uspe telovadit?meni ni šans.imam še kaikh 8 kg viška,do največje dovoljene težeuser posted image ,ma nekako mi ne znese,pa ne časovno,tudi se še ne čutim za skakat po telovadnici.delam le vaje za hrbet ker me je prijelo v križu.za telovadbo imam kar gospodinjska opravilauser posted image .nazadnje sem brala knjigo "Otroci,otroci"jo moram vrnit v knjižnico,zaenkrat je to dovolj,kaj bolj lahkega za relax bom ob priliki..
lp vsem

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 704
6.11.2006 23:18:17   
Vesna
zdaj se moram naučit še kako pomanjšat sliko,da ne pride tako velikauser posted image

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 705
7.11.2006 6:52:04   
melitkica
Še jaz poskusim s slikami!

Pripravljena na potepanje!
user posted image

Zelo rada se nosim!
user posted image

Tako pa spremljam dogajanje v kuhinji!
user posted image

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 706
7.11.2006 7:05:11   
melitkica
Jupi, uspelo mi je!user posted image

Dan sem že začela ob 5. Azra je malo spremenila urnik spanja (po premiku ure) in spi od 21. do 4. ure zjutraj, seveda včasih so polurni ali urni zamiki. Dojive se še vedno polno. Dajemo še vedno kapljice AD3 in jih še vedno dobro prenaša. Jutri gremo na UZ kolkov, včeraj zvečer je nisem več široko povila. Zdaj je tako drobna. Jutri zvečer pa moramo po sveti maši priti v cerkev, da se zmenimo za krst. A ste ve že opravile s krstom (tiste, ki mislite svoje sončke krstiti)?

21.11. pa imamo 2. sistematski pregled, pa tudi pikanje bo sledilo. Pikal jo bo oče, ki ima zelo težko nalogo. Druge sončke brez problema pikne, svojo miško pa bo s težkim srcem. Si pa že ogleduje mesto pika.user posted image  Ta dan bo poseben dan, kajti midva z dragim bova praznovala 5 let najine ljubezni. Bo najlepše do zdaj, ker imava sončka, ki je odraz najine ljubezni in bomo skupaj praznovali in se cartali.

Moram se posloviti, ker se Azra prebuja... se beremo, pišemo.

Uživajte kar se le da.

LP

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 707
7.11.2006 8:50:34   
tiasha77
Dobro jutro!

Pri nas je že sonček, ampak tak mraz, da bomo še malo počakale s sprehodomuser posted image , trenutno so zabava igračke na ležalniku.

Todi - jst bi se kar strinjala s Huanito, če pa misliš, da so krive homeopatske kapljice (čeprav dvomim), poklič v Arniko, pa naj ti povejo stranske učinke

Mknuple1 - luškana otročka

Vesna - kak mali blaženo spi

Najina pikica - hvala za odgovor glede stolčka, ni nč prepozno, še nismo nč nabavli, zaenkrat samo razmišljamo, katera ve, če se splača v Avstrijo po stolček?
Take user posted image si mislila?
greš na stran http://www.cosgan.de, si tam izbereš smajlija ali slikico, tak da klikneš na njo, spodaj se ti pokaže koda, ki jo s Ctrl+c označiš in preneseš sem, kjer jo pustiš s Ctrl+v. Potem daš na predogled, pa vidiš, če je ratalo, podobno kot pri slikicah. Poskusi, je čisto enostavno user posted image

Melitkica - super fotke, sploh barva sten se mi dopade, Azra je pa tud bonbonček, krst smo imeli 22.10., je blo prav luštno, sploh potem na kosiluuser posted image

Ležalnik ni več zanimiv, zato user posted image do drugič!T

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 708
7.11.2006 9:03:24   
TODI
Dobro jutro!!

Naj najprej povem da smo včeraj popoldene kakaliuser posted image  user posted image  res da spet tekoče a smo le!! Sem danes klicala zdravnico in je rekla da zaenkrat ni panike in da tam do 5x na dan lahko kakajo in tudi da do 5 dni če ne tudi ni nič narobe, naj pa še naprej spremljam in da se slišva, če bo karkoli narobe.

tiasha tudi mi smo imeli 22. krst. Takole pa je izgledala naša princeska s svojim bratrancem Luko in njena torta:

user posted image     user posted image

Sedaj se pa že nekaj oglaša, se slišmo kasneje!!

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 709
7.11.2006 10:42:13   
Nea
jutro!

dva ni vas ne berem in je ze ogromno postov. Ful ste pridne!

Pri nas tudi sonček in zelo hladno.Jaz sem danes že bila od zunaj. Emo sem pelala v vrtec. Danes je njen drugi dan v novem vrtcu in je včeraj bila tolko navdušena, da je zjutraj ob 7ih spraševala kdaj gre spet user posted image   Upam da voljo ne bo kmalu zgubila...  user posted image

TODI - tudi Lara je zelo dolgo kakala samo enkrat na teden. Zdaj po treh mesecih je nekak prešaltala na vsak dan. Zdravnik pa mi je povedal, da pri dojenih otrocih to ni zaprtje, ampak enostavno mleko porabijo za razvoj.

stuhica - jaz večinoma uporabljam DM-ove baby love plenice. Se mi zdijo ful mehke in spustijo samo ko se Lara orang pokaka. Drugače pa ne. Mislim da paket tistih od 3-6kg stane tam okoli 6 EUR. Bom pri naslednjem nakupu bolj pozorna in vam sporočim.
Pamperske kupujem samo ko so v akciji. Tisti Jumbo paket plenic, ko prideta dva normalna paketa noter, v akciji stane 15.90 EUR.Včasih pa dobim Pampersove kupončke in prišparam še 3 EUR.
Za Muellerjeve Beauty baby pa ne vem, ker Muellerja nimamo v bližini.

tiasha77 - cepljenje v Nemčiji ni obvezno in se starši sami odločajo če bodo dali otroka cepit al pa ne. Fora pa je v tem, da otroke nočejo sprejeti v vrtec če niso cepljeni.
Pri nas se dojenčki v prvem letu cepijo trikrat. Prvič pri treh-štirih mesecih kar pomeni, da nas cepljenje čaka 29 nov.
Drugič pri 6ih mesecih in tretjič pri 11-12 mesecih.

tolko za zdaj, se oglasim spet zvečer
 user posted image

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 710
7.11.2006 10:53:39   
Anonimen
Ojla!

No tudi mmi smo danes začeli dan zgodaj. Luka se zbuja že ob šestih in potem je konec spanja. Jz bi pa kar spala. On se pa pogovarja v kinderpetu in zabava s svojimi igračkami. Saj ne morš zraven spat.
Sem danes malo potelovadila zjutraj. Sem sinoči špricala aerobiko. Nisem imela varuške za tamalga.

Dans grem pa popoldne na turnir odbojke. Komaj čakam. Imamo ga v sklopu Martinovih dnevov.

Včeraj sem bila pa tako jezna na eno žensko. Prvič sva se srečale od kar sem rodila in po uvodnih vprašanjih pride vprašanje a še dojiš. Sem ji rekla, da ne. Joj je bilo pa vse narobe. Je rekla, ja mami, mami. Izpadla sem kot najslabša mama. Pa kaj naj zdaj nardim, če sem zgubila mleko? Pišuka. Je rekla, ja naša hčerka je skoz jedla koruzn gris in je imela toliko mleka. ja pa kaj? Smo si pač različn. Od začetka sem se ful sekirala, ko sem izgubla mleko. Zdaj pa vidim, da se otrok kljub umetnemu mleko lepo razvija, je pa že boljš. Mislim, kmal bi to žensko usipala. Kak so vse pametne te stare koke.

Jz se še kar ne morem odločit za te kapljice. Bomo vidl kaj bo spet povedala pediatrinja v četrtek, ko imamo posvetovalnico.

Pri nas je pa že lep sonček, megla je izginila.Tak da ko se Luka zbudi bova šla kar malo ven.

lp

(odgovor članu TODI)
  Neposredna povezava do sporočila: 711
7.11.2006 12:01:43   
bebi
Sončen pozdravček!
Pri nas je že od zjutraj sonček user posted image . Naš pikec je včeraj dobil prvo špiko in je bil celo popoldne in večer takšen jooook kot ga še ni bilo user posted image  user posted image . Vročine sicer ni imel, zgleda pa da ga je bolelo user posted image . Danes je mnogo bolje, čeprav se mi zdi še malce utrujen in sedaj čudežno spi v ležalniku že eno uro in pol, kar se ni še nikoli zgodilo. Sem mu zjutraj zmerila temperaturo pod jezikom, pa je bila 37,2. Kje ve merite temperaturo vašim malčkom: ali v ritki ali v ustih? Sicer sva dobila še svečke za v ritko, če bi bila višja vročina.

Hruska -  user posted image  za - kg, a imaš kakšen recept za to, a se ful paziš pri hrani?

Sej zgleda, da bom jst tudi prisiljena prej svoj šlauf zgubit, ker bom kmalu samo na kruhu in vodi, namesto da bi jedla vedno bolj pestro hrano, jo ukinjam, tri dni nazaj je dobil po cvetači take krče, da je blo precej hudo user posted image , čeprav sem jo že prej jedla, pa ni bilo reakcije. Skratka pri nas so še kar krči na sporedu pozno popodne oz. zgodaj zvečer, pa smo stari že 3 mesece in 10 dni. Meni se zdi, da sem se čisto zapustila in se počutim ful izolirano od sveta, tolk si želim kam iti vsaj za 2 urci, pa se mi zdi moj mali tolk zahteven, da mi enostavno ne rata user posted image  Se mi zdi, da ga včasih samo mamica lahko potolaži, pa mleka se mi tudi ne da črpat za čas, ko me ne bi bilo. A si še katera (razen stuhice) črpa mleko za čas ko vas ni doma?

Ptica - ne me narobe razumet, jaz sem ful za Racmanke, ker se mi zdijo vsekakor boljše (100 % bombaž,...), prvi dan ko smo prišli iz porodnišnice sem jih porabila 8 in kasneje ni bilo nič boljše, so bile vedno premočene tudi tiste prekrivne hlačke. Kupila pa sem jih samo 10, pa že poleti so se slabo sušile. Koliko jih pa ti porabiš v enem dnevu in kako jih sušiš? No plesen pa imava midva tudi po cunjah user posted image  v omari, ker imava začasno cunje v kleti in je prava katastrofa. Baje, da obstajajo neki razvlažilci zraka, a ti kej veš o tem? Jih bomo bomo nabavili ob prvi priliki.

stuhica - tudi jaz se moram lotit seminarske, sem se že lani vpisala na podiplomca. Moram reč, da te prav občudujem, ko sfolgaš še predavanja in izpite user posted image . Meni se predavanja na srečo še niso začela.

Kdaj pa mislite začeti uvajati gosto hrano, sej vem, do 6. meseca samo dojit user posted image , sosedov malček pa pri še ne petih mesecih je zelenjavne kašice user posted image

Mali se prebuja...

Lep dan vsem user posted image

2006
2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 712
7.11.2006 13:21:44   
najina pikica*
user posted image .....jeeeee uspelo,no pa le nisem tak user posted image .......
mi smo bili danes na vse zgodaj pri pediatrinji ponovno na uz kolkov in jupi končno nam ni treba več povijati na široko.....ker sm ga mogla reveža zbudit že ob 6.30h,da sva bila lahko ob 7.15 v zdr. domu,joj kaka nehumana ura,se mu je danes čist sesu ritem,že cel dop. tečnari in histerično joka,okice komaj drži odprte,kok je zaspan ampak zapanat pa noče....user posted image tok je bogi....no zdej je po pol urnem dretju končno user posted image ,upam,da se revček naspi in prinese not tisto jutranjo ukradeno uro....
drugače sem mu pa danes naredila potni list in ga dobimo prihodni teden JUPI,nš žapček bo imel svoj potni list
tiasha77-jst grem prihodnji vikend v avstrijo,gremo mal v šoping in če češ lahko mal pokukam na okoli kake se kej cene stolčkov,če ga to takrat že navš kupla...
todi-full nora torta za krst,tut na našem koncu imamo eno slastičarno,katera dela ful nore modele tort,kakršne si zaželiš....kakršne kol oblike...samo tako pa tut še nism vidla...a je to tisti plastičen dojenček al marcipanov user posted image se glih ne vidi razločno...
ptica-tut jst sm že naletela na take frike,k te spravjo ob živce stem "joj,zakaj pa vi več ne dojite,joj mami mami,a veste,da je to...bla bla bla"najraje bi jih z user posted image ......za ustelt,kod da smo mi slabše mame k ne  dojimo user posted image  misl da si vsak želi,samo če ne gre pač ne gre....
bebi-jst mojem TT merim pod pazduho,ponavadi med tem ko jeva,takrat je najbolj miren...
gosta hrana-jst sm rekla,da mu jo bom začela dodataji ko dopolni 5 mes in gre v 6-ega,če se do takrat kej druzga ne spomnim....ampak začnem pa definitivno z rižjo kašico!

zdej pa grem še mal posprat,medtem ko še mali pana.....papa bodte pridne....

Neposredna povezava do sporočila: 713
7.11.2006 13:24:43   
Splet.Ka
Dan, punce!

Je pa res krasen dan. Jaz sem že oblečena za ven, ampak princeska sladko spančka in sem se odločila, da vam raje še kaj napišem. user posted image

Hvala za vse spodbude, kako naj poskrbim zase. Včeraj sem šla za 20 minut malo laufat po našem mestecu in mi je prav pasalo. Res se moram v kaj poglobiti, drugače pom postala prava pokvekauser posted image .

Stuhica, kadar si pri mami dopoldne, kar pridi gor k meni na kofi, pa Alvinčka tudi lahko sabo prineseš!

Miši, pri nas je malo problem, ker Sara papca ful pogosto, od 18ih dalje je več ali manj nonstop priklopljena, tako da je kar kriza it na vadbo. Malo razmišljam, da bi si pumpico nabavila za take primere.

Bebi, a tebi se zdijo moji kg uredu?user posted image  Kaj delam? NIČ. Večinoma sedim na kavču in dojim dojenčico. Jem samo čudno hrano, nič svežega sadja in zelenjave, ker princesko po tem zvija. Sem pa redna porabnica raznih francoskih rogljičkov, štrudla in drugih sladkih jediuser posted image .

Aja, bebi, ta občutek, da si se čisto zapustila...enako! Samo zdaj sem se odločila, da moram res kaj ukrenituser posted image .

Krčki...mi jih imamo v bistvu šele zdaj, pa smo tudi že čez 3 mesece stariuser posted image . Karkoli novega poskušam, je kriza.

Ptica, takim ženskam moraš kar kakšno krepko nazaj povedat, najbolje, da imaš kar pripravljeno kakšno ostro besedouser posted image

Todi, bravo za kakanjeuser posted image .

Najina pikica, kakšno blazino pa maš? A maš kakšno fotko? Aja, a tista naprava za med noge delujeuser posted image . Prav hecno se slišiuser posted image .

No, lepo se imejte.

Cvetim...

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 714
7.11.2006 13:56:52   
najina pikica*
hruška-čestitke,da greš laufaj...mene ne spraviš,vse šprte se lotm samo teka pa ne.....
ja tista naprava za med noge user posted image  deluje,jo uporablam za tak kratek cajt dokler se ne odpravm na fitnes al pa na aerobiko...drgač pa ja resnično deluje user posted image ...
slikice od našga žapčka kako pase kravce in uživa  v svoji igralni blazini in čebla z živalcami....
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

upam,da mi je uspel prlepit slikce....

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 715
7.11.2006 15:41:32   
TODI
Najina pikica na torti je pravi dojenček no ja plastičen mislim user posted image , ki smo ga potem dobili za domov, sicer pa smo ga tudi plačali user posted image  user posted image  . Ga ta gospa zavije v celofan da se ne umaže, plastične dele pa smo potem oprali.
Resnično ta gospa dela božanske torte, karkoli se spomneš pa tudi cena 15.000 se mi ne zdi previsoka.

Tudi jaz sem danes dobila kapljice D3, sem kar odlašala z AD3 kapljicami, jo je že tako brez njih zvijalo, da si nisem upala niti poskusiti. Sedaj pa upam da bo vse ok. Tudi kolegica mi je rekla, da so te vredu in da nima krčev.

Jaz imam še vedno 3kg + in mi nikakor ne izgine. Pri prvem sem lahko 14 dni po porodu že oblekla svoje kavbojke, sedaj pa še vedno hodim naokoli v nosečniških hlačah. Upam, da bo kmalu tudi to uštimano, saj bom drugače morala zamenjati celo garderobo, razen trenirk.

Vse imate zelo cortkane otročke. Kako so že veliki in kako hitro čas beži, kmalu bomo že uvajali prvo pravo hrano in čez nekaj časa pa bodo že kobacali okoli. Kot da bi še včeraj stokala kdaj bo že enkrat prišla ven da jo objamem pa je že toliko velika.

Neposredna povezava do sporočila: 716
7.11.2006 17:37:11   
Sandra*
Pozdravljene!

Kar naprej vas berem pa nikakor ne uspem kaj napisat. Ko začnem tipkat se mark takoj začne jokat. Zdele je v vozičku in tok brca in miga da se ceu voziček maje. Zdj se je začel ful slint in afnat tako da je ves pikast okrog ust od sline.

Zdle sm se šla prov stehtat. Od +20kg jih mam še +2. Še malo pa bo, čeprov bi rada da bi šlo še mal v minus. telovadim nič sam ful hodim na sprehode.
Marka sem tehtala prejšni vikend in je imel 6600g, velik pa je okrog 68 cm, imamo drugi teden v sredo posvetovalnico in cepljenje, pa bom takrat povedala koliko je velik. Kako velika oblačila jim kupujete. nam je zdaj 74 ravno prav, 80 pa mu moram še mal zavihat. Bomo pa jturi starai tri mesece.

Zadnjič sem v mercatorju kupila pampers robčke (običajno jih kupujem v millerju), no danes sem jih odprla, majo tolk čuden vonj. Kupila sem jih sam zato, da bom zbrala saj računov za 5000 za igračo od fisher price, k majo v mercatorju. če ma katera kakšen račun odveč se priporočam.

Jaz mu že skos dajem oleovit kapljice, ampak mi na srečo nismo imeli nobenih krčev.user posted image user posted image user posted image

No gorenjke, a se bomo ta mesec dobile kaj na čveku?
No zdj se grem pa še mal s slikcami igrat. Bom kakšno gor dala.

lp

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 717
7.11.2006 17:53:21   
Sandra*
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
MARK SUPERAN.
user posted image
TAKOLE SE KOPAMO.
user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 718
   [Brisano sporočilo]
7.11.2006 21:24:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Sandra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 719
7.11.2006 21:40:38   
tiasha77
Čer punce!

Pred spanjem je bil danes tak hud user posted image , pa sploh ne vem zakajuser posted image , tamali nč ni manjkalo, bila je sita, previta, na rokah,...

Todi - ful dobra torta, sm ratala kar lačna

Sandra - super slikice, ful dobra vreča za spanje, lahko poveš, kje si jo kupla

Najina pikica - luškan fantek, in ja, prosim, če lahko prečekiraš ceno za lesen stolček ala triptrap, bi bla ful vesela user posted image

Hruska - user posted image  za user posted image

Nea - hvala za odgovor, mogoče veš, kako je s homeopatskim cepljenjem?

Kg - so pri meni isti kot pred user posted image , samo nekako drugače so razporejeniuser posted image , kar pomeni da je več okol trebuha, se mi zdi, da ga mam zdaj več kot kak mesec po porodu, bo res treba user posted image , mam hude plane za petek, če ne bo ati zahinavu, ker se mu obeta nek službeni piknik

Prilepim vam še eno slikico naše žabice, ko se igra na ležalniku
user posted image

Lahko nočko vsem, T

PS: Pogrešam Piscancek in Busybee, kje se potikata punci?

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 720
7.11.2006 23:57:08   
miši
čeeer

oštja, Sandra, 74 že nosite? uf, nam je še 62 kaj preveliko, naša punca je sicer dolga, je pa bolj suhcene sorte, sicer se lepo redi.

tiasha77, pri nas je skoraj vsak večer tako, otroček verjetno podoživlja dan, naša pupa pa še ne zna zaspati sama in se seveda zato dere in dere, sicer gre precej na boljše, kak dan nima nič "žute minute", danes pa je recimo "pela" dobro uro. nimaš kaj, tolažiš, ujčkaš, potem pa mine in sladko zaspi...

jaz bom začela z gosto hrano (in mleko št.2) takoj ko dopolni 4 .mesec, seveda postopoma, predvsem zaradi refluksa, ker to je pa noro pri nas, upam,da se bo potem želodček pomiril pa upam,da bo jedla.

gorenjke, kaj pravite na naslednji teden?

pejmo spat, nočko!

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 721
8.11.2006 9:48:58   
Anonimen
Ojla!

Joj ako naporna noč. Pa ne zaradai tamalga mapak zarad mene. Včeraj popoldne ssem bial na turnirju odbojke. Bilo nas je sedem ekip in se je zadeva zavlekla kar do desetih zvečer. Se morem pohvalit, da smo zmagale. Pa sam enkrat smo skup prišle in igrale. Ful je bilo dobro. V finalni tekmi so vse doamčinke in ostale navijale za nasprotno ekipo. Bilo je prav grozno. Ampak jim ni uspelo. Mislile so, da nas bodo psihično uničle. Me pa se kar nismo dale in zmagale. Pol smo šle pa še malo proslavit in po dolgem cajtu sem prišla domov šele pol polnoči. Ob treh sem pa že luakta hranila.

Sta prišla mož in Luka nas tud malo pogledat. Lukata je vse tako zanimal. Je opazoval dogajanje. Očitno so imele barve majic svoj vpliv na njega.

Bebi-jz semm ga previjala prebližno na tri ure, pred hranjenjem. Vse skupaj imam mislim, da 10 ali 12 racamnk in trojne prekrivne hlačke. Sušila sem jih zunaj in so se mi v dnevu posušile, zdaj pa v sušilcu. Sedaj sem jih pa nehala uporabljat, ker ga ne previjam več na široko. Naš ni ibl niti enkrat čez moker. Očitno je to različno.

Najina pikica- kje si kupila to igralno blazino in koliko je stala. Ful je dobra.

Oblekice - mi že tudi nosimo št. 74, nekatere že 80. Komaj čakam jutri, da vidim koliko je težek in velik.

Sandra - mene tud zanima, kje se kupi taka vreča. Mi imamo malo drugačno in mi ni najbolj všeč.

Miši - ti boš že kmalu začela z gosto hrano, ko je mal amalo starešja kot naš. Jz bom tud začela ko dopolni 4.mesece. Včasih je Luak tulk smešn ko me gleda ko jz jem, pa začne še on mljaskat zraven.

Danes je spet lep dan. Mislim, da bova šla malo ven da jz k seb pridem. Luka se že glasi v kinderpetu. Danes sma spet vstal aob šestih. Pol je bil pa ob osmih tak zmatran da je še komaj gledu in zadremal za urco in zdaj je že spe tbuden.

Lep dan vsem skupaj.

(odgovor članu bebi)
  Neposredna povezava do sporočila: 722
8.11.2006 10:26:30   
najina pikica*
ojle
tut pri nas se je naredil ful lepo vreme,sije sonček....jeeeeeee user posted image ga bomo tut danes izkoristili....
mi smo se danes naspali in nš žapček je čist druge volje kot včeraj,učitno mu je res mankalo tistih jutranjih par urc....user posted image sm pa danes opazila,da ful pogosto kašla in močno upam,da ga nismo kej prehladili user posted image  user posted image ...17.11 pediatra sicer za drugo ceplenje ampak,če bo bolančkan in bo kašlal nebom dovolila,da ga cepijo user posted image
tut mi uporabljamo kaplice oleovid D3 ker smo imeli po AD3 ful krče,po teh pa ksreeči nič user posted image
ful ste že vse pridne glede kil,jst jih ševedno 10+ premorem,sicer po cujnah sodeč sm že velik pokurla...ko pa stopim na vago user posted image ....so pa št.še vedno visoke....user posted image ...ampak sej delamo na tem...... počas
sandra-ful luškane fotke,mali ima fullllll velke in zapeljive okice....men so velike očke blazno všeč user posted image
tale št.74,mi smo še vedno na 62,pa zdej,ko ne rabimo več na široko povijat nam je skoraj še tale prevelika...tale tvoj cortek more bit pa velik user posted image
bambina-tut jst oz jst in moj user posted image  že razmišljava in sanjariva o naslednjem user posted image ,sicer o pupi,ker fanta že imamo....sva z mislijo tok daleč,da se tut zaščitila nebom,ker bova verjetno prihodnje leto že menda začela kej delat na tem user posted image ...komaj čakam
ptica-jst sm sicer to blazino dobila za darilo,vendar vem da jih prodajajo v beby centru in stanejo 10.000,jst sm enako kupila prjatlci,k je tut dubla dojenčka....je pa blazina ful fajn,ker je mal bol debela oz podložena,tako da je malemu toplo in mehko ko se igra na njej...vse te igračke pa šumijo in piskajo...res je fajn

grem moram do konca skuhat kosilo,moj gre pop. delat midva z malim pa na sprehod.....papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 723
8.11.2006 10:28:53   
najina pikica*
aja sandra takole če na hitro pogledaš in primerjaš tvojega malega in našega....na določenih fotkah sta si fuuuuul podobna user posted image  a se ti nezdi!

Neposredna povezava do sporočila: 724
8.11.2006 13:04:30   
Sandra*
Pozdravljene!

Midva sva ravno prišla s sprehoda. Mark je zaspal v vozičku, kot vedno, zdaj pa sm ga prinesla gor in spi na najini postelji v kombinizonu in kapi. ga kar ne upam slečt ko takole fletno spi. Evo ga takole zgleda.
user posted image

Spalno vrečo sem kupila v c&a v avstriji. A bo katera šla danes, imajo po 17.00 uri vse znižano 20%. Jaz bi šla ful rada, pa sama kar nekak ne upam it, pa še nč ni več na računuuser posted image user posted image user posted image , čakam drugi teden porodniško, pol pa v h&m v lj po vrečo za Marka, ker se mi zdi ena premalo, jo tok rad pobruha in pol morem kuj zjutraj dat prat pa v sušilca pa bom raj še eno kupila, da ima rezervo. Kolk jih oblečete spodaj, tiste ki jih date spat v vrečo?

bambina in najina pikica jaz kar naprej sanjam da sem spet noseča, prav pogrešam trebušček, pomoje bomo mogl kr kmal spet v akcijo, ampak ne vem kam bomo dal pol še enega sončka, upam da bomo najdl kšno novo stanovanje.

Midva imava danes teden cepljenje. bom pomoje bol jaz jokala kot Mark, sem bol user posted image za inekcije. Ne vem a bi pol šla še mal bluzit okrog al je bolje da greva domov po cepljenju?

Jaz komaj čakam da bo začel z gosto hrano, da ne bomo skos na joški. Sj je ful navdušen, ko me gleda ko jem, ampak ko mu pa žličko dam v usta se pa ful pači.

Jaz ga široko sploh nisem nikol povijala, so ga v porodnišnici dva dni pol so mu nardil uz kolkov in je blo ok in ga nisem.

Kolko časa ste kaj zunaj? Koliko jih oblečete za ven, naprimer danes ko je tako toplo?

gorenjke: Lahko se zmenimo drug teden. Midva edin v sredo nimava časa.

Lep pozdravček!

Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?