|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
4.11.2006 10:28:18   
tiasha77
Huanita, ko daš opcijo Pošlji datoteko, ti sam program ob strani napiše več kod (to so tista dolga čreva številk in črk), z Ctrl+C označiš tisto polje, kjer piše koda za forum, greš sem na forum, na svoj post, ter pritisneš Ctrl+V in ti vrže tista čreva sem, nato pa če si v dvomih klikni tu spodaj na postu opcijo Predogled, pa boš videla, če je slikica prišla!
Upam da ti bo tole v pomoč, srečno, T
user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 676
4.11.2006 11:05:19   
Anonimen
Pozdravljene!

Tak sem jezna. Petek no svetek sva sama s tamalim. Še danes ko sem misla, da bo mož vsaj do desetih doma, ne bo nič od tega. Pa moram spet sama kuhat in sama čistit.

MAlo sem prestavla posteljo in ugotovila, da se je spet vrnila plesen. Za znoret. Jogi nama je čist plesnov spodaj pod posteljo. NE vem več kaj naj nardima?

Naš mali je bil včerja cel dan pokonci. POpoldne sem šla pa jaz v šoping. Joj kak užitek. seveda tud popoldne ni zaspal Potem pa ob pol šestih ga je končno zmanjkalo. In kaj se on odloči, da je to že nočno spanje. Mogla sem ga direkt zbudit, da sem ga uštimala za spanje. In zdaj se je začel spet zbujat ob dvehali pol treh. Čist je spet zamenju ritem . PA tak je bilo luštno ko je spal do petih.

Pri nas je tak lep sonček, ampak je hladno.

Jaz mu dam ta malmu za ven poleg dveh dolgih rokavov še hlačke in jakno iz termo flisa. Tud jz moram dobit nekje rokavice. Roke so skoz zunaj.

Bebi mi skoz čez dan uporabljamo racmanke.Ampak ima čez še tiste hlačke, i ne premočjo. Pa je čist vredu. PAč različna mnenja.

Zdaj mi pa nekaj povejte, a katera daje AD3 kapljice la ne? Jz jih še kr nisem začela dajat.

Pa še nekaj, prvič jem kont. tabletke in že drugi mesec sem menzes dobla po 20 dneh. A je to normalno?Dobr, da imam konc tedna G.

No sedaj pa naprej na delo!

Lp

(odgovor članu tiasha77)
  Neposredna povezava do sporočila: 677
4.11.2006 18:32:08   
Splet.Ka
Dober dan.

Kako ste? Mi smo fino, ker je vikend in ker nam oči štrudl pečeuser posted image .

Pri nas je ful mraz zunaj, včeraj zjutraj je kar snežilouser posted image . Danes sem doktorirala iz tega, kako princesko oblečt za ven. Smo šli okoli Blejskega jezera. Ko smo prišli nazaj, je bila povsod topla, samo stopala je imela mrzla...čeprav je imela oblečene res debele žabe, termo nogavičke in kosmate copatke.

Ptica, za plesen žal nima mnobenega skritega recepta. Pri nas je bolj problem, ko sem nam vse stvari od suhega zraka ful presušijo....vse lepilo na primer se posuši in obešalniki v kopalnici dol popadajouser posted image .

Bebi, naša princeska noče pit čajčka...ga pljuva ven. Tako da ostajamo samo pri joškiciuser posted image .

Stuhica, a ste se potem pozdravili? Kaj pa na izpitu, je šlo?

Tiasha, a je ta plašček iz H&M? Mi imamo belega. Ugotavljam, da imamo vsi ful podobne stvari za naše male.

Sandra, kako se obnese igralna blazina? Jaz tudi razmišljam o nakupu.

Kako kaj vaši sončki kravice pasejo? Naša mala je čisto besna, ko jo dam na trebuh in se samo deeeeere. Pred kakšnim mesecem je obračala glavo, zdaj pa pri miru leži in joka. A jih kaj spodbujate?

No, gremo jest štrudluser posted image . Uživajte!

Cvetim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 678
4.11.2006 21:11:07   
tiasha77
Čer!

Naša punca že spiuser posted image , smo jo skopali, pa mi je med dojenjem zaspala, upam da se danes ne zbudi več!
Danes sem bila ful pridna, sem  user posted image   in user posted image , user posted image   pa ostane za jutri.

Hruska - ja plašček je iz H&M, ga je prinesu ati enkrat iz Avstrije, ko je bil na terenu

Najina pikica - če se ne motim, si ti pisala, da imaš stolček, ki se da nagnit, pa me zanima katerega, razmišljamo da bi kupili enega, dabi bil pri babici in dedku namesto ležalnika. Pa ostale, mislite kupit plastičen ali lesen stolček za hranjenje, kaka priporočila?

Takole pa mi kravice pasemo - pred ogledalom, čeprav je zdaj bolj aktualno sedenjeuser posted image

user posted image

Nč punce, si grem privoščit user posted image , lahko noč, T

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 679
4.11.2006 21:30:13   
HuAnita
[img]http://shrani.si/files/img33741061579.jpg[/img

Da vidim, če premorem toliko inteligence...

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 680
4.11.2006 21:34:39   
HuAnita
očitno neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 681
4.11.2006 21:36:07   
HuAnita
Upssssss, kakšno črevo sem pa to naredila?!
Sorči, avgustovke...

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 682
4.11.2006 22:31:51   
andrejaz
Pozdravljene punce

Mene se je pa spet lotil en grozen prehlad in sedaj upam da se Sara in Mark ne bosta nalezla od mene. Sem porabila že celo škatlo robcev in popila na litre čaja, tako da sedaj že nekaj dni nisem šla na sprehod.

Stuhica – kako je kaj mali in kako tvoj izpit?

Najina pikica* - pot ti je opisala že Sandra. Za trgovine pa malo poglej na njihovi spletni strani http://www.suedpark.at/
Jaz sem ponavadi šla tudi v Bipo po plenice, pa v eno veliko trgovino z igračami mislim da je Trio ali neki takega

Tiasha77 – dobrodošla nazaj z dopusta

Bebi – kaj pa če je mali že preveč utrujen za kopanje in se zato dere?
Jaz naši ne dajem nobenega čaja – samo dojenje

Ptica – proti plesni pa baje obstajajo neki lovilci vlage – sem zadnjič videla v eni reklami

Jaz pa naši Sari dajem kake 3 tedne kapljice AD3 – očitno sem edina ki dajem te kapljice in ne katerih drugih

Stolček za hranjenje – jaz imam še od tavečjega Peg perego Prima Pappo. Super stolček – se tudi precej poleže, tako da sem jaz že pri 4 mesecih dala Marka občasno notri  Sedaj pri 2 letih ima Mark lesen stolček, tega plastičnega pa bo kmalu začela uporabljati Sara.  Meni se lesen stolček ne zdi primeren za začetek, saj otrok kar pleše z ritjo. Kakšnega boljšega plastičnega pa lahko tudi reguliraš višino, pa naklon, pa 5 točkovno pripenjanje,…skratka veliko bolje kot leseni.

lepo se imejte

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 683
4.11.2006 23:39:25   
miši
juhu punce

kako ste?

mi smo imeli danes skoraj generalno čiščenje. moja dva škrata sem poslala ven na potep, jaz pa "udri Fata" sem spucala skoraj vse kar se da, zdaj pa sem seveda hin in me roke kar bolijo, no pa imamo za en čas mir. Tudi rože smo pospravli orkog bajte in počistili, čakamo zimo. 
smo imeli še obiske zvečer, tako da se večerja šele zdaj kuha, Ajda spi, ribice pa že dišijo iz pečice, imam dve slastni oradi user posted image  pa pečen krompirček.

Hruška, mmm, kolk se vam gode, pri nas zdaj kar peče "mizica pogrni se" varianta, je res poceni, praktično, seveda pa ni tako dobro kot domače. Igralne blazine sem gledala v Toysrus-u pa so prav fletne in praktične, jih zložiš tako, da je potem kot en tunel-igrača za večjega. naslednji mesec grem še po kengurujčka pa po stojalo z igračami pa še kaj se bo našlo ziher user posted image .

čajček, ja naša ga kar nekaj že popije, je bolj suh zrak pa ji čisto paše zgleda, tudi noska ji mal omočim s fiziološko,da nima tako suho.

a je bil od katere otroček že kdaj hripav? naša je zdaj ene 3 dni bolj zarjavela, sicer nič ne kašlja, nima vročine, tut smrkelj je že skoraj mimo. morda je od ostrega zraka zunaj pa od kurjave. hm, sicer imamo vlažilce zraka...

oblačenje za zunaj, mi imamo nekaj kompletov iz velurja pa tut vrečo, tko da to vržemo čez pa je, ima prav fino toplo notri, samo nosek je malo rdeč pa lička, je prav fletna. Hruška, ti svetujem vrečo za ven (toplo) je res fajn, notri se zgreje in ostane toplo, tudi če zbrca ne more nikamor.

je katera že probala rokavičke? naša ful daje roke v usta, ne vem, kako ji bo to z rokavicami uspevalo...

kaj pa vozek-naslonjalo, imate še vse v košarah, je že katera dvignila? pri nas bo kmalu treba, ker je mala tako radovedna, se kar dviguje.

kravice, pri nas kar treniramo, je rekla pediatrinja, ker ji glavico v eno stran vleče in telovadimo tudi tako na previjalni, da gleda bolj v drugo stran in se obrača. zaenkrat nič ne protestira pri kravicah, je kar vzrajna in borba z ravnotežjem, sploh če ji še kako igračo dam se ji čist dogaja, je prav smešna pa še ponavadi prdi zraven, ker tako rito napenja, hehe user posted image . sicer pa je naš otrok zelo zelo živ, non stop brca, maha z rokicami, gleda naokoli, obrača glavo, je ne smemo pustiti same. tudi čez dan zahteva veliko pozornosti, zaspi za največ pol ure, tudi igrače zaležejo kake 15 minut, sicer pa ji je najboljše, če se z njo pogovarjam, ji pojem, ona pa z mano spušča glasove in bi kar sfrcala.

bom še jaz poskusla pripopat sliko, parkrat se mi shrani.si sploh ni hotla odpret.

uživajte nedeljo, mi bomo LENARILI user posted image
čaw
Taja

uf, sem probala, moram še sama pomanjšat slike (so prevelike), bom naslednjič ...

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 684
4.11.2006 23:50:40   
Samoyedka
Halo pupe!

Da se še jaz malo javim. Ste bile ful pridne, pa veliko pisale...uf sem lena, se mi ne da it brat za nazaj user posted image

Ptica, Jaz se še tudi nisem spravila zraven, da bi malemu spet začela dajat AD3 kapljice- ga je lih fajn nehalo zvijat, pa mi nekako ni, da bi slučajno revčka spet začelo. Ampak bom morala počasi štartat verjetno, sploh ko sončka ne bo več toliko. Me pa prav zanima, kako se bom pediatrinji ven zvlekla, ko jih ne dajem. Tilen čez dan veliko spi (ampak tudi vedno manj), ponoči pa se je tudi navadil spati po 5 ur skupaj user posted image . Ima pa od 18.-20. taki sitni uri, ko mu nič ne paše, ampak res nič: bi se rad cartal - pa spet ne, bi spal v posteljici-pa spet na blazini, ležal bi na boku, hrbtu, trebuhu....se počutim ko kak Hugo, ko ga prestavlam sem in tja, dokler si ne najde enega placa user posted image

Tiasha kaka lubana fotka user posted image ! Naš piki je zelo rad na trebuščku, pa kravice pase, ampak ga včasih malo parkiranje glavice nazaj na zemljo matra- čunkne z noskom, pol je pa hud user posted image . V ogledalu se tudi že gleda, pa akvarij mu je takoooo zanimiv.

Hruška naš je vedno bolj rad na igralni blazini, ne prenese pa sedenja v ležalniku, tri minute, pol pa jok. Tiste, ki samo dojite tak menda ne rabite dajat kaj drugega zraven za pit? Tilen je na Aptamilu, ampak niti pod razno noče ne vode, ne čaja, pa vseeno a po flaški, iz lončka, po žlički.
No, pil bi že, če bi mu ga sladkala, frajerju user posted image

Sandra, čisto enako igralno blazinom kot si jo gledala na enakupi imam tudi jaz! Da ti povem- je sicer super, ampak mi je tisti pojoči in utripajoči del pri zvezdicah zaigral samo 3x, potem pa crknil, tip se mi pa ne javlja na reklamacijo user posted image Tak da boljši, da ste jo kupili v Arielu

Melitkica, jaz sem se nekak navadila na Muellerjeve Beauty baby in Moltex pleničke. Sprobala sem vse živo, zdaj sem pa kar na teh ostala. Bom pa tut hoferjeve probala, ko teh zalog zmanjka. Jih ene ful hvalijo, ja.

Zgleda vsi mali avgustvovčki tlačijo rokice v usta user posted image in se slinijo ko polžki- bodo zobki zgleda začeli vrtati na svetlo, pa bo spet veselo hehe.

Sem končno dočakala prvo teto s krvavca...pa še res je, kar mi je babica skos tumpala- da ne bodo več tako hudi krči, ko bom enkrat rodila. Jupiiiii!!! Pa na dieto sem se spravila, da bom lahko rito spravila v še katere druge hlače, razen enih razvlečenih...emmm, pa še nobenega posebnega efekta, jaz pa bi eno MILKOOOOO user posted image

Lepo se mejte.

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 685
5.11.2006 11:48:20   
Polly
Se vam še jaz na hitro javim user posted image . Mamo gužvo, saj pospešeno delamo na hiši, da se bomo če bo vse po sreči še letos selili user posted image .

Vidim, da je naša miška najbolj pridna; v enem kosu spimo od 10 do 12 ur user posted image user posted image .
Dojimo se polno, brez čajčkov. Dnevno popijemo 7 kapljic AD3. V torek imamo 2. sistematski pregled in prvo cepljenje.
Kot vsi drugi, se tudi naša Pia ful slini in si tišči celo pest v usta user posted image . Zelo rada se pogovarja in na glas smeji. Že od rojstva je zelo živahna in radovedna, tako da košarica ne pride več v poštev. Če bi bilo po njenem, bi naslonjalo v vozičku bilo že na položaju za sedenje user posted image . Tudi doma hoče skoz sedeti ali pa biti na rokah. Čez dan spi vsega skupaj max dve uri (kot od Miši) - zato zvečer okoli desete kar ugasne in spi do devetih, desetih naslednji dan.
"Kravice" pasemo kakor kdaj: včasih ji paše, drugič pa je takoj huda...
Ja, pa stvari se že zelo trudimo prijemati. Je tako smešna, ko kar zguba čelo in začne godrnjati user posted image . Če ji kmalu na uspe, pa postane kar togotna. Aja, pa risanke bi gledala s tavečjo.

Tudi mi imamo Prima Pappo - ga ne zamenjam!

Plesen - mi jo imamo v bloku zato, ker je slaba izolacija/fasada. Vsake toliko poškropim z razredčeno varikino. Če pri vas ni kriva izolacija, le prevelika vsebnost vlage, pa obstajajo razni razvlaževalci (lovilci vlage kot na TV reklami, električni-imajo jih v vseh večjih tehničnih trgovinah) in pa seveda klime.

Za ven imam toplo puhasto vrečo (zgornji in spodnji del posebej, ki se spne skupaj), med nogicami pa je zareza, da jo lahko pripnem v lupinici.

Je pa naša en majhen zmrznjenček. Spi v bodiju z dolgim rokavom, čez ima topli pajacek, pa spalno vrečo z dolgimi rokavi in pokrita s kovtrčkom. Pa imamo okoli 20 stopinj user posted image . V istem prostoru pa spi tavečja v pidžami z bosimi nogicami, pa še pokrita najraje na bi bila user posted image .
Dokler je nisem tako oblačila, tudi spala ni tako dobro.

Plenice- najboljše so bile Pampers Sesnsitive. Odkar jih ni, še nisem našla enih, na katerih bi ostala, tako da jih menjam. Navadne Pamperske se pri navalu kakca ne obnesejo (pri tavečji ne zdržijo niti nočnega lulanja), dobre so mi Lumpijeve, Hofferjeve(Midi zadnjič niso imeli, tako da jih na Pii še nisem sprobala), Fixies, DM... Muellerjevih še nisem kupila, ker mi je Ljubljana samo za plenice predaleč.

Tiste ki ste bolne, vam želim čimprejšnje okrevanje. Ostale ki ste zdrave pa, da ne bi zbolele.

Kako je življenje lepo!

http://regi.si/srce/

(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 686
5.11.2006 12:18:42   
tiasha77
Huanita - user posted image , pa ti je upselo, samo še pomanjšaš slikico (jst dam na 320) pa bo

Voziček  - imamo Pegperego, pa smo ga že obrnili, tak da gleda naprej in ima malo dvignjeno naslonjalo, je taka radovednica, da ji leže ne paše več

Hvala za odgovore o stolčku, zdej se bom lažje odločla!

Samo toliko za sedaj, kosilo že čaka!Lep dan, T

(odgovor članu Polly)
Neposredna povezava do sporočila: 687
5.11.2006 13:48:38   
Anonimen
Pozdravljene!

Luka trenutno spi, še dobro, ke če ne bi ga tašča kaokol nosla.

Dans je prišla na kosilo. Upam,da bo zdaj šla že tud kmal domu. Halo saj mormo bit pa tud mi trije malo sami. Itak sva čez teden non stop sama brez očija.

Samoyedka-jz bom rekla pediatrinji da sem mu kapljice devala ampak ga nisem mogla revčka gledat kak ga krči dajejo. Ne vem če bom sploh probala s temi kapljicami.

Mi imamo v četrtek 2. posvetovalnico. Tudi bomo cepljeni. Končno obm vidla kulk je Luka zrastel in koliko tehta. Po moje mora imeti ene 7,5 kg.

Včeraj sem ga prvič povila samo v pampersko. Je bil čist drugačen. Imel je tako malo ritko. Seveda je bolj komot in je š ebolj brcal.

Voziček - midva sva že malo dvignila voziček. Torej sma košaro zamenjala za športno varianto, ker Luka mora gledati ven, če ne je vse narobe.

Mislim, da se tašča spravlja domu. Moram iti jo pozdravit. Pol p apočivat.

lp

(odgovor članu tiasha77)
  Neposredna povezava do sporočila: 688
5.11.2006 14:25:28   
miši
evo jo našo koketo:

user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 689
5.11.2006 16:06:20   
Vesna
da vidim če mi ratauser posted image

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 690
5.11.2006 16:11:08   
Vesna
juhuhu uspelo.
bambina hvala za slikco.
jaz mu že tri dni dajem kapljice ad3,ma italijanske,ma ful smrdijo.
v torek imamo 2sistematski in najbrž cepljenje.val zdaj večkrat čez dan zaspi po eno urco,danes ko smo teli it pohajat pa je spal 2 uri,tak oda smo šli samo na en sprehodek potem ko se je zbudil okrog 15.
ena je rekla da ima težave s plesnijo,moja soseda odpravi to s soljo.v skledico da sol in to zraven postelje.
tudi jaz ga polno dojim,zadnjič sem mu dala za probat čaj komarček,ma mu ni fin in ni hotel  pit,se je kremžiluser posted image zraven.
kaj pa kostanj jeste kaj?

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 691
5.11.2006 16:13:43   
Vesna
user posted image no pa še ena starejša zdaj ko obvladamuser posted image

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 692
5.11.2006 17:35:17   
Splet.Ka
Ojla.

Prav fino tele slikice popestrijo forum, ane? Pravi srčki so tile naši sončki.

Mi smo bili danes na dolgem sprehodu, smo odkrivali ulice našega mestauser posted image ...res nisem vedela, da jih je toliko! Potem smo šli pa k pratastu na kosilo za 80 let. Torte nisem mogla pojest, me čaka v hladilnikuuser posted image .

Drugače sem se pa stehtala in imam od +17 kg samo še +5,5 kg. Glede na mojo nedejavnost se mi zdi kar ok. Se morem pa res malo skupaj spravit in naredit kaj zase.

Saj sem že spraševala v posebni temi, pa vprašam še tukaj: kako poskrbite zase? Kaj počnete? Jaz sem postala prava puščobauser posted image in res moram malo v svet in malo ven migat.

Zdaj čakam prijatelja, pride na obisk. Potem pa kopanjeuser posted image

Lep preostanek nedelje...potem pa spet čakamo nov vikenduser posted image .

Cvetim...

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 693
5.11.2006 20:44:08   
stuhica
Ojla Avgustovke in sončki ter sončice !

No zdele mam cajt da mal napišem kako in kaj!
Na izpit sem šla jest upam da bo padla vsaj ena šestka, dobim pa rezultate šele v četrtek - v petek pa imam še eden izpit iz psihologije , ki je k sreči mi že delno priznan- ravno v soboto sem dobila pošto.user posted image

naš s onček je zdaj v redu, včeraj smo nardili en ilet v ljubljano. Smo šli mal po štacunah pa morm rečt da v arielu so imeli vse tko razmetano pr cunjah da tud gledala nisem, smo šli v H&m  in so ble ful nore cunce za tamlaga ampak vrsta je bla pa pri vseh 4-ih blagajnah po 20 ljudi v vrsti kot bi vse zastonj talal, tko da se že zarad tega nisem spravla nič kupt ker bi dve ure čakala na blagajni - bi se tamal sigurn vmes zbudu pa bi se drlu, no pol smo šli pa v baby centra pogledat za kpce šalček in rokavičke - mislm sej ne vem a sevam zdim preveč škrta ampak 5- jurjev pa res ne mislm dat  samo za kapico!?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš se je tud začel slint - brca pa ful, pa hoče da se pogovarjam skoz z njim morm rečt da zahteva kar veliko pozornosti, čez dan bolj slabo spi, mogoče po 15 min popoldne mogoče kako urco pol pa do 111h zvečer skor nič se  nahranimo potem pa spat do 5h zjutraj. user posted image  Morm rečt da sem kar zadovoljna da nimamo hudih neprespanih noči!

Hruškica tebi sem že odgovorila na tvoji temi- ne vem se pa lahk kdaj sami zmenva za kavico če bi ti ustrezalo- samo uskladit bova mogle najine drage za varstvo! Naš bo zdej do 20 doma ima še pogodbo ker ima ta teden zdej očetovski dopust so mu podaljšal da ga lahko izkoristi- pol pa nič ne vem za kam se bo odločil- gre jutr še na en razgovor za službo!

andrejaz upam da siu se pozdravla pa da se tvoja dva sončka navta nalezla! Le reč svojmu nej te mal bolj merka !user posted image user posted image user posted image

Miši  a si cd že kaj prepekla - a se bomo še kaj dobile gorenjke- mogoče ta teden? Razen v petek jest ravno nemorem k grem na izpit? Morm reči da je Mečkator res pravi za naša srečanja.

Ptica a tvoj ima pa že 7,5 kg! Super no naš mislim da bo imel okrog 6kg- ker je imel v bolnici 5800 tko da lahko rečem da se fajn redimo vsak mesec po 1100g.

Vesna in Huanita vsa čast vam za slikice- jest se še vedno nimam cajta spuščat v te zadeve pa če sem čist iskrena  morm ta čas prosti k ga imam posvetiti bolj v knjige....

Nea-  kakšne cene so pri vas od pleničk- pampers in pa te mullerjeve kolk stanejo me prav zanima če je kaj razlike!'

jest sem s temi iz mullerja prav zadovloljna, samo ne vem kdaj bodo kaj spet v akciji pleničke!'

Mi imamo pa skoz zabasan nosek in se naš tko dere k mu tisto fiziološko dam je za znoret samo da ga primem že točn ve da bo dobu neki v nos- pa se mi kar smili- ampak pol vsaj lahko dha normalno!

Dost bo sem se razpisala na veliko- mi gremo v torek po prvo pikico- cepljenje pa upam da ese slišmo!
Držte pesti da nardim oba izpita!!!

Lp

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 694
5.11.2006 22:28:17   
miši
hruška, pridi k meni na aerobiko (TNZ), te bom nafilala z energijo, hehe. juhu za kilograme. jaz spet poudarjam, da si moramo vzeti vsaj kako urico na teden zase, sicer bomo preveč tečne, zaprte, preveč skrbne in premalo sproščene....zame je šport hudo dobro zdravilo no ja pa user posted image sploh ane.

stuhica, mogoče bi se najina dva dobro zastopila in se kaj skupaj pomenila, tudi naša spi po 15 minutk na dan in se je treba z njo ukvarjat...

šibam pod tuš pa še mal na črpalko, Ajda bo glih kar mrknila user posted image
imejte dober teden
Taja

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 695
5.11.2006 22:37:06   
tiasha77
Čer!

Miši - Ajda je prava lepotička, še zlasti s tisto belo kapico

Vesna - čestitke za slikice, mali je pravi frajerček

Hruska - točno vem, kako se počutiš, tud jst sem zaenkrat 100% okupirana s tamalo, pa se tolažim da bo kmalu bolje, ko preidemo na gosto hrano, ko me ne bo potrebovala za vsako dojenje. Kake dobre knjige nisem prebrala že od poroda, sem se pa odločla da drug teden začnem z aerobiko. Kaj naj ti rečem, kaj počet, tisto, kar te je že prej veselilo, kaka kavica, šoping, čvek s kolegico, ... boš vidla da se bo nekaj našlo. Drugače pa user posted image  za kg.

Nea - zanima me, kako je s cepljenjem v Nemčiji? Je tudi obvezno? Če bi se potem preselili v Slo bi vam ga priznali al kako? Hvala za odgovor!

Polly - kakšne pa so Pampers Sensitive oz. kje jih dobiš?

Stuhica - držim pesti, da bo vsaj šestka

Po enem letu sem dobila spet user posted image , ta zadnja prava je bila lani 2.11., še malo pa bo eno leto, odkar smo naredili user posted image , kako hitro mine... mogoče bo pa res že kmalu čas za še enega, če ne, bomo pa samo vadliuser posted image

Lahko noč, T

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 696
6.11.2006 7:42:32   
Tanyka
OJ
Da se nahitro javim, sedaj se že kar nekaj časa nisem.Berem vas redno, da bi kaj napisala pa nimam časa.Sedaj mi je končno uspelo prilepit slikico.Celo jutro sem se matrala.BRAVOuser posted image user posted image
Evo moja dva sončka LARA&RENEuser posted image

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 697
6.11.2006 9:55:48   
HuAnita
Hruska - meni pa je od +18 kg ostalo 6,3 kg!!!user posted image user posted image user posted image
In danes začejam, resno! Že prejšni teden sem nekajkrat telovadila (s Cindy Crawford, prav za po porodu, pa še tisto suhljad gledam zraven, je kar spodbudno), od danes pa kenslam še večino sladkih priboljškov! Kam pa to pelje, če zmašem 100g čokoldado kot za hec, da o napolitankah ne govorim. Bom pa videla, kako dolgo bom zdržalauser posted image  Že večkrat sem imela dobre namene, pa me je premamilo.
Bom pa ob pol ure aeroibke delala še 20 min pilatesa, pa ni user posted image , da mi bodo stara oblačila spet prav! (Če hočeš, lahkko delav askupaj, da se bova 'nadzirali' in spodbujali).

Krči - pri nas je zadnjih 10 dni prav katastrofa, prižge se ob 17.00, pa tudi do 19.00, potem pa na joški do 20.00, ko mu le uspe zaspatiuser posted image user posted image user posted image   Ful ful je grozno, ko nič ne pomaga.

Spanje - zaspimo na rokah ali joški - bravo mamicauser posted image , kako uspem 'pokvariti otročke' - čez dan spi razdrobljeno tudi 4 ure, ponoči se večinoma zbudi za dojenje 2x, če nima kakih posebnih prebliskov  (so pa kar redniuser posted image ), ampak bo že. Se pa sestrica zbuja, groza, na vsako uro, rastejo ji zadmnji zobki ---- no, potem pa čakamo 20 novihuser posted image

Voziček - meša se mi, Petja sovraži voziček, dete ni budno notri sekundo tiho, ful ful joče, ga nosim kakih 10 minut, da zaspi, pa potem v vozek, ko se prebudi, pa spet na rokeuser posted image user posted image user posted image  če ne že tudli.  Hvala bogu za kenguruuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 698
6.11.2006 12:44:57   
Anonimen
Pozdravljene!

Danes sem bila že ful pridna. Itaknisem spala od šestih, ko se je Luka začel pogovarjat. Nisem ga uspela več prepričat v spanec. Spal je pa od 20-4.30. Ampak ga ne bom hvalila, ker se pol takoj vse skvari.

Pekla sem rogljičke, take slane. Bo dragi zvečer nesu k zboru, pa malo vinčka. Mal bova počastila za Lukata. Še nisva nič. Veliko sem že zlikala, nekaj skuhala. Sedaj pa imam malo počitka, koje tudi luka zaspal.

Luka se tudi hoče veliko pogovarjat. PA tudi če sem tiho, on kar blebeče po svoje. Všeč mi je to da mi ga res ni treb anon stop po rokah nosit in tolaži, ker je priden v ležalniku in se igra s svojim tigrom.

Jz se trudim hodit 2x na tedn na aerobiko. Če ni moža dom apač ne grem. Težko pa izvedem kakšno telovadbo doma, ker imam non stop kaj za delat. Imam tudi od Cindy Crawford aerobiko za po porodu. Nekaj sem jo izvajala. Sigurno grem v šoping enkrat na teden sama, ker prav uživam. Edino če kupujem kakšna oblačila imam rada koga zraven. Vsak dan pa grem tudi  k sosedi na kofe, da kako rečema. Pa kar mine.

Stuhica - bom v četrtek povedala koliko naš tehta. Zadnjič sem ga nekaj provizoriš doma tehtala.

Sem začela Lukata previjat samo v Pamperske. Čeprav sem se odločla da do treh mesecev široko previjam,sem prenehala par dni prej. Tak je hecn ko ima zdaj tako malo ritko. Pa veliko bolj se obrača. Mislim, da mu je všeč. JE bolj svoboden.

Zdaj pa še grem mal prečekirat ostale forume in potem spet likat.

lp

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 699
6.11.2006 13:46:50   
TODI
Pozdravljene!

Da se spet malce oglasim. Saj berem še le za pisanje mi zmanjkuje časa.

Mam pa en problem in sicer ne kakamo, saj vem da je imela piščanček enak problem vendar je pri nas drugače. Preden se je začelo zaprtje je tam ene tri do štiri dni prej pojavilo zelo zelo tekoče blato, kot voda, vendar samo enkrat na dan. Potem pe+a en teden nič. Sem poskusila vse od termometra, do hipovga čaja za prebavo nič od nič. Potem pa sem šla še v lekarno po svečke, ji dala in še po uri in pol ni bilo nič, zato sem ji dala še sladke kamilice za pit. Tam vsega skupaj po dveh urah od svečke, pa se je končno pokakala, vendar spet čisto tekoče. In sedaj je že tretji dan ko ni spet nič kakanja.

A so mogoče krive kapljice proti krčem, ki sem jih naročila v trgovini Arnika v Škofji Loki?? So res da homeopatske in je tista gospa rekla, da se teh najbolj poslužujejo, zato sem jih naročila, čeprav nisem preveč za ta zdravila.

Kaj naj naredim??? Ima katera kakšno idejo??

Drugače pa če odmislim krčke in te težave se imamo kar v redu smo 60cm dolgi in tehtamo 5560 g. Je sestra rekla da smo premalo pridobili na teži. Po prvem mesecu smo tehtali 4865g.user posted image  In da se moramo dojiti bolj pogosto. Do sedaj sva se dojili na tri ure. Ponoči pa kakor se ja prebujala, tudi na 5 ali 6 ur. Ni mi pa do tega da bi jo ponoči zbujala.

No tolk za sedaj, ko bom imela pa kaj več časa pa še kakšen komentar na vaše pisanje.

Lep dan še naprej!!

Takšni pa smo sedaj
 user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?