miši
|
juhu punce kako ste? mi smo imeli danes skoraj generalno čiščenje. moja dva škrata sem poslala ven na potep, jaz pa "udri Fata" sem spucala skoraj vse kar se da, zdaj pa sem seveda hin in me roke kar bolijo, no pa imamo za en čas mir. Tudi rože smo pospravli orkog bajte in počistili, čakamo zimo. smo imeli še obiske zvečer, tako da se večerja šele zdaj kuha, Ajda spi, ribice pa že dišijo iz pečice, imam dve slastni oradi pa pečen krompirček. Hruška, mmm, kolk se vam gode, pri nas zdaj kar peče "mizica pogrni se" varianta, je res poceni, praktično, seveda pa ni tako dobro kot domače. Igralne blazine sem gledala v Toysrus-u pa so prav fletne in praktične, jih zložiš tako, da je potem kot en tunel-igrača za večjega. naslednji mesec grem še po kengurujčka pa po stojalo z igračami pa še kaj se bo našlo ziher . čajček, ja naša ga kar nekaj že popije, je bolj suh zrak pa ji čisto paše zgleda, tudi noska ji mal omočim s fiziološko,da nima tako suho. a je bil od katere otroček že kdaj hripav? naša je zdaj ene 3 dni bolj zarjavela, sicer nič ne kašlja, nima vročine, tut smrkelj je že skoraj mimo. morda je od ostrega zraka zunaj pa od kurjave. hm, sicer imamo vlažilce zraka... oblačenje za zunaj, mi imamo nekaj kompletov iz velurja pa tut vrečo, tko da to vržemo čez pa je, ima prav fino toplo notri, samo nosek je malo rdeč pa lička, je prav fletna. Hruška, ti svetujem vrečo za ven (toplo) je res fajn, notri se zgreje in ostane toplo, tudi če zbrca ne more nikamor. je katera že probala rokavičke? naša ful daje roke v usta, ne vem, kako ji bo to z rokavicami uspevalo... kaj pa vozek-naslonjalo, imate še vse v košarah, je že katera dvignila? pri nas bo kmalu treba, ker je mala tako radovedna, se kar dviguje. kravice, pri nas kar treniramo, je rekla pediatrinja, ker ji glavico v eno stran vleče in telovadimo tudi tako na previjalni, da gleda bolj v drugo stran in se obrača. zaenkrat nič ne protestira pri kravicah, je kar vzrajna in borba z ravnotežjem, sploh če ji še kako igračo dam se ji čist dogaja, je prav smešna pa še ponavadi prdi zraven, ker tako rito napenja, hehe . sicer pa je naš otrok zelo zelo živ, non stop brca, maha z rokicami, gleda naokoli, obrača glavo, je ne smemo pustiti same. tudi čez dan zahteva veliko pozornosti, zaspi za največ pol ure, tudi igrače zaležejo kake 15 minut, sicer pa ji je najboljše, če se z njo pogovarjam, ji pojem, ona pa z mano spušča glasove in bi kar sfrcala. bom še jaz poskusla pripopat sliko, parkrat se mi shrani.si sploh ni hotla odpret. uživajte nedeljo, mi bomo LENARILI čaw Taja uf, sem probala, moram še sama pomanjšat slike (so prevelike), bom naslednjič ...