|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
25.10.2006 14:29:31   
miši
juhu punce,
sem že včeraj pisala pa je post izginil, ne vem kaj imajo skos s temi posti probleme...

no, mi smo dočakali 3 mesece, hvala za čestitke, res je veliko veliko boljše, ko se mala odziva, smeje, in veselo miga. včeraj smo imeli posvetovalnico in prvo cepljenje, je bila res pridna, malo je zakričala ob pikici, potem pa je takoj zaspala in spala okrog 2 uri (za njo maraton). čez dan je bla bolj taka čudna, malo joka, malo dremanja, malo papanja, danes pa je že bolj živahna. vročina se ni pojavila.
pediatrinja pravi, da ima Ajda refluks, ker res tako veliko poliva, ravno med pregledom je blo veselo, glede na to, da se lepo redi (dobrih 900g/mesec) ni panike, bo prerasla, ko pridemo do goste hrane, do takrat pa bomo pač potrpežljivi. sicer je vse ok, se lepo razvija in napreduje. no, imamo 5380g in 59 cm.

šibam, se še zvečer kaj oglasim
lp

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 601
25.10.2006 14:40:17   
Nea
hojla!

andrejaz - otroški dodatek za prve tri otroke znaša 154EUR. Za vsakega naslednjega je mislim da malo več kot 170EUR. Nisem ziher.

Izpadanje las je po porodu popolnoma normalno. Moja patronažna pravi da nam zdaj izpadajo tiste, ki so v času nosečnosti zrasle. Najhujše je med 4 in 5 mesecem, potem pa se zadeva ustavi.

bebi -mi smo prva dva meseca imeli strašne probleme s krči. Ne glede na to kaj sem pojedla, je vsak večer bil enak: jok med 22 in 1h zjutraj. Včasih celo do pol 4 user posted image Zdaj je veliko boljše, jem pa isto kot sem takrat. Seveda pazim da ne jem citruse, fižol, zelje in čebulo.  Tudi kavo spijem ker mi je patronažna povedala da ena user posted image kave na dan ne škoduje.

Pri nas drugače nič novega. Spet me čaka likanje, priprava peciva za jutri (gremo se pokazat v službo) in petek (Emin poslovilni party v vrtcu).

Crkljajte se,
Nea

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 602
25.10.2006 17:33:29   
tiasha77
Čer, punce!

Mamo res lepo jesen, danes je blo tko toplo, skoraj vroče na sončku! Danes smo ble na sprehodu in je bil tak jok v vozičku, da sem jo do doma prnesla na rokah. Ugotovila sem, da tamala, ko je že ful utrujena, ne more zaspat, če nima mira oz. če je ne poujčkam malo in ji dam dudouser posted image . Kak pa vaši sončki zaspijo čez dan?

Bebi - ja 500g das mase je čist dovolj, še preveč; malo vode dodaš tok da je bolj mehka in voljna, jst sem jo potem dala v posodico od skute, ki sem ji odrezala rob, tko da je debela cca 1cm, in das maso poravnala do roba, nato pritisneš noter nogice, z zobotrebcem smo napisali datum in ime in posušili na zraku; če hočeš večjo ločljivost, lahko nogico še pobarvaš z akrilnimi barvami; sem pa tudi razmišljala da bi naredili kar z gipsomuser posted image

Ptica - no škoda, pa kavica kdaj drugič, mi gremo od petka do srede; v Olimju sicer nisem bla odkar imamo malo piko, ampak mislim da je okolica lepa, se da ful šetat, pa bazen je tudi super

Miši - super da vam cepljenje ni delalo težav, upam da refluks kmalu izgine

Tkole, ati je pršu, šibamo še k babici!LP, T

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 603
25.10.2006 20:09:03   
Splet.Ka
Dober večer.

Kako ste kaj? Jaz sem po dveh neprespanih dnevih IN nočeh čisto user posted image . Princeska je ful nestrpna...med dojenjem se ji čisto odpuli, začne kriliti z rokicami in nogicami, kričati,...ne pomaga nič. Mogoče jo moti to, da sem v svoj jedilnik uvedla sveže jabolkouser posted image .

Že kliče...upam, da bomo šli malo prej spatuser posted image .

Lahko noč!

Cvetim...

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 604
25.10.2006 20:30:33   
Sandra*
Pozdravljene!

No naš tamavčk je mal zaspal v vozičku, da jaz loh zdele kj napišem. Danes zjutraj smo spet bruhali (včeraj tut), še dobro da samo zjutraj, tako da sm mogla najino posteljo komplet problečt že včeraj, no in danes spet. Ne, vem kaj se mu je dogajalo upam da ni kaj hudega, sem klicala pediatrinjo in je rekla če bo jutri spet naj ga pripeljem pokazat, da ni kakšne viroze dobu. Jaz vseeno upam, da je ok glede na to da je potem cel dan ok, mogoče predolg spi in se potem preveč nabaše in mu je slabo. Upam?

Kolk mate vaše otročke oblečene doma notr? Jaz mu dam plišastie žabice, dva bodija dolg rokav pa volnene copatke. Sploh ne vem, včasih mam občutek, da mu je vroče, včasih da ga zebe.

Hruska: upam, da boste danes ponoči bolj sladko spali. A misleš, da ji jabolko ne paše? Pomoje je možno, ker jabolko ma pomoje kar dost kisline? Jaz sreči zaenkrat še nisem opazila da mu kakšna hrana ne bi pasala. Upam, da bomo pri tem tudi ostali.

tiasha77: moj Mark podnevi spi po 15-20 minut, razen če kam gremo, če se peljemo z avto, ali pa v vozičku. V avtu takoj zaspi, sam se mormo pelat in jaz pol skos upam, da ne bo rdeče, ker potem začne tok upit, sam da speleš je spet dobruser posted image user posted image user posted image

Z izpadanjem las nimam težav imam pa težavo z umivanjem, ker si enostavno ne najdem časa, da bi si umila lase. Ker si jih ne maram sušit s fenom, za spat z mokrimi lasmi je pa kar mraz.

Lep pozdrav!

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 605
25.10.2006 20:38:26   
Sandra*
Se opravičujem da sm tok nahit zaključla, sam je lih taščica pršla, pa ne morem pol bult v računalnik, ona se pa z mano pogovarja pa sm pol kr kliknla pošlji.

No, pa sj drgač nimam nič več za napisat. Fajn se mjte, cartejte se, pa vsem sladke sanje in eno dooolgo prespano nočko!

Lahko noč!

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 606
26.10.2006 13:03:25   
miši
hruška, naša je bla ista, histeričen jok, brcanje in mahanje....potem se sploh ni hotla priklopit, seveda je želela flašo, ker se ji ni dalo vlečt.
jabolka jaz jem že kake 3 tedne pa nisem nič opazila, da bi kaj blo, lepo kaka vsaj 2x na dan, sem tudi take kisle jedla, tudi solato jem. mislim,da je zdaj čas, da se jedilnik normalizira.
aja, glede aerobike, a si ti spraševala, imam TNZ, naslednji četrtek tudi.

andreja, bom povprašala za vadbo z dojenčki, jaz še ne morem priti, se mora tole polivanje mal umiriti. dvd-ja še nisem uspela pregledat, upam,da se ti še ne mudi.

lp vsem
Taja

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 607
26.10.2006 13:26:55   
Splet.Ka
Ojla.

Kakšen lep dan! user posted image

Mi ponoči spet nismo spaliuser posted image . Kot je napisala miši, dretje do polnoči...potem je zaspala in se čez pol ure spet zbudila. Danes bom brez jabolkauser posted image , upam, da bo bolje. Drugače tudi čez dan ne spi in je ful sitna.

Pismo, res počas hočem jest normalno hrano, pa imamo po vsakem svežem sadju ali zelenjavi probleme. Bomo očitno še malo počakaliuser posted image .

Telovadba za mamice z dojenčki...vedno sem si to ful želela, pa nisem prepričana, da je izvedljivo. Naši punčki je vsaka stvar všeč največ 15 minut v kosu (to je rekord)...in če ne hodiva po stanovanju v edinem položaju, ki ji je všeč, se deeeeereeeee.user posted image

Tiste, ki imate igralne centre ali baby gym, a vam dobro služijo?

Cvetim...

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 608
26.10.2006 15:21:18   
tiasha77
dan, punce!

spet tipkam z eno roko, našaunca pa kao sedi v drugi, zdej je pogruntala kak se dvigne in ji je ful všeč , bi skoz sedelauser posted image  z oporo seveda, samo se mi zdi to mal zgodaj, v soboto bo mela tri mesece. pa previjanje je tud zabavno, dela most (beri: dviga rito) tak da ji komaj pleničke zapremuser posted image . drugač pa mamo nov urnik spanja/hranjenja - po tem, ko smo že spali celo noč (od 23 do 7, 8). se po novem zbudi okol 4-ih, pa papamo in natp spimo do 8-ih, jst mislim da je bolj lačna kot da ji moje mleko ni več dovoljuser posted image

hruska - mogoče je pa samo lačna in ji iz zize premalo pritečeuser posted image , mogoče je v obdobju večje rasti, pa rabi večuser posted image , no v vsakem primeru upam da bo kmalu bolje

Sandra - naša pika tud zaenkrat še zaspi v avtu in se zbudi skoraj takoj, ko se avto ugasne

Upam da nisem preveč zabluzila, mam same user posted image , pride kak dan, ko se počutim čisto nevedno
takole, punca mi je v naročju zaspala, jo grem odložz, pol pa likat, pa pakiratuser posted image , lp, t

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 609
26.10.2006 16:22:07   
Anonimen
Ojla!

Že trikrat sem se prijavla, pa za vsak nekaj pride, da se mogla iti dol z RR-ja.

Čakam možija da grema jest pa ne vem, kam je zabluzu. je peljal taščo domov je malo popazila Lukata. Mogla bi iti se n asrečanje z našim arhitektom pa je vse skup odpadl.Tašča bi mogla pa ta čas otroka pazit. Dobr da lepo spi zdaj.

Dopoldne sm abla v mestu. Sma šla slikce naročit. Pa s Piščančekom sma se dobile na kavi. Je kr fajn mal podebatirat, ko smo skoz same.

Tiasha fajn se mejte na dopustu. Midva bova šla novembra.

Miši tak težek je bil naš Luka pri enem mescu. Res imam velikega otroka. Me zanima kolk bo imel pri treh mesecih.

Ne vem zakaj me zadnje čase tulk glava boli. Dans mi jo bo kr razgnal.

Kje je pa kaj Stuhica? Ni že lep čas glasu od nje. Pa Samoyedko tud pogrešam.
Od avgustovk, ki smo čvekale na forumu v pričakovanju, ni Čebelice maje, pa Reje. Dekleta so nas kar zapustila. A katera čveka na forumu mama.si'

Joj moram iti. ALARm

(odgovor članu tiasha77)
  Neposredna povezava do sporočila: 610
26.10.2006 22:50:24   
andrejaz
Pozdravljene

Moja Sara pa je v primerjavi z vašimi otročki postala prava zaspanka. Ponoči spi zadnjih nekaj dni skupaj cca 7-9 ur brez vmesnega dojenja, čez dan pa tudi zelo veliko spi. Edino če kaj takega pojem, da jo zvija (npr. čokolada) se velikokrat zbuja in je zelo sitna in nemirna. Upam da se nisem prehitro pohvalila kako pridna je postala v zadnjih 14 dneh. Čez dan pa se po novem doji na 3-4 ure, razen zvečer ko želi bolj pogosto joško.
Je pa moj Mark ko je bil majhen tudi pri tej starosti zelo malo spal ( čez dan samo cca 3x po 1 uro) in še zdaj v primerjavi s svojimi vrstniki zelo malo spi.

Ker je naša Sara zadnja 2 dneva večinoma prespala sem uspela narediti že kar precej generalnega čiščenja po stanovanju – pranje zaves, loščenje pohištva,… upam, da mi jutri uspe dokončati generalno čiščenje, saj čez vikend ko Mark ni v vrtcu ne najdem časa za take stvari pa še v nedeljo imamo praznovanje.

Sandra* - jaz mislim, da se je tvoj fant preveč najedel in ni dobro podrl kupčka in je zato bruhal. Tudi Sara je že zaradi tega bruhala in se potem ful smejala. Kako obleči dojenčka pa je odvisno predvsem tudi od tega kako toplo/mrzlo imate v stanovanju. Mi imamo precej toplo zato ni v plišastih žabah ampak v debelejših bombažnih hlačkah

Miši – ti kar v miru preglej in presnemi DVD.

Hruška – upam da se ti uspe kmalu naspati in preiti na malo bolj normalno hrano. A po ostalem sadju jo tudi zvija? A ji škodi tudi če ješ vanilijev kaki? Veš kako imajo dobrega v sadjezelenjavi v tvoji ulici. Sem ga maloprej jedla in veš kako je bil dober.

Lepo se imejte

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 611
27.10.2006 0:40:00   
stuhica
Ćav

kolk ste pridne, va nimaam pa kej preveč cajta brat sem samo preletela na brzino. Vidim da se kar dogajajo podobne stvari naš sonček je tudio priden ponoči spi od 22-23 do 6 zjutri tko da je kr priden se naje pol pa spet nazaj za ene eve urce, čez dan spi bolj malo po pol urce to je pa tud to al pa v vozku tam bi pa vedno spal.

Sem takoj za idejo avgustovk da se mal dobimo 1x na mesec sicer bo pr men štala ta mesec novembra zaradi dveh izpitov in pa predavanj pol bo mal bolj na easy!

Do zdejle sem pisalla seminarsko nalogo zdej bom šla pa spat pa nadljujem jutri če bo čas ( morm ga najdt - ker se morm pol druge dni učit ker mam 2.11 že prvi izpit sam upam da mi uspe!
user posted image

Naš sonček se tud tko lepo smejčka se z mano pogovarja, zelo rad poluša eno pojočo kamelo k sva jo prinesla lani iz tuinizije je ves navdušpen joka ne kej preveč, bruha včasih ful so pa dnevi ko nič ne bruha. mojga mlekca je dovolj sicer si ga zaradi predavanj pumpam in je naš mišek mal len ratal za vlečt joško in hoče po parih minutkah joške takoj flaško- no ja glavn da mam jest še vedno svoje mleko, pol pa ni važn kako ga dobi aneda?

Nč oči se mi že zapirajo grem spat pa se slišmo upam da kmalu k bom imela mal več časa čav bav!

stuhicca

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 612
27.10.2006 9:31:41   
Vesna
tudi jaz sem avgustovka,pa se malo oglasim.tudi moj miško podnevi zelo malo spi,razen v vozički ali avtu.ena je prej napisala da sumi jabolka,pri nas tudi ne smem jabolk v nobeni obliki,niti v kompotu ali štrudeljuser posted image .vse ga potem matra.drugače je priden,začeli smo uživat,dosti se pogovarja in je zelo živahen otroček,edinole ta refluks nas matra,ma tudi to bo baje minilo,ko začnemo uvajat gosto hrano.ponoči se zbuja vsake tri za jest in takoj nazaj zaspi,od 18ih do 21ih če prej ne zaspi so pa njegove ure za malo jamrat in jokcat če ni na rokah,ravno toliko da vemo da ga imamouser posted image .
mene pa zelo bolijo sklepi do kar sem rodila in to vsi,komolci,kolena,gležnji,a ima še katera take probleme.ena m.sestra mi je rekla da je to od dojenja.pa oči me tudi zelo bolijo.
kako se počutite ve?
lp vsem in lep vikend

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 613
27.10.2006 9:50:11   
Anonimen
Ojla!

Naš mali ima čist zmešan ritem. Dans ponoč je že ob dveh hotu jest. Kje so tiste noči ko je spal do petih. Včeraj zvečer me ni bilo doma in sta se z očkom sama rihtala. Seveda ni bil dost naspan in je bilo že pred sedmo veliko joka. Sem prišla domu sta bila oba čist mokra. Očka od tolaženja, mali pa od joka.
Tak da je sinoči šel spat že ob pol osmih.

Kak lep vreme j spet danes. Bova šla pol mal ven, zdaj ima trenutek za lepotilni spanec.

Jz hitim pa likat in mogoče mi rata cdelo za kosilo skup pripravit. Dans bodo skutne palačinke. Njami.

(odgovor članu Vesna)
  Neposredna povezava do sporočila: 614
27.10.2006 11:55:48   
Splet.Ka
Dober dan!

Mi smo pa danes spali od 22-6! user posted image  No, da nam ne bi bilo dolgčas, pa že celo dopoldne bruhamouser posted image . Saro sem preoblekla 3x, sebe 2x. Zdaj je pa zadremala na "pouštrih" na kavčuuser posted image .

Včeraj popoldne nam je ratalo okol Bleda, fuuuuul je lepo. Priporočam!

Miši, kako je blo na aerobiki? Dobra si, da že kar vodiš. Jaz sem še vsa švoh pa ful me bolita hrbet in trticauser posted image .

Stuhica, ti se kr pridno uči, da boš čim prej te izpite nardila. Vsaka čast!

No, andrejaz, tebi tudi vsaka čast za pucanje. Jaz si tačas, ko Sara zaspi, samo zobe lahko umijem in kaj na rr napišemuser posted image . A kakije majo spodaj? Jaz sem nora nanje...jih grem danes iskat...bomo probal!

Ptica, upam, da se bo mali kmalu zbujal ob "dogovorjenih" urah. user posted image

Vesna ojla. Aja, tudi štrudla ne smeš? Moj user posted image  nam ga skoraj vsak teden speče...pri nas so očitno bolj sveža jabolka problem.

Sem pa opazila, da vse avgustovke ful likamouser posted image . To je meni user posted image .

Izkoristite lep dan. Čim več takih!

Cvetim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 615
27.10.2006 12:00:50   
bebi
Dan!

Midva sva ravno iz 3. sistematskega pregleda, se je tolk drl tam, ko jeshar, zdaj pa čudežno spi sredi dneva, celo že več kot 15 min user posted image . 0d 2. pregleda (pri 2. mesecih) se je zredil za 1kg user posted image , velik je 59 cm, tehta pa 5340 g. Kar lepo napreduje glede na to, da je imel nizko porodno težo. Cepljen pa bo šele drugi teden v novembru, ker je dohtarca kao zbolela, je bla dons sam babca. Mi je naredila celo predavanje o uvajanju goste hrane, samo dojit pa moram oz. je zaželeno do 6. meseca, ne vem zakaj že zdej pol to predavanje o gosti hrani user posted image

miši -  najini bebi sta pa skor isto težki in enako veliki user posted image

Tiasha77 - hvala za nasvete pri odtisih nogic in rokic, bomo verjetno jutri probali naredit, ko bo ati doma. Drugače sem razmišljala da bi bila mogoče fajn keramična masa, ki se uporablja za ulivanje v modelčke, sam ne vem, kako bi tisto iz kože dol spravla user posted image

Vesna - mene tud že kakšen teden kolena bolijo user posted image , a je to mogoče že pomankanje kalcija user posted image .

hruska - mi smo imeli take probleme skoraj takoj, ko smo prišli iz porodnišice, pa smo ugotovili, da imam premalo mleka (takrat se je mleko pač še delalo). Pa mi je butasta babca rekla user posted image , da mu moram dodajat in sem mu res, čeprav ni nikoli spil več kot 30 ml, se pravi naj ne bi bil lačen. Potem pa sem ga imela par dni skoraj non stop na joškah in je bilo mleka dovolj. Pa triktkrat na dan sem si skuhala sezamov čaj in si ga še vedno. Sam za flašo stran dat sva se pa ful matrala, pa res ni nikoli spil več kot 30 ml. Preveri če je mogoče lačna, če pa se lepo redi verjetno ni lačna in ima res samo krčke. Pri nas je imel grozne krčke tudi po AD3 kapljic. A ji jih daješ?

Ptica - pri nas je imel pri dveh mesecih tudi bolj urejen ritem kot ga ima sedaj pri treh mesecih, pa kaj čmo. Mi smo ga na začetku celo zbujali, da je jedel, res kje so tisti časi.

Moram še mal pojamrat glede kil, jst nisem še skor nč shujšala, čeprav polno dojim in ne jem veliko, mam še vedno 17 kg preveč user posted image , pa taka suhica sem bla. Spijem pa 5-7 litrov vode na dan, a je mogoče ta kilaža tudi od vode user posted image . piscancek - sem vidla, da si bila ti že nekaj časa nazaj na pravi teži, sem ti prav zares fouš user posted image .

AD3 kapljice sem ukinila pred 14 dnevi, tistih hrvaških (samo D vitamin) se že nekaj časa ne dobi v naših lekarnah, a katera ve, če se jih še da dobit v Škofji Loki - trgovina Arnika, že cel dan tja kličem, pa se nihče ne javi?

LP vsem user posted image

2006
2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 616
27.10.2006 12:08:46   
bebi
hruska, se ti opravičujem glede moje napačne progonoze glede lakote, če je tolk spala pa res ni lačna user posted image  in so samo krčki.

LP

2006
2008

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 617
27.10.2006 19:53:30   
miši
hello

evo, pa so prazniki pred nami, jaz se veselim, ker bo naš očka več doma, fino.

hruška, jah, aerobika je bla zame način življenja, hobi, zato sem jo tudi v nosečnosti nadaljevala in verjetno se moram res vadbi zahvalit, saj sem 6 tednov po porodu že začela trenirat, sem hitro okrevala, en teden po porodu sem imela kile že na nuli, sedaj hodim 2x na teden, počasi bom začela s svojimi urami. počutim se odlično, samo še čutim, da je medenica bolj trda in križ, nisem toliko gibljiva v sklepih kot prej, saj to je normalno, pravijo 9 mesecev narazen, 9 mesecev skupaj. tudi tvoje bolečine bodo izginile.
moram pa reči, da mi tista urica aerobike takooo paše, ker je samo čas zame, se sprostim in uživam in imam potem še en kup energije, tudi če sem utrujena, mi kar stimulira razpoloženje.
oooo, blagor vam za štrudl, vsak teden? luksuz user posted image

bebi, saj bo, ko bo otroček vedno večji boš tudi ti več migala in več na nogah pa bodo kile kar splahnele. že tako je treba zaradi dojenja jesti bolj energijsko bogato hrano, porabit preostale zaloge kar ne gre v mleko pa ni tako enostavno... kapljice-jaz sem jih kupla v Avstriji, D3, so samo dobrih 5 eu in zaenkrat so fajn. smo pa tudi imeli veselico po ad3.

Vesna, tudi mi imamo refluks, zadnje 2 dni je malo boljše, upam,da bo še jutri tako, se prebijamo iz dneva v dan, menjamo slinčke, se preoblačimo in seveda papamo. če te sklepi res bolijo, kar do zdravnika, da ti napiše kalcij, možno pa je, da se ti je pojavil kak revmatizem, sploh, če opaziš pri spremembah vremena. jaz imam sklepni revmatizem že od malega, v nosečnosti se je malo poslabšalo, sedaj pa je spet boljše. Oči te verjetno bolijo še pd napenjanja, čimmanj televizije, računalnika in branja od blizu, poskusi s kakšnimi kapljicami...

likanje-kaj je že to? user posted image
pri nas zlikamo samo nujne stvari, se potrudim takoj obesit in dat v susšilec, da ni nič zmečkano, zaenkrat moram reči, da nam gredo vsi fleki ven in da cotke niso še nič zaflekane. likamo pa res samo po potrebi oz. če pride naokoli kak prostovoljec, jaz imam že tako veliko dela z preostalimi gospodinjskimi deli....likanje je res potrata časa ane...

uživajte vikend,

u, saj res, a konstanj lahko jemo?

(odgovor članu bebi)
Neposredna povezava do sporočila: 618
27.10.2006 20:26:59   
Vesna
meni tudi kg ne grejo nikamor jih imam še 10 viška,pa manj jem,veliko se gibljem pa nič,stojijo kot za stavouser posted image .no vsaj tast me je pohvalil,da sem zdaj komaj prava ženska,da so večina dandanes itak presuheuser posted image .
jaz pa mu dajem kapljice ad3 ,ki smo jih kupili v italiji,ker so ga te naše napenjale,samo mi tako smrdijo,in tudi on cel ima potem čuden vonj,in dostikrat mu jih tudi pozabim dat.a jih vse dajate?kaj bi bilo če mu jih ne bi?
jaz nimam časa kaj dosti naredit doma,pa sem potem dostikrat sitna kot riuser posted image ,namesto da bi uživala z mojim sončkom.
lp vsem

< Sporočilo je popravil Vesna -- 27.10.2006 20:27:53 >

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 619
28.10.2006 7:53:36   
melitkica
Dobro jutro,

upam samo, da ne bo posta nekam odpihnilo. Hotela sem še naprej poležavat v postelji z mojima cukrčkoma, a sem si premislila, kajti malo pa se vam moram javit. Brala sem vas, le za pisanje mi časa zmanjka.

Tudi jaz bi prosila, če mi lahko pošljete geslo od  gorenjk. Da vas malo vidim.

Miši in kostanj user posted image -  jaz sem ga jedla, vendar nisem pretiravala. Azra pa je kar dobro prenašala. Prvo sem jedla kuhanega in počakala na reakcijo, za nekaj dni pa še pečenega.

Dojenje in hrana - pri hrani je zelo odvisno od posameznice. Ene lahko jejo vse, druge pa spet morajo zelo pazit, kaj dajo v usta.  Meni se zdi, da mojo punčko res ne moti moje prehranjevanje. Tudi AD3 kapljice dobro prenaša. Moraš sam ugotoviti, kaj jih ugaja in kaj ne. Jem tudi grah, zelje,...citruse, le v zelo majhnih količinah. Babica v porodnišnici mi je svetovala, da lahko jem npr. grozdje, kivi ipd. vendar v zmernih količinah, ne pretiravat. Pretiravanje škodi.

Tudi Azra je začela jesti user posted image  svoje rokice. Mislim, da jo srbijo dlesni, tako pravi moj dragi (dela v pediatriji). Že odštevamo dneve, da se več ne bomo široko povijali. Kaj pa ve, še povijate široko?

Prejšnjič ko sem se vam javila, sem hvalila Azro kako spi celo noč, zdaj pa več ni tako. Je pa čist ok, ker spi po štri do pet ur. Po dnevi pa spi zelo malo, zaspi v vozičku, v avtu in pri moji mami (na moji prejšnji postelji).

Azra zadnje čase spi z odprtimi usti. Ji vedno bradico potiskam gor in le redko zapre usta. Potem pa se ji vse ven posuši, okrog ust ima vse belo, in je peklensko žejna! Menim,da zaradi tega ne spi več tako kvalitetno, kot je prej. Ali imajo tudi vaši sončki in sončice odprta usta, ko spijo?

Telovadba v postelji - smo poskusili in je bilo neopisno lepo po dolgem času, le nek čuden filing je bil, tam kjer sem bila šivala. Bom tudi jaz morala reklamacijo dat.user posted image

Tudi mene čaka likanje, čeprav sem likala včeraj. Se naberejo spet druga oblačila. Kaj pa moremo?

Lp, ker grem likat in potem se prebudi že moja princeska.

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 620
28.10.2006 9:48:07   
Anonimen
Ojla!

Joj ne vem kaj je našmu malčku, čist se mu je zmešu ritem jesti in spanja. Dans sma že jedl aob dveh in ker ni bilo takoj mleka, je joku kot nor. ol sma jedla že ob pol šestih samo malo in je zaspal, pol pa celo uro in pol napol spal napol joku. Pa sem mu dala jest ob sedmih in je pojedu vse. Zdaj pa je  bil tako zmatran, da se je spet joku in šel rajši lačen spat ko tpa da bi jedu. Ne vem kaj mu je.

Dans grema domov k mojim. Grem na en pogreb. Nič lušn. Pol bova se pa zvečer vrnila in gremo jutri družinica spet k mojim na kosilo in na obisk pokopališča. Siten moži noče pridet za nama, da bi kar prespal pri mojih. Včasih jih res težko razumet.

Včeraj sma bila na sestanku z našim projektantom in končno se zadeva z našo parcelo premika. Spet sem dobila voljo do gradnje.

Kilogrami-jz jih imam še vedno pet preveč. Hodim tudi že na aerobiko. MOgla bi tud doma kaj potelovadit, pa se mi večkrat ne da. Bi molga imeti kakšnega spodbujevalca.

Telovadba v postelji - pri nas je spet normalna, sam jo je pa manj kot jo je bilo pred nosečnostjo. Se mi zdi, da sem večkrat utrujena in se mi kar ne da.

Dans bi mogl amalo počistit, pa bom kar v torek pred praznikom.

Lp

(odgovor članu melitkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 621
28.10.2006 10:27:29   
Vesna
melitkica tudi moj spi večkrat z odprtimi usti,in potem ko se zbudi je res slišat tako cmokanje kot da bi bil žejen,samo jaz mu ne dajem flaške zaradi refluksa,in sploh mu ne dajem nič drugega kot moje mleko.ne vem če je prav tako.kako delate ve?

ptica ,Val se zbuja na tri ure za jest,sem pa opazila že večkrat se zbudi zjutraj ob 5ih kako uro po hranjenju in jaz sem mislila d aje lačen,zdaj sem pa opazila,da ga takrat črviči,in zdaj mu ne dajem več jest,ampak ga položim poleg sebe v posteljo in masiram po trebuščku,in potem malo poprdkauser posted image in zaspi nazaj.
kako pa jih oblačite?pri nas je kar toplo,in ga ne oblačim preveč,pol se pa skozi bojim da ga ne prehladim.
lp vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 622
28.10.2006 10:45:48   
L & L
Oj punce sam neki probam user posted image

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 623
28.10.2006 10:49:13   
L & L
joj je velik, bom probala še enkrat user posted image

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 624
28.10.2006 10:50:44   
L & L
se opravičujem za prej, naj ga kdo zbriše če lahko, zdej je pa bolš. No to je naš pikec.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?