|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
28.10.2006 17:37:28   
Vesna
i kaki lepotec.jaz pa sploh ne znam slik gor dat,mi ne rata jih pomanjšat

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 626
28.10.2006 17:51:48   
melitkica
Hojla!

Vesna - tudi jaz ji dajem samo moje mleko brez flaške. Sem pa ta teden poskusila s čajem (komarčkov) in ga spije samo nekaj kapljic. Danes pa sem poskusila z vodo in je več spila kot čaja. To poskušam zato, ker hodimo na dolge sprehode in če se zbudi ji dam vsaj nekaj kapljic, da se odžeja. V nedeljo pa si bom prvič mleko iztisnila (ponoči, ker ga drugače sproti poje), da bom lahko šla v ponedeljek k frizerju, ki me že močno pogreša user posted image  in tudi jaz njega.

Jaz mojo Azro ne oblačim preveč. Doma v stanovanju ima bodi, hlačke ali pajac in nogavičke . Ko pa gremo ven, pa ji dam jopico gor in trakec na glavo, včasih tudi kapo, odvisno od vremena. Če pa je dan hladnejši, pa ji pod hlače oblečem žabice in debelejšo majčko gor na bodi in seveda copatke. V vozičku oz. torbi za prenašanje pa jo itak še pokrijem z odejico. Otroka bi naj samo prvi mesec oblačil bolj, potem pa kot sebe. Če ji je slučajno prevroče, jo otipam za vrat in vidim, če je mokra ipd.

Smo se vrnili z dolgega sprehoda (cca. 6km) in sem zelo utrujena, pupa pa je zaspala. Naj samo spi do kopanja, ker se bove potem itak cel večer cartale, na dojki user posted image . Moram se v kratkem potruditi in vam poslati slike od naše družine.

Katere plenice pa uporabljate? Mi smo poskusili že malo morje user posted image  in z nobenimi nisem ne vem kaj zadovoljna (Fixies so se še najbolje odrezale). Je vedno mokra, kakec že vse ven teče... Za kakec so Pamperske zmagovalke. Je katera že poskusila plenice iz Hoferja? Sem slišala, da so ok! Začeli pa smo uporabljati trojkico.

Ok, lep dan še naprej oz. večer, ker grem še malo v album pogledat in počivat.

Pogrešam Bebo76, ker me zanima, kako "lada" oz. "folga" s štirimi sončki!

LP

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 627
   [Brisano sporočilo]
28.10.2006 18:10:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu melitkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 628
   [Brisano sporočilo]
28.10.2006 18:46:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 629
28.10.2006 20:02:20   
stuhica
ojla

sem nahitr si vzela par minutk zdej ko je mj sonček majčkn zaspal!

vidm da ste prav pridne vse s pisanjem jest se zdaj bolj posvečam svoji šoli ( mi ne uspeva kaj preveč se učit ne vem al zato ker bi bla raje z sončkom al zato ker je tako vreme - kar najdem vse druge sorte pa jih delam namesto da bi se spravla učit ker mam v čtrtek prvi izpit- no ja vsaj seminarsko mi je uspelo spesniti za psihologijo!

V glavnem mi se več ali manj hranimo po flaški z mojim mlekom- zadnje čase ko ga dam na joško sicer potegne malo več samo potem obcezno še bruha in to kar fajn poliva sebe pa še mene tko da se tud preoblačimo na veliko. No ja glavno je da ga še vedno hranim z svojim mlekom.

Gorenjke jest sem za da se dobimo tisti teden od 6 novembra naprej ker ta teden meni ne uspe zarad izpita. Aja dejte mi napisat kam grem lahk slike pogledat pa še geslo al kaj rabm!?  

Moj dragi se še vedno ni odloču v katero službo bo šel? Me kr mal skrbi ker ne vem kako bo pol naprej? user posted image

pleničke imamo mi čez dan občasno kako mullerjevo in pa Mullerjeve pamperske ker so najboljše vsaj meni ostale pamperkse tiste made in poland pol k... niso vredne, ostalih pa niti nisem kej preveč sprobavala, ker sem s temi  iz mullerja kr zadovoljna.

kolk vam kej pojedo vaši sončki po flaškici 'user posted image user posted image naš semi zdi da zdaj poje malo manj kot prej ampak je pa večkrat čez dan na tri ure zvečer pa ponavadi spi od 10-11 pa vse od 5-7 zjutraj odvisno kdaj zaspi, tko da sem ful vesela in srečna kar se tega tiče!

Tolk za zdaj odhajam se pripraviti na  svoje knjige za računovodstvo se mi kar meša k je tolk te teorije za piflat ( sem antitalent za piflanje na pamet)! A je ktera računovodkinja da gre namesto mene pisat izpit user posted image user posted image !user posted image

v glavnem lepo se imejte pa se še beremo in upam da se z gorenjkami kmalu vidimo!

miši moje sproščanje namesto telovadbe so zdaj knige in pa šola, za kaj več pa že res ni časa!

Neposredna povezava do sporočila: 630
28.10.2006 20:58:04   
najina pikica*
ojle princeske in njihovi sončki...vidm da ste bile ful pridne s pisanjem,sm si mogla kr čas vzet da sem vse prebrala...user posted image
smo izkoristili lepe dneve,pa nism imela nič časa čičkat za rač. in čvekat user posted image
tut men zelo izpadajo lasje in sem že na poti k plešavosti user posted image
pleničke-mi že od začetka uporabljamo pamperske...zdej št 3
tut nš žapček že ful ogleduje in opazuje stvari,in jih skuša rijet v rokice najbol so mu zanimive njegove rokice in non stop jihogleduje in  tlači v usta...je tok fletkan...predvsem sem pa opazila,da se zadnje par dni ful slin kot kak polžek...
drgač je ful pridkan... pančka celo noč od 22-7h čez dan pa se igramo,pogovarjamo,smejimo,jemo,kakamo,....
no razen to nočko nam ga je mal sral ponoč...zbujal se je na 2 ure in jamral....sicer sm pol vidla da je polna luna...ta pa našem kr tmeša ritm...bom vidla kako bo današnja noč...user posted image
suhica- mi jemo na štiri ure po 120 ml
gorenke jst bi tut prosila za geslo,da vidm kako ste uživala n čvekanju...user posted image
bebi-arnika ima deljen delovni čas,če se nemotim dela od 8h- 12h in od 16h - 18h..cena kaplica je 1400 sit
miši-upam da bo vse ok z sončkom,tale refluks user posted image
sandra-mi imamo v stanovanju 21-22 stopin,jst mojga notr oblečem v eno body z dolgimi rokavi,hlačke in nogavičke...če pa gremo ven mu dodam še eno majčko z dolgimi rokavi in poloverček...aja v vozičku imamo ovčko
ponoči pa pančka na svoji ovčki v žapcah in enem bodyju z dolgimi rokavi pokrit z kovtrčkom
vesna-tut men ne grejo in ne grejo tele slikce...tale višja tehnologija je pa od vraga...a ne!....user posted image
grem nš alarm kliče.....lepo nočko

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 631
28.10.2006 22:29:19   
najina pikica*
sm vam pozabla povedat.....sm skos sanjala in sanjala .....pa me je moj dragi presenetu in našem žapčku kupu stolček za hranjenje....ful luškan in praktičen,sm si skos želela,da ko sem sama in kuham,al pa kar koli že počnem v kuhinji,da je moj žapček zraven in mi ni treba skos hodt gledat v njegovo pojstlco kaj dela...sicer imamo tisti ležalnik,ki je tut ful fajn ampak je nizek jst pa v kuhinji nimam mize,da bi ga imela na njej,tako,da bi mogla pol imet ležalnik na tleh,kar mi je pa mal čuden....tako pa ful luškan čiča oz zaenkrat še leži v svojem stolčku....user posted image

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 632
29.10.2006 0:28:25   
miši
juhu punce

sem zdaj na računalniku vidla, da se je ura prestavla, bi skoraj pozabla.

jah, mi smo staknili eno virozo, že ko smo prišli iz cepljenja je Ajda smrkala in se ji je smrkelj skos zaletaval, no danes pa sem še jaz dobila, smrkam, glava, vse me boli, nič fajn....oči pa je tut zgleda dobro odnesel... Ajda je že skoraj dobra, jaz pa ful zanič user posted image

plenice, imamo pamperske iz milerja, parkarat je bla mokra, sicer pa fajn pozavgajo drekca .
tut naša pupa veselo mlati rokice, še posebej ji je palček pri srcu, da vidite, kako ga sesa,me že kar malo skrbi,da se ne nebo navadila, sicer ji ga skos dajem ven (če samo palčka sesa), ne morem pa v nedogled...dude pa noče.
se pa tudi že ful smeje, poje, krili z rokicami in nogicami, grabi igrače pred sabo, včeraj se ji je čist strgalo, ko sem ji dala šumečo vrečko za prijet, hehe.

kako kaj pasete kravice? našo mal v eno smer vleče, tako da moramo malo telovadit in razgibavat vrat, sicer pa že lepo dviguje glavo in se obrača pa potem se prekotali na bok, ko ne more več.

stuhica, res si pridna, jaz zagotovo nebi mogla delat še šole zraven, ker je Ajda skoraj cel dan budna in se moram ukvarjati z njo, če ne je tečna. mi je dovolj aerobika in poučevanje na večerni šoli, kakšni stvari pa se bo tudi treba za en čas odpovedat, ker ni časa.

gorenjke, boste šle kaj plavat z dojenčki? na Bledu menda začnejo januarja, zelo pohvalijo, jaz sem dobila darilni bon, še naslov:
www.plavanje-dojenckov.com

imejte lepo nedeljo,
nočko
Taja

http://www.papicajezakon.blogspot.com

Neposredna povezava do sporočila: 633
29.10.2006 7:01:47   
L & L
Oj Vesna, no slikico lahko prilimaš takole, greš ne http://www.shrani.si/, in tam si izbereš poljubno fotko pol kopiraš kodo za forum in vola user posted image Pomanjšaš pa tam kjer piše dodatne možnosti no in ta je velikost 320. Pa uspešno prilepljenje user posted image

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 634
29.10.2006 8:24:56   
najina pikica*
poizkušam,če bo men tut uspel prilepit foko
user posted image

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 635
29.10.2006 8:25:34   
najina pikica*
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,uspelo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 636
29.10.2006 9:30:31   
Anonimen
Dobro jutro!

Pri nas smo pa danes zgodaj vsatli. Se vidi, da se je premaaknil aura. Ob pol sedmih je bil že halo. Sicer je pa danes že od hranjenja, ki se je danes zgodil ob pol štirih, skozi nekaj zbujal, pa jokal. Danes je ponoči očka skrbel za njega. Zmenjena sva tako, da rtakrat ko je on fra, skrbi ponoči za otroka.

Jz Lukata oblačim v body  in majčko z dolgimi rokavi n hlačke pa copatke. Ko gremo pa ven pa še v jopco in kapico. A je to preveč?. V stanovanju imamo pod 21-22 stopinj.

Naš se še kaj dost ne kotali razn ko spi se iz boka spravi na hrbet. Samo zdaj manj, ko je v spalni vreči. Glavco pa že lep čas lepo obrača in zelo opazuje okolico. Voziček smo že tudi zamenjali. iz košare v športno verzijo.

Najina pikica lai imaš tvojga žapčka že v stolčku? No mislim, da je pa res on kar malo starejši kot naši malčki.

Plenice- čez dan je v racmankah. Ponoči pa v pamperskah iz millerja. mi nismo nobenih drugih sprobaval. S temi smo zadovoljni.

Hranjenje- naš pije na tri ure po 120-150 ml. Vmes dobi še komarčkov čaj ali čaj ki ga mu skuham sama iz kumine in janeža.

Včeraj sva bila pri naših doma in se je Luka tako jokal. Zgledal je glih tak kot da bi se bal ljudi. En čas je gledal v človeka in potem začel tako jokat, da sem ga komaj utolažila. Ne vem kak to. ŠE nikoli se ni koga bal.

Zdaj pa grem gledat moja sončka. Mislim da sta se zbudila.

Lepo nedeljo.

Neposredna povezava do sporočila: 637
29.10.2006 9:42:30   
Vesna
jaz sem enkrat šla v eno levo trgovino blizu doma,v soboto pozno popoldan ni bilo druge možnosti in sem morala kupit plenice lumpi,ne morem verjet amapk so fu ldobre,pri nas se obnesejo.zadržijo vse,ritka ni vneta in  po mojem je to ok.sploh sem pa opazila,da pri mojemu user posted image rata vneta ritka,kadar jaz jem kaj bolj slanega,kak pršutek ali pa kako salamo,je bolj močen urin in posledično vneta ritka,tako si jaz po svoje razlagam,ne vem če imam prav.

v Novi gorici bo tudi plavanaje za dojenčke,zdaj jeseni se začne,ma od starosti 4 mesece naprej.
jaz bi šla tudi sama plavat,ker me boli ful hrbet in pa seveda zaradi šlaufa okrog trebuha ,ma se bojim zaradi vseh možnih glivic,me zanima če se lahko kaj na prsih naredi? a ve katera,če je akka problem plavanje v javnih bazenih za doječo mamo?mogoče pretiravam,preveč monka gledamuser posted image .
NAJINA PIKICA kako ovčko imate za spat v posteljici?kje se to dobi,a jo imaš pod rjuhco,daj plis malo opiši.
MIŠI tudi moj user posted image ima refluks in pri pasenju kravc ga ful v eno smer nosi,ima na desni strani zgleda ,
 ne vem,ima pa šele 2 meseca in pol.
sem poskusila ma mi ni uspelo to s slikami
nije žvaka za seljakauser posted image .
lp vsem in lepo nedeljo

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

Neposredna povezava do sporočila: 638
29.10.2006 19:45:35   
Splet.Ka
Dan!

Kako ste kaj? Mi smo super, ker so prazniki in je user posted image  doma. Vsak dan gremo na dooolg sprehod, ful je lepo zunaj.

Naša Sara ima tudi refluks. user posted image  Komaj čakam, da mine.

Drugače so se pa pri nas pri treh mesecih ponovno pojavili krčkiuser posted image user posted image user posted image . Vsak večer se princeska zvija in tuli, nič ne pomaga, dokler ne zaspi okoli polnočiuser posted image . Pa že malo dvomim, da na to kaj moja prehrana vpliva.

Glede oblačenja...pri nas je v stanovanju fuuul vroče (čeprav imamo vse radiatorje zaprte), vedno je 24 stopinj. Tako da jo imam doma samo v bodiju in tankih hlačah do pasu in copatkih.

Miši, pozdravite se!

Evo, še naša princeska
user posted image

Cvetim...

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 639
29.10.2006 21:45:53   
miši
hej
no,danes sem pa že boljše, hvala bogu.

hruška, ej, najini pupi pa imata veliko skupnega, pri nas se dere vsak večer, včasih rita nagaja, velikokrat pa je preutrujena in ne more zaspat, pravijo da doječki podoživljajo dan. refluks je menda sploh značilen za prej rojene, mišica zapiralka ni dobro razvita in se šele z uvajanjem goste hrane izboljša. naša Ajda tudi tako brca in maha z rokicami, da mimogrede bruhne. res se prav čudim, od kje se naše bitjece redi... a si nabavila tiste cunce iz DMja? so res precej bolj praktične, mi jih imamo ogromno, da ni treba toliko prati.
sicer pa čestitke za 3 mesece user posted image !

pri nas je okrog 23-24 stopinj, ima en dolg rokav (bodi) in hlačke ali pa pajacka na naramnice pa copatke po potrebi. za ven damo še debelejšo jaknico, jopico, kapico pa ponavadi je pokrita z dekico v vozku ali lupinici.

imejte se fajn!

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 640
29.10.2006 22:04:05   
andrejaz
Pozdravljene mamice

Hruška – Ali okoli Bleda nosite Saro v kenkurujčku ali se je mogoče že navadila vozička? Res je prav lep sprehod okoli jezera – ampak med tednom ko ni take gužve.

Bebi – tudi jaz enako kot ti zelo zelo počasi dol spravljam kilograme. Po prvem porodu sem jih veliko lažje, sedaj pa nikakor nočejo izginiti. Zvečer pa ni nikakor ne uspe iti na aerobiko ker moramo spraviti spat tudi ta večjega in tako ne more biti moj dragi z obema sam.

Melitkica – Sare nikoli nisem povijala na široko. Že v porodnišnici so naredili UZ in tako tega ni bilo treba. Plenice iz Hoferja pa so še kar OK samo so bolj debele. Jaz uporabljam za oba izključno pamperske iz Mullerja oz. Avstije.

Stuhica – od kdaj je pa računovodstvo piflanje na pamet? Jaz se še kar spoznam na te zadeve samo bolj z vidika javnih zavodov – tko da se lahko zmeniva in grem jaz kaj lepega napisat. No sej se hecam, ker se spoznam samo bolj površinsko.

Miši – želim ti, da se čimhitreje pozdraviš. Na plavanje pa mi ne gremo.

L&L – sem po slikah videla, da imaš tudi ti Zappa in imaš montirano zadaj neko mrežico. Kaj natančno imaš montirano? Jaz po skoraj 2 letni uporabi tega vozička še nisem našla pametne rešitve za odložit kakšno stvar.

Vesna – če se stuširaš po plavanju mislim da ne bi smelo biti kakšnega problema.

Naša Sara pa ni nič kaj navdušena nad pasenjem kravic – so zelo redki trenutki ko se ob tem ne dere Tudi pri njej so trenutno zelo aktualne roke in pa seveda vrtiljak.

Pri nas na Gorenjskem pa sedajle tako piha, da imam občutek da bo kar rolete z okna odneslo.

Lp

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 641
29.10.2006 23:00:16   
andrejaz
Jaz dam sicer občasno slike v album, ampak da poskusim če mi uspe dati tudi tukaj

user posted image

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 642
29.10.2006 23:07:47   
andrejaz
uspelouser posted image user posted image  
Na sliki je Sara pri Marku v njegovi postelji.

Aja, pa da se še malo pohvalim - Markova slika je v reviji Moj malček in sicer pri fotonatečaju kopanje - v prvi vrsti čisto desna - je pa že malo starejša slika in sicer je na sliki star 1 leto.

sandra* - tudi slikco tvojega user posted image   sem vidla v Mojemu malčku. Zelo lušna slikca.

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 643
30.10.2006 7:02:37   
Anonimen
Dobro jutro!

Pri nas smo že pokonci.Luka že od pol šestih ne spi. Se drži še stare ure.

Sedaj čakama atija da pride iz službe in se na jemo ter odidemo v Ljubljano. Malo izleta in obisk mojih sodelavcev.

Poslušam kako se Luka pogovarja in mislim da bo vsak čas jok. Mu je malo dolgčas.

Včeraj smo preživeli lep dan pri nas doma. Malo sem bil ana sprehodu z mojo mami in eno izmed sester. Babji čvek. Luka in ati sta bila pa na kavču. Je bil včeraj nekaj slabo vreme pri nas.

Mi se kopamo kar doma. Ne vem če je kje na koroškem kopanje za dojenčke. Smo še premalo razviti za kaj takega. Smešno.

Sedaj pa želim lep dan in moram iti.

(odgovor članu andrejaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 644
30.10.2006 9:39:14   
najina pikica*
ojle
mi smo danes vsi trije spali kot ubiti.....včeraj smo praznovali rojstni dan od fantove sestre in vse to se je zavleklo poooooozno v noč user posted image
drgač smo pa že zjutraj pridelali velikooooo polente user posted image ,če bi trgovali z njo,bi bili miliijonerji user posted image
tudi mi maksimalno izkoriščamo danega sončka,kokr časa še bo....no sicer so nam obljubili še cel teden lepo sončno vreme,no ja samo malo bol hladno....važno,da je sončno,da gremo lahko na sprehod user posted image
nš bo kmalu (1.11)star 4 mesece,joj kok gre hitro,se mi zdi kot da se je rodil včeraj,dans ima pa že 4 mes.user posted image
ptica- nš ne sedi v stolčku ampak leži....smo vzeli tak stolček,k ga imaš lahko al za sedenje in hranjenje al pa,da v njem počiva,leži...res pa je,da v njem nemore nevem kako dolgo spat!še vedo ni enako kot pojstlca....je bil mal dražji ampak je več namenski....
vesna-mi smo kupili ovčko od poznanega kmeta,ki ima ovce....drgač je to nepredelana ovčja volna(je samo stružena...al neki tazga se reče user posted image )drgač je pralna,posušis al pa samo prezračiš pa jo na zraku in sončku,najbolje na vetru....pozimi te greje,poleti pa hladi,jasno pa je da jo poleti pri 30 stopin nimš kej uporabljat(pride vpoštev tam do 21-22 stopin)....mi jo imamo in v pojstlci in v vozičku,....in z mojim user posted image  v najini pojstli....smo full zadovolni,je pa stvar posameznika,drugače pa daš pri dojenčku čez ovco samo pleničko nič drugega,da lahko ovca diha.....drugače naj bi na njej ležal direktno,samo jst malemu vseeno dam pleničko vmes...kaj pa vem,on leži cel na njej tut z glavo,pa da mu nebi kake dlake ušle v nosek al pa v usta user posted image  zgolj preventivno in za moje boljše počutje....
kje jih tut dobiš...vem,da jih prodajajo pri nas v lj na gl.tržnci,ter v tržnci v bts-ja....samo moraš pazit da ti ne podturijo umetne kože al pa slabo struženo,da pol tista dlaka odpada...jst sm za eno dala 8.000sit in so velike cca dolžine 110-120cm v širino pa 60-70 cm
vesna-nst sicer nisem pristaš bazenov,se jih izogiban po dolgi črti...samo sem enakega mnenja kot andrejaz,da če se ornk stuširaš naj nebi dubla nič od naštetega....
hruška-upam,da se boste znebili krčev ....probaj narediti čaj iz začimb(janež,kiml,majaron,koplc in ko zavre daš med čaj za par sekund vrečko kamilica,nato jo daš stran.....)mojemu je pomagalo pa je imel full user posted image  močne krče.....user posted image
tamal je full cortkana....
andrejaz-hvala za geslo....grem zdej pogledat v album

grem,moram še naši user posted image dat za jest pol pa gremo na sprehod.....papa

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 645
30.10.2006 20:31:13   
najina pikica*
KUKU kam ste se pa dans vse skrile user posted image ......

se mi zdi da je mal RR spremenjena,zdej pa nevem al je moj račumalnik mal ponoru al so mal RR spremenil user posted image  user posted image ..................................................
mi smo danes cel dan lovili sonček,sva z žapčkom in user posted image  šla na dolg sprehod...sva se oodpravili do trgovine po nakup in groza user posted image  bankomat ne dela user posted image menda se se sesu sistem po celi slo.
sva ugotovila,da imav premali avto,v prtlažnik da va vozek in en kovček in to je to user posted image ,kam pa z ostalo prtlago in še s pesom user posted image  sva se odločla,da ga zamenjava,sva šla danes pop mal v ogled avta,ker družinica raste sva se odločila da gremo na enoprostorca...od w sharana,turana, al pa kej podobnega....čeprav tut mal karava pasate gledava....
sm šla pokukat slikce gorenke na traču....ful ste cortkane pet mamic in pet malih sončkov,sm vam kr mal fovš,k ste imela tako lepo snidenje user posted image

grem,dans mal zamujam user posted image  moram še žapčka spravt v pidžamco...papa

Neposredna povezava do sporočila: 646
   [Brisano sporočilo]
31.10.2006 11:03:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 647
31.10.2006 14:45:44   
Anonimen
Ojla!

Mi se že četrti dan potepamo. Včeraj smo bili v lj. pri mojih sodelavcih. Malo sem bila na pogovoru tudi z mojim šefom. Obljubil so mi službo za naprej, celo za nedoločen čas. Juhi. Upam,da bodo držal besedo.

Dans smo bili pa v Avstriji. Je bilo tolk Slovencev gor, da sem misla da sem v Sloveniji. Se vidi da ej praznik.

Neki se čudn počutim. Z nosa mije začel kapljat, pa glava boli, pa čist sem lena. Upam,da ne zbolim, ker mi res še sam to manjka.

Imam dva pralni stroja cunj za zlikat, tak da grem. Pa še neki obiski so se napovedal. Upam,da ne bodo prepozni.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 648
31.10.2006 18:36:30   
Splet.Ka
Ojla avgustovke in sončki.

Upam, da ste zdravi in veseli, predvsem Ptica in miši sta tožili o počutju.

Jaz sem končno dobila dohodnino...naša vrata v dnevni bodo končno dobila šipouser posted image ...pa še minuse bom lahko pokrilauser posted image .

Kako se imate? Mi se imamo fino 100 na uro. Sara je razmeroma dobre volje, user posted image  je doma, hodimo na dolge sprehode. To je življenje, ne pa služba pa touser posted image .

Andrejaz, mi hodimo na sprehode tqako, da kombiniramo voziček in kengurujčka...ko zaspi, jo s kengurujčkom položimo v vozek...in upamo, da bo spala čim dljeuser posted image .

Jaz tudi razmišljam o plavanju za dojenčke, ker naša princeska uživa v vodi. Upam, da bo šlo.

Aja, pa zvedela sem, da dobim novo sestrično/bratranca in to že decembra. Sem se nad nosečnostjo tetice tako raznežila, da sem si skoraj sama zaželela še eno user posted image . Komaj to pedenam, pa mislim na drugo pikico...a sem čudnauser posted image

Uživajte...jaz grem....likatuser posted image

Cvetim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 649
31.10.2006 20:01:15   
L & L
Oj, Andrejaz, no ta mrežica je una navadna za na vozičke, kupljena v milerju, če je lupinca gor zgleda mal čudn, če pa je blago pol pa boljš zgleda. Je pa vsaj tok da dam lohk denarnico not pa kluče in take majhne stvari. Drugač je pa men ta voziček zakon, a ne.
Lp

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu andrejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?