melitkica
|
čer, najprej čestitke Sari, Zoji in Ajdi za upihnjeno 1. svečko Tiasha77 - Zoja je ful luškana, torta pa zelo slastna. Sem vesela, da je praznovanje uspelo. Mi bomo praznovali konec avgusta (mislim da 25.). Prej nam ne znese, vedno je nekaj vzmes. hruška - čudovita porodna in predporodna zgodba (sem imela kurjo kožo). Včeraj zvečer sem se hotla javit na forumu in mi ni uspelo, ker sem se tako zatopila v branje tvojega bloga, potem pa sem šla spat, ker je bilo pozno. Zanimivo razmišljanje in pogled na dogajanje okrog tebe. huAnita - čestitke knedlu za korake. nissa - upam, da se čim prej vrnete domov in se cartate v nedogled. Sem vesela, da je vse ok. in na koncu še andrejaz - ja, to ste bili vi, ko sem zagledala sliko, ki si jo prilepila sem takoj vedela. Veš, ko smo šli mimo vas, je bil zunaj samo Mark, pogledam še enkrat in sem zagledala tebe s tvojo princesko v naročju za mizo. Mogoče pa je tvoj dragi bil na WCju. Pa kufer ste imeli na strehi in KR registracijo. Malce mi je žal, ker nisem pristopila, zdaj ko vem zagotovo, da ste bili to vi. Po drugi strani, pa bi naj vprašala, a si ti mogoče avgustovka andrejaz? Malce noro, mi pa je ful žal, da se nisem udeležila prvega srečanje v mesecu decembru, da bi vas vsaj videla in bi bilo zdaj lažje. Jaz še nobene avgustovke nisem videla v živo, pa si močno želim. Mogoče kdaj... Lušne slikice. Ne biti žalostna, če ne dobiš odgovora, jaz sem tega vajena že iz "čvekanja v pričakovanju". Odgovor sem čakala z veliko vnemo, a dobila ga nisem skoraj nikoli. Zato pa tudi ni več ne spašujem. Itak se ravnam po lastni intuiciji. Je pa lepo če prebereš druga mnenja, vidike, stališča... Jaz sem Azro strigla že 2x in samo spredaj. V bistvu pa se ji laseki komaj začnejo gostiti in pošteno rasti. Pozdravite se. Evo pupe, moja sončica ima štiri zobeke, spodaj in zgoraj dva. Je postala prava plezalka, vedno v pogonu, najraje se zadržuje v kuhinji. Drugače pa je še vedno mamicina carta, cele dneve govori le:"mamamma." Smo se pa končno pozdravili (trkam, da tako ostane). Jutri pa greve z Azro in mojim očetom v Graz po prikolico za kolo, da bove kolesarile. Naš ati pa dela do petka in bo tri tedne doma in bomo uživali v nedogled. Jupi. Se bom poslovila, ker grem v ležečega, budilka pa je narihtana ob 4.40, tako da.... noč
|