|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
18.7.2006 13:06:37   
lumpy
Tinkamiška,
oba sedeža sta dobra,. med boljšimi in najbolj varnimi , mi smo se odločili za Tobija in smo zelo zadovoljni z njim, enostaven za uporabo, lep za oko, in kar je najbolj pomembno da Matic uživa v nejm 100 / uro. Material je mehek, zračen in če se umaže samo obrišeš dol pa je.
Moj nasvet: Nesi Izo zraven ko boš kupovala sedež in sprobajte oba sedeža, posedi Izo vanj in dobila boš občutek, kateri ti je boljši, sedež poskusite tudi v avto namestiti pa boste najbolj videli kateri ustreza, vsak sedež v vsak avto namreč ne paše, Tobi je recimo spodaj kar zajeten in v avtomobilih ki imajo zadaj malo  prostora ni najboljše - mi smo naredili tako.

Pozabila sem še povedat da sem še nabavila danes puzzlle in so super, take lepe žive barve, mehko, kako da nisem to zasledila že prej, koristno za sedaj, pa še živalice gredo potem ven, da se bomo lahko dolgo igrali. user posted image

Zakaj bi kaj polagali čez ? ( ne vem katera je že sapraševala)  S tem bi zakrili vse pisane barve in like, naj se otroci igrajo in spoznavajo pisani svet , hladno pa tako ni. Te mogoče moti, ker je ena stran malo roglata ? Pa obrni na drugo sdtran kjer je gladko.

Kaj kuhate danes vašim malčkom ?Sprašujem vsak dan da dobim še kašno idejo. user posted image

Alenka ist,
kako je s pikicami pri Sari?

< Sporočilo je popravil lumpy -- 18.7.2006 13:11:41 >

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
18.7.2006 13:39:36   
renan
lumpy, mi smo bili prisiljeni en tepih kupit za cez puzzle, ker je vladimir pogruntal, kako se ga razstavi. stalno ga je narazen jemal in v usta dajal in sem se bala, da ne bi kaksen delcek odgriznil. bom kmalu poslala eno slikico, da vidite, kaj je nasemu miseku namen puzzlauser posted image

nas user posted image je danes takoooo tecen. sploh se ne more nic zamotit...

lp, renan

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
18.7.2006 13:52:58   
lumpy
Daj nehaj renan, razstavljal je  že ???user posted image  Me pa prav zanima kaj bo Matic delal, ga še nisem dala gor, sedaj še spi, ko se bo zbudil pa ko se poštimam bom pa kar sprobala, me firbec matra.

Daj prilepi slikico.

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
18.7.2006 14:12:28   
puri
Meta, veš v lekarni so rekli, naj mu kar dudo namažem in mu jo dam in ko jo bo vlekel, se bo povsod porazdelilo, tako da z mazanjem nimam težav. Mu pa mažem 4x na dan,....res sem pa tudi prebrala, da je treba mazat še 2 dni po tistem, ko vse zgine. Upam, da bo šlo čim hitreje na boljše, ker se mi prav smili.

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
18.7.2006 14:24:33   
XXYY
Ahoj!

Kakšne čvekice ste? Madonca. Še malo pa bomo prekoračili prejšnjo temo - JANUARSKE MAMICE, ki je imela že (komaj-sedaj vidim po tem forumu) 61 strani.

TINKAMIŠKA: tudi jaz moram pohvalit IZO, ki ima izredno lepe oči, kar žarijo. Je pa pravi cukrčk.

Moram pa povedat, da je Lara nekaj ratala prehlajena. Upam, da bo kmalu to mimo. Ji dajem veliko fiziološke raztopine v nosek in ga pol spumpam ven, kolikor gre.

Danes smo papcali krompirček, pa pol sem podušila bučke, pa korenček pa cvetačo. Madonca je bilo dobro. Pol sem pa to vse zmiksala + krompirček in ni bila glih navdušena nad tem. No, majčkeno je pa pojedla.

Madonca, kolk je PROFESORIC tukaj med januarkami user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  . Za enkrat jih je 5. BRAVO.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
18.7.2006 14:38:48   
alenkica
Samo nahitro se javim: Mi smo pa danes prvič spali od 21.40 do 7.30 - kar nisem mogla verjet. Je pa včeraj prvič rekel Aka (Alenka na kratko) saj verjetno mu je samo ratalo, ampak sem bila presrečna. user posted image .

Po pokicu sem, za razliko odvseh (da pokvarim povprečje). Sem tajnica, delam pa zaenkrat v Hitu.

Pa še to: pred dvema dnevoma je naš user posted image  prvič dal noge v ustka in zdaj ko nima nič v rokah, letijo nogice v usta. Pa ful mu je všeč, ko ga naša muci žgečka pod nogicami z repkom - se začne kar na glas smejat.

Kaj vi delate vašim user posted image , da se začne glasno smejat. Naš recimo se je, ko sem šklpootala z zobmi, zdaj pa ne več. Pa bi rada še kaj poskusila, ker i je ful luškan.

Zdaj pa grem počasi likat.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
18.7.2006 14:45:01   
shooo
jaz se opravicujem za moje dolgcajtne poste brez velikih crk, odstavkov..saj znam:GLEJTEuser posted image .
za taksen nacin obstajata dva razloga: tipkam z eno roko(v drugi je neza) in lenoba.
sorci, se v bodoce bolj potrudim
LP

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
18.7.2006 14:45:40   
lumpy
Puri,
saj bo, držimo pesti da bo čimprej. user posted image

Alenkica,
naš se na glas smeji, če se greva tisto biba leze, biba gre da bi prišla do gore......., pa če se žgečkava pa stiskava, pa skrivalnice igrava, pa če ga ata po stopnicah nese ko ga v zrak malo dviguje, pa če stoji na kavču in tolče po zadnji strani , nasploh če se z njim ukvarjaš se zadnje čase kar pogosto smeji na glas.

< Sporočilo je popravil lumpy -- 18.7.2006 14:47:43 >

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
18.7.2006 14:56:34   
renan
ne morem prilepiti slike s puzzli, pa sem naredila album. geslo je fladi.

lp, renan

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
18.7.2006 15:10:16   
lumpy
Pravi gradbinec vaš Vladimir user posted image , a on pa je jabolko kar takole oziroma ga gloda, Maticu pa ni zanimivo, keksi pa ja, pa skorjica kruha tudi.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
18.7.2006 15:16:55   
srečica
Evo, punce samo na hitro se javim.

Jaz sem po poklicu poslovna sekretarka in opravljam tudi to delo.

Avtosedež imamo mi od bebe comford a ga še ne uporabljamo. Je bil iz 45000 znižan na 27000 pri baby centru pa sva ga vzela. 

user posted image

v skupini 0+ (obrnjen v nasprotno smer vožnje) je uporaben od 6 do 15 mesecev (0 - 13 kg), v skupini 1 (obrnjen v smer vožnje) pa od 9 mesec do 4 let (9 - 18 kg),
prilagodljiv sedež,
dva vpojna zaščitna pasova s prevlekami.

Podrobnosti in tehnični opis izdelka

Bebe Confort otroški varnostni avtosedež ISEOS SAFE SIDE, od 6 mesecev do 18 kg, ECE R44/04. Udoben in prilagodljiv sedež, ki nudi maksimalno zaščito glave v primeru bočnega trka. Z Modulo sistemom s pomočjo prvega gumba povečate širino sedeža s 40 na 55 cm, s pomočjo drugega gumba pa gladko in brez napora nagnete sedež, ne da bi pri tem zbudili otroka. Boljšo oporo pri trčenju pa ponujata tudi dva vpojna zaščitna pasova s prevlekami

Naš anže tudi ima rad kupljene kašice doma pripravljene hrane pa noče. Bomo še vztrajali pa bomo videli kdo bo prej obupal. Vendar še nisva zamenjala nobenega obroka. Bova počasi morala.

Anže pa že od 5. meseca čist samostojno sedi. Zdaj pri 6. mesecih pa mu sedenje več ni zanimivo in hoče samo stat. A mu šše tega ne dovolimo. Malo je še prehitro.

Tako zdaj pa letim.

Lepo se imejta

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
18.7.2006 15:38:48   
lumpy
Srečica
nam so v posvetovalnici  ( na prejšnji posvetovalnici že junija) rekli da naj ga kar postavljamo na noge, če to želi , ne ga silit ampak kolikor želi naj ga pa le spodbujamo user posted image  Tako da vi pri 6 mesecih ga le dajte postavit na noge taj pa taj.

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
18.7.2006 15:51:43   
tinkamiška
O babe kolk ste spet napisaleuser posted image

Ja, sem danes gledala oba avto sedeža, pa mi je blo pri Tobiju fajn, ker naramine kr v zrak štrlijo in jih ni treba vedno vlečt izpod ritke, ko daješ otroka noter, pri Romerju se mi pa bolj dopade materialuser posted image ampak sem tipala samo Classic Line, a potem je Trade Line še boljši? Hmmm, zdej sem pa res v dvomihuser posted image No, bom popokala Izo, pa atija, pa bomo šli poskušat kateri je bolj fajn.

A sem pozabla napisat nanovejše Izine podatke: 68 cm,  7500g(čeprav mi je tale teža sumljiva, ke rsmo se zadnjič doma tehtali in je tudi imela toliko guser posted image )

Puri,
upam, da bodo pikice kmalu izginleuser posted image

Renan grem gledat tvoj albumuser posted image ...

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
18.7.2006 15:56:04   
tinkamiška
Renan
Mi mamo tudi take puzzle, samo so samo od 0-9user posted image Ja jst bi tudi rada, da bi Iza takole jabiko glodala, pa se ji še nič ne dopade...sej bouser posted image

Ja je frajer tale tvoj Vladimirčekuser posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 1264
18.7.2006 16:10:04   
renan
moj frajer mi je dal koncno malo casa, da si ogledam se tinkin album. res lustna punca iza. morda ni zgolj nakljucje, da imamo iste puzzle. mogoce visja sila nekaj namigujeuser posted image user posted image user posted image
lumpy se ti  mi sporoci geslo. morda utegnem se matica pogledati...

lp, renan

Neposredna povezava do sporočila: 1265
18.7.2006 19:11:53   
srečica
Tinkamiška, bobika, tašonka, jaz bi tudi rada pogledala vaše slikice. Mi zaupate geslo?

Jaz bom probala danes ali jutri naredit album. Velja? Da vidite še mojega junaka kako je zrastel.

Lepo se imejte.

p.s. Kje ste nabavile puzzle? Cena?

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
18.7.2006 20:25:07   
lumpy

Oj,
pa sem spet tu pa če nočete ali hočete user posted image .
Malega sem položila , ati večerja jaz pa kje drugje kot z vami. Spet smo imeli pestro popoldne sicer malo manj kot včeraj, a kljub temu, pa ne vem zobki ???

Pa pri Tobiju je še to super da točno več kdaj je otrok dovolj tesno pripasan, da ni preohlapno in ne pretrdo.

Geslo za album , če še katera razen Renan hoče pogledat Matica je : vavaooo.

Srečica,
puzzlle sem po navodilu Rije kupila v Šparu za 1980 sit( je pa 10 kosov), na njih pa niso številke kot pri ostalih ampak živali, metuljček, ribica...

Alenka ist, se nič ne oglasi s Sarinimi pikicami ????

Neposredna povezava do sporočila: 1267
18.7.2006 20:35:09   
bobika
Čer!
Se že nekaj dni nisem oglasila. Sem kdaj pa kdaj malo prebrala in zato tudi ne bom kaj odgovarjala, ker se sploh ne spomnim, kaj vse ste pisale.

Smo od nedelje imeli izredno stanje. Je moj user posted image  bil na urgenci. Je bilo kar težko. Danes je končno malo bolje. Ima pa vnetje želoca. Ima katera kaj izkušenj s tem?
Sicer, pa sem že v nedeljo bila vsa žalostna in sem tudi napisala, da je na urgenci, pa mi nobena ni nič kaj tolažilnega povedala user posted image .
Nič zato, saj zelo veliko pišemo in je kar veliko za brati.

Drugače nič novega. Danes sem ji za kosilo skuhala kurjo juhico s korenčkom. V juhico sem ji pa nadrobila prepečenec. Sicer je gluten, ampak sem se odločila, da ji počasi začnem tudi to uvajati. Ji je bilo zelo dobro. Pojedla je veliko porcijo. Nič ji nisem rabila miksati, je kr tako zmučkano pojedla.

Srečica, bom še nekaj novih slik dodala, pa dam potem geslo.

Ovčka, mi smo tudi bili pred tremi letami v Vela luki,  v hotelu Adria in smo tudi konec avgusta bili tam. Smo verjetno se kaj videli user posted image .

Lepo se mejte, se še potem kaj oglasim.

pa,pa

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
18.7.2006 20:49:38   
lumpy
Bobika,
držimo pesti da bo čimprej vse okuser posted image . Zadeva se bo uredila brez skrbi, zna pa potem občasno imeti še manjše težave.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
18.7.2006 21:25:48   
tinkamiška
Hoj!

Bobikauser posted image user posted image ,
jst sem čisto spregledala, bogeca sta oba, jst sem imela predleti vneto slinavko in je bolelo ko hudič, sem komaj požirala, ker me je v želodcu tako bolelo. Upam, da bo kamlu bolji tvojuser posted image Drugače pa jst zmeraj odebelim napisano tisto, kar me zanima, ker je pri tem pisanju res težko vse prebrat... Držita seuser posted image user posted image

Ma kaj midva sva narolila Romerja King TS uno tasrednjo varianto, majo zdej v Sončku akcijo in ga bova dobila za 47.990 sit.

Lumpy, grem zdej pogldat tvoj albumček, pa boj jutrin še kej napisalauser posted image

Lepo bodite vse in vaši maliuser posted image in user posted image tudi!

Tinka

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
18.7.2006 21:30:37   
renan
samo na hitro se oglasam. nas vladimir je danes bil ziva katastrofa. vzel mi je vso energijo. cel dan ni drugace zaspal kot na zizi, se prej se je na ves glas drl. zdaj zvecer pa sva ga 2 uri tu v dnevni v lupinici imela, ker ni in ni hotel zaspati. tu je mirno sedel kot cukec, samo, da mu nebi bilo potrebno zaspati. na koncu sem morala spet uporabiti cica-metodo. ne vem, kaj je danes z njim. zobki verjetno niso, ce je en ze zunaj. prejsnjic je rija nekaj pisala o fazi v razvoju, ko jih je strah zapustiti mamico. mogoce je to to...eh, nimam pojma. sem cisto downuser posted image user posted image user posted image user posted image

bobika tvojemu dragemu vse najboljse. upam, da se hitro pozdravi....
recenzija slik pa jutri lumpy...

lahko noc vsem, renan

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
18.7.2006 21:42:59   
LE&TA
Bobika, vse dobro tvojemu, da bi čimprej ozdravel. Najhuje je če je bolan user posted image   ali user posted image . Včasih so moški še bolj bogi in občutljivi ko so bolni. Mal ga pocartaj pa bo boljše!

Midve sve pa same, je šel ata dans domov v Prekmurje, sam na hitro ker je njegova babica u bolnici. Tinkara je pa že ful boljša in sam še malo pokašljuje. Pr nas še nič ne kaže o kakih zobkih.

Renan, kaj pa če bi puzle zlepila skupi, tko je ena moja kolegica nardila.

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
18.7.2006 23:06:35   
Anonimen
Vas samo na hitro pozdravim! Itak ste tolk zgovorne, da me nobena ne pogreša. Pa nič ne zamerim...tudi jz vas ne pogrešam user posted image user posted image user posted image

Kupljene kašice: pri Klari ni problema, je vse, edino pri korenju se zatakne - kupljene kašice ja, doma naribano korenje pa ne. Vse kar vsebuje domače korenje popljuva ven. Zato malo kombiniram domače kašice, ki jim vmešam malo kupljene korenčkove kašice. Nyah, poskusi v domačo kašico vmešat žličko ali dve kupljene, mogoče jo boš postopoma navadila na bolj domače kašice. Ne imej pa slabe vesti. Koliko kašice pa pojedo vaši user posted image na obrok? Klara zmaže okoli 200 ml/na obrok.

Gluten: po 6. mesecu. Odkar jz dajem Klari hrano, ki vsebuje gluten njen drekec tako smrdi kot greznica!

Poklic: A tolk učiteljic je tukaj?user posted image user posted image Joj....jz bi bila tut učiteljica! Ampak bi verjetno morala opraviti še kakšen (državni, strokovni) izpit....? V bistvu se sploh ne znam prav obrnit, da bi realizirala mojo željo. Zaenkrat ostajam v odvetniški pisarni.

No, toliko zaenkrat od mene.

Aja, Nyah; kam greste na dopust?! Pri nas "odpade" ta destinacija. Ne gremo user posted image .

Zdaj pa zares šibam!

'dijo in 'lpo se (s)mejte!user posted image

(odgovor članu LE&TA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1273
19.7.2006 0:56:04   
Anonimen
Uf, zdej pa res ne morem več vsega brat, tako da sori, če bom kaj pomembnega izpustila.

Kupljene kašice, naša jih tudi najraje je, imam pa tudi jaz slabo vest. Doma pripravljeno papa bolj tako tako.

Srečica, geslo za moje albume od Špele je frčofela. Joj, jaz še zdaj nisem utegnila pogledat vseh vaših albumov, sploh mi nič več ne znese...

Ovčka, upam, da se bom spomnila nate v petek, da stehtam in izmerim tamalo...

Punce, a je možno, da te pol leta po porodu užge poporodna depresija? Ker sem čisto na tleh. Najraje bi vzela mesec ali dva dopusta od svojga lajfa... Nimam energije za popolnoma nič. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1274
19.7.2006 7:24:08   
gigica
daaaan, nam je pa uspelo comp zrihtat, čeprou še vedno neki miglja...
najprej čestitke MANCI in VALU ZA POL LETA!!  user posted image user posted image user posted image user posted image ,za njune mamice pa user posted image user posted image .
pa čestitke tud VSEM ZA PRVE ALI DRUGE ZOBKE!!user posted image user posted image

kako ste, čvekice male? ful ste pridne s pisanjem, res. sej sem use prebrala, ampak ne vem če bom uspela odgovort na vse, pa še čakam, da se moj pikc zbudi.
aa, moram povedat, smo namontiral stolček (Maxi cosi, priori xp) in mali se pelje kot general. res, zgleda da mu je všeč, pa še vn vidi; to je pa itak super, ker on mora vse vidt.
nemsis, sem vidla, da si nardila seznam hranjenja, mi papcamo Aptamil 2.
bobika, kako je tvoj user posted image ? kej bolš?

drgač pa je naš mali zadnja dva dneva pravi sitko, ne vem al ga zobki matrajo. en dan sem zasledila spodaj bol očitno bel mehurček, ampak je zdej kar zginu.
glede kupljenih kašic sem tud jaz imela slabo vest, ampak kar sem sama nardila ni šlo v promet. no, zdej pa tud to zmaže 1,2,3.

letim, je že pokonc, se še pol oglasim!
lep dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.