Ovnica78
|
Ojla! Najprej Lumpy 1000x oprosti, sem šla nazaj gledat in sem res narobe napisala. Ne vem kaj sem študirala. Se ti opravičujem, da sem Matica prekrstila v Anžeta. Imam sto stvari v glavi in potem sploh ne vem več kaj pišem. Ni bilo namerno. Sorry! Potem pa še glede očk in masaže. Masirala sem mu s prstom od očesa proti nosku, pa kar konkretno je treba pritisniti. Je imel pa Tin vse do 4 meseca non stop vneto očko in mu je skoz teklo iz nje. Še bolj mu je pa pomagalo to, če ni šlo zgolj za naključje, da smo se šli kopat v Terme. Od takrat, ko smo se kopali v Čatežu (takrat je bilo še mrzlo in smo se kopali znotraj) mu ne teče nič več iz očke. Menda se mu je odprlo zaradi vlage. Kaj pa vem. Pa še to Lumpy, si napisala, da sem o dudah pisala zadnjič. A se zavedaš, da je to bilo danes zjutraj. Joj, kako čas beži. AlenkaIST tudi naš bi non stop vodo pil, jedel bi pa bolj malo kaj. Če mu dam flašo z vodo se kar trese, ko pa vidi flašo v kateri je mleko, mu moram pa pesmice zraven pet in ne vem kaj še, da sploh hoče pit. Glede dud, ko sem zjutraj spraševala mi je ena trgovka danes rekla, da če imajo še kje lateksove, da so stara zaloga in da jih ne bodo več delali, češ da so nekaj škodljive. Ka pa jst vem. Tako da Caffee, če je dobila dude v lekarni so bile verjetno še stara zaloga. Bom verjetno kar na silikonske preštekala, če se bo Tin strinjal, čeprav sem pa brala, da so lateksove boljše glede zob. Sem jih pa itak na en mesec menjavala, tako, da ne vem kaj bi lahko bilo škodljivega na tem. Jaz sem kot njihovo slabost poznala samo to, da spremenijo obliko in jih je tako treba pogosteje menjat, da se ne navadi preveč na njih, ker je potem menda kriza ko kupiš novo pa ni takšne oblike, kot je bila prejšnja. Potem pa jok! A katera mogoče uporablja dude MAM, so podobne oblike kot aventove in jih imajo tudi iz lateksa? Sam so mi pa mal čudne oblike, vse se mi zdijo bolj dekliške. Gigica tudi tvoj album sem pogledala. Tudi David je pravi korenjak in kako že kekse mljaska. Pa kakšne modre očke ima. Ropotuljico ima pa takšno kot naš Tin.
< Sporočilo je popravil Ovnica78 -- 19.7.2006 20:03:35 >