|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
17.7.2006 11:38:20   
lumpy
Ovnica 78,
hvala, ampak kako, a se mi je sanjalo, par dni nazaj sem gledala pa vem da so bile puuzle - podlaga 3.000 sit, ko sem jo zadnjič v pikapolonici gledala za 5.000 in sem rekla tole moram pa kupit, pa sem trapa vse stran vrgla. user posted image

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
17.7.2006 11:44:14   
rija
Puzzle imajo v šparu za 3 jurje....normalna cena....

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
17.7.2006 11:50:38   
AlenkaIST
Ovnica78 a to Hipp mleko?
Jaz sem tudi zdaj prenehala s Comformillom pa sem kupila Hipp2. Itak ga dobimo samo še zjutraj in zvečer. Glede dojenja smo nehali, le vsake 3-4 dni ji bom dala še malo za potegnit.  Ravno toliko da ne bo zanjo prevelik šok niti za moje joškice user posted image

GLEDE PIKIC mislim, da jo nič ne srbijo. Tudi vročine nima in obnaša se tako kot zmeraj.

problem imam samo pri hrani. Poje ene 5 žličk pa ima dosti user posted image  Vodo bi pila pa v potokih. Tudi z mlekom se pregovarjamo. Zjutraj niti ne ker je očitno preveč lačna, zvečer pa je velik problem. Mogoče spije 100ml s kašico. Ampak ponoči ne dobi drugega kot vodo!

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
17.7.2006 11:54:26   
AlenkaIST
Potnik od  Mannerja je nam razlagal da so piškoti enaki samo otroški nimajo dodanega sladkorja. Mogoče velja to samo za Manner user posted image

jaz imam Plazma / Spar varianta. Mlete sem kupila pa v BC. Celi bodo še mal počakali ker Sara ful rada grize in smo tudi mi že imeli problem prevelikega koščka.

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
17.7.2006 12:09:15   
lumpy
Rija,
havala bomo šli pa v Špar.

Alenka ist,
kaj bosta storile s svojimi pikcami ? Pojdita pokazat zdravniku, boš vsaj mirna,saj če ni vajinega zdravnika mora biti nadomestni, če pa ta ne še vedno obsataja dežurni.  A sta mogoče kaj novega jedli, da bi na to odreagirala ? Ali pa je vse od vročine. A jih imata po vsem telesu ?

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
17.7.2006 12:25:25   
Ovnica78
AlenkaIST Ja, Hipp mleko. Ugodno, a ne. Upam, da ga še imajo.

Lumpy sem še enkrat pozorno pregledala reklami od baby centra in ariela pa jih ne najdem. Se pa tudi meni dozdeva, da sem jih nekje zasledila. Pa ne vem, če ni bilo v prejšnji reklami za baby center, ki je pa žal nimam več. Sicer pa vidim, da ti je Rija našla rešitev (špar).user posted image

Sem Tina prej pustila par minutk samega v njegovem ležalniku (nepripasanega) sem mu šla zmiksat banano in melono (njami!) pa pridem nazaj, je bil pa na trebuščku na tleh na tepihu in se mi smejal. Groza! Tolko je brcal, da je zlezel iz ležalnika na tla, potem se je pa še okrog zasukal.

Bo bolj varno, če ga kar v stajici pustim. Sem se zdaj spomnila, da je ena za stajico spraševala. Mi jo imamo že nekaj časa, je mali zelo rad not, ker ima polno igrač okoli sebe. Do nedavnega je še ležal notri, včasih sem ga čez dan dala tudi spat, sedaj pa že sedi, sicer še založen s povštri, ker ga še zelo rado kipne v eno ali drugo stran. Kupila sem jo pa v Baby centru (holiday, cena: 16.830).

Hojice pa tudi jaz ne bom uporabljala oz Tin.

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
17.7.2006 12:49:17   
Anonimen
ANŽE, SARA IN TIJANA, ČESTITKE ZA 6 MESECEV!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ovnica78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1207
17.7.2006 12:57:23   
lumpy
Ovnica 78,
hvala za trud. user posted image

Ja pazit je treba tele naše sončke, mi ležalnika približno 14 dni sploh ne uporabljamo več, na kavču ga tudi ne pustim samega, najbolj varna se mi zdi stajica če me ni zraven, ali koca na tleh ali pa njegova posteljica.

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
17.7.2006 14:36:31   
AlenkaIST
Lumpy,
pikic ima vse skupaj ene 5. Koleno, oba komolca, vrat zadaj. Sem v lekarni spraševala če so kaj takega že videli pa so rekli da je lahko od vročine ali pa od hrane. Naj še malo počakam (glede na to da je prva že skoraj zbledela in je ni več) če bi jih pa bilo še več naj le obiščem zdravnika.

Drage moje
hvala za čestitke! Sploh ne dojemam kako čas beži. Še malo ba bodo res shodili user posted image .

user posted image

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
17.7.2006 15:11:23   
alenkica
Hvala vsem za lepe česitke ob našem pol leta. Grozno, še toliko mesecev, pa bo treba it spet v službo. Brrr...

Nyah, ti si spraševala za stolček. Mi smo ga dobili za darilo je do 9 kg, razvijsl pa naj bi dobro hrbetnico. Naš gaful ni maral, ker nas se rad retegne obrača in na splošno noče bit v stolčku, tudi v ležalniku ne. Mi ga ne rabimo več, ga pa bom shranila za sosedo, ki bo imela kmalu dojenčka. Stane pa okrog 10.000Sit, sem videla reklamo od BC.
Ne se sekirat, če nismo opazili, da te ni gor, ampak nas je toliko, pa toliko je za prebrat, da resnično ne opaziš kdo piše vsak dan in kdo ne.

Vse najboljše Sari, Tijani in Anžetu za 6 mesecev!!!! user posted image user posted image

Bravo Nemsis za super seznam, zelo lep je.

Neposredna povezava do sporočila: 1210
17.7.2006 15:15:59   
lumpy
Alenka Ist,
če je samo 5 pikic se nimaš česa bati, našemu Maticu se naredijo po obrazu kadar je vroče, pri očeh - to je sigurno od vročine, sem te razumela sda imata jih po celem telesu.

M idva sva pa taka tečka, sedaj že kakšno urico, mislim da so zobki, joka , joka, mi na rokah malo zaspi pa zopet jok, pa ne se igrat... zdaj pišem z njim v naročju.

Neposredna povezava do sporočila: 1211
17.7.2006 15:24:23   
Anonimen
AlenkaIST, glede na to da opisuješ predele, kjer se tudi potijo je lahko od vročine. Jaz sem bila prejšni teden v posvetovalnici, pa je glih mela mozoljčke, pa je zdravnica rekla da je od vročine oz. potenja.

Bobika mi imamo tudi zobke in sicer prvega smo dobili 10.7., drugega pa 11.7. Zgleda pa da bodo tudi zgoraj kmalu, ker se je začela spet blazno drgniti in sliniti.
Naša Lara pa od sobote  že samostojno sedi user posted image .

Ne mara pa več piti mleka, razen zjutraj in zvečer. Tako da smo skoraj čez noč prešli na 3 obroke goste hrane.
Danes sem ji skuhala rjavi riž in korenčka. Ko sem ga spasirala se riž ni lepo zmiksal. In seveda ni hotla jesti, pol sem pa dala na cedilo, da je šla tekočina skozi in sem ji dala jest bolj tekoče, brez riža. Je pa tok hitela jest, da je nisem dohajala.

Lumpy puuzle - podlago so imeli v Bauhausu oz. Baumaxu (ne vem čisto točno) celo za 2.000 SIT, sam ne vem če še imajo.

MATIC,     JURE,      PATRICK  vse najboljše (z malce zamude)
user posted image

SARA,      ANŽE,       TIJANA  vse najboljše
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1212
17.7.2006 15:31:20   
tinkamiška
Hoj!

Lumpy, Iza sploh ne šmirgla koščkov, al ga ven plune, al ji gre pa na bruhl. Se mi potem kr zasmili, pa ji grem hitro zmiksat. Je pa štos, ker celo banano se nekako cuza in breskvico tudi, ampak kašica mora bit pa zmiksana.
Maxi Cosi pride pa tukaj ceneje, se mi zdi, da v Sončku stane okoli 55.000sit

Kašica iz prepečenca in banane vidim, da sem vas malo zmedla, ker nisem popolno napisala, je kupljena od Hippa(kosmički) notri so pa drobtinice prepečenčka. Iza obožuje to kašico, sem jo pakupila v  Mullerju in mi gre že proti koncu, tako da bom morala spet kej v LJ ali MB...

Keksi: Jst imam ene iz Biotopa sicer vsebujejo sladkor, ne vsebujejo pa glutena, mleka in jajc. Piše, da je na 100g 74g ogljik.hidratov, od tega 22g sladkorja. Tule so vse sestavine( koruzni škrob, sladkor, koruzna moka, rastlinska maščoba, moka za posip, fruktoza, morska sol, sredstva za zgoščevanje(guar gum). So pa meni tudi dobri. Pa dragi...

LE&TA, je blo potem včeraj vse vredu. Iza je pojedla okoli 140ml te kašice in potem še pila pri meni(ampak tega pa ne vem koliko, občutek imam, da je pri meni še kr neki mlekca) Tudi jst bom še počakala z raznimi koščki, ji obm pa malo večkrat ponudila kakšno sadje za cuzat...

Rija, jst te zlo dober razumem... sem par let živelja v LJ in sem bila tako vesela, ko sem se nazaj v CE preselila, sem bolj navezana na kraj. Če ne bi bla bi bla verjetno že v kakšni Novi Zelandijiuser posted image Kako ste se pa za Turčijo odločili? Se je tvoj dal pergovorit?

Puri, bogi tvoj Majuser posted image , pejte se pokazat k zdravniku al pa kupite Daktarin. A imaš možnost poklicat zdravnico, da ne bi ravno v ambulanto hodili?
VSE NAJBOLJŠE ZA 6. MESECEV ANŽE, SARA IN TIJANAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AlenkaIST
, ne vem ti povedat glede izpuščajev, upam, da so samo vročinski in da bodo hitro zginli. A berem, da ste že dobili pomoč, no upam, da se bo uredilo...user posted image

Lumpy, Iza je danes jedla kr kupljeno kašico, ker sta bila z atijem sama(sem bila pri G-mi je vzela bris). Jutri ji bom dala pa blitvo in krompirček...zmiksano.

Aja, glede današnjega zbijanja našihuser posted image spet je lunin krajecuser posted image
Tudi Iza se je ponoči zbujala na 1 uro in danes čez dan nikakor noče zaspat sama, tako otožno joka, da se mi kr srček para. No je zdej zaspala, sem jo hodila božat, pupo mojo.

Mi imamo juri posvetovalnico in 3 cepljenje(je bilo prestavljeno zaradi Izine 6. bolezni). Držite pesti, da bo dobro prestala to cepljenjeuser posted image

Se še kej oglasimuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

Neposredna povezava do sporočila: 1213
17.7.2006 15:48:04   
Anonimen
Ojla

Me smo pa popoldne same doma user posted image  . Je ati cel teden popoldne v službi. No, samo še ta teden, potem pa ima kolektivnega.

Sva se ravno danes pogovarjala, da morava kupiti tiste plenice za v vodo in en plavalni obroč za Klavdijo. Bomo šli malce na bazen. Pa sva mislila kupiti tistega, v katerem bi Klavdija lahko sedela. Samo ne vem kje točno bi ga lahko kupila. Mogoče ve veste?

Lumpy glede izcedkov- jih ni več oz. so kar čez noč izginili. Samo user posted image  pa še vedno ni prišla na obisk. Sedaj je že več kot en mesec od zadnje. So spet očitno kakšne hormonske motnje. Bomo videli kaj bo G povedala čez 14 dni.

Punce kaj ve počnete z user posted image   kadar ste cel dan same? Meni Klavdija že po pol dneva pobere vso energijo. Prejle sem jo dala kar lepo v ležalnik, pa se naj malce igre z medvedki, ki so na loku. Samo je že tečna. Bomo kasneje šle še malce ven. V Spar po kakšno kašico.

Mi imamo pa v sredo posvetovalnico in prvo cepljenje. Upam, da jo bomo odnesli v redu in brez kakšnih reakcij. Ati je pa kot naročen v službi user posted image  .

No, tečka že kliče. Se še beremo.

papa

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 1214
17.7.2006 16:16:54   
Anonimen
Prej sem pozbila vprašati:

A KATERA ŽE RAZMIŠLJA, DA BI DALA KRAVJE MLEKO ZA PTI?

Jaz sem že razmišljala, da bi ji ga dala malo za pit razrečenega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1215
17.7.2006 16:24:02   
lumpy

Pri nas se je malo umirilo stanje, greva se potepat.

Janja e,
hvala za informacijo o puzzlah.

Tinkamiška,
pa saj bo, ko bo prišel njen čas bo jedla tudi nezmiksano hrano.

Nemsis,
motnje ali pa si noseča ? user posted image

Drugače pa midva sva ena tistih, ki sav cele dneve sama doma, do 18.00. Zjutraj se potepava zunaj dokler ni vročine, potem pa domov in gre spat, jaz pa malo pospravim pa skuham , popldne pa se igrava, pojeva, bereva pravljice, cartava, pogovarjava, igrava z igračkami, proti večeru pa spet ven.... Imava pa takle ritem da se malo igrava , potem gre pa v stwajico, ko je siten se spet igrava , pa gre nazaj, ne ukvarjam se ves čas z njim, bojim se da se ne bi znal igrati sam , zato ga vmes kar dam not da se malo sam igra.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
17.7.2006 16:28:46   
tinkamiška
Ma ne vem glede kravjega mleka...jst bom še kr počakala, ker sem ga že na začetku, ko sm rodila, ukinila iz mojega jdeilnika, ker je mela Iza krče po njem. Bom raje kr z adaptiranim kombinirala, če bo treba, čeprav se ne sme kuhat...

Kaj delam, kadar sem sama? Ponavadi grevaz Izo na sprehod, ker je pridna in rada gleda kaj se dogaja okoli nje, pa pojeva, se nosiva, igrava na tleh na puzzlih, malo jo dam v ležalnik ali pa gugalnico, pa me gleda, ko kuham, ali likam,...čeprav ne zdrži dolgo. V galvnem sva več zunaj kot noter, če se le da.

Tinka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
17.7.2006 19:27:49   
XXYY
Dober večer!

Lara že dremucka. Je bila tako sitna in tako zaspana, da sem jo kar že zdaj skopala in malo je popila mlekca in takoj zaspala, brez kakrnegakoli user posted image  .

No, bom pa jaz vseeno naredila eno tabelco oz. seznam naših poklicov:

POKLICI JANUARK:

user posted image  TINKAMIŠKA: dipl. ing. graf. tehnike + vizažistka user posted image
user posted image  OVČKA: vrtnarski tehnik + prodajalec user posted image
user posted image  RENAN: profesorica nemščine in umetnostne zgodovine user posted image
user posted image  MAYFLOWER: diplomirana mikrobiologinja user posted image
user posted image  ALENKA IST: ekonomski tehnik (kmalu = poslovni sekretar) user posted image
user posted image  BOBIKA: aranžerski tehnik (kmalu = dipl. ing. konfekcijske tehnologije /
                      tekstila) user posted image  
user posted image  META 22: kmalu - profesorica nemškega jezika user posted image
user posted image  NYAH: profesorica razrednega pouka user posted image
user posted image  TAŠONKA: realizatorka predvajanja programa user posted image
user posted image  NEMSIS: kmalu - organizirana organizatorka javne uprave user posted image
user posted image  SHOOO: kemijski tehnik (študira živilsko tehnologijo) user posted image

Upam, da tole vse drži, če ne, me kar popravite.

Moram res pohvaliti vse po vrsti, za vašo izobrazbo. Same profesorice so JANUARKE user posted image  . Če bom kdaj kaj rabila kakšen prevod iz NEMŠČINE, bom takoj poklicala METO 22 in RENAN user posted image  user posted image  user posted image  .

SVAKA VAM ČAST, vsem, KAPO DOL. (Jaz glih nisem bila nikoli pridna za učenje, zato = user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ).

Nč, se slišimo.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
17.7.2006 19:54:19   
renan
ovcka velja! jaz bom pa tebe za kaksen vrtnarski nasvet vprasala, ker ko sem doma, se zelo rada z vrtom ukvarjam, pa tudi z loncnicami, ce le utegnem. moj najvecji ponos so vrtnice- nekaj res starih vrst. upam, da jih ni ze plevel prerasel...

ko sem sama: to je vsak dan skoraj do 18.00, v prekrmuju pa vcasih tudi 2 tedna. tu v munchnu greva ponavadi zjutraj v trgovino po hrano, popoldan pa se enkrat v park ali po trgovinah. vladimir se igra v spalnici na puzzlah, ko mu postane dolgcas ga posedem v lupinico. tam me gleda, ko kuham, ali ko sem na racunalniku. ko je pa sam tecen, mu puscam glasbo, pojem, ploskam, plesem ali se igram z njim na tleh.

v prekmurju greva zjutraj na sprehod, potem pride soseda k nama na kavo ali greva midva k njej. popoldne greva v senco sedet, zvecer greva se enkrat na sprehod in pokramljat s sosedi. noter je vladimir ponavadi v lezalniku ali na tleh na puzzlih.

lp, renan

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
17.7.2006 20:36:57   
Anonimen
Čer

Ovčka pri meni lahko na seznamu napišeš, da sem ekonomski tehnik, kmalu diplomirana organizatorka javne uprave (če bo vse po sreči, da bo to kmalu)

Lumpy sem že dvakrat naredila test, pa je bil obakrat negativen. Saj jaz bi še enkrat bila user posted image . Mi je bilo tolk fajn občutk, samo pravi moj dragi da moram najprej šolo dokončat potem pa  službo poiskat. Tako, da verjetno so spet kakšne hormonske motnje. Ali pa zato, ker se mi še vedno ustvarja mleko (pa čeprav že lep čas ne dojim).

Vidim pa, da tudi ve preživljate dan tako kot me, kadar smo same. Danes je dan potekal takole okrog 12 je zaspala in je spala dobre dve urce (kar je pri nas redko, smo naštimani na pol urce). Potem smo jedle. Ko smo se najedle smo se malce igrale, potem sem jo dala v posteljo se je še sama igrala, pa v ležalnik in na koncu v telovadnico. Potem smo spet jedle in je za pol urce zaspala. Ko pa se je zbudila so šle ven. Pravkar pa smo se skopali, sedaj pa jo babi futra. Ponavadi jo ona zvečer pofutra, da jaz pospravim po kopanju. Potem bo pa sledilo uspavanje.
Včasih je pa takšna tečka, da je joj. In takrat nič ne pomaga. Samo po rokah bi takrat bila, pa še ti moraš takrat bit na nogah.

No, grem zdaj do konca pospravit. Se mogoče še potem kaj oglasim.

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 1220
17.7.2006 20:51:40   
mayflower
SARA, ANŽE in TIJANA: user posted image user posted image user posted image user posted image

Ovčka: a veš, da sem se po diplomi, ko eno leto in pol nisem mogla dobit službe,  hotla izučit za vrtnarja. pa so me samo debelo gledali na naši kmetijski šoli, kaj me je pičlo, sej mam ja diplomo. No, vrtnarjenje (sedaj ma stranskem tiru) je sicer moj najljubši konjiček.

Danes pa nam je vsaj malo steklo hranjenje z gosto hrano: za dopoldansko malico se je napokal kašice iz hruške, marelic in breskve. Sta bla potem sam dva žluka po zizi. Za kosilo sicer ni bil glih navdušen nad pirejem iz krompirja in korenčka, a ga je vseeno kar nekaj pojedel. Za popoldansko malico pa je zraven zize pojedel pol kašice banane in breskve. Upam, da bova končno zamenjala en gosti obrok in da se zgodba ne ponovi s pljuvanjemuser posted image  Ker sva precej v zaostanku za vami, bova šele ta teden sprobala polento in meso.

Jst mu do enega leta ne mislim dajat kravjega mleka. A jim že dajete skutke? Katere?

Jutri mamo posvetovalnico, pa ne vem kako bo s tretjo pikico zaradi tiste alergije.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
17.7.2006 20:57:58   
renan
je pa lacen ta tvoj aleksej, da ti je se zizo pojedel...user posted image

jaz kupim navadno skuto ali jogurt in potem zmesam s svezim pretlacenim sadjem.

lp, renan

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
17.7.2006 21:02:16   
tinkamiška
Hoj še enkrat!

Sem nardila nov album, jutri ga bom pa zaklenila, tako da če bo katera jutri hotela pogledat, ji bom poslala geslo...

Mayflower bom mislila na tebe jutri, mi imamo tudi posvetovalnico in 3 pikico in tudi jst upam, da bo vse vredu.

No, bom nehala ker sem prej že vse napisalauser posted image

Lepo pančkajte!

Tinka

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
17.7.2006 21:02:28   
Anonimen
mayflower ne se sekirat, tudi me smo bolj v zaostanku z gosto hrano. No, dopoldne sicer že imava en sadni obrok. Sadne kašice mi poje ko ništa. Pri zelenjavi pa se zatakne. Smo zadnjič dva dni jedle poletno, pa se mi zdi, da jo je ravno polenta zaprla. Bomo jutri spet sprobale zelenjavni obrok, in sicer s Hippovimi kašicami.

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 1224
17.7.2006 22:01:46   
XXYY
Zgoraj se je zopet naredil nekje RR-ov škratek = ko nekaj napišeš prav - ti potem čist kontra da ven.

Zato spet pišem lepši in bolj pregleden seznam s popravki do nadalnjega:

POKLIC JANUARK:

- TINKAMIŠKA: dipl. ing. graf. tehnike + važistka
- OVČKA: vrtnarski tehnik + prodajalec
- RENAN: profesorica nemščine in umetnostne zgodovine
- MAYFLOWER: diplomirana mikrobiologinja
- ALENKAIST: ekonoski tehnik (kmalu = poslovni sekretar)
- BOBIKA: aranžerski tehnik (kmalu = dipl. ing. konfekcijske tehnologije / tekstila
- META 22: kmalu = profesorica nemškega jezika
- NYAH: profesorica razrednega pouka
- TAŠONKA: realizatorka predvajanja programa
- NEMSIS: ekonomski tehnik (kmalu = dipl. organizatorka javne uprave)
- SHOOO: kemijski tehnik (študira = živilsko tehnologijo)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.