Nyah*
|
OJLA! Huh, je bil danes en naporen dan, nasa pikica je v celem dnevu spala dvakrat po 20 minut, ostalo pa po rokah, pa igra z njo, petje, ples,... huh sem zmatrana, mozek pa v nocni, pa dopoldan spi,midve sva pa same . Cas, ko sva same doma, prezivljava podobno kot ve, kak dan lahko vec poleg nje naredim, je pridna in se sama igra, kak dan pa nic, kaj se more. Punce, a imate ve kaj slabe vesti, ce dajete svojim kupljene kasice? Jaz se ful sekiram, a kaj ko gredo le te po grlu, kar naredim doma ji ni vsec pa konec. Zadnjic mi je celo zelenjavno rizoto v kupcku ven bruhnila, jaz pa sem ze mislila, da ji je vsec, ko je jedla pa jedla . Recimo hippov korencek pa zmaze v minuti! Ampak po teh kasicah je kar hitro lacna, cez kako uro se celo flaso mleka zmaze, tako da ne morem pricakovati, da bo zamenjala obrok za to?!? Razen, ce ji dam vec kot eno kasico ali kako? Dopoldan ji ponudim sadje, popoldan zelenjavo, a ne gre in konec . Potem pa berem, kako vi svojim ze cela kosila pripravljate, mi pa nic, groza. Tako da, Mayflower, tudi midve sva zelo v zaostanku za ostalimi, a kaj, bomo ze enkrat tudi mi ostalo papcali ane. Nasa Naja se vedno je flaso 4krat na dan. Danes sem ji skuhala hrusko, res zelo dobro zrelo in sladko, a se ji gabijo tiste pikice trde, koscki, ki ostanejo ipd. Kar na bruhanje jo sili!! Kako potem jim vi dajete meso in makarone in riz, kako to pripravite, ko pa ne morejo zveciti? Mi smo zadnjic vsi imeli polne lase polente, je pljuvala povsod okoli sebe, frača mala . Jaz ji dam vsak dan po en Fruchtzwerge, mislim, da to ze lahko jedo. Pa navadni 1,3 tekoci jogurt je tudi ze jedla, zmesanega z banano, je kar slo. Hvala vam za ideje in podatke o stolckih, boma se razmislila, kaj in kako. Jutri jo bom dala na puzzle, je dobila nove od mojih sodelavk, komaj cakam, da jo vidim, kako bo, doslej je bila na deki na tleh, pa kar zadovoljna. Kaj pa ve, date kaj cez puzzle ali nic? Puri, Alenka, upam, da ste ze ok! Mi smo bili danes brez vrocine , upam, da bo sedaj dobro, ker gremo v soboto na morje! Mimogrede, potnega lista za Najo se nismo dobili ! Huh sem se razpisala, sorry, grem sedaj spat, ne vem, kaksna bo noc! Papa
|