|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
13.7.2006 9:27:46   
Anonimen
Dan

Mi smo danes spet spali do pol osmih. Ko bi bilo vsaj vsak dan tako.

Kornelija, upam, da se bo vse dobro razrešilo. Drugače so tudi mene morali po porodu šivati v nožnici in zunaj. Vendar mi G na pregledu ni rekel nič, da bi bilo narobe. Vendar se nikoli ne ve.

ajdaN tudi naša Klavdija brca 100 na uro. Ko je na previjalni ali v posteljici so noge ves čas v pogonu. Včasih tako udari z njimi, da se že jaz vprašam če je nič ne boli. Ko je na rokah in ima flašo pa mi z rokami tolče po njej. Aja, med previjanjem pa tudi jaz dobim kakšne brce v trebuh, ki včasih res bolijo.

Punce, sem malce premišljevala zadevo z babico in sem se odločila, da vam jo zaupam. Pa potem ve povejte ali sem čudna ali kaj. Naj pa že na začetku povem, da nisem materialistka. No, takole gre:
Že med nosečnostjo, se mama mojega dragega ni preveč zanimala kako je z mano in bodočim user posted image  . Pa čeprav je vedela za vsak pregled pri G. Skratka vprašala ni niti enkrat kako smo, kako se počutim. Na koncu nosečnosti sva z dragim seveda začela kupovati stvari za user posted image  . In kaj je prijavila bodoča babica? Ali sta vidva sploh sigurna, da bosta potrebovala posteljico? Alo... No, v razlago je povedala, da njen starejši sin ni nikoli spal v posteljici, ampak v vozičku  (dragi ima starejšega brata in mlajšo sestro. oba sta brez user posted image ) . Seveda je imela še pripombe glede drugih stvari. Midva z dragim pa sva si rekla, če midva nisva tega imela, bo vsaj Klavdija imela. No, po porodu je seveda takoj naslednji dan priletela v bolnico. Ko pa sva z user posted image  prišle iz Lj je prišla naslednji dan na obisk. Od takrat naprej pa niti enkrat, pa smo samo par metrov oddaljeni. Nekje mesec in pol po rojstvu je celo mojemu dragemu rekla, da mečeva denar za plenice v luft. V kaj pa naj jo povijam? V tetra plenice. Če na koncu zračunaš stroške elektrike in vode, pa še čas za likanje, si na istem ali pa še dražjem. No, za krst ji je sicer kupila darilo, vendar verjetno s težkim srcem.
Skratka, na obisk je prišla samo enkrat, svoji prvi vnukinji ne kupi nič (tudi nobene malenkosti), da bi jo pazila - kje pa, v rokah pa jo noče imeti ker pravi, da je pretežka, na sprehod ni šla niti enkrat še z nami.
Pa ne zahtevam od nje, da bi ji sedaj morala nekakšne dragocenosti kupovati. Jaz grem recimo v trgovino Jurčka, kjer imajo oblačila po 1000 tolarjev in Klavdiji kupim tam. Itak hitro prerastejo. Ona pa si niti tega stroška na mesec ne more privoščiti.
Naj pa vam povem še to (glede tega, da je ne more niti v rokah imeti ali paziti), da na kmetiji starejšega sina pa lahko dela vse. Vse lahko dviguje (pa sem sigurna, da je kakšna stvar težja od Klavdije).

Moj dragi ji je rekel, da če bosta njegova brat in sestra kdaj imela user posted image , naj samo gleda, da bo ravnala isto kot ravna in dela pri Klavdiji.

No, punce, sedaj mi pa povejte, kdo je čuden tu - jaz ali ona.
Itak mi je že dragi rekel, naj se ne obremenjujem več s tem. Hvala bogu ima Klavdija mojo mamo, babico ki ji posveča ves svoj čas, mi jo popazi brez težav, gre ven sama z njo.

Aja še to, a mogoče ve katera kako naj napišem prošnjo za stanovanje

Ker živimo pri moji mami v majhnem stanovanju, sva se z dragim odločila, da tako ne gre več in da si poiščeva stanovanje.

No, zdaj je pa res dovolj. Se oglasim še potem

Čao

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 976
13.7.2006 10:11:14   
renan
bobika hvala na vprasanju. mi smo malo boljse. z malim inhaliramo trikrat na dan in jutri gremo nazaj na pregled. vse bolj mislim, da je bila tista vrocina in nespecnost bolj zaradi zobeka kot zaradi viroze, saj zdaj ze spet spi kot top. tiste, ki ste ze imele te inhalatore, se v sloveniji tudi dobijo na izposojo domov, kakor tukaj ali jih moras kupiti?

nemsis tvoja tasca ima definitivno probleme sama s sabo. srecna bodi, da ne zivite z njo.moj mozek pravi, da je njegova mama vcasih tudi imela iste fore z njim. zdaj se je popolnoma spremenila, morda zaradi let, morda zaradi tega, ker je moj moz nekaj casa enostavno prekinil stike z njo, ali pa je kdo govoril z njo in ji odprl oci.
na splosno tako reagirajo zenske, ki so nezadovoljne s svojim zivljenjem in odrinjajo sreco drugih zaradi ljubosumja. vidva jo kar pustita pri miru. najhujsa kazen bo za njo, ko cez nekaj let njena vnucka ne bo cisto nic navezana na njo.

lp, renan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 977
13.7.2006 10:15:17   
Anonimen
Renan, tudi moj dragi noče več kaj preveč govoriti z njo. Pa tudi meni je že rekel, naj se ne obremenjujem več. Največja fora je pa v tem, ko ji je rekel, da jo Klavdija sploh ne bo imela preveč rada, ona pa se temu smeji. In ravno to, da jo bo potem, ko bo malce večja, hotela nase vezati.

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 978
13.7.2006 10:28:09   
rija
AjdaN: naš mali je isti fuzbaler...ko je na previjalni, me trofi direktno v joške, tak da me kar odnese do stropa od bolečine user posted image  Pa bojim se, da si bo enkrat peto zlomil, ker udarja ob tla, ne glede na to, kje je...

Lumpy: jaz patronažne nisem videla že od 12. januarja. A pri vas še kaj hodiuser posted image

Bobika: pri nas vsak večer nekdo nekaj kuri, še dobro, da smo na hribu in bolj malo do nas pride. Zgleda pa kot pri indijancih; iz vsakega kota se nekaj kadiuser posted image

Nemsis: tudi moja tašča je taka: v šestih mesecih odkar imamo user posted image  ni niti enkrat poklicala, kako je mali. Za ostali dve vnukinji, ki živita pri njej, pa je na voljo 24/7. Pa se ne obremenjujemo preveč. Ko jo šiša!!
Mali se itak že zdaj odloča, komu se smeje in komu ne. No, smeje se itak vsem, ampak čez čas pa se bo videlo, da je ne pozna. MOgoče se bo takrat zamislila. Da bi mu kaj kupila pa itak ni šans. No, pa jaz niti nikomur, niti našim, ne dovolim, da mu karkoli kupujejo. Naj mu da raje jurja, kot pa da mu kupi nekaj, kar mu potem sploh prav ne pride....

NEMSIS: JUTRI GREM V IKEO, TI PRINESEM MREŽO PROTI KOMARJEM?

Bemti, mali se mi je tak posral, da smrdi cela soba.....user posted image user posted image user posted image  letiva.....

< Sporočilo je popravil rija -- 13.7.2006 10:30:11 >

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 979
13.7.2006 10:32:34   
Anonimen
Rija sem te že prejle mislila vprašat kdaj greš vi Ikeo. Pa sem pozabila. Seveda, prinesi mi jo. Bom zelo hvaležna.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 980
13.7.2006 10:32:47   
renan
kako jo bo nase vezala, ce je ne bo pogosto videvala? ce se bo slucajno spremenila (saj brez custev po moje nikogar ne mores nase navezat) in bo klavdijo nase navezala, bo to dobro tudi za vaju. za otroka je bolje, ce ima cimvec ljudi, ki ga imajo radi. materinske ljubezni ti pa tako ali tako nikoli nihce ne more vzeti.

lp, renan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 981
13.7.2006 10:36:18   
rija
Eno ali več?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 982
13.7.2006 10:39:49   
Anonimen
Renan, jaz si že od vsega začetka želim, da bi se Klavdija navezala na obe babici. Saj ko sem jaz bila majhna, je bila moja edina babica km in km daleč, v Avstriji in sem takorekoč rasla brez nje. Vendar pa sem jo imela rada.
Na živce mi gre le to, da za nas nima nikoli časa, za druge pa je na razpolago 24/7. Samo pokličejo jo, pa že leti. Jaz pa sem ji prejšnji teden dvakrat rekla, naj se popoldne oglasi, pa ni prišla. Je raje letela po solato k sinu na kmetijo.

Rija, ne boš verjela, ampak velikokrat se naredi, da Klavdija pred babico ostane resna. Redki so dnevi, ko se nasmeje

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 983
13.7.2006 10:48:36   
meta22
hojla čvekice!

no, tista ki je rekla da je naš val tečen verjetno zaradi zobka je zmagala na loteriji: naš val se od danes naprej važi z novim zobkom!user posted image  je danes res bil manj tečen, pa sazpal je tudi takoj ko sem ga fliknila v pojstlo!

pa včeraj je prvič sprobal svoj novi stolček za hranjenje. smo ga hranili v njegovem ležalniki do sedaj, pa je še samo cvilil v njem. v stolčku pa je pravi grof. se samo smeje pa firbca okrok in meče igrače na tla. bo mama puklasta kolk se mora pripogibati.user posted image

sem iskala baby keks v sparu pa ga nimajo.user posted image  je zadnjič pri babici celega zmazal, pa sem tudi non stop v njega buljila da se mu nebi zaletel. ste me malo prestrašle! mu je pa ful pasalo.

sem vzela večje dude, pa sploh ni bilo poblema. jih vleče tako kot ta stare. še pogruntal ni da je večja. samo da je duda!!! pri nas tudi tečemo slepi cucelj dudi ki je za pomiritev!zgleda da samo v vzhodni sloveniji poznamo ta izraz.  duda ki je slepa !!!user posted image user posted image user posted image  ste pa prave !

naš se je tudi začel ful cartati. se kar prime okrog vratu. pa za lase cuka vragec mali. tako da tudi jaz počasi razmišljam o kratki frizuri. sem enkrat bila že čist na kratko, pa je kar pasalo. pa vsake tolko je fajn če malo izgled spremeniš! nucaš pa kar nekaj poguma za tak podvig, še posebej če že od otroštva ni sprememb!

jaz pa mam tak super tasta pa taščo! živita kar nekaj km vztran od nas, pa se vsak teden 2 krat pripeljeta, samo da malega vidita, pa čeprav imata kmetijo!!! midva z user posted image  tudi kadar imava avto takoj tja skočiva. ju ma zelo rad. se smeji ko ju vidi.

smo včeraj jedlo cvetačo z brokolijem. je kar pojedel nekaj glede na to kajje blo prejšnji dan. sem pa tudi vse skupaj malo solila, ker če nebi ne vem kako bi bilo!

lonja-malo z zamudo pa vendar iz srca- vse naj naj!!!

se še kasneje kaj javim ker mam polno dela- danes pridejo gledat našega user posted image  moje soigralke! pa je še kar nekaj za pripravit za te babe požrešne!

lp meta

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 984
13.7.2006 10:51:33   
bobika
Nemsis, res ženska ima sama s seboj probleme. Kot pravi tvoj dragi, ne se obremenjevati z njo. Bodite vi srečni sami s seboj. Saj ima klavdija ljubezen vas, ki jo imate najraje dovolj. Nič ji ne bo manjkalo, če ne bo dobila ljubezni ene babice. Ko bo večja bo razumela in babici bo morda še zelo žal.

Jaz nisem nikoli kaj dosti pisala o svoji tašči, saj imam kontra problem kot vi. Mi smo najprej mislili živeti pri nas in kar hitro po rojstvu smo videli, da bo bolje če gremo zasebe. Potem smo se preselili in sedaj živimo nekaj 100m vstran od nje. Od začetke je neprestano, vsak dan in cel dan bila pri nas. Potem je začela hoditi le zvečer (po dolgem času namigovanj je ugotovila, da takrat ko ona hodi k njej na obisk že manca spi). Sedaj pa ne hodi več tako pogosto. Res jo ima rada. Meni ni bilo preveč všeč, da je hodila toliko na obiske. Pravtako, ji je ne morem z lahkim srcem zaupati v varstvo. Med nama je nastala neka pregrada, ki se je začela ob koncu nosečnosti, stopnjevala pa z rojstvom. Prav zaradi njenih pikrih nasvetov mi ni preveč všeč. Pa še to. Ona je mislila, da bo maca nonstop pri njej in da se bo lahko z njo bahala po vasi. Saj razumem, da je ponosna babica,ampak,... Manca je pri moji mami čisto drugačne volje kot pri tašči. No pa dovolj šinfanja.

K nam je prišla patronažna pred kakšnim mesecem.

grem malo pospravljati, če mi bo, dokler manca spi. Sedaj so delavci malo nehali delat. Imajo menda malco in upam, da bodo jedli vsaj dve uri user posted image .

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 985
13.7.2006 11:55:23   
meta22
no, se spet pokorno javljam! sem prevzela robo, zdaj mam pa spet malo časa.

renan: te počakamo z radenci! velja punce, ko pride renan domov in ko bsta z vladimirčkom zdrava da gremo plavat? upam samo da bomo takrat mi doma ker mamo še to poletje kar nekaj v planu!!! kdaj približno pridete domov?

shooo-welcome back. veš, jaz se te pa spomnim po tvoji slikici. je ful dobra. a si se to sama slikala?

rija- glede vašega problema s spanjem. pusti ga v pojstlci naj tam telovadi. naš je isti. pa malo telovadi pa melje, pa se obrača za 360 stopinj pa kar sam nazaj zaspi. boš mela mir v gtvoji pojstli.

kornelija- jaz zaradi teh raznoraznih problemov v ms bolnišnici nisem tam rodila. se bila enkrat tam v porodnišnici na obiskui pri eni kolegici, pa mi je zabegnilo vse skupaj. sem že takrat rekla če bom rodila, nikoli tukaj!!! pa tak je tudi blo. čimprej se pozdravi. pa tak kot je ena pisala, preveri še drugje, če je res sploh kaj narobe s tabo!!!

ajdaN- pri nas je isto z brcanjem. zgleda, da bodo vsi naši user posted image  nogometaši! pri previjanju pa me tak brca v trebuh, da se kar spomnim kako je blo med nosečnostjo- non stop bum bum po trebuhu!!!

tiste ki mate 3. pikico- upam da bo vse o.k. držima pesti z valom. mi mamo komaj konec meseca.

lp
meta

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 986
13.7.2006 12:43:49   
XXYY
Še enkrat s popravkom:

1) PODATKI O ROJSTNIIH DNEVIH:

JANUAR: - Tašonka: 2.1.1979
               - user posted image  TIL: 4.1.2006
               - user posted image  VLADIMIR: 4.1.2006
               - *hana* : 5.1.1977
               - Nyah : 6.1.1978
               - user posted image  KLARA: 6.1.2006
               - user posted image  TIN: 6.1.2006
               - user posted image  LOVRO: 8.1.2006
               - user posted image  MAJ: 8.1.2006
               - user posted image  ELA: 8.1.2006
               - user posted image  LARA: 10.1.2006
               - user posted image  ALEKSEJ: 10.1.2006
               - user posted image  TINKARA: 15.1.2006
               - user posted image  MATIC: 16.1.2006
               - user posted image  JURE: 16.1.2006
               - user posted image  PATRICK: 16.1.2006
               - user posted image  SARA: 17.1.2006
               - user posted image  ANŽE: 17.1.2006
               - user posted image  TIJANA: 17.1.2006
               - Kornelija: 18.1.1971
               - user posted image  MANCA: 19.1.2006
               - user posted image  VAL: 19.1.2006
               - user posted image  NAJA: 21.1.2006
               - user posted image  ŠPELA: 21.1.2006
               - user posted image  KLAVDIJA: 22.1.2006
               - user posted image  ZOJA: 23.1.2006
               - user posted image  ALEX: 26.1.2006
               - user posted image  DAVID: 28.1.2006

FEBRUAR: - user posted image  JAN: 1.2.2006
                  - Tinkamiška: 12.2.1974
                  - Puri : 12.2.1980

APRIL: - Ovnica78: 1.4.1978
            - AlenkaIST: 19.4.1978
            - Ovčka: 19.4.1980

MAJ: - Meta22: 4.5.1976
         - Srečica: 22.5.1980
         - Bobika: 24.5.1981 

JUNIJ: - AjdaN: 12.6.1978

JULIJ: - Gigica: 3.7.1980
           - Rija: 8.7.1970
           - Lonja: 12.7.1973
           - JanjaE: 22.7.1976
           - Mayflower: 22.7.1978

AVGUST: - Caffee: 19.8.1980

SEPTEMBER: - Pikica: 2.9.1977
                      - Lumpy: 12.9.1982
                      - Alenkica: 13.9.1974

OKTOBER: - Renan: 22.10.1975

NOVEMBER: - Nemsis: 14.11.1980

DECEMBER: - LE&TA: 14.12.1977
                    - Uniq: 17.12.1978
                    - user posted image  IZA : 25.12.2005
                  - user posted image  HANA: 30.12.2005
                    - user posted image  AJDA: 31.12.2005
                    - user posted image  LARA: 31.12.2005

Evo takole, pa sem popravila napako.

PUNCE: predlagam en predlog, da ne iščete te rojstne dneve po "bog ve" kateri strani. Sem se jaz odločila, da bom v svoj podpis dodala v oklepaju številko strani, kjer bodo objavljeni tile podatki za ROJSTNE DNEVE in tako bom v vsakih 5 novih straneh vpisala te podatke. A se strinjate? Ker mislim, da moderator nam tega ne bo naredil, da da to kam na začetek.

NEMSIS: kakor so ti že druge povedale, da se ne sekiraj preveč zaradi tega. Saj bo Klavdija kmalu ugotovila, katera ji je bolj všeč. Jaz sem se s svojo taščo že sprijaznila. Take ne moreš nikoli spremenit. Kakeršna je, takšna bo! Hvala bogu, da ima Klavdija vsaj tvojo mamo, ki z veseljem gre z njo na sprehode, itd.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 987
13.7.2006 13:25:31   
shooo
evo naju, nezek gleda cez levo reme in se carta jaz tipkam z desno roko.moram biti hitra, to n b dolgo trajalo.
1.tinkamiska,sparaj pouch saj bos bejbo lahko nosila spet v njm ko bo sedela- bocni polozaj. moja ruta je narocena pri ellaroo.com.dolga je cez 4m in okoli 70cm siroka. pisana. bom pripopala fotke cim me kdo napoti kam.je pa ruta resnicno zakon.
nekdo je vprasal za moj avatar . ja to sem jaz, fotkal je mm in sicer se decembra.moram menjat avatar,in na kaksnih ste kaj kilazah?meni se je od dodanih 25 stopilo 20. 5 pa se sparamuser posted image .
gremo bincat,nezki je tecno to tipkanje ..evo se njen prispevek:uj nioi twtččć-k jtvuimmkg
lp

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 988
13.7.2006 14:29:40   
lumpy
Evo naju iz posvetovalnice, groza prišla sva gnila domov, imela sva krasno uro ob 12.00 user posted image , z nami je vse ok, sveži poatki so napisani spodaj, čez 14 dni greva dati vodo in kri, pa pri zobozdravniku se morava naročiti, drugače pa naslednji datum posvetovovalnice šele oktobra.
Tretjo pikica sva dobila in zgleda da bo nekaj več težav kot pri prvi in drugi, saj ima že sedaj na mestu vboda rdečino, ki  je prej ni bilo opaziti, pa tamli se kar šlata tam in si obkladek dol daje.

Ovčka
sveži podatki,
user posted image teža : 8200 g
 in
user posted image višina 70,5 cm

Nemsis,
čudna  ja ta babica. Prva vnukinja ona , pa tako hladna HALLOOOO !Ko t si že sama napisala , vem da te gorno jezi, pa vendar se ne obremenjuj s tem, saj ima Klavdija še eno babico, kot opisuješ zlato babico. Saj ne da bi ji morala kaj kupovati, ampak na obisk, pa pocarat, jo, pa na sprehod jo peljat...je pa ja veselje  vsake babice.

A veš kaj me zanima kako pa gledata na Klavdijo brat in sestra tvojega dragega ?

Renan,
tudi pri nas se dobijo ti inhalatorji na izposojo, ravno ga je ena moja sodelavka dobila za svojega fantka.

Rija,
tudi pri nas ni več patronažne, ker pri nas gredo na obisk pri 5,6 mesecih samo v tiste družine , kjer so bili prej problemi ali kakšne posebnosti, smo pa dogovorjeni, če je kakršnokoli vprašanje, dilema...lahko pokličemo in je.

< Sporočilo je popravil lumpy -- 13.7.2006 14:30:57 >

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 989
13.7.2006 14:39:11   
Anonimen
Lupmy brat mojega dragega je Klavdiji krstni boter. Samo z njim ni takšnih težav. Res, da nima toliko časa, da bi lahko hodil po obiskih (služba in delo na kmetiji sploh zdajle v poletnem času). Sta se pa z ženo za veliko noč spomnila z darilom pravtako na Klavdijo kot na ostale 3 otroke (po ženini strani). Pa kadarkoli pridemo na obisk jo pocartajo. Zadnjič pa naju je tudi peljal domov, ko naju je dobil na sprehodu dež. Je šibal iz službe, da  naju je pobral,
Sestra pa jr takšna kot mama. Med mojo nosečnostjo pa je govorila koliko bo hodila z nami ven, da je ne bo nič doma. Pa pravtako kot mama nas ne pride pogledat, ven je šla samo enkrat. Pa škoda besed.

Očitno bo res najbolje, da upoštevam vaše nasvete in nasvete svojega dragega in se s tem ne obremenjujem več. Bo že prišel čas, ko bo Klavdija videla in izvedela vse.

(odgovor članu lumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 990
13.7.2006 14:43:48   
lumpy
Prav je tako kot si že sama napisala Nemsis, no da je vsaj brat pri pameti.

Janja E, kako ste opravili v posvetovalnici?

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 991
13.7.2006 15:02:32   
Anonimen
Joj, punce jaz sploh ne vem kaj je naši Klavdiji danes. Od zjutraj že nismo nič spali. Samo tečka in tečka.

No, že spet ...

(odgovor članu lumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 992
13.7.2006 15:08:43   
meta22
nemsis jaz se grem stavit da bo v kratkem pokukal zobek. je blo z nami isto!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 993
13.7.2006 15:17:02   
Anonimen
No, končno je zaspala. Verjetno za pol urce.

(odgovor članu meta22)
  Neposredna povezava do sporočila: 994
13.7.2006 16:04:35   
renan
VAL cestitke za zobek!user posted image zgleda, da sta se z nasim vladimirjem dogovorila. meta 22 je vas mali tudi preko noci spremenil karakter?
nas je vceraj in danes, odkar ima zobek nov clovek. saj je bil ze prej priden, vendar zdaj sploh nic ne sitnari, samo se smeje in ful spi. danes je razen cele prespane noci, spal ze zjutraj eno uro in zdaj popoldan skoraj tri ure. se pri inhaliranju ni zajokal. skratka cudovito deteuser posted image
upam, da tudi pri vseh ostalih kmalu pokukajo zobki in bo konec tezav.

lumpy nas je imel tudi rdeco oteklino, a to je tudi vse. sem dala gor malo alkohola.

a ve mogoce katera v koliksnem casu po bolezni se sme cepiti?

lp, renan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 995
13.7.2006 16:11:00   
lumpy
Nemsis,
mogoče so pa res zobki.

Renan,
koliko časa po bolezni cepljenje , je odvisno od vrste bolezni, v vajinem primeru , če gre za virozo mislim da lahko že po 1 tednu. Najbolje da se obrneš na zdravnika oziroma sestro v posvetovalnici pa ti bodo najlažje pomagali.
Je pa tale tretja pikica zgleda res najhujša, saj so danes kar množično prestavljali cepljenja, vsi tisti, ki gredo v roku 10 dni na morju oziroma dopust niso bili cepljeni, zaradi morebitnih nevšečnosti po cepljenju.

Jaz mu tudi dajem gor alkoholne obkladke, kot prvič in drugič, pa kar pol svečke je že dobil, ko sva prišla domov, po navodilu iz posvetovalnice.

< Sporočilo je popravil lumpy -- 13.7.2006 16:12:03 >

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 996
13.7.2006 16:18:01   
gigica
živjo punce
bom bolj kratka, comp je crknuuser posted image . zdej sva z malemu v knjižnici, pa sem šla na net neki pogledat, pa sem rekla da se vam mal javim. vidim da ste pridne čvekice. lepo! nč ne vem kdaj bo zrihtan, zato ne vem kdaj se spet beremo.
mali priden, lepo papca, super spi, skratka vse SUPER!
aja, še to, david je dubu hojco in smo jo sprobal. JE FUUUL NAVDUŠEN! sicer je not sam po par minutk, ampak na muč uživa.
ok, grem ker je 15 minutk minil.

lep dan * in pozdravček vsem mamicam in še posebej vsem user posted image
še to, VAL, user posted image za zobek! pr nas še nč ne kaže, čeprav si dlesni spraska tud do krvi.
zdej pa res, čau čau
JUTR TEDEN GREMO NA MORJE!user posted image

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 997
13.7.2006 16:29:29   
lumpy
oj, Gigica,
zdaj pa še ti računalnik v user posted image  ! Tašonka ga še zgleda tudi ni popravila? Da se nič ne oglasi

Pač čimprej popravite punce svoje kompjuterček, pa se hitro javite.

A vse uporabljate ali boste uporabljale hojico????
Mi je nimamo namen uporabljati.

(odgovor članu gigica)
Neposredna povezava do sporočila: 998
13.7.2006 16:39:00   
renan
mi je ne bomo uporabljali, ceravno bi verjetno mali uzival v njej. malo zaradi onih debat o skodljivosti in predvsem zaradi neprimernih prostorov. nimamo velikih odprtih prostorov, v malih bi se pa  samo zaletaval...

renan

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 999
13.7.2006 17:51:41   
Anonimen
Naše nove mere:
težki smo 8400 kg
veliki pa 70 cm

Trenutna edina reakcija na cepivo je ta, da je ful tečna in sitna. Spat pa noče kaj dosti, čeprav komaj gleda.
Ji dajem alkoholne obkladke, ali pa kamilice.

Dobili smo pa spet eno porcijo AD3 kapljic, dala je še tablete za železo in kapljice za zobe.

Se pa je danes Lara že skoraj sama vsedla, jaz sem jo kar gledala ko se je tako visoko dvignila, kar nisem mogla verjeti.

Hoduljice mi ne bomo uporabljali, pa tudi pediatrinja nam jo je odsvetovala.

Avtosedež - mi ga še nimamo, mi je pa pediatrinja rekla, da lahko Laro dam že notri, ker že lepo sedi pa tudi velika je. Samo ne sme biti predolgo notri.

Nemsis  glede tašče se sploh ne sekiraj, saj bo njej žal. Jaz si tudi rečem za mojo taščo, da bo njej žal, ne meni. Klavdija pa je lahko sitna zaradi zobov, pri nas je bil obup.

Zdaj pa moram iti, je ratala že tok tečna.

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.