tinkamiška
|
Hoj! Rija, a ti maš tudi novo glavo Iza je danes malo boljše volje, sva dopoldan nekako uspeli njen spanček potegniti iz pol urce na dve uri in se res pozna na njenem razpoloženju in tudi pri hranjenju je bila zelo pridna. Ne vem pa kakšna bo noč... Joj, kolk ste napisale Ja mi tudi ne bomo imeli hojce, se pa zelo dopadejo tisti potiskači, ampak, takrat bo Iza že velika punca Se bom morala res kmalu slikat, da boste vidle mojo frizurco, upam, da mi prej ne zrastejo lasje Tašonka, upam, da bo jutri Špela bolj dobre volje, ampak kaj si pa moremo, kadar ga takole sračkajo, zna pa bit tak dan res dooooolg. Tudi jst čestitam Valu za zobek Nemsis, res se ne sekiraj zaradi tašče, naj jo kokla brcne Glede prošnje za stanovanje ti pa ne znam pomagat. Vem samo, da so pri nas v CE dpolge čakalne vrste in da najemnina sploh ni ničkaj bolj ugodna, kot če greš v podnajemniško stanovanje. AjdaN, Iza je tudi tak divjaček, brca in maha z rokicami pleg tega pa še ščipa in praska pa danes je pogruntala, da če piha skozi usta, ji slina šprica in to je počela v trgovini. Ljudje so se kar obračali Kornelija si pa res našpukala zaradi babice, madona, kok je lahko bila tolk površna?! A katera ve, je Nannn še vedno na morju ? Gigica, hitro popravite računalnik! Renan, nam so prestavlili cepljenje iz 4.7. na 18.7. Iza je pa prebolela virozo(6. otroško bolezen) Shooo, ja sej šparam pouch, ker me je na koncu kar nekaj stal, ler sem morala plačat carino bomo vidli, če bo Izi še pasalo se nosit, če ne bo pa res za ta drugega Glede kg, jst se nisem kej velik zredila, pa tudi shujšala sem na isto težo kot pred porodom v približno 4 mesecih, ampak kaj ko je vse mehko in trebuh ma eno tapravo klobaso. Sem se odločila, da bom malo spremenila prehrano in bom poskušala jest po Montignacu. A ve katera za kakšne jedilnike po tej dieti? Ovčka, tole si se pa dobro spomnila, namreč, res je težko iskat razpredelnico, je lažje tebe najt in tvoj podpis Ja Rija, maš prav tale polna luna jih pa res ornk zmede! No, pa sej name tudi zelo vpliva ojojoj, kako bomo še mi bogi, ko nas boveč Bobika, hvala, ker sprašujejš za mojo mamo. Je bila operirana, ker je že malo starejša je narkozo zelo težko prestala, pa potem se rana ni hotela celiti, jest ji ni pasalo,...zdej je doma in jutri mora v LJ na konzilij in bojo povedali kako in kaj. Mi zelo močno stiskamo pesti, da so ji tistega izrezali in ji bo dal mir! Upam, samo, da bo sama dovolj močna in našla voljo do življenja, ker se mi zdi zadnje čase zelo obupana in razočarana sama nad sabo, pravi, da je stara Evo, malo sem se razpisala, ampak več pa ne bi zdej, bom povedala, če bo kakšna lepa novička in se boste lahko veselile z mano Ne vem katera je pisala, da mala noče pit iz flaške tekočine, poskusi z magičnim lončkom, pri nas se zelo dobro obnese. Flaške pa ni nikoli povohala, enkrat, ko je bila res sila(je bil možek sam z njo in ni bilo joškice) pa še to čisto malo. Hrano vedno malo posolim, sladkam pa ne. Če je žejna pije vodo, včasih, kadar je zaprta ji zmešam malo jaboljčnega soka(Hipp) z vodo, pa včasih, če jo kaj zvoja Milupin komarčkov čaj. Zdej ste pa sigurno spet kaj na klofale, medtem, ko sem jst pisala tole klobaso Tinka