|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
13.7.2006 17:53:30   
Kornelija
ojla čvekice,
Rija, kaj si ti to opisovala naše spanje? Če našega dam spat v njegovo posteljico se nonstop cmeri, ker nima dovolj prostora za obračanje. Pri meni dela prav take vragolije, ampak na srečo je zraven tiho in ko se naveliča zaspi. V začetku sem ga popravljala pri vsakem njegovem jamranju, sedaj pa ga pustim, četudi je obrnjen kontra, pa ker vidi, da ne bo nič, pač zaspi.

Pri porodu mi je babica dala premočne umetne popadke in je vse šlo prehitro. Mali user posted image  si je sam priboril pot navzven, brez moje pomoči, saj ko  bi jaz morala že pritiskati, me babica sploh ni pogledala in je rekla, da bo šele čez nekaj ur tisto ta pravo in tako sem pač dihala in pihala, kot lokomotiva. Na srečo je prišel dr. Šubinski in videl, da je že glavica bila zunaj. Zato sem imela veliko notranjih in zunanjih šivov. Šival me je dr.Šubinski, ki je dober zdravnik, ampak se je med šivanjem naredil velik hematon, ki se je brzinsko večal, pa je nastala panika in v tisti naglici je verjetno zašil žleze. Moža so z komaj rojenimuser posted image  napodili na hodnik. Šubinski je rekel, da če bi se mi ta hematon naredil potem v sobi bi bilo lahko usodno. Moj ginekolog je rekel, da je vse kriva babica, ker ni dovolj pazila, kako sem se odpirala in kako močne umetne popadke mi je dala.
Ja Rija, stokrat sem sama sebi že rekla, da sem budalo, ker nisem šla rodit v A  tako kot ti, pa še menile sva se o tem...
Drugi četrtek dela ravno v sprejemni Šubinski in me zanima, kaj bo rekel, ko bo videl svoje delouser posted image
Lonja sama vidim tudi eno tako bulo(baje da jih je več ), ki se vedno bolj povečuje in je že velika, kot velik lešnik, pa še fejst me boli, tako, da bom morala iti na operacijo, čeprav sem tudi upala, da bo izginila ali se vsaj sama pomanjšala.
Spraševala si o zelenjavi, jaz jo čisto mičkeno solim in samo k pireju dodam tudi malo masla. Naš prav tako noče piti po flaški, zato pijeva vodo po žlički, nekaj je pride v trebušček, še več pa je steče po bradiciuser posted image

Renan tale zobek pa vas je namantral, glavno da ste sedaj že čim boljšiuser posted image user posted image

LE&TA super, da je Tinkara že boljšeuser posted image user posted image  Kako pa vam odgovarja Aptamil2?

Lumpy, da vam tudi tretje cepljenje mine brez posledicuser posted image user posted image
Hojice pa ne bomo imeli, ker ima Alex zaradi poroda malo nategnjene mišice v vratu in jo imamo odsvetovano.
Meta22 user posted image user posted image  za prvi zobek. Zobeki se kar vrstijo pri naših januarčkih...

Nemsis tudi mene bi pri srcu stiskalo, ko bi videla, da babica svoje prve vnučke noče vzeti v naročje in jo pocartati. Klavdija je tak srček, da je sploh ne razumem, kako ni ponosna na svojo prelepo vnukinjo. Tale ženska ni vredna, da bi se ti sekirala, ker s tem škoduješ sebi, njej pa nič, preprosto jo odpiši iz svojih misli. Klavdiji pa je važna mamičina in atijeva ljubezen, ki pa jo ima v izobiljuuser posted image

AjdaN tudi naš nonstop brca, da me prav čudi, da nima nobene modrice. Pri previjanju pa jaz stojim malo ob strani tako, da me ne more brcniti v trebuh.

Shooo tvoja slikica je pa res atraktivna, moj 10 letni sin , jo tako občuduje in zraven tuhta, kakšen računalniški trik je to. Ne verjame, da je pravauser posted image

Bobika, je bila ali ni bila malica dolga 2h?user posted image

Punce hvala vam, za vse spodbudne besedeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
13.7.2006 18:08:14   
Anonimen
Punce, da se vam samo na hitro javim, ker mi net še kar neki štrajka. Dans me je že parkrat ven vrglo, upam, da mi tokrat uspe.
Klofate pa na veliko, vas ni za sledit.user posted image

Hojice mi ne bomo uporabljali.

Valu čestitke za zobek, pa Vladimirju smo tudi pozabli čestitat, a ne? user posted image

S cepljenjem po bolezni raje malo dlje počakat kot malo manj, da bo res ziher.

Nemsis, Špela je tudi danes cel dan tečkala. No, zdaj se je malo umirila, verjetno je pomagala nevihta. Je bla pa grozna. Nič jest, kar je pojedla je vse zbruhala, pa komaj zaspat in jo je vedno nekaj zbudilo, da je bil pol še večji rusvajs, ker je bila še vsa neprespana povrh vsega, pa z ničemer je nisem mogla potolažit. Božčka je bla, samo je zdaj že ok.
Glede tašče pa. Ja, najpametnejši nasvet je, da se ne sekirat. Samo ga je po mojih izkušnjah težko upoštevat. Mene tud moja tašča in tast tako žreta, da ni za povedat, pa ne vem, zakaj se ne morem pomirit s tem. Špelo imata sicer obadva rada, tako da ni v tem problem. Saj sem že enkrat pisala, v čem je problem. Drugače sem pa jaz vsa srečna, da se skoraj nič ne vidimo in ju najraje nikoli več ne bi videla in imela stikov. Velja tudi za Špelo. V svoji dobronamernosti ji največkrat kvečjemu škodo naredita. Tako da čim dlje od vseh nas, bolj bom srečna, ker ju organsko ne prenesem. Pa moj jima niti reče nič ne, čeprav tudi njemu marsikaj ni všeč. Če že, to naredi na tak način, da ga niti resno ne jemljeta. Ga ne bi noben resno vzel.user posted image  Mogoče, verjetno bo čas prinesel svoje, da se boš lahko pomirila s tem, upam da tudi jaz.user posted image
Za prošnjo za stanovanje pa ne vem. Ne znam pomagat, pa niti ne vem točno, kakšno prošnjo imaš v mislih.

Shooo, WB.user posted image  A ti si tud 25 kil gor dobila? Sva na istem. Jaz jih imam še 3 od teh 25, pa še enih 10-12 preveč od prej (dobila po prenehanju kajenja), torej skupno 15 kil za zgubit. Sva ravno z možem danes oba začela dieto. Treba pred morjem in naslednjo nosečnostjo se malo v red spravit.

Ovčka, s tvojim predlogom za sezname se zelo strinjam! Ti kar označuj strani v podpisu.

JanjaE, verjamem, da te je tast ful prizadel. Upam, da čimprej preboliš.

Kornelija, user posted image  za srečo pri operaciji.

Tinkamiška, komaj čakam, da vidim novo frizuro.user posted image

Mi smo pa včeraj prvič tuširali Špelo. Je šel oči z njo pod tuš. Tamala je ful uživala in bomo danes ponovili vajo.user posted image

Upam, da nisem kaj pozabla odgovorit. Šibam se še mal z družino ukvarjat. Pa nehte tolk klofat!user posted image

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 1002
13.7.2006 18:18:53   
rija
Res smo postale čvekice user posted image user posted image

Za kopanje: itak da bomo počakali Kornelijo in Renan.....

Hojica: jaz je ne mislim uporabljat, raaaaaazen, če bo mali tak tečko, pa težek, da bom obupala. Prostora imamo sicer dovolj, samo ne vem če bo ati navdušen, da bodo vsi koti malce korigirani....user posted image user posted image user posted image

Tudi midva sva se danes potepala: mali je bil zelo priden pri babici, mamica pa si je končno privoščila frizerjauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
13.7.2006 19:01:33   
Anonimen
Ojla

Punce hvala vam za vse nasvete. Res bo potrebno nehati s tem sekiranjem. Glede ljubezni jo pa ima Klavdija od mamice in atija v izobilju, pa potem je tu še moja mama, pa moja krstna botra in botr. V glavnem skoraj vse moje sorodstvo jo ima rado. Pa še moje prijateljice. Te bi jo kar naprej crkljale.

Drugače pa smo mi prej le malce zaspali. Najprej pol urce. Vendar ko se je zbudila ni hotela piti mleka. Samo sokec. No, potem ji je babi dala čaj in je spet zaspala in je spala še dve urici. Pa sem ji spet naredila mleko in je spila samo 60 ml. Kar je za njo zelo zelo malo. Ponavadi ona pije 150-180 ml. Tako da ne vem kaj ji je. Upam da bo po kopanju bolj pri volji za večerjo.

Zdaj se grem pa še malce z njo igrat.

papa

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1004
13.7.2006 19:02:18   
mayflower
Punce, ne boste verjele, jst mam spet mastitis.user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem bla ves dan taka, ko da mam gripo. SEm hitro sumla mastitis, sam so ble dojke OK. No, zvečer ob enajsti, pa sem zatipala bulco v desni dojki - na tej sem že mela mastitis. Vročina mi je narasla na 39. Sem šla takoj k dežurnemu in zdej papam antibiotike
Tamali pa še vedno štrajka pri gosti hrani.
Sem tko uničena, da sploh ne morem pisat.....

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
13.7.2006 19:20:23   
tinkamiška
Hoj!

Rija, a ti maš tudi novo glavouser posted image

Iza je danes malo boljše volje, sva dopoldan nekako uspeli njen spanček potegniti iz pol urce na dve uri in se res pozna na njenem razpoloženju in tudi pri hranjenju je bila zelo pridna. Ne vem pa kakšna bo noč...

Joj, kolk ste napisaleuser posted image

Ja mi tudi ne bomo imeli hojce, se pa zelo dopadejo tisti potiskači, ampak, takrat bo Iza že velika puncauser posted image

Se bom morala res kmalu slikat, da boste vidle mojo frizurco, upam, da mi prej ne zrastejo lasjeuser posted image

Tašonka, upam, da bo jutri Špela bolj dobre volje, ampak kaj si pa moremo, kadar ga takole sračkajo, zna pa bit tak dan res dooooolg.
Tudi jst čestitam Valu za zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nemsis, res se ne sekiraj zaradi tašče, naj jo kokla brcneuser posted image Glede prošnje za stanovanje ti pa ne znam pomagat. Vem samo, da so pri nas v CE dpolge čakalne vrste in da najemnina sploh ni ničkaj bolj ugodna, kot če greš v podnajemniško stanovanje.

AjdaN, Iza je tudi tak divjaček, brca in maha z rokicami pleg tega pa še ščipa in praskauser posted image pa danes je pogruntala, da če piha skozi usta, ji slina šprica in to je počela v trgovini. Ljudje so se kar obračaliuser posted image

Kornelija
user posted image si pa res našpukala zaradi babice, madona, kok je lahko bila tolk površna?!

A katera ve, je Nannn še vedno na morjuuser posted image ?

Gigica,
hitro popravite računalnik!

Renan, nam so prestavlili cepljenje iz 4.7. na 18.7. Iza je pa prebolela virozo(6. otroško bolezen)

Shooo, ja sej šparam pouch, ker me je na koncu kar nekaj stal, ler sem  morala plačat carinouser posted image bomo vidli, če bo Izi še pasalo se nosit, če ne bo pa res za ta drugegauser posted image   Glede kg, jst se nisem kej velik zredila, pa tudi shujšala sem na isto težo kot pred porodom v približno 4 mesecih, ampak kaj ko je vse mehko in trebuh ma eno tapravo klobaso. Sem se odločila, da bom malo spremenila prehrano in bom poskušala jest po Montignacu. A ve katera za kakšne jedilnike po tej dieti?

Ovčka,
tole si se pa dobro spomnila, namreč, res je težko iskat razpredelnico, je lažje tebe najt in tvoj podpisuser posted image

Ja Rija, maš prav tale polna luna jih pa res ornk zmede! No, pa sej name tudi zelo vplivauser posted image ojojoj, kako bomo še mi bogi, ko nas bovečuser posted image

Bobika, hvala, ker sprašujejš za mojo mamo. Je bila operirana, ker je že malo starejša je narkozo zelo težko prestala, pa potem se rana ni hotela celiti, jest ji ni pasalo,...zdej je doma in jutri mora v LJ na konzilij in bojo povedali kako in kaj. Mi zelo močno stiskamo pesti, da so ji tistegauser posted image izrezali in ji bo dal mir! Upam, samo, da bo sama dovolj močna in našla voljo do življenja, ker se mi zdi zadnje čase zelo obupana in razočarana sama nad sabo, pravi, da je starauser posted image Evo, malo sem se razpisala, ampak več pa ne bi zdej, bom povedala, če bo kakšna lepa novička in se boste lahko veselile z manouser posted image

Ne vem katera je pisala, da mala noče pit iz flaške tekočine, poskusi z magičnim lončkom, pri nas se zelo dobro obnese. Flaške pa ni nikoli povohala, enkrat, ko je bila res sila(je bil možek sam z njo in ni bilo joškice) pa še to čisto malo.

Hrano vedno malo posolim, sladkam pa ne. Če je žejna pije vodo, včasih, kadar je zaprta ji zmešam malo jaboljčnega soka(Hipp) z vodo, pa včasih, če jo kaj zvoja Milupin komarčkov čaj.

Zdej ste pa sigurno spet kaj na klofale, medtem, ko sem jst pisala tole klobasouser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
13.7.2006 19:22:05   
tinkamiška
Myfloweruser posted image user posted image user posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
13.7.2006 19:56:25   
renan
user posted image , Kornelija to je pa res katastrofa. si napisala kaksno pritozbo glede babice? zgleda, da sem jaz imela sreco ali je pa cisto odvisno od posamezne babice, koliko se posveti pacientki. jaz  sem imela z mojo dobro izkusnjo...

Mayflower mene so danes tudi zacele nekam dojke boleti, ker je vladimir prejsnje dni stalno visel na cici zaradi zobeka. jaz ima za take primere doma homeopatsko zdravilo in ga vzamem takoj, ko zacutim, da se nekaj dogaja. do zdaj je se vedno pomagalo. ce te zanima, javi.

Pozabila sem napisati, da so mi tu pri pediatru svetovali, da naj dam user posted image , ko ima zamasen nos, kaksne dve tri kapljice materinega mleka v nos. res takoj pomaga. mogoce bo kateri prav prislo...

tinkamiska drzim pesti za mamouser posted image

Za konec pa en link za vse, ki se zelite malo nasmejati (v zvezi z naso preteklostjo):
http://youtube.com/watch?v=UDO7NJFah7Q&mode=related&search=korean%20sing%20tito

lp, renan

< Sporočilo je popravil renan -- 13.7.2006 19:58:40 >

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
13.7.2006 20:34:21   
ajdaN
Čer babniceuser posted image !

Se mi ne da vsega nazaj brat - če bom kaj spustila se globoko oproščam že vnaprejuser posted image .

V glavnem mi imamo 2 zobekuser posted image ! Prejle med tuširanjem sem otipala še eno žagico. Pa je kr aaaaaaaaa delal da sem mu lahko po ustih čohalauser posted image . Pa ko berem kakšne probleme imate s tem, se samo zahvaljujem, da jih pri nas ni!!! Tole noč je lepo prespal, prejšni dve je pa sicer okrog dveh zajokal, ampak sem mu samo dudo dala, pa je spal naprej. Pa tudi pri prejšnem sploh nismo vedeli da bo kaj. Upam, da tudi tako ostane še naprej.

Dans sva se več ali manj valjala doma. Popoldne sva imela obiske. Je moja sestrična vsakič sproti čisto očarana nad malim. Jaz pa malo roke spočijemuser posted image .

Drugač sva pa sama - oči nama je ušel mal delat na vikend, ampak ni hudega. Jutri pa v soboto se greva tako ali tako k našim malo razvajat, pa bo čas hitro minil.

V glavnem vsem ki ste dobili zobke, čestitava.

Pa vsi ki ste bolni se čimprej pozdravite.

Pa vsi, ki imate probleme s taščami/tasti ipd. se ne sekirajte preveč. Sej vem lahko rečt, ampak vseeno.

Pa vsem ki praznujete ali pa boste - vse najboljše!

Hojca tudi pri nas ne pride v poštev. Sem proti njej, ker jo preveč pediatrov odsvetuje.

Prekmurke če se boste spravle plavat v tistem tednu, ko je v avgustu praznik, se vam midva pridruživa. Drugače smo bolj za vikende dol, takrat bomo pa verjetno cel teden.

Cartanjeuser posted image . Hm včasih bi blo boljše da ga ne bi bilo. Saj me objame pa se stisne k meni, ampak pri tem mi izpuli ene 563 las, pa naredi ene 3 praske, pa ene 2x me uščipne...user posted image .

Patronažne k nam ni bilo že od januarja. Je rekla naj pokličem če jo rabim. Pa sem ene 2x probala, pa je bla že na terenu, zdaj pa ne kličem več. Itak sem vse o hrani zvedela tukaj gor, uvajava jo že 1,5 meseca, tako da mi tako ali tako ne bo nič novega povedala. Če me bo pa kaj zanimalo imava pa naslednji teden posvetovalnico pa bom tam vprašala.

Ovčka se strinjam z "podpis"

Gigica hitro zrihtajte računalnik. Jaz sploh ne vem kaj bi počela brezuser posted image . verjetno bi šla kar z malim spatuser posted image .

No tako, še malo prečekiram forume, potem pa pred TV pa spat. Uživejteeeeeeee pa mirno noč!

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
13.7.2006 20:52:58   
lumpy
Janja e,

vidim da ste tudi uspešno prestali tretjo pikico, pri nas zaenkrat (trkam, trakm...) ni težav, na mestu vboda je le malo rdeče, pa še vedno dajeva alkoholne obkladke gor, drugače pa nič, niti se v razpoloženju ne pozna kaj, je čisto dobre volje.

Kornelija ,
ti  si pa dala nekaj skozi ej, kar vredu zakomplicirana stvar, upam da čimprej rešiš vse to.

Tašonka,
sem mislila da te ne bo nazaj?  Vi ste imeli nevihto? Pri nas ni bilo niti kapljice.

Nemsis,
verjetno si mislila prošnjo za stanovanje na občino ?!??? Tudi tu ti ne znam pomagat , nimam izkušenj, ker smo se vedno vse privat menili. Kolikor se spoznam na to, pa če gre za občinsko stanovanje, mislim da imajo tam že kar obrazce, kao prošnja in jih izpolniš pa je, ne rabiš prav posebej prošnje ( tako je pri nas)

Rija,
a ti tudi z novo frizuro?

Mayflower,
pa kaj je zdaj to, vsepovsod neke zdravstvene težave, tako se pa nismo zmenili. In kaj so ti rekli zakaj se ti je to ponovilo?

Tinkamiška,
O teh dietah poglej na forumu rr hujšamo skupaj, mislim da so nekaj časa nzaj veliko klepetali o tem.

Držimo pesti za tvojo mamo.

Ajda n.,
čestitam še za drugi zobek.

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu Kornelija)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
13.7.2006 21:19:15   
LE&TA
KOrnelija, ti pa res ne pozabiš nič.user posted image  Aptamil 2 nam kr fajn odgovarja in nič ne poliva. včasih ji dam not še kak piškot. Se mi pa zdi bolj masten kot AR! Po flaški se vidi, ker jo moram večkrat tudi s cetom umit. Aptamila AR2 pa po moje pr nas sploh nimajo. Kje ga ti kupuješ? (jst sm bolj pozabljiva)user posted image

15.1.2006 se nama je rodila sončica Tinkara!

(odgovor članu Kornelija)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
13.7.2006 22:08:30   
XXYY
MADONCA, dve strani že v enem dnevu. user posted image  ČVEKICE, še malo pa bomo res rekord postavile sedaj. BRAVO user posted image  , BRAVO user posted image  , kar tako naprej.

Najprej čestitke:

user posted image  LOVRO za 2 zobka user posted image
user posted image  VLADIMIR za 1 zobek user posted image
user posted image  VAL za 1 zobek user posted image  

A sem morda katerega/o izpustila? A so fantje tisti, ki prej dobijo zobke od punc, al kaj! A potem naša Lara malo prehiteva vse pupe, al kaj user posted image  .  No, punčare, hitro naj katera zobke da ven na plano.

Kornelija: upam, da se čim hitreje pozdraviš in bomo vse močno držale pesti za tvojo operacijo, da bo vse OK. Samo zate pa veliko user posted image  .

Tinkamiška: tudi mi močno držimo pesti za tvojo mami in veliko user posted image   ji   pošiljamo.

Shooo: jaz imam še 2-3 kg viška. Sem kar ponosna nase, da sem v 6 mescih shujšala za 22-23 kg user posted image  . Sem probala s to 90 dnevno dieto samo 2 tedna, potem se mi pa ni dalo sploh jesti več, ker je zdaj full vroče. Upam, da tako tudi ostanejo kg.

AjdaN: tudi naša full brca, kot kakšen nogometaš. Samo da vidi žogo, so takoj noge v luftu in jo brca. Tudi ko sedi, vedno z nogami nekaj brca. Zdaj je še pogruntala, da ko jo malo dam stat na moja stegna, skače kot tapravi Slovenc oz. Slovenka. Brca tudi vedno, ko je. Še takrat nima mira. Full je živahna. Saj prav, vsaj vemo, da jih imamo.

Mayflower: upam, da hitro odstraniš tale mastitis user posted image  . Ti pa imaš res smolo s tem. Tudi zate veliko user posted image  .

Tinkamiška in Rija: hitro prilepita slikce z novo frizuro. Bravo user posted image  . Najbolj luštno pa je kratka frizurca, ti vsaj vroče ni tolk.

Verjetno sem še kaj pozabila napisati.

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
13.7.2006 22:15:06   
mayflower
Ja, že po prvem mastitisu so me opozorili, da se zna ponoviti (verjetno mam na tej dosti take vode, k se hitreje zamašijo). Zaenkrat antibiotiki še niso primli.

Vsem fantom in dekletom čestitam za zobke. NAš tamali je pa dva zobka naenkrat dobil. Na srečo brez težav.

Tinkamiška
: mislim na vaju z mamo, upam samo na dobrouser posted image

Kornelija
: moja svakinja je mela porod z vakumom. Je bla zelo šivana. Njej so se šivi vneli že takoj po porodu, tako, da je mela še eno šivanje. Zaenkrat je OK. Upam, da ti operacija ne bo povzročila preveč težav.

A se tudi vaši malčki tako potijo. Naš je nonstop moker, čeprav je samo v plenički in bodiju. Res pa je pr nas pravi kotel, saj smo edini predel Slovenije, kjer dežja ni že celo večnost.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
13.7.2006 22:21:10   
rija
Potenje: naš se grooooooozno potiuser posted image  Iz lupinice ali vozička ga vzamem vedno totalno mokrega...

Jaz sem se postrigla na čisto kratko, pa tudi prej nisem imela dolgih....če pa me je še s temi parimi lasmi vroče...
Kak pa ti Tinkamiška?

Aja: čestitke vsem za zobekeuser posted image user posted image ....mi naše še čakamo....je pa moja mama rekla, da se baje že vidta v čeljustiuser posted image  No, bo že po dveh otrokih vedelauser posted image

Zaenkrat sem gor letala 4 x....bomo videli, kako huda bo nočuser posted image user posted image

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
13.7.2006 22:34:33   
srečica
Drage moje,

na hitro se vam javim, da me ne boste pozabile ali celo mislile da sem jaz pozabila na vas.
Nisem vas imela časa prebrat za nazaj (4 strani) zdaj pa sem tako zanič, da grem kar ajat. Sva bila danes z Anžetom v toplicah in je full užival.
Moram vam še povedat, da je bila včeraj super noč. Anže je zaspal ob 21 in se prvič zbudil ob 3, potem ob 6 potem ob 9 in me pustil še spati do 9.30. Jupi.
Upam, da bo danes enako.
Midva tudi pridno papava sadje in zelenjavo pa kašice, vendar še obroka nisva zamenjala.
Kaj ve katere ste dojile ste kar hitro zamenjale obrok. Je potem manj mleka?

Tako zdaj pa grem... obljubil, da vas jutri preberer in odgovorim, če je imela katera kako vprašanje.

Za nazaj spet vsem čestitam, kateri ste praznovali.

Tisti, ki pa so mali bolnikeci in mamice bolne želim, da se hitro pozdravite.

Lahko in mirno noč

Darja

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
13.7.2006 23:29:20   
bobika
Pozdravljene čvekice!

Kornelija naj se tvoji zdravniki zdaj potrudijo in vredu zrihtajo. Malica pa je trajala le dobre pol ure, pol pa zopet galama. Sva popoldan šle k babici, kjer je Manca spala dve uri in pol skupaj.

Čestitke za zobke user posted image

Bolani, bolane in tisti ki se slabo počutite user posted image  in hitro se pozdravite.

dekleta z novimi frizurami, pokažite se nam!

hojico (verjetno) ne bomo uporabljali

Hitro si porihtajte računalnike

Tinkamiška sem vesela, da gre tvoji mami na boljše. Saj bo, le optimisti morate biti.

Za podpis strani se strinjam in bi bilo fajn, da na eno stran damo vse naše sezname in potem je ta stran napisana v podpisu.

Srečica, nismo te pozabili in veseli smo te.

Manca je imela danes neko čudno uspavanje. Do desetih ni prav zaspala. Drugače pa spi že ob osmih. Ne vem kaj jo je pičilo. Po moje sta jo zmotila tašča in tast, ko sta prišla takrat, ko se je ona spravljala spati na obisk. Potem pa sta še zelo glasno klepetala in kašljala. Pa kaj čemo, zdaj pa spi kot polhec.

lp

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
13.7.2006 23:45:04   
bobika
Nič,

< Sporočilo je popravil bobika -- 13.7.2006 23:46:05 >

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
13.7.2006 23:45:48   
Anonimen
Da vas še pred spanjem obdelam, da me jutri spet ne sune kap, ko bom cel roman zagledala tukaj napisan.user posted image

Poti se tudi naša. Sicer ne ne vem kako grozno, prav zelo malo pa spet ne. Pa jo imam vedno samo v bodiju s kratkimi hlačkami in brez rokavov.

No rija, še ti postavi na ogled svojo novo frizurco. Joj, jaz pa nimam glih poguma se postrižt. Sem se pred porodom že skoraj šla na kratko, pa sem si premislila. Sem tako navezana na svoje dolge lase in vem tudi, da sem s kratkimi mal čudna, pa si ne upam. Čeprav bi mi včasih pasalo met kratko frizuro.

Tinkamiška, user posted image   za tvojo mamo.

Mayflower, zate user posted image , da se ti mastitis čimprej pozdravi.

Lovru čestitke za dva zobka.user posted image

Lumpy, ja, pri nas je kar lilo. Fejst. Nam je čisto prekrižalo načrte za Šmarno. Še dobro, da toče ni blo spet.

Aja, tinkamiška, po montignacu pa jaz še nisem hujšala. Ga še nikoli nisem niti brala. Tako da ne vem. Jaz sem zdaj spet šla na ločevalno dieto, ki sem jo prejšnjič prekinila. Upam, da mi uspe, zdaj ko bo še možek z mano hujšal. Samo on ma 5 kil za zgubit, jaz pa 15. Pišuka, velik zalogaj. Držte pesti.

(odgovor članu srečica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1018
13.7.2006 23:47:31   
Anonimen
Čist ste divje s temi seznami.user posted image

Nočko.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1019
13.7.2006 23:49:31   
bobika
Sem ga zbrisala, ker je nikakvi izpado. Bom jutri popravila.

nočko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
14.7.2006 9:05:10   
rija
Javlja se rija zombi....user posted image

Ponoči smo se zopet zbujali, zbujali in zbujali...pa pili......saj ne vem, če je res tako zelo žejen ali pa se je zdaj navadil na te nočne pijankeuser posted image  Sem probala ne mu dat piti, pa se dere ko zmešan....

Ob pol šestih pa zopet nogice v moja usta user posted image user posted image  njemu se zdi to nadvse smešno in zanimivo. Ma katera kakšen predlog, kako ga naj prepričam, da pa mamici ni tako zelo smešnouser posted image  Sem ga že ugriznila v peto, pa se še samo bolj smeje....user posted image

Pa še prošnja: a ga katera vzame čez vikend??user posted image  Saj drugače je zelo priden....user posted image user posted image

Glede kopanja v Radencih: prosim, da se vpišete zainteresirane....tudi za avgust. Mislim da petnajstiuser posted image  Saj dnevi itak tako hitro letijo, da bo to ena, dva tukaj....

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
14.7.2006 9:27:16   
bobika
Rija user posted image user posted image user posted image
o tvoj mali pa ti res para živce zadnji čas. Naj mu že zobek ven pride, da boste lahko spali.

Jaz bi ga vzela za čez vikend na počitnice, samo pri nas nekaj ružijo že na vse zgodaj, ker kanalizacijo popravljajo in verjetno se ubožček zopet ne bi mogo naspati user posted image . Morda ga pa katera druga vzame na počitnice user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
14.7.2006 9:28:20   
bobika
Kaj danes pa vse spite. Mi smo bili že hitri. Bodo nas ti rovači navadili na zgodnje zbujanje.

nič grem otroku jesti dati

< Sporočilo je popravil bobika -- 14.7.2006 9:30:36 >

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
14.7.2006 9:34:12   
rija
Jeuser posted image  pa kaj so ti hrvatje čisto znoreliuser posted image  user posted image

Zdaj sem klicala za en apartma v Tučepih pa pride najem 206 tisoč....s polpenzionom pa 265 tisočakov user posted image user posted image user posted image  Aja, za en teden se razume, ne za cel mesecuser posted image
Moj dragi se je namreč malo vsral glede Turčije.....pa bomo verjetno odrinili kar z avtom.....samo glede na cene razmišljam, da bi si nekje šotor postavili.

Kam pa greste kaj ve na dopust?

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
14.7.2006 9:34:58   
Anonimen
Dobro jutro punce!

user posted image
A vam je že uspelo danes kaj zajtrkovati. Meni še ne.
Se je Lara za spremembo danes zbudila ob 7.00 pa ni hotla iti nazaj. Tako da je pravkar zaspala, jaz pa grem na en ornk zajtrk. Sem že cel teden brez zajtrka.

user posted image

Želim vsem en lep dan in čim manj sitnosti s strani naših user posted image

user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.