Drnula
|
A polna luna je bila danes? Jaz sem glih kolegici po tel. prejle pravila, da je naša danes spala neverjetno dolgo in pridno, od 20.30 do 10.30 . Vmes sva se na hitro podojili 3x. Pa mene tudi ponavadi nosi in nič ne spim pa sem danes čist ok. Zdajle je pa tudi že mrknila tačas ko sem prebirala rr in imam zdaj obe roki fraj Ja, do zdaj nisem imela pregleda. So kar odlašali zaradi dopustov in gužve. Vmes sem zato vseeno po tel. govorila z dohtarco ker sem se mal ustrašila bolečin ki so se mi kar pojavile kdaj in svežih krvavitev še po 2,5 meseca. Pa baje če nimam vročine je kar vse ok . No, na pregledu je res zgledalo vse OK , maternica je čista in verjetno mi je ob kakem naprezanju (?) ali zakrvavela rana na maternici in se je potem ta kri čistila. Zdaj sem en teden res ok. Malo je bila jezna na zdravnike kako so naredili rez. Da se vidi, da so moški delali . KT - ali imaš ti rez čisto naravnost? Meni so ga zavili, tako, da se trebuh smeji in tudi šive so zaključili nekam na tesno, da mi je na robu kožo kar nekam not potegnilo. Tako, da tudi če bi imela čist plosk trebuh bi bila tam na robu guba čez Še to - svetovala je čim daljše dojenje, če se le da 6m v polno potem pa podaljševati kolikor se da, pa četudi samo par kaplijic na dan. Da so raziskave pokazale, da se z vsakim letom dojenja zmanjša možnost raka na dojkah za 7,2% kar je kar veliko. O menstruaciji pri meni ni duha ne sluha, tudi po uz ni videti, da se kaj začenja. Me je pa čist razočarala, ker mi je glede na izvide iz P (razlog za cr tudi ozka medenica) rekla, da je mini mini možnost, da bi naslednjič rodila naravno, brez cr. Ampak jaz še vedno dvomim, se mi zdi da je vseeno imelo vlogo tudi sprožanje poroda in bom naslednjič vsekakor poskusila sama rodit. hranjenje- jaz sploh nimam dobrega občutka na koliko časa Neca je čez dan. Ji dam, ko pokaže lakoto in vmes včasih samo malo potegne, toliko da se odžeja. Bom bolj pozorna in danes malo gledala na uro. Sicer čez dan je zelo malo, zvečer in čez noč pa precej. Me ni skrbelo ker zelo dobro pridobiva na teži. Po izkušnjah se čist strinjam, več ko spiš več je mleka in tudi po pivu se pozna . Pa tud koliko pijem čez noč. Imam navado da po podoju spijem kake 3dcl čaja (ca 2x na noč). Zadnjič eno noč nisem nič pila in sem imela zjutraj precej manj mleka. Zaenkrat ga imam dovolj, za obrok še vedno zadostuje podoj samo na eno stran. Zelo redko zvečer tudi malo na drugo
|