|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
12.8.2007 15:09:03   
Kati81
No midve se bova kmalu poslovile do srede naju ni, ker jo mahava na obalo.

Nogica drži se, ker te razumem kako je, pri nas je samoza par odtenkov bolje, to p zato ker ji jaz povem kar ji gre, saj včasih je užaljena ampak mislim, da je bolje prva zamera kot pa zadnja. Ampak najhuje je bilo prvi mesec po rojstvu, ko sm bila še malo neodločena, sedaj pa kar povem kaj si mislim. Midve se čez dan kar umakneva, da naju ni doma, ali greva po trgovinah, ali kam na obis, ali pa samo na kakšen dolg sprehod po Lj in kavica, tko da prideva domov malo pred mojim in potem skuham in nato smo vsi skupaj. Koma čakam da bo najina hiška končana vsaj toliko da se bomo lahko umaknili, vsaj za nekaj časa. Mene bolj motijo nečaki, ki se trenutno merkajo pri nas in so pravi gavnarji, tamala inma pa Kajo tko rada da bi bila skoz zraven, ampak tudi midve rabiva svoj mir. Sedaj jih en dan ni in je Kaja veliko bolj mirna in spet v svojem ritmu kot pa prej.

Glede mojega moža pa je tko da kakaor je na volji, včasih skuha, posesa, preobleče posteljo in tako naprej, včasih pa nič. Tudi mene motijo štumfi in mikice po tleh, ampak sedaj dobro ve da če ne bo v košu za perilo ne bo imel opravo, se je že zgodilo da ni imel majic, in potem je bil ves užaljen ampak naj se navadi, kje je mesto. Ga je že izučilo da je kakšno stvar iskal, saj jaz sem vedela kje je, ampak sem mu pustila da išče zato da se nauči pospravit, na koncu ko je obupal me je prosil naj mu pomagam in sedaj pa tudi že sam kaj pospravi.
Drugače je še kar priden. Mene bolj moti tast, ki ga ves čas nadleguje in ga zjutraj kliče in popoldan, ter meni da ne smemo na dopust, ker je bolje denar vložiti v hišo. No saj po eni strani ima prav ampak tudi mi kot družina pšotrebujemo čas zase in zato gremo na dopust za 14 ni in bomo imeli mir. Tako slabo nam pa še ne gre da si nebi mogli privoščit 14 dni morja in teden dni smučanja.  Tastovo mišljenje je celo da ne potrebujemo dva avtomobila, da je moj mali matic čisto dovolj. Haloo, komaj se spraviva s Kajo v avto, kam naj gre šeuser posted image . Sja za naju po Lj je čisto kull sam za dolge relacije pa ne gre, ker tudi ni ne vem kako varen in sedaj bo spet hudič, ko sva prodalal avdija in kupujeva nekaj večjega.

No sem se še jaz skašljala, mislim da se pri vsakemu  kaj najde tko da je najbolje da si vsaka ustvari dneve tako da jo razveseljujejo.

Midve se poslavljava se vidimo slišimo beremo v sredo. LP

PS: Kaj pa srečanje a bi sedaj šlo pred 1.9.?

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 376
12.8.2007 18:34:09   
FLASK_A
Ja, srečanje bi bilo super! Potrdite tiste, ki imate čas! Bi šlo pred septembrom?

Vidim, da nisem sama v pesimističnem razmišljanju... Eh, bo že minilo, ne?

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 377
13.8.2007 0:14:02   
ŠpelaP
Ah ja, ti moški!
Meni se tudi zdi, da je moj user posted image postal  en pravi bizgec! Pa ne vem, ali ima to kaj veze z mojim poporodnim stanjem ali je res! user posted image Jaz večkrat rečem, da kaj bomo imeli še tretjega otroka, če pa že tako imam tri. In Tim zdaj že res misli, da sem jaz mamica od Sare, njega in atija! user posted image
Da ne boste mislile, da je pri nas kaj drugače. Tudi moj možek ne zna pospraviti majic, gat, posode... za sabo. Zdaj večinoma on kuha (za kar sem mu iz srca hvaležna), ampak kak pa pusti za sabo štedilnik in kako kuhinjo. Da te kap! Pa povsod (po par dni) pušča koščice od breskev ali lončke od jogurtov. Me je zadnjič tako razpiuser posted image , da sem mu eno koščico skrila v športne copate. Ja, tudi čevlje ima skoraj vse pred omaro in ne v omari.
Tudi jaz imam na trenutke občutek, da sem za vse sama, čeprav on tudi sesa, kuha, odnaša smeti, letos sam skrbi za najin vrt, kosi... Ampak za take drobne stvari sem pa sama. Gre na primer s Timom kam ven, pa mi reče, da naj mu ga oblečem. Ja, hudiča, a mu ne more sam poiskati hlač in majice in mu obleči čevljev!? Take stvari pa mene utrujajo.

Kar se pa tašč tiče, pa nimam problemov, ker živimo 80 km narazen. Pa tudi drugače bi verjetno imela bolj "kratke stike" s tastom kot s taščo.  Sicer jih pa njemu že mož nazaj nastrela ob kaki njegovi pripombi. Meni skoraj ni treba. Drugače sta pa oba čisto v redu človeka.
Jaz se pa na trenutke bolj bodem s svojo mamo in babico. Potem pa še sestra kdaj kako pametno zraven prisloni, je kar joj. Mi včasih tako pamet solijo, kot da sem glede otrok še popolnoma brez izkušenj. Sta mi zadnjič mama in babica pamtovali nekaj v zvezi z dojenjem. Sem ju kar hitro zaključila. Samo vprašala sem ju, kako dolgo sta onidve dojili, da jaz sem Tima 18 mesecev in verjetno glede dojenja vem kaj več kot onidve, ki sta le nekaj mesecev.
Pa zdaj, ko sem imela brezmlečno dieto (no, saj v bistvo jo še vedno imam), sta oči in mamca mislila, da je to spet ena moja muha, ki sem jo videla na internetu. Sem morala prav dokazati z izvidom, kjer je pisalo o moji dieti.
Ali pa zadnjič, ko se je Sari začelo tisto kakanje, ko sem bila že čisto obupana, je moja mamca rekla, da pa tako vsi dojenčki tako kakajo, da tako ni kaj in da se samo nekaj sekiram. No, potem ko se je pa izkazalo, da pa le ni vse tako Ok, je pa čisto utihnila.

No, sem se še jaz malo razpisala, da boste videle, da niste same v takem sozu, da smo kar vse, ene tako druge drugače! Je pa res, da jaz zdaj, po drugem porodu,  take "težave" rešujem dosti bolj samozavestno kot po prvem porodu in se ne pustim več nadpametovati raznim mamam, babicam, tetam...user posted image

nogica- tebi bi pa svetovala le to, da dajta z možem kuhat le sama zase in ne skupaj s taščo! Mi smo nekaj časa kuhali vsi skupaj (moja starša, sestra s hčerko, babica in mi trije). Pa smo kmalu prišli na kar ostre odnose. Saj veš, vsak ima svoj okus, svoje muhe. Potem še eni mislijo, da tako samo oni znajo kuhatii, da drugi pa ne. In take stvari lahko kmalu privedejo do pravih sporov. Zdaj pa, ko midva že tretje leto kuhava sama zase, je v hiši zopet prav fajn vzdušje. Pa prav smeji se mi na trenutke, ko vidim, da ostali še vedno pridejo v kak konflikt glede kuhe. Ker takrat ko pa sva še midva zraven jedla, sva pa tako bila le midva glavna krivca, kar se konfliktov glede kuhe tiče in posledično tudi glede drugih stvari.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 378
14.8.2007 6:51:47   
lidijad
NRMM-  hvala ti, tudi na moji steklenički piše 3x na dan po 8-10 kalpjic, sem čist spregledala 3, kot da ne bi bila napisana

nogica-tudi jaz ti svetujem, da kuhaj samo zase in za tvojga, tašča si pa naj kar sama (saj si ne zasluži da bi ji še  ti pedenala)

Glede tstov in tašč- punce glavo pokonci, včasih so res zoprni kot sam user posted image , kot da so celo znanost sveta pogoltnal, joj, joj...

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 379
14.8.2007 12:33:29   
neja24062007
Lepo pozdravljene,

najprej se vam bom lepo zahvalila za vse vzpodbudne besede...

Vidim pa, da nisem 'sama' v takem zosku, in vidim, da imamo nekatere večni problem s temi našimi taščami. Res so pravi user posted image . Je pa res, da je moja kakor veter zapiha, to me pa še toliko bolj podkuri. Žal imam tudi jaz dva user posted image  pri hiši, mojega user posted image  in seveda mojo največjo ljubezen in ponos Nejo.

Nogica sej ne bom nič pametna, ker sem trpela to kar ti sedaj, kar lep čas. Ne vem kako je pri vas, ampak mi smo si celo 5 let delili skupno kuhinjo... ma vam povem, dobro da sem imela cel dan službo (imam deljen delovni čas), da me dejansko nič ni bilo doma. Sedaj imava z mojim končno svojo kuhinjo in se ne spotikam več ob taščo, imamo pa seveda še vedno skupno kopalnico in hodnik.  

Pa da ne boste mislile punce, samo enkrat v 7 tedenih odkar sem doma z Nejo je gospa skuhala in počistila hodnik in kopalnico, a skoz govori naj počivam, da ne bom utrujena itd., ja kdo za user posted image  bo pa kaj skuhal, pospravil,.... po drugi strani pa me sprašuje kaj bom kuhala, da bo ona tud to kuhala, kdaj bo kaj pospravljeno in podobno. Kaj naj od zraka živimo, za pospravljanje pa naj kar ona kaj pospravi...
Mah, sem hvaležna mati naravi, da nam je dala dvoje ušes, čez eno gre noter pa čez drugo ven. Ampak sem kar par let potrebovala, da sem to spoznala. Pa tud pustim se ji več ne toliko kolikor sem se ji, ji tud kaj nazaj rečem (čeprav jo spoštujem ker je pač mati mojega user posted image  in starejša).

Imam ta teden veliko srečo, ker je na dopustu, bravo zame!!! Ampak v bistvu naju z Nejo skoraj ni nič doma, razen danes sva, ker moram zlikati in spakirati... gremo na dopust naslednji teden. JUPIIIII

Sej ne da vas ponovno obremenjujem s temi taščami in našimi heroji, ampak je fajn k se lahko izpoveš...

Imam pa spet vprašanje: ali kateremu izmed vaših malčic/malčkov niso mogli v P narediti testa za sluh??? No, naši ga niso mogli (najmanjša je bila na oddelku in najbolj glasna), tako da imava v četrtek zdravnika na polikliniki. Pa me zanima, kako to izgledauser posted image , če katera slučajno ve? Ali izgleda tako kot v P, ali je tam kaj drugače???

no moram letet, se je princeska zbudila...

Lepo se crkljajte in lep sočen dan dobro izkoristite.

(odgovor članu lidijad)
Neposredna povezava do sporočila: 380
14.8.2007 18:57:55   
Anonimen
Ojla punce
No vas nisem hotela tako obremenjevat s to svojo taščo. Vidim da ste še nekatere na mojem mestu. Vam nič ne zavidam. Enkrat bomo prišle tudi me na svoj račun a ne.

No jaz samo pucam, kuham in letam sem pa tja, da ne bodo spet rekli kak lenuh sem. Tare že od prejšnje srede nisem peljala na sprehod, samo okrog bajte sva se vrtele. Mogoče je tud zato tako "tečna"čez dan. No v nedeljo smo se sprehajale pri moji mami, vsaj to.

Jutri je praznik, a kaj ko bova spet same doma, saj moj dela.

Jaz pa bom zdaj v začetku septembra (ko naredim še en izpit) začela pisat diplomo -končno. In takoj ko bo ta napisana začnem iskat službo in tudi šla bom takoj ko jo dobim. Bom pač Taro dala pazit moji mami, ker nočem več poslušat teh očitkov, da živim na možev račun - sem namreč študentka (saj veste kako to zgleda), čeprav redko kdaj zahtevam karkoli.

Imam pa občutek da sem zelo slaba mami, ravno zaradi tega, ker želim čimprej v službo in samo na to mislim. Tako lepo nosečnost sem imela, zdaj pa me je kar vse minilo. a je še katera taka. Pa saj imam Taro najraje na svetu, pa vendar se mi zdi, da nisem dobra mami. A paniciram, kompliciram,...???? user posted image user posted image user posted image

No zdaj pa grem, ker Tara spet rabi svoje.

Lep praznik jutri

(odgovor članu neja24062007)
  Neposredna povezava do sporočila: 381
14.8.2007 22:14:08   
Palčica*
Punce zdravo !

Jest sem se danes odpeljala v Ljubljano v H&M. Včerej je zapravljala že Nikical (da Te takoj zatožim,ha,ha), in po njenem navdušenju sodeč sem vedela,da mora bit v trgovini noro. In res-za Aljaža sem kupila noro dobre stvari-dobro, da so tko mejhne drugač bi bla nevarnost,da jih sama oblečem.
Ma res-noro lepi kroji,ugodne cene...Fajn res.
Nikical bi šle čez čas (ko bova spet kaj nujno rable user posted image ) lahko skupaj u shoping. A si mela Jaka s sabo? Jaz Aljaža tokrat nisem vzela s sabo,ga bom pa sigurno naslednji.
Aja,pa mail prever ! Maš slike od Aljaža.

Nogica-pa čakaj...kaj pa Tvoj? Se postavi kaj zate?
Kar pa se teh občutkov okoli "biti slaba mama tiče" jih imamo vse.Nekako lažje prideš do njih,če stvari ne gredo vedno tako kot si želiš. In tole okrog tašče je zame (ne da te tolažim) res hud pritisk.
Veš kaj -popokaj Taro en dan,pa prid na Bled.

SREČANJE punce ,sem že Nikicil povedala,da jaz do septembra ne morem-27.,28. avgusta me čakata 2 izpita in res - stisnit moram dokler se le da.
Bi Vas pa rada videla in če se organizirate za kasneje z veseljem pridem.Če ne pa drugič.

ŠpelaP- kolk sem se jaz smejala k sem Tebe brala. Tale,da Tim verjame da si od atija mami je bla res ena boljših.user posted image

Drnula- ob Tvojem postu sem se pa kar mal stajala. Res kot bi pokukala v svoje občutke. In to...da se zalotiš,da komaj čakaš da gre v službo. Tudi jaz se ukvarjam s tem strahovi kaj je sedaj to- a enostavno se mi zdi da sva si z Aljažem dovolj. Pa ne želim,da bi tako ostalo. Res ne.
Grem tud jest počivat. tale shooping ubija user posted image .

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 382
15.8.2007 7:35:12   
FLASK_A
Samo na hitro, ker dobimo obiske na kosilo in moram pripravit stvari...

Nogica, ne, zaradi tega nisi slaba mama. Saj je popolnoma razumljivo in tudi jaz tako čutim- da moramo ven, v družbo, malo med ljudi. Delo je odlično, ker je ljudi veliko, pogovarjaš se, zamotiš se, doma pa potem skbiš še za svojega anglečka. Jaz nameravam it delat ko bo Jaka v vrtcu, letos bom pa čimveč izpitov pospravila pa kako delo na domu si bom najdla- zarad financ pač. Ne poslušaj pa res drugih, ki pravjo da nič ne delašuser posted image  Jaz bi jih tako zignorirala, da je kej! Pač nič ne odtehta teh trenutkov, ko sem s svojim otrokom. In ta bo še prehitro zrasel. Zato skušam čimveč časa preživeti z njim. Posveti se svoji pikici, preden ti bo žal, da si se več ukvarjala s taščo kot s svojim sončkom.

Palčica- sem ti reklauser posted image  Tam sploh ni za bit, ker ne moreš mimo tako luškanih stvariuser posted image  No, men se je še to zgodilo, da sem šla po ostali štacuni pogledat in zapravla še zase nekaj dodatnih  EURuser posted image user posted image  
Jaka je bil z nama, saj ni panike. Tri urce mam pač dovolj za šoping- do njegovega naslednjega obroka. Ja, bi pa šla še z vama enkrat nakupvat! Jutri grem na Bled- sej sem ti že na mejl napisala. Te pokličem, ko bomo tam.

Drnula, moj user posted image  je zadnjič rekel: aveš, kaj so punce napisale na RR ob vprašanju- Kdo je tvoj sanjski moški? Skor vse so napisale svojega fantka in ne partnerja!  Je bil čist outuser posted image  Je pa to rekel zato, ker je videl, da se to dogaja tudi v najini družini... Sanjski moški Jaka, on je pa malo za zraven... Uf, šele takrat sem se zalotla, da moram tud nanj mal pomislit... No, saj se bo stanje izboljšalo. Ampak kaj, ko pa si ne morem pomagat in sem vsak dan bolj zaljubljena v to najino štrucouser posted image user posted image

Grem, lepo se imejte! Se tipkamo!

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 383
15.8.2007 11:48:14   
ŠpelaP
Da še jaz pristavim o naših sanjskih možičkih (beri mali mož)! Pred nekaj dnevi mi je rekel Tim sredi ene trgovine, ko nam je trgovka ravno nekaj razlagala o stvari, ki smo jo kupovali: "Veš, mamica, ko bom jaz velik in ko bo ati umrl user posted image , bova pa midva ljubček in ljubica in bova imela svoje otroke!" user posted image Mene je skoraj kapuser posted image , trgovko pa mislim, da še bolj!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 384
15.8.2007 23:20:38   
Palčica*
ŠpelaP vedno bolj mam občutek,da morte bit vi ena hudo zabavna familija user posted image user posted image user posted image .
Drugač pa Nikical sej pravim...jaz komaj čakam,da Vas vidim. Te moram kup stvari vprašat (sej veš-morje in to spet),pa ne bom zdej tle,čeprav sem mela namen-ampak,če jutri prideš bova raje v živo. Prosim pokliči me,ko boš vsaj približno vedela kdaj prideš.Upam,da ne boš padla v gužvo,na našem koncu je noro.Pa sej smi itak skoz na POP-u (v prometnih informacijah namreč).
Za vse ostale pa sej sem že stokrat rekla...če se katera zmoti in zavije na Bled,pa če ji je do kavice,čveka-z veseljem !
Tko...grem še ostalo mal počekirat na netu.
Mirno noč Vam želim !

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 385
16.8.2007 1:26:54   
ronja
Madona, punce, ste pa resno zastavile tole (pre)vzgajanje svojih moškihuser posted image ! Moj se je kar skril, ko sem mu par stvari prebralauser posted image . Sem rekla, da mu bom dala tole za brat, kadar bo kaj jezen name, pa je rekel, da le naj, bo takoj ves srečen, da me ma, heheuser posted image

Ne, resno, nam je krasnouser posted image . Ves čas sem presenečena, da je tako lahko, pričakovala sem eno matranje, mam se pa super! user posted image Verjetno mi ni tak problem, ker sem navajena malo spat... Mala razbojnica sicer podnevi ne spi kaj dosti, čeprav sem ugotovila, da je boljše, če jo kdajpakdaj le uspavam, da zaspi tudi podnevi, ker je sicer preveč zmatrana, da bi zaspala in se potem še bolj zmatra, ko se jezi, ker ne more zaspat in se zacikla...
Sicer sem včeraj, ko sem jo zvečer uspavala, še sama zaspala ko top, sploh nisem vedela, da sem bila takooooo zmatrana. Očitno mam receptorje za zmatranost crknjene, so pregoreli že med diplomo ali pa še prej, verjetno že v OŠ, ko sem cele noči brala Vinetuja, hehe:)

Pranja je res več in nikamor ne morem, ker mala še kar pogosto je, vendar pa si tudi nikamor ne želim brez nje, pa kmalu gremo itak na morje, tak da meni se res nič ne zdi problem... Bomo sami, kar mi je sploh super, nama je bilo vedno najbolj fino, če sva sama svoja šefa, da jeva in si kuhava, kar nama paše in kadar nama paše...

Smotano mi je, ker jo moram ponoči zbujat, sicer jo navadno zbudim, predno grem spat, okoli 2h recimo, potem ob 4h pa ona naredi v spanju svoj "eh" in mami seveda takoj pokonci in potem še njo zbudim, da spet je. Mi je pa smotano, ker jo moram budit, ampak ajde, rajši to, kot da mi naslednji teden kako dodajanje predpišejo...

Glede pospravljanja in pomoči: mislim, da moj lubi veliko pomaga, sploh zdaj se trudi, čeprav mu pravim, da sem že čisto ok in da res ni panike, če sem cel dan doma in komot sfolgam zadevo... majce in štumfe seveda pušča tudi po tleh, jih pa včasih tudi vrže v koš (ne, saj se trudi no, samo zdaj je malo bolj zoprno, ker mava koš za perilo pod mizo, pa se mu ga ne da ven vlečtuser posted image , jaz mam manjše roke, pa lahko not vržem ne da ga potegnem ven, hehe;). Ampak mene to kaj strašno ne moti, ko perem to barvo poberem po vseh sobah, kar je tega, sicer pa včasih zložim, včasih vržem na kup, skratka ne najeda mi to ravno preveč... Sem vedela, kaki je, predno sva se preselila in se je popravil kvečjemu na boljše, tako da se nimam kaj pritoževat...

Glede sanjskega moškega, je to še vedno on, pa tudi če bova mela fantke petorčke, bo to še vedno on... Rada imam najino punčko ful, ampak njega tudi in moram priznat, da ga še vedno ful pogrešam, ko gre za cel dan na teren... Male mi sploh ni problem pedenat, tudi če sem sama, čeprav priznam, da mi paše, ko pride domu in jo malo vzame, da si lahko vzamem 10 minut v miru za pojest, stušat, kaj zrihtat doma, karkoli pač... No, ampak pogrešam ga drugač, tako kot prej pač, njega... Ne vem, meni je fajn, ne vem, a zato, ker malo manj komplicirama, ali zato, ker me ne dajejo hormoni (na splošno, niti med user posted image , niti zdaj, nikoli se nisem kaj dosti spreminjala...) ali zato, ker je on tak zlat ali zato, ker je punči tak fajn ali vse skup, ampak sem res srečna, da je tako!

Mala joka, če je kaj narobe, sicer pa ne, se včasih pritožuje, ampak vedno pač nekaj hoče: bit previta, jest, se slečt, če je vroče ali pokrit, če je mraz ali pa da se pač ukvarjamo z njo, to je normalno in to sem pričakovala, tako da mi ni problem, če pa res rabim 2 minuti, da nekaj sfiniširam, ji pa za tačas dam dudo (drži namreč max 2 min. potem jo pljune ven,sem štopala, hehe ( običajno nekje med 30 sek do 1,5 min), sem prav vesela, da se mi ni treba sekirat, ker tudi če bi ji dala dudo po 10x na dan, bi jo imela v ustih še vedno kvečjemu 10 min. vsega skup, pa ji jo dam kvečjemu 2-5x na dan. zvečer včasih, če ne more zaspat in pa včasih če je hudo živahna med kosilom, da v miru pojeva.

Edino malo pa res pogrešam svoje hobije inšport, ampak to bo počasi tudi prišlo, saj mi že kdajpakdaj kaj rata, navsezadnje sem ta teden spekla že 2 torti, burek z domačim vlečenim testom, en hud kruhe (foccacio s suhimi paradižniki in olivami)  in zadnjič 6 sladoledov, potem sem sešila sling,... ni da bi se lahko ne vem kaj pritoževala, saj je komaj par tednov stara... Pa vedno boljše ko vidi, vedno lažje je, jo dam v gugalnik, pa delam zraven nje in ji razlagam, kaj se dogaja in jo hecam, pa ji vsaki 2 minuti za vsak slučaj pripopam še kakega lupčka, da ve, da jo mam rada in da sem tam in da se nima smisla kaj pritoževat,heheuser posted image Sploh se pa da tudi vlečeno testo zvlečt z eno samo roko, preverjeno, heheuser posted image

palčica, ko se vrnemo iz morja in ko lubiuser posted image zaključi z vsemi službenimi potovanji (septembra gre namreč za 14 dni v tujinouser posted image , ker ga ne bo inuser posted image , ker mu bo koristilo), no takrat se sigurno kaj oglasimo na Bledu, moj user posted image

Glede srečanja: nas ni od 22. avgusta do 9. septembra in pa 15. septembra tudi ne morem, ker ima prijateljica poroko, pa še seminar za plavanje dojenčkov imam prej, tako da tista sobota res odpade, sicer pa povejte, pa prideva.

Kar se telovadbe tiče, jo zelo pogrešam: kaj bi dala, da bi lahko že šla na rolerje... Ampak sem obljubila user posted image , da ne bom počela neumnosti in tako se nekak zadržujem (pa še skril mi jih je;) in komaj čakam, da mine tek k* 6 tednov, madona se vleče!, no, saj samo še ta teden, pa smo! V pon. imam pregled in majke mi, da grem še isti dan na rolerje in na bazen, če bo vse ok! Mala pa z mano, pa je, hehe!
Sicer pa hodiva oz. hodimo na "maratonske sprehode", kot jim reče moj user posted image ... Zadnjič smo šle (user posted image v vozičku, user posted image na vrvici, ker sem jo morala dobesedno vlečt za sabo in jaz v teniskah, hehe) do moje mami, ki živi svojih 9 km stran in seveda potem še nazaj... Pa predvčerajšnjim sem zjutraj spekla torto in burek in nesla to in seveda Ronjo user posted image v službo, tudi par km tja in nazaj, da se je lahko malo postavil, hehe, so bili vsi navdušeniuser posted image ), včeraj sem spekla še eno torto in jo nesla v svojo službo (ta je oddaljena ravno 5 km) in seveda šla tja in nazaj peš - prej se mi je to zdelo nezamisljivo, ker sem vedno hodila z biciklom ali rolerji, zdaj grem pa pač povsod peš, malo dlje se rabi, ma ni tako velike razlike kot bi človek mislil... Danes smo se zapeljali na tujak in tam šli do gradu in še malo okoli... Tako da navadno kaki sprehodi od 10 kilometarauser posted image , cucek me še videt noče več, če vzamem vrvico, se kar skrije... Ker ma potem še naslednji dan musklfiber, prav na široko hodi, heheuser posted image Je pa res, da mene po teh "maratonih" navadno še kar špika maternica, sploh če hitim (kar je vednouser posted image , vsaj v eno smer...) Tak da upam, da bo kljub vsemu vse ok v pon., držite pesti!

Sicer pa gremo kmalu na morje, hehe (vem, da sem že povedala, ampak sem tako zelo vesela, da kar ne morem dočakat, obožuuuuujem morje!!!) in bom lahko plavala ko utrgana! pa ta vikend gremo k očetu na Primorsko, samo ne vem, ali naj grem že plavat ali počakam še na blagoslov moje g.... hmmmm...

KT, lepo vabljena na sladoled! POiskuševalcev imam sicer veliko, ampak dodatno mnenje nikoli ne škodi!user posted image

durosh, hvala za mail z zavezovanji slinga! Takega kot imaš ti imam v planu, vendar ga pa še nisem mogla naredit, ker nikjer ne najdem obročkov primernega premera, da bi šlo vse blago not, samo male, 5 cm zunanjega premera, kar ja pa malo malo za toliko blaga... Ampak jih bom že našla, hehe.
Sem si pa sešila enega brez obročkov in se super obnese, danes smo šli malo okoli Turjaka po travnikih, ker je lubi nor na čmrlje in sva šla gledat, katere vrste so tam in sem mela malo kar v slingu, ker z vozičkom nimaš kaj počet na travniku (bi me še kak kmet z vilami nagonil...) in sem se malo bala, kako bo to šlo, ker je bila mala že tečna, ko sem jo not dajala (prej smo bili že na sprehodu z vozičkom), pa sem jo dala not in je zaspala v roku 20 sekund! Noro, res! Ker do zdaj sem zadevo uporabljala samo za prenašanje gor in dol po stopnišču v bloku, ker sem navadno še kaj nesla (recimo torte, male pa nisem hotela pusti same v stanovanju)... No, danes pa še za malo dlje - ne vem, ampak očitno ji je pasalo! Je izgledala zelo spokojna notri, čeprav skrčena, ampak očitno jim to paše...
Bom vzela zadevo v pon ali sre., ko ima pregled k zdravniku in vprašala, če je ok, da je v tem dalj časa, vem, da povsod piše, da je, samo za vsak slučaj, boljše več mnenj...kaj so pa tebi rekli, če si kaj vprašala?

Moja pikica ne mara preveč spat na boku, se ves čas proba obrnit na hrbet, najrajši je na hrbtu z rokicami gor, zgleda res ko en user posted image (dobite slikce čim se jih naučim pomanjšat, ker zdaj, ko ma user posted image tak hud fotkič, so vse taka resolucija, da jih nikamor ne moreš naložit, heheuser posted image , čisto resno, ne morem nič pošiljat, ker je vse preveliko...). Na trebuhu pa ne spi, razen če je na meni, pa še takrat včasih začne "plezat" oz. kot nekatere vaše, ala kravice past, torej se odrivat z nogicami in plezat gor in dvigovat glavico - in potem se jezi, ker seveda nikamor ne prideuser posted image ...

Je pauser posted image tak user posted image , da ni za povedat! "Govori"na veliko, gleda, se smeje na vsa usta! Ma užitek, vam rečem! Sploh mi je fino zdaj, ko se dejansko zavedno nasmeje, gleda okoli, pa zagleda mene, me pogleda in se potem tako prisrčno nasmeje, da je res veselje za videt! Zadnjič se midve tako hecava na pojstli, pride user posted image iz službe in naju je kar gledal in gledal in bil čisto user posted image , je rekel, da je pa to tako ganljivo za videt... Pa res zgleda tale moj frocek zelo srečen, na kar sem seveda zelo ponosna, heheuser posted image . Saj vem, da mam srečo, ampak zaj* bi verjetno vseeno lahko, hehe.

Aja, kopanje: midve sva se zdaj že 2 dni skupaj kopali v taveliki bani (seveda skrbno pomiti prej). Malo za hec, malo za moj seminar (naju je danes oči slikal - jaz sem bila seveda v kopalkah, hehe, da ne bojo na seminarju kaj drugega gledali;)... je pa mala uživala 100/h. Pa mami in oči tudi! Jutri se bova verjetno tudi, navsezadje je lažje natočit to bano kot pa nosit ono sem in tja, če sem sama (lubi je jutri in pojutrišnjem na terenu), samo malo smotano je, ker sem potem še jaz mokra, pa se nimam časa (oz. srca) obrisat, predno jo oblečem in podojim, do takrat se pa itak že posušim... No, saj je toplo, hehe.

Enkrat drugič vam napišem še svoje peripetije s sorodstvom, hehe, ampak zdajle je že malo pozno, ker mam še kup stvari za naredit... Evo, zdaj grem zlikat, potem naredim še ene mafine za , ker gre jutri na teren, da bo mel kaj za malico, pa upam, da mi še kak sladoled rata naredit, pa stroj bo kmalu opral in bom dala sušit, potem podojim, se stisnem k lubiju in začorim do 4h, če bo še kaj ostalo do te ure,  hehe. No, bom šla že zdaj zbudit malo, da ne bo čisto sestradana...

neja, glede poporodne depresije kontaktiraj gospo Kajtna, mislim, da dela tudi nekaj na Difu, nam je pri plavanju dojenčkov predavala in res veliko ve o tem, ti bo sigurno znala pomagat in te napotit, je pa neka psihologinja. Vso srečo, če te kaj zanima, ti lahko povem, kaj smo se učili, samo vem na srečo samo teorijo, v praksi se z nobeno depresijo še nisem srečala, po moje se me depresija boji, ker ve, da ne bi mogla nič spat, heheuser posted image . ne mi zamerit, mal heca mora bit, ne mislim pa nič slabega, vem, da je to grozna bolezen, ampak če si nas brala že na začetku, boš vedela, da vse bolezni in sploh vse jemljem bolj tak na lahko...

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 386
16.8.2007 12:33:45   
Kati81
Na hitro se oglsim ker KAja že gleda. No danes smo imeli prvo cepljenje in smo kar dobro prenesli čeprav je bila mala princesa užaljena in je šobico vihala, ampak pol ke pa zaspala za dobre tri ure, smo imeli pa eno ful prijano pediatrinja dr. Porenta D Vič. Se mi mala lumpa že smeje.

No glede srečanja bi se pa zmenili pol po 15.9. ko se mi vrnemo z morja, ker prej smo bolj tko tko, no midve bi lahko do 31.8. sam vidim da ste ostale bolj na knap s časom.

Kaja je full priden otrok, če se izrazim z besedami pediatrinje je rekla da je idealen otrok, da se razvija tko kot se mora ali še bolje. Vse ok. Sem vprašala tudi kdaj lahko začnemo dodajati drugo hrano in je rekla da do 6 meseca naj nebi ker še ni razvit neki prebavni encim, najprej pa pri 5 mesecih kakšne riževe kašice.

Rekla e tudi da je ok ker ne dobiva AD3 kapljic ampak avstrijske Oleovit, ter dobile sva Lekadol proti vročini če se bo pojavila kot stranski produkt cepljenja.

Moram it ker je mali škratek lačen.

LP K

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 387
16.8.2007 21:12:23   
ronja
KT, nam so v obeh materinskih in v p. isto rekli, da je treba jest sadje in zelenjad! Jem vse, samo kisa in pomaranč še nisem. Pa jagodam in kikirikiju se izogibam. Sadje sem dodajala v principu po eno ali dve vrsti na dan že od začetka in ker ni bilo problemov, lepo jem, kar mi paše.

Ta teden sem ji začela dajat AD3 kapljice in po njih malo več prdi, krčev pa hvalabogu nimauser posted image . Sem prav user posted image !

Spat še vedno noče preveč, sem pa ugotovila, da v slingu zaspi ko bubrek v loju! Takko da sva se zdaj skopali  pa ni in ni hotla zaspat po dojenju (po celem prebedenem dnevu)  pa sem jo dala kar v sling in jo nosila okoli in pospravljala in je krasno zaspala, zdaj sem jo pa še v posteljico prestavila... no, pa se je spet oglasila, ji bom morala kar dudo dat, da se malo umiri... Evo, rešena republikauser posted image .

kg:meni stojijo na 58, hec je pa to, da % maščobe mi pa vztrajno pada in obseg pasu tudi... Tak da je prav hecno, samo kile se nikamor ne premaknejo. user posted image   pravi, da je to od mojih "maratoncev", da mišiče dobivam - I wish he's right...

Drnula, daj povej malo, kako je s temi potnimi listi in potovanjem? Kje daš delat, zakaj si se ti odločila za potni list, če je os. ceneje in dlje traja? Boste potovali še kam dlje ali kar tako? Mi gremo v pon. verjetno na morje, če bo vse ok na njenem in mojem pregledu, pa sem čisto pozabila še na to, moram it jutri...

mah, dete se je odločlo, da ne bo nobenega time outa...težko pišem z 1 roko, tak da papa za1x.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 388
17.8.2007 15:30:12   
Kati81
smo padle na drugo stran tko da se sam oglasim, da bomo spet na prvi.

Sporočam, da je Kaja full pridna ponoči spi po 6 ur hkrati, sedaj pa tudi že spi tri ure.

Lep vikend vsem.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 389
17.8.2007 17:58:44   
FLASK_A
Oj! Samo na hitro, sem na vrsti za futranje :)

Sem se dobila z našo Palčico. Aljaž je tako lep otroček, ful radoveden in non stop hoče akcijouser posted image  Pa zgovoren in nasmejan... Super dečko! Komaj čakam,da pridete kaj v Lj, vas častim kavico nazajuser posted image  Aja, glede morja- ni ti treba banjice vzet (jaz sem jo, ker sem ga v teh treh tednih mogla tut kopat). Jaz sem imela za previjanje s sabo dosti vatic in tetra pleničk pa bodijev, da mi ni blo treba prat. Nič drugega- zdaj so še ful nezhtevni in ni treba imet polnega avta igrač samo za njihuser posted image  Boš vidla, fino se boste znašli!

Mi smo se pa veselo kopali v jezeru, je bila ful fina voda. Jaka je bil pa tko utrujen, da je spal od 22h do 8h zjutajuser posted image  Nevem, kaj bi ga lahko tko zdelalo. Mogoče je bla pa klima ugodna pa mu je pasalo... Eh, že vem- nova pižamica iz HMjauser posted image  No, že od morja naprej mi spi od 22h do 6h- tko da mene noben več ne prepriča, da je morska klima neugodna za naše malčke. In nosek se mu je pozdravil. Držim pesti, da bo takole trajalouser posted image user posted image

Ronja, Ronja! Si se pa razpisalauser posted image user posted image  Hehe, obdelal čist vse za nazaj, pridna pridna... Sm ti kr mal fovš glede tvojga user posted image , midva sva trenutno bl tko-tko... Upam, da se stvari kmal zboljšajo...
Pa ta klinuser posted image zaščita, sploh nevem, tko me je bolelo ko sva se spravla user posted image , da nevem, če bom sploh lahko kdaj še njegovga not dobilauser posted image user posted image  Uf, me jezi- kaj če je kriva ta Mirena, sploh nevem, ker prej nisva probala...

Lep pozdravček pa se tipkamo!

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 390
17.8.2007 22:11:43   
Palčica*
Babnce zdravo,

Hja je Nikical pela slavo Aljažu,ko bi vidle Jaka v živo. Tkoooooooooooooooo je velik,Aljaž ob njem zgleda kot nedonošenček user posted image . Ne sej se hecam,sam Jaka je res veeelik!
Drugač pa res,medtem ko je Jaka več ali manj pridno spal ali mirno a zvedavo gledal,je moj Aljaž vseskozi zahteval pozornost.Zdej ne vem aje blo tolk punc na terenu,al pa je pač hotel plavat pa nisem razumela user posted image . Skratka mali polžek je bil aktiven cel dan in Nikical moram povedat kaj se je dogajalo naprej.
Domov smo šli za vsega skupaj 2 uri,potem pa nazaj na Bled. sem te še želela poklicat,pa sem si mislila,da ste že šli oziroma ste si zaželeli časa zase,kar mi je povsem razumljivo. Skratka...midva sva šla v lekarno,trgovino-vse sva obletala.Na koncu pa sva šla na sprehod še do male Zake (mal naprej od tam kjer ste se kopali-tam kjer imajo veslači svoj štab,he,he). Tamal čist aktiven spal je vsega 1 uro. Okrog pol 8 sva sklenila,da je čas za domov-banjo in spat.Samo,da obrnem voziček Aljaž v jok. Vse do avta sem šla s sireno. Ni pomagala ne hrana,ne duda,le če sem ga dvignila je bilo za ne omembe vredno mir. Skratka prideva domov-Aljaž do ušes nasmeh. Ga gledam in študiram kaj se mu plete po glavi.Po kopanju v zelo kratkem času pade dol-spal je od 22.00 do 07.30- 9 ur in pol!
Jest sem mislila,da me bo kap,ko sem vidla kolk je ura...
Tko da nekej je res blo včerej. Danes sva bila tudi precej zunaj a ga kar mal cvikam kako se bo zbujal.Zaspal je že ob po 9,poleg tega pa je danes dan bolj ali manj prespal. Bomo videli... Če ne bo spal, mu bom pa kompletek iz H&M oblekla user posted image .

Drugače pa...sem želela kakšno rečt čez svojega user posted image , ko je debata nanesla nanj,ampak saj veš...Bi me Tvoj debelo gledal in se po vsej verjetnosti počutil noro neprijetno. Se mi zdi, da je to debata ko bova same.Nima smisla kvarit dneva in se zgovarjat o stvareh, ki jih moški nikoli ne bodo povsem razumeli,kaj šele da bi se strinjali z nami.

A si si Ti dala vstavit Mireno?
Men jo je tud ginekologinja predlagala,a ker naj bi bila za 5 let,midva pa bi v tem času rada imela še kakšnega se zanjo nisem odločila. Sej vem,da jo lahko vzamejo ven,pa vseeno.
Jaz zaenkrat nimam še nič (kondom),a mislim da se bom odločila za tabletke. Ne vem še...

Punce jaz sem danes dobila user posted image  ! Je mal čuden,po tolkem času...mal me zvija,ampak sej bo. Pravijo,da s prvim porodom tudi boleče user posted image  izginejo. Bomo videli.

Toliko od mene.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 391
18.8.2007 0:08:38   
ŠpelaP
Pozdravljene!
Danes je pa bilo res pravo neurje. Mi smo bili ravno na cesti (Smo se vračali iz MB, kjer smo bili na obisku pri moževih starših). Se mi zdi, da je mož kar na pamet vozil, saj videti tako skoraj ni mogel kaj. Potem smo pa še na neko nesrečo naleteli in smo v koloni čakali skoraj eno uro. Za znoret!

A veste, da sem začela opažati, da ima Sara ponoči vedno daljše epizode spanja! Je pa res, da jo po prvem nočnem godrnanju vzamem k sebi in potem spi pri meni do jutra. Če se začne mencati, ji kar zizo ponudim, se podoji in spiva dalje. Ko se naje, tako zizo spusti in spi dalje.
Zujtraj smo pa kot sardele v konzervi, ko se nam v taveliki postelji pridruži še Tim.

Palčica-saj na trenutke smo res zabavni, pravzaprv smo prava Adams family. user posted image Sem pa jaz včasih od te moževe in Timove "zabavnosti" prav utrujena, saj sta včasih prava trolija.
Recimo, mi ne potrebujemo budilke. Saj nas skoraj vsak dan zbudi en izmed njiju s svojim "kikirikanjem"! A začne kikirikat Tim ali pa ati. Včasih pa kar oba! user posted image Saj zato pa pravim, da imam jez že zdaj tri otroke!user posted image Timov najljubši hobi je pa tako v zadnjem času, da se vleže na tla, kjerkoli se mu zazdi - na pločniku, v trgovini. Otroci so ponavadi v trgovini sitni, ko želijo imeti vraga in pol. Naš pa ne! On pa ne sitnari za kako stvar, on je pa siten s tem, ko se vleže v voziček, pod voziček, na tla trgovine ali pa puza po tleh. Zadnjič mi je hotel iti iz Hoferja po vseh štirih. Takrat sem pa bila res malo pod vreliščem! user posted image
Sem pa ugotovila, da se je tako blesavo začel obnašati v zadnjem času, po rojstvu Sare. Eh, saj ga bo minilo! Mislim, da se je že tudi naveličal počitnic in mu je že malo dolgčas po otrocih iz vrtca. No, še 14 dni, pa bo zopet šel v vrtec!

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 18.8.2007 0:11:32 >

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 392
19.8.2007 10:46:31   
Drnula
Ronja - oboje, potni list in osebno daš delati na UE, oboje na istem mestu. Rabiš dve sliki (za vsako). Osebna stane ca 13 eur, potni list pa ca 27 eur. Potni list ti lahko izdajo celo v 1-2 dneh, če dajo delat urgentno - za to ni nič doplačila (pošljejo ti ga po pošti). Zdaj, v tem času urgenca ni problematična, je bila pa v juniju in juliju ko je ogromno ljudi zaprosilo za nov potni list. Sicer pa mislim, da traje ca 1 - 2 tedna za katerokoli (bolj en teden). Osebna traje 5 let, potni list pa 3 leta.
Jaz sem se za potni list odločila ker bomo do 3 leta zagotovo odpotovali kam izven EU in Hrvaške (po vsej verjetnosti v Afriko). Obojega pa se mi ni zdelo smiselno delati.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 393
19.8.2007 11:56:11   
Drnula
Sem vas zdaj še mal bolj prebrala ...

Ronja - naša v slingu tudi takoj mrkne. Sicer čez dan tudi zelo zelo malo spi, ko pa kam gremo in jo utaknemo v sling pa jo zmanjka. Včeraj npr smo šli na sprehod na pivško, ca 3 ure hoje in je ves čas pridno spala. Da bi sicer tri ure spala čez dan - ni šans. Tudi v autu redko kdaj zaspi. Je pa za razliko zelo veliko spala na morju.
Po tistem mojem postu o user posted image zadnjič, sva imela tri dni burleske. Začelo se je v soboto, v nedeljo sva imela celodnevni molk, v ponedeljek zjutraj vrhunec krega .... ampak zvečer pri hiški smo bili že nasmejani. Potem sva se odločila, vzela šotor in se odpravili na morje. Vrnila sva se včeraj. Imava en placek čist ob morju in tam je zame sanjsko ... Bilo je res super. Zauser posted image sva napela senco in je bila podnevi večinoma kar tam. No, hotela sem reči, da je zelo veliko spala. Čez noč se je zbudila 1x, zjutraj smo šli ob ca 8-9. uri ob morje pred šotor, potem je po ca eni uri mrknila kar do 13-14. ure, potem je spet bedela kako uro in spet zaspala, potem smo se zvečre odpravili kam ven, s slingom in tam je seveda takoj spet zaspala. Boš povedala kako bo vaša pupa spala na morjuuser posted image

Bom dala v album kako slikco z morja in naš sling.

Skratka, da sva se skregala in povedala vse mogoče mi je kar pomagalo. Predvsem jaz sem se spucala in potem sem se počutila čist sproščeno, tako, da sem se kar spraševala kaj mi je sploh blo - 'user posted image Od tistega dne sva po starem ok (vsaj za zdaj), samo da se nekaterih tem (stvari) še vedno malo izogibava (npr nisva šla ta teden na obisk k staršem, nobenim, ker sem mu očitala da pri njemu sediva po pet ur, pri nas pa sklizneva po pol ure ....  za povrh, ko ravno začenjajo piknik - njemu pa se ne da sedet tam user posted image ). Vseeno moram priznati da je precejšen del teh tegob zrasel v meni, da me je marsikaj motilo bolj kot sicer in kot bi bilo res treba, skratka sem bila (upam, da preteklik zaleže user posted image ) malo preobčutljiva. Vendar, ni to to, da ne bo pomote, user posted image je precej prispeval k temu stanju. No - tako pač ne gre več in sem se odločila da ravnam drugače. To pomeni, da manj razmišljam user posted image user posted image user posted image ... se hecm. O tem več kdaj drugič.

Srečanje - jaz najtežje od 16 - 25 septembra, sicer nimam ovir.

< Sporočilo je popravil Drnula -- 19.8.2007 12:08:41 >

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 394
19.8.2007 20:06:42   
Kati81
No kot zgleda bi srečanje najbolj ustrezalo vsem po 15.9. tko da najbolje da se  dogovorimo potem za takrat. Mi se 15 vračamo z morja pol se pa lahko dobimo.

Mi smo bili spet na primorskem in smo uživali, pa nasljedni vikend gremo spet ker imajo moji straši piknik, Kaja pa je tam presrečna.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 395
20.8.2007 9:22:36   
FLASK_A
Pozdravljene!

Hja, predno pozabim- se mi je oglasila KT in pravi, da ona lahko kadarkoli po 27.8. Meni tudi kadarkoli ustreza.

Včeraj smo bili spet na Bledu- ko je pa taka fajn vodauser posted image  Je šla mami itak spet plavatuser posted image  Tko da je blo fajn, še moji starši so bli zraven in sva lahko z mojim šla skup v vodo. Vreme je bilo tapravo, mal za spočit, ni blo prevroče, hladno pa tut ne. Jaka je užival v vozičku, naredu mi je celo sceno, ko se je med dojenjem do vratu (prav res dobesedno do vratu!) posral in sem mogla prav pomislit, kako naj se ga lotimuser posted image  

Palčica, prav fajn sva se srečale včeraj ane. Si drvela mimo tristo na urouser posted image  Hehe, aktivna mamica, si čist naspidirana, ko ga voziš okrog! Ful sta super! Hja glede srede, men je blo tut boljš da se nisva spustile v tako debato, glede moških pa to- saj bo še čas... Mojmu res ni treba tega poslušat, kot si rekla, ne razumejo in nikoli ne bodo.

Ja, imam Mireno, ker jo lahko dam prej ven. Čez tri leta sigurno, mogoče že celo kaj prej. Mi tablete niso ble všeč, kondom tut ne (sploh!) tko da je tole edina varianta. Sam zdej res nevem, al me boli zarad samega poroda ali zarad Mireneuser posted image  Je pa totalno bedno, ker ne moreš user posted image user posted image  Pa če si želim, sem sproščena in vse... Ampak nekak ne gre...user posted image  

Uf, punce, grem. Imam velik za nrdit. Kuhanje, pospravljanje, urejanje mize, splanirat moram izpite in nasl. študijsko leto...  Moj je v službi (po enem mesecu- kolektivni dopust in očetovski dopust) tko da sem po dooolgem času spet mal sama in mam čas kaj naredit. Še dobro, da se Jaka kolikor toliko sam zaposli v svoji košariciuser posted image

Pozdravček vsem, upam da ste vredu!

Neja, pa povej, kako je zdaj kaj s sluhom tvoje malčice! Me zanima, čeprav odgovora na tvoje vprašanje žal nimam...

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 396
20.8.2007 11:10:06   
durosh
Živijo , punce.
smo očitno vse zelo zaposlene s svojimi sončki in ostalimi stvarmi, da nimamo časa za RR.jst sem spet mal zmatrana zadnje čase, ker se Nikolaja po dveh skoraj prespanih nočeh (spala je 6 ur skupaj) zbuja ob nenormalnihuser posted image urah, pa se dojimo, pa se cartamo, pa se včasih tudi previjemo, ker je 10 flek na jogiju pa že čisto dovoljuser posted image .pred 3 dnevi se je naučila prekotaliti s hrbta na bok in zdej jo ekstra pazim, da ne bo kakšne neumne.ostalo po starem,vsak dan se naučive nekaj novega.

meni za srečanje odgovarja, kadar rečeteuser posted image .

Ronja, ni za kaj za navodila.upam,da boš dobila  prave ob roče.mi s slingom nismo še šli ven, zdej preizkušamo doma razne načine nošenja, ker je Nikolaja kar velika babura in gruntam, kako jo najbolje položit noter.

Kati81, ti si pa veliko na Primorskem-še zameuser posted image .upam, da bo ta teden kaj lepo vreme in bova šli kaj vozičkat.se slišiva, a ne?pa čestitkeuser posted image user posted image user posted image za prespane noči.

ŠpelaP, ti nas pa vedno spraviš v dobro voljo s Timovimi domislicami;mora biti ta tvoj fantek en velik user posted image !A si še vedno na brezmlečni dieti?Vsakič, ko pijem mleko, jem jogurt, se spomnim nateuser posted image .Upam, da je Sarina plenička zdej že dosti lepše barve.

Nikical, joj, kolk ti zavidam-jst bi se tudi kopala in plavala.ima pa Bled po moje tak učinek na pikice:mi smo bili kakšen mesec nazaj in kaj je bla prva stvar, ki jo je Nikolaja naredila?najprej se je fejst podojila,pol pa še fejst pokakala, med drugim tudi po meniuser posted image -sem pol rekla, da moram drugič vzet komplet rezervnih oblačil tudi zame, ne sam zanjo!

Drnula, lepo, da sta se pomenla s tvojim user posted image .kar se tiče obiskov pri tvojih in  njegovih te pa čisto razumem, sam da je pri nas problem tudi na drugi strani-morava točno razdeliti ure pri enih in drugih, drgač so take zamere!!!Zadnjič naprimer je njegova mama hmal znorela, ker sva prišla ob 14h namesto ob 12h na kosilo, ko smo stopili iz avta pa je rekla:končno sem si jo priborila!user posted image user posted image user posted image Pa sej sem že pisala o tem, ma kar pike dobim, ko se spomnim.
a jo boste kar v Afriko mahnili?moj user posted image  si tudi ful želi in že zdaj govori Nikolaji:kako dela slonček?

Palčica, a Aljaž zelo uživa v vozičku, ko sta toliko zunaj?sem namreč mislila, da je voziček raj za dojenčke, pa vidim,da naši ne paše ravno zmeri, zaspi pa zelo redko v njem.ne vem, a je zato, ker ne vidi veliko ven, al ji rata dolgcajt, al kaj.

aja, Nikical, glede user posted image .po moje ni zaradi mirene, ampak zato, ker imamo po porodu to področje bolj suho.poskusita s kakšnim vlažilnim gelom iz e shopa,pa počaaaassssssi in sigurnouser posted image .mene na začetku tudi še ščemi, pol se pa unese-pa nimam mirene!

pa še vprašanje:a se kakšnemu pikecu solzijo očke?nam se že ene 3 tedne, to naj bi bilo čiščenje, men se pa tko smili!!!user posted image user posted image user posted image

čuvite se...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 397
20.8.2007 13:00:45   
FLASK_A
Durosh! Tebe pa že dolgo ni bilo tu! Držim pesti, da se kmalu kaj spočiješ. So postali neumorni malčki a? Naš je zaenkrat še vredu, se sam zaposli, čeblja... Ni potrebno skakat okrog njega non stop. Sem ful vesela.

Joj, kako bi bila vesela, če bi bila pri user posted image  problematična vlažnost. Sej kreme imava, jih pa sploh ni potrebno uporabiti.  Mene pa še vseen boliuser posted image  Nekje notri imam kot en boleč štoflc, tm me boli. Mogoče šivi?? Nism dost pametna, bo pač treba počakatuser posted image

Ne, učki so pa zaenkrat še vredu... Trkam... Sigurno ni prijetno. Upam, da se tudi pri vas kmalu neha!

Grem kuhat, se tipkamo!

(odgovor članu durosh)
Neposredna povezava do sporočila: 398
20.8.2007 16:52:06   
Kati81
Nikical kaj pa če bi poklicala G injo povpeprašala zakaj te boli,  vene nič ne boli. 

Durosh jutri bova z našo malo verjetno v Bežigradu, ker moram na hipo bank, pa verjetno greva tudi v center, v sredo greva v Moravče, v četrtek pa sva spet proste.

No lepo se imejte

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 399
20.8.2007 18:16:42   
Palčica*
Punce zdravo,

Jest se mam toooooooooooooolk za učit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa mam filing, da bi raje celo generalno stanovanja naredila,celo 10 žeht perila bi raje zlikala,kot pa za tole 400 strani dolgo skripto. Da ne omenjam datumov izpita-27. in 28.8. Ma če mi tole rata,bom tud jest kandidirala za predsednika države,ups predsednico.

Drugače pa ja Nikical ful fajn sva se ujele včeri,sem bla prepričana da ste šli že proti domu,pa sej sem vedla da ste pametni pa boste počakal da se gužva spuca na cesti (vsaj upam,da se je).
A si vidla kako smo tole (odhod domov) dobr zračunal-15 minut po tistem ko smo si rekli adijo,je začel noro lit.

Drgač pa Durosh POZABI na tole,da Aljaž uživa v vozičku. Moj sonček je en khm,kako naj rečem-resnično hiperaktiven otrok. Voziček mu po moje predstavlja eno nujno zlo,če hoče biti zunaj in pa redko,res redko (beri za max.pol ure) pripomoček za spanje.On rabi gledat,je res hudo firbčen...user posted image
To pomeni,da ga moram konstantno animirat,zabavat-včerej bi se z Nikicol brez problema sfalile,če me ne bi spoznal njen dragi,pa sem šla mimo njih-ravno toliko da se nisem zaletela v njih,pa jih nisem videla.Tko sem bila zaposlena z zabavanjem Aljaža,ki je čebljal in vriskal iz vozka (kar je redkost,ponavadi grem nazaj s sprehoda s sireno-ne pomaga ne hrana,duda NIČ), da sem bila slepa za vse ostalo kar je okoli mene.
Da ne omenjam Jaka...,mirno je spal v vozku in se šele ko smo si rekli adijo prebudil. Je pa heroj tale Jaka-res !In res Nikical res mata podobne volančke,zadnjič sem ti pozabla rečt da tud geste (ampak saj pomoje ga vsi pokajo na en podoben dojenčkast način).

Se, že včerej Nikicil rekla,kakšne ga moj Aljaž poka na sprehodih. Sigurno tud vaši sončki držijo non-stop pesti. In zdej včerej greva midva na sprehod ob jezeru in srečava malo morje poznanih ljudi. Vsi "A lahko pogledam tega fletnega dojenčka?". No,se nagnejo v vozek in skoraj šok-tamal jim kaže pesti,kot bi se hotel non stop pretepat. Za crknit,res !user posted image

Tko da tudi jaz mislim,da bo bolje ko mu bom v vozičku lahko dvignila naklon (saj res,kdaj pa ?) pa bomo pol lahko dalj časa zunaj.
Zunaj sva pa zato tolk velik,ker res velik spi pol ponoči.
In Bled je čudovit proti večeru ali med tednom,ko kljub sezoni res ni tako zelo veliko ljudi...

Punce sem sklenila nov načrt-grem za 2 uri spat (Aljaža bo popazil očka,ki je danes ,jutri in v sredo frej user posted image ),pa se bom začela učit ob 8.
Me prav zanima-ponavadi mi ni šlo nič v glavo,če nisem začela zjutraj. Ampak o.k.-zdej Aljaž narekuje ritem user posted image .

Lep deževen pozdravček !

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?