|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
30.8.2007 22:04:01   
zrak
Ana.. ja tudi pri nas smo ugotovili kako dober je palec... zato pa duda ni več aktualna.. prej ni nikakor šlo brez dude.. zdaj pa dudiko sploh noče, jo pljune ven in da palec v usta in če je le možno da zraven še kazalec.. ne vem kako bomo to rešili.. mogoče se bo naveličal.. zdaj je pač obdobje ko bo začel dajat vse v usta in okušat svet.. tako da upamo, da je to prehodno..

Punce lahko noč , da bi naši user posted image  spali čim slajše...

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 451
31.8.2007 11:24:50   
zrak
ponovno smo na drugi strani...

user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 452
31.8.2007 14:46:52   
Kati81
Midve se sedaj za 15 dni poslavljava, saj gremo končno na dopust. Ko se vrneva pa upam da se kaj vidimo. LP K

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 453
31.8.2007 16:01:39   
Anonimen
Ja ana in zrak tudi pri nas se ubadamo s prstkom. ga skoz dajem ven pa dudo not, ampak kaj ko je palček boljši user posted image .
Najbolj slasten je zjutraj, takrat tako cmoka user posted image Ja upam da ga uspemo odpravit, samo ne vem, če bo pomagalo da ga bom samo dajala ven. A se da kaj ukrenit? Tiste ki imate drugega user posted image povejte izkušnje.

Kati
želim vam lep dopust user posted image user posted image user posted image

No danes se nisem še čisto nič učila, ker naša princesa skoz nekaj zahteva. zdaj jo je oči uspaval (men očitno ne gre dobro) in upam da bo vsaj eno uro mir.

A se še kateri dogaja, da ji otrok ne spi podnevi več kot eno usro, seveda to na obroke po pet ali 10 minut. Naša ta teden tako rekoč ne spi prav nič. Ne vem če bi naštela vse skupaj za eno uro. Kako je pri vas s tem.

Zdaj pa učit user posted image

(odgovor članu Kati81)
  Neposredna povezava do sporočila: 454
31.8.2007 16:02:35   
Anonimen
No se že prebuja, ker ji direkt pod oknom močno ropota ene kosilnica user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 455
31.8.2007 16:03:15   
Anonimen
Ja spet jest user posted image

Moja Tara je danes stara že 3 mesece user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 456
31.8.2007 17:10:19   
KT
Pa res nismo ta prave čveke - skoz nas na drugo stran meče - to verjetno pomeni, da tako uživamo v novi vlogi user posted image .

Naša pikica pa še vedno večino dneva prespi - kar tečka rata in jo moram položit v hotizontalo in potem jo prav hitro zmanjka - zdaj se že dva dni tudi čez glavo njeno pleničko vleče - sva se zdajle prav nasmejala z user posted image . Da jo imam blizu in mi ni treba po stopnicah hodit, spi čez dan v dnevni ponoči pa v svoji sobici in podnevi jo očitno preveč svetlobe kar pošteno moti user posted image  - prav čez glavo si svojo cunco potegne user posted image .
Pa še nekaj se dogaja - ponoči (skoraj zagotovo slučajno, al pa tud ne user posted image ) z roko zadane svoj vrtiljak in prižiga glasbo in lučko - midva pa ob treh, štirih včeraj, danes je blo tud ob petih ugotavljava kje imajo žurko user posted image  z light show-om user posted image . Bi naju morale včeraj videt, ko še nisva prav dobro vedela kaj se dogaja - kot dva zombija sva strašila ob treh zjutraj user posted image  - naju že sprehaja sredi noči user posted image  to bo še veselo!

< Sporočilo je popravil KT -- 31.8.2007 17:12:34 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 457
31.8.2007 19:41:19   
FLASK_A
OJ!

Čeprav nismo noro zgovorne, vas je prav fino brat in razbirat, kako se razvijajo vaši mali nadobudnežiuser posted image

Danes je en tak čuden dan... Predvsem zame, sm čist čudna... Z mojim se sploh ne ujameva... Nevem, mam včasih občutek, da sva si z malčkom čisto dovolj in ne rabiva še nekoga, ki je z nama priložnostno, kukr mu paše (al pa če jaz rečem, da je premalo z nama in je potem na silo)user posted image  Uf, sej nevem... Zdej sta zaspala- Jaka od ujčkanjauser posted image , moj pa oduser posted image user posted image  Skupej nisva nč- vsaj neki kvalitetno ne, pa mi je kr mal brezveze ratal... Mi gre na živce, da me ne posluša (ok, posluša ampak me ne sliši) če mu imam kaj za povedat. Zdej mam ful čudno obdobje- kdo mi bo pa pomagu kot on? No, z njegove strani je bl švoh... Tko da se bl sama guram naprej ampak vam povem, da je en hudič- ko nekoga najbolj rabiš, ni od tega nič ampak vedno ostaneš sam v svojih razmišljanjih, problemih in iskanju rešitev.
Eh, mal sm zabluzila... Sm se mogla skašljat ker njemu ne morem nič povedat- naletim na gluha ušesa/ spanje in smrčanje/ ignoranco in pogovor o drugi stvariuser posted image

Drugače pa Jaka tudi prste cuza- mu dam pleničko na rokice (ker duda leti čez sobouser posted image ), pa mu pol ni več tak užitek. Pa ful se z igračami rad zaposli, vriska in piska, ima debatne krožke sam s seboj in od utrujenosti zaspi kot angelčekuser posted image user posted image
KT, tale light-šov me je pa prav nasmejaluser posted image  Ful dobro!!!

No, grem... Se mal zaposlit. Za fax so nam mal rok podaljšal, zdej lahko vsaj mal zadiham. Se tipkamo!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 458
31.8.2007 19:45:26   
FLASK_A
Nogica, hitro gre čas ane? Ja, upam, da moj ne bo vsega zamudil, ker Jaka zelo hitro raste in se razvijauser posted image

Za naklon v vozičku pa nevem, jaz bi ga dvignila takrat, ko bi Jaka že glavico gor dvigoval pa se hotu dvignit v vozičku- se pravi, ko bo nevarnost, da mi ven flikneuser posted image  
Sam se mi zdi, da ga bom mogla že prej dat v otroški položaj, ker mi je za košaro in voziček v položaju za novorojenčke že prevelik in se že komaj giblje notuser posted image user posted image  Sam prste lahko še cuzauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 459
31.8.2007 20:06:10   
Anonimen
Nikica je tudi z mojim user posted image enako. Kot da bi jaz pisala. Zato sočustvujem s tabo. Najbrž pa je za nas tudi bolj občutljivo obdobje in jih toliko bolj potrebujemo. Moški ??????!!!!
Ja jaz se mu zdaj pa še nič ne upam težit odkar je tašča prjavla, da mi mora vse naredit user posted image user posted image user posted image , a njega cele dneve ni user posted image user posted image user posted image . Vsak dan ga ni gor vsaj do osmih. Če pride prej je to že čudež. Ma kje raje ob desetih kot prej. Saj sem mu rekla da se ne rabi čudit če mi bo naenkrat odveč. Pa tud o drugem user posted image sva že imela debato in sem rekla da razmišljam da tisti drugič ne bo nikoli. Pa ne bi o tem ker se zarečenega kruha največ poje. Samo on misli da je men pa lahko ko sem cele dneve sama s tamalo. Saj je ok, ampak včasih mi pa prav prekipi vse skupaj. Potem pa mi prijavijo da nič ne delam. Da bi pop....

No nikica sem se še jaz skašljala - spet. user posted image

Zdaj ko je moj DRAGI user posted image prišel gor grem hitro pod tuš potem pa še Taro zrihtat potem pa še likat, učit se in nato upam da spat

Lahko in prespalno noč vam želim

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 460
31.8.2007 20:07:19   
Anonimen
Aja , ja spet jest user posted image
Slonim na netu in pijem pivo - sem prebrala da je dobro za mleko, a kaj ko se me primeta že prva dva požirka. Nisem več v formi user posted image user posted image

Zdaj pa res pod tuš

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 461
31.8.2007 23:07:52   
Drnula
Nogica - naša podnevi zelo redko spi eno uro v enem kosu, skoraj nikoli.
He-he, jaz se ne morem pritožit da sem cele dneve sama z Neco, ker je to nekaj najbolj super in imam včasih kar slabo vest, ker sem jaz lahko skozi z njo, user posted image
pa ne. Je bil zadnjič na službeni poti par dni in vem da jo je zelo pogrešal. Ne vem pa če je tud mene kaj user posted image

Nikical
- *ostaneš sam v svojih razmišljanjih, problemih in iskanju rešitev* - te čist razumem .... Občutek ko si sam je boleč, še posebej ko si žejen podpore, razumevanja,  ... lahko enega samega toplega objema. Tako malo pa bi lahko bilo popolnoma drugače. 
Včasih so user posted image   Ko vse tvoje razdajanje postane samoumnevno in pričakovano user posted image user posted image Hudo je še posebej, ker veš, da sama tega ne bi njemu naredila.

Ne daj se, se boš že znašla brez njega, tačas bo pa že sam prišel do tebe.  Predlagam da si vzameš mal časa zase (seveda z Jakcem) in počneš stvari, ki so ti všeč pa četudi ne bo zlikano ali skuhano. Poleg tega je fajn če se nekomu skašljaš, še najbolje njemu.  Potem ti bo verjetno lažje ali (kot se zgodi meni) sploh ne boš vedela kaj te je toliko žulilo.

Naklon v vozičku bom dvignila v sedečega ko bo samostojno sedela. Sicer bo opletala in bila nestabilna. Drugače ga dam zdaj tudi malo navzgor ampak še vedno ležečki.

Neca je palček začela prav spretno in vztrajno sesati pred kakimi tremi tedni. Zdaj ima dudo, ki je postala njena prava zvesta prijateljica. Odkar ima dudo tudi več spi, lažje zaspi. Nekateri palček povijejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 462
1.9.2007 0:01:22   
ŠpelaP
Jaz sem pa danes opazila, kako se začne Sara vleči za svoj body ali majčko, ko se hoče dvignit v sedeč položaj ali ko hoče, da jo kdo vzame v roke. Ful smešna je. Pa kar sedela bi rada. Naklon v vozičku ji včasih za zelo malo časa dvignemo - ko voziček stoji. Kravce že tudi kar fajn pase. pa prav posrečena je, ko ful gleda svoje ročice in noge. Z nogami se pa tago potegne, da že kar ritka s stolčka gleda, zato jo moramo striktno privezovati v stolčku, četudi samo za 10 sekund.  Je pa "nevaren"  postal Tim. On bi jo rad kar dvignil in vzel v naročje.

Tim gre v ponedeljek ponovno v vrtec. V skupini pa bo s tistimi, ki gredo drugo leto že v šolo. Je skupina sestavljena iz 4- in 5- letnikov. Ma, je že pravi veliki fant.

Kar se mož tiče, pa se mi zdi, da so kar vsi enaki. Večni otroci. Jaz se zadnje čase skoraj več zjezim z njim kot s Timom. Jaz bi ga kar z eno debelo šibo čez rit - moža ne Tima! user posted image

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 1.9.2007 0:16:52 >

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 463
1.9.2007 0:38:45   
Palčica*
Punce ojla,

Ma tale moj Aljaž je res en noro smešen otrok. To da moram skor salte delat ob njem,da se ne dolgočasi itak ni več nobena skrivnost. In pazi Ti dons njega...ponavadi v banji kar uživa in se začne dret,ko ga mažem z olivnim oljem,pa masiram-skratka,masaža očitno bolj paše men kot njemu.user posted image
Danes pa ga dam v banjo in čofota,pljuška-cela kopalnica je mokra,še zdej sušim cunje. In ko ga hočem dat ven na brisačo,čist ponori in v JOK. Ga gledam,študiram kaj mu je in ga ko sem ga že skoraj čist osušila dam nazaj v banjo (daleč od tega da bi pričakovala,da bo to tisto kar bo vžgalo,aprobaš pač vse) in glej ga mulca- SMEH,čofot.
Da skrajšam-voda je bila že skor hladna,ko sem ga dala ven in spet v jok na brisači. Zgleda mu je ta voda noro zapasala.

Kot drugo- moj ALjaž gnezdi. Res.
Če bi me kdo videl bi rekel,da sem znorela,a v posteljico mu moram ob straneh našvrkat povštre in potem on rije in rije ,zaspi pa tako da ma glavo naslonjeno ob povšter. In zaspi v 5 minutah (joj,bol da ga ne hvalim,da ne bom jutri ponoč celo noč).
Danes zjutraj ni hotel zaspet pa sva se igrala tko da sva se šla kukuc-kovtrček čez glavo pa spet dol. da spet skrajšam-zaspal je s kovtrom čez glavo.In valda,ko mu ga dam dol se zbudi in v jok. Skratka noro.
Vsak dan je nekaj novega.

Marija,kaj bo šele ko bo shodil.Po moje bom mogla s skuterjem zraven hodit.

Palček- tko kot je že ena pred mano rekla...če ne pomaga duda ni samo palček ampak cela roka.

Kar se najdražjih tiče...
Enkrat sem že povedala,da imam sama zelo podoben šmoren. Ne bom se spuščala v detajle,ker je tega praveč in ve enostavno ne samo nimate časa ampak verejmite tudi volje ne prebirat.
Tudi sama se te dni ukvarjam s podobnimi mislimi kot Ti Nikical .
In bojim se tega filinga,da mi bo enkrat Aljaž povsem zadostoval...
Tudi meni se stvari nabirajo,probam se pogovorit pa vedno on izpade žrtev in jaz preganjalec.In želja po razumevanju,postavljanju stvari v različne zorne kote , da bi le lahko sklenila kompromis izginja. Lovit "pravi čas",kraj...vse to utruja.

Danes je počilo tudi pri nas. Pa konec koncev,saj poka že 14 dni.
In potem,kako težim čisto vsak dan,mu ne dam dihat in podobno.
Pa sem rekla,da se mi zdi da nama nekako ne gre,a da se mi ne da več kregat.Da naj počne tako kot misli,da je prav,kajti midva z Aljažem sva tako več ali manj vedno sama,ko pa je doma spi in ne premakne ničesar.
Da naj se premakne,ko bo začutil da bi se rad (kajti to na silo čutim tudi jaz),a naj se ne čudi če bo prepozno. In da naj ima v glavi,da so ta "moja teženja" lahko tudi prošnje,če hoče lahko tudi opozorila.
Pa je tudi tokrat našel izgovor v službi in vsepovsod-skratka spet je on žrtev.

Zato sem res vesela oddiha v Portorožu,ko mi ne bo treba gledat kako pušča stvari vsepovsod in ne premakne nobene stvari vsak dan,ampak bom slabe volje le ko bom prišla domov user posted image .

Nikical bi bla rada pametna pa še zase nisem. Že nekaj časa tehtam kvalitete in minuse,ki jih ima. Si enkrat rečem,da res težim za brezveze,ko bi včasih lahko malo zamižala na eno oko,spet drugič si rečem da sva v stvareh skupaj-naj se torej to vidi tudi takrat,ko ima on tisoč in en izgovor.

Vem le, da sem utrujena. In res se mi ne da več kregat,opozarjat.
No,pa sem spet ratala melanholična. se že vidim na terasi,spet v svojih mislih,ko ugasnem tale računalnik.

Nočko 

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 464
1.9.2007 9:26:39   
neja24062007
Dobro jutro punce, malčki in malčice.

Ste dobro spali? Jaz moram malo pohvaliti (no ne smem preveč, da se ne bo 'pokvarila'user posted image ) našo malo user posted image . Je zelo pridna ratala glede spanja in tudi ko je budna je izredno pridna. Iz dneva v dan bolj napreduje. Rokice smo našli in jih vztrajno liže pa tudi kdaj pa kdaj prstek uide v usta, a sesa ga ne. Dudiko ima že od vsega začetka (od prvega dne dalje)-in tisti ki je izumil dudo bi moral dobiti nagrado (saj zaradi dudike ima naša vsak dan boljši sesalni refleks-ma vam povem da moj prst k ga posesa ga ne izpusti, pol pa bijeva borbe za moj lasten prst user posted image ).

Nikical, Palčica in ostale, vas čisto popolnoma štekam, saj sem bila jaz na istem, kot ste ve. Ampak ne se dati; vem kako je ko sam ostaneš s svojimi mislimi, težavami in problemi, želiš najti rešitev pa nikakor ne gre... ampak vsaka stvar enkrat poči, zato vam želim, da se čimprej izpoveste svojim najdražjim (user posted image  , tašči - če je vredu tašča, mamam, prijateljicam... no pa saj smo tudi me tukaj k vas bomo z veseljem poslušale in vam poskušale kaj pametnega povedati-če ne pa vsaj malo nasmejati in pozabiti na vsakdanje skrbi) in boste videle da bo lažje... pa sej se ne delam zdej pametno, ampak meni je pomagalo in tudi partnerski odnosi so se izboljšali... 

Da ne boste mislile kaj mi je moj zadnjič rekel: da naj grem jaz delat, pa gre on na porodniško... pa si predstavljate kaj bi bilo pol iz stanovanjauser posted image  OK, našo malo bi mogoče še rihtal, ampak ostalo... to bi pomenilo, da bi morala po celodnevni službi (žal imam deljen delovni čas) še se ukvarjati z Nejo (dobro to bi mi šlo zlahka od rok), pospravljati, sesati, likati, kuhati za naslednji dan.... BLJAH, itak ja... pa če jo ima skupaj 3 ure, pa je že ves živčen (zakaj joka?, a je lačna?, a jo je potrebno previti?, ima krčke? ... toliko energije gre za brezveze-to smo se mame že naučile, kajne!!!).

Pa je potem počilo, zdaj pa malo hvale:

No moram pa pohvaliti tudi mojega user posted image , saj se je zelo popravil. Sem imela hudo krizo-pač vse je naenkrat ven udarilo in po dolgem pogovoru z mojmu (kar cela noč je šla v franže-ampak se je izplačalo) je stanje v naši hiši veliko bolje. Bolj me razume, več mi 'pomaga' (no, pomaga po svoje) in mi tudi meni posveča malo več časa. Sem si izborila vsaj 30 minut dnevno, da smo sami mi trije skupaj, pa se igramo, pojemo, plešemo, če pa slučajno Neja spi pa se pogovarjava. No ja, sej ne štopam ampak tudi kakšen dan prej zaključimo seanso, saj se včasih z mano nima kaj pogovarjati (to je pa čisto po moško user posted image ). Sem si dva dni nazaj izborila masažo pri mojmu in vam povem, BLAŽENO!!! No pa si je potem on to zamislu še na drugačen način masažo (user posted image ... aha, pa je bla mami tooooolk utrujena, da smo tako masažo prestavili... še ne vem na kateri čas... ko meni paše, našmu ne in obratno, tako da se bova morala še v user posted image  uskladiti user posted image user posted image user posted image ).

No ja malo heca. Ojoj, kok sem se spet razpisala, sem pa res prava čveka, pišem, pišem, pišem in nič pametnega ne napišem. Glede na to, da Neja že zelo čeblja bo po mamici (ČVEKA!!!), pa vsaj nekaj naj ima po meni.

Sedaj se že steguje za igračkami, ampak prime in drži jih še ne. Kdaj so vaši malčki/malčice prijeli in držali igračke? Prime in drži prst, dudo, ne pa igračko ki ji jo molim pred nosek; je bolj zanimiva če se mami igra z njo.

No sedaj pa res dovolj, vas pridem še kaj brat...

Lepo se crkljajte.

Neja vam pošilja veliko user posted image .

Katja

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 465
1.9.2007 10:21:07   
Drnula
Uh - prejle sem se pogovarjala ... štiri mesece bo kar sem na porodniški! Saj ne morem verjeti, kako hitro beži čas! Drug teden bo Neca imela že tri mesece in greva na cepljenje in pregled kolkov. Ti kolki me res zanimajo kako bodo. Sem se odločila, da ji dam tudi cepivo proti rota virusu. Ugotavljam, da ga ima(je imelo) kar veliko otrok. Pa še ŠpelaP je pristavila svoje user posted image

Neca je začela prijemati igračke pred kakima dvema tednoma. Samo tiste, ki visijo nad igralno podlogo. Se je najprej matrala in bila prav prisrčna kako se je jezila, ko ji ni ratalo. Zdaj jih prime brez težav. Kaj drugega pa še ne.

Trenutno ima svoj obvezni dopoldanski spanec ... kako uro potem, ko se zjutraj zbudi po nočnem spanju. Prav vsak dan takole mrkne. Potem čez dan pa bolj malo in brez reda.
Jaz pa se bom tačas odpravila da se še midve odpeljeva k hiški - polagat izolacijo. Smo tam kar čez cel dan. Gradnja kar napreduje, klet bo zaključena čez kake dva tedna. Potem pride konec meseca še leseni del in potem bo kmalu pod streho. Je pa zdaj ratalo en kup dela z iskanjem, dogovarjanjem, koordiniranjem z majstri ... kar vsak dan se še kaj najde kaj je treba postorit in seveda še kaj zapravit

(odgovor članu neja24062007)
Neposredna povezava do sporočila: 466
1.9.2007 10:23:02   
KT
Evo Nikical še ena, ki se ubada s sodelovanjem user posted image  - glih kadar se mu zazdi se prisvaljka do user posted image  in naredi še večjo škodo kot takrat, ko ga ni pa bi bilo fino, da bi bil. Po cele dneve v službi ali pa potem doma za računalnikom dela user posted image , potem pa mora od vse utrujenosti in polne glave na eno pijačo s prijatli user posted image   In, ko jo vzame za tri minute jo fino mal razdraži, potem pa hop v posteljco z njo in dudo v usta in reče no, pančkej user posted image user posted image user posted image user posted image  - aja, tko gre to, jest sem pa mislila.....user posted image  - meni se na momente že kar iz glave kadi. Ne smem bit preveč stroga - ker včasih se ponudi in prevzame pikico ali pa (ta je res najboljša user posted image ) reče, da bi jo za kako uro do svojih staršev peljal - seveda najbolje, da jo drugim porine v varstvo, ja da pouser posted image . So dnevi, ko je zlat, da bi ga človek kar obdržal user posted image , naslednji dan bi ga pa komot lahko v koleno brcnila user posted image .
Včasih se sprašujem, če ni problem tudi v meni saj sem bila vedno izredno samoinciativna in vedno želela naredit vse sama (moja napača user posted image ) - tako, da zdaj po večini vsi bolj ko ne čakajo, da bom kaj rekla, da rabim pomoč al kaj takega - kar pa se zgodi bolj redko.

Nikical forum vse prenese - tudi, če se bova midve malo spucale tu gor - tako, da če rame ni doma jo bova pa tu poiskale user posted image . Drugač pa najbolj pomaga, če se o stvari pogovorita - pa ne mislit, da jaz to pogosto počnem user posted image  - vedno je lažje nasvete dajat kot jih sam poslušat, ane user posted image . Drži se in enga lupčka od Aline za Jaka pa tud zate user posted image .

< Sporočilo je popravil KT -- 1.9.2007 10:26:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 467
1.9.2007 14:14:06   
FLASK_A
Hvala vam punce- prav vsem po vrsti! Res ste zlate! user posted image user posted image user posted image  Pri nas je kot pri Palčici- pol je on tisti, ki ga jaz omejujem, ne razmem, mu ne dam dihat ipduser posted image  Klinc pa tako partnerstvo- ne morem niti povedat, kako čutim do njega, da se oddaljujeva. Ker vedno je isto- da ga silim, da naj počakam da sam pride do naju pa tko naprej. Uf, zapleteno zapleteno...
KT, ta je pa dobra! Na pijačo s kolegiuser posted image  Ja mu pa res manjka moške družbeuser posted image  Družina je pa kva- aja sej res, sm pozabla, družina počakauser posted image user posted image user posted image  Butasto. Občutki? Nima veze, sam da imajo oni svoje potrebe zadovoljeneuser posted image
No, saj mi pomaga, ne rečem. Obesi cunje, previje malega, ga umije... Mogoče sem preveč občutljiva ratala, mogoče mi v pravem trenutku ne ponudi objema, mogoče mi ne prisluhne takrat, ko mu želim kaj povedati- ampak svojih čustev ne nosim vsak moment tko, na pladnju. Eh, težke stvari so to... Bo že ane? Upam, da se kmalu izboljša in da neha s tem igranjem žrtve, da se pogovoriva kot je treba. To bo pauser posted image user posted image user posted image  Bomo vidli, kdaj.
Evo, zdej vpije tm iz jedilnice: Deci, deci, deci! (tko jim rečem če sm kej jezna na njih, dedce!) Sej nevem, al nej se smejem al kvauser posted image user posted image
Danes bom spet sama večerjalauser posted image  Nič lepšega ane, punce! Če bom imela srečo, grem tudi sama spatuser posted image  Sem se mogla še mal razpisat- zdej bo pa počas dovolj z moje strani... Da vas ne obremenjujem s tem, ker ne rabite pesimizma ampak same pozitivne misli!
Tako da vam z Jako pošiljava objemčke in poljubčke user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaka pa ima tako igračo, da ji potegne noge in pol gre mehanizem brrrrrrrrrrrr nazaj gor in mu to ful sedeuser posted image  Tko da jo prime, povleče in ona brrrrrrrrr in spet in spet in spet. Ful je posrečen. Roptuljic še ne drži dolgo časa (plišastih seveda- da se ne kresne v glavo). Sam mal, pol pa spusti. Rad pa vleče pleničko v usta z obema rokama al pa z eno rokico prime drugo pa jo da v ustauser posted image . Opazuje pesti, rokice, motiv na pižamici... Tko, fino se imamo.

Lep sončen pozdravček pa se tipkamo!

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 468
1.9.2007 17:42:41   
ŠpelaP
Eh ja, sem pa mislila, da je samo moj možek tak teleban!user posted image Moj pa kar naprej govori, zakaj mu delo napravljam. To delo je pa: narediti sok Timu, prijeti in podreti kupčka s Saro, Tima umiti, Timu ritko obrisati... skratka vso delo, ki mu ga jaz slučajno naprtim, vključuje enega ali drugega otroka, nič kar bi moral narediti direktno zame! Pa kar naprej govori, da je TAKO UTRUJEN!  user posted image   Še sreča, da mu ni treba ponoči vstajati, kako bi bil šele takrat utrujen!user posted image
Včasih celo pred računalnikom  user posted image in se sredi noči zbudi čisto poležan!
Ma, saj sem se že nekako navadila te njegove ležernosti in ignorance za moje želje in potrebe. Samo me pa kljub temu včasih tako razkuri, da bi ga najraje s šibo po nagi riti, tega mojega user posted image !

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 469
1.9.2007 19:18:39   
ŠpelaP
Sem morala prej iti in nisem utegnila še nečesa napisati.
Je zjutraj hotel Tim dvigniti Saro, pravzaprav jo je hotel že večkrat. Seveda mu nisem nikoli pustila. No, danes sem pa mislila, da jo naj poskusi, da vidim, če jo more, da bom še bolj previdna, da ne bosta kdaj sama brez nadzora. In glej ga zlomka! Tamali je suvereno vzel maliko iz stolčka. Mene je skoraj kap! Tim ima 15,6 kg in je preprosto dvignil sestrico težko 5,5 kg! Seveda sem takoj skočila in mu jo vzela iz rok, preden bi oba čofnila na kavč. Zdaj bom morala pa 500% pazit, ne samo 100%.
No, da ne govorim o tem, da sem ga zadnjič zadnji moment zalotila, ko je hotel dati Sari v usta "muco" iz svojega nosa!user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 470
1.9.2007 20:05:03   
neja24062007
ŠpelaP pri vas pa je pestro user posted image . Zelo občudujem vas, ženske ki imate več kot samo enega otroka. Jaz trenutno ne razmišljam še o enem...verjetno je to zarad mojga... sem ga danes tukaj gor prehitro in preveč pohvalila. Se je prejle spomnu, da pa bi on šel na en koncert v Celje. V CELJE...HALOuser posted image  Mami pa naj skače okol od veselja, JUPI... pa še preden je šel mi reče: KAJ POTREBUJEŠ? kaj že, kako prosimuser posted image  Pa nič zato, ne bomo jokali, se pridružujem tistim ki danes same večerjate in uživate v samoti.
Bolje, da je šel kot da bi doma bluzil in spal-pa še tečen bi bil, ker bi ga spet omejevala (kot vsakič ko on hoče kam it). No ja, mogoče bo odrasel in dorasel nalogi biti popolnoma predan očka...pustimo se presenetiti.
Nah ja, pa smo spet tam, pri problemih...bla bla bla, dobro da forum vse prenese...user posted image

Naša mucka sedajle že lepo pridno pančka-jo je zdelal dolg popoldanski sprehod in skoraj nič ni popoldan počivala, sicer je jedla bolj malo ampak bo se pa prej zbudila. Ne vem, ali naj jo okoli 23.00 dohranim ali naj jo pustim, da se sama zbudiuser posted image  Ima katera kakšno izkušnjo o dohranjevanjuuser posted image  Sicer smo jo kot novorojenko (14 dni staro) morali buditi na 3 ure, da je sploh jedla (je bolj pančkane sorte - čist po očku) tako da zdaj če ni lačna sploh ustk ne odpre, mala lisička.

Danes sem se ji nasmejala do solz: je bila tako huda, ker ni spravila obeh rokic v usta. Tako se je kregala sama s sabo, se pogovarjala, opazovala rokice in 'študirala' kako bi obe spravila v usta. OK, ena je še šla (ne cela) ampak kaj naj z drugo, pa je poskusila-pa ni in ni šlo. Potem je nesrečna omagala in se raje prepustila za 30 minut sanjam.

Kdaj dojenčki jokajo s solzicamiuser posted image  Meni je moja tako hecna ko joka brez solzic, ker vem da solzice odganjajo bolečino (vsaj pri meni je tako), ona jih pa še nima.

Jutri gremo pa po gobe, je baje invazija gob. No, če ne bomo nič našli bomo pa vsaj na friškem zraku.

No, lepo se crkljajte in mirno nočko.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 471
1.9.2007 22:59:27   
Palčica*
Ojla moje babe,

Midva sva dane spreživela čudovit dan v Ljubljani,na obisku pri družinskih prijateljih. So prvič videli Aljaža in moj mali princ jih je čist očaral. Sem tko ponosna nanj,vsak dan bolj...Je čebljal tako,da nas je vse preglasil,skratka razložil jim je tisoč in eno stvar v svojem jeziku.
Če ni čebljal je spal in ko smo šli na kosilo pod Rožnik (mislim,da je restavracija ena srbska),sploh ne bi vedela da se je zbudil,če ne bi videla natakarice kako se mu smeje,ko jo je med drugimi številnimi opravili,ki si jih zada odkrito osvajal user posted image .
Skratka vrnila sva se ob 19.30-ravno pravi čas,da sva očku še pomahala v slovo.
Aljaž že pridno spi in tudi sama,ko ugasnem tole čudo bom pomoje kar dol padla.

Hja...tale forum včasih dela čudeže.Res.
Si včasih že sam sebe sit z temi občutki,razpredanji...potem pa vidiš,da nisi sam v teh čustvih za katere te nekdo vztrajno prepričuje,da niso normalni in plod hormonov,ki se enkrat že morajo postaviti ba svoje mesto.
Mi je pa eno novo iztočnico za mlinčkanje dala KT . Sem se najdla v njenem razmišljanju. Res je,da sem pred Aljažem skrbela ne samo zanj ampak praktično za vse jaz.Vem,da sem mu s tem dala neko potuho,kakor tudi vem da navade ne moreš spremeniti čez noč.

Običajno ne zdržim ignorance ali bolje napetosti,ki nastane ko ne moreva in ne moreva priti skupaj. Tokrat je drugače in vem,da sem res utrujena od prošenj,dokazovanja. Ali to opazi tudi on mi niti ni več pomembno,kajti zavedam se da je vsaka njegova sprememba le trenutna-to pa je zame premalo (kajti,ko že začnem upati na uspeh,se vrne v kot iz katerega mi ga uspe zdramit).
Tudi jaz moram priznati,da ni vse le črno. Normalno... obstajajo tudi izjeme zaradi katerih imaš človeka vseeno rad in si želiš,da bi našel skupen jezik.

A tokrat mi je res prvič kristalno jasno,da ne moreš čutiti in razmišljati namesto njega.
Vse kar lahko prispevam je opozarjanje,kreganje,prošnje,razumevanje,če želite tudi jezo,a nima smisla. In zato distanca,ki pravzaprav sploh ni zaigrana. In tega me je strah.Prav tako dejstva, da so stvari ki jih lahko naredim in tudi tiste ob katerih sem popolnoma nemočna.
In ravno to, da je potrebno stvarem,ki se nočejo in nočejo premaknit potrebno dati čas,da uberejo svojo pot,ki je v vsakem primeru edina in prava,je tisto najtežje kar moram narediti.
Kajti neglede na vse s čimer sem ga pobruhala na tem forumu vem,da ima pravico do svojih občutkov in z njimi povezanimi razmišljanji,dejanji.
Vse to vem le čutim še ne tako.

Toliko o njem.

Sedaj pa k lepši stvari-srečanju.
Še velja 20.9.? Kdaj ste se dogovorile,če ste se? Kaj pa seznamček kdo pride-obstaja? In če tudi jaz bom verjetno z Vami.

Neja da ne pozabim...Moj Aljaž že kakšne 2 tedna ob joku toči krokodilje solze.Tako da se mi zasmili tudi takrat,ko sem milijon procentna da le prstenjari.

No pa še ena anekdota iz Alo,Alo Aljaž. Postavila sem ga pred ogledalo. Crkneš od smeha...Se zagleda,se nasmeji sam sebi,potem debelo pogleda,se spet nasmeji-skratka sam sebe osvaja. Kaj bi včasih dala,da bi vedela kaj se plete v tej mali glavi...
Drugače pa Aljaž igračk še ne prime.Smo pri prstu-tega res stisne,a dude ne prime.
ŠpelaP jest Te tko rada berem...Te družinske prigode so mi tolk smešne in prisrčne.Res.In spet sem skor umrla od smeha,ko sem prebrala kako je Tim hotel "nahranit" Saro...

Punce moje,glavo pokonci. Mogoče je pa to,da se mormo z večino stvari ubadat same o.k. Tko vsaj vemo,da smo sposobne same gurat skoz življenje,če bi blo potrebno,kljub temu da si tega nobena od nas ne želi.

Lep preostanek vikenda babe moje.

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

Neposredna povezava do sporočila: 472
2.9.2007 7:36:55   
KT
neja tudi mi že več kot 14 dni znamo potočiti solzice, ampak se ji mora res gromozanska "krivica" godit, da jih vidmo. Malo ji pomasiraj mešičke na vsaki strani zgornjega dela noska, mogoče sta mal zamašena, je pa seveda še druga razlaga - neizmerno ji je luštno pri mamici seveda user posted image .

ŠpelaP ja kako je priden Tim, da takole mamici pomaga user posted image  - carica si - to moraš pa res biti 100 in še več %pozorna, skoz na preži.

SREČANJE- Seznam, no pa dajmo:
1. Kati81
2. Palčica*
3.
.
.
.
.
žblj št. KT & co.
Katera še, katera še - če pokličete v naslednjih dveh urah vam podarimo še očka, ne prav dosti rabljenega... - aja, ne to je iz reklame user posted image . Šalo na stran - čeprav jih ima milijon in eno - muho namreč (kdo jo pa nima), ga z najino pikico ne dava - zaenkrat user posted image .

Kje se pa dobimo - Čolnarna, kavarna Zvezda (ampak ne v mestu, ker bo premalo prostora za vojzeke, pač pa v BTC-ju), na vrhu Rožnika - tam bi bilo ziher največ placa user posted image  pa še vsi bi mislili, da imamo zborovanje društva "Prikličimo dež", pa še šibe za riti naših user posted image  bomo lahko nabrale - res pa je da bo treba vozke po hribu gor spravit - čist prevelik napor - še kak predlog? Naslednje pa bo zagotovo že v kakem drugem slovenskem kraju!

< Sporočilo je popravil KT -- 2.9.2007 7:40:10 >

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 473
2.9.2007 15:38:31   
FLASK_A
Jaz sem ZA srečanje! Kar vpište me na seznam! Zdej grem pa kuhat nazajuser posted image user posted image user posted image  PAPA

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 474
2.9.2007 15:59:53   
Anonimen
Jaz sem za SREČANJEuser posted image user posted image user posted image .Samo če bo dopoldne, ker mi je popoldne malo zoprno, pa še Tara je ponavadi popoldne bolj tečka kot dopoldne.
Bi blo pa fajn v Zvezdi v BTC ju, je veliko placa pa ni ne vem kake gužve med tednom, vsaj zdi se mi.

Zdaj pa letim, mamo obiske

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?