|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  391 392 [393] 394 395   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
21.3.2007 20:57:34   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: beki24

user posted image user posted image A ve tudi prakticirate otrok na eni strani, možek na drugiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem mu predlagala, pa me je samo pisano pogledal!
Ja, še tri kitajčke 2 leti stare bom posvojila in jim najprej dala model svojega joška, potem pa jošk v usta! a mi lahko aktera razloži zakaj bi bilo dobro začeti dojiti 2 leti starega posvojenega Kitajčka, ki je prišel v hišo? Za dobrodošlicouser posted image ???
jutri zjutraj bom pa itak Tio in Taro podojila pred odhodom v šolo!user posted image

jst crkavam od smeha

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9801
21.3.2007 20:58:59   
gaya

jst mam tud že lužco pod stolomuser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9802
21.3.2007 20:59:40   
mis
altati thanx ma sem bumbar. jaz sem pa vse drugo probala prestavlat.

ja no, men se tud čudno zdi ko je ena kolegica do 3. leta dojila. pa jamrala kako je blo težko odstavit. In zakaj?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9803
21.3.2007 21:01:21   
beki24
najperej preberem tole:

tak da sta čez cel kavčuser posted image

pol pa tole

ne znam nazaj dol je dat. a kera to obvlada?

z miško jo primeš in potegneš nazaj dol! simple as thatuser posted image

in rezultat so solze v očeh- od smehauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 9804
21.3.2007 21:02:07   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

jst mam tud že lužco pod stolomuser posted image

babe-to ni smešno! resno je!
jaz mislim, da so ti otroci totalni revežiuser posted image
ja, pa še moje modrce z blazincam bom puncam nataknila za v vrtec in user posted image šolo....
a ste sišale izjavo: ko bom dovolj velika, se bom lahko pa kar sama podojilauser posted image , halo!!!
ajmo babe, vsaka svoj jošk v usta, deci pa tiča, pa bo!!!!!
to bo sex!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 9805
21.3.2007 21:03:26   
altati

najperej preberem tole:

pol pa tole

in rezultat so solze v očeh- od smehauser posted image user posted image user posted image user posted image

vidiš Beki, kako lepo skrbimo zate!!!! nič nisi sama!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9806
21.3.2007 21:03:28   
beki24
ok, te babe so res ekstremi

tista ki je kitajsko punčko posvojila, bogi otrok, a ga lahko lepo prosim nehaš posiljevat s svojo joško in mlekomuser posted image - jst bi ji kar taščo od maxice poslala, pa bi blo!!user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9807
21.3.2007 21:03:39   
frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Kva je pa z našo Viv, da nam nekaj štrajka?user posted image

Router ji je umrl...saj jo jaz obveščam kaj dogaja, nič batuser posted image
zdej sm pa js skor cepnila po tleh user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9808
21.3.2007 21:04:08   
štorkljica
Ekstremno ni kaj!
Sploh se ne bom čudila če se bo najdla zdaj spet kaka angležinja ali američanka, ki bo dojila svojega 33 letnega sineka...veste on je poročen oče treh otrok ampak še vedno vsak večer pride k meni in se podoji za lahko noč, veste če je narava poskrbela za to potem je to vredu...user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9809
21.3.2007 21:04:12   
beki24

najperej preberem tole:

pol pa tole

vidiš Beki, kako lepo skrbimo zate!!!! nič nisi sama!

ja res jeuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9810
21.3.2007 21:05:17   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Ekstremno ni kaj!
Sploh se ne bom čudila če se bo najdla zdaj spet kaka angležinja ali američanka, ki bo dojila svojega 33 letnega sineka...veste on je poročen oče treh otrok ampak še vedno vsak večer pride k meni in se podoji za lahko noč, veste če je narava poskrbela za to potem je to vredu...user posted image

user posted image , pa kje jih pobirate

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 9811
21.3.2007 21:05:24   
Pikabu
Jaz sem pa gledala po sporedu in sem mislila, da je oddaja šele nekaj pred polnočjo, pa vidim, da nisem nič zamudila. Jaz sem tudi velik zagovornik dojenja, ampak tako dolgega pa absolutno ne. Jaz bom pri enem letu odstavila, če se ne bo prej sam, no, recimo, da bom, da ne bom kakšnega zarečenega kruha jedla. Ema se je pri devetih mesecih čisto lepo sama od sebe odsavila, upam, da se tudi Maks, čeprav če povem po pravici, me skrbi, ker Maks je pri dojenju čisto drugačen kot je bila Ema, tako da bomo videli. Sem pa nazadnje možu predlagala, ko sem imela čisto trdo in nabito joško, da se naj gre malo podojit, ker se Maks ni hotel, pa ni bil za to. user posted image Sem morala kar pod tuš iti. A ni škoda mleka, Gorenjc pa tak. user posted image user posted image user posted image Sem pa enkrat za foro Emi rekla, če gre še ona malo mleka pit, pa tudi no hotela. Še sreča. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9812
21.3.2007 21:05:56   
muki1

muki-če tvoj mož ne zna vlečt, mu pa stisni na žličko mal mlekca, pa mu ga daj po žlički...pa dober tek mu želimuser posted image !

Zdaj boš pa tule na RR govorila, da moj mož potegnit ne zna user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9813
21.3.2007 21:06:40   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Ekstremno ni kaj!

zdaj pa mene solze polivajo in režim se na ves glas!!!
moj je pa itak že v Begunje poklical, in mam rezervacijo (nočitev z zajtrkom)!

Neposredna povezava do sporočila: 9814
21.3.2007 21:07:09   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Kva je pa z našo Viv, da nam nekaj štrajka?user posted image

Router ji je umrl...saj jo jaz obveščam kaj dogaja, nič batuser posted image
zdej sm pa js skor cepnila po tleh user posted image

Zakaj, saj še ni bilo pogreba! Nisi nič zamudila!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9815
21.3.2007 21:08:05   
štorkljica
Najbolj nagnusno mi je blo ko je una mati 8-letnice izjavila, da po rojstvu te hčere ni mogla takoj dojiti in je sestre prosila, da naj ji ne dajejo umetnega mleka, raje je svojo mater prosila, da nahrani novorojeno vnukinjo in pol jo je babica ta cajt dojila dokler si ni mati opomoglauser posted image user posted image user posted image user posted image  EM AJ KREJZIuser posted image user posted image  OR IS ŠIuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9816
21.3.2007 21:08:21   
Pikabu
Ma, joj, koliko ste napise vmes, ko sem tipkala, kako naj vam človek kaj resnega napiše, če vam potem ne more slediti, pa tudi crkavam od smeha tukaj. user posted image user posted image user posted image user posted image A bi rade, da otroke zbudim?

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9817
21.3.2007 21:08:35   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

muki-če tvoj mož ne zna vlečt, mu pa stisni na žličko mal mlekca, pa mu ga daj po žlički...pa dober tek mu želimuser posted image !

Zdaj boš pa tule na RR govorila, da moj mož potegnit ne zna user posted image

a zna????? potlej je pa fenomen!!!Še  tebe ne potrebuje za vlečtuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9818
21.3.2007 21:09:14   
gaya

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1409707

Zdaj pa ne vem a smo me čudne al pa ene kle user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9819
21.3.2007 21:09:48   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Jaz sem pa gledala po sporedu in sem mislila, da je oddaja šele nekaj pred polnočjo, pa vidim, da nisem nič zamudila. Jaz sem tudi velik zagovornik dojenja, ampak tako dolgega pa absolutno ne. Jaz bom pri enem letu odstavila, če se ne bo prej sam, no, recimo, da bom, da ne bom kakšnega zarečenega kruha jedla. Ema se je pri devetih mesecih čisto lepo sama od sebe odsavila, upam, da se tudi Maks, čeprav če povem po pravici, me skrbi, ker Maks je pri dojenju čisto drugačen kot je bila Ema, tako da bomo videli. Sem pa nazadnje možu predlagala, ko sem imela čisto trdo in nabito joško, da se naj gre malo podojit, ker se Maks ni hotel, pa ni bil za to. user posted image Sem morala kar pod tuš iti. A ni škoda mleka, Gorenjc pa tak. user posted image user posted image user posted image Sem pa enkrat za foro Emi rekla, če gre še ona malo mleka pit, pa tudi no hotela. Še sreča. user posted image

Pikabu-ful si zamudila! goro smeha!!!!
Kaj je rekel tvoj g.??????Kva dogaja tam dol????

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9820
21.3.2007 21:10:44   
muki1

normalno-ALTATI JE COPRNICA, tašča in tast sta pa itak THE BEST! Saj sem gospodu pod nos vrgla, da v tednu, ko smo bili bolani (en teden pred izbruhom naših bolezni so bili nazadnje tukaj) ni nihče niti poklical, niti vprašal kako smo, niti se ponudil za pomočuser posted image  (pa so vedeli kakšno je stanje). Moja mami je prišla z vlakom (zjutraj ob 5-ih je šla od doma, ob 19h pa nazaj), naslednji dan pa oba z očetom (je vzel dopust). In potem je  gospod utihnil......Pa zopet nekaj zajamral- ja pa nočem, da se zopet skregamo...pa bla, bla....ja itak, jaz tudi ne, samo v poziciji pozor pa tudi ne bom stala, ko se jim bo sprdnilo priti!

Pismo stara user posted image , zdaj si pa to še enkrat preberi, kaj si napisala. Pusti jih pri miru, saj vem da te boli, ko nekdo ignorira tisto, kar je tebi vse in še več, ampak...zdaj si sploh nisi več podobna, preveč se žreš.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9821
21.3.2007 21:11:44   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1409707

Zdaj pa ne vem a smo me čudne al pa ene kle user posted image

me nismo čudne!!!! od kje ti idejauser posted image ???

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 9822
21.3.2007 21:11:46   
mis
No, pa še dve slikici s prvega dne v bolnici...

user posted image

user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 9823
21.3.2007 21:13:25   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

normalno-ALTATI JE COPRNICA, tašča in tast sta pa itak THE BEST! Saj sem gospodu pod nos vrgla, da v tednu, ko smo bili bolani (en teden pred izbruhom naših bolezni so bili nazadnje tukaj) ni nihče niti poklical, niti vprašal kako smo, niti se ponudil za pomočuser posted image  (pa so vedeli kakšno je stanje). Moja mami je prišla z vlakom (zjutraj ob 5-ih je šla od doma, ob 19h pa nazaj), naslednji dan pa oba z očetom (je vzel dopust). In potem je  gospod utihnil......Pa zopet nekaj zajamral- ja pa nočem, da se zopet skregamo...pa bla, bla....ja itak, jaz tudi ne, samo v poziciji pozor pa tudi ne bom stala, ko se jim bo sprdnilo priti!

Pismo stara user posted image , zdaj si pa to še enkrat preberi, kaj si napisala. Pusti jih pri miru, saj vem da te boli, ko nekdo ignorira tisto, kar je tebi vse in še več, ampak...zdaj si sploh nisi več podobna, preveč se žreš.

saj sem se že nehala!!!!
res!
sem pred 30 minutami končala! en dan je bilo čez glavo dost za naslednjih 10 let!
v petek bosta ostala pred vrati in to je vse: it's my style, baybe!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9824
21.3.2007 21:15:23   
štorkljica
Joj boga Tina ko ma tole infuzijo priklopleno...meni so kar solze v oči stopileuser posted image user posted image user posted image ...ti mora pa bit res hudo čeprav si ful lepo nasmejana...res želim da čimprej prideta zdravi domov. user posted image user posted image user posted image  Sam drugače si pa res simpatična v tejle spalniuser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 9825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  391 392 [393] 394 395   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  391 392 [393] 394 395   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Skupni dopust
polma

Stari starši hočejo z vami na dopust. Vi si mislite:

jupi, zastonj varstvo! (13%)

prav, fajn se razumemo, zakaj ne? (30%)

nisem za, ampak jih nočem prizadet , torej ja (11%)

oh, trpljenje, ne pa dopust (6%)

ni šans, to je naš dopust (40%)

Število vseh glasov: 126

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!